Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x04 - The Acorn

2014. szeptember 22. 11:00 - Zenóbia

Nah, Eleanor kibútorozott a nagyikocsijával a sivatagba, az a neki való hely, a sivár lelkének, meg az elmebeteg agyának. Megfelelő társasága is akad egy döglött tatu személyében, ettől ihletet kap a gúlaépítéshez kövekből. Dudorászik is közben, míg érte nem jön Fausto egyik embere egy tranzittal, aki egyszerre több nyelven is képes elmondani, hogy micsoda macerás egy hülye picsa ez. Timmy, a Fületlen Fiú is pont ezt gondolja róla, de neki mondjuk kimondottan jót tett az egyfülűség, mert rájött, hogy kemény az élet. Úgyhogy most már kiválóan tudja zsarolni a bankigazgatót, hallgatásért cserébe borítéknyi lóvé, a srácnak van még jövője a businessben. Az igazgató teljesen hülye, hogy a picsába lehet megkérdezni valakitől, akinek majdnem levágták a fülét, hogy el tudja-e képzelni, mire képesek ezek? Ugyan, hogy tudná.

2x04_bridge1.jpg

Abelardo államügyész meglátogatja Marco-t otthon, de nem társasjátékozni akar, hanem elkapni Fausto Galvant, még egy szerencsétlen jófiú, beállhat a sor végére. Robles Kapitány ellen még nincs elég bizonyítéka, de viszont lenne, ha Marco tanúskodna nekik, de Marco nem teljesen hülye. John Dobbs meghalt, Jack ott volt mellette, Sonya nem, totál ki is borul, hogy lemaradt az utolsó lélegzetről. Jack elmehet a picsába, míg Sonya kizokogja magát a halott pasi mellkasán, aki kinyírta a nővérét. Vannak dolgok asszem, amiket annyira nem tudok átérezni, de mindig is bajom volt az empátiával. Ray viszont jó a vigasztalásban, bár attól tartok Charlotte-nak egy egész kicsit más elképzelései voltak a jövőről, mint hogy Alaszkában gyártsanak halkonzervet, egy lakókocsiban éljenek, és az íjászkodás legyen a hobbijuk. Nem is értem, csak kicsit éles váltás a kurva nagy medencés farm után.

2x04_bridge2.jpg

Hű, Ray egy igazi romantikus pasas, most már eljutottak odáig, hogy majd hajójuk is lesz, és Charlotte szül egy fészekalja gyereket, akiket ő majd megtanít lazacot fogni, miközben akkorára hízik, mint egy disznó. Charlotte-nak bejön a felfestett kép, a nők hülyék. Fülig Jimmy vezeti be Frye-t és Mendezt az igazgatóhoz, akik egyből nekiszegezik az elméleteiket a pénzmosásról, hát, ez a pasas nem erre a posztra való, az már egyszer tuti. Szerintem neki hamarosan nem csak a füle lesz levágva, hanem a tökénél fogva szögelik majd fel egy fára, amekkora balfasz. Rávilágítanak neki, hogy arra már van bizonyítékuk, hogy kapcsolat van a kartell és a bankja között, lévén találtak egy csomó bizonylatot Chucito szerelmének a hullája mellé gyömöszölve, de Benjamin nem vevő. Áh, jobban jár, ha saját magát lövi fejbe, s lőn.

2x04_bridge3.jpg

De legalább kimegy az utcára, és Mendezék szeme láttára dugja le a torkán a pisztolyát, végül is, így korrekt. Hanknek van egy csodálatosan ideillő sztorija egy öngyilkos nagybácsiról, aki nagyon hatékonyan kinyírt még három embert, amikor levetette magát egy felüljáróról. Benjamin ebben legalább jól teljesített. Cooper felfedezte a bank felvételein, hogy itt járt Eleanor meg Yovani, aztán Frye és Mendez is, ez itt egy igen népszerű bank. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Cooper is itt bankol. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de Coop nem az igazi kalap nélkül. Mellékesen elárulom, hogy a pasi, aki kinyírta Chucito-t, végérvényesen megtért a fluoreszkáló Jézus miatt, úgyhogy nekiindult a tatyójával a sivatagnak, gondolom megkeresi a Fényt, vagy ilyesmi. Tim, az egyfülű fiú összefossa magát, amikor Sonya elárulja neki, hogy Eleanor már kinyírt egy kissrácot, és asszem elég jól mutatja, hogy milyen fasza lehet Juarezben élni, ha Tim szerint szuper lenne mondjuk Iránban kapni védőőrizetet.

2x04_bridge4.jpg

Háhá, Frye az én emberem, mármint empátia szempontból. Magasról leszarja, hogy Benjamin átlőtte az agyát, őt csak a sztori érdekli, az otthon síró feleség, meg gyerekek kurvára nem. Mendez már nem annyira van így ezzel, így aztán még jobban hat rá, amikor Marco úgy próbálja szóra bírni, hogy segítséget ígér a húga megtalálásához. Ami mondjuk úgyis tök esélytelen, és Mendez tartja is magát, Marco majd olvashatja az újságban, hogy mizu, mint a pórnép. Hank visszaköpi a banki kávét, ritka szar lehet, ha már annál is szarabb, mint amit a rendőrök szoktak inni. Itt van a DEA is, de Sonya azért elsunnyog a telefonokkal, amiken Juarezből hívogatták Benjamint, úgyhogy McKenzie ügynök be is szól. Cserébe Cooper hoz neki fincsi kávét. A pasas, aki Eleanort szállítja a ki tudja hová, egyenes úton halad az agyérgörcs felé, mert a nő a háta mögött rendületlenül dudorászik, pedig hallgathatnának Metallicát, vagy Taylor Swiftet is, ki érti ezt.

2x04_bridge5.jpg

Benjamint egy Clio Grupo nevű cégtől hívogatták mind a hat mobiltelefonján, azt nem lehet mondani, hogy nem vitték túlzásba az óvintézkedéseket. Úgyhogy épp oda tart Marco és Sonya, ez utóbbi mocskosul felhúzza magát azon, hogy Marcoban felvetődik, hogy azért mert van egy telefonszámuk, még nem vonhatják őket túlzottan kérdőre, de aztán Sonya bevallja, hogy meghalt John Dobbs. Ami azért borítja ki ennyire, mert abban reménykedett, hogy a pasinak még visszatér az ép elméje, és akkor ő elmondhatja neki, hogy mennyire szerette a nővérét. Aha. A cég elnöke Mr. Cerisola, szupper, a pasi nem más, mint aki a múltkor Senor Galvant próbálta lebeszélni arról, hogy Marco-t bevonja az Eleanor ügybe. Ő egy fokkal magabiztosabb, mint a bankigazgatónk volt egy várossal odébb. Megkapják a híváslistákat, amikből nem fog kiderülni semmi, erről Cerisola biztosítja Marco-t, meg arról is, hogy ők már megtalálták a nőt, és pont leszarják, hogy az kinyírt egy fiatal srácot.

2x04_bridge6.jpg

Marco meg azt hazudik az amerikaiaknak, amit akar, oldja meg frappánsan. Annyira nem sikerült neki frappánsan, az az igazság, úgyhogy Sonya néz is rá, mint a hülyére. Monte nem az útleveleket, meg a lóvét hozza a lazachorgászásra készülő párosunknak, hanem egy új esélyt Galvantól, egy újabb melóval bizonyíthatnak. Charlotte-nak több sem kell, már dobja is el az alaszkai álmot, hát micsoda csapodár egy nő ez, Ray is csak csóválja a fejét a nyakán. Bob és Linder csiszolgatják a vallatási technikáikat, eddig hiába, de ha Steve tényleg nekiáll lelkizni az élet fényességes, őszinte szeretetben tündöklő pillanatairól, szerintem a pasi összeomlik, és kitálal. Sonya épp a kád előtt ülve gondolkodik, hogy most akkor fürödjön-e, vagy ne, amikor beállít Jack. Közös fürdés? Hmm? Az nem, de szex azért igen, mert csak ő könnyebbült meg John halálától, Sonya nem, úgyhogy valamitől neki is meg kell. Fojtogatós szex? Viszont Jack nem árulja el neki, hogy elhozott egy csomó rajzot a bátyjától, miért nem?

2x04_bridge7.jpg

Viszont lenyúl egyet ráadásnak Sonya hűtőjéről, sok itt a miért. Abelardo lassan már a budira is követi Marco-t, akit meghülyített a templom csendje, mert megígéri, hogy beszél Eva-val, hátha hajlandó azonosítani a rendőröket, akik szanaszét erőszakolták. Már, ha Linder előbb ki nem nyírja őket. Ha Robles bukik, a következő Galvan lehet, én mondjuk eléggé biztos vagyok benne, hogy ez rohadtul nem lesz így, vagy legalábbis hatalmas véráldozatokkal, csoda lesz, ha valamelyik főszereplő megmarad. Fausto nem nyírja ki Eleanort, bár megrovásban részesíti Yovani miatt, de hát ha egyszer Yovani nem bírt magával, meg a perverz vágyaival. Galvan sakkban tartja a nőt, mert van nála valami, ami az övé. És az a valami makkot eszik. Kár, hogy kurvára nem látok semmit, mert ide süt a fény, de majd otthon nekiesek ennek még egyszer, addig meg próbálok rájönni, hogy egy gigászi mókus van-e a ketrecben, vagy valami sokkal rosszabb. Jézusom. Az biztos, hogy ez nem mókus.

2x04_bridge8.jpg

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása