Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x03 - Sorrowsworn

2014. szeptember 16. 11:00 - Zenóbia

A Tisztogatónk, a nő, akit mindenki keres, épp ruhát vásárol magának, eddig izgi, nem? Delejes pillantásától összeszarja magát az eladónő, úgyhogy innentől nyugodtan szurkálhatja a mellkasán levő tetkóba a gombostűket, a lényeg, hogy ő örül neki, én meg szerencsére nem szoktam reggelizni. Nahát, Sonya és Jack megint dugnak, de Jack most nem teljesít olyan jól, sebaj, majd harmadjára jobb lesz, ez a nő a vigasztalás bajnoka. Szerintem ha Sonya háromszor lefekszik valakivel, az nála már komoly kapcsolat, de azért a romantikusabb lelkületűek ne kezdjenek álmodozni, csak szólok. Marco beugrott az őrsre, Kitty már vinné is haza magával, sütne neki rántottát reggelire, de győz Hank és a whiskey. Ivás közben meg is pecsételik, hogy akkor Marco ismét velük dolgozik, addig sem akarják kinyírni Juarezben a kollégái. Ó, itt van nekünk újra Ray és Cesar, szinte kezdtek hiányozni. Különösen Ray. Cesarnak nem annyira, mert épp mellette hugyozik bele egy pohárba, miközben viszik a szállítmányt. Pontosabban vinnék, ha nem állnák el az útjukat a vad, maszkos biciklisták. Beszarok.

2x03_bridge1.jpg

Ők viszont tényleg, a főnökön pont nincs maszk, de van nála puska, és nyilván lenyúlja tőlük Galvan drogját. Ray-nek azért vannak ötletei, meg kell hagyni, a cuccot feldugta egy ló seggébe. Hát, most szedheti is ki belőle, annyi segítséget kap hozzá, hogy előbb fejbe lövik a szerencsétlen állatot. Nem kimondottan ló-barát sorozat ez. A biciklis útonállók megkímélik őket, mert ha Galvan meghallja, hogy elhagyták az anyagot, úgyis szanaszét szabdalja őket, az meg sokkal mókásabb, mint egy sima fejlövéstől meghalni. Szerencsére Ray-nek mindig van valami terve, szóval Charlotte pakolhat a frissen eltört csuklójával. Nah, befutott Kyle barátja, vagy leginkább volt barátja, csak ő még erről nem tud. Ilyen randa gyereket már rég láttam, szomorúan bevallja, hogy majdnem infarktust kapott a tetovált meztelen nőtől, úgyhogy inkább lelécelt, Kyle meg azért nem, mert az ő szeme előtt egy marha nagy tábla villódzott, hogy MEZTELEN!NŐ!-MEZTELEN!NŐ! Csúnya srác innentől egy életen át átkozhatja magát, hogy cserben hagyta Kyle-t, akit ezért szíven szúrt egy tetovált véres állat, de vélhetően amúgy kettőjükkel is elbánt volna, szóval sose bánd, mondja neki Marco. Ettől még mondjuk fogja, de szép próbálkozás.

2x03_bridge2.jpg

Sonya még mindig úgy kérdez ki nagyon szomorú szülőket, akik nagyon szeretnék visszakapni a fiukat, hogy azok a végére a szomorúságból átváltanak habzó szájba, de nézőpont kérdése, legalább már nem szomorúak. Kyle öccse, tudjátok, akiből sugárzik a FÉNY, tudatja Marcoval, hogy nem csak a bátyja tűnt el, hanem a metamorfózis kártyája, és ezt kicsit jobban bánja, mint a bátyját. A Tisztogató felöltözött szépen, miután kiélte magát a tűivel, majd vett egy baszom nagy hordót, és vagy öt liter tejet. Szerintem kálciumhiányos. Mindezek után pedig szerzett magának egy félkegyelmű segédmunkást az utcáról, gondolom kiheréli, aztán beleaprítja a hordóba, majd leöblíti egy kis tejjel. A DEA-s Joe elárulja, hogy a nő valsz Fausto Galvannak dolgozik, és hitehagyott mennonita, és van még más is, de azt nem mondja meg, mert nem bízik Marcoban. Irány a raktár, ahol valaki látta pár napja a nőt Yovanival. Joe viszont Hank-nek már elmondja a lényeget, hogy a nő Eleanor Nacht, Fausto pénzügyese, úgyhogy ha elkapják, elkapják Galvant is. Na persze, hogy. Joe akkora nagydarab állat, hogy Hanknek kibicsaklik a nyaka, ha túl közel áll hozzá.

2x03_bridge3.jpg

Frye és Mendez meglátogatják Rault, cuki köntös. Frye majdnem annyira jó kíméletes közlésben, mint Sonya, hát az a helyzet, hogy a szerelmedet begyömöszölték egy sporttáskába, elég szarul nézett ki, de a kartell már csak ilyen, mit is vártál. Chucito azt a feladatot kapta, hogy keressen új pénzes házat, Raul pedig látta vele Eleanort, és szerinte nem a kartell ölte meg, de legalább most már titeket is követni fognak, majd nagyon hatásosan szív egyet a cigarettájából, kár, hogy már vagy öt perce nem ég. Fausto zokniban ücsörög egy garázsban a vitorlásában, ő így szokott elmélkedni. Momentán arról, hogyan verje szét a biciklis útonállók fejét, mint a szar. A Kapitány mélyen együtt érez vele, mert a kis szállítmány is szállítmány, és sok kicsi sokra megy, és ha nem érezne együtt, az ő fejét is szétvernék, mint a szart. Linder a vad motoros státuszhoz megnövesztette a szakállát is, és a helyi sivatagi lomtalanításon mélyen elgondolkodik, hogy egy kitömött döglött macskát vigyen-e Evának, vagy egy csodagyönyörűséges nyakláncot. A nyaklánc győz, mert fantáziátlan.

2x03_bridge4.jpg

Kap mellé egy követ is, meg mélyértelmű üzenetet, mert a lomárus a helyi Oravecz Nóra, vagy mert be van szívva. Bob csirkefarmjának kerítésén fennakadt Alejandro, a mexikói rendőr, aki még mindig Evát keresi. Egy késsel. Mert szimpatikus lánynak tartja, azért. Bob fellógatta egy gerendára, és néha tökön rúgja, hátha mond valami hasznosat, de Lindernek más módszerei vannak. Eddig az átható nézésre gyanakszom. Míg ő áthatóan néz, addig Sonyáék is megérkeznek a raktárhoz, ahol megtalálják Kyle véres ruháit, és Marco még reménykedik, hogy a srác él, vajh miért.. Eleanor pedig referál Monténak, miközben a fogyatékos segédmunkása görgeti a hordóját a homokban. Mikor Eleanor megvette, még könnyebb volt, akarom én tudni, hogy azóta mi került bele? Cesar azt tanácsolja Ray-nek, hogy ahelyett, hogy meglógna, inkább üljön le Charlotte-tal, és nézzék meg a Dirty Dancinget egy zacskó pattogatott kukoricával, mert a szökéstől Fausto csak még idegesebb lesz, és nem csak szétveri a fejét, hanem előtte levágja a tökeit, és megeteti vele. Asszem kezdek belejönni.

2x03_bridge5.jpg

De Ray megunta Mexikót, irány Alaszka, mert ezek utálják a hideget, meg a pingvint. Most megnéztem, hogy vannak-e Alaszkában pingvinek, és mondjuk alapvetően nincsenek, de néha el szoktak tévedni egy páran, nyugi. Marconak már csak Gus hangja maradt meg, amit néha hall éjszakánként, meg a bosszúvágy David Tate felé. Óh, de most nagyon romantikus jelenet lesz ám, Eva teregeti a patyolatfehér lepedőket, amiket lágyan lenget a sivatagi szellő, miközben közeleg felé a három hónapja borotvát nem látott Linder. Óh, szép is a szerelem. És akkor a fiú átadja a lánynak a nyakláncot, egy csodálatos, öngyilkos történet kíséretében, hogy a lány érezze, hogy ő is a szakadékba tudna rohanni érte. Aztán rohan is egyébként, mert Eva elmeséli neki az éjszakát, amire most már hajlandó emlékezni, de meggyőződése, hogy soha senki nem fog bosszút állni érte. Ahogy elnézem, hogy Linder milyen ütemben vágtázik a tyúkól felé, szerintem lehet, hogy nem lesz igaza. Bob éppen hangulatos hittanórát tart a gerendán lógó faszinak, mikor Linder beront, és szétbassza a pasi fejét egy kővel, vagy mivel. Szerintem mérges. Dex ellenben nem az, viszont legalább bevizel, amikor megjelenik nála Eleoanor, és felajánlja neki, hogy megnézheti, mivé alakította át Kyle-t. Ja, Dex a nagyon csúnya fiú, de van neki neve is.

2x03_bridge6.jpg

Sztem hamarosan a sírkövén fogja viselni, bár élénken tiltakozik. Már amennyire lehet aközben élénken vitatkozni, hogy épp összepisili magát félelmében. Tévedtem, naná. Dex tele van a Fénnyel, úgyhogy a nő szépen összeszaglássza, majd közli vele, hogy Kyle a pillangókkal van, aztán otthagyja a picsába. Dex okos fiú, két perc múlva már Sonyáéknak meséli az éjjeli látogatót, és Sonyának eszébe jut valami a pillangókról, de erre még várnunk kell, mert előbb még kinyírja valaki Rault. Nem lövi fejbe, mert Raul szép hulla akar lenni, és ez egy rendes bérgyilkos, úgyhogy akkurátusan szíven szúrja, aztán szépen leengedi a padlólra le. Aztán szerintem megtér, és örök életére bevonul Bobhoz meg a csirkéihez, mert a Raul  cuki köntösére kifolyt vérben megjelenik Jézus a kereszten. Fluoreszkál is, meg minden. Erről jut eszembe, nagyon kéne nekem itthonra egy olyan világítós Martini reklám, mint amilyen Raulnak is volt. Valaki? Szóval a királylepkéknek van menedékhelye, ahol megpihennek, és Sonyát elvitte egyszer oda a nővére. Remek, ott is van a hordó, benne meg Kyle, szétmart arccal. Eleanor pedig nem is olyan messziről stíröli Sonyát, most akkor direkt neki üzent a pillangókkal vajon? 

2x03_bridge7.jpg

Címkék: bridge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása