Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x02 – Ghost of a Flea

2014. szeptember 11. 09:00 - Zenóbia

Szóval ott hagytuk abba, hogy a tetovált tisztogatónk épp mossa le magáról a vért egy sikátorban, és segítségre szorul. A két biciklis srác közül Kyle lesz az, akit meg lehet venni azzal a fantasztikus ajánlattal, hogy ha segítesz, benyúlhatsz a lábam közé, a kérdés nem is volt kérdés. Kezdetnek a kabátja is elég. Aztán kiissza őket az összes tejükből, míg Kyle a szülei hálószobájából próbál neki ruhát kicsempészni, míg azok alszanak. A pink nem jó, mert kurvás. A hybrid buzis, a pink ribancos, iszonyúan kiművel minket ez a sorozat, én már látom előre. Míg Kyle lefut még egy kört valami kevésbé ribancosért, addig a Tisztogató felfedezi az öccsét Dany-t, akiből még álmában is árad a Fény. Szerintem Kyle már kezd rájönni, hogy lehet mégsem kéne mindent megtenni némi szex reményében, de hát.. késő bánat, ugye.

2x02_bridge2.jpg

Basszus a hybridben a hulla nem is Chip, hanem a Tisztogató testőre, a faszom se ismerte fel a múltkor, de sötét is volt meg minden, és egy kutya is kilógott az ablakon, ez már simán elég összezavaró tényező. Na, a kutya legalább kitömött, valakinek itt nagyon fura a humora. A pasas nyakát nem késsel vágták át, és ült mellette egy nő is, amit mi már tudunk, de most már Sonya is. Hank megpróbálja megérdeklődni tőle, hogy ugyan miből gondolja, hogy fantasztikus ötlet a nővére gyilkosának a tesójával kefélni, de Sonyának mindenre van válasza, a statisztikák szerint ha egy családban az egyik bűnöző, akkor a másik testvér már nem az. Éljenek a statisztikák. Különösen a Brit tudósoké. Azok nagyon. A preparátor, akihez elvezette őket a kitömött kutya, megmutatja nekik a pincéjében tárolt hullát, akit már esznek a férgek a nejlon alatt, hát ez remek.

2x02_bridge1.jpg

A Tisztogató és a testőre bízták rá a csomagot, különben kinyírják a családját, levágják a kezét, töttörörö, a szokásos.  Hááát, Marco napja már reggel elkezdte elérni a mélypontot, de őt ismerve még ez is tud hova fajulni. Eleve folyton figyelik, még akkor is, mikor a péksütijét eszi a reggeli kávéjával, a kollégái meg kiröhögik a háta mögött, mert az egymás hülye baszogatása nem szűnik meg a középiskolában, csak ott nem azzal szórakoznak, hogy fegyvert fognak poénból a másikra, aztán azon röhögnek, hogy hogy beszart. Legalábbis jó esetben. Marco nem viseli jól, ha egyrészt le akarják lőni, másrészt még ki is röhögik, úgyhogy szétveri a fejét az egyik bajszosnak, aztán felajánlja neki, hogy egész nyugodtan lője le, persze az egész műsort végignézi az államügyész, nyilván.

2x02_bridge3.jpg

A Kapitány csak úgy verdesi a seggét a földhöz örömében. A kitömött kutya Jerry (mi más lenne), a DEA kutyája volt, a rothadó pasas meg az egyik beépített emberük volt.  Úgyhogy már veszik is el tőlük az ügyet, Hank meg karamellát zabáltat velük, míg Sonya is befut a preparátortól. A kinyírt pasi Galvan embere volt, nem túl nagy meglepetés. Az ügynököt is ki akarták tömetni, csak már túlzottan folyós lett, mire odajutottak. A DEA viszi a kutyát, mint nemzeti hőst, az ügyet meg viszik közösen, mert az ügynök az övék, Galvan embere meg Sonyáéké. Frye tök hülye, és most még azzal is nehezíti a saját helyzetét, hogy egy bárban kell rájönniük, hogy melyik koktélkeverő bajnok Raul Quintana. Mondjuk választhatták volna helyette azt az opciót is, hogy szobára mennek Mendezzel, tiszta türcsi nincs, de kit zavarna ez, ha Mendez nem lenne leszbi, ő meg alkesz, bár a napi két sörtől még elvileg feláll neki.

2x02_bridge4.jpg

Háhá, Raul transzvesztita, mellesleg pinkben nyomja, csak mondom, hogy ha visszaolvassátok az első bekezdést, akkor rájöttök majd a nagyon elmés összefüggésre. Ne. hordjatok. pinket. Mondjuk szerintem tényleg ne, de az lehet, kevésbé meggyőző, ha csak én mondom. Ha pinket hordtok, egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy egy rúdon táncoltok, transzvesztita kurvaként. Komolyan. Viszont azért még mindig be tud mosni egy akkorát Danielnek, hogy az kifeküdjön, mert fosik, hogy zsaruk. Így aztán lószart sem oszt meg velük arról, hogy a nagynénje mit csinált a Kartellnél, és miért deportálták őket egy héttel azután, hogy meghalt. Az államügyész egy kocsmában belemegy az eltűnt lányok ügyébe Marcoval, aki figyelmezteti, hogy hát öregem, ha ebbe belemászol, neked annyi, de a pasit nem különösebben zavarja. Mármint még most. Ja, és elhangzik az örökérvényű, hogy az igazságnak mindig több oldala van, lófaszt, mondja Marco, és mondom én is.

2x02_bridge5.jpg

Raul csak falból vágta pofán Frye-t, hogy ne lássák, hogy beszél velük, úgyhogy most besurran melléjük a hátsó ülésre csevegni, miközben Frye jegeli az orrát, és száz szám kapkodja befelé az Aspirint. Szóval Chucito-val kell beszélniük, aki segített a néninek a pénzzel, és mellesleg dugta Rault, de ő nem keresheti, mert őt figyelik. Viszont csókoltatja, ezt Frye fogja átadni, már látom. Hank lebassza Sonyát, hogy anélkül adott ki körözést a Tisztogatóra, akit kiszúrtak a határőrség felvételein, hogy szólt volna a DEA-nak, mert így a végén még kizárják őket teljesen az ügyből. Hank megpróbálja meggyőzni Jack Dobbs-ot, ha már Sonyát nem sikerül, hogy az ő ereiben is ugyanaz a gonosz, gyilkos vér folyik, mint a bátyjáéban, úgyhogy tegye meg azt a szívességet, hogy elhúz a picsába, de Jack nem fogja megtenni, ebben egy percig sem kételkedem. Sonya újabban szeret a víz alatt gondolkodni, csak most a saját kádjában teszi, ami aztán oda vezet, hogy elkezdi csempétleníteni a falat.

2x02_bridge6.jpg

Szerintem ti ne gondolkodjatok víz alatt. A DEA-s Joe trollokat festeget, mindenkinek kell egy hobbi, kinek a trollok, kinek a punci, mondja a társa. A lényeg, hogy a nőt hagyják, hogy Juarezben kapják el, mert nekik Fausto kell, még pedig egy amerikai börtönbe zárva. Hát, sok sikert. Chucito nem annyira fogja már felhívni az ő bonbonkáját, mert épp egy hete rohad egy zsákban a hálóban, szupper. Marconak meg jelenése van a Kapitánynál, ez sem lesz egy vidám happening, de hát ahogy a reggele indult, mit is várunk. Yovani lakásán találkoznak, a pasi, aki a Tisztogatót őrizte, meg aki Galvan embere volt egyben. Így aztán most maga Fausto Galvan pucovál egy almát az erkélyen, és kéri meg Marco-t, hogy csatlakozzon Sonyához ebben a nyomozásban, mert meg kell találnia a nőt. Ő meg csatlakozik Sonyához, újra együtt a nagy csapat, ollé. Kyle meg rohadtul megszívta, és még szex sem lett, mielőtt szíven szúrta volna a Fényváró Tisztogató, szerencsétlen balfék.       

2x02_bridge7.jpg

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása