Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 7x09 - Love Is to Die

2014. szeptember 10. 11:00 - Szencsike

Bill nem vámpír 2.0, hanem egy idióta. A Fangtasia pincéjében aki csak ott van, az mind miatta kockáztatja az életét, hogy őméltósága a gyógyulás útjára lépjen. De ő nem akar meggyógyulni, hanem meg akar halni. Sookie a Lost Locke bácsijaként mantrázza Billnek, hogy ez a sorsa, ez a végzete, Sarah vérével életben maradhat, ő a gyógymód. Ha nem iszik, ezzel őt és Jessicát is semmibe veszi. Bill nem fog inni, elcsattan az első pofon, a lány miértjére sem tud válaszolni, második pofon, a harmadiktól Eric menti meg, Bill jobb, ha megy. Mielőtt eltűnne, Jessica kéri, hogy engedje el. Bill nagy nehezen kimondja az elbocsájtó szavakat, a köztük lévő kötelék megszűnt létezni. Bill lelép, Sookie Eric ölelésében vigasztalódik, Pam Jessicát öleli, csak a dzsekije ne legyen véres a sírástól.

1.png

Sookie és Jess ezek után Samhez mennek, de az alakváltó és a párja már réges rég elmentek. A lányokat az üres, kipakolt lakás illetve két levél fogadja, egyik levél Sookie-nak szól, ez lenne Sam búcsúja. A levélolvasás közben láthatjuk, ahogy Nicole-lal pakolják a kis otthont, szerelmesen búgnak, igen nagy áldozat, de Sam megteszi, mert szereti a lányt. Ha a baba megszületik, Sookie-t is sok szeretettel várják Chicagóban. A BB&G-ben nagy a készülődés, Arlene ünnepelni fog, illetve várja az új vendégeket, de ezen az estén a barátok lesznek a bár vendégei. Ők nem tudták, hogy Sam elment, mindenki meglepődik, Sookie átadja a másik levelet Andy-nek. Olvassa el külön, ha nem akar közönség előtt szomorkodni. Félrevonulnak Szőkeséggel az irodába, Andy nagy levegőt vesz, készül a legrosszabbra, ehelyett Sam lemondását olvassa fel. Ennyi és nem több. Kint Jess és James túlesnek az első szakítás utáni beszélgetésen, Lafayette-nek igaza volt, tényleg nem törődött vele eléggé. Szerencsére minden jó, ha vége jó, Vöröske áldását adja James és Lafayette kapcsolatára. Annyit még kér exétől, hogy kísérje haza épségben Sookie-t, ő pedig lelép.

2.png

Hoyt és Alaszka között elég feszült a hangulat, a lány hisztizik az előző esti kis megjegyzésen, hogy Hoyt nem akar gyereket, illetve Jessica, a vámpír miért meresztgette a szemeit az ő barátjára? Hoyt megérteti vele, hogy ez csak butaság: szeretne gyereket, de még túl korai, Jessicát nem is ismeri, miért kezdene ki vele? Akkor hol volt egész nap, Alaszka a cuccokat pakolta, Hoyt meg eltűnt. Ez már forróbb, Hoyt először Jasont említi, hogy vele dumálgatott a bárban, de ez ugye nem tarthatott egész nap, hát újabb fekete pont Vöröskének, mert nála volt. Igaz, ezt is el lehet ütni azzal, hogy Bill vámpírnak vitte a frissen levett vérét, hogy segítsen, hiszen ő volt az első vámpír akit megismert és kedvelték egymást. Alaszka nyugodjon meg, Jessica nem tényező, Alaszka az egyetlen nő az életében. Már épp minden kezd szép és jó lenni ismét, de kopognak.

3.png

Jessica, Hoyttal akar beszélni. Alaszka nem engedi be a házba, miért zaklatja, ha sosem ismerte a barátját? Ez így nem igaz, Jess bevallja, hogy régen ők szerették egymást, együtt éltek, de Jess hibája miatt vége lett a kapcsolatuknak. Ez már sok Alaszkának, ha Hoyt úgy dönt, hogy végighallgatja Vöröskét tegye kint, de akkor köztük mindennek vége. Jessica bocsánatot kér és lelép a veszekedő pár elől, Hoyt szintén bocsánatot kér és Jessica után megy. A lány ismét bocsánatot kér, és elmeséli Bill mit tett ma este és csak azért jött el, mert úgy érezte, hogy sehol máshol nem tudna lenni ezekben a nehéz percekben, csak Hoyt mellett. Igaz ezzel tönkre vágta a kapcsolatát. Csak nyugi, megbeszélhetnek mindent, kezdve azzal, mi is van, vagy volt kettejükkel igazából. A házban Alaszka Jasont hívja, mivel senkit sem ismer, ő az egyetlen, aki talán segíthet.

4.png

A bárban folyik a nagy baráti lakoma, Sookie ül külön, nem szándékozik elrontani mások boldogságát a rossz kedvével. Adilyn invitálja, de a tündérkének is nemet üzen vissza a gondolataival. Itt az ideje egy újabb csajos beszélgetésnek, Arlene veszi kezelésbe Szőkeség fejét, és végig mennek a témákon: Bill beteg Sookie miatt, Arlene Keith vámpírral kerül lassan de biztosan szorosabb kapcsolatba, csak a Hep-V miatt különösen óvatosnak kell lenniük, illetve Sookie lépjen tovább. Ez a legfontosabb, kezdetnek elég az is, ha a lány csatlakozik hozzájuk a vacsorában. Billt Eric látogatja meg, mi közös lehet a két vámpírban vajon? Sookie, a Viking nem nézheti tétlenül, ahogy a kedvenc féltündér barinője egy idióta miatt búsul. A Hep-V miatt Eric is meg akart halni, ez a fertőzés a lelket is megtámadja, nem csak a testet. Bill jön a szokásos „Csak jót akarok Sookie-nak” szöveggel, hisz ha ő már nem lesz a képben, akkor a lány újra boldog lehet. Annyi rosszat tett vele, de Sookie mindig visszatért hozzá, talán tündéri oldala miatt kereste a lány a sötétséget, pont úgy, ahogy ők ketten a lány tündéroldala miatt keresték benne a fényt. Még a kisbabás-sötétséges álmát is elmeséli, Sookie-nak nem kellhet ez az élet. Eric csak annyit tegyen meg, hogy beszéljen vele, puhítson egy kicsit a lányon, így Bill elmagyarázhatja neki, miért is szeretne meghalni.

5.png

Jason nagy sietve megérkezett Hoytékhoz, amint kiszáll a kocsiból, Hoyt kiüti, ezek szerint Jessica elmesélt mindent. Pár perc múlva a kocsiban ébred, Alaszka vezet, kórházba mennek, nincs-e baj Jason fejében. Oda biztos nem, ennél rosszabbat is kapott már, kibírja, inkább menjenek el hozzá. Viszont nincs szex, Jason erre külön felhívja a lány figyelmét. Alaszka most szakított a szerelmével, semmiképpen sem fog Jasonnal lefeküdni, milyen sértő ez a feltételezés. A Fangtasia pincéjében Sarah retteg csendesen, de a japók akarnak valamit tőle, pontosabban Pam, visszafesti Sarah-t szőkére. Alaszka a visszautat szervezné, de a lány nem kap sürgősségi jegyeket, az ügyintéző hölgy nem tud, vagy leginkább nem akar segíteni, így Jason beveti a telefonos csábítását. A srác semmi perc alatt kiflörtöli a hölgyből a jegyeket, Alaszka mehet haza. Jason jóéjszakát kíván lánynak, ő pedig kiül a nappaliba, a jéghideg zacskós zöldborsóval nem az ütés helyét, hanem a szexre vágyó farkát hűti le. Jessica és Hoyt kapcsolata egyre mélyül, mit is érez most Jessica? Azért szakítottak, mert éretlen volt, hirtelen vámpír lett, fogalma sem volt a világról és a sötétségről, azóta megváltozott. Következő lépésként meggyógyíthatja Hoyt kezét.

6.png

A Fangtasiában Pamnek le kell vennie a szájpecket, hogy rendesen hozzáférjen Sarah hajához. A japók engedélyét kéri a művelethez, de nem értik mit mond nekik. Így Pam megbűvöli Sarah-t, ne sikítson ha jót akar maguknak. Pamet egyik régi kurvájára emlékezteti, aki a bordélyában dolgozott. A bordélyház szót a japók megértették, össze is vigyorognak, érdekes szókincsük van. A kislány csodaszép volt, jó volt az ágyban, igazi királynő volt Pam pillangói között, de többet akart az élettől, hiába volt a hálószobák gyöngye. Sarah is ilyen, a lány kívül-belül kurvának született, pont mint Sarah. A New Blood az olcsójánosok itala lesz, de Sarah a nagykutyáké lesz, ha eleget fizetnek, egy korty és meggyógyulhatnak és ha Sarah jól keveri a lapokat, igazi királynő lehet. Jason és Alaszka között is kezd törni a jég, a lány nem tud aludni, Jason se alszik, hát egy sör mellett megbeszélik, mi is történt a múltban. Alaszka így hallhatja Hoyt, Jason, Jessica igaz, szomorú történetét, ezzel párhuzamosan Hoyt és Jess már a következő szintre lépett az ágyban. Alaszka tulajdonképpen nem hibás semmiben, Hoyt már választott valakit, csak nem emlékezett rá. A lány nagyra értékeli ezt az őszinteséget, így az ágyba hívja Jasont. Nem szexelni, csak fekszenek egymás mellett, hadd szokja ezt az érzést is.

7.png

A bárban véget ért a vacsora, mindenki boldogan fog hazatérni, kivéve Sookie-t. Eric a sötét fák közül lép elő, és beszélni szeretne vele. Járt Billnél, ha Sookie megengedi neki, akkor még ma este megbeszélhetnek mindent. Szőkeség most sem lett megértőbb, de legyen, kegyeskedik Billt meghallgatni. Eric jófej lesz és hazaviszi Sookie-t, kocsi híján repülni fognak. Jasonék békésen fekszenek egymás mellett, furcsán jó érzés. Elkezdenek beszélgetni, csupa semmiség, Alaszka hagyta, hogy lessenek róla egy doga alatt, Jason szereti a rózsaszínt. A srác annyira megnyílik a lánynak, hogy a jövőbeli lányáért aggódik. Ha a lánya egyszer egy olyan taplóval találkozik mint ő, akkor mi lesz? Alaszka szerint a lány szerencsés lesz, mert Jason nagyszerű srác. Lesz belőlük valami a végére, vagy Jason hajkurássza tovább a csajokat? Eric és Sookie hazaért, a lány kedvesen még marasztalná, de Eric menni akar, különben is Bill már telefonál, nem kéne halogatnia ezt a beszélgetést. Eric elrepül, váltásként Bill fog átjönni a lányhoz. A megtört vámpír temetőben megáll a családja sírjánál is, nehéz az élet.

8.png

Eric visszatért a Fangtasiába, egy mérges Ginger fogadja, neki bezzeg nem szólt, hogy meggyógyult. Eric annyira feldúlt, mert semmit sem csinált ezen az estén, csak kapcsolatokat hozott helyre, hogy Ginger bocsánatát kéri. Még pedig egy fergeteges szexszel( ez a remek dal szól a románc alatt ), pont úgy ahogy a kedvenc barátnője akarja. A meglepett, de felajzott nő a trónon akarja csinálni, hát ezt is megkapta így a végére. A nagy esemény egyáltalán nem tart sokáig, Eric iszik belőle, immunis lett, szóval ez már nem gond, viszont alig ért hozzá a nőhöz, ő már teljesen és 100%-osan kielégült. A nő ettől a kis ujjazástól szinte ájultan fekszik a trón előtt, hát ennyi volt, Eric mehet tovább, mire elköszön Gingertől, a nő már békésen hortyogva szundikál. Pam kellene Ericnek, sajnos nagyon nagy bajban találja a nőt. Junior visszatért, Pam kikötözve ezüsttel, feje egy élesre hegyezett rönk alatt hever. A rönköt három kötél tartja,  Junior tudni akarja, miért hazudott neki Eric. Miss Stackhouse-nál volt a vámpír, aki tud Sarah-ról, Junior türelme véges. Eric tagad, amíg lehet, így két kötél mínuszban van, de az utolsó kötélnél meginog. Pam élhet, Junior új célpontja Sookie Stackhouse. Sookie, mit sem tudva erről a veszélyről, üldögél otthon, Bill pedig megérkezett a nagy beszélgetésre. Jövő héten sorozatzáró, vajon mi lesz a végjátékban? A mai rész endsongja: Love Is To Die

Címkék: true blood 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása