Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7075-7078 - Nincs olyan, hogy titok

2014. szeptember 10. 15:00 - julie0812

Zsófi komolyan elgondolkodik Miklós ajánlatán, olyannyira, hogy szalad Juliékhoz és elmondja nekik, hogy Miki Claudia üzletrészének harminc százalékát akarja – és így ő lesz a többségi tulajdonos. Miklós rendkívül önelégült, Nóra pedig köpni-nyelni nem tud, amikor megtudja, hogy miféle deal van folyamatban az ő háta mögött. De Atikám gyorsan keresztbe tesz a készülő hatalomátvételnek és megegyezik Claudiával: ő veszi meg a harminc százalékot.

1.jpg

Géza és Kinga nem terveznek hosszú távra a Mátyás király téren, hozzászoktak már a vidéki élethez, jobb a gyereknek is, satöbbi. És persze nem ártana távol lenni az igazi apától, pedig Ádám totál odavan a kislányért, és mint Alíznak bevallotta, Kingáért is. Vilibá ragaszkodik hozzá, hogy Magdika keresztelőjét még Pesten tartsák, NonStop rögtön felajánlja, hogy majd ő fotóz, ingyen és bérmentve. Kinga nem annyira díjazza az ötletet, de végül Ádám lelkesedése miatt belemegy. Géza viszont egyáltalán nem örül ennek és amikor Kinga azt mondja, Ádit szeretné keresztapának, kiveri a biztosítékot Gézánál. Éppen erről vitatkoznak, amikor Alíz beoson tejért (!) Szabi kulcsával és így a „ki is a gyerek vér szerinti apja” botrány már garantált.

2.jpg

Peti lelkesen nyomoz Bendzsi után, de semmit nem talál róla az interneten, ami felettébb gyanús. Zita szerint lehet, hogy csak nem akarja boldog-boldogtalan sütireceptjeit (és versmegosztásait!) olvasgatni, ez még akár érthető is lenne. De nem az, mint azt már sejtjük, sötét titok lappang valahol. Például Peti elhívja Hannáékat sushizni és Bendzsi kijelenti, hogy még sosem evett sushit. Pedig Japánban élt fél évig néhai szüleivel, a fedősztori szerint. Hannának is fura a dolog, kérdezgeti Bendzsit a családjáról, de az olasz arra hivatkozik, hogy fájó neki az emlék és csábos mosolyával leszereli Hannát. De csak rövid időre.

3.jpg4.jpg

Zsófi totál kiakad Claudiára, meg persze Atikámra is haragszik, mi lesz most így az ő pénzével? Nem is beszél a Nagysasszonnyal, Claudia Hannától értesül arról, hogy Zsófi el akar költözni a villából. Micsoda bosszú. Zsófi arra kéri Atikámat, hogy adjon neki munkát, ha már így kicseszett vele. Attila fel is veszi lakberendezőnek és még a sötét irodát is felajánlja neki, lakjon ott, amíg nem talál jobbat. Zsófi elégedett, viszont Miklósnak kétszer akkora lesz a feje, amikor tudomást szerez a dolgok alakulásáról. A Cár felrohan Atikámhoz és követeli tőle, hogy árulja el, hogyan vette rá Claudiát, hogy eladja az üzletrészét, de Atikám nem mond semmit, csak somolyog.

5.jpg

Alíz teljesen szétesik az új információtól és azon vívódik, hogy elmondja-e Ádámnak az igazat. Encitől kér tanácsot egy kitalált barátnő nevében. Enikő persze az igazság bajnoka, szerinte a vér szerinti apának joga van tudni a gyerekről. Szöszi el is rohan Ádihoz, de közben Bözsike megtudja Enikőtől a mesebeli szaftos sztorit és azonnal leesik neki, hogy itt titokleleplezés készül. Gyorsan Alíz után rohan és kirángatja Ádámék lakásából mielőtt még bármit mondhatna.

6.jpg

Hanna megkéri Claudiát, hogy nyomozzon kicsit Bendzsi után, mert szegény olyan szomorú, hogy nincs se kutyája, se macskája. Claudia megígéri, hogy utánakérdez az ismerősök között, hátha van valaki, aki ismerte Bendzsi megboldogult szüleit. Clau küld is egy emailt erről Hannának, amit Bendzsi olvas el és totál kifordul magából, üvöltözni kezd Hannával, hogy mi ez a magándetektívesdi, majd elrongyol Petihez és befenyíti, hogy senki se merjen utána szaglászni. Közben a bicskáját is zsebre vágja. Mire visszaér a villába, lehiggad és bocsánatot kér Hannától, látszólag szent a béke, de remélhetőleg az újságíró ösztönök már aktivizálódtak.

7.jpg

Gedeon, a sztárügyvéd, látva, hogy Miklós élete a Berényi Kft, újabb tervet eszel ki. Nem hivatalos látogatást tesz Miklósnál és látszólag hátba támadja Zsófit, vagyis némi extra honoráriumért cserébe megígéri Mikinek, hogy lebeszéli Zsófit a perről. Miki boldogan átutalja a kialkudott összeg felét, Nóra pedig már teljesen hülyének érzi magát, megjegyzem, joggal. Siet is Julihoz elpletykálni a hírt, Juli pedig gyorsan továbbadja Zsófinak, hogy mit tudott meg Nórától. Zsófi persze nem lepődik meg, ugyanis ez mind a terv része, hadd fizessen Miki, mint a katonatiszt.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.09.10. 15:47:15

A dörzsölt Berényi Mikit megint taknyosra szopatják?
Ezt pár évvel ezelőtt már előadták, pár hónapig ő volt az ügyeletes a szopórolleren...no, mindegy. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. :)

hannamontanna 2014.09.10. 16:13:00

@Johnny336: Igen... és Mikit olyan valaki (is) veri át, aki még azt sem tudja kivitelezni, hogy teherbe essen..... totális zavar. Mostanra egyébként már mindenki átverte párszor, még Timike is. De amúgy Zsófi egyáltalán terhes lehetne? Mert mintha lett volna valami sikertelen terhesség, csak már nem emlékszem, hogy miről is szólt, és ki lett volna az apa..? Mert itt sose lehet tudni.

julie0812 2014.09.10. 16:29:17

@Johnny336: Igen, szegény Mikusz... :) Bár nem tudom, hogy lehet valaki annyira hülye, hogy egy ilyen kétes hírű, állítólag mindenre képes zugügyvéddel üzletel, csak úgy, semmi papír...
@hannamontanna: ha jól emlékszem, Zsolttól volt terhes, de leesett a székről és elvetélt. Aztán meg már inkább nem akart gyereket.

Johnny336 2014.09.10. 16:56:17

@julie0812: dehogyis! Kinga volt terhes Gézától, de elvetélt. Vagy nem lehetett nekik sem gyerekük?
Áhh, mindegy is, az írói gárda nem túl konzekvens, hiszen András a sógornőjének a veje lett, amikor elvette Julit, akit ráadásul Zoltán akart magára vállalni, tehát a testvérének a mostohalányát vette feleségül. A Mónika-sóban voltak ilyen szövevényes rokoni szálak, Lakatos-Kolompár-Orsós-viszonylatokban :D

julie0812 2014.09.11. 08:56:17

@Johnny336: Zsófi is volt terhes, a konyhában felállt a székre, mert valamit le akart venni a szekrény tetejéről és leesett... Kinga pedig méhen kívüli terhes volt. Tudok ám mindent :) Ja, Tildát meg egy méh csípte meg XD

hannamontanna 2014.09.11. 11:11:31

@julie0812: :-)))))) és Juli is volt terhes, aki szintén elvetélt!
@Johnny336: Vannak érdekes viszonyok valóban. Az se rossz, amikor András megtalált lánya összejött Juli volt férjével, bár ez inkább gyomorforgató volt számomra. Most még összejöhetne Peti Zitával, Zsófi Gedeonnal, és Kinga Zsolttal. Csak mert a többiek már mind voltak egymással....
Amúgy ezt a Hanna-nyegle fiú vonalat meddig lehet húzni vajon? Aztán majd mi tud kiderülni? Börtöntöltelék volt??? És??? Olyan van egy pár - Géza, Zsolt, Miki - mégse ráz meg senkit.... Vagy kihasználja Hannát? Mint bárki bárkit? Ugyanmár...... bealszom rajtuk.
süti beállítások módosítása