Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x01 – ÉVADNYITÓ – Yankee

2014. szeptember 01. 09:00 - Zenóbia

Nah, induljunk akkor a második évaddal, remélhetőleg mindenki emlékszik a lényegre, így nem megyek bele, mi történt eddig, most majd kiderül, kinyírja e Marco David Tate-et, cserébe a fiáért. Remélem. Most már csak nekem kell majd visszaolvasnom az előző hogyvoltjaimat, mert nyilván nem emlékszem egy darab névre sem, de ezen senki nem lepődik meg, minden második posztban leírom, hogy nincs memóriám. Viszont ha sokáig írom még ezt a sorozatot, előbb-utóbb muszáj lesz beszereznem egy western csizmát, vagy egy fickót, akinek van western csizmája, ezt még nem döntöttem el. Vérben tocsogunk egyből, hogy nem lepődök meg. Most leginkább Monte tocsog benne, akkurátusan begyűri a gatyáját a csizmájába, mert van lélekjelenléte. Ennyi vér a földön nincs, de vannak mellé hullák is bőven, meg egy fickó, a szokásos barom méretű machetével, mi mással. A konyhában ott áll Chip, kartonból, ebből most még lófaszt sem értek, de lesz ez még jobb is.

2x01_bridge1.jpg

Sonya vízihullát játszik az uszodában, aztán kap egy telefonhívást, aminek nem örül. Marco eközben drogot keres, mondjuk ez Juarezben nem túl nehéz feladat, de most hiába kommandóznak be egy házba ezren, semmi, csak az egyik kolléga próbálja meg kinyírni, szokásos nap Mexikóban. Mint ahogy az is szokásos, hogy Juarezben szarnak a Drogfelügyeletre, meg az összes ügynökükre, mert a saját megoldásaikban hisznek, ami leginkább az, hogy Senor Galvan a legjobb barátjuk, aki ezért cserébe nem darabolja fel őket apró fecnikre a bicskájával. Sonya rossz híre az, hogy John Dobbs haldoklik, de legalább megismerkedik a nővére gyilkosának az öccsével, szééép romantikus kapcsolat lesz ebből, én már látom. Azt tudtátok, hogy hybridet csak a buzik vezetnek? Hát, csak mondom.

2x01_bridge2.jpg

Hanknél még mindig ott lakik Eva, aki hol megszólal hol nem, a helyében inkább hol nem, de most mégis jól jön, hogy van hangja, mert így mégsem rabolja el megint az egyik juarezi rendőr az istállóból. Frye nyugilabdát gyurmászik ahelyett, hogy alkesz gyűlésre járna, de ezek házhoz is jönnek, mert egymindenkiért-blabla. Frye kitalálta a tuti módszert, napi két sör, na persze, ezt ismerjük. Mármint mindenki, aki valaha is próbált leszokni a cigiről, na ugye. Vagy a piáról akár, tőlem azt is bevallhatjátok, aztán járhatunk együtt gyűlésre, buli lesz, tényleg. Marconak bezzeg nincsenek ilyen gátlásai, neki egy üveg tequila az állandó legjobb barátja, meg Sonya, de neki szarabb a humora. Bár én bírom, főleg, mikor ilyenekkel próbálkozik, hogy nézd a jó oldalát, most már legálisan dughatsz félre.

2x01_bridge3.jpg

Marco nem nézi, viszont utálja, hogy nem lehet ott a saját gyereke születésénél, meg azt is utálja, hogy az egyik embere próbálta lelőni, meg azt is, hogy megmentették Evát, mert így most mindenki őket akarja majd kinyírni, és ha ezek valamit akarnak, akkor sikerül is nekik, úgyhogy legjobb, ha fotelben ülve várják a golyót a fejükbe. Sonya megpróbálja felrázni kicsit ebből a csodásan életimádó állapotból, vélhetően sikerülni fog neki, mert még van egy pár rész ebből az évadból. Abelardo Pintato államügyész sétál be a juarezi rendőrőrsre, Robles Kapitányt keresi, aki neki nincs bent, de nem baj ez ilyen türelmes fajta, majd sátrat ver addig a recepción, és itt a piros hol a pirost játszik. Sonya visszatér a börtönbe, mert muszáj feltennie a kérdéseit Jack-nek, és a buzi hybridesek is megérkeztek a bankba, a szerszámaikkal együtt, jelentsen ez bármit is. A nő apáca kinézetű, és teát iszik mézzel és tejszínnel, ha valakinek netán pont ez a meghatározó információ hiányozna.

2x01_bridge4.jpg

Iszonyú hajbókolásba kezdenek előttük, irány az igazgató, függöny be, telefon kihúz, most kezd némi elképzelésem lenni a szerszámokról, amikre gondoltak. Jézusom baszki, ezt nem fogjátok elhinni! Na jó, talán mégis. Mármint a füllevágást, csak addig még el kell jutnom. Szóval ez a nő itt a helyi tisztogató ha jól értem, és most épp azt vizsgálja ki, hogy a Quintana házból (tudjátok, ahol az öregasszony budija tele volt faltól-falig lóvéval, és Frye meg Mendez találta meg), hogy nem lett időben elszállítva a lóvé, ami a már félig beszart bankigazgatónk feladata lett volna. A szállító elbaszta az időpontot, annak annyi ha hatvanhárom gyereke van, akkor is, ki nem szarja le. Ez a nő aztán komolyan veszi az életet, a rettenetesen hajbókoló srác megérkezik a teájával, amit sikeresen rálöttyent a szoknyájára, ezért a nő smasszere levágja a fülét. Nem vicc.

2x01_bridge5.jpg

Az igazgató belehány a kukába, mert egy akkurátus ember ilyenkor sem hányja le a szőnyeget. Aztán megadja a futár nevét. Ó. Szegény. Nincs is szebb mindeközben, egy napfényes délutánon a börtönudvaron ebédelni, és arról érdeklődni a szemben ülőtől, hogy figyi, a bátyád miért pont az én nővéremet nyírta ki? A srác elmeséli, hogy a tárgyalás után az apja fejbe lőtte magát, az anyja meg rákos lett és meghalt, úgyhogy karma részről minden oké, kár, hogy Sonya nem hisz a sorsban. Abban viszont igen, hogy jó ötlet lefeküdni a sráccal, mondjuk gondoltam. És tök jó segge van. Mármint Sonyának, a srácét nem mutatják. Frye belerondít Mendez és Lucy randijába, ami annyira nem baj, mert épp azt taglalják, hogy Mendez húga vajon meghalt-e, a tipp az, hogy meg, ebben a sorozatban az lenne a csoda, ha életben maradna valaki a végére.

2x01_bridge6.jpg

Szóval, Frye találkozott a bevándorlásiaktól a forrásukkal, akitől megtudta, hogy Mary Quintana három rokona is megkapta az menedékjogot, mielőtt ők megtalálták volna a lóvét. Most meg a három rokont kéne megtalálni. Közben a tisztogatók megérkeznek a jenki futárhoz, a buzi autójukkal, hogy kinyírják. A futár pedig Karton Chip az elejéről, hát Chip, örülünk, hogy láttunk. Marco elvált, és ráadásul megnyeri az új államügyészt, aki vélhetően már elunta az ipiapacsot a folyosón. A pasi beszabadul az akták közé, azzal mondjuk ellesz egy darabig. Sonya pasija enyhén parázni kezd, mikor meglátja a bátyja rajzait a hűtőn, éljen a bizarr szex. Búcsúcsók nincs. Eva úgy döntött, hogy visszatér Bobhoz meg a csirkékhez a farmra, aztán hozzámegy Steve Linderhez, szül neki három gyereket, aztán boldogan élnek, míg ki nem nyírják őket.

2x01_bridge7.jpg

Marco sörözik meg kurvázik, Sonyáék meg megtalálták a hybrid autót, amint szép lassan körözik a sivatagban, egy kinyírt kutya lóg ki az ablakán, belül meg Chip, nem kevésbé döglötten. Hű, a tisztogató egy egész kicsit másképp néz ki pucéron, tele van tetoválva, nagyon durván jól néz ki amúgy, és épp az utca közepén mossa le magáról slaggal a vért. Két biciklis srác lesz, aki segít rajta, majd a következő részben kiderül, hogy lehet, hogy ez a nő segítségre szorul.

2x01_bridge8.jpg

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása