Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 7x07 - May Be the Last Time

2014. augusztus 27. 11:00 - Szencsike

Dallasban kezdünk, Amber megkötözve, Eric üvöltve követeli tőle nővérkéje hollétét. Ambert Sarah gyógyította meg, nem fogja őt feldobni. Ha üvöltözéssel nem megy, akkor mással kell próbálkozni, Junior pénzt ajánl neki. Mivel Sarah lefizette őt, hogy bujkáljon a vámpírsága miatt, egy barátságos összeg talán megoldja Amber nyelvét. A lánynak a pénz sem kell, sosem dobja eléjük Sarah-t, mert ő maga a gyógyír a bajra. Eric a lány érzelmeit próbálja megragadni, megkeresi a barátja fényképét, emlékszik rá? Békében élték közösen a vámpír mindennapjaikat, de jött Sarah és a vírus, a barát meghalt, Eric elégeti a képet. Amber megrendül, de sosem fogja feladni a testvérét ilyen vadállatoknak. Amber utolsó beszólására Eric Sarah-t képzeli a lány helyébe és megkarózza őt, a lányból egy csúnya vértócsa lesz a nappali közepén.

1.png

Holly és Andy a faháznál járnak, Rocky szerint itt kéne lenni a két perverznek. Sehol senki, Wade kocsija a fa mögött parkol, Andy megcsörgeti a lányát, a mobil a faházban szól. Compton-lak, teljes a kétségbeesés, Jessica már zokogni is képtelen, Szőkeség azt hiszi, az ő hibája, lehet a tündérvolta miatt terjed gyorsabban a betegség, mint általában. Bill szótlanul tűri, hogy aggódjanak, és mikor Jess mobilja megszólal, legalább hasznosnak érezheti magát, ő veszi fel a telefont. Andy keresi Jesst, ugye Adilyn ivott belőle, így ő megérzi, ha bármi baj lenne? Jess semmit sem érez, vagyis a szülők megnyugodhatnak, ha Adilyn nem fél, akkor életben vannak. Andy megígérteti Jess-szel, ha bármi bajt érezne, azonnal szóljon, Jess megígérteti Andy-vel, ha megvan a lány, hívja őt. Andyék ezután Holly exférje tóparti háza felé indulnak, Oklahoma City közelébe. A megszökött szerelmespár Violet palotájában kapott menedéket, a vámpír egy alagsori rejtett hálószobába viszi őket, a falakon a legkülönbözőbb méretű játékszerek sorakoznak, van még bilincs, olaj, minden egyéb, ami egy fergeteges éjszakához kellhet. A fiatalok addig maradnak, amíg akarnak, a házigazda nagyon büszke magára, amiért hozzásegíthet két fiatalt a szerelemhez.

2.png

Comton-lak, sötét gondolatuk uralják a levegőt, Bill vénáit a Hep-V ostromolja. Sookie gyógymódot akar, még Bill is írt róla a könyvében, de ahhoz még évek kellenek, hogy használhassák ezt. Sookie-t ez nem érdekli, kitalál valamit, bármit, de Bill nem fog meghalni. Bill sóhajt egyet és bánatos kutyaképpel néz maga elé. A Bellefleure’s-ben Arlene az esti zárásra készül, de Keith beugrott egy látogatásra. A látogatásból a biliárdasztalon lesz szex, ám ehelyett Arlene otthon felriad a vámpírvér által képzelt mocskos és izzasztó együttlétet hozó álmából. Dallasban Pam duzzog, Amber hasznos segítő lett volna, kellett Ericnek karót döfni belé. Ez már rég nem arról szól, hogy Eric bosszúból szétcincálja Tündérbogarat, ez már sokkal több, Sarah a gyógymód, nem kell meghalnia.

3.png

Junior is betoppan, bizony ez már sokkal többről szól, mint leverni a nőn a balhét. Sarah a gyógymód, ha elkapják, azonnal lecsapolják a vérét és elkészítik a gyógyszert a Hep V-re, New Blood néven fogják árusítani. Ezzel a Yokonomo cég is visszakerülhet az emberek bizalmába, amit a Hep V mitt vesztettek el. Eric és Pam 49%-os részt kapnak a cégből, illetve Eric lesz a reklámarca a New Blood-nak, csak segítsenek megtalálni Sarah-t. Junior mellett ott áll a japán kormány, ha ők megtudják, hogy a tündibündi nőszemély milyen fontos, minden eszközt megkapnak az előkerítéshez, csak Eric adja a szavát, hogy nem karózza meg a nőt. Junior szava szent, de mi van Eric-kel? Ha Junior megbízik Ericben, akkor ő is megtartja, amit ígért.

4.png

Comptonék már a nappali alváshoz készülnek, a kis beteg már békésen szunyókál, Jessica vigyáz majd rá. Szőkeség pedig valamit kitalál, hogy egy kis csoda segítségével Bill meggyógyulhasson. Eközben Bill javában álmodik, ugorjunk vissza 1855-be. Bill édesapja ráparancsol a fiára, hogy tegye meg a kötelességét és nősüljön meg. A frissen a városkába költözött szomszéd Shelby család Caroline nevű lánya a kijelölt menyasszony. Vitának, vagy Bill vágyainak helye nincs, tegye azt, ami a család és az örökség szempontjából a helyes. A lány tetszeni fog Billnek.

5.png

Ugrás vissza a jelenbe, a kocsma elé, egy terepjáró gördül be, és abból kipattan Hoyt, aki magával hozta Miss Alaszkát, a barátnőjét. Bent Arlene meglátja, hogy vendégei érkeznek, a balhés napok óta ők lesznek az elsők, még jobban leesik az álla, mikor Hoytot és a barátnőjét látja bejönni. Miss Alaszkát Brigette-nek hívják és mikrobiológus az olajcégénél, ahol Hoyt dolgozik. A páros éhes, Arlene leülteti őket, van hely bőven, ők az első és egyetlen vendégek. A páros ezután Stackhouse rendőrtiszttel fog találkozni, Arlene nem is érti, miért magázza a régi barátot Hoyt. Arlene felhívja Jasont, aki az előző estéről megmaradt virágszirmokat porszívózza, de siet a bárba, csak Arlene ne szólja el magát, mert Hoyt tényleg nem emlékszik rá.

6.png

Violet-féle szerelmi fészekben a fiatalok valami krémet próbálnának ki, egyik zavartabb, mint a másik, így Adilyn belehallgat Wade fejébe. A srác csak azért szeretné megtenni, mert azt hiszi, hogy Adilyn is szeretné, de ha megtehetné, inkább elnapolná. Adilyn örül, mert ő sem különösebben lelkes az együttlét miatt, így továbbra is nagyon szeretik egymást, de majd később újra megpróbálják. Jason megérkezett a Bellefleur’s-be, elsőként Miss Alaszkát látja meg, Arlene sziszegi a fülébe, hogy ő lenne Hoyt barátnője. Jason vesz pár mély lélegzetet, ezt most nem szúrhatja el. Odasétál a pároshoz, Hoyt fel sem ismeri, de lelkesen bemutatja Miss Alaszkát, a lány nagyon kedves Jasonnel, aki minden idegszálával a lányt figyeli, Hoyt szavai alig érnek el hozzá, aki az édesanyjára emlékszik. Jasont a páros meghívja, csatlakozzon hozzájuk a reggeliben, pont Alaszka mellett lesz a helye. Sookie háza elé egy orbitális nagy terepjáró metálzenét ordítva gördül be, abból Dr. Ludwig, a törpefajba tartozó idős, de annál karakánabb virágos műtősruhát viselő dokinéni száll ki. Rögtön a beteget akarja látni, de az nem Sookie-nál van, hanem a temető túloldalán haldoklik. A dokinénitől kap egy leszúrást, máskor kevesebbet kell fizetnie, ha közvetlenül a beteghez hívja, nincsenek ellenségei, senkitől nem retten meg.

7.png

Bill mit sem sejtve az orvosról, ismét álmodik, mégpedig arról hogy ismerkedett meg Caroline-nal. Egy kerti partin járunk, Compton mama büszkén feszít a fia mellett, az ő fejében már szólnak az esküvői harangok. A fiatalok megkönnyebbülten veszik tudomásul, hogy mindketten szépek és csinosak, nem olyan csúnyácskák, mint ahogy elképzelték. A közeli asztal mellől a szülők már dörzsölik a tenyerüket, szerelem első látásra. A valóságban Dr. Ludwig ébresztgeti a vámpírt, miután visszahúzta az agyarait, a dokinéni megvizsgálhatja őt. Szőkeségtől kapta el a fertőzést, aki féltündér, a dokinénit pár napja egy Hep V-s vámpírhoz hívták el, ő az igazi tündér párjától kapta el a vírust, 10 nap alatt jutott el az egyestől a hármas stádiumig, Billnél aggasztóan gyorsabb a lefolyás. Szőkeség miféle vérvonalból származik, hátha ez fontos lehet. Sookie nem tudja, de megkérdezheti Niall sokadik üknagypapát. Dr. Ludwig azt mondta, hogy ő nem fél semmitől és senkitől, ettől a névtől viszont gyorsan tele lett a rózsaszín műtősnadrág, és ha lehet, sose keressék őt többet. A halottasházban Hoyt édesanyja holtteste mellett szomorkodik, Jason Miss Alaszka mellvonalán tartja a szemét az üveg mögül. Hoyt egyre zaklatottabb, Alaszka Jason segítségét kéri, mondjon pár szép szót a megboldogultról, hátha Hoyt megnyugszik. Jason nem mondja el a teljes igazságot, csak annyit, hogy a kedves mama haláláig a várost védte. Végül Hoyt, Alaszka és ő egy nagy közös ölelésben borulnak össze.

8.png

Sookie a Compton-sírokhoz sétált ki a temetőbe, az egész família itt nyugszik. A lány kétségbeesetten hívja Niall papát, segítsen neki, mert most igazán nagy szüksége van rá. A papa nem jelenik meg, csak a szél fúj egy kicsit erősebben, hát kösz a semmit, nagypapi. Azonban a tündérpapa a spagetti hozzávalókat szedegeti elő a konyhában, csak megjelent az öreg és éhes. Spagetti elkészült, Szőkeség türelmetlenül  várja, hogy befejezze az evést, mert lehet Bill ezekben a pillanatokban járja az utolsó perceit. Papa nem sietne, sose kedvelte Billt, ha törpe doki nem tud segíteni, akkor ő mit tehetne? Mindig figyelte a legdrágább unokáját, és még lehet jól is jött ez a betegség. Sookie rettentő mérges, nem elég, hogy a papa mindig figyelte őt, hagyta hogy megfertőzzön egy barátot és még segíteni sem akar? Sose érezte igazán a tündérlét előnyeit, a fénylabda is egyszeri varázs, ha a Papa igazán törődik vele, akkor segítsen. Ez hatott.

9.png

Ugrás a Napgyüli régi birtokára, Sarah megérkezett. A fejében a régi, keresztény időkből jönnek elő az emlékek, még Jasont is a sportpályára haluzza. Emlék-Jason Noomi/Sarah esti halálát jósolja, Eric eljön érte. Ez semmiképpen sem történhet meg, ő túl értékes a halálra. Emlék-Jason csak a halálról susog, de Sarah egyre tiltakozik, majd Emlék-Jason eltűnik. Ahogy Sarah a sportpályán szaladgál a szuperokos, szuperjapán szuperműholdak megtalálták őt, Dallasban Juniornak egyre sürgősebb lesz az indulás. A két vámpírja alszik, még az egyik ügynöke is másik vérszívókat javasol.

10.png

A kocsmában Sam önti ki a szívét a csapos Arlene-nek. Bon Temps az otthona, a családja, Nicole és a születendő kislánya itt vannak, mégis mit tegyen? Az is rossz, ha marad, az is rossz lehet, ha elmegy, egész életében menekült, itt táborozott le. Arlene csatlakozik hozzá az ivásban és csak egyet kérdez: Sam ugyanolyan boldog lenne nélkülük, ha itt marad, mint velük együtt, ha elmegy? Nehéz kérdés, Samnek át kell gondolnia, Arlene sem segít neki sokat, ő speciel csak megjátssza, hogy boldog. De sosem adja fel a reményt, hogy egyszer Bon Tempsben, ahol a családja és a barátai vannak, boldog lesz. Oklahoma környékén, megérkeztek az aggódó szülők, de a kis tóparti házban nincsenek a szerelmes gyerekek. Andyt elragadják az érzelmek, a vidék, a csend és a békesség megrázta őt, egész eddig azon aggódott, hogy Holly életben legyen, most a lánya tűnt el. Mit fog csinálni, ha nem lesz elég ereje, hogy összetartsa a családját? Holly optimista, ketten, együtt minden problémát meg fognak oldani, csak Andy bízzon magában, bízzon benne.

11.png

Sookie és a Papa a Compton-lak felé tart, de Papa egy közeli farönkre ül le és a természet emlékeit hívja segítségül. Szőkeség megfogja a kezét, és az erők megmutatják nekik, ahogy Caroline megszülte az első kisbabájukat, egy kislányt adott Billnek. Sookie nem érti mi olyan különleges egy szülésben, Papa viszont ezt hívja csodának. A születés, a szerelem, a halál, a megbocsájtás maga a csoda, azt a csodát, amivel Sookie megmenthetné Billt, nem tudja megadni. Sookie elküldi a Papát, így már egyedül sírhat. Egy aranyos kislány épp hazatért az iskolából, lepakolja a cuccait, és kinéz az ablakon. A kertben meglát egy férfit és egy nőt ásni. Lettie Mae és Lafayette birtokháborítást követnek el. Este, a vendégtelen kocsmában Arlene piál, Keith hirtelen felbukkanásától zavarba jön. Ez nem álom, a vámpír megérezte Arlene fájdalmát és jött, amilyen hamar csak tudott naplemente után. Arlene maga sem tudja, hogy mit akar ő maga, illetve mit várjon Keith-től, de biztos, hogy nem lehet szex a dologból, mert Hep V-pozitívként veszélybe sodorhatja őt. Ha nem, akkor nem, de egy tánctól nem kell félni.

12.png

Violet is felébred az álmából, meglátogatja a szerelmes galambpárt, a fiatalok szerelmesen nyünyögnek egymásnak, de nem lettek egymáséi, Violet nagy csalódására. A játékszereket most fogják használni, ideje bekeményíteni, Wade-et a falnak csapja, Adilynt az ágyhoz bilincseli. Jessica megérzi a lány félelmét, hipersebességgel rohan ki a házból, Bill erre kel fel, és nem tudja hova tenni utóda eltűnését. Dallasban Pam és Eric is elaludtak, a ház tök üres, mikor körbenéznek, hát ezt bebukták, minden japó a felszereléssel együtt lelépett. De csak ki kell lépniük a házból és láthatják, hogy Junior nem verte át őket. Már csak rájuk várt, hogy felébredjenek és kezdhessék az akciót. Bon Tempsben Sookie rohan a kis fehér hálóingében Billhez, tart ameddig tart, de már sosem hagyja el. A Napgyülis házban Sarah a hangokat próbálja kizárni a fejéből, de hangok helyett kap rosszabbat, volt szeretőit haluzza. Megjelenik Steve, Guru, Jason és a Kormányzó feje. Mindhárom férfi egy dologra bíztatja Sarah-t: készüljön a halálra. Steve keresztényként, a Guru buddhistaként akarja őt látni, ahogy szembenéz a halállal. Sarah önző ribancként a saját bőrét akarja menteni, ő a gyógyszer a bajra, nem halhat meg. Jason sosem bízott Sarah önállóságában, egyedül fog meghalni, a perc egyre közeledik, a japók és a két vámpír megérkeztek. Az epizód Bill és Sookie szeretkezésével ér véget. Csak egy pici csoda történjen, Bill, meg ne halj nekem! May be the last time

Címkék: true blood
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicu71 2014.08.27. 12:34:28

Ez egy nagyon jó rész volt,a törpedoki hatalmas figura,Arlene pedig most nagyon odatette magát

Szencsike 2014.08.27. 12:43:22

@nicu71: Aranyosak Keith-szel nagyon :)
süti beállítások módosítása