Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 3x07 - The Perfect Mark

2014. augusztus 07. 15:00 - AaannnaaA

Főncsivel indítunk, hipnózisra jött a drága – vau legyek, ha ezt komolyan gondolja. Gyorsan kiderül, hogy nem, a terapeuta telefonját klónozná, de nem jön össze, ez azt jelenti, valaki már megelőzte. Relax indul, de azért nem teljes a fíling, mert közben John duruzsol a fülesébe, gondolom csak hogy bosszantsa. Később az irodában már a terapeuta ismert adatait beszélik át, tehát ő a célszemélyünk. A neve Hayden Price, gazdag ügyfélkörrel, de persze nem ilyen egyszerű az esete, ugyanis Főncsi észrevette, hogy olyan információkat szedett ki belőle a hipnózis során, amivel a bankszámla adataihoz férhet hozzá (ő ezeket az adatokat szándékosan adta át, gondolom elég nehéz úgy mélyhipnózisba kerülni, hogy: a) nem akarunk, b) a társunk folyamatosan beszél a fülesünkön). A kezelés óta már el is tűnt egy adag lóvé a számlájáról – még jó, hogy van annyi pénze, amiből simán jut egy ilyen csali kivetésére. Price tehát csaló, nyilván az ügyfelei közül rájött valaki ugyanerre, és most a bosszút tervezi.

Főncsi mielőtt jobban beleásná magát az ügybe, átugrik Forráshoz teázni egyet. A nő kérdi, mégis meddig akarja fogva tartani, de nincs válasz – Harold szerint veszélyes másokra, nem engedi hát el. Nem tudja, a gép miért kereste őt meg, de ki fogja deríteni, addig azonban marad a valagán, fogságban. Forrás szerint Főncsi irigy, mert a gép máshogy beszél vele – erre a felvetésre sem jön válasz.

1.jpg

Másnap John és Shaw ismét célszemélyünket figyelik, és most már tudnak hallgatózni is. Hogyan? Mivel a mobilját nem lehet lehallgatni, Főncsi küldött neki egy tál sütit, bepoloskázva. Mehh. Amikor a délelőtti páciensekkel végzett, megjelenik a kedvese, Nathalie, hogy hamizzanak és enyelegjenek egy kört. Főncsi szerint a nő egykor a páciense volt, de nem úgy néz ki, mintha tudna a férfi csalásairól. Halljuk, amint célszemélyünk arról beszél, hogy elmennek a világ végére ők ketten együtt – de Nathalie visszakérdez: mégis miből? Hayden szerint majd ő kerít pénzt (naná).

Kora délután Price találkozóra indul, John és Shaw a nyomában. Egy parkba jött, találkozni egy kissé nyomi alakkal, aki a munkahelyével elégedetlen – érdekes helye ez a problémamegoldásnak. Hát még a módja. Price ugyanis hozott 50 ezer dolcsit, a tag hozzátesz ugyanennyit, aztán indulás. Egy kihalt épületbe mennek ők ketten, Hayden kapcsolatát várják – de hogy mégis mit intézne el ennyi pénzért, az nem derül ki. Merthogy egy rendőrnyomozó várja őket azzal, hogy lebuktak, kezeket fel. Price azonban nem adja meg magát (sem a táskát benne százezer dollárral), hanem fegyvert ránt – a rendőr és ő egymást lövik le, míg az ijedt harmadik sikítva elmenekül. Johnék mozdulatlanul nézik végig az egészet, Főncsi tombol a vonal végén, miért nem avatkoztak közbe? Hősünk nyugalomra inti, és tényleg, pár másodperc múlva mindkét „halott" felkel, a „rendőr" kérdi, tényleg 20 ezer dollárt húztunk le a tagról? Aha, mondja Price, itt a részed – azzal lelépnek. Nem 50 ezret adott a balek, kérdi Főncsi John fülesén? Dehogynem, csakhogy célszemélyünk még a társát is átverte. Jól nyomja, az egyszer biztos.

2.1.jpg

2.2.jpg

Másnap reggel Alonzo Qiunn, a HR feje és Carter ülnek egy kávézóban. Exnyomozónk nem sejti, kivel is van dolga, ő Beecher keresztapját, és a polgármester jobb kezét látja beszélgetőtársában. Persze, hogy Cal halála a téma; Qiunn kezdeményezte a talit, hogy kiszaglássza, Carter mennyit tud. A nő elmondja, hogy a HR-re gyanakszik, mire a tag adja a hülyét: azt a szervezetet nem számolták fel? Ja, nem az egészet, mondja exnyomozónk, mire Quinn felajánlja, hogy közbenjár a polgármesternél az érdekében, hátha akkor mélyebbre tud ásni (nem lehet könnyű ezt pókerarccal elmondani). Carter köszöni, de nem akarja őt kellemetlen helyzetbe hozni, inkább maga próbál nyomozni – azzal távozik, kezdődik a munkája. Quinnek üzenete jön Simmonstól: A nő gondot fog jelenteni? A HR feje ijesztő képpel bámul a távozó Carter után, de a válaszát legfeljebb sejthetjük.

Az irodában Főncsiék az ügyön agyalnak, szerinte Price áldozat lesz, úgy gondolja, valaki, akit megrövidített, bűnszervezethez tartozhat, és ők állnak majd bosszút. Hm. Mindenesetre Johnék nyomozzák le az agresszívebbnek tűnő ügyfeleket, ő elüget egy újabb kezelésre. Amikor vége a terápiának, Főncsi finoman némi infót szedne ki célszemélyünkből, de ő sem mai gyerek már, azonnal „no info" üzemmódra vált, és visszakérdez, ezért Harold olajra lép.

Terney és Simmons megbeszélést tartanak, és Mike is itt van. (Carter persze a közelben hallgatózik.) Azért hívták zöldfülűnket, mert az egyik pénzmosójukban már nem bíznak, van még egy munkájuk a számára, de aztán szeretnék a föld alatt látni, az oda juttatása pedig Mike dolga lenne. A srác kérdi ki a célpont, választ viszont nem kap, inkább Terney elviszi kocsikázni egyet.

3.1.jpg

3.2.jpg

Csúf HR-eseink árverésre jöttek, Terney pedig mutatja Mike-nak a tagot, akivel végeznie kell. A neve Sven Vanger, régiségkereskedő (műgyűjtő), de ők maguk között csak „svéd"-nek hívják. Miközben Carter odakint a kocsijában hallgatózik, megdöbbenésére John és Shaw közelít az utcán – előbbi becsüccsen mellé a kocsiba, utóbbi bemegy az árverésre. Carter elmondja, hogy a HR után nyomoz, meg akarnak ölni egy svéd műgyűjtőt, mert eltolta a pénzmosást, John válaszul elrebegi, hogy ő meg egy simlis terapeutát követ, akinek van egy svéd műgyűjtő páciense. Főncsivel úgy vélik, hogy szélhámos célszemélyük a műgyűjtő pénzére hajt, márpedig ha a az pénzt mos át a HR-nek, akkor meg is van a kapcsolat a két ügy között – a HR nem fogja hagyni, hogy Price csak úgy elsétáljon a lóvéjukkal. John bólint: ő vigyáz a célszemélyre, Carter pedig utánanéz a svédnek. Cukikáim pacsit adnak egymásnak, irány a meló.

Közben odabent a svéd valami baseball kártyára licitál (bocsi nem vagyok otthon ezekben a dolgokban), 900 ezer dolcsit fizet ki érte. Terney utasítja Mike-ot, hogy holnap nyiffantsa ki a tagot – aztán kiszúrja, hogy Price is itt van, és ezen elgondolkodik. A svéd visszamegy a boltjába, Carter pedig jelzi Főncsinek, hogy a majd' egy milláért vásárolt kártyát lazán egy szekrénybe hajította. Valami nem gömbölyű, csak hőseink még nem látják a teljes képet.

4.jpg

Később halljuk, amint Simmons valakinek telefonon mondja, hogy a svéd nem rendes terapeutához jár, rájöttek, hogy Price szélhámos, ezért mindkettejüket el kell tüntetni. Célszemélyünk és kedvese vacsi után az utcán sétálgatnak, közben John üget el mellettük. Price meglepetést mond kedvesének: hagyjanak itt mindent most, utazzanak el, ahogy már régóta tervezik. Ma még el kell intéznie valamit, de holnap reggel érte megy, és elrepülnek, ahová csak akarnak. Nathalie boldogan rábólint. John szerint ez nem jelent sok jót, eléggé úgy néz ki, Price olajra lép valami elől.

És tényleg, visszatér az irodájába, egy löttyintésnyi alkohollal közelebbről megismerteti a laptopját, iratokat tol a megsemmisítőbe – eközben azonban két fegyveres tag jelenik meg az ablakánál, és nekiállnak szitává lőni az irodát. Sikerül fedezékbe ugrania, a támadókat pedig az épp megérkező John és Shaw hatástalanítja. Amikor jobban megnézik, mégis kik a támadók, rájönnek, hogy azok bizony zsaruk. Tehát a HR megérkezett. Na kérem, szar a köbön.

Nem sokkal később már a biztonságos lakásban vagyunk, John, Shaw és Főncsi faggatná a célszemélyt, hogy mégis mi folyik itt? De ő csak a kedvesét emlegeti, mire Harold megnyugtatja: felhívtam őt, az asszisztensének adtam ki magam, és hotelbe küldtem, nem lesz semmi baja. Ezután a fejére olvassák, hogy tudnak a stiklijeiről, de ő tud-e róla, hogy legújabb célpontja, a svéd régiségkereskedő tulajdonképpen a HR pénzmosója? Nem, nem tud semmiről, ő csak Nathalie-t akarja, aztán elhúznak a városból. Nos, majd meglátjuk, mondja Főncsi szkeptikus arckifejezése.

5.1.jpg

5.2.jpg

Másnap reggel Carter ellátogat Eliashoz, hogy több belső információt szerezzen a svéd és a HR kapcsolatáról. Elias elmondja, hogy a HR beszedi a lóvét az oroszoktól, átmossa, egy részét megtartja magának cserébe azért a szívességért, hogy szemet hunynak Yogorov bizniszelése felett. De miért kell átmosni? Mert a HR nem akar mocskos pénzt, olyat, amit az oroszok black bizniszből szereztek – átmossák, hogy amit zsebre tesznek, az már tiszta pénz legyen. Ezért első lépésben a kereskedőnek adják, aki aukciókon elkölti a pénzt, olyan tárgyra, amire a HR-től kapott utasítást, és amit egy másik, HR-hez szintén hű kereskedő bocsátott áruba. Az árverésen a legmagasabb licitet kínálja a tárgyért, hogy biztosan az övé legyen, és a piszkos pénzzel fizet. Csakhogy a tárgyak hamisítványok, valójában nem érnek semmit. Viszont tiszta pénz kerül ahhoz a kereskedőhöz, akitől a tárgy van, és ugye szintén a HR embere, a mocskos lóvé meg leadódik az aukciós háznak. (Na ez az okfejtés kétszeri visszanézést követően sem gömbölyű, kommentekben lehet okosítani.)

Eközben a svéd boltjába pillantunk, ahol a tag egy mai árverésen 4,4 millióért megvásárolt, de valójában értéktelen baseball labdát hajít a többi labda közé – az ő küldetése itt véget ért. Csóró feka srác sétál be, kiválasztja azt a labdát, és megveszi kemény öt dolcsiért.

Carter távozik Eliastól. Mike a kocsijukban arról beszél neki, hogy nem akarja megölni a svédet, kéri, hogy társa segítsen. Carter utasítja, holnap jelentsen beteget, és kövesse egész nap Simmonsot. Oké.

6.jpg

John elhozta Price-t a hotelbe Nathalie-hoz, a nő rettentő dühös, a veszekedést pedig hősünk nem bírja, így kihátrál és az ajtó előtt várakozik. Közben Főncsi tájékoztatja, hogy Price nem volt hozzájuk őszinte (csodálkozik valaki?). Megszerezte a laptopját (tudjuk, amit leöntött piával), és kiszedett belőle némi infót: Price belenyúlt a svéd e-mailjeibe, és az egyiket módosította. A kereskedőnek utasítása volt (gondolom a HR-től), hogy vegyen meg egy tárgyat, de Price úgy módosította a mailt, hogy másik számú tárgyat vegyen meg a tag. John szíveskedjék megkérdezni, ez mire volt jó – de már nincs aki felvilágosítsa, mert amikor visszamegy a szobába, a veszekedő párból már csak Nathalie van odabent, célszemélyünk a tűzlépcsőn át távozott.

Este Carter meglátogatja a svédet, kérdéseket tenne fel, de a kereskedő fegyvert ránt, mielőtt exnyomozónk kettőt pislantana. Ez szívás – lenne, ha a hátsó ajtón nem jött volna be Fuszkó, és fogna fegyvert műgyűjtőnkre. Rendőreink megkötözik a tagot, aztán kikérdezik. Ő elmondja, hogy pár hónapja gondjai voltak a vámnál, ekkor kereste meg Simmons azzal, hogy segít neki, ha ő meg cserébe ruszki pénzt mos. Ma is ezt tette, a labdával amit vásárolt. Carter felvilágosítja, hogy Price meghamisította az e-mailjét, másik tételt vett meg, mint kellene. Mégis mit? Nos, egy valódi labdát, ami tényleg 4,4 milliót ér – ő pedig eladta egy csóró gyereknek 5 dolcsiért. A svéd kiakad, ezért ki fogják nyírni. Carterék egyetértenek, de a férfinak ma van a szerencsenapja – segítenek neki lelépni. Fuszkó kamu vért spriccel a homlokára, Carter lefotózza, aztán felszólítják, hogy húzzon el a városból. Exnyomozónk a fotót elküldi Mike-nak, így már nem kell megölnie a svédet, ők „megtették" helyette.

7.1.jpg

7.2.jpg

A kis genyának hatalmas kő esik le a szívéről. Simmons hívja, hogy még ne ölje meg a svédet, mert gebasz volt az árverésen – késő bánat, felel Mike. Carter hívja Főncsiéket, hogy a HR már tud az átverésről, és igazán idegesek – egy kölyök a városban mászkál egy több milliót érő labdával, a HR pedig őt keresi. Ekkor célszemélyünkre váltunk, a görény a fiúhoz jön, aki megvette a labdát, ad neki némi lóvét, és már nála is a drága „műtárgy".

Másnap reggel Főncsi és John az ügyről tárgyal, gyanítják, hogy a célszemély kaparintotta meg a labdát, el kellene csípni, még mielőtt távozik a városból. Főncsi szerint úgysem megy el a csaja nélkül, figyeljék meg Natalie-t, meglesz Price is. És tényleg, már hívja is. Elmondja, hogy mennyire szereti, aztán a nő unszolására bevallja, hogy szélhámos, de ígéri, hogy megváltozik – kéri, hogy legyen egy óra múlva az irodája előtt, akkor mindent elmond neki személyesen. Nathalie rábólint.

Alonzo Quinnre váltunk, épp egy hivatalos ünnepségen vesz részt, amikor megjelenik Simmons, félrevonulnak, és a svéd okozta fiaskót tárgyalják meg. Simmonsnak egy ötlete van menteni a helyzetet (miután a svéd „halott", ugye), elő kell keríteni Price-t, a nőjén keresztül tutira meglesz. Qiunn bólint, Mike pedig távolról mindent fényképez.

8.1.1.jpg

8.2.jpg

Célszemélyünk immár a megbeszélt helyen várja kedvesét, csokor virág is van, de a nő helyett csak John és Fuszkó érkezik. Hősünk némán nyújtja a kezét, mire Price kínlódva a tappancsába nyomja a labdát. Fuszkó ránéz, szerinte valódi. A férfi csak azt kéri, had hívja fel Nathalie-t, mielőtt Johnék seggbe rúgnák, de nincs szerencséje, a vonal végén Terney várja – nála van a barátnője, szíveskedjék hát a labdával együtt húsz perc múlva az aukciós ház előtt lenni. Price megrendül, és John segítségét kéri.

Simmons eközben a rosszfiúknak magyarázza kinek mi a teendője: Mike kint marad, őrzi a kocsiban Nathalie-t, Terney beviszi szélhámosunkkal a labdát az aukciósházba felbecsültetni. Ha a laszti valódi, Mike kinyiffantja a lányt. Zöldfülűnk tiltakozna, nem akar ártatlan nőt ölni, de Simmons nem vevő az érveire.

9.jpg

Price ideér, meglóbálja a labdát, Terneyvel plusz két HR-essel már mennek is befelé, Mike a kocsinál marad, Simmons pedig balra el. Carter és Shaw érkezik, Mike nekik adja a fegyverét. Rico szétkapja, Carter pedig bemos neki egyet – így már megvan a kis genya alibije, és embert sem kell ölnie. Kiszedik Nathalie-t a kocsiból, és elengedik. Odabent az aukciósházban felbecsültetik a labdát, a becslő pedig közli, hogy hamis. Mindenkinek leesik az álla, beleértve célszemélyünket is. Terney nekiesik, de nem tart sokáig a vita, érkezik John és Shaw, a két no name HR-es térdlövéssel gazdagodik, Terneyt pedig hősünk egy székkel érzésteleníti.

John kérdi, hol az igazi labda, de Price nem tudja, meg a nője amúgy is jobban érdekli. Nos Rico berakta egy taxiba, hogy meneküljön. Már látjuk is Nathalie-t, csörög a telefonja, aggódó párja van a túlvégen. Ő köszöni jól van, sőt annál is jobban – ugyanis meglopott egy tolvajt, méghozzá a „kedvesét". És tényleg, eljött a fiúhoz, aki elvitte a régiségboltból a labdát, és aki ezek szerint hamis labdát adott célszemélyünknek, most viszont az igazit Nathalie-nak. A nő mosolyogva elhajítja a mobilját, és továbbsétál ismeretlen úticélja felé. Hayden megtörten ácsorog a hívás után, John pedig ellő egy szuper közhelyet: ideje jó útra térni, elmehetne mondjuk hipnoterapeutának. Mehh.

10.1.jpg

10.2.jpg

Kora este Terney és Simmons találkozik, előbbi meglehetősen cefet állapotban Johnnak hála, ugye. A nyomozó mentegetőzik: a labda hamis volt, aztán jött az öltönyös, kiiktatta Mike-ot és őket is. Simmons tojik rá, kerítse elő zöldfülűnket, és keressék a labdát, különben mindkettejüket kinyiffantja.

Főncsi Forráshoz jött, hozott egy valag könyvet, és közben arról győzködi, hogy jobb neki így, mert a géppel való bizalmas kapcsolata nem vezetett semmi jóra. Aggódik Forrásért, de a nő kontráz: ő aggódik Haroldért, mert a jövő, amit a férfi elkezdett, hamarosan megérkezik, de már ő fogja befejezni.

Terney elmegy Mike lakására, mert a fiúnak csak a rögzítője válaszol. Naná, épp Carterrel bizniszel a földszinten, elhozta a képeket, amiket Simmons napjáról készített. Ekkor lép be Terney, bukta van. Fegyvert fog mindkettejükre, de Carter is meglóbálja a sajátját. A szájkaraténak Mike vet véget azzal, hogy a stukkeréért nyúl – rossz ötlet, Terney azonnal lelövi, Carter pedig abban a másodpercben a nyomozót, bazmeg. Mike halott, de Terney még lélegzik. Exnyomozónk győzködni kezdi, mielőtt meghal, legyen végre zsaru, és árulja el, ki a HR feje? A férfi megszólalni már nem tud, de utolsó erejével a földön heverő fényképek közül arra teszi a kezét, amin Alonzo Quinn van.

11.1.jpg

11.2.jpg

 


... a nagy izgalmak végére sajna csak egyetlen Medvefotóm van ...

Bear1.jpg

18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AaannnaaA 2013.11.27. 13:09:22

@Is: Bezony, és ez még csak a kezdet...

Lackapac 2013.11.27. 14:36:08

Jó rész volt és igen, ettől már csak jobb lesznek az elkövetkezők.

A "kis genya" így a vége felé se lett szimpatikusabb? :D Engem igazából Fusco-ra emlékeztett a sorozat elejéről, egy darabig ő is morgott, aztán megtért. Csodalkoztam is, hogy megölték, de gondolom pont a hasonló sztori miatt nem is volt másként tervezve.

A hv pedig még mindig jól visszaadja a filmet, hajrá a kövi részekhez! Mindjárt felhozod magad az amcsi premierhez, a 10-es rész után meg lesz egy kis pihenőd is.

AaannnaaA 2013.11.27. 14:43:18

@Lackapac: Köszi, aranyos vagy. Hát nemtom, Mike sajnos nem kapott annyi játékidőt, hogy megkedveltesse magát, de ha élve hagyták volna, és idővel "kisfuszkó" lesz belőle, akkor tuti megkedvelem.

Köszi a drukkolást, most éppen úgy érzem, rám szakad az írás. Nemtom meglesz-e a 8. részé péntekre (szerintem nem), utána jön a 9, aztán egy meglepi (még nem egyeztettem sixx-el, de szerintem bólint) és csak utána a 10. Szóval elleszek még egy darabig az írással.

Neoprimitív 2013.11.27. 15:00:29

@AaannnaaA: Húzzál bele, mert most írta Amanda Segel a twitteren, hogy december 17-én még egy új rész jön. A 10. rész nyitó három percébe meg szerintem addig már kétszázszor bele fogsz futni a neten - igaz, ha tudod a 9. végét, akkor nincs benne semmi spoiler. Egy biztos - most visszanézve az évadra, ez a rész nem kerülne a jobbak közé - bár még sok ilyen sorozat lenne.

AaannnaaA 2013.11.27. 15:09:11

@Neoprimitív: Belehúznék én, ha nem kezdenének lázadozni az ismerőseim, hogy hol vagyok múlt szerda óta és mi az hogy még vagy másfél hétig nem vagyok elérhető?! A "mert írok" nem válasz, úgyhogy kummantok valamit, aztán rohanok haza a gép elé :)
Tudom, hogy 17-én jön a 11. rész, de én max. jövő hét végére utol akarom érni magam, utána már remélhetőleg menni fog a kinti tempó tartása - csak most van extra erőltetett menet extra indokok miatt, ugye. Spoilertől már nem tartok, a múlt szerdait szerintem nem tudják überelni, meg vigyázok is.

Flankerr 2013.11.28. 02:38:39

Ez is jó rész volt, a HV a szokásos kitűnő minőség. Igaz, vágyom egy valódi mocsok, bűnöző számra, de ez legyen az én bajom..:) A kézösszeütés a kocsiban hatalmas volt..:)
Kavarodik a málnaszörp rendesen, én ennek nagyon örülök..:)
@AaannnaaA: Az írással kapcsolatban én azt mondom, take your time, nem "siettesd" annál jobban ,mint amennyire "ki akar jönni" belőled. Ha x nappal "később" készül el, hát akkor x nappal később készül el. Mi csak örülünk, hogy csinálod, hogy ki tudjuk beszélni ebben a baráti társaságban. Ez egy gesztenyepüré darab a csokoládétorta tetejének cseresznyéjének a legtetején.
A spoiler ellen meg az lehet hatásos, hogy "gyorsan" megnézed a 10. részt, és csak az után folytatod az írást. Én nem fogok tiltakozni..:)

AaannnaaA 2013.11.28. 07:27:33

@Flankerr: Köszi! :)
A 10. részt megnézem hétvégén.
Amúgy kijönni ki akar, csak az időm kevés, úgyhogy ha holnap nincs hogyvót, akkor hétfőn várlak benneteket a folytatással.

Igen, ha lesz egy ilyen szám végre, leszünk itt is páran, akik dobunk egy pacsit az íróknak :)

Neoprimitív 2013.11.28. 09:44:18

@Flankerr: " vágyom egy valódi mocsok, bűnöző számra, de ez legyen az én bajom.."

Hányadik résznél jársz?

Flankerr 2013.11.28. 19:16:35

@Neoprimitív: Ma hajnalban megnéztem a tizediket is..:) Értem is miért kérded.
Én viszont lehet picit tömören, félreérthetően fogalmaztam. Olyan "normál" epizodikus részre gondolok, ahol a gép olyan ember számát adja ki, akiről sokáig nem derül ki, hogy valami komoly bűnöző. Ahogy human írta: a darkos Person of Interest...:)
De nem panaszkodom, iszonyat jó volt a 8.-9.-10. rész, többször is Dark Knight (Risesr) érzés fogott el, lehet nem véletlenül..:D És ez komoly dicséret ám.

higeona 2013.11.28. 19:55:40

@Lackapac: Szerintem is nagyon Fuscos volt. és tőle lett Carter igazán Johnos, nem? Mármint, hogy neki is lett egy ilyen kutyulija.
@AaannnaaA: Köszi a hogyvolt! :)

Neoprimitív 2013.11.29. 07:16:02

@Flankerr: Gondolom amikor a sorozat visszatér egy kicsit a "normál" epizódikus részekhez, akkor újra lesz majd megint tettes-vagy-áldozat játék is.

@AaannnaaA: Látom, csak meglett a következő hogyvolt mára :))

AaannnaaA 2013.11.29. 09:35:16

@Neoprimitív: Sajnos nem, az még csak a nyers szöveg. (Tegnap este eldőltem, mint egy zsák). Fényképek, átolvasás - még vagy két órás meló, de már csak este. Így hétfőre marad :(
De hétvégén írom a 9-et és a meglepit, aztán meglátjuk el tudom-e kezdeni a 10-et.

Gabba 2013.11.30. 11:34:08

@AaannnaaA: azért a nagy darában átnézhetnél az Onedinre, meg lettél szólítva :)

Pácsó Ármándó 2013.11.30. 12:32:32

@AaannnaaA: @Gabba: És sokkal jobban jártál, mint ABiri! :-)

AaannnaaA 2013.12.03. 09:42:15

@Lackapac: @higeona: Sziasztok! Átpillantanátok az aktuális Célszemély hogyvótjához, épp a közös sörözést beszéljük meg! Várlak benneteket!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.12.04. 18:45:04

@AaannnaaA: @St. Pácsó Ármándó: Jaja,rendesen rápacsáltam a monokinis fiatalemberekkel. Veled sokkal udvariasabban bánt @Gabba: <- ez itt.
süti beállítások módosítása