Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x13 – Kiss Yesterday Goodbye (Évadzáró)

2014. június 27. 09:00 - SuperLawyerGirl

Carrie még mindig a szakításon kesereg, amit a barátnők Seb erőltetett oltásával próbálnak elviselhetőbbé tenni, de gyorsan lebukik a kis színészkedésük. Ráadásul most jön az iskolabál is, amire Carrie várhatóan egyedül kellene menjen, Mouse meg - szülői nyomásra - a 14 éves kínai unokatesójával West helyett, így abban maradnak, a legegyszerűbb, ha hármasban mennek. Ekkor tűnik fel Maggie ex-szeretője - gondolom ex, elveszítettem a fonalat - a jegyesével…akiről eleddig senki sem tudott.

vlcsnap-2014-06-24-15h51m00s109.png

Tom egyre nehezebben tartja fent az "edzeni megyek" fedősztorit a lányok előtt, mikor hancúrozni jár, és nem csak azért, mert nem izmosodik. Deb ráadásul láthatóan szeretné már hivatalossá tenni a dolgokat, amihez Mr. Bradshawnak nem fűlik a foga. Mindeközben Larissa az újabb kis utazását tervezgeti, és felajánlja Carrienek, hogy lakjon a lakásában, amíg ő távol van. Szőke-göndör pénzt spórol meg, neki meg vigyáz valaki a kecóra.

vlcsnap-2014-06-24-16h02m53s131.png

Sebastian feltűnik Bradshawéknál, Szőke-göndör meglepetésére. Dorrit és Miller szobába fel, ahol Hugi nagyon átesne már a tűzkeresztségen, de a pasija visszatartja, mondván, különleges alkalommá akarja tenni ezt számára. Aranyos, de tényleg. Seb bocsánatot kér, hogy hagyta, hogy szakítsanak, Carrie is bocsánatot kér az ő részéért, kibékülnek, és Szőke-göndör is szerelmet vall végre valahára.

vlcsnap-2014-06-24-16h10m05s92.png

A nagy boldogság nem tart sokáig, Maggie kikotyogja Carrienek, hogy látták Sebbel Mr. Bradshawt a kocsiban hetyegni, ezen Szőke-göndör kiborul, hogy miazmár, hogy nem mondták el előbb neki. Letolja Sebastiant, majd dobja, aztán Maggie fejét is kiosztja. Jópasi is elküldi Magget a fenébe, amiért elmondta Carrienek a titkukat, majd elárulja neki, hogy Walt valószínűleg meleg. Maggie elviharzik és Waltra támad, aztán Carriere, amiért őszinteségről okítja őt, mikor ő is végig hazudott neki.

vlcsnap-2014-06-24-16h21m47s198.png

Carrie és Walt a városba tartanak Larissa búcsúpartijára, de előtte még Szőke-göndör finoman jelzi apucinak, hogy nem kellene annyit „edzeni” járni, legyen inkább velük… Mouse megtudja, hogy a szülei végig hazudtak neki arról, hogy királyi család leszármazottja, és ezért csak hasonlóval járhat - ergo kínaival - valójában csak rasszisták. Miller pedig rózsaszirmos ágy és gyertyafény kombóval készül a Dorrittal való éjszakára, amin a lány... elbőgi magát?

vlcsnap-2014-06-24-16h26m34s223.png

Miller nagy örömére kiderül, hogy Dorrit csak örömében sírt, úgyhogy mehet a menet. Carrie Larissának ecseteli a szakítását, de az egyszer az életben normális tanácsot ad, és észhez téríti Szőke-göndört, aki rohan is vissza Jópasihoz, hogy vissza minden, nem baj, hogy különbözőek vagyunk, mégis akarom ezt a kapcsolatot. Kár, hogy kicsit későn jutott eszébe, a pasija már Maggievel smárol egy kocsmában, nagy bánatukban egymás életének elcseszésében egymásra találnak.

vlcsnap-2014-06-24-16h37m13s234.png

Walt megcsókolja Bennettet, de az visszautasítja, mivel még nem múlt el tizennyolc. De megígéri, hogy várni fog a rá a nyár végéig, amíg ez bekövetkezik, és akkor össszejöhetnek. Carrie kibékül Sebastiannal, aki el akarja neki mondani, hogy mi történt, de Szőke-göndör belé folytja a szót, hogy inkább szexeljenek. Jópasi visszautasítja, azzal az indokkal, hogy legyen tökéletes, de persze mi tudjuk mi a valódi oka, akárhogyis, marad az ölelkezés. Mouse pedig szembeszáll a szüleivel, és bemutatja nekik Westet, mint szíve választottját.

vlcsnap-2014-06-24-16h48m21s253.png

Maggie elmondja Carrienek mi történt közte és Sebastian között, ezért Szőke-göndör véget vet évtizedes barátságuknak, na meg persze a kapcsolatának Jópasival. Dorrit nagyon boldog a fiújával, és megbeszéli Carrievel, hogy had járjon apuci az „edzőterembe”, de persze ez nem azt jelenti, hogy találkozni is akarnak a nővel. Mr. Bradshaw ennek felettébb örül. Zárásként Carrie Manhattanbe költözhet a nyárra Walttal, mivel az Interviewnél teljes munkaidős állást kapott. És itt az első évad vége.

Címkék: carrie diaries
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása