Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x12 – A first time for everything

2014. június 20. 09:00 - SuperLawyerGirl

Carrie és Sebastian társasoznak, amikor derült égből lecsap a „szeretlek Carrie Bradshaw” mondat. Ilyenkor két kimenetel szokott előfurdulni: kínos csönd vagy „én is szeretlek”. Itt most egyik sem jött be, Szőke-göndör benyögi, hogy ő meg szexelni akar. Ezt aztán gyorsan meg is bánja, mármint tényleg azt akarja, de nem ezt akarta mondani, hanem, hogy „én is szeretlek Sebastian”. Mouse felvidítja, majd ha szex után mondja, az még jobb lesz. A Cosmopolitan szerint pedig ez a legrosszabb időzítések egyike, valaki tegyen igazságot. Ekkor tűnik fel West.

vlcsnap-2014-06-17-14h02m34s63.png

Mouse ősellensége ha lehetséges még utáltabb pozícióba kerül stréberkénél, aki azonnal a hátsó szándékot látja West flörtölésében. Biztosan el akarja csavarni a fejem, hogy a rózsaszín ködben ne tanuljak, és ő meg akadálytalanul mehet a Harvardra…logikus. A Bradshaw-lakban eközben kisebb apa-lánya harc alakul ki a telefon körül, amit immár Tom is használ. Debbel „ottalvós bulit” szervez le, amire felkészülten kell mennie a meghívó szerint. Fogalma sincs, hogy ez mit jelent.

vlcsnap-2014-06-17-14h07m16s93.png

Carrie Larissa jóvoltából kap két jegyet egy Madonna-partyra. Szóval ha már az estét úgyis a városban töltik Sebbel, kivehetnének egy hotelszobát, ahol megtörténhet a nagy eset. Jópasi természetesen lecsap a lehetőségre. Már csak apuci engedélyére van szükség, ahol Sebastian nevét Carrie mindenhol Mouseal helyettesíti. Ráadásul Tom alig várja, hogy megint a nőjével legyen, simán beleegyezik mindenbe. Dorrit a pasija hatására új, nővérét idéző külsőre vált.

vlcsnap-2014-06-17-14h19m23s177.png

Természetesen a dolgok megint nem a tervek szerint alakulnak, Larissa elfelejtette Sebastiant felvinni a listára, így ő nem mehet be a VIP részlegre, csak Carrie. Szőke-göndör a megoldáson töri a fejét, amiben Bennett lesz segítségére. Csak kell keresni egy pasit, és tőle kedves szavakkal segítséget kérni. Ki is néz szőke-göndörnek egy ideális jelöltet, akiről kiderül nem csak a teste, de a szíve is nagy, ráadásul az ő pasija viszi a VIP részleget. Problem solved. Mouse eközben váratlan szexbe keveredik Westtel az egyik teremben, utána pedig elviharzik.

vlcsnap-2014-06-17-14h42m46s165.png

Sebastian bejut a hőn áhított VIP részlegbe, de továbbra sem sikerül Carrievel tölteni az időt, mivel szőke-göndör lelép, hogy írói karrierjét beindítsa. Ha sikerül meginterjúvolnia Madonna egyik dalszövegíróját, akkor az bekerül a magazinba a saját neve alatt, így gyorsan ejti a tökéletes este tervét. Sikeresen összehozza a beszélgetést, ahol elejti mi van vele és Sebbel, és még a szövegíró meghökken, hogy mi a frászt csinál akkor vele. Carrie felvillanyozva meséli Jópasinak, hogyan indulhat be a karrierje, aki felrója neki, hogy egész este ignorálta. Az utcai veszekedést gyors szakítás követi.

vlcsnap-2014-06-17-15h03m49s227.png

Mouse beismeri Westnek, hogy fél bárkivel kapcsolatba kerülni, mivel legutóbb leromlottak a jegyei. West válaszul minden különórán részt vesz, amit Mouse vezet/egyedül van benne, így külön dicséretet szerez az igazgatónál az egyetemi jelentkezésükhöz. Igyekezete hatásosnak bizonyul, Mouse beleegyezik egy randiba. Tomnak szex utáni alulöltözött találkozásban van része Deb fiával, akiről nem tudta, hogy otthon van. Ennek egyenes következményeként összevesznek, de később, mikor találkoznak az ebédlőben, kölcsönösen bocsánatot kérnek, és kibékülnek. Helyreáll a régi rend.

vlcsnap-2014-06-17-14h54m26s220.png

Dorrit számára is fényesen alakulnak a dolgok, elhatározzák a pasijával, hogy lefekszenek egymással, főleg miután Donna erre bátorította, mint legjobb módja a férfiak teljes elbolondításának. Így hát Carrie az egyetlen, aki otthon sírdogál a párnájába, amiért szakított a pasival, akit szeret – amit nem mondott el neki – és túl büszke ahhoz, hogy bocsánatot kérjen, hiszen ha Seb szeretné, akkor nem engedte volna, hogy szakítsanak, hanem küzdött volna érte. Pengelogika.

Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása