Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x10 - The long and winding road taken

2014. június 06. 11:00 - SuperLawyerGirl

Carrie és a BFF-ek mínusz Walt az ebédlőben beszélik ki egetrengető problémáikat. Mouse még mindig azon pörög, hogy csak második az osztályban, Maggie szeretné ha barátok lehetnének Walttal, ha már szeretők nem lehetnek, Carrie ugyanezt szeretné, mert akkor Walt is ott lehetne a közelgő szülinapján.

vlcsnap-2014-06-03-14h01m11s6.png

Mouse számára elkezdenek jobban alakulni a dolgok, mivel összehoz egy randit magának egy volt Castlebury diáklánnyal, Stacyvel, aki már végzett a Harvardon. A csajszi kb. Mouse a jövőből, amíg fel nem tűnik West, aki két legyet is leüt egy csapással. Egyrészt Mouset porba alázza, másrészt elcsavarja Stacy fejét azzal, hogy ő az osztályelső, és kiváló sportoló, Mouse pedig csak másodosztályú jelölt. Maggie békülést kezdeményez Walttal, ami meglepően jól sikerül, ismét barátokká válnak pár perc alatt. Mindeközben Mr. Bradshaw elmondja Dorritnak, hogy Carrie egy hitelkártyát kap tőle szülinapjára. Dorritot ez őszintén felháborítja – mármint a tény, hogy ő nem kap – és sietve emlékezteti apucit Carrie összes ballépésére a múltban, de az hajthatatlan, inkább elzavarja Dorritot, hogy vegyen valamilyen normális zenét a nővérének.

vlcsnap-2014-06-03-14h18m12s4.png

Larissa megint olyan választásra kényszeríti Carriet, amiből nem jöhet ki jól. Ebben az esetben egy könyvbemutató partijáról (az év partijáról) van szó épp a szülinapján, ezért szőke-göndör törli eredeti terveit. Vigaszul csak az szolgál, hogy Sebastiant magával viheti, bár ez a barátnőket nem vidítja fel. Közben Dorrit bolti szarkának áll – ismételten – de a cuki eladó fiú elkapja, és bezárja. Dorrit mélységesen bánja tettét, amíg ki nem engedi, és rájön, hogy mégsem hívtak rá rendőrt. Azonnal irdatlan dühös lesz, és a szokásos stílusában még neki áll feljebb, de a srác emlékezteti, hogy csak szíve jóságából - na meg mert olyan zenét akart ellopni, amit ő is nagyon szeret - nem kattant még a bilincs a csuklóján. Hugi kiviharzik a boltból, a Carrienek szánt lemezt is hátrahagyva (pedig azért éppenséggel sikerült fizetnie).

vlcsnap-2014-06-03-14h31m48s182.png

Carrie szülinapi kilátásai fénysebességgel távolodnak minden tervétől, Sebastian ugyanis inkább anyucival találkozik. Plussz egy főnek beugrik a helyébe Walt. A partiban minden jól alakul, Carrie Larissának köszönhetően beszélgetésbe elegyedik egy könyvkiadó vezetőjével – megalapozva jövőbeli írónői karrierjét – míg Walt rendezi lezáratlan számláját Bennettel. Sebastian feltűnik a buliban, és teljesen elrontja a dolgokat. Beleavatkozik Carrie és a kiadóvezér társalgásába, épp mikor a lényegre térhetnének, ezzel elzavarva az úriembert, és vele együtt szőke-göndör nagy lehetőségét is. Ráadásul alaposan a pohár fenekére néz, szóval biztosan van valami gond.

vlcsnap-2014-06-03-14h49m20s252.png

Dorritot apuci visszakergeti a boltba, hogy vegyen – vagyis inkább hozza el – lemezt Carrienek. Hugi visszasompolyog, és a legjobb védekezés a támadás elvét követve osztani kezdi a srác fejét. A fiatalember azonban megőrzi a hidegvérét, megmutatja Dorritnak hogyan kell jól lopni, bókol neki, majd odaajándékozza az eredeti lopás tárgyait képező zenéket. Dorrit lányos zavarban – ez új. Mouse összeszedi minden bátorságát, és elmondja Stacynek, hogy nem kellene ejtenie őt a menő arcokért. És hogy bizonyítson, összeszedi a kosárcsapat tagjait egy közös fotóra, ami eddig még senkinek sem sikerült. Ez annyira lenyűgözi a fiúkat, hogy a demokrácia jegyében megszavazzák a csapat managerének.

vlcsnap-2014-06-03-15h15m45s227.png

Carrie megpróbálja visszaszerezni az elmulasztott lehetőségét, de végül feladja, és inkább hazaviszi Sebastiant. Jópasi kiönti a szívét és elmondja, hogy az anyja megint ejtette valami pasiért, és úgy érzi senki sem szereti Carrien kívül. Megbeszélik, hogy együtt töltik az éjszakát, amikor feltűnik anyuci, ezért szőke-göndör lelép. Maggie elmondja Waltnak, hogy készen áll, hogy újra összejöjjenek, de Walt végleg visszautasítja. Donna megkapja álmai piros táskáját szőke-göndör jóvoltából, de persze a hála nem az ő műfaja. Valamint Dorrit gyorsan össze is jön az eladó sráccal, és megkapja élete első csókját.

vlcsnap-2014-06-03-15h14m17s124.png

Másnap Carrie megkapja mindenkitől a szülinapi ajándékát, még Dorrit is összeszedi magát és egy saját készítésű válogatást ajándékoz. A hitelkártyának hála pedig mindenki összegyűlhet az ebédlőben, hogy szőke-göndör kontójára együtt ünnepeljenek (ami Carrie szülinapi kívánsága volt, mert ő ilyen cuki).

Címkék: carrie diaries
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása