Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x08 - Hush Hush

2014. május 23. 11:00 - SuperLawyerGirl

Carrie apucit átverve az Interviewnak kezd dolgozni, és roppant módon élvezi. Persze annyira azért nem köti le, hogy ne legyen ideje Sebastianon gondolkodni. Van is min, mivel Jópasi éppenséggel szakít Donnaval, amit Ribanckirálynő némi megütközéssel fogad, hiszen vele még soha senki nem szakított. Éppen ezért meg is kéri exét, hogy még egy ideig ne mondják el senkinek, és aztán is az kerüljön a köztudatba, hogy ő szakított Sebbel. Hiába a név kötelez.

vlcsnap-2014-05-22-14h45m30s201.png

Harlan nagy erőkkel fűzi Mr. Bradshawt egy duplarandira, mivel az ő kiszemeltje csak így hajlandó együtt vacsizni vele. Tom nem harap rá a dologra, még akkor sem, amikor barátja más megvilágításba helyezi a dolgokat: nem randiznod kell, csak segíteni a haverodnak megfektetni egy csajt. Így már mindjárt más, igaz? Hát nem, de végül az ingyen steak meggyőzi. Harlan pedig így örül:

vlcsnap-2014-05-22-15h00m23s93.png

Carrie életében először találkozik Manolo Blahnikkal, helyessebben az egyik kreálmányával, amit Larissa neki is ajándékoz, és egyúttal meg is hívja egy partira. Carrie szabadkozik, Larissa érzelmi zsarol (ha egy vagy közülünk ott leszel), Carrie megtörik - szokásos párbeszéd zajlik le. C elmondja a BBF-eknek, hogy az ottalvós sulibuli helyett - amire elsős koruk óta vágytak - inkább Larissával megy partizni, de a lányok jó barátnőkhöz méltóan támogatásukról biztosítják szőke-göndört. Még Mr. Bradshaw előtt is falaznak Carrienek egy kínos beszélgetés keretében. Maggie és Mouse az ebédlőben lógnak, mikor feltűnik Sebastian. A két csaj jó alaposan letolja, amiért nem szakított Donnaval, ezért Jópasi elmondja, mi a valódi állás. Persze Mouse azonnal azt kezdi forszírozni, hogy bejön-e neki Carrie, amíg szegény pára be nem vallja, hogy igen. Ezzel persze csak olajat önt a tűzre, és a segítőkész barinők jobbnál jobb ötletekkel látják el, hogyan hódítsa meg szőke-göndört. Első lépésként felhívja telefonon, de Carrie ignorálja a hívást, mivel rohan a buliba.

vlcsnap-2014-05-22-15h27m32s84.png

Hősszerelmesünk nem kedvetlenedik el, irány Manhattan, megkeresni a nőt. Ez a nagy terv, a BBF-ek éppencsak nem mondják, hogy „óóóóóóóóóóóóóóóó” annyira oda vannak. Maggie azonban nem tart vele, mivel Waltnak akar mindent bevallani. Mousenak nincsenek ilyen tervei, úgyhogy bepattan Seb mellé. Donna ördögi terve Maggie tökéletes megsemmisítésére új szintre lép. Elhatározza, hogy elcsábítja Waltot. Kezdődik néhány szívhez szóló mondattal, hogy mennyire figyelmes és reméli Maggie eléggé megbecsüli. Folytatódik a barátnők bevonásával, akik némi ürüggyel magukkal csalogatják Waltot egy szobába, ahol Donna elmondja neki Maggie titkát, persze a megfelelő körítéssel, ami őt a lehető legjobb színben tünteti fel.

vlcsnap-2014-05-22-15h56m02s40.pngCarrienek nem kell sokáig várnia, hogy lecsapjon rá egy cuki pasi, aki italra hívja. Így ismerkedik meg szőke-göndör a Cosmopolitannal. Miután tisztázták, hogy szinglik és kölcsönösen bejönnek egymásnak, irány a táncparkett, szende C vadul riszálja magát. Szőke-göndör épp az emelvényen partizik, mikor meglát valakit, akire nem számított. Nem, nem Sebastian az, hanem apuci. Aki éppen olyan mozdulatokra kényszeríti a testét, ami azt hiszem, hogy ebben a korban már kifejezetten veszélyes. Jelenlétének oka, hogy a duplarandi szuperül alakult, és itt folytatták. Summa summarum szőke-göndör titkolózása eddig tartott. Mr. Bradshaw el is kezdi a fejmosást, amibe Larissa beleavatkozik, úgyhogy gyorsan kiderül Carrie valós kora, aminek Larissa konkrétan örül, mert milyen menőség már, hogy neki van a legfiatalabb gyakornoka.

vlcsnap-2014-05-22-16h03m55s168.png

Maggie megtalálja a kikészült Waltot, aki megmondja egyenesen, hogy kettőjük közt mindennek vége, és otthagyja a síró Maggie-t. De nem tart sokáig továbblépnie, Donna először csak szavakkal vigasztalgatja, majd a fizikai nyugtatgatás legjobb módját választja. És így jött létre a Donna-Walt páros. Mr. Bradshaw nagyon haragszik Carriere, annyira, hogy eltiltja egész New Yorktól, se gyakornokság az irodában, se Interview. Szőke-göndör alaposan elszontyolodik, csak az okoz némi örömet, hogy megtudja, Sebastian milyen eltökélten kereste őt New Yorkban. Végül megpróbálja meggyőzni apucit, de az hajthatatlannak bizonyul. C eltökélt gondolataival zárunk, hogy az álmát senki sem veheti el tőle.

Címkék: carrie diaries
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása