Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6923-6926.

2014. május 19. 11:00 - julie0812

A Berényi testvérek között némi kakaskodás alakul ki, Miklós szerint Atikám képtelen tovább boldogulni két cég vezetésével. Nóra Miklós után rohan és rávilágít, hogy így Mikinek is két cége lenne, a Kft és a borászat, de persze ez a Cárnak nem kihívás.

1.jpg

NonStop pont ekkor sasszézik végig a gangon Nóra selyemköntösében. Mintha ráöntötték volna. Megbeszélik a dolgot és természetesen újabb hancúrral tesznek pontot az ügy végére. Ádám ezután azon kezd elmélkedni, hogy van-e köztük valami más is a szexen túl. Nóra erőlködik, hogy találjon valami közös témát, de csak egy erotikus regény akad, ami mindkettőjüknek bejön, ráadásul Ádi ebből tanulta meg nagy kanállal falni a nőket. És azt ígéri, hogy ezt be is mutatja, Nóra meg totál begerjed.

2.jpg

Hanna totál kiakad, amikor meglátja, hogy Peti él és virul, csúnyán átverve érzi magát. Peti utána rohan, de Hanna közli vele, hogy elhúz Claudiához felejteni. Peti jól lecseszi Julit, aki csak jót akart ugye, de marhára nem kellett volna. Juli Hanna után rongyol a buszmegállóba és könyörög neki, hogy bocsásson meg Petinek, persze hiába. Peti romantikusra venné a figurát, megjelenik a villában egy csokor virággal és három zenésszel, vagyis mariachival, de csak Vilibát találja ott, Hanna már lelépett.

Atikám felhívja Claudiát és beszámol neki Miklós harci terveiről. Juli próbálja lenyugtatni Attilát, tudod, a legutóbbi balhézást is megszívta valaki, vagyis András. Zsófi rájön, hogy Nóra azért bízta rá Timikét, hogy ő közben Miklóst vigasztalhassa Balázs távozása miatt. A gangon veszekednek, Zsófi pont azzal vádolja Nórát, hogy be akart mászni Miklós ágyába, amikor megérkezik Ádám a kisboltban vásárolt kellékekkel a beígért esti tizennyolcas karikás mutatványhoz. Nóra próbálja menteni a helyzetet, de Ádinak elege van Nóra játékaiból és pattintja az ügyvédnőt. Hát ez sem volt egy holtodiglan-holtomiglan.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása