Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x119 - Cuki Pink leverte KokkIzát

2014. május 10. 20:47 - sixx

Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi írása is felkeltette a figyelmet, és minden törzskommentelő visszatér egy másik sorozathoz. Szóval kösz.

Screen Shot 2014-05-11 at 10.55.58.png

Bencus és Lilu, two-in-one csapó egy a hétvégére, Lilu bézs koktélruhában (ezt a kifejezést akkor szoktam hasznélni, ha gőzöm sincs, milyen ruha van a nőn), Bencus diszkózáshoz öltözve, még egy utolsó nekifeszülés, Pink versus KokkIza, lássuk. A nézőtéren sok villalakó, köztük Traktoros is, valami műkutyával a keziben. az állás 42-58, valaki elhúzott, de a valóvilágingyeneapplikáción keresztül lehet ezen változtatni. Vicces feladatokat kaptak a lakók, nahát.

Az első ezek közül az, hogy bekötött szemmel szedjenek össze pingponglabdákat a vellában. KokkIza vaklál, Viki röhög, Debil dirigál, KokkIza a riportban aszongya, hogy tetszett neki a feladat, nekünk is, mert néha csak a jóisten mentette meg attól, hogy hasra vágja magát. Debilnek bejött KokkIza taktikája, ahogy tapogatott mármint. 2 perc 24 alatt abszolválta a dolgot. Pink mint egy agyatlan élőhalott, ténfergett az udvaron egy sort, azaz hozta saját magát, nem volt nagy különbség a mozdulataiban, mint egy hétköznap, és majd ezért VV Attila biztos nagyon bántani fog. Azt, hogy nem ment falnak ez első nyolc másodpercben, csak a véletlennek köszönhette. Ja, és mi van a kiskutyával???? (Ez a kutyaházról jutott eszembe.) A ideje: 4:18.

A következő feladatot Debilre szabták: a két csaj bikiniben mosott ablakot. KokkIza most, hogy Traktoros már nem veszélyezte, olyat táncolt/mosott, hogy Debil csak azért nem rántott rá a kis pöszörőjére, mert ott ült mellette Viki, aki nem egyszer saját maga is úgy morgott, mint egy tüzelő barnamedve.

Nekem az is számít, hogy tiszta legyen az ablak (Viki).
Olyan voltam, mint egy farkaskölyök, aki látja a Holdat (Debil).

Pink szegény nem nagyon tud mozogni, bár, mint ahogy az Debil megjegyzéséből kiderült, nagy volt rá a bikialsó, és kifittyent a pina néhol, ő meg csak arra tudott gondolni, hogy de megpengetné. Ettől még az ablakot, kicsit szarul ugyan, de lemosta. A legdögösebb ablakmosó KokkIza lett.

iza1_1.gif iza2_1.gif
iza3.gif iza4.gif
iza5.gif iza6.gif
iza7.gif pink1.gif

 

Ha lesz autóm, ketten együtt eljöhettek egy takarításra (Debil).

Az utolsó feladat: egy folyadékkal teli tálat tartani kinyújtott kézzel, mintha egy Survivor-epizódot látnék. Remegnek, mint a nyárfalevél, de küzdenek a gravitációval, és a végén ha hajszállal is ugyan, de KokkIza nyert. Háromból három.

Az a baj, hogy nem vagyok olyan erős, mint Sherk, a zöld ogre (Pink).

Meglepetésvendégek jöttek a villába, de hogy ki, azt nem árulták el a két versenyzőnek előre, KokkIza Traktorosra számított, gyors fújatás, kérdi Debil kedvesen. De nem Traktoros jön, hanem KokkIza anyja, a csajnak úgy ver a szíve, miközben öleli, hogy beleremeg a hangszóró. Sírnak.

Még jövök egy anyák napi ajándékkal (KokkIza).

Screen Shot 2014-05-11 at 9.41.54.png

Pinkhez a tesója érkezik, Debil menten álló fasszal dörömböl az ablakon, és tuti megfordul a fejében, hogy helikopterezzen egyet.

-Ez a húga? (Viki)
-Hát, jobbat vártam. (KokkIza)
-De ez jobban szereti. (Debil)
-Jézusom! (Viki)

KisPink azzal nyit Pink rettentő kivágott ruháját látva, hogy mi ez a csöcs, a kérdés jogos, persze. A beszélgetés érdekes, mármint annak, aki Pink agyába akar tenni egy túrát, amit senkinek nem javaslok mellesleg, aszongya KisPink, hogy a negyedik hely is szép, mire Pink felháborodik, mi van, célozgatsz, hogy ki fogok esni? KisPink utána mentene, fogytál, mondja, mire Pink majdnem sírógörcsöt kap, dagadt voltam? Anyám, borogass. A legviccesebb az, amikor a gongot hallva KisPink akkorát ugrik, hogy majdnem leugrik a kanapéról.

Screen Shot 2014-05-11 at 9.47.24.png

Este búcsúbuli, amiből egy rettenetes dolog van, amiről beszélni kell: Debil annak idején azt ígérte, hogy lesmárolja Vikit, ha bejutnak a döntőbe. És ez most eszébe jutott. Viki megretten, faszomat csókoljad, baszki, de nincs menekvés, smárolnak. Nem szép látvány, na.

Te már konkrétan eddig jutottál a játékban, hogy csókolóznál velem? (Viki)
Varangyot fogdostál, agyvelőben fetrengtél, mit fosol? (Debil)
Nagyon nyálas vagyok. (Viki)
Ezért vannak oda itt a lányok? (Viki)
Ez csak egy átnyalás volt. (Debil)

smar.gif

Na, ennyi volt az érdemi rész, ezután jöttek a szokásos körök a barátságok elemezgetésével, a búcsúval, a bevonulással és a párbajjal, ami civilizált és decens volt, semmi köpködés vagy kurvaanyázás, a vége pedig a borítékolható Pink győzelem, azaz KokkIza mehetett Traktoros karjaiba, muhaha, adok még három napot ennek a kapcsolatnak. Ma este döntő, élőzzük.

Tegnap vót:

KokkIza vagy Pink, Pink vagy KokkIza, ez a kérdés, miközben Kállay-Saunders Bandi éppen egy szakállas nővel küzd meg az Európa Leggicsesebb Előadója címért. Tessen kommentelni.

Címkék: vv6
932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsazsalux 2014.05.11. 15:02:00

@nemszázas: Elvileg nem lehet,mert aki szavazott,csak törölni ,vagy áthelyezni tud a másikra,harmadik helyezett kihirdetése után záródik,mert a szavazat% is változni fog, 100% két bent maradt szavazatai arányába,ha bent marad %- nem fog stimmelni.

Nagy Endre 2014.05.11. 15:03:48

Na léptem.további szép napot este leszek.

nosce 2014.05.11. 15:05:19

Én Pinki ellenében azért drukkoltam Izanak mert a VV6-ban Iza áldozta fel a legtöbbet a nyereményért legalább jutott volna be a háromba, h legyen valami öröme. A műsor gyakorlatilag soft pornosztárt csinált belőle, a köpködések meg a haljon meg a családod emberileg szinte vállalhatatlanná tették, a lehetséges állásajánlatokat alaposan leszűkítve, Zsóti lesmárolása aztán Au smárolása ill a farkának a lájkolása majd a kapcsolat Kriszel, közben a kint hagyott barát utáni sóvárgása partnerként is megbízhatatlannak mutatták. Wiki meg a háta mögött gyakorlatilag hülyét csinált belőle annyira h a kiesésekor is őt kívánta a top1-be És mindezt egy negyedik helyért. Tényleg sajnálom,

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.11. 15:28:16

@Nagy Endre:"--- .Mi a lófasz köze van hozzá hogy ha valaki párban van....Miért zavarta hogy ha valaki párban van?"

Hát az a köze van, és azért zavarta, mert egy pár sokkal erősebb tud lenni, nehezebb befolyásolni őket - különösen, hogy ennyire különböző két emberről volt szó, mint Iza és Traki. És mivel mindkettővel más és más eszközt kell használni a manipulálásukhoz.
Ezért zavarta. Mert - emlékszel - ez egy nagy játszma.

csiberibe 2014.05.11. 15:30:27

@nosce: ja, hogy csak a nyereményért köpködött és kvaanyázott? Ez felmenti őt?

kis.herceg 2014.05.11. 15:31:19

sixx azért remélem a fináléra lesz új poszt mert itt már kurva lassú az oldal a sok komment miatt.

dare 2014.05.11. 15:36:40

Tegnap valami furcsa bolygóegyüttállás lehetett mert nem tudom mi a magyarázat arra hogy Zsófibaba mehetett vissza, és egy szakállas travi nyerte az eurovíziót?
Ha Krisz szavazóinak csak a fele Izára szavaz, akkor neki kellett volna visszamennie( valszeg ez nem történt meg) és Ati hiába kampányol, akkor is kiesik pink.
Bár tegnap én is olyan társaságban voltam ahol Zsófi szurkolok is voltak (WTF), és elég sokszor elhangzott az "inkább akkor" vagy "akkor inkább már" kezdésű mondat amit én nem értek, miért akarnak ilyen műsorokból erkölcsi tanmesét csinálni.....EZ NEM ERRŐL SZÓL!!!!!!!!
Miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat, ez az amit nem bírok megérteni.
Viki behúzta a pótkocsit a döntőbe, de lehet hogy amit alkotott fel fogja emészteni, mindenesetre egy tanulmány lesz az arca ha 3-ként kiesik( mit alkottam, te jó ég mit alkottam).
Egyébként ha Viki nem vállalja fel Zsófika vitáit is zömével, akkor nem lett volna olyan kis cukipofa ő se, akkor többet kellett volna konfrontálódnia neki is, és a sok hiszti kiejtette volna.
Hajrá Viki és Au!!!!!!!!!
( de a szavazat természetesen a kis helikopterezőé )

csiberibe 2014.05.11. 15:43:03

@dare: "Ha Krisz szavazóinak csak a fele Izára szavaz"

na de miért szavaznának rá? Krisz szavazóinak egy része a koporsóba kívánt család... nem hiszem, hogy szavaznék valakire, aki arcon köpi és gyalázza a barátomat, rokonomat, ismerősömet.

nosce 2014.05.11. 15:47:24

@csiberibe:
nem menti fel ahogy a soft pornóért se menti fel semmi és senki, de ettől még ezeket elvesztette

katicaa a hétpettyes 2014.05.11. 15:48:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mindegy is, de ezt lehet úgy értelmezni, h megmondták nekik, h miről nem beszélhetnek.

dare 2014.05.11. 15:48:53

@csiberibe: Jó, csak itt az volt a jellemző hogy igen, támogassák, rá fognak szavazni meg hasonlók és ehhez képest látjuk mi történt.
Én se igazán értettem hogy miért, de nem én találtam ki hogy így lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.11. 15:54:17

@katicaa a hétpettyes: "...megmondták nekik, h miről nem beszélhetnek...."

Háát, azok után, hogy beküldték Attiláékat konkrét befolyásoló küldetéssel, ezt nem valószínűsítem. Másrészt meg azt sem gondolom hogy, tilos lett volna egy ilyen mondat:" nagyon tetszett nekem" vagy "szimpi volt". Bár az ember sose tudhatja.

Shoyu 2014.05.11. 16:20:00

@XO: Igazából szerintem se az nem normális teljesen aki ennyire képes azonosulni egy számára tök idegen valóságshow szereplővel, se az, aki itt képes ölre menni valamelyik játékos kedvéért. Én pl. anno kedveltem Simont, szórakoztató szerintem, más kérdés, hogy egy órát biztos nem bírnék vele beszélgetni, mert fárasztó csávó. De Simon kiesett és most Iza is, emiatt azért nem kellene csalódottnak lenni, akármelyik is nyeri a lóvét, abból tuti, hogy egyik kommentelő sem fog kapni, ez egy játék, szerintem csak ehhez mérten kellene komolyan venni.

hovatovább? 2014.05.11. 16:26:44

@csillagkukkancs: Enyhén szóval itt valamit benéztél, de nagyon.
Talán te is anyuka vagy, és a saját érzéseidet szeretnéd Iza anyjára kivetíteni.
De teljes tévedésben vagy.
"VV Iza édesanyja: Elfogadnám Krisztiánt vejemnek"
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-iza-edesanyja-elfogadnam-krisztiant-vejemnek-2244781
Párbaj napja:
www.facebook.com/photo.php?fbid=648491668572379&set=o.452564721509999&type=1&theater
sőt a barátnői is kedvezően nyilatkoztak Kr.-ről.

HummeRC 2014.05.11. 16:27:08

Sziasztok.
A házi szavazásunk jelenlegi állása szerint
Zsófi 41%
Viki 33%
Au 24%
Persze ez semmit nem jelent, volt ez ma már fordítva is. :)
Aki még nem szavazott és szeretne, az itt megteheti: www.polljunkie.com/poll/ziaifq/vv6-dnt
Az első 7 szavazáson eltaláltuk az eredményt, sokszor százalékra pontosan, míg az utolsó kettőn a százalékok közel voltak, de az eredmény fordított volt.
Most húzok dolgozni, jó vv döntőt mindenkinek. Majd írjatok, hogy mi a helyzet, mert melóban nincs tv. :)

dower 2014.05.11. 16:38:13

Nem nagyon szónokoltam eddig, de most engedjétek meg nekem…:))
Zsófika egy esettanulmány , forgatja a szemét látszik rajta hogy csikorognak az agya helyén a kerekek, próbál valamit találni odabenn, de nem nagyon megy. Biztosan cuki, naiv meg minden, de szerintem rá is játszik eléggé a butácska rózsaszín csillámápóni vagy csillámló szerepre. A pasiknak teszik a kis cuki, cici, popsi viszont nincs sok ész, ha megkapja a rózsaszín cuccait akkor nem kell sokat foglalkozni vele. A csajoknak talán ezért nem szimpi. A pasik kevesebben szavaznak….bár ki tudja, hogy a 14 éves nemzedék hogyan gondolkodik.
Viki a játékot majdnem végig úgy játszotta ahogy azt kell. Elkövetett jó sok hibát, ami miatt valszeg nem fog nyerni - erőszakosan tolta be orcáját a másik intim szférájába. Sokszor volt, hogy hiába akartak nélküle két szót váltani akkor is nyomult, csörtetett, érdeklődött, szónokolt, kavart. Végletekig fel tudta húzni a kiszemelt áldozatát, aminek a vége üvöltözés lett vagy éppen kizárás ( ezt szerintem még sokakban benne van ) Ha az „idősebbeknek” van okos telója szerintem Őrá fognak szavazni.
Aurélio…sokszor volt elviselhetetlen a helikopterezése, az ordibálása, de ezeket ellensúlyozni is tudta olyok-olykor és jókat röhöghettünk rajta, vagy éppen vele. .Nos Ő a kislányok, tinilányok kedvence – meg persze még többeké is, potenciális szavazótábora neki van ( persze, csak akkor ha felemelik a telefont) hiába kampányol az ex villalakó, hiába hivatkozik a „gentleman kódex”-re nem hiszem, hogy sikerre viszi Zsófikát.
Nekem majdnem mindegy ki nyeri de mégis : Hajra Aurélio!!! ( mert ez csak egy játék , nem kell nekünk a bentlakókkal azonosulni és főleg nem kell példát vennünk róluk :DD)

XO 2014.05.11. 16:39:15

@csillagkukkancs: megint megnéztem és megint nem látom amit te...azt látom, hogy Iza anyukája többször is elmondja Izának, hogy Krisztián szereti és vár rá és kampányol érte...Anya annyira zavarban van és nem csak a kamera, hanem a helyzet miatt is...4 hónapja a tévében látja a lányát, olvassa róla a blvrt, nem adhatott neki tanácsot, nem ölelhette meg...annyi minden szeretne neki mondani, miközben vigyáznia kell arra, hogy miket mondhat...

@HummeRC: Jó munkát! :)

XO 2014.05.11. 16:41:03

@beacska: Az IZA FAN KLUB már csak ilyen összetartó és kitartó! :)

ő-szinte 2014.05.11. 16:45:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bazzzz, efelett a viki debil smár felett még nem tértem napirendre :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.05.11. 16:48:48

@sepörd: ezt én sem értettem, hogy ez az utolsó :-OOOO WTF????? :-O

ő-szinte 2014.05.11. 16:51:32

@sixx: mi az, hogy ez az utolsó hogyvolt, dikk??? :-O

nemszázas 2014.05.11. 16:54:11

most nem azért, de ott van a posztban, hogy "Ma este döntő, élőzzük."

Birikém, beflegmultál? Meg kell vitatnom veled valamit.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.05.11. 16:59:17

Hajrá puhaszájú zsírdisznó, akivel élmény a smaci!

beacska 2014.05.11. 17:00:58

@XO: és valamilyen (?) okból nem kezdtük el szapulni a bentmaradókat, és nem kiabálunk csalás után...pedig milyen szép lenne....;) )

XO 2014.05.11. 17:05:08

@beacska: ...és elvárható...Ánem...nem is értem én ezt...hogy lehetünk ilyenek? :DD

beacska 2014.05.11. 17:07:12

@XO: túl késő lenne már elkezdeni?...áááá, inkább hajat mosok ;)

XO 2014.05.11. 17:08:59

@XO: már nem lenne túl hiteles....majd a finálé alatt!! :DDD

perszehogyne 2014.05.11. 17:15:11

@katicaa a hétpettyes: nem értem mire hozod fel nekem a f@szpörgetőt és társát ugyanis én nem vagyok Debil vagy Viki fan, egy ember nincs a VV-ben akiért rajonghat egy épeszű ember úgymond... Ti vagytok annyira oda Kokkizáért hogy már örökbe fogadnátok. Hát ha ti ilyen asszonykát kívántok a fiatok mellé hogy a családodat a halálba kívánja, a fiadat visszarugdosná a méhedbe illetve anyukát meghágatná a fél faluval. Hát Ámen....további jó rajongást. :)

KRISZ FAN 2014.05.11. 17:22:48

@XO: Jól mondod. Nincs mit ragozni ezen.:))
Hú gyerekek, komolyan mondom azt hittem megpurcanok. Kutya rosszul voltam, de túléltem és mostmár leszek. Lehet még kevesebbet fogok kommentelni, de a döntőre belejövök. Egyébént Krisz szurkolói igenis szavaztak Izára, persze nem mindenki, de a többség félre tudta tenni a rosszérzését, és ahogy Krisz kérte, szavazott. Bizonyítani nem tudjuk, de azt hiszem a párbaj napján mondtam, ha az rtl Zsófikát szeretné tovább vinni, akkor ő fog továbbmenni. Csinálhatunk mi akármit. Be is jött.

KRISZ FAN 2014.05.11. 17:25:10

@perszehogyne: "Mindenki hibázik, van aki többet, van aki keveset"- by VV Krisz.

XO 2014.05.11. 17:25:32

@traccsparty: még nem csengetett a postás! :(

Krétagarbó 2014.05.11. 17:29:58

@Lilith.Inanna1: szia. Most olvasom, hogy sixx élőközvetít, akkor nem veszem el a kenyerét. De kommentelek, szurkolunk együtt.

özv. Baldóver Béláné 2014.05.11. 17:32:12

Gerzson Balambérné részére

Kedves Márikám!

Örömmel jelzem, hogy mekszöktem úgymond a börtönbül.

Eccerüen lehusztam magam a vécén, dikk. Asztán a csatornába már könnyű vót, aggyistenbiri segített. Vigyázz ezzel a biribivel egyépként, ez összekever bennünket, öccör is montam nekije, hogy én Manci néni vagyok, de mégis Marikának szólitott. Meg assziszi, hogy a te onokád megy dubajozni biciglivel, közbe az én Zalánkám megy hónap, a hathuszas fapadossal.

Ha megy. Iszen azér vót muszáj mekszöknöm, mer mektuttam, hogy Zalánka valami szőrnyűségre készül a mai döntön. Meg akargya akadájozni Aurália győzelmét. Hát én is ott leszek, és megakadájozom. Nehogy má börtönbe kerüjjön. Ha majd lövöldözést hallasz, az én vótam.

Dorothy doktornőt most lehet, hogy leválcsák. Nem annyira az én szökésem miatt, inkább politikai ügy. (Ojanokat nyilatkozott, hogy Hajrá Viki, meg hasonlók.)

Asztán meg rágyüttem, hogy jobb, ha én is megyek dubajozni. Lehet, hogy szép nem vagyok, de talán még mekhódíthatok egy-két selyket. Van egy ütős dominaszerkóm…

Vasalbertibe a házat ő-szintére hagyom, nyaralónak hasznáhassa. Maraggyon kösztünk, de úgy látom, bepasizott keményen mostanában. Ezér nem ér rá kommentezni. A palláson levő tarhonya meg vasaltherefű viszont mind a tied.

Hát ja, ennyi. Sokcsók, és maraggyak meg jó emlékezetedbe: Manci

XO 2014.05.11. 17:35:33

@Krétagarbó: szia! :) azért halkan, magunk között nekem hiányozni fog este a ti közvetítésetek Mók_Icával! Csak nehogy megsértsem sixxet! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.11. 17:39:44

@ő-szinte: azt írta, hogy eljött a 120., utolsó hogyvolt. Ez a 119.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.11. 17:39:44

@XO: milyenvagymá :D
semmi fröcsögés?
(K. üzente az oldalán, hogy minden oké, hepi, délben együtt ebéd, majd este együtt döntő, aztán ő megy haza hétfőn, tehát nyilván átbeszélték amit át kellett, és vélhetőleg nem volt késforgatás és köpködés sem, a hogyantovább meg mint tudjuk, kb esélytelen, de hátha küzdenek a szembeszéllel. De mint már sokszor kifejtettem, ha ennyi volt, nekik már akkor is hasznos volt a fejlődés szempontjából).

Beacska, a kislányod mit mondott, milyen volt ott lenni? Tetszett neki az egész?

ő-szinte 2014.05.11. 17:40:13

@özv. Baldóver Béláné: Manci néni Hazudsz!
Rettenetes dobozolásban vagyok :-S
Bár igazad lenne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
faszom a sok D-be :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
próbáltam Zalánkára vigyázni de olyan kis napraforgó, mindig forog a puncik után, meg folyton csak berregtetni meg propellerezni alkar
a szökéshez gratulálok, nagyon improvizál és igazándiból itt volt már az idelye úgymond ;-)))
a riport szobába még azért nézzen be Manci néni
tsóóók :*

nemszázas 2014.05.11. 17:40:25

@Krétagarbó: nehogy félreértsd ám, azt, hogy lesz élő, én azokra a kérdésekre írtam, hogy miért ez az utolsó hogyvolt... mert szerintem ebből kiderül, hogy lesz még egy poszt az élőnek... nem a ti közvetítésetekre vonatkozott!!!

ő-szinte 2014.05.11. 17:41:42

@özv. Baldóver Béláné: jahhhhh, a nyaralót köszönöm, a vasaltherefű vállalkozást működésben tartom ;-))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: téveszmés ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.05.11. 17:47:48

@nemszázas: ezt most nem annyira értettem. Pedig x2 elolvastam.

Nagy Endre 2014.05.11. 17:48:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Annyira ismerhette volna őket hogy tudta nem azok akik együtt taktikáznak.Az elejétől kezdve tudta ezt.iza bizalma megvolt felé Krisz meg már csalódott benne.Ráadásul a táblánál sem kapott jelet egyiktől sem.Magyarul őrá nem voltak veszélyesek.Mindkettőnek megvoltak a maguk kijelöltjei.És világos volt mindig hogy ők azokra tesznek jelet akikkel bajuk vak és nem kamuból mint Viki vagy más.

Krétagarbó 2014.05.11. 17:50:34

@nemszázas: én sixx posztjából vettem, hogy ma este élőközvetít, azt írja: ma este döntő, élőzzük. Ha egyidőben írja sixx a műsorral, akkor nekünk Icával úgymond felesleges. Én erre céloztam.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.11. 17:53:23

@sixx: most akkor jól olvastam, hogy még lesz 120. hogyvolt? Mer' aszongyák téveszmés vagyok :(

traccsparty 2014.05.11. 17:55:00

@XO: a postás másodszor is kísérletet tett.

nemszázas 2014.05.11. 17:55:12

@Krétagarbó: oks, én meg ezt írtam feljebb: "most nem azért, de ott van a posztban, hogy "Ma este döntő, élőzzük."
azt hittem olvastad ezt, és esetleg félreérted, hogy ezzel a ti közvetítésetekre céloztam, pedig csak arra, hogy lesz-e még poszt, mert előtte ezen értetlenkedett ő-szinte.
na de akkor tárgytalan, csak gondoltam vigyázok hogy az utsó nap már ne legyen senkivel semmi félreértés:)

Krétagarbó 2014.05.11. 18:02:08

@nemszázas: nekünk szerintem még nem volt félrértésünk, ugye? :))

Mók_Ica 2014.05.11. 18:03:08

@Krétagarbó: szeva, én is így értettem és ugyanezt írtam ma napközben....
MÓK_ICA 2014.05.11. 12:45:01

@XO: szia :* én nem töltöttem, ki csak elolvastam :) :)
arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt este....ráadásul sixx is élőben közvetít, Krétácskával ma "csak" kommentelnünk kell :)

XO 2014.05.11. 18:07:55

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: meglátjuk a hepi azért nem rossz benne.... :))

@traccsparty: most megjött mind a kettő....

Krétagarbó 2014.05.11. 18:10:51

@Mók_Ica: szia, olvastam:)
Mit szólsz a tegnapi történêsekhez? Én meglepődtem, igaz csak itt mértem fel, ki-kit kedvel, kinek lehet nagyobb támogatottsága. Ez alapján pedig izára fogadtam volna.

rábassztáhessspicsába 2014.05.11. 18:12:27

Mondjuk nekem a zsírdisznózás sokkal primitívebb a zsbálnázásnál.

Más.
Hogy a zombivezér VVAttila (Pinkbatman) oldalán mennyi zombi van, hihetetlen.

Mók_Ica 2014.05.11. 18:13:08

@Krétagarbó: én is izára fogadtam volna.... itt is volt hangulat :)
mi lesz még ma??? :)
az ismétlésben most mostak ablakot.... iza nagyon jó volt :) :) improvizált a teKnikája :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.11. 18:15:08

Ma vége a VV-nek. Azé holnap még fölkel a nap?:D

katicaa a hétpettyes 2014.05.11. 18:16:22

@perszehogyne: én zsófikára szavaztam, őt szeretném örökbe! aztán beíratom valamilyen agykontrollra és fejlesztésre.

Krétagarbó 2014.05.11. 18:16:59

@Mók_Ica: nekem is, hát még a fiúknak... Van gyakorlata, az tisztán látszott. Pinkinek az ilyen típusú feladatok nem álltak jól, hihetetlenül esetlen volt benne.

XO 2014.05.11. 18:20:19

@Mók_Ica: hát, szerintem a tegnapi öfi feladatai nem Pinkire lettek "méretezve"! :D Ő valamilyen más dolgokban jó...

♥lora 2014.05.11. 18:21:01

@Mók_Ica és @Krétagarbó: Köszönöm nektek a közvetítéseket, hiányozni fogtok a kora hajnali kávémhoz!!!!! ): Úgymondddddd! Dikk! :D :D

XO 2014.05.11. 18:21:47

@katicaa a hétpettyes: holnap intézzük a papírokat? :DD

beacska 2014.05.11. 18:26:37

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: szia. hol olvastad? melyik Krisztián-oldalon, mert én nem találom :(

óóóó, hát nagyon tetszett neki. még közös fotó is van Krisszel, igaz, Attila beletrolkodott, de legalább tuinvan ;). Anyu szerint nagyon fel voltak pörögve a barátnőjével, a több, mint 2 órás hazautat végig csacsogták. még szerencse, h elérték az utsó buszt. Ma is mennek. Még aurélióval is akarnak közös fotót, de az már rázósabb lesz...

ő-szinte 2014.05.11. 18:27:35

@rábassztáhessspicsába: hogyhogy ma van vége? :-O nem úgy van, hogy még egy hét?
meghúzták? :-O
hát csak tegnap esett ki izé

rábassztáhessspicsába 2014.05.11. 18:30:57

A Pinkiért aggódóknak, ha nem is nyerne már biztosan sorban állnak érte a Répás féle gazdag vén faszik, hogy megkaphassák a megacuki kisleánykát és patronálhassák.

rábassztáhessspicsába 2014.05.11. 18:33:16

@ő-szinte:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Képben vagy látom, te kis huncut. :)

Mók_Ica 2014.05.11. 18:35:13

@♥lora: nincs mit :) nekem is jól esett :) bár volt egy pár alkalom, amikor nem voltam képes leírni a történéseket... :)

@Krétagarbó: igen ez a jó szó, esetlenke volt ... szerintem azért nem hátrány, persze attól is függ, hogy milyen jövőt tervez :) :)

@XO: aham :) pl? :)

Mók_Ica 2014.05.11. 18:36:25

@XO: nincs tömeges jelentkezés, de a kiscsoport is nagyon jó lesz, sztem :) ;)

nemszázas 2014.05.11. 18:37:02

@Krétagarbó: nem volt:)

@rábassztáhessspicsába: de ez nem perverz egy kicsit? egy olyan nőt dugni, aki szellemileg egy 6-7 éves gyerek szintjén maradt örökre? nekem ez egy kicsit pedo-feeling....

XO 2014.05.11. 18:37:31

@Mók_Ica: úgy éppen pont úgymond erre voltam kíváncsi! :D

beacska 2014.05.11. 18:37:40

@KriszIza fan: nna, én ITT nem találom :(...melyik posztban?

XO 2014.05.11. 18:38:25

@Mók_Ica: azt nem tudom, de biztos! :D

katicaa a hétpettyes 2014.05.11. 18:39:01

@XO: csak lehet kicsit küzdelmes lesz, mert lehet sorban állás lesz. ott van Atti, Bence bár (lehet) más okból, de igényt tartanak rá. mi meg "csak az eszéért szeretjük"

csiberibe 2014.05.11. 18:39:09

@hovatovább?: @XO: hát, ez őket minősíti. Én nem akarnék a lányomnak ilyen fiút. :(

XO 2014.05.11. 18:44:37

@katicaa a hétpettyes: akkor várjuk meg míg ráunnak?

@csiberibe: milyet? :)

LittlePurple 2014.05.11. 18:47:38

Sziasztok! :)
itt egész nap esik, délután dörgött, villámlott és hideg van!

katicaa a hétpettyes 2014.05.11. 18:56:13

na, a tegnapi "átok" ideért. a vihar szele már az udvarunkban van. nagyon remélem, h nem lesz áramszünet még icipici sem, mert akkor nem lesz net.

chinpokomon 2014.05.11. 19:07:13

Most ismételték a TV-ben, amikor Iza Charlotte kiesésén kárörvendezett, hejj de gusztustalan volt.
Szerencsére az ő kis vonata is kisiklott végül.

candyperfumegirl 2014.05.11. 19:08:51

@XO: De ez annyira tré...a bulvár az bulvár, a szenzációhajhász, ferdítő, harsány jellegét el tudom fogadni, mert ők ezzel adják el a lapokat, ez is egy szakma. De ez a nőklapjacafés cikk olyan szinten szakmaiatlan, hogy ehhez képet a Blikk szinte a publicisztika magasiskolája. Fel tudom húzni magam azon, hogy ezért valaki még fizetést is kapott, egy általános iskolás iskolaújságban nincs ilyen dilettantizmus, hogy interjúleírás közben minősítem az interjúalany válaszait...ez előtt tényleg totál döbbenten állok.

Jó lenne egyébként igazi minőségi, színvonalas mélyinterjúkat látni/olvasni a szereplőkkel az elkövetkező hetekben. Okos, mély kérdésekkel. Valamelyik X-faktor után (de lehet, hogy mindegyik után) Szily Nóra csinált ilyeneket egyes versenyzőkkel 20-30 perces interjúk voltak, és nagyon jók.

Mók_Ica 2014.05.11. 19:14:27

@candyperfumegirl: én riport könyvet is olvastam, ami ilyen "kiszólós" stílusban íródott.... bosszantott...

egyébként nem Szily Nóra volt régebben a villanővér?? (vele beszélgettek a riportszobában.... csak mi a kérdéseket nem hallottuk eddig sem)

XO 2014.05.11. 19:15:39

@candyperfumegirl: tré az összes, a blikkel együtt...viszont Szily Nórásat én is szeretnék...azokat imádommmmm

candyperfumegirl 2014.05.11. 19:15:56

@Mók_Ica: azt nem tudom, korábbi VV-kről semmit nem tudok. De nem kizárt, azt tudom, hogy neki van pszichológus végzettsége.

Mók_Ica 2014.05.11. 19:17:33

@candyperfumegirl: igen... az x faktorban is ő nyújtotta a lelki segélyt.... ha jól tudom ...

Lilith.Inanna1 2014.05.11. 19:30:39

Sziasztok. :)
@LittlePurple: Nálunk már tegnap éjjel óta szakad,rossz idő van.:)
@Krétagarbó: @Mók_Ica: Krétácska,Icácska köszönöm a sok,sok közvetítést.Egy élmény volt és a többiek (nem sorolnám a neveket,nagyon hosszú lenne) kiegészítését. :)

candyperfumegirl 2014.05.11. 19:37:13

@XO: mint műsorvezetőt én nem bírom Lilut, de emberileg nincs vele bajom, és itt azért szerencsére elmondott olyan dolgokat, ami talán számunka tök természetes, de mások meg bele sem gondolnak, és pont emiatt köpködnek (pun not intended) a VV-re. Én továbbra is tartom, hogy a legnagyobb balhék, veszekedések nem történtek volna meg így, ilyen szélsőséges formában, ha a játékosoknak lett volna módjuk eltávolodni egy kicsit, egy fél napot, egy napot külön tölteni, kiereszteni a gőzt. Ezt nem értik meg sokan, amikor rájuk húzzák a vizes lepedőt egy-egy kiragadott dologért. És itt most nem csak Izáékra gondolok.

(a lassú reakcióidőért meg bocs, most olvasom csak vissza a mai termést :)

rábassztáhessspicsába 2014.05.11. 19:43:47

@nemszázas:
Pontosan az..és van rá kereslet. Pinki lesz a legkeresettebb most a perverz vén fa....knál.

agimano 2014.05.11. 20:36:02

most kapcsolódtam be, Viki már kifingott? hány %-kal?
süti beállítások módosítása