Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6911-6912 - Megvan végre az új képviselő

2014. május 08. 09:00 - julie0812

Hanna kikattan (ami mondjuk teljesen érthető), hogy nem lesz esküvő és főként attól tiszta ideg, hogy Peti ezt az anyukájával üzente meg. Juli próbálja mentegetni a pici fiát, de erre nem nagyon van mentség. Hanna zokogva hívja Lindát, menjen azonnal vigasztalni, Balázs meg pont vele van, így ő is értesül róla, hogy hiába vett három öltönyt, lőttek a lagzinak.

1.jpg

Marcell hirtelen a Rózsa irodájában találja magát a föléje tornyosuló Baltával együtt, hű mi mindent látott már az az iroda, de Marcinak erről még fogalma sincs. Érkezik Bartha és rögtön lecseszi a verőlegényét, nem ide köllött volna hozni a „csomagot”, hanem a Babába. Baltának Rózsa, Baba, ugyanaz. Miközben erről vitatkozgatnak, Marci majdnem kislisszol, de még időben elkapják és kezelésbe is veszik: az erőszakra nincs mentség, te féreg! Közben Enikő elmondja Krisztiánnak, hogy majdnem megmérgezte Marcit, de örül neki, hogy mégsem tette, mert hogy viselnék el a fiúk, ha baja esne az apjuknak. Ezalatt Marcellt felváltva pépesíti B&B, vagyis Bartha és Balta.

2.jpg

New Bartha is beállít az irodába és szeretne ő is bevinni néhány ütést a félájult Marcinak, de Zsolt nem engedi, hogy az öcsi keze is benne legyen. Nem baj, Krisz így is boldog, hazamegy és már minden oké, folytatódhat a turbékolás. Úgy tűnik Marcell azért még meg tud állni a saját lábán, a ház előtt találkozik az ikrekkel a sötétben, a fiúk persze rögtön észreveszik, hogy valaki jól helyben hagyta a fatert. Marcell azt mondja, Enikőnek is köze volt a veréshez. Enikő, Krisztián és Tekla boldogan koccintanak arra, hogy végre lerázták Marcellt, az ikrek meg közben ádáz tekintettel bosszút forralnak.

3.jpg

Hanna Lindának puffog a villában, látni sem akarja többé Petit. Peti ezalatt a fejét csapkodja Balázséknál és közösen megállapítják, hogy Peti egy kretén. Linda elugrik beszerezni egy kis csokit Hannának, hátha az feldobja. És végre újra láthatjuk a Nagysasszonyt, miután Linda elhúz, Hanna szkájpol Claudiával, elmondja neki, hogy mik a fejlemények. Clau aggódik Hannáért és meghívja magukhoz Olaszországba. Hannát feldobja az ötlet és még jobban feldobja, hogy Balázs beugrik hozzá és jól megvigasztalja, ahogy Hannát kell, amikor lelécel a pasija.

4.jpg

Elérkezik végre a nagy esemény: a képviselő választás. Gizi Nórának panaszkodik Laci és Vilibá nevetséges kakaskodása miatt, de hát ez van, vagy egyik, vagy a másik. Vagy tán mégsem? Nórának támad egy ötlete, első körben meggyőzi Miklóst, hogy ne szavazzon egyik hülyére sem. Ezután megfenyegeti Barthát, hogy arra szavazzon, akit ő mond, különben bepereli. Laci és Vilibá is tartanak beszédet a gyűlésen, ami természetesen a Rózsában van. Nóra átveszi a szót és javasol még egy jelöltet: Gizit. Biztosítja a lakókat róla, hogy Gizi múltja nem akadály, a bíróság felmentette, úgyhogy nincs jogi akadálya annak, hogy ő legyen a közös képviselő. A szavazás végeredménye egyértelmű: Gizi az új képviselő. Juj de jó.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.05.08. 15:57:19

Az évek során megtanultuk: ebben a házban titokban nem marad semmi. Főleg, ha az érintettek valamelyike nagyon szeretné. Ebből köv., hogy Hanna nyilván véletlenül el fogja szólni magát a Balázzsal megesettekről, amiből országos botrány keveredik, Peti lecédázza Hannát, aki nyilván nem is akart férjhez menni hozzá, mert a hű keble még Balázsért epekedett, ezzel aztán egyszersmind jól fel is menti magát, szentéletű Lindácska meg imádkozik a vétkesek lelki üdvéért, bár lelke sajog, szíve vérzik, ám jól titkolja.
Balázs csak úgy tudná valóban eltitkolni az eseményt, ha azt mondaná Hannának, hogy ezentúl már csak tisztességesen kíván élni és Lindáék bocsánatát csak úgy nyerhetik el, ha megvallják, mi történt, ezek után tiszta lappal tudnak indulni és e titkos kór már nem emészti tovább az érző lelkeket. Tehát javasolja, hogy kézenfogva járuljanak Peti és Linda elé, és vallják be a történteket. Ezek után tuti, hogy Hanna mélyen kussolni fog.
süti beállítások módosítása