Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6905-6906 - Halálos méreg

2014. május 06. 15:00 - julie0812

Kis pihi után következzen egy újabb adag szarkavarás kedvenc barátainkkal. Nóra és Ádám végre felvállalják a kapcsolatukat mindenki előtt. Peti egyre kevésbé akarja igába hajtani a buksiját. Enikő majdnem megöli Marcellt és végre kitálal az igazságról. Juhé, vágjunk is bele.

1.jpg

Miután Zsófi magához tér a Nórától kapott pofon okozta sokkból, nem somfordál el csak úgy, ahogy egy ilyen helyzetben az illendő lenne, hanem újult erővel püfölni kezdi Nórát és az éppen betoppanó Miklósnak kell leállítania őrjöngő nejét. Nóra pedig szemmel láthatóan rendkívül felvillanyozta a dulakodás, úgyhogy remélhetőleg lesz majd második menet is. Zsófi otthon is tajtékzik, Miki meg osztja neki az észt, de mivel ezzel nem megy sokra, inkább vadul csókolgatni kezdi Zsófi nyakát és ezzel máris minden probléma megoldva, Zsófi istenkirálynőnek érzi magát.

2.jpg

Hanna és Linda kitartóan szervezik tovább az esküvőt, csak sajnos borítékolható, hogy érdeklődés hiányában el fog maradni, mert Vőlegény Péter látványosan és nagy ívben leszarja az egészet. Mondjuk elég furcsa, ahogy lelankadt a lelkesedése egyik pillanatról a másikra, na mindegy. Peti ahelyett, hogy minden ötletre bólogatna, ami csak kipattan Hanna agyacskájából, most épp valami ejtőernyős ugrásra készül. Megpróbálja rábeszélni Balázst, hogy ugorjanak együtt, de a Berényi fiú be van fosva, mi van ha meghalsz? Inkább menjünk el vásárolni, veszek neked egy öltönyt. Peti nem érti minek az, mire Balázs felvilágosítja: hát az esküvőre, bakker.

3.jpg

Na, vesznek is egy ultra fasza aranyszínű zakót, kék trapézgatyával, amiben a Vőlegény úgy néz ki, mintha a Hotel Menthol low costos verziójában lenne háttértáncos. Juli majdnem szívszélütést, Atikám meg röhögőgörcsöt kap, amikor meglátja, de Peti nagyon lelkesedik azért, hogy vásári majomként rophassa a táncot a lagzin. Balázs és Atikám szerint hagyni kell, hadd éljen a gyerek, de azért Bali gyorsan szervál egy másik öltönyt, ez már sokkal visszafogottabb és elegáns, na meg persze méregdrága, mint azt Linda hozzáértően megállapítja. Ez persze mindenkinek tetszik, csak annak nem, akinek viselnie kellene. Balázs beszámol Lindának Peti kétségeiről a nászt illetően, Szeplőskének pedig az a hivatása, hogy mások életét egyengesse, úgyhogy beszél Petivel és arra kéri, jól gondolja meg ezt az életre szóló döntést.

4.jpg

Enikő gondolatai egyre inkább Marcell meggyilkolása körül forognak és a jókedvét az sem fokozza, hogy New Bartha úgy beszél vele, mint egy utolsó riheronggyal. KicsiSzabi megsajnálja a szenvedő Encit és beszél Krisztián fejével, van ennek a szerencsétlen nőszemélynek elég baja, nem kéne még neki is belerúgnia. Enikő a lépcsőházban szemkidüllesztve kiabál Marcellal, amiért rávette, hogy hazudjon a nővérének, de nem megy vele semmire, mert a sógor kiröhögi.

NonStop és Nóra végre rászánják magukat, hogy egy párként mutatkozzanak a nagyközönség előtt és beülnek a Rózsába egy kellemes kis ebédre. Az italt Alíz szolgálja fel, aki látszólag összekaparta magát, miután Luca fejtágítást tartott neki a pasikról és a való életről. Még jó, hogy nem az anyja eszét örökölte ez a lány.

5.jpg

Krisz bocsánatot kér Enikőtől és egyetlen szóval a lábai elé omlasztja a leányt: hiányzol. Enikő ettől úgy vigyorog, mint aki megnyerte a lottóötöst. Ezután Enci taktikát vált és látszólag fegyverszünetet akar kötni Marcellal. Behívja az irodába, majd cselesen a csuklójába böki a tűt és belenyom valamit, amiről azt állítja, hogy patkányméreg. Na, Marcinak se kell több, buzgón nekiáll haldokolni, ahelyett, hogy kirohanna segítségért és már épp kezd beállni nála a hullamerevség, amikor Enikő kinyögi, hogy sima sóoldatot adott be neki, úgyhogy nem kell még a temetésre készülni. Végre aztán Tekla is megérkezik és Enikő elmondja neki, hogy annak idején Marcell megerőszakolta. Istenem, már mióta vártunk erre.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.05.07. 10:34:25

Gáz. Komédiának tragédia, drámának vicc ....... Ha géppuskával kényszerítenének, hogy írjak valami következetlenségekkel és hihetetlen dolgokkal teletűzdelt történetet, akkor sem tudnék ilyen hülyeségeket kitalálni. Mi lehet ez tulajdonképpen??????

julie0812 2014.05.07. 11:15:03

@hannamontanna: A tragikomédia megfelelő jelző szerintem :) Amúgy tényleg kíváncsi lennék, hogyan találják ki a sztorit és mennyivel gondolkodnak előre...

hannamontanna 2014.05.07. 11:29:02

@julie0812: Na ja, izgi lehet. Ülnek az asztal körül és ötletelnek: Teee, akkor most legyen az, hogy Enci, aki eddig sírdogált és rettegett, egyszer csak behívja Marcellt (??) a Rózsa irodájába (?????) és elővesz egy injekciós tűt (??) miközben kicsavarja Marcell kezét (?????) és beleszúrja az alkarján bárhol (???) aki megijed (?) és amikor már sírva könyörög Encinek (??) akkor ő bevallja, hogy sóoldat volt (???). És akkor Marcell simán kimegy az ajtón, miután Enci gúnyosan pofán mosolyogja.....(??????????????) WTF ..... erre a többiek: Húúúú de jó, ez jó lesz, izgalmas!!!! ...... felfoghatatlan.

julie0812 2014.05.07. 11:48:12

@hannamontanna: Igen, Enci biztos gyúrt, hogy ilyen könnyedén kicsavarta a kétszer akkora Marci kezét és meg is tartotta simán félkézzel, amíg beleszúrta a tűt. Az meg biztos nem tudta volna kitépni magát izom-Enikő szorításából. Hahaha :)
süti beállítások módosítása