Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x114 - Az utolsó hét

2014. május 05. 19:45 - Chat Géza

Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani Izabellát a faszra, aztán a párbajozók védőbeszédét is sikerül egymás károgásával análisan inzultálni, és így tovább. Vegyük is sorra a történéseket.

valov3.png

Kezdjük azzal, hogy Viki, Debil, Krisz, Iza és Pinki már több mint 100 napja élnek egy fedél alatt. Együtt kelnek, együtt fekszenek, együtt buliznak, egymás szarát szagolják a budiban, együtt fürdenek, alig látnak más embert, és ettől bizony minden kis apróságtól felkúrják magukat.Én például már a vajazó kések közelébe is remegve mennék, nehogy eret pattintsak magamon. Na de, még  van egy hét, Roxy már körbeszarta az udvart, azaz rendes villalakó lett. Jó ez, de már valaki kimenekíthetné, mert reggel például szegény kutyulán sikerül összeveszni. Ki vot az a full retard, aki nem pakolta el az öngyújtót a cigiskanapéról? Kokkiza. Gyónd meg bűneidet, te lány! Uram bocsá, de lófasz a fületekbe, hogy egész nap gürizek, óvom a seggét annak a koszon négylábúnak, erre egy véletlenül kinnfelejtett öngyula miatt basztattok! Ez nem teljesen így vol KokkIzabella – érkezik a modoros kurvaanyázás Vikitől – ugyanis mindent Pinki és Debil csinált, holott juszt sem nekik kellett volna. Lehet itt mondani bármit, a tényen nem változtat, hogy Iza egy nem törődöm panelproli, aki behányik a házkörüli teendőktől. Nem pont ezekkel a szavakkal, de ők mondják ezt.

valov2.png

Következő etap: Debil és Krisztián saját magáért kampányol. Külön-külön kiállnak egy pódiumra, szövegelnek és várják a kérdéseket. Krisztián, nem gondolod, hogy egy igazi Faszparaszt voltál? De. Debil, szerinted megdugtad volna Kokkizát? Talán. Micsodaaa??? A kérdést persze hogy Viki tette fel, és naná, hogy Iza rántotta fel magát két nanosecundum alatt, hogy mit képzel magáról Debil, mekkora nagyképű sutyerák, hogy azt hiszi beakaszthatta volna neki a brékót. Erre jön az adok-kapok, hogy büszke-e a faszpörgetésre, mire válaszul egy másik kérdés jön, hogy iza meg büszke-e a dodira meg az ütvefúrós püfölésekre Krisszel? Mindegyikük büszke. A kedves mamákat is leinformálnám azért ez ügyben.

valov1.png

Innentől meg már csak az van, hogy Debil visszatér a párbajról, Iza megzuhan, sír, Viki vigasztalja, de a háta mögött meg örül, mint a szar, mert ő ilyen. Sőt már szervezkedik is a következő kiválasztás miatt. Finoman elejti Debilnek, hogy nem kizárt, hogy a három lány Debilre teszi a jelet. Mész a faszoba, akkor téged viszlek ki a hóra. Zseni. Viki máris tudja, megdumálja a két csajt, ő meg rábassza Izára, ezzel ő védve van, oszt kalap. Végén még van egy montázs, ahogy a lakók döglenek és a riportszobában elmondott kis monológjukat vágják be alá, mintha azon méláznának, vajh mire fogják elbaszni a 12 milkát. Na, holnap ugyanitt, szerencsére már több élettel, mert a villába látogatóba jön VV Attila, Sehi, Miló meg még valaki, és igen Attila egyből tolja Debil szekerét.

Tegnap

A híg fos tengerén elevickélve, legyen bármilyen szar a kontent, csak az lebeg a mezei hogyvoltozó lelki szemei előtt, hogy már csak egy hét van hátra, oszt annyi. Már csak négyen vannak, azaz a héten valaki még kihullik, hogy vasárnapra már csak a három dobogós maradjon. A régi trendek szerint ilyenkor beküldenek sztárokat, hogy legyen valami élet, szóval már ezért is jó lesz ez a hét, meg ugye azért, mert mához egy hétre mindenki szabaddá teheti az estéjét.

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2014.05.06. 19:23:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Érdekes egyébként látni azt, hogy mindenki másra "ugrik". Nekem még mindig AU az, aki a "kedvenc" úgymond:), de persze én is látom a hibáit. De nekem valahogy megbocsáthatónak tűnik, valahogy úgy vagyok vele, ahogy Viki. A tegnapi öfiben amiket mondott neki, akár csak én is mondhattam volna. (Én egy nagy gyereknek tartom, aki egyelőre több esélyes, megvan a lehetősége arra, hogy megcsinálja a szerencséjét és jó irányba változzon, de megvan az a lehetőség is, hogy hamar leírja magát.)

Nekem Traki volt az, ami neked ezek szerint AU. Nekem ez az agresszív ösztönlét, amit én Krisztiánban láttam, volt iszonyatosan taszító és elítélendő.

beacska 2014.05.06. 19:24:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: bizooony, ma intéztem neki nyári gyakorlatot a balcsira ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.06. 19:30:09

@aggyistenbiri: olyan zabálnivaló vagy :))))))))))))

A Te tiszzzzzteletedre megyek zuhizni :P

@beacska: lassan nyögdíjba megy, figyelj oda rá :PPPPP

LittlePurple 2014.05.06. 19:30:23

@Krétagarbó: EKG - amit a nyugiban mondott a vikkancs Aurelionak, nagyon meglepett, mert valóban volt benne igazság, és egy kis jó indulat, na deee....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.06. 19:30:57

@Krétagarbó:"... Nekem Traki volt az, ami neked ezek szerint AU...."

Traki csak azért nem szerepelt most az érvelésemben, mert már nincs bent. Asszem, ebben a kérdésben nagyon egyet tudnánk érteni.:)

XO 2014.05.06. 19:31:11

@faszent: ha én nem is,de Mók_Ica és Krétácska biztosan közvetítenek! :)
@góthikus Lilu: tetszett! :)

És az is tetszett,hogy a 24 órás monitor szerint is pozitívan változott Iza! :) TOUCH DOWN :)))

Rémület 2014.05.06. 19:31:55

@katicaa a hétpettyes: Mert aki nem tájnyelvet beszél, hanem irodalmi magyart, az nem erősíti a magyarságtudatot? Ne fárassz már! Tőlem idegen és nem tetszik. Az életem párja Szeged környéki. Ha otthon van, tájszól. Semmi gondom a tájszólással, de a "tetszesz" nekem annyira furcsa, hogy inkább tűnik helytelennek, mint tájnyelvinek. És, ha nekem udvarolnak, ne beszéljenek úgy, ami nekem visszatetsző. Félreértés ne essék! Izának belefért. Én csak annyit mondtam, nekem nem férne bele. Főleg nem első megnyilvánulásnál.

KRISZ FAN 2014.05.06. 19:35:17

@XO: Neked és minden Iza-Krisz szimpatizánsnak egy újabb videó, Krisz FB oldaláról van. Egyébként más is nyugodtan megtekintheti, szerintem nagyon jól beszél Krisz, most látszik igazán hogy tisztában van a dolgokkal.
www2.rtlklub.hu/reflektor/video/vv-krisztian-husegesen-var-izara
Lentebb olvastam hogy volt egy olyan okfejtés, vajon Krisz szavazótábora aktivizálható e Iza mellett. Szerintem mindenki nézzen fel Krisz FB oldalára, de ne a hivatalosra, hanem erre:
www.facebook.com/vvkrix?fref=ts
Azt hiszem ha itt körbenéztek, biztosak lehettek hogy a válasz IGEN. Természetesen lesznek olyanok, akik nem fognak Izára szavazni az ominózus eset miatt, de a többség viszont IGEN.
Hiszen mi Krisz drukkerei vagyunk alapból, ha ő szereti Izát és kiáll mellette, akkor mi támogatni fogjuk ebben, ahogyan csak tőlünk telik. Az hogy ez mire lesz elég, más kérdés. :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.06. 19:36:32

@LittlePurple:"... amit a nyugiban mondott a vikkancs Aurelionak, nagyon meglepett,..."

Nem lehet, hogy már ismerték egymást korábban is? Egyszer éjjel felkeltette Viki, és úgy ébresztgette nagyon halkan, hogy Cirmi...

LittlePurple 2014.05.06. 19:38:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Cirmi" - hát ezen is beálltam, mint a vadászkutya, durva ezt a vikkancs szájából

XO 2014.05.06. 19:41:06

@LittlePurple: emlékezetes pillanat volt! :)
@KriszIza fan: köszi! Délelőtt volt hozzá szerencsém! Tetszett, úgymond! :)

Rémület 2014.05.06. 19:42:32

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: nem tudom. nem tájszólásban kommunikált velem. :)

LittlePurple 2014.05.06. 19:42:58

@XO: melyik? a 'Cirmi' ? vagy ahogy beálltam, mint a vadászkutya? :D

katicaa a hétpettyes 2014.05.06. 19:44:25

@Rémület: terelsz!
ha valaki tájnyelven beszél (adott közegben) nem is tud másképp beszélni. biztosan nem vetted észre, de ahogy telt az idő, úgy "vetkőzte" le a tájnyelvi elemeket (hanghordozásban is) Krisztián.
az új környezet hatására. ez ennyi és nem több, nem érdemes ezért tuskózni senkit.
mint ahogy (és most benyalok) az sem kiakasztó számomra, h egyes szavakat Au nem ismer (tepsi, de több is volt ilyen), ha otthon németül beszél a papával, nem tud ilyen szavakat és kész.

KRISZ FAN 2014.05.06. 19:47:04

@XO: Ezek szerint visszatérő vendég vagy az oldalán, örülök neki,neked.:)) Remélem tetszik amit az oldalon látsz, én nagyon büszke vagyok a táborunkra, szépen lassan beállunk az Iza drukkerek mögé, és együtt szurkolunk neki. HAJRÁÁ IZA!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 19:47:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :) Zuhizhatunk együtt is, és abból csinálhatnánk műsort itt e.

Krétagarbó 2014.05.06. 19:48:04

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Nem ijesztő, csak vicces. De ugyanúgy röhögtem magamon, amikor az egyébként Hajdúságból származó kolléganőm Budapesten az én zalai kiejtésemen (pl. "hüttő") viccelődött, én meg azon, hogy szerinte szemben velem az a szék az ő "hellye"...

Rémület 2014.05.06. 19:49:00

@katicaa a hétpettyes: Nem tuskóztam. És én nem lennék neki adott közeg. (Iza sem volt) Mondtam, hogy sznob vagyok. Ez van. Nálam a tetszesz annyit tett volna, hogy na, ezt azért mégsem. Izának bejött. Kész. Én nem másokról beszéltem a szóval kapcsolatban, kizárólag magamról.

mercsi 2014.05.06. 19:52:07

@beacska: hát igen, valahogy nekem is ez jutott eszembe amikor láttam ahogy Au viszonyult Attilához. Tipikus sub magatartás. Szegénykém a meleg kapcsolatban mégcsak nem is a férfi szerepet játssza. :( Most Viki hordja a nadrágot a jelenlegi játékosok közül. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.06. 19:52:07

@Rémület: dikk, nekem is van :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Juhé, ekgekgekgekg.
@aggyistenbiri:
Rendben. Ma nincs Péter, menjünk. Még Mókicának is kell, mert kedd van.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.06. 19:52:26

@Krétagarbó: hát mert az télleg "hellye" :)
nekem először fel sem tűnt, hogy Krisz tájszólásban beszél, mert itt sokan beszélnek így, egy pestit viszont azonnal kiszúrok, néha már arcról :D

Rémület 2014.05.06. 19:52:53

Mellesleg közeledés gyanánt csak annyi, hogy tetszesz vagy tetszel (tök mindegy) édeskevés. Meg béna is. Egy copfhúzogatással azért felér, ezt nem vitatom.

Rémület 2014.05.06. 19:54:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: A tied is egy zabagép? Próbálom diétáztatni, de a másik felnőtt nem túl erős a feladathoz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.06. 19:56:08

@KriszIza fan:"... egy újabb videó, Krisz FB oldaláról van. Egyébként más is nyugodtan megtekintheti, szerintem nagyon jól beszél Krisz,..."

Gondolkoztam is rajta, hogy vajon hányszor vették fel, mire egy úgymond se maradt benne. :)
Azt találtam érdekesnek, hogy a rajongók száma 6700 körül van - mellesleg Vikié 6500 -, és Debilé több, mint 30000. Ehhez képes nagyon szoros volt a párbaj, pár százalék eltéréssel. Tehát a ténylegesen szavazók egész más arányban vannak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.06. 19:58:12

@LittlePurple: "... "Cirmi" - hát ezen is beálltam..."

Dehát nem is az, hanem a dolog "bizalmassága".

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 19:58:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ica sportolt ma, gondolom ott zuhézott, rá ne várjunk. A Szentember meg úgyis csak rajta tartja a szemeit.
Aligátorgyilkos Ronla meg nem tudom, merre kolbászol a kiskésivel. Dóri, magunkban vagyunk :DDDD Nyugodtan fecserhetünk.

LittlePurple 2014.05.06. 19:59:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: éééértem én, és pontosan ezen csodálkoztam

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.06. 20:01:20

Én pl ténylegesen szavazó voltam, de lájkolni nem lájkolnám soha, mert az én koromban, beosztásomban, helyzetemben, ismeretségi körömmel ezt valahogy nem merem felvállalni.

Nagy Endre 2014.05.06. 20:03:03

@Admiral_General_Aladeen: Az volt.Ezért esett ki:D A legnagyobb taktikus volt és be is vallotta:D

LittlePurple 2014.05.06. 20:03:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ennek a posztnak jobb oldalán megtalálod az összes játékos (mindig) jelenlegi FB lájkjainak számát:
valovilag-6.postr.hu/krisztian-atsirta-az-elso-ejszakajat-a-nezok-megfosztottak-a-jo

Nagy Endre 2014.05.06. 20:04:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kriszó az meg a másik...de nem is értem a fiúk miért nem ugrottak rá..egy ilyen kis becézésnek ki tudna ellenállni nem?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.06. 20:09:48

@Rémület: nem, abszolút nem, szeret enni, de önmérséklete van :)

Krétagarbó 2014.05.06. 20:10:20

@Admiral_General_Aladeen: Varratott magának hosszú hajat. Egyébként nem buta, csak ez a mimika, meg ahogy rázza, teszi-veszi magát, komolytalanná teszi azt, amit mond.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:10:59

@Nagy Endre: Csárli mint legnagyobb taktikus? Endrém, te csak szívatsz engem, ugye?

XO 2014.05.06. 20:12:11

@LittlePurple: a beállásodon és,hogy vagy 5x néztük meg egymás után! :))))
@KriszIza fan: azért rajtatok tartom a szemem! :))
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: a fb oldalakat én sem likeolom! Nem reklámozom,hogy nézem,de ha valaki rákérdez, nem tagadom le! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:15:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Loholok! Már csobbantam is a csatornába, már kalimpálok is felfelé! (A dúgót húzd ki, légyszi, mert belekoppantottam a fejem. Kösssz)

Costanza 2014.05.06. 20:18:11

@faszent: En sem emlekszem semmire, arra sem hogy mi tortent a musor soran, csak hogy volt benne egy szemuveges pszihopata, aki uldozte a szoke not, es kozben Istennek kepzelte magat, illetve egy gonosz orrhangu nyaktalan potrohos aki kevert kavart, es kifejezetten nem volt kamerakepes. Rondak voltak belul is es kivul is. Es en sem ertem. Udv.

XO 2014.05.06. 20:18:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: persze! Itt a vellában, a sok kámera előtt... :))))

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.06. 20:19:19

@XO: tőlem nem kérdeznek rá, mert fel sem merül senkiben, hogy esetleg nézem :D

Nagy Endre 2014.05.06. 20:19:31

@KriszIza fan: Én Krisznek beírtam meg ment a like:-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:20:58

@Nagy Endre: Tényleg! De nálad sosem tudom, mikor viccelsz, mindig olyan hóttkomoly vagy.:) Megmosod a hátam? (Dotty, bocsi)

XO 2014.05.06. 20:21:33

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: még tőlem sem kérdezték, max a focin viccelődtek a csajok! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.06. 20:22:07

@aggyistenbiri: az vmi más volt, mert nincs dugó.... Igaz, szoktam ezt-azt elhagyni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.06. 20:23:33

@XO: prűd vagy, ecsém????

@Rémület: dehogyis, fiúúúúúúúúúúúúú :)

Mutassak vhol képet róla?:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:24:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem is akarom tudni, mi lehetett. Megjöttem. Szappanoz, szappanoz. Most engem.

XO 2014.05.06. 20:26:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de mint, az állat...de csak előtted! :))))))

KRISZ FAN 2014.05.06. 20:27:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: úgymond, sokszor, úgymond..:DD
Igen, a végeredmény tudatában valóban elgondolkodtató ez a helyzet. Én ezért mertem azt leírni már korábban(és meg ne kövezzetek érte), hogy amennyiben a két tábor összefog, akár egy AU elleni párbaj sem lenne teljesen lefutott. Nem mondom hogy nyerhetne Iza, de szerintem ismét nagyon szoros lenne a vége, és ki tudhatja, ha több nap lenne a drukkerek aktivizálására talán még .........., de ezt babonából nem merem leírni.:)) Lehet hogy furcsán fog ez most tőlem hangzani, de most ebben a helyzetben talán jobb lenne ha Iza kiválasztott lenne és nem kihívott. Akkor négy nap lenne az aktivizálásra.

LittlePurple 2014.05.06. 20:29:02

naaa, hangeffekteket nem kapunk? :)

Rémület 2014.05.06. 20:32:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Asszem. Arról tájékoztatott a rendszer, hogy te látni fogod az email-címemet. :))

nemszázas 2014.05.06. 20:33:06

Elég unorthodox ez a zuhanyzás, nem is köpdösik egymást.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.05.06. 20:34:05

@góthikus Lilu: mégggg, az a bónusz lesz :)

@Rémület: naná, minnyá' rá is nézek.

Nagy Endre 2014.05.06. 20:36:55

@aggyistenbiri: Ha ott a jel akkor viccesre vettem vagy ironikusra.De mint másnál is tudod:))
Remélem a vakbélgyulladástól messze állok komolyságilag:-))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:41:51

Jaj, kifutottam a margóból, ezért Sixx kipicsáz innét :(((( VÉDJETEK MEG!
:)
Hátmosást valaki? :) Sixx?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.06. 20:43:44

@KriszIza fan: "...amennyiben a két tábor összefog..."

Nem feltétlenül olyan nagy az átfedés. Illetve inkább nem biztos - bár nem olvasom a szövegeket. Ha Traktoros rajongó és egyben az Iza-Traki kapcsolat pártolója lennék, nem igyekeznék hozzásegíteni Izát a főnyereményhez. Mert azzal rontanám a kapcsolatuk esélyeit. De hát valszeg csak nekem jár ilyen srófra az agyam.

Nagy Endre 2014.05.06. 20:44:18

@aggyistenbiri: Nekem egy hátmasszázs kéne de nagyon:D Leszakad konkrétan :D

Rémület 2014.05.06. 20:44:28

@aggyistenbiri: Meg is érdemled! Tableten tökre bezavar, ha kimentek a margóból. Mondjuk, most nem tableten vagyok, de együttérzek tabletes önmagammal. Nahát! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:46:35

@Rémület: Ne izélj már, velem most először fordult elő 4 év alatt. Le ne nyakazz már egyből.

nemszázas 2014.05.06. 20:47:40

én kivévéztem magam idénre, Krétácska, XO, Biri, meg aki szeretné, pusz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:49:51

@Nagy Endre: Megyek! Intézem.
@Rémület: Ne hai, és minden megértésem. Hátmosás esetleg engesztelésül?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.06. 20:51:39

@góthikus Lilu: Ilyen márpedig NINCS! Folytatnod kell, bírd ki ezt a pár napot. Hátmosás-vasalást vállalok.

KRISZ FAN 2014.05.06. 20:52:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Így gondolkodhattak volna Iza drukkerei is, mégis átszavaztak Kriszre. Mert afelől nincs kétségem, hogy nélkülük AU nagyobb különbséggel nyert volna. Másrészt lehet még így is kevesen leszünk. Krisz azt szeretné Iza nyerjen, akkor a magam részéről én támogatni fogom.:))

Krétagarbó 2014.05.06. 21:01:28

@góthikus Lilu: nem várod meg a döntőt:(
Pussz, remélem azért meggondolod magad! :)

Lilith.Inanna1 2014.05.06. 22:07:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Visszaértem. :) Várom az esi öfit. :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Biztos kap instrukciókat. :)
@aggyistenbiri: Ezzel mindent megmondtál.Nálad a pont. :)

Lilith.Inanna1 2014.05.06. 22:08:32

@góthikus Lilu: Döntőt megvárhattad volna. :( Puszi

Lilith.Inanna1 2014.05.06. 22:15:12

Egyébként a legnagyobb csattanó az lenne, ha rózsaszinködösZsófika nyerné meg a VV-t. :D (ami számomra elképzelhetetlen)

Krétagarbó 2014.05.06. 22:15:43

Ati AU-t választja, Sehi Pinkit, (Ati osztja au-t, azért választotta, mert minden pasi mellé kell egy csaj...)
AU nagyon zavarban van szegény, ez kemény dió lesz neki. Kínjában csak röhög...
Ati és AU a hálóban, Ati nem alszik fiúval, így AU-nak kint a helye, viheti is a cuccait kifelé.
Milo és Viki beszélgetnek a nyugiban, elmondja a Traki féle történetet, bevallja, hogy taktikai okokból is kint akarta látni őt.

Lilith.Inanna1 2014.05.06. 22:15:58

@LittlePurple: Köszi. :) Én meg itt eklendezek önmagamnak. :D :D :D

Lilith.Inanna1 2014.05.06. 22:17:33

@Krétagarbó: Krétácska szia, el vagyunk tévedve, új posztcsi van. :) Menjünk oda . :)

Krétagarbó 2014.05.06. 22:18:16

Ati osztja a lányokat is, Pinki Iza és Ati beszélgetnek. Ati meglepődik azon, hogy Iza őszintén játszik. Pinki nagyon gáz szerintem. Ati szerint is cukorfalat.
Ati szerint csabi genetikája pont olyan, mint Trakié.

Lilith.Inanna1 2014.05.06. 22:24:30

@Krétagarbó: Kellettek a beköltözők.Legalább megbolygatták az állóvizet.
süti beállítások módosítása