Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x113 - Véget ér a népmese

2014. május 04. 19:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-05 at 5.57.50.png

Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban, amiben persze civilizált hangot nagyjából hatvanhárom másodpercig sikerül megütni, utána megy a geciskedés, a beszólongatás, amibe Debil nagyon otthon van, Traktoros viszont nagyon nem.

A vita alatt Viki tovább kavarja a szart, és KokkIza fejit tömi mindenféle faszsággal, mert Viki egy percig nem képes leállni, és mindig játszik, kíváncsi vagyok milyen lehet ezzel a nővel együtt élni. Illetve lófaszt, soha nem akarom megtudni. A szócsata vége, hogy a szavakkal sokkal jobban bánó Debil beszól a hozzá egyre közelebb lépő és egyre idegesebb Traktorosnak hogy büdös a szája, és hagyjuk.

Utána anyák napi üzenetek jönnek, és Debil perszehogy bőg már az első alatt, amit pedig nem is ő kapott, hanem Pink. Ráadásul válaszolni is lehet a videóüzenetre, így kétszer annyit tud sírni mindenki, pompás. Ezzel is elmegy negyedóra. Ha Debil szaggatott, vinnyogásszerű sírását soha a büdös életbe’ nem hallom, már az is késő lenne.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.11.31.png

 

A Vacsoracsata-hetet nyerő Krisztián azt kapja jutalomként, hogy egy rendes séf jön be főzni neki és KokkIzának. Az a lúzer Debil fog a keze alá dolgozni, aki a hagymahámozással sincs tisztában, és nem tudja, mi a faszom az a tepsi. Lecsós libamáj, bélszín, desszert, király a menü, igaz, Traktoros amint meglátja az előétel mennyiségét, kiborul, ennyi? Zabálnak, közben a kapcsolatukat boncolgatják, semmi olyan nem hangzik el, amit nem hallottunk volna.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.16.24.png

Screen Shot 2014-05-05 at 6.16.04.png

Kezdjük a mókát. Debil fehér, galléros pólóban, fehér nyakkendőben, Traktoros sapkában és atlétában ül, Pinken a szokásos szőrös mellény, KokkIza gyászoló özvegynek vetkőzött, Viki meg hullának abban a fehér lepelben. Megnézzük, hogyan szaródott el a két pasi barátsága. Hát, könnyen. A hangulat fagyos a vellában, mondja Bencus, aki a stúdióban állva egy percig nem marad meg egy helyben, és jár a lába. A nézőtéren tapsoló exlakók közül Dorka arca egy tanulmány, rajta a “ha a kibaszott RTL nem kényszerítene rá, nem itt lennék, baszod” arckifejezés. Debil érkezik elsőként, és perszehogy üvölt, ezzel a faszival egy utcában nem lennék hajlandó lakni, mert biztos azt kiabálja, hogy Artúró, ha a postás nem idézést hoz neki, hanem kuponfüzetet.

Nagyjából kitalálható, mi történik a stúdióban, amint beérkezik, artúróartúró, Lilu kap egy, a vacsoracsatás főzésből lopott tulipánt, és Debil hangja már sírós. Nehéz neki a villában, mondja, majd üvölt, Bencus és Lilu igyekszik sínen tartani az adásmenetet, de az üvöltés kicsit megborítja őket. Debil szerint őt azért lehet jobban szeretni, mert… és nem derül ki, mert artúró. Gyön Traktoros, aki csak KokkIzától köszön el, mert a a többieket - joggal - leszarja. A stúdióban nagy ováció fogadja, meg a “Büszkék vagyunk rád” feliratú pólóban sikoltozó szurkolótábor. Dorka egyre fájdalmasabb arcot vág, tán csak nem hascsikarása van? Traktoros szerint nagy fába vágták egymás fejszéjét Debillel.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.45.25.png

Debil lába folyamatosan jár, mármint amikor nem üvölt, úgymond, dikk, hogy a vellaargót is beleszőjük itten a mondandónkba. Kisfilmeket nézünk és beszólásokat, Debil üvölt és kokkizázik, Traktoros nem nagyon tudja megvédeni magát, de hát nem is ezért szerettük. Egy kis beszólongatás azért van, de csak szőrmentén, Traktoros igyekszik elmagyarázni, hogy ha vele van baja Debilnek, akkor ne kokkizázzon, de ez senkit nem érdekel, Liluákat sem, akik dettó ezzel baszlatják, Traktoros meg belefárad, és csak arra megy rá, hogy legyen már vége az egésznek.

A kortesbeszédek után jönnek a fantomképek, az arány nem változott, Debil nyert, Traktoros összetört, KokkIza meg a visszatérő Debil láttán egy kötelet kezd fonni, de csak fejben. És ami a legjobb: a sötét Debil a győzelmi arányt 56-43-nak mondja, és nem veszi észre, hogy az úgy nem stimmel, elismétli még vagy hatszor a biztonság kedvéért. Kedden kihívás, szombaton párbaj, vasárnap döntő, holnap Géza írja a napit.

Screen Shot 2014-05-05 at 6.47.15.png

Tegnap vót:

Melyik villabika megy vissza? Akinek a farkát verik a zuhany alatt, vagy aki már megint sírt, mert beszóltak neki? A videóban nincs csöcs, pöcs és pina sem, csak egy jeveny faszverés, takarásban. Ezért még nem jár a 18-as karika, kedves RTL.  

Címkék: vv6
1020 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2014.05.05. 15:03:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, a kisebbségi komplexus is dolgozott benne keményen.

faszent 2014.05.05. 15:06:39

@Krétagarbó:

"Ezért gondolom, hogy AU és Iza között fog eldőlni a nyeremény sorsa"

Jól hangzik, bár most ezt egyáltalán nem látni, sőt, sajnos az ellenkezőjét, de tervnek szimpatikus, hátha megveszi tőled az RTL, bár ha már valamit annyira elrontottak, mint pl. Iza bemutatását (negatív imidzsépítés), akkor kicsi a valószínűsége, hogy csodát tudnának tenni és hirtelen jólányt varázsolni belőle, akit a közönség nyertesnek megszavaz.

AU-nak nagyon nagy a tábora, nem okozhatnak nekik csalódást, hogy hirtelen valaki mást hozzanak ki győztesnek, mint amire már jó hosszan vevők lettek. Bár ha megcsinálják, az oscar-díj a stábnak. Nagy kihívás, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez a kihívás érdekelné őket.

Nagyon ne legyen igazam.

faszent 2014.05.05. 15:09:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Akkor gondold végig a 20. század történelmét, hátha találsz mégis pár olyan karaktert, akire ki mered mondani, hogy rosszember. Vagy ha nem, akkor nyugodtan fújd tovább a magadét, nem esek tőle kétségbe.

Krétagarbó 2014.05.05. 15:16:38

@faszent: Én mindkettőnek tudnék örülni (pontosabban egyiknél sem érezném, hogy miért Ő???). De talán AU-nak egy kicsit jobban szurkolok, nálam ő a kedvenc.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 15:17:26

@Krétagarbó: "... Attilánál láthatott a néző egy bizonyos jellemfejlődést...."" Péternél és - megkockáztatom - Vikinél is ilyen nem volt....""... a mostani játékban Iza volt az, aki szintén egy jellemfejlődésen ment át..."

Érzékeltem én is Attila fejlődését, de én nem jellembeli fejlődésnek láttam, hanem annak eredményének, hogy ahogy mentek előre a játékban, látta, hogy miként esnek ki az emberek illetve milyenek, akik visszajönnek, és helyesen értékelte ki, helyes következtetéseket vont le belőle.
Vikinél is ez a folyamat lehet, de ő nem jutott el erre a következtetési fokra, úgy gondolom, hogy a jelleme változatlan - akárcsak Attiláé. Az egyetlen dolog, ami elgondolkoztat a látott kép valóságáról Vikivel kapcsolatban, az az, hogy a többiek szemmel láthatólag - nem félnek tőle -, hanem kedvelik. Nagy valószínűséggel - a helytelen kiértékelése miatt - bukja el a játékot, mivel a nézők szimpátiája nélkül nem játszhat és nem számolt a kövérsége miatti ellenszenvvel sem.
Izával kapcsolatban szerintem is egyértelmű a fejlődés - nem rossz személyiség -, bár nem tudom, mennyire lesz tartós a kinti életében. Szerintem is esélyes a lány.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 15:26:47

@faszent: "... nyugodtan fújd tovább a magadét, nem esek tőle kétségbe. ..."

Felattam.:(

karev 2014.05.05. 15:26:57

@mézescsók: én már annyira unom ezt az egészet. elolvasom a hv-t, mert sixx vicces, de... pont leszrom mindegyiket.

karev 2014.05.05. 15:28:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csodálom, hogy eddig bírtad, én már rég megtettem. :)

Krétagarbó 2014.05.05. 15:28:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Attilánál szerintem látható volt a "jellem" fejlődés is, a játék után pl. viszonylag tartós kapcsolatot is létesített, amire azelőtt nem volt példa, sőt. De nyilván nem ismerem egyik játékost sem, csak amit a médiából hallani.
Mindegy, egy jó könyvnél is, filmnél is alap a szereplők bizonyos ívű alakulása, különben nem lesz belőle bestseller vagy Oscar-díj.
Vikit is könnyebb lesz talán megítélni ilyen szempontból, ha már kijön.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 15:33:13

@Krétagarbó: Persze. Kint talán kicsit letisztul a kép - ha a média is úgy akarja :)

XO 2014.05.05. 15:48:19

@candyperfumegirl: jó ez a kép! "Iza, teccesz nekem!" :)

katicaa a hétpettyes 2014.05.05. 15:50:53

Hali! próbálok leválni az oldalról, read only.
rengeteg munkám halmozódott fel, nekiláttam. kár, h zöme "gépközeli", mert közben mindig idekukkantok.

XO 2014.05.05. 15:55:24

@katicaa a hétpettyes: nincs értelme....én is próbáltam.... :DDD

KRISZ FAN 2014.05.05. 16:06:49

@XO: :)) teljesen erre gondoltam EKG?

csillagkukkancs 2014.05.05. 16:08:13

sziasztok!
a várakozás szerint dőlt el a tegnapi párbaj. legalábbis én ezt az eredményt szajkóztam - sokak szomorúságára.
a héten Iza és Zsó-fika megy. sajnos a hisztigép Zsó-fika megy vissza.
Előember pont olyan suttyón viselkedett tegnap este, mint amit megszoktam tőle. sajnálom Izát. de tényleg.

mézescsók 2014.05.05. 16:11:49

@karev: Meggyőztél. Érdekes. Az eddig látott három Vv közül most először nem sajnálom, hogy vége.

katicaa a hétpettyes 2014.05.05. 16:14:26

@XO: kibírtam reggel, meg kb ma dél óta itthon vagyok és csak most írok. a vv-ről nem akarok, iza nem nyerhet, a többiről meg eddig sem írtam semmit, mert minek is idegesíteném magam idegesítő emberekkel.
sixx is beflegmult. :)
(ja, ma véletlen használtam ezt a szót a munkahelyemen, csodálkoztak, h milyen szó ez már! )

XO 2014.05.05. 16:16:13

@katicaa a hétpettyes: a reményhal, meg a zutoljára! :))

candyperfumegirl 2014.05.05. 16:24:58

Ahhoz akartam még hozzászólni, hogy Viki kavarásai mennyiben befolyásolták Izáék kapcsolatát. Persze, hogy lett volna egy csomó veszekedésük nélküle is, hiszen olyan a jellemük, egyikük sem kezeli jól a konfliktusokat, de Viki az elején elég keményen beleszólt a dolgaikba, és befolyásolni próbálta mindkettőjüket. (és akkor még egyikük sem sejtett emögött rosszindulatot, mert előtte meg noszogatta őket egymás irányába) Volt olyan veszekedés is, ami egy az egyben az ő aknamunkája volt, aminek az lett a vége, hogy Iza bőgött, Krisz meg részegen alázta (egészen a köpködős balhéig ez volt a mélypont), Viki meg röhögött, és még jobban uszította Kriszt. Itt a legutóbbi összeugrasztós kísérleténél is jól kijött, hogy lelkiismeretlenül képes lenne bekavarni nekik továbbra is, csak ezen a ponton már ez harmatgyenge próbálkozás volt, mert egy kis duzzogás után Iza is rájött, hogy nevetséges ez a Krisz-Zsófika dolog. De az elején, amikor még sokkal sérülékenyebb egy kapcsolat, még nagyobbat lehet ártani az ilyen kisebb-nagyobb szarkavarásokkal.

Elvtárs a Putyilov gyárból 2014.05.05. 16:48:58

Mondtam én eftársak, lövetni! Lövetni!
Azt a Viki nevű félsertést pedig a tető ablakon kéne kibaszni a vellából!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.05.05. 17:02:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Iza mellett az áll, hogy adja magát, ő ilyen a való életben is.
Már a beszavazásnál is majdnem két lábbal rúgta ki a jó hírt hozó Bencét a lakásából, mert nem volt rajta smink, már ott kész volt a csaj :))))))))
Én Zsófibabának is adok esélyt, lehet egy Zsófi - AU párbajról ő menne vissza ;)

kamarti 2014.05.05. 17:18:12

@candyperfumegirl: én például kifejezetten kíváncsi vagyok, hogyan alakul a Viki-Iza kapcsolat. Tekintve, hogy Iza néhány napja még azt mondta Vikiről, hogy szegényt tényleg megviselheti az acsarkodás, hiszen mindketten neki sírják el a bánatukat (ezt hallva még Viki is fészkelődni kezdett), holott Viki nem csak azt tette meg az utóbbi egy hétben, hogy igen erős karaktergyilkosságot követett el Krisz ellen (ld. miért ne nyerje meg K. a VV-t), hanem Izát is fűtötte a jelrakás miatti duzzogásban, aminek része volt abban, hogy Iza gyakorlatilag Au szájába adta az indokokat, amikor arról beszélt, K. miért ne kerüljön a top3-ba. Szóval, ha úgy veszem, ők ketten - igaz, Iza valszeg nem tudatosan -, de mindent megtettek K. kiesése érdekében. Jó barátnője, Zsófika pedig egyszer sem tett egy lépést sem, hogy Izát felvilágosítsa, mi zajlik tulképpen.
Ha Viki be szeretné fejezni a nagy művet, semmit nem kell tennie, csak meggyőzni Izát, h a kinti népek is azért nem szavazták vissza Kriszt, mert igazat adtak nekik abban, h K. csak kihasználta Izát, meg mártírkodott, meg különben is, a barátai úgyis nyilván lenézik a parasztgyerek miatt. (amit egyébként Au is felhozott, igaz, a veszekedésre-köpködésre célozva - azt meg már úgy látszik mindenki elfelejtette, hogy a Viki-Zsolt-Au trió milyen jól megbeszélte anno, hogy hogy is adhatja össze magát egy ilyen kaliberű nő egy ilyen vidékivel - és nem a veszekedés, hanem épp az összejövés kapcsán, mert alapvetően lenézték Kriszt).

egyemakisszíved 2014.05.05. 17:40:27

Remélem, a csajok nem merik már kipiszkálni Aut-t a villából, fináléig szépen bent csücsülhet.
A jelleme a villalét alatt szerintem nem fejlődik senkinek. Inkább arról van szó, hogy ki-mennyire tud kibontakozni, megnyílni mások felé egy alapvetően ellenséges, állandóan megfigyelt közegben és az a viselkedésrepertoár, amit mutatni tud, mennyire vonzó a külvilág számára. Elveszíti-e a kontrollt a nézőknek szánt, valóságshow-szereplő viselkedése fölött és ha kicsúszik a kezéből az irányítás, olyankor mit látunk meg belőle. Milyen az önreflexiós készsége? Felismeri-e, hogy probléma lehet a saját viselkedésével, ha igen, tud-e javítani és hogyan. Ha agyból játszik, jó-e stratégiai tervezésből. Ha szívből, jók-e megérzései. Nem hinném, hogy egy olyan játékban, ahol egy csomó mikrofon és kamera veszi körül a beköltözőket, minden eszköz megengedett lenne, illetve csak akkor, ha a közmegegyezés szerint nem helyénvaló lépéseket, tettet jól sikerül elrejteni, álcázni vagy megmagyarázni, a nézők számára valódivá, érthetővé, megbocsáthatóvá tenni, annak, aki élni akar vele, különben oda a nyeremény. Más kérdés, hogy az átélhetőséget, a titkolást vagy magyarázatot az RTL is megteheti a játékosok helyett, ha valakit bent akar tartani a játékban, mert a műsorkészítés szempontjából szüksége van rá.

KRISZ FAN 2014.05.05. 17:43:43

@csillagkukkancs: Szia. Gondolom akkor büszke vagy magadra. Gratula.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 17:49:59

@Farmotorosgiliszta:"... lehet egy Zsófi - AU párbajról ő menne vissza ;)..."

Sokkiccsaj nyomja ám a kiccsávónak :(

KRISZ FAN 2014.05.05. 17:57:09

@candyperfumegirl: Teljesen egyetértek veled. Nagyon sok konfliktusukat Viki hozta össze, az igaz hogy ők is hibásak mert túlságosan megbíztak benne. Pedig ha tudták volna hogy kígyót melengetnek a keblükön, Vikike már kívülről szurkolt volna Au-nak. De sajnos vakon voltak, talán rájuk is igaz a közmondás, a szerelem vakká tesz. Tiszta fejjel szerintem hamarabb rájöttek volna Viki álnokságára. Azt azért remélem Viki vissza kapja még ezt egyszer az életben majd valakitől. AU már tuti döntős, ahogy szerintem Viki is. Szerintem most nagy barátnőjét, Zsófikát fogja beáldozni a nyereményhez vezető útért. Minden valószínűség szerint Iza lesz a kiválasztott, Zsófikát vagy Vikit fogja választani, de inkább Zsófikát, Vikit erősnek tartja mint mindenki, bár nem értem miért. Megpróbálunk majd segíteni neki, hogy ott legyen a top3-ban, rajtunk nem fog múlni. HAJ-RÁÁ IZA!!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.05.05. 17:58:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem Aunak az fog fájni a legjobban hogy nem fogja venni a kamera napi 24-ben, el tűnik a süllyesztőben mint Alekosz.
Be fog csavarodni, még ha meg is nyeri a lakást.

Krétagarbó 2014.05.05. 18:01:47

@egyemakisszíved: Szerintem pont azok a válaszok, illetve önreflexiók alakítanak egy-egy személyen, mert rájön, hogy jé, ezt így is lehet, nem mindig úgy, ahogy eddig csináltam, reagáltam, viselkedtem, lerendeztem, elintéztem stb... Teljesen új helyzet ez a 4 hónap nekik, amiből - ha van rá készségük - sokat tanulhatnak, magukról is, meg másokról is. (Alapvető jellembeli dolgok nyilván nem változhatnak, de mint ahogy mindenki az élete során, apró "fejlődések" lehetnek.)

zsazsalux 2014.05.05. 18:11:07

Szerintem Viki Zsófi párbaj lesz,és Viki távozik,Lilu a párbajkor kérdésként próbált Viki dolgairól AU-nak tudomására hozni,mire Krisztián reagált válaszolt általa tapasztalt tényekkel,AU meglepődött ugyan,de válaszából az derült ki nem hiszi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 18:22:22

@Krétagarbó: "... ha van rá készségük - sokat tanulhatnak..."

Sztm kimondtad a kulcsmondatot. Mondjuk 20-25 leélt év vs. 3-4 hónap. A beidegzések,és a probléma-megoldás sémáinak feloldása ennyi idő alatt. Nagyon jó és gyors tanulásnak tűnik, ha valaki ennyi idő alatt
1. helyes következtetésre jut,
2. változik is tartósan az általa újonnan szerzett ismeretekkel.
Tapasztalatom szerint a legtöbb ember probléma-megoldási gondokkal küzd, mert nem tudja megfogalmazni a problémát, utána pedig ha felismerte azt, akkor nem ismer elég eszközt a probléma megoldására, illetve a megszokott eszköztárát próbálja meg újra és újra. Pl. bánatos vagyok leiszom magam (persze nem állítom, hogy ez sose műxik :) ), rosszalkodik a gyerek, megpofozom stb), nem megy a vitatkozás, ordítok.
Szvl nem vagyok ilyen optimista, de valami lökést biztos adhat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 18:35:57

@Farmotorosgiliszta: Ha nem nyeri meg, akkor azért az fog a legjobban fájni neki.

Nagy Endre 2014.05.05. 18:38:03

@faszent: Ezt mondtam én is a múlt héten de még le is lettem tolva hogy kamu.Mivel maga mondta el késöbb és a valóságshow veterán kategóriában indult ezt bennt nem is tudhatták.
Petit én is nagyon rühelltem már a Survivorban is sunyi szarkeverő volt egyébként ott játszott Pásztor Anna is az Anna and the Barbies énekese csak akkor még nem volt ismert.

Nagy Endre 2014.05.05. 18:41:30

@zsazsalux: Ha Viki Zsófit vinné ki azzal öngólt lőne.A szavazóinál ez rosszpont aki meg ellene van az meg úgyis ellen szavaz emiatt is.Izát vinné mert vele több indoka van de remélem kiesik ez a dög.Megtette a dolgát mehet haza.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 18:43:04

@zsazsalux:... Viki Zsófi párbaj lesz,és Viki távozik...

Ha Viki kapja a jeleket és Zsófit választja, akkor arcot veszít a szavazóknál és még ha vissza is jönne, Iza még mindig ott van.
Akkor már jobban megérné neki, hogy Izát viszi, mert ezzel következetes marad, kockázatos ugyan, de Izát amúgy sem tudja kikerülni. Akkor legfeljebb 2 nappal előbb megy ki. Én így gondolkoznék.

Nagy Endre 2014.05.05. 18:44:56

@KriszIza fan: Ha Iza a kiválasztott szerintem egyenrangú ellenféllel menne ki én úgy látom hogy azt választja kivel tényleg baja volt.Lásd Charlotte.Nem hinném hogy most kezdene el taktikázni ezügyben bár Vikit mondta a Top 3-ban de lehet hogy azért még elötte kivinné.Zsófi ellen az szól hogy nem volt egyéni játéka Viki mögé bújt és az az 1 mondat Izának reggel éhgyomorra...

Nagy Endre 2014.05.05. 18:49:44

@faszent: A két ösztönlény:D egyébként én ÍIzán nm látom azt az izgalmat meg lihegést a nyereményről mint a srácoknál.Lehet ő bulinak fogta fel az egészet meg a munkája miatt jött be hogy ismertebb legyen.Most viszont ő is érze hogy esélyes lehet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 18:54:31

@Nagy Endre: "...Pásztor Anna is az Anna and the Barbies..."

Iza-Trakinak küldöm

Mondd, játszanád velem, ha kérném,
Az életed, veled én nem félnék,
Játszanék veled, remélném,
Az életem neked épp jó játék.
S ha felrónák nekünk, hogy élni így nem érdekünk,
Mi csak nevetve köszönnénk szépen,
Mert ha véget ért a játék veled, tudom jól, hogy vár még
A játékos végtelen.

csillagkukkancs 2014.05.05. 18:56:44

@KriszIza fan: miért lennék büszke magamra? nem az én eredményem az, hogy Aurélia visszament. azt saját magának köszönheti.
max. a megfigyeléseim azok, amikre támaszkodom. tudod: megfigyelés, helyes értékelés. ennyi az egész.
Puttonyos Izabella meg majd Zsó-fika által esik ki.
ezért se rám orroljál!
ne vedd már komolyan! ez egy játék!

egyemakisszíved 2014.05.05. 19:01:14

@Krétagarbó: Szerintem egy valóságshow nem jó közeg a változáshoz. Fejlődni, új dolgokkal kísérletezni csak biztonságos közegben lehet, ha tudod, hogy a téged körülvevők visszajelzései pontosak és érted vannak, érdekeik nem ellentétesek a tiéddel. Még ha a kiesése után nézi is vissza egy játékos a benti teljesítményét, ha fejletlen önismerettel és valóságérzékeléssel rendelkezik, téves következtetésekre jut. Egy tv-műsor szerkesztési elvei ráadásul még torzítanak is a valóságon (Pl. a jelenetek alá betett zenék, amik képesek arra, hogy elemeljék a valóságtól a látottakat vagy a műsorvezető hozzá fűzött magyarázata.) Mi is, ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk ugyanazt a dolgot, nem beszélve azokról, akikkel a játékos beszélget.

KRISZ FAN 2014.05.05. 19:12:44

@Nagy Endre: Remélem hogy Vikit választja, megérdemelné az a fúria. De valahogy az az érzésem, mégsem őt fogja. De ne legyen igazam. Én mindenesetre szurkolok Izának, bárkivel is kell majd párbajoznia.

XO 2014.05.05. 19:14:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szeretem ezt a dalt! :)
@csillagkukkancs: ez utóbbiban remélem nem lesz igazad! :)
Amúgy van egy új hír a vv oldalán a top 4-ről! Tajagmgwmdggmt ismerősen csengenek az ott leírtak nekem!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.05. 19:20:59

@candyperfumegirl: EKG!!! Sokadjára!

Katica, én is elvonóra küldtem magam, de nem megy, itt-ott cikkeket keresek, retekhonlapot nézek (sírós vidilyót már 2x, remélem Krisz is megnézte).

KRISZ FAN 2014.05.05. 19:25:44

@csillagkukkancs: Ne haragudj, de nekem az írásodból ez jön le. Nem is mondok többet, mert csak megbántanálak vele, csináld továbbra is ezt ha te ettől érzed jól magadat. Sajnállak, komolyan. Izát pedig majd vissza szavazzuk akár Viki, akár Zsófika ellenében. Tudod nem mindig von le helyes következtetéseket az ember. Bár lehet te tévedhetetlennek tartod magadat.

XO 2014.05.05. 19:27:25

@XO: valahogy megint akart lenni, de nem lett!

Nagy Endre 2014.05.05. 19:28:54

@egyemakisszíved: Lehet egy jó kiindulási alap.De személytől és a problémájától függ hogy mennyire tud bennt elkezdeni változni amit kinnt folytathat.Rá lehet jönni dolgokra hibákra, azaz felismerni hogy eddig rossz úton jártunk.De ne egyik napról a másikra várjuk a válozást.Iza jó példa erre ő változott a legtöbbet, de amíg bennt van kiabálni fog ha feidegesítik mert egyszerüen ezt szokta meg ebben a környezetben.Mert támadják pl.Vagy mert itt ez kell különben a másik kerül fölénybe egy vita során.Kinnt azért más körülmények lesznek a villa feszkóját és heremetikusan zárt világát elhagyva rájön hogy változtatnia kell és tud is remélhetőleg.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 19:36:49

@KriszIza fan: "...Remélem hogy Vikit választja, megérdemelné az a fúria..."

Ha jól kiismertem Vikit, akkor rábeszéli a két lányt, hogy tegyenek Debilre. Persze - követve eddig bevált taktikáját, ami miatt Dávidot leszámítva egyszer sem hívták ki - ő maga nem tesz rá, hanem Izára. Így Debil nem viszi ki párbajozni, mert nem fog neheztelni rá, lesz, aki visszavárja, ő meg következetes marad Izát tekintve. Az meg, hogy Debil a két lány közül melyiket viszi, az neki édesmindegy. Valahogy így képzelem.

nemszázas 2014.05.05. 19:43:42

@XO: jaj, ez borzasztó. Minden második szó nagybetű, amiről nemrég beszéltünk. Párbaj, Kiválaszott, Finálé, stb.
"realytik"
központozás minek, helyesírás minek
Az oké, hogy kommentben ezek nem számítanak, na de ez a hivatalos honlap, és ezért valaki fizetést kap, gondolom.

XO 2014.05.05. 19:44:55

A holnapi blikk videó címe:
VV Krisztián végigsírta az éjszakát Iza miatt
És ugyanígy tett villában maradt barátnője is, az olvasók a balhéjukra voltak leginkább kíváncsiak.
(nem légből kapott, csak most már nem elérhető a videó...gondolom majd holnap!)

XO 2014.05.05. 19:46:08

@góthikus Lilu: tudod, a hangsúly....ááááá....szívlapát....szégyen!!!

zsazsalux 2014.05.05. 19:48:36

@Nagy Endre: Ha Viki Zsófit vinné ki azzal öngólt lőne
Lehet,de tőle nem tart,Zsófit könnyebben tudja szöveggel túl licitálni,Zsófi ha nem tud vissza vágni hisztiromot kap.Izát szócsatában nehéz még neki legyőzni.Teo feletti nagyarányú győzelme nem ingatta meg,kettőjüket tartja a leggyengébbnek.Zsófinál nem érez esetleg más már kiesett játékos rajongó ellene szavazna,Izátnál tart hiszen Krisztián most eset ki,és keze nagyon benne van.

KRISZ FAN 2014.05.05. 19:51:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerinted meg merik ezt lépni Iza és Zsófika?
Tudom, hogy Zsófika amúgy sem csípi AU-t, és Izának is lenne rá ugye oka, de nem elrettentő nekik, hogy Kriszt kint hagyta?

csillagkukkancs 2014.05.05. 19:51:14

@KriszIza fan: megbántanál? ez egy játék! miért bánatnál meg? és mivel tudnál megbántani engem? ismersz? ismered az életem? tudsz-e az emberi kapcsolataimról? tudod hogyan élek? nem. semmit sem tudsz rólam. és mégis azt gondolod, h ütni tudnál rajtam? így is? mert más a véleményem egy játékról? ne viccelj!
és tudod lehet, hogy nincs igazam, s Puttonyos Izabella ott lesz a 3-ban /kívánom, hogy így legyen/, de sanszosabb, hogy Zsó-fika kinn hagyja. és nem miattam! :D

Nick Leeson 2014.05.05. 19:53:23

Szerintem ez a Viki féle "taktikázás" erősen túl van lihegve idekint is, meg odabent is.
A taktika, akkor taktika, ha úgy manipulál helyzeteket, amelyek végül úgy sülnek el, ahogy ő akarja. Szerintem azon kívül, hogy ezt a "taktikázást" ő maga is kellően szétkürtölte a villában, és ezáltal mindenki erősnek hitte, jóformán ki is merült. Nem is ment párbajozni a Dávid balhén kívül! Viszont ezt leszámítva semmiféle eredményét nem láttam viki-ke 100 napos ármánykodásának! ha valaki tud bármit is mondani amit elért vele, akkor szóljon! Leginkább csak a szart kavarta, eredmény nélkül. Nagyon okosnak lett beállítva, pedig a szarkavaráshoz nem kell nagy ész... Egyebet pedig nem láttunk tőle. Az mondjuk tény, hogy nem volt annyira buta mint a többiek!

Nagy Endre 2014.05.05. 19:56:20

@XO: Megnéztem az rtl-es videót.kicsit be volt lassulva de normálisan nyilatkozott.tetszett hogy nem játszotta el mint charlotte anagy halált már a belevalóban hogy nem érti miért ő esett ki, és hogy nem nyerhette meg a játékot (mintha esélye lett volna rá egy kicsi is) a szokásos grimaszokkal:D

nemszázas 2014.05.05. 19:57:02

@XO: egyébként tényleg kiábrándító a retek igénytelensége, még ha ilyen apró részletben is... Kommentben mondom nem zavarna, mert egyikünk sem "újságíró", hanem civil... (elvileg)

XO 2014.05.05. 19:58:07

@Nagy Endre: és nem savazta a bent maradtak sem Au-t.... :)

XO 2014.05.05. 19:58:54

@góthikus Lilu: lehet kémek vannak közöttünk? :D

egyemakisszíved 2014.05.05. 20:00:16

@Nagy Endre: Hát, én Izát pont ugyanolyannak látom, mint amikor beköltözött. Első osztályú játszmázó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:01:40

@KriszIza fan: Mind a két lány gondolhat arra, hogy Debil nem Vikire tesz, hanem rájuk. eddig Debike állta a szavát, nagyjából. Vikitől is tartanak, ha összebeszél Debillel, 2-2 szavazat. És Debil dönt. Amellett néhány százalék különbséggel hagyta kint, Zsófi fejében biztos az van, hogy ő milyen nagy aránnyal nyert. Hiába nem számít. Persze lehet, hogy az egész nem így zajlik a fejekben.

nemszázas 2014.05.05. 20:03:56

@XO: beépített kommentelők?:D

KRISZ FAN 2014.05.05. 20:06:26

@Nagy Endre: Szerintem is szimpatikusan nyilatkozott. Nem okolt senkit sem a kiesésért, sem Vikit sem AU-t nem savazta, Izával kapcsolatban is aranyosan beszélt. Eddig bármelyik videót láttam, bármelyik róla szóló cikket olvastam nagyon szimpatikus, összeszedett, a dolgokat reálisan látó volt. Nekem úgy tűnik teljes mértékben két lábbal a földön jár. Nincs elszálva magától. Szép volt Krisz!!

XO 2014.05.05. 20:07:33

@góthikus Lilu: azt nem tudom, hogy ilyen helyesírással kommentelni is mernének-e, mert szinte azonnali a lebukás veszélye...de megfigyelőként köztünk járnak! :DDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:09:41

@Nick Leeson:"Viki ........ ha valaki tud bármit is mondani amit elért vele, akkor szóljon!..."

Az én szememben elért valamit. Nevezetesen azt, hogy a nyamvadt Dávid párbaj óta nem választottál ki és nem hívták ki. Ha ezt a vonzó, varázslatos személyiségének tudod be, és nem a taktikájának, akkor uff, beszéltem.

KRISZ FAN 2014.05.05. 20:10:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De hát ZSófika Teót hagyta kint nagy aránnyal, ennyire csak a százalékokat nézik? Nem hiszem el hogy Teót erősnek tartották volna bent. Ennyire vakok?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:18:26

@KriszIza fan:"... Ennyire vakok?..."

Talán nem, de valahogy úgy vettem le, hogy mindegyikben berögződött a saját visszajöveteli aránya, pedig tudják, hogy ez csak relativitás. Még Debil is gondolkodóba esett, hogy most milyen szoros lett. Épp hogy nyert.

zsazsalux 2014.05.05. 20:19:26

Holnap a kiválasztásnál előfordulhat,hogy szavazat egyenlőség lesz,ha AU lesz az egyik kiválaszt ki megy párbajozni,villamester vajon ki most??????????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:23:08

@XO: "...de megfigyelőként köztünk járnak!..."

Az, hogy valakinek üldözési mániája van az nem jelenti azt, hogy nem üldözik. :):):)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:25:24

@zsazsalux: nem a villamester dönt, hanem, aki győztesként visszatért az előző párbajról. Tehát, Debil.

LittlePurple 2014.05.05. 20:26:42

Sziasztok!
@zsazsalux: egyenlő szavazatnál Aurelio dönt, mint a párbajnyertes.

egyemakisszíved 2014.05.05. 20:28:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Vikinek szerintem a bentiek két párbajt számolnak, hiszen az elején ő „ejtette ki” a legnépszerűbb játékost, Simont - az is nézői szavazás volt. A jelrakásaival meg személy szerint szinte soha nem veszélyeztetett senkit, hogy párbajra küldi, mert mindig ügyelt arra, hogy kikerüljön a fősodorból, tehát nem tűnt érdemesnek pont őt eltávolítani bárkinek a saját biztonsága érdekében.

Nagy Endre 2014.05.05. 20:32:03

@Nick Leeson: Ebben a ritka gyenge csapatban ahova egy Alexa bekerülhetett vagy egy Aurelio tud a világszám lenni ott sajnos vagy nem de Viki igen jó abban amit csinál.A többiek szerintem ezzel a fajta magatartással vagy hasonló emberrel nemigen találkoztak a környezetükben.Nem értik szerintem persze jó hogy bennt van mert azért helyretesz embereket látják hogy itt van a egy "helyettünk megmondja" valaki és jó nézni ha azt oltja le akit eleve utálok ugye.De ez visszaüt mert legközelebb őt veszi vagy direkt vagy csak úgy két szót feldobva a levegőbe és már áll a bál.Írtam is jó példa volt erre a Simon balhé a kacsával amit Charlotte jól kiszúrt hogy direkt felturbózta Viki és fennhangon elkezdte Simont piszkálni mit csinál majd mivel Kriszé volt az állat magyarázta neki hogy "ember a kacsádra nem figyelsz?"Ez jó ok volt hogy két ember összeugorjon ő meg szította a tüzet.Ami Simont nem menti fel de a lényeg hogy balhézni lehet és ő legyen az igazság bajnoka.Majdnem elérte a célját hogy Krisz nekimenjen a srácnak, és ezt Viki úgy intézte el hogy majd elrendezik.Tudhatta tetlegesség is lehet és a kizárása valakinek neki csak jó.Iza többször szólt Krisztiánra majd Józsinak szólt álljon oda.Vikkancs már látta lehet nem lesz nagy balhé erre Simon gatyáját lehúzta hátulról és a végét tudjuk.Ez profi munka volt Vikitől és a többiek vagy nem vették észre hogy szemét provokáció és úszítás volt vagy becsukták a szemüket.Viki utána még eljátszotta a mártírt hogy ha nem zárják ki Simont hazamegy:D A lényeg az volt hogy Simon mit tett.Egy nőről tépte le a ruhát.És ez bőven elég volt mindnre válaszként.A másik hogy mindenkire mosolygott haverkodott és úgy lazán megkérdezett dolgokat beszégetés közben hogy a másiknak nem tönt fel hogy infót szedett ki belőle.vagy úgy terelte a beszélgetést vagy épp megjátszotta a segítőkészt aztán 1 percre rá a teraszon olyat hazudott hogy na csípőböl.Mindig azt az arcát vette elő ami épp kellett és így nem volt nagyon feltűnő mert tudta ki mire hogy reagál.

zsazsalux 2014.05.05. 20:35:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tudom ,de ha ő az egyik nyilván saját magát nem küldi párbajozni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:36:07

@egyemakisszíved: "...Vikinek szerintem a bentiek két párbajt számolnak..."

Azért a Simonos kiszavazás nem nevezhető párbajnak, mert a retek kérdése csak Simonra vonatkozott, Vikire nem. Ez nézők vs Simon párbaj volt inkább. A jelrakási taktikája eddig zseniálisan működött, pont úgy, ahogy leírtad.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.05.05. 20:37:20

@zsazsalux: nem tudom, hogy ilyen esetben más-e a szabályzat.

Nagy Endre 2014.05.05. 20:40:57

@Nick Leeson: Ami viszont ellenszenvessé tette, hogy annyira belemászott mindenki életébe főleg Izáékéba hogy lassan mindenkinél jobban ki mit gondol.A vitákban könnyedén leugatta a másikat de ha róla volt szó előjött a nő vagyok ehhez nincs közöd stb.Nem egy Alekosz vagy egy Attila ennyire nem profi de ebben a csapatban ez a játék neki pont bejött.Máshol kevés lett volna.

Nagy Endre 2014.05.05. 20:50:37

Mit gondoltok milyen programok lesznek a héten?Én a szokásos mindenkihez bejöhet a kedvenc sztárja napokra elosztva meg gondolom ha van nyereménylakás esetleg azt megnézik pl.

egyemakisszíved 2014.05.05. 20:52:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én úgy emlékszem, hogy a történtek fontos eleme volt a bentiek számára, hogy két játékost és a viselkedésüket fognak a nézők mérlegre tenni. Nyilván nem tudták, hogy a tényekből mi mennyit láttunk és a szavazás hogyan zajlott. Ha Simont felmentik, Vikit elítélik. A valóság attól jóval bonyolultabb volt, mint amit mi a szavazáskor tudtunk, és ők viszont valamennyien a teljes eseménysorozatot látták. Nekem úgy tűnt, hogy Viki kifejezetten félt, mikor erről beszéltek a műsorvezetővel, ill. az eredményhirdetéskor. Önként ki is rótt magára büntetést, mikor saját gatyáját letolva flangált a nappaliban. A bentiek egy része sem tudta elhinni, hogy ilyen nézői felmentés születhetett, jött a Dávid-féle párbaj, ami kénytelen-kelletlen elismertette a lakókkal, hogy nem tévedés volt.

Nagy Endre 2014.05.05. 20:59:27

@egyemakisszíved: A nézői döntések jó része szerintem manipulált volt, itt nem volt közjegyző aki hitelesítette volna tényleg hányan gondolták így.Meg azt a kérdést nem tették fel hogy Viki hibázott e ebben a dologban vagy előidézője volt-e annak ami lett ugye.Feketén-fehéren tették fel a kérdést...ha a nézők 3 féle kérdés közül választhattak volna akkor legalább tisztább képet kapnak a dologról.más esetben mindenféle faszságról 4 féle feltehető kérdés is van itt nem pl.

egyemakisszíved 2014.05.05. 21:13:39

@Nagy Endre: Amikor néhányan szövetkeztek a villában, hogy Dávid kivigye Vikit párbajozni, valójában ezt a kérdést akarták a bentiek feltetetni és a nézőket válaszra hívni. Persze az RTL jóvoltából a lezajlott párbaj nem erről szólt, és Viki továbbra is játékban tudott maradni.

candyperfumegirl 2014.05.05. 21:13:47

Most tudtam megnézni a beharangozó videókat....basszus, azon a síróson összeszorul a szívem. De a másik is kemény, Iza ott már rendesen kivolt idegileg, félek felőrli őt ez az egész.

Nagy Endre 2014.05.05. 21:21:30

De ennek mi köze ahhoz hogy ez az egész dolog úgy lett tálalva a nézők felé hogy maradjon e Simon vagy nem?Ez nem egy egyszemélyes balhé volt.De mivel a tetlegesség eleve kizárást von maga után és az megtörtént nem rugóztak a többin.Még büntetést sem kapott.Ez volt a lényeg.Viki ellen azért is fogtak össze késöbb Dávidék mert a macis dolog volt a csúcs.Ez nem baj de szerintem elhamarkodott volt.Nem így kellett volna talán.Kicsit amatőr volt.

Nagy Endre 2014.05.05. 21:28:56

@candyperfumegirl: Kiváncsi leszek Izához hogy állnak majd a többiek....Mondjuk krisznek az a megjegyzése hogy "ha visszajön és majd megvédi ha bántják"ezzel elkésett egy kicsit.
süti beállítások módosítása