Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x05 - Dangerous Territory

2014. május 02. 11:00 - SuperLawyerGirl

Új Carrie-pasi alapanyag a láthatáron!!! Szóval szőke-göndör egy súlyban és magasságban vele megegyező aktahalmot próbál megmozgatni az irodában, amikor ó jaj, nekimegy egy cukifiúnak. Aki persze készségesen segítségére siet, és be is mutatkozik: Harlan Silver fia, George. És már találkoztak Carrievel kiskorukban, amikor is mérges szömörcével dörzsölték be magukat, amitől egy hétig kiütésesek lettek. A férfiú nem is vesztegeti az idejét, elhívja Carriet az anyja következő partijára. Csakhogy Carrie nemet mond, aminek egyértelmű oka az az iránt táplált remény, hogy ő és Sebastian még összejöhetnek. Mouse támogató, Maggie pedig a szokásos…kifejti, hogy ha Carrie Sebet akarja, akkor jobb, ha féltékennyé teszi.

vlcsnap-2014-05-01-13h00m09s221.png

Mindeközben Mr. Bradshaw komoly problémával néz szembe. Elhagyta a karikagyűrűjét. Felforgatja a házat, de nem találja, ezért végső kétségbeesésében felhívja Harlant, aki viszont nem túl együttérző. Rávilágít, hogy Tom magától valószínűleg soha nem hagyta volna abba a viselését, és ideje továbblépnie. Ez csak olajat önt a tűzre, ezért apuka elmegy az ékszerészhez, hogy újracsináltassa. Az viszont beavatja, hogy a kis felesége háromszor hagyta el a gyűrűjüket, ne érezze rosszul magát.

vlcsnap-2014-05-01-13h52m48s98.png

Carrie próbálja letenni a jogsit, de mikor már csak a párhuzamos parkolás van hátra, és tesz pár nagyképű megjegyzést a vizsgáztatónak, feltűnik Sebastian. Ez nem is lenne gond, ha nem a nyelvével Donna szájában tenné ezt. A kép annyira lenyűgözi Carriet, hogy padlógázzal tolat fel a padkára, egyenes a turbékoló páros felé. Donna gyilkost kiállt, de Seb elküldi. Majd egy kínos beszélgetésben elmondja Carrienek, hogy együtt van a Ribikirálynővel, amire Carrie kontráz Georgeal, aztán elrohan, hogy felhívja, mégis tud menni a partira.

vlcsnap-2014-05-01-13h24m40s106.png

Nincs is más hátra, mint megtalálni a megfelelő ruhát. Kiderül, hogy ez valami ékszer-party, és zafír színű ruhát kell viselni. Carrie azonban nincs toppon a Pantone-skálával, de egy szerencsés véletlen folytán főnök-ügyvédnő is ott shoppingol és segítségére siet. Beavatja a Silver család mocskos kis életébe, amiből ragyogó csillagként csak George és hibátlan lénye tűnik ki. Talál Carrienek néhány megfelelő ruhát, és felajánlja, hogy pár ékszert is kölcsön tud adni. C kérdésére, hogy miért olyan kedves, elmondja, hogy Carrie megfelelő párosítás lehet Georgenak, mivel szorgalmas leányzó(ami kellemes meglepetésként érte őmarconaságát).

vlcsnap-2014-05-01-13h36m46s190.png

A BFF-ek hármasban az ebédlőben lógnak, és Sebastianról, és Mouse szexuális életéről folyik a társalgás, amikor feltűnik Nagy mell-nagy száj az udvarhölgyei társaságban. Ez különösen felháborító, tekintve, hogy sosem tesz ilyet, de nyilván a Sebbel való kapcsolat új fejezetet nyitott az életében. A két csapat verbális párbajba bonyolódik, mivel Maggie kinyilvánítja, ez az ő helyük, Donna húzzon el. Ribanckirálynőnek eszében sincs, de Maggie befészkeli magát, míg Mouse és Walt órára mennek. Mouse buzgón célozgat a telefonban Sethnek, hogy már két hónapja nem csinálták, szóval biztosan kanos, de a pasi eltereli a témát, ami elülteti a lányban a kínzó kétséget, hogy csak vele nem akar szexelni, az első és egyben borzalmas élmény után. Ezért Walthoz fordul segítségért, hogyan kell jól varázsolni a pálcával. Walt szexistensége mögött pedig egy oktató videó áll, amit együtt meg is néznek Mousszal. Ezt csak én tartom creepynek?

vlcsnap-2014-05-01-14h03m59s161.png

Carrie indulásra kész, George is megjelenik egy szmokingban. Ami problémás, mert ezek szerint estélyis alkalom, nem koktélos, amit a Silver gyerek elfelejtett megemlíteni. És valamire való ember tudja, hogy nem megfelelő ruhában megjelenni egy ilyen alkalmon szociális öngyilkosság. Carrie a kezdeti pánik után egy hosszú tütüvel rejti el a nem megfelelő hosszúságú szoknyarészt. Az esemény lényegében sznobok csődülete, Carrie a szavak felét nem is érti. A helyzetet rosszabbá teszi George exének feltűnése (mellesleg a rehabról tért vissza), aki sportszerűen alázza szőke-göndört a vacsoraasztalnál. Ráadásul Georget az anyja tolmácsként veszi igénybe, így C magára marad, de egészen jól elvan, amíg véletlenül neki nem megy a pincérnek, eltörve a tányérokat.

vlcsnap-2014-05-01-14h12m06s119.png

A mosdóba menekül, ahol van telefon, így felhívja Mouset, hogy elpanaszolja bánatát. Bátorítást kap, és ad is, mert Mouse izgatottan várja, hogy kamatoztathassa újonnan megszerzett tudását. Minden jól is megy, kivéve a végén az összebújós részt, kiderül, hogy Seth másokkal is szexelt, amíg „szakításban voltak”, mint Mouse (a lány általi fejlődésből következtet erre), Mouse pedig nem mondja meg az igazat, de annyit azért elárul, hogy Waltnak hívják mesterét.Mr. Bradshaw kisebb balesetet okoz, nekitolat egy nő térdének, akit kárpótlásul hazavisz. A beszélgetés jól alakul, Tom pedig láthatóan kész továbblépni, ha randizni még nem is, ezért számot cserélnek.

vlcsnap-2014-05-01-14h55m17s212.png

Carrie megújult önbizalommal tart vissza a társasághoz, mikor véletlenül fültanúja lesz George és az anyja társalgásának, és bizony a mama osztja rendesen szőke-göndört. C ezen felháborodva elrohan, de George utánamegy, és elmondja, hogy ő pont azért kedveli Carriet, mert két lábbal áll a földön, nem olyan elvarázsolt, mint mindenki más a köreiben. C szíve meglágyul, visszamennek eliték földjére bejelenteni, hogy ellépnek.George anyja nem veszi túl jó néven a dolgot, mindenáron maradásra akarja bírni a fiát, aki próbálja emlékeztetni, hogy nem ő a világ közepe. Az eltökélt nőszemély sírásba kezd, mint legjobb fegyver a férfiak makacssága ellen, ezért C elküldi a Silver gyereket zsebkendőért, majd kedvesen, de határozottan felhívja a mama figyelmét, hogy ne sajnáltassa már folyton magát, neki meghalt az anyukája, mégsem teszi. Itt derül ki, hogy George anyja ismerte Gracet, csak addig nem tudta, hogy Carrie vezetékneve Bradshaw, ami teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Minden egyenesbe jön, megtalálják a közös hangot, és Carrie sok új infót tud meg az édesanyjáról.

vlcsnap-2014-05-01-14h48m50s160.png

Maggie és Donna még mindig az ebédlőben dekkolnak, láthatóan állóháborúba fulladt az ebédlőért való harc. A csata kimenetelét Seb fordítja meg, létszámfölénybe helyezve Donnát, de Maggie egy jól irányzott támadással elhinti Jópasi szívében a lelkiismeretfurdalás csíráját, amiért elveszik Carrie helyét, aki így meggyőzi barátnőjét, hogy ne legyen kicsinyes, keressenek saját helyet. Az összeütközés tehát Maggs győzelmével zárul. Végül miután Seth majdnem megveri Waltot, Mouse mindent beismer, és visszatérnek a nagy boldogság. Carrie pedig sikeresen leteszi a jogsit.

Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása