Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x106 - Pink a Top 5-ben (18+)

2014. április 27. 19:30 - Chat Géza

001.png

A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt sércóval,póló+zakó szetben áll. Ma így celebrálják az estét, de nézzük is az első felvonást.

002.png

A párbaj előtti előpárbaj során a lakók kitalálják, hogy miben mérettessen meg Pinki és Teó. Egyrészt legyen sztriptíz, mert az már úgyis olyan régen volt, másrészt pedig legyen olyan, hogy Debil segglyukából kell kienni a Kellogsot, sőt, inkább a fasza mellől kelljen leharapni a reggelizőpelyhet. Úúú, okééé, az ütni fog – hangzik az egyöntetű reakció. Így is lesz. Gyüjjék a sztriptíz. Teó kivételesen bugyira vetkőzve nyomja Debilnek az öltáncot. A hernyó testét elnézve ez úgy néz ki, mintha valami óriás mutáns lárva akarna meghágni egy embert. Pinki szétcukiskodja a feladatot, bugyi és csecstartóban tipródik a többiek előtt, majd Viki unszolására jön az isteni szikra, hogy hogyan lehetne ikszre kihozni a kontesztet, ha felveszi a köntöst és az alatt szépen lehámozza magáról az alsóneműt, mint ahogy azt a kispolgári panelcsaládoktól a balcsin a törölköző leple alatt átvetkőzi. Ebből bersze éktelen kurvaanyázás lesz, Debil és Viki közbenjárásával. Mindegy is, jöjjön a verseny második fele, amikor Kellogsot kell enni Debil pöcse mellől. Debil dob egy hátast az étkező asztalon, aztán jöhetnek csipegetni a lányok. A feladat után egyből vetném a tűzre Debil segglenyomatával ékesített asztalt, de ne ragozzuk ezt: Teó nyer, és büszke is, mint az atom.

003.png

Az őszinte beszélgetés során kiderül, hogy:

  • Iza és Krisztián püföltek.
  • Viki szerint Iza és Krisz a legrosszabb példa a szerelemre és konkrétan szarik a fejükre úgymond, dikk
  • Debil és Teó között ez több mint barátság, de nem sokkal

004.png

A búcsú buli nem egy nagy eresztés. Pinkiék csapata tokától bokáig rózsaszínben csapatják, de még egy kétfilléres tiara is van mindenkin. Így topognak a jogdíjas slágerekre, míg Debil és Teó, gyászhuszárokként, talpig feketében nyomatják privátban a simulós táncot, a.k.a. a szárazbaszást. Megy a smárolás is, de itt véget ér a bejátszás. Lilu és Bence beköszönnek egy summázó kisfilmmel, ami a két párbajozó eddigi konfliktusait mutatja be. Nyilván végig Debil miatt ment a szájtépés. Mi is végigkövettük az eddigi eseményeket, úgyhogy ezt átugorhatjuk. Búcsúzkodás, Teó félelmetes üvöltésekkel, trash filmekbe illő leszbi csókokkal, és grimaszokkal teli és Pinki nevetséges, cuki, de azért hisztikben, sírásokban és kitekert közmondásokban gazdag Best ofja után már a stúdióban megy a cicaharc. Leginkább Teó kendőzetlen kapcsolatain nyammogunk, se egy böszme beszólás, semmi, csak az eddig megszokott flegmázás van most is a lány részéről.

005.png

A kortes beszédeknél Lilu és Bence pont akkor heló-halóznak be, amikor Viki épp a pattanásaival küzd ádáz csatát. Meglepő módon Debil és Viki védőbeszéde összeszedettre sikeredett. És akkor a lényeg, mert a Fekete démon és a Pink királylány újbóli érvelése mér tényleg tök mindegy, 75-25 arányban Zsófi megy vissza a villába. MÁR CSAK KÉT HÉT!!!

 

Tegnap

Ez a mélypont. Innentől már nincs lejjebb. A szavak is elfogytak. A hideg zuhany alatt, magzatpózban remegve sírok.

 

Címkék: 18+ vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2014.04.28. 14:12:15

@Szentpeter: sok függ attól, a hét elején ki hogyan viselkedik. Lesz -e balhé, AU hogyan visel az "egyedüllétet", mi történik a gerlepárral, ilyesmik.

Nekem nem tetszett Pinki viselkedése Teóval a párbaj közeledtével, illetve a párbajon. Nagyon próbálta Teót kurvának beállítani, ami szerintem nem fair. Valahol mindegyik prostituált, ha úgy nézzük. (úgymond)

nemszázas 2014.04.28. 14:13:15

@Krétagarbó: na igen, de a két gyenge játékos közül az egyik (Teó) lényegesen gyengébb, szerintem hiba volt máris feláldozni. Jól jött volna még.
Viszont így legalább tesztelhették Zsófikát is, ebből a szempontból talán megértem.

ő-szinte 2014.04.28. 14:15:02

@Szentpeter: szavaztál? :-O
mi jön méééééég??? (nagyon röhögök)

Morcz 2014.04.28. 14:24:09

@Szentpeter: Miért ne lehetne akár egy Tajparaszt vs Vikidög párbaj is..?

hovatovább? 2014.04.28. 14:24:39

@Krétagarbó: Erről lemaradtam, mért lennének prostik?
Teót max ribancnak mondanám, de Zsófi hogy lett hivatásos?

Morcz 2014.04.28. 14:26:41

@hovatovább?: gondolom az erotika expo miatt...:D

Krétagarbó 2014.04.28. 14:27:30

@hovatovább?: A retek prostituáltjai, bohócai, bábjai. Odaírtam az úgymondot, de nem ment át ezek szerint:)

hovatovább? 2014.04.28. 14:28:35

@Krétagarbó: De, gyanús volt, de gondoltam biztosra megyek:)

Nagy Endre 2014.04.28. 14:28:48

Sziasztok!

A tegnapi párbajhoz még pár mondat részemről.Chat Géza kiskosztümről beszélt Lilu kapcsán de az csak egy ujjatlan ruha volt övvel.:D egyébként jól állt neki de nem ettől lesz szimpatikusabb...Teóval kapcsolatban szinte csak egy témán rugóztak a csaj elég jól tűrte hogy huszadszorra is majd ugyanazt kérdezik alig átvariálva komolyan mintha vallatnák vagy úgy csinálnak mintha ők semmit nem láttak eddig a bennti életéből.Zsófikánál a Vikivel kapcsolatos viszony sem volt terítéken amit nem értem mert aurelio rendsen elő volt véve mindkettőnél.Valahogy sablonok mentén haladtak Zsófiba nem is volt nagyon "belekötés".A 75-25 szerintem sem reális inkább egy 60-40 ami életszerübb.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.28. 14:29:29

@mézescsók:
Teo azért ment be a villába (és minden egyes játékos), hogy MEGMUTASSA MAGÁT.
Amit ott bent küld a nézőknek kifelé úgy lesz megítélve, de nem nyújtott semmit, kerülte a konfliktusokat, ilyen sumák módon akart bekerülni a top 3-ba.
Még annyi esze sem volt hogy kommunikáljon másokkal, végig aludt 100 napot, ez rvanagy teljesítmény.

@kontratenor:
Az nekem magas ki szavaz AU-ra, mert ha a nők ,akkor ők nyilván szeretik ha rommá alázzák őket ha nincs qrás.
Az,hogy csak üvöltözéssel tudja a másik tudomására hozni mi a véleménye (ráadásul egy Zsófinak) az nálam a legszánalmasabb kategóriát képezi.
Szerintem nyerje meg Zsófika az egész cuccost, még AU is megmondta mekkora gettóban lakik a kislány, itt az ideje költözni az új pecóba :)

hovatovább? 2014.04.28. 14:31:08

@Morcz: Ez az erotika expo nem nyert megerősítést, a képeken erre utalást nem látni,
mintahogy műbránert sem találni. Valami kőgagyi szív alakú nyakmasszírozó előtt álldogál szegény, kétségtelenül ribinek öltöztetve.

Krétagarbó 2014.04.28. 14:33:19

@Morcz: Ja, nem erre gondoltam. Tény, hogy Pinki visszafogottabban viselkedett, mint a többi lány, de azért kíváncsi vagyok, hogy ha Teóról az a véleménye, hogy k., akkor Izáról mit gondol? Teó - Alexán kívül - AU-val keveredett össze, és ha nem is volt szerelem, több volt egy sima barátságnál. Az ő dolguk, Pinki viszont ezen lovagolt (nem úgy, mielőtt félreértenétek:) egész párbaj előtt és alatt.

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.28. 14:34:28

"Valahol mindegyik prostituált, ha úgy nézzük."

Szeretném leszögezni, hogy egyik szereplő se prostituált. Ha ők prostituáltak lennének, akkor mi meg a kliensek vagyunk és kihasználjuk őket, és akkor mi is megérjük a pénzünket "ÚGYMOND". A showt nekünk csinálják, tehát mi vagyunk a generátorai, és tehát haszonélvezői, akkor mi lényegében rosszabbak vagyunk, mint ők.

Röviden: ne relativizáljuk és ne kenjük el, ne mossuk összevissza a prostitúciót, amelynek nagy része nőkereskedelem és halálozási rátája negyvenszerese az átlag lakosságénak.

Lehet szidni a szereplőket, hogy bevonultak a villába és ezzel kiszolgáltatták magukat a VV stábnak és sok millió nézőnek, de akkor mi nézők is bűnrészesek vagyunk. "ÚGYMOND".

Vagy lehet úgy nézni, mint egy nem kevés veszélyt hordozó emberkísérletet, és persze lehet ilyeténként is kritizálni, de aki a másikra mutogat, mint rosszlányra, az önvakító hazugságba keveredhet, sőt, az ujja könnyen veszélybe kerülhet.

Inkább nézzük a show pozitív oldalait, és imádkozzunk a kölkök lelki üdvéért és egy élhető jövőért, melyben nem lesznek veszélyeztetve. Láttuk korábbi showk után, mennyire szélsőséges, életveszélyes helyzetekbe kerülnek a játékosok, beleértve az önveszélyeztetés számtalan módozatát. Igazából kevesen vitték közülük valamire, kevesen tudtak tartósan hasznot húzni abból, hogy kiszolgáltatták magukat.

Morcz 2014.04.28. 14:34:39

@hovatovább?: "Valami kőgagyi szív alakú nyakmasszírozó előtt álldogál szegény, kétségtelenül ribinek öltöztetve. " és ott is vicsorog, mert azt mosolynak nem nevezném....."

Nagy Endre 2014.04.28. 14:36:28

Emlékeztek amikor volt egy játék amikor a tökéletes pasi illetve nő lett bemutatva Zsolton és Zsófikán?Aurelio eléggé bunkó stílusban ahogy ő elképzeli szerencsétlen csaj csak állt ott míg alázták faarccal...

hovatovább? 2014.04.28. 14:38:27

@Morcz: Hát az biztos, hogy amikor zárt szájjal mosolyog, akkor lényegesen vonzóbb :)

Krétagarbó 2014.04.28. 14:41:53

@12 NŐ VOLTAM: Ma már nem viccelek, ígérem...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.28. 14:48:49

@12 NŐ VOLTAM:
Én is aszondom, 100 napig összezárva emberekkel, úgy hogy a külvilág szinte teljesen ki van zárva, nagy ritkán éri őket kintről inger, de se rádió, se tv, se net, és a család hiánya, ez bizony kikezdi az ember agyát.
És ha ezt valaki kibírja veszekedés, szex, sírás nélkül az valszeg egy pszihopata.
Szóval aki ezt a játékot végig tolja az megérdemli a gubát, de a lakás kicsit húzós.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.28. 14:50:51

@hovatovább?:
Teo zárt szájjal beszél, más ezen a bolygón erre nem képes.

Morcz 2014.04.28. 14:52:02

@hovatovább?: szerintem zárt szájjal sem vonzó... :)

@Farmotorosgiliszta: kellene egy csavar a döntőbe, hogy miután megvan a győztes, közlik vele hogy a lakás a kocsi és a zsé ráment a villalakók ellátására meg a villa rezsijére....:D

Nagy Endre 2014.04.28. 14:52:17

@Farmotorosgiliszta: És tegyük hozzá olyan emberekkel vagy akikkel kinnt lehet nem is ismerkednél meg, mindenki hozza saját életét, akár a traumát is és még akkor is nehéz ha nincsen1-2 szarkavaró bennt aki játsszik a többiek idegrendszerével.

XO 2014.04.28. 14:53:37

Úgy látom lassan nekünk is megártott a 104 nap vagy mennyi?! :DD

Krétagarbó 2014.04.28. 14:53:56

@kontratenor: a humortalan nem te vagy ? :))

hovatovább? 2014.04.28. 14:55:32

@Farmotorosgiliszta: Akkor viszont megvan a tuti karrier számára:
legyen hasbeszélő.
(angliában például imádják az ilyet, csak Teó angoltudásán/kiejtésén kéne még fejleszteni picinykét, ami pár évtizedet jelentene csak, viszont megérné sztem:)

XO 2014.04.28. 14:56:51

@Krétagarbó: :DDD (majd én teszek D-t)

Morcz 2014.04.28. 14:57:54

@XO: kezdünk bedilizni....:D Hajrá IZA!!!!!!!!! :)))))

Nagy Endre 2014.04.28. 14:58:19

@XO: ja ja van benne valami:D

Szerintem Aurelio kiheveri, Izáék jó egy fasírtban töltött hete sokkal szarabb lehetett ilyen balhé után pláne hogy nem tudhatták hogyan lesz vagy nem és együtt összezárva nap mint nap látni a másikat...

hovatovább? 2014.04.28. 14:58:29

@Morcz: Legyen akkor 'aranyos', úgyis gyerek még.)

XO 2014.04.28. 15:00:02

@Morcz: Hajráááá Iza! :)
@Nagy Endre: azért nem ma kezdtük (bár én később költöztem be! :DDD)

Nagy Endre 2014.04.28. 15:04:33

@XO: Én is kb márc 10-e köröl kezdtem el nézni, meg egy ideje visszanézem a régi adásokat is.

Nagy Endre 2014.04.28. 15:06:15

Szerintetek a VV-méter mennyire hitelesen mutatja benntiek népszerüségét?Mert Ott pl.Iza második Viki negyedik.

XO 2014.04.28. 15:06:48

@Nagy Endre: Ott Teo népszerűbb volt, mint Pinki...

Morcz 2014.04.28. 15:12:22

@Nagy Endre: az 1-2 helyen lévők benne voltak a Top3-ban.

katicaa a hétpettyes 2014.04.28. 15:14:10

Itt vagyok, megint jó sokat irkáltatok. ma szóba jött a VV azt gondoltam, majd mindenki az vágja rá, Au nyer. de nem, senki sem mondta, sőt az általános vélemény elég negatív vele kapcsolatban. és ez nem egy túlcizellált társaság volt, mint ez itt, a miénk :)

XO 2014.04.28. 15:17:08

@katicaa a hétpettyes: akkor én még mindig maradok Iza mellett....mondjuk nem is merült fel bennem az elpártolás! :))

mézescsók 2014.04.28. 15:23:14

@beacska: Tkp. egyetértünk. Az első variációm az volt, hogy a Krisz-Iza-Viki-Zsófi quartett Au-ra tesz, aki feltételezem, Krisztiánt viszi ki, mert erre már többször utalt. Ha esetleg mégsem így jönne össze, mert a négyes valamilyen okból a szélrózsa minden irányába jelöl, akkor jön nálam számításba Iza, mint második variáció. Feltételezem, hogy Krisztián nem tesz rá és Zsófi sem, akkor Viki és Au jelével még mindig párbajozhat. Vikinél sosem tudható, hogy kire szavaz, nála bármikor bejöhet Iza jelöltként. Au-nál is, mert lehet, hogy biztonsági játékra megy és bármennyire is feni a fogát Krisztiánra, Izát gyöngébbnek itélheti. Joggal különben.
@Dr. Lilu: Az egyik nyitott kérdés volt előttem az egész játék alatt, hogy ugyan, miért kimélték meg-e két hölgyet a párbajozás nehézségeitől. Az elmúlt hónapokban olyan hülye és mindenhonnan előrángatott indokokkal jelölték ki egymást a villalakók, hogy néha csak néztem. Zsófi és Teó ellen ugyanolyan ürügyeket bármikor fel lehetett volna hozni. E két gyöngyvirág azonban még párbajközelbe sem jutott. Akkor arra jutottam, hogy nyilván a végén könnyen beáldozható figuráknak tartogatják őket a vitathatatlanul karakteresebb játékosok. Aztán addig-addig védték őket, amíg meg lett az eredmény. Kinyirták az igazán játszó lakók zömét, akik talán meg is érdemelték volna a győzelmet, bár az ilyenfajta játékokban arról beszélni, hogy "megérdemelt" győzelem botorság, de nem jut eszembe jobb szó most hirtelen. És íme az eredmény. Gratula mindenesetre. Pazar ötlet volt.

Viki gondolatmenete nem mindig érthető számomra, de fenntartásokkal kezelem, amit mond. A lila kendős akciója ügyes volt, de ezzel szerintem nem annyira Zsófit akarta a TOP3-ba juttatni, sokkal inkább saját magát akarta menteni, mint ahogy a riportszobában ezt féligmeddig be is vallotta (vagy a nyugiban, amikor elbúcsúztak a lila kendőktől? Már nem emlékszem pontosan.). Amikor Teót tkp. rászedte, akkor még nem tudhatta, hogy nem lesz több védettség. Abban mindenesetre bízhatott, hogy azok, akik már párbajoztak, mellette fognak állni, ha ragaszkodik hozzá, hogy olyanok menjenek ki tegnap, akik még nem voltak. Ezzel a maga részéről tehát eleve nem volt veszélyben, de a lila kendővel duplán bebiztosította magát. Ezután már csak azt kellett elintézni, hogy Teó kapja a jeleket és ne Zsófika. Teó csak Izát vagy Zsófit választhatta, de Izával jó viszonyban volt, Zsófival pedig nem, ezért nyilvánvaló volt, hogy Ő lesz az ellenfél. És nem volt nehéz Zsófi győzelmét megjósolni. Ha Zsófi lett volna a kiválasztott, akkor vagy Teo vagy Au a kihívott. Teó ellen ld. mint fent, de Au úgy kint hagyta volna, mint a pinty. Ez meggyőződésem.
Nem gondolom, hogy a TOP3-ban bárki is biztosan bent lenne.
Viki mondatait mindig fenntartásokkal kezelem. Ugyan, miért adná Zsófikának a győzelmet? Azért, mert Ő a retekklub fizetett embere? Ezt nem tudhatjuk, de semmiképpen sem vallhatja be, tehát ha látványosan átengedi a győzelmet Zsófinak, akkor lebukik. És már most jelzem, hogy ebben az esetben jelentkezem a Vv7-be beépített embernek. Van annyi pénz, amennyiért hónapokig, a kiesés veszélye nélkül hajlandó vagyok kiröhögni tíz- egynéhány embert.
Esetleg barátságból nyújtaná át a győzelmet Zsófikának? Ja. Ez életszerű. És Viki jellemével adekvát.

@Conchobar: Az idézett vélemény pontosan:: "Legyőzhette volna még talán Izát, de őt sem ilyen aránnyal. Szerintem mindenki más ellen veszített volna. Szóval kár misztifikálni..."A mindenki más Izán kívül a többi villalakó.

Nagy Endre 2014.04.28. 15:32:11

Viki szerintem most Aunál fogy ténykedni és Izák ellen fog úszitani mert annyira nem hány ettől a kapcsolattól szimplán egy női irigység munkál benne hogy a szemközti ágyon ezek milyen jól elvannak este...(is)Most hogy a srác eléggé megbillent a maga hasznára fordítja ezt is.Persze finoman a maga elejtett kis mondataival ahogy szokta jókor, a megfelelő embernek a kellő pillanatban.

mézescsók 2014.04.28. 15:34:49

@Farmotorosgiliszta: Írtam valami olyasmit a hsz-mben Teónak címezve, hogy rossz játékba tetszett jelentkezni, mert "ha valaki nem annyira karizmatikus, átútő személyiség, hogy mindenféle trükk, allűr, taktikázás, magakelletés, stb. nélkül hasson, akkor a gyüzelemhez több kell a natúr, valós személyiségnél" Szóval lényegében egyetértettünk.

Nagy Endre 2014.04.28. 15:34:57

Még azt is el tudom képzelni hogy pátyolgatni fogja Aut persze érdekből mint aki eddig is mellette volt meg ismeri az értkeit bla bla bla....

nemszázas 2014.04.28. 16:00:03

@mézescsók: nem hiszem, hogy Viki bárkit is be akart volna juttatni a top3-ba, azt még kevésbé, hogy önzetlenségből cselekedne, de itt valami elszámolás vagy félretaktikázás történhetett (hacsak Viki tényleg nem beépített ember). A két gyenge közül az erősebbet hagyni a végére taktikai hiba szerintem, ahogy ezt írtam is. Nyilván úgy voltak vele, hogy Zsófi és Teó a két paraszt (bocs, szóvicc) a sakktáblán, de Zsófinak van kettejük közül a nagyobb esélye, hogy végiglépkedjen szép csendben és királynővé váljon a végén, miközben a többiek, a "nagyok" egymással hadakoznak és kinyírják egymást. A lila kendő a könnyebb út volt, ha csak egy lépéssel tovább gondolkodott volna, nem lenne most bent egy megerősödött Zsófika, hanem ott lenne Teó, mint biztos pont, aki ellen vissza ellen jönni. Mindegy, kíváncsi vagyok, Viki most hogy játszik innentől.

nemszázas 2014.04.28. 16:03:02

@Dr. Lilu: röviden összefoglalva: Viki: F6

mézescsók 2014.04.28. 16:22:09

@Dr. Lilu: Pont ezért ütődtem meg azon, amit írtál (13:48:24):"...és ennek ellenére a lila kendős akcióval bejuttatta Zsófit a Top3-be, nagy eséllyel az ő Top3-as helye ellenében. Érthetetlen" Szóval ezért fejtettem ki, hogy szerintem még nincs a Top3-ban Zsófi, mint ahogy a többi sem, bár tény, vannak, akik jobb eséllyel mehetnek előre.
A véleményem meg kb. ugyanaz, mint a tied. A mai első hsz-m elején pont azon töprengtem, hogy Zsófi visszatérésén mire fel ez a bódottá, fel sem ötlik bennük, hogy a végjátékra Teó könnyebb ellenfél lehetett volna? Bár ez legyen az Ő bajuk.

kontratenor 2014.04.28. 16:23:10

@Dr. Lilu: Szerintem nem nagyon volt Vikinek más opciója. Ez az ág átlátható volt, hogy a top5-elvet fölrúgva Zsófi lett volna a kiválasztott, na azt meg nem jelenteném ki.

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.28. 16:23:36

@beacska: Szia! Kicsit félreértettél, vagy talán nem voltam elég világos. Nem tartom közönségesnek és a leírtak sem erről szóltak.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.28. 17:04:40

@Morcz:
Azért az RTL-t se kell félteni, ha nem érné meg nekik, nem csinálnák.
Azért kíváncsi lennék,hogy bevállalnak e egy év múlva egy VV7-et.

@Nagy Endre:
A játékosok 80%ával nem tudnék együtt lakni, ez tényleg kihívás lehet ott bent.

@hovatovább?:
A nunája könnyebben megtanulna angolul, mint a gazdája (Y) :P

chloep 2014.04.28. 17:58:16

Ez már volt itt említve?

Szerda - 23:00 - 23:30 -> Kiválasztás (22:00-tól ÖF)
Péntek - 23:00 - 23:30 -> Kihívás (22:00-tól ÖF)
Vasárnap - 21:00 - 22:00 -> Párbaj (20:00-tól ÖF)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.28. 18:04:02

@Dr. Lilu: dikk, ritkán értek egyet veled, de most dikk, úgymond.

nemszázas 2014.04.28. 18:14:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: igazán megtisztelő, főleg azok után, hogy kiemelted, hogy ritkán értesz egyet velem. Ez most olyan mélyen érintett, hogy megfosztom magam a tiszteletedre felvett doktori címemtől. Nem vagy rá méltó.

nemszázas 2014.04.28. 18:16:11

@Dr. Lilu: mármint én nem vagyok rá méltó:D freudi elírás volt, esküszöm.

rábassztáhessspicsába 2014.04.28. 18:24:44

@Farmotorosgiliszta:
Lesz VV7, már bemondták és sixx is írt róla.

chloep 2014.04.28. 18:33:33

@rábassztáhessspicsába: Igaz. És sajnos megint az RTL2-ön lesz.... Szóval megint csak egy low-budget produkcióra fogja majd futni...

faszent 2014.04.28. 18:33:59

A reggeli rádióműsorban azért eléggé szűrt, kreált, megbuherált képet kaptak a játékosok arról, hogy odakint hogyan is áll a szénájuk. Jól megvezették őket. A nekik szóló üzenetek egy része mindenképpen fiktív volt, az ajándékok is részben a stábtól jöhettek. Akartam kérdezni, melyik részben volt Krisztián, őt véletlenül pont nem hallottam. Visszahallgatható é, ami lement reggel, és ha igen, hol?

@XO:

Te olyan jól tájékozottnak tűnsz, nincs linked?

köszi!

rábassztáhessspicsába 2014.04.28. 18:35:19

@góthikus Lilu:
A cukker, cukis full cukiság kommented szuper vót, többet ért, mint a mai poszt. :D
Hiába no, jó csöcsei vannak a Pinkinek csak nehogy parizercsöcsi legyenek neki is. :)

Más.
Szóval Vikinek köszönhető, hogy Au goauldját közszemlére tették a konyhaasztalon? :)
Van egy film a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, ott mire is keresztelte el a csaj a faszi harci krullját? Viktória főhercegnőnek, legalábbis valami ilyesmire emlékszem. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.28. 18:38:46

@góthikus Lilu: dikk, eldobom a diplomát, bár, lehet, h mindenki palija kedvéért megtartom :)

@rábassztáhessspicsába: mikor lesz?

rábassztáhessspicsába 2014.04.28. 18:43:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Arra nem emlékszem, hogy erről lett volna szó. A játék után gondolom kiganajozzák a vellát és utána.

rábassztáhessspicsába 2014.04.28. 18:52:38

@góthikus Lilu:
Látom te is sakktáblázol, a cukóka Pinkinek gyártani kell egy bónusz figurát pld. pink princess bábut, meg egy propellerező bábut is...stb. :) A parasztok meg csillámpónik lehetnének. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.28. 18:58:14

Camcsim bekapcsizva Péterke, ha már Haynau nem szerizik engem, és nem néz :)))))

XO 2014.04.28. 19:02:20

@faszent: úgy tudom az egész adás nem hallgatható vissza! Ha lesz is róla valami, akkor az a musicfm.hu önindító-s oldalán lesz fenn,de szerintem max holnap. Egyenlőre pár kép van csak fenn, műsorvezetők vs villalakók.
Amúgy a műsorban elmondták,hogy csak minimális és nagyon szűrt információkat kaphatnak a villalakók...

nemszázas 2014.04.28. 19:08:10

@rábassztáhessspicsába: :D Deal!
(ma már nem merek többet rosszalkodni, úgyhogy átmegyek read only üzemmódba:))

rábassztáhessspicsába 2014.04.28. 19:21:19

@góthikus Lilu:
:D
Félsz igaz-e? :D
No jó van, amúgy is menni akartam már, legyetek jók (=cukikák), ha tudtok. :)

mijafene van 2014.04.28. 19:27:44

Sziasztok.Elejétől nézem a ww-t több kieső volt a kedvencem/Zsolt,Laci,Józsi/,kiestek bent maradtak a nagyon buta megvezethető emberkék,Viki játékszereinek. Édesanya vagyok 3 lányt neveltem fel és büszke vagyok rájuk mert sosem tették volna azt meg amit az Iza nevű egyén tett. Kibékülök, és rögtön a férfi lába közzé vetette magát. Férj feleség között is van vita amit meglehet beszélni,de sosem orál szexel indítva,nem vagyok prüd félre értés miatt,de ez nem békülés. Laci mondta anno sok kukit fogsz még szopogatni,mennyire jól látta. Olvasom van itt aki Izát favorizálja,de bízom benne több az olyan ember aki mélységesen elitéli azt amit Ő benn tett. Krisztiánról egy mondat. Mérhetetlenül buta,fiatal az igaz,de a fiatal is az édesanyját mocskolót sosem fogadja barátjának,különösen nem szerelmének. Bevallom AU-nak drukkolok Ő első perctől kezdve az aki most is. Köszönöm,ha elolvassátok.

XO 2014.04.28. 19:36:55

@mijafene van: Nekem a Hajrááá Iza! :) akkor engem most rosszul neveltek a szüleim?

katicaa a hétpettyes 2014.04.28. 19:38:28

@mijafene van: kösz h írtál, én ott kezdeném, h a 3 lányom soha nem menne ilyen helyre. aztán meg h a kapcsolataikat milyen módon élik meg, az ő dolguk. bevallom, soha nem kedveltem a magamutogató, nárcisztikus embereket, még ha csak gyerekek is. nem gondolom, h különb eset a farok "feltálalása", kiveretése takaró nélkül, mint egy paplan alatti szex.

faszent 2014.04.28. 19:43:10

HAJRÁ IZA!

és AU és Zsófi és Krisztián. Egyébként hajrá Teó is, csak már idekinn.

(A az RTL alkalmazottját, T34-et kivéve, az összes kedvencem bennmaradt a vellában tegnap estig, remélem úgy alakul, hogy őt AU kiviszi a következő körben és kint hagyja, persze félő AU inkább Izát fogja, de jó lenne, ha AU-nak volna bátorsága szembenézni félelmével, és nem akarna biztosra utazni. Mindenesetre addig is HAJRÁ IZA, ha még nem írtam volna)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.28. 19:44:21

HHHHHHHHAAAAAAAAAJJJJJJJJJJRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

faszent 2014.04.28. 19:46:19

@XO:

(Mindenkit rosszul neveltek a szülei, akik ilyen randa műsort néznek, ráadásul minden este, és még hozzá is szólnak...)

XO 2014.04.28. 19:48:39

@katicaa a hétpettyes: látod.... :DDDDD
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszi...úgymond, diiiiiiiikkkkk! :D
@faszent: HAJRÁÁ IZA! :)

Maxi Mili án 2014.04.28. 19:56:28

Azért egy Viki Zsófika párbajra kíváncsi lennék, mert Viki nem felejt !
Hajrá VIKI !!!!!!!!!!!!!!

XO 2014.04.28. 19:56:30

@faszent: Legközelebb el is mondom nekik.... :DD

katicaa a hétpettyes 2014.04.28. 20:02:20

@faszent: igazad van. mentségemre, h amikor én még kislány voltam, nem voltak ilyen erkölcstelen műsorok.

zsazsalux 2014.04.28. 20:06:53

Üdv.Mindenkinek!
Eredmény papír forma,de % aránya pofán csapás bent lévőknek.
Heti menetrend igen csak érdekes lesz annak tudatában vasárnap nem csak párbaj,de Anyák napja is lesz. Szeretném ha minden anyuka bent lehetne vellába és együtt köszöntenék őket,Izácska mit mondana Krisz. mamának/leköpné/?????

XO 2014.04.28. 20:07:47

@faszent: ...és ráadásul IZÁnak szurkolnak! :DD

XO 2014.04.28. 20:08:46

@zsazsalux: "Izácska mit mondana Krisz. mamának/leköpné/?????" - ne reménykedj... :D

LittlePurple 2014.04.28. 20:12:09

Sziasztok! :)
Lehet, hogy vikkancs már el kezdett Aurelio felé közeledni - farokra markolás csak a kezdet volt :) de az onlányban a vikkancs odament az ágyban aludni készülő Aureliohoz, megkérdezte:
Cirmi, fenn vagy?
:)

XO 2014.04.28. 20:15:05

@LittlePurple: lehet csak szeretne magának egy kandúrt...nem tudhatjuk! :D (pojén!!)

LittlePurple 2014.04.28. 20:17:30

@XO: nem tudom, hogy ki lenne az, aki megpiszkálná a vikkancsot. :)
a kiválasztásra gondoltam.

vikitutáló vagyok 2014.04.28. 20:19:36

A leg utáltabb vv lakó Vikkancs,a rapacsfejű:)

LittlePurple 2014.04.28. 20:20:45

@XO: persze, de én arra, hogy mi ez a nagy hízelgés!

XO 2014.04.28. 20:22:16

@LittlePurple: tudom...bocsi, 12 órás melós napom volt....szerintem viki ki akarja tenni Aut, de nem úgy, hogy ő megy vele párbajozni...

malevil2050 2014.04.28. 22:06:47

Ezt a drága mézt elpazarolni :)

retektv 2014.04.29. 05:29:07

Vikkancs, már keveri a kártyákat. Szervezi ki legyen a következő párbaj kettős. A sok hülye meg ezt észre sem veszi. Jól taktikázik, azonban változatlan az álláspontom, ilyen embert sem barátnak sem ellenségnek nem kívánok senkinek. A legnagyobb az, hogy mennyire meg tudja vezetni a többieket, elhiteti velük, hogy ő tényező....és mivel ezt elhiszik, ezért tényleg az.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.29. 12:52:05

@rábassztáhessspicsába:
Megnyugodtam :)

Gondolom minden lakó a pöcsét fogja mutogatni, a csajokat kivéve :)
süti beállítások módosítása