Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x105 - ÚGYMOND FÚJATÁS VAN, DIKK

2014. április 26. 20:37 - Chat Géza

valovilag3.png

Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli összemelegedése. A nettó 15 perces bejátszás huzavonája oda fut, ki, hogy a gerle pár ismét, boldogan egymás szájában bányászik. De szép is ez. Aztán Iza, a szeretet fokmérőjének legékesebb megnyilatkozásaként szépen lelufizza Kriszt. Csodálatos.

Tényleg örültem úgymond, hogy kiürült a puttony. Mármint, akarom mondani, hogy segített rajtam Izabella.

valovilag4.png

Erre még Bence se tud mit lépni. Úgy látszik a szerelem legyőzte a büszkeséget. – mondja, de az utolsó szót már a nevetőgörcstől prüszkölve harapja el, és aztán már nem is bírja rendesen bemondani a következő bejátszás tisztes felszopó szövegét.  A lényeg az, hogy a lakók arra ébredtek, hogy Krisz és Iza együtt alszik. EZ. BOTRÁNY.

valovilag2.png

Az összefoglaló második momentuma Teó agyérgörcse és gettóribancos cicaharca. A feladat annyi volt, hogy szópárbajban, egymást végighallgatva érveljék szét, azaz kutyázzák a másikat. Egy darabig finoman begy a szurkálás, hogy Pinki teszi az agyát, hetente cserélgeti barátait, hogy Teó meg három hónapig téli álmot aludt és mi a fasznak akar visszajönni még két hétre, amikor otthon is ugyanúgy tudja csinálni a láblógatást. Aztán ahogy annak lennei kell a dolgok picit elfajulnak. Pinki mond egy jót, hogy ő nem lenne arra büszke, hogy Debil faszát, mint egy fogpiszkálót verte a fogához, és így tovább. Debil valamikor elhagyja a tett színhelyét, mint ahogy azt később bevallotta tiszta ideg volt már, de talán ez is Teót minősíti, hogy még azz őt támogató ember is inkább kimegy, minthogy a károgását hallgassa. Türhő Tajparaszt Teó pedig ledobja a nagyágyút és 10 cm-es műkarmaival elkezd hadonászni, mintha egy gengszterrap klipben tolná fuxokkal kiverve az utca császáraként. Mondandójának logikai útvesztőjébe pedig nem mennék bele, mert a szellemes riposztok kimerültek abban, hogy Pinki sokat sminkel, öltözködik, cukiskodik és barátokat cserélget. Ellenben Pink szépen megmondja, hogy Teó egy gusztustalan fíreg, aki jobban leigénytelenedett, mint Báttya, Debil faszán kívül nem foglalkozott mással, három hónapig egy szellemként járkált a villában. Naszóval kár az ilyenbe az ingyen koszt. A szócsatát Pinki nyeri. Összegezve a hallottakat Debil egy frissen kirántott húsos, rizses tatár mártásos egytálétel belapátolása közben teli pofával magyaráz, hogy kinek mi a fasz köze van hozzá, hogy ő majd hogy fog kinézni, amikor Teó nem jön vissza vasárnap. Igen, minden Debilről szól. Jól csinálja a fiú.

valovilag1.png

A hagyományokhoz hűen a párbajozók vacsorát főznek támogatóiknak. A főzési methódust persze nem látjuk, pedig kurvára érdekelne, de higgyük el, hogy Teó maga készített levest meg valami más szart, amit Debil vígan kanalaz befelé. Ellenbe Pinki csak bedobta a sütőbe a mirelit cuccokat, aztán kalap kabát. Ezen kiakadnak és jót nevetnek a támogatottjai, de mire föl, kérdem én, amikor három hónapja mást sem ettek csak ilyen szarokat, erre most hirtelen büdös lett a fagyasztós rizibizi, meg a sága panírozott korongocskák. Na mindegy. Jót szórakoznak ezen, nincs igazi hiszti, így Pinki se sír. elcukiskdnak és háromszor elismétlik, hogy „tökre aszinné az ember, hogy ez mirelit, de nem, eztő panírozta.” Hát így és ennyi. A párbajjal már Sixx jelentkezik.

 

Tegnap

Igazi gettóribancos befeszülést láthatunk Teótól. Szerencsére ezt már csak egy napig kell elviselni. Még é is dobok egy szavazatot Pinkire, nehogy az ordenáré tésasszony kerüljön vissza!

Címkék: vv6
458 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittlePurple 2014.04.27. 11:54:52

@hovatovább?: huha, ez biztos? hol olvastad?

Szentimenty Johnny 2014.04.27. 11:55:55

@Avanivi:
Most is itt vannak nálam. Elóvasta, amit teccett irni, asztán aszonta, hogy szopjatok le mind.
(Nem mertem mekkérdezni, hogyan köll eszt csináni, meg hogy én is benne vagyok-e a mindbe.)
Lekközelebb majd arrul irok, hogy telnek a naptyaink.

katicaa a hétpettyes 2014.04.27. 11:56:15

a lányom "macsó barátja" krisztiánnak szurkol, csak mondom.

hovatovább? 2014.04.27. 12:01:58

@LittlePurple: Ide a jövőhét utáni keddig már 'hivatalosan' is kitették a műsortervet:
www.rtl2.hu/tvmusor/04/28

(a többi még nem 'hivatalos',
de aki két héttel ezelőtt már ezeket a dátumokat is 'megjósolta',
úgy látszik nem tévedett.)

csiberibe 2014.04.27. 12:07:23

@LittlePurple: de, én tényleg így gondolom :) Nagyon egyedül lesz, és nem tuti, hogy ez jó hatással lesz rá.
ÉS mivel nem akarom, hogy nyerjen, remélem, igazam is lesz :))))
Ettől még szeretlek.

csicserierika 2014.04.27. 12:20:49

@XO: ehehe, a kommentek közt leírták amit már én is rég szerettem volna.
Ha Iza még berakja a kutyapózost, a köpködőst és ezt maszatolós fotót, nem is kell portfóliót készítenie, tárt kapukkal várják a modell szakmában. Pár leadható kilón áriázott .
röhögök, h milyen szánalmas.

hovatovább? 2014.04.27. 12:30:02

Dikk,
Vikit meglátta szacsu,
oszt összement a pöcörő is.
www.valovilag.hu/video/247825
Szemérmesek kíméljék magukat.(18+)

nemszázas 2014.04.27. 12:37:19

@Krétagarbó: a blowjob-ban 100% biztos voltam már a köpködős vita után, hogy ezzel fog indítani, bocsánatkérésként. Jaj.
Mondjuk én nagyon elcsodálkoztam annak idején azon, hogy Dorka le lett frigidezve meg fapicsázva, mert nem akart kamerák előtt szexelni. Nem igaz, hogy nem lehet érezni a különbséget hogy "nem akar szexelni" és "nem akar kamerák, anyu-apu, tesó, rokonok, munkatársak, szomszéd és postás stb. előtt szexelni". (Ezt nem neked mondom, csak eszembe jutott erről.)

XO 2014.04.27. 12:42:48

@XO: miért van az az érzésem, hogy a két párbajozó fogja leenni a "gabonapelyt" Auról?

LittlePurple 2014.04.27. 12:48:24

@hovatovább?: @csiberibe: na, pont ezért és hasonló jellegű dolgokért (bevállalósság, stb) nem fog maga alá kerülni :) szerintem ő bármilyen társaságnak képes a központi figurája lenni...
bár nem tudom, ki találta ki ezt az "remek" feladatot... :D
Aurelio szerintem utána vagy fél óráig mosta a farkát, hogy megtisztítsa a vikkancs okozta bűntől! :D

LittlePurple 2014.04.27. 12:51:20

@Dr. Lilu: igazad van, de tudod, erre szokták azt mondani, hogy nézőpont kérdése.

hovatovább? 2014.04.27. 12:54:39

@LittlePurple: Meglátjuk, már csak két hét,
de változatlanul azt gondolom, hogy ha most a retek hagyja kiesni mellőle Teót,
akkor az azt jelzi, hogy lemondtak róla, mint nyertesről.
(Anno Alkeszhoz kétszer is visszaszavaztatták Évát,
mert tudták, hogy nélküle valszeg össze is omlana a végére.)

csi21 2014.04.27. 13:19:52

Eléggé vasalatlanok Au heréi...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.04.27. 13:26:50

@lopiciG: nem. Pink nem idegesít annyira, mint Teó. Az életben persze egyikkel sem állnék szóba.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.27. 13:27:17

@BALDÓVER ZALÁNKA:

Drága Zalánkám szerbusz'

Nagyon megörvendeztettél beszámolóddal arany Zalánkám. Dorothy doktornő meg intézhetne Mancinak egy kis protekcijós foltnélkülit is azér a kenyér mellé. Őszintét már régen láttam, kedvelem a szapora D-it is.

Jómagam, a Teó cifra járására szavazok, mer má úgyis kinéz szegény leánynak a bocskora meg a tarisznyája a villábúl, de úgyis turom, hogy Nagyanyó megrögzött Krisztyián fan. Te kire applikálod a jeledet Zalánkám?

Na a Bambit azt ne is emlegessed.

Az egész kálvária ott keszdődött neki, hogy a szomszédba költözött két városi ribizligizi meg egy banánrudi. Megnyitották a Rizike Vasalószalonka Kmk -t, mer aszonták megnyertek valami latineurópi kurnijos pályázatot. A banánrudi volt a projektmenedzser, a kirakatba helikopterezett, sőt napjában kétszer, délben meg vecsernyekor körmenetbe végigvonult a faluba, azt a rotorjával harangozott is. A Bambi meg ezekhez járogatott át herétvasatatni meg barátkozni. Először aztat vettem észre, hogy az uram csupa haloványrózsaszín holmikat kezdett viselni, asztán meg csillámporos lett a vonalkód a gatyájába. Beretfálkozás utáni kakkantáskor meg a Jóistent és anyámat vette a szájára, mindenféle szekszuális tevékenységeket emlegetett velük kapcsolatba. Na itt má beflegmúltam, csak szóltam neki dikk, hogy kicsinykét köpködjünk tiszta vizeletet a pohárba. Erre kétszer a szemem közibe köpött aszt lelépett a Kukorélióval (mer így híjják igazándiból úgymond a banánrudit). Gondulhatod, hogy megüdvezítem ha ezeknek utána hazaeszi a fene.

Mancika szerezhetne nekem is a vasaltherefűből (nálunk a termést felzabálták a gótfekete pucékok), mer a tegnapi lovés kutyaszartól pinkhályogot kapott a tyúkszemem.

Sokszor csókol Benneteket: Mári

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.04.27. 13:29:58

@egyemakisszíved: Tudom. Azt sem írtam le, hogy a búcsú vacsoránál, illetve azt megelőző cigizésen Teó mekkora undorral fogadta Debul közeledését, hogy megölelte.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.27. 13:39:54

@hovatovább?: gyanútlanul megnyitottam a linket az átlagos szeméremfaktorommal.

Hát mindenre számítottam, de ARRA NEM, hogy egy meggyötört, ráncos Küklopsz bámul majd rám ijedten, mindezt Aurélió szóközös fogsorával és retkes talpaival akkurátusan keretbe foglalva.

Ó bár csak megtréfálná a technika ördöge az rtl-t és véletlenül kikockázás nélkül menne így be az esti összefoglalóba.

katicaa a hétpettyes 2014.04.27. 13:41:39

@hovatovább?: ez a videó a "legalja.hu" támogatásával jelent meg. remélem zsófika nem vesz részt ebben. és még van aki ekézi izát, h a paplan alatt mit csinál?

Avanivi 2014.04.27. 13:41:51

@BALDÓVER ZALÁNKA: Bízd magad Ö-szintére, h a felszabadulnak a D-i egy szuper nőt találsz aki nem hitte volna hogy ekkora gondot okoz egy szaros D,vagyis 100 szaros D.

" hogy telnek a naptyaink."c. beszámolót nagyon várom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.27. 13:42:51

@XO: ja, kb. mint én, amikor meztelen csigába markolok a kertben.
Csak én olyankor nem a röhögéstől üvöltök.

Krétagarbó 2014.04.27. 13:51:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Pont most markoltam egy kágyilló családra spenótültetés közben. Na, kijött belőlem a Kokkiza...

katicaa a hétpettyes 2014.04.27. 13:54:57

@Krétagarbó: köptél, fújtál v kurvaanyáztál?

Krétagarbó 2014.04.27. 13:59:13

@katicaa a hétpettyes: Hihi, kerek, összetett mondatokban kurvaanyjáztam...

Szentimenty Johnny 2014.04.27. 14:01:21

@Gerzson Balambérné (Marika):
Márika néni!

Hát beszartam! Bambi bácsi is? Ez azér van, mer ijeneket mutogatnak, mind az Aurália.

Vasaltherefű szállítmányt hamarosan indítom. Eladásra is jut. Ha esetleg a haszon 30 %-át mekkaphatnám, jól gyünne.

És ne tessék szóni senkinek de én is, meg nagyanyó is Teóra fogunk szavazni. Sőt a börtönbe majnem mindenki. Néhányan még nem nyilatkosztak, aszt lesik, mi az igazgatónő véleménye.

Ronla 2014.04.27. 14:02:54

@katicaa a hétpettyes: én is ezt akartam kérdezni Krétától, de nem mertem, mert féltem, hogy megjelenik az Embere, és lekaszabol a kiskésivel. :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.27. 14:05:18

@Krétagarbó: ha kerek összetett mondatok, akkor messze vagy te kokkizától.

Ronla 2014.04.27. 14:06:56

@BALDÓVER ZALÁNKA: van még abból a vasaltherefűből? Mert múltkor a vasalóval próbálkoztam, oszt azóta sem bírok leülni.

Szentimenty Johnny 2014.04.27. 14:45:06

@hovatovább?:
Háppersze hogy van. A börtönbe mindent be lehet szerezni, még ócsóbb is, mint a Való Világban.
Kűdök egy próbaszállítmányt. Mindenre jó, még magzatelhalytásra és bélcsavarodásra is.

Szentimenty Johnny 2014.04.27. 14:53:56

@Krétagarbó:
Kágyilló? Eszt csak vazsmegyébe mongyák így.
Csak nem szintén vazsmegyei teccik lenni?

Krétagarbó 2014.04.27. 15:01:27

@BALDÓVER ZALÁNKA: Tévecc Zalánka, nálunk a Zalába' is í' mongyák. Onnan gyüttem, de hát má' majdnem szomszédok vónánk. Mer' ilyen jó fiú voltál a nagyanyáddal is, sütök neked e kiss aludttejes prószát. Gondolom aztat is ismered...:)

Krétagarbó 2014.04.27. 15:09:59

@BALDÓVER ZALÁNKA: Most esett csak le, te Zalánka, csak nem Pornóapátibú való vagy? Vagy tán kemendollári?

Szentimenty Johnny 2014.04.27. 15:12:42

@Krétagarbó:
Na, eszt az eggyet nem tuttam, hogy Zalába is.
Az aluttelyes prószát meg nagyon-nagyon szeretem. Köszönöm szépen.

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.27. 15:13:22

@BALDÓVER ZALÁNKA:

Zalánkám'

Esztet mekdumáltuk, kűggyed a cuccot mihamarabb, mer má nagyon hasogat engemet a pinkhályog. A haszon 40 % -t megkaphatod, így is jó bót lesz mer marad nekem 70 %.

Megvallom mán nagyon hiányzik az öreg, be is fújom a kedvenc kölnivízével a húslevest hátha hazatanál végre. Mostan elmegyek a csalitba pucékokat válogatni . A gótfeketék a károsak, arról ismerszenek meg hogy nincsen rajtuk bugyigó.

Szentimenty Johnny 2014.04.27. 15:14:58

@Krétagarbó:
Nem, Vasalbertibe. Ami ott van Sé meg Bő között, Vasgereben mellett.
De azér a pornót meg a kemen dollárt is szeretem.

Krétagarbó 2014.04.27. 15:23:23

@BALDÓVER ZALÁNKA: Tuttam én, csak rá kő nézni a kípedre..:)

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 16:25:15

@Chat Géza:
Gondolom. :P :D
Azé azt még hozzátenném, hogy a 3 gólpaszt, amit tegnap kaptál, azt mind mellé lőtted. :P :)

Na, CSÁ-th Géza. :D

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 16:32:07

@hovatovább?:
Nyiháháhá. Ez nagyon jó. :D
Úgy fogta meg Wicca, mintha valami döglött jószág lenne (úgy is nézett ki). :)

XO 2014.04.27. 16:35:44

@Krétagarbó: :)))))) amúgy nagyon jó volt a verseny, csak nem túl eredményes, sajnos!

Gia 2014.04.27. 16:35:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hátttt...ez nálam is kiverte a biztosítékot.Ilyen nincs és mégis van..

nemszázas 2014.04.27. 16:37:12

@rábassztáhessspicsába: Viki azt hitte, hogy ez még a rettegés foka héthez tartozik, és pluszpontért bevállalta.

XO 2014.04.27. 16:39:52

@Gia: nekem elég volt a kép! :)))

Gia 2014.04.27. 16:41:32

@XO: Végig sem nézted? :-)

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 16:46:40

@Dr. Lilu:
:D
Ezer köszönet a kameramannak ezért a vidiért, meg Vikinek. :)

hovatovább? 2014.04.27. 16:46:42

@rábassztáhessspicsába:
Asszondja a végén V :
"Olyan furcsa vót az anyaga!"
Hát Viki az a nő, aki ezek szerint több kilincset fogott, mint zanyagot.

Krétagarbó 2014.04.27. 16:47:35

@XO: Helló! Tényleg? Nem tudok semmit, telefonja lemerült. remélem túlélte...:)

Krétagarbó 2014.04.27. 16:55:22

@Krétagarbó: Hülye vagyok, de olvastam közben.. Köszi:) Nem baj, azért kap vacsit este:)

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 16:56:14

@hovatovább?:
De legalább az aranyembörét megfoghatta egyszer, mekkora nagy érdem ez. :)
Akkor ez lesz a verseny, hogy Pinkinek és Hókefélkének végig kell ennie róla az anyagot? Vajon Pinki megcsinálja-e?

hovatovább? 2014.04.27. 16:58:29

@rábassztáhessspicsába: Tegnap úgy tűnt, nagyon nyerni akar,
de ha csöcstartót nem vette le,
akkor ezzel is gondba lehet. . .

Manyoka75 2014.04.27. 17:03:58

Sziasztok! Most néztem az RTL2-n a Segítség bajban vagyok műsort (kapcsolgattam az adók közt és megláttam!) és az egyik szereplő a VVLaci volt. Hát de jót röhögtem rajta, és azon már meg se lepődtem hogy egy negatív szerepet osztott ki rá az RTL! :D

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 17:06:17

@hovatovább?:
Még nem vette le soha, ezt nem is tudtam. Teót már láttam, hogy mindig takarja.
Szerintem a tegnapi szöveget Viki írta neki és jól ki is oktatta, hogy mire menjen rá.
Aztán valaki írta, hogy félelmetes, hogy a medve szót használták, de lehet, hogy sixx halotta tőlük, amikor benn volt és azóta kezdte el ő is használni, de lényegtelen.

mijafene van 2014.04.27. 17:08:58

@LittlePurple: De a Krisztiánnak nem Zsófinak kellene tanácsot adnia,hiszen nézne magába,ha az Ő párbaja lesz,ott lesz csak igazán mit mondani. És még egy gondolat Zsófirol,mikor náluk voltak a nyeremény okán,az édesapja pálinkával részegítette le mindkét fiatalt,lányos anyukák mit is gondolhatnak,ez a trend ma? Tajt részegre itatni lányainkat? És épp a nagyrabecsült édesapa?

Gia 2014.04.27. 17:09:50

@Manyoka75: Igen,számunkra már kiderült,hogy Laci színészkedett is.Már akkor amikor Laci még bent volt a vellában.

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 17:11:55

@Manyoka75:
Bírom (nem), amikor írja a hülye leveleit a többiekről, amivel próbálja őket lejáratni. Az ilyen embereket sohasem bírtam. Lehet, hogy ez (a levelei) már kimerítik a rágalmazás fogalmát is?
Dr. Dorothy talán tudja rá a választ. :)

Manyoka75 2014.04.27. 17:16:38

@rábassztáhessspicsába: Ezt mire írtad? Nekem? Nem igazán értelek! :(

XO 2014.04.27. 17:17:33

@Gia: Ánem...de! :))))

XO 2014.04.27. 17:24:10

@Krétagarbó: azért azt mindenképpen megérdemli! :) küldtem pm is! :)

hovatovább? 2014.04.27. 17:28:02

@rábassztáhessspicsába: Az, hogy mi történik itt, annak értelmezéséhez én már gyönge vagyok, de az a csöcstartós vidi: www.valovilag.hu/video/247823

Ezek a szavak/nevek (pl. medve) mán sztem a morfogenetikus mezővel terjedhetnek bé a vellába: hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%A1zadik_majom_hat%C3%A1s
sajnos nem tudjuk őket plágium miatt beperelni.

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 17:30:21

@Manyoka75:
Laciról, mert még ráadásul lejárató leveleket is irkál a többiekről a párbajok előtt. Jó, mondjuk nem mindenkiről, de ne ő ossza már az észt a többiekről, főleg a párbajok előtt.

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 17:34:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Hosszú. :)
Egyébként Laci lejárató, gyerekes leveleiről van szó. De már észbe kaptam, hogy nem ügyvéd vagy, hanem börtön ig. :)

Manyoka75 2014.04.27. 17:35:29

Jaaa értem! Bocsi! ;) Nem bírtam a pasit akkor se, mikor még bent volt a villában. Azon már meg se lepődtem, hogy ilyen negatív szerepet kapott ebben a műsorban! Pont ráillet! :D

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 17:41:53

@hovatovább?:
Erről a 100DIKK majom hatásról már halottam (nagyon érdekesnek tartom)és ha az univerzum Aunak akarja adni a nyereményt is, hát legyen. :)

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 17:52:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Akkor mi a véleményed Laci leveleiről, mint jogász? :)

hovatovább? 2014.04.27. 17:53:13

@rábassztáhessspicsába: Én azt hallottam, hogy az univerzum pimasz módon rátette a kezét a retekre, és a célból, hogy a galaxisunk minden létformája minden mélységében megismerhesse az igaz szerelmet, a szögény parasztgyerökkel nyereti meg sót.
(Persze lehet, hogy ez csak egy mendemonda.)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.27. 17:59:47

ótejóég, megnéztem az Aus videót, ilyen szürreálisat még soha nem láttam, a kamerában egy fenék, herék, egy kókadt virsli, és kér orrlyuk. Őrület. Aut egészen biztosan kezeltetni kellene, valami komoly ok lehet a háttérben, hogy ilyesmit bevállal. A strasszos, festett körme is kérdőjel számomra. Aranyos kölök, de az ilyen dolgaitól hányingerrel vegyes irtózat fog el.
Ezt látva mostmár semmi aggályosat nem látok Kriszék paplan alatti munkálkodásával kapcsolatban.
Hol van ez ehhez képest? Nem láttuk egyiküket sem meztelenül, semmilyen intim részüket nem tették közszemlére. Az, hogy nem bírnak magukkal, hát istenem, teljesen megértem.
De nem a magamutogatás a céljuk legalább, hanem, hogy együtt legyenek, ha szerelemmel, ha anélkül.

A szívdobogós résznél amit Krisztián mondott, többen utaltak rá, hogy megfenyegette, hogy "kinyírja", "megveri", stb. Hát nemtom, indulat volt a hangjában, ez tény (én meg is értem), de összvissz annyit mondott, hogy "örökre elfelejtem a neved". Nem tudom miért kell rögtön belelátni a verést, a bántalmazást, csak azért mert valakinek nem szimpatikus.

egyemakisszíved 2014.04.27. 18:06:05

@Chat Géza: Én inkább valami zavarodottságnak látom, kellemetlenül érzi magát olyan helyzetben, amikor a másokhoz való kötődést kéne kimutatni. Azt sem mutatta Au, de a többiek előtt sem, mikor örült Aurélió visszatérésének a párbaja végeztével. Talán csak akkor mer nyugodtan sírni, ha rajzfilmet néz, vagy ha már úgyis mindegy, mert kiesett játékostól búcsúzik. Ki tudja kitől kapta azt a majmot és mit jelenthet, amit az ölében tartott a kihívás előtt. Talán valami olyan jel, mint Gergőnek volt a labda. Lehet, hogy valaki őt is várja itt kint. De egyedül a villalétet nem nagyon lehet végigcsinálni. Olyan megértő lánynak tűnt, aki a maga csendes módján, de mindig ott volt azoknak, akiknek szükségük volt rá. A játékát sajnos eléggé elcseszte, de a biszex szerepben amúgy is nagy művészet lett volna nyerni. Hát mindenesetre sok szerencsét neki a villán kívüli életéhez! A méteres műköröm meg a bulikban való provokatív viselkedés meg majd idővel elmúlik.
@hovatovább?: Én Alekoszt tökéletes érzelmi analfabétának láttam, neki szerintem mindegy volt, kik vannak körülötte. Egy borospohárral is szívesen elbeszélgetett volna naphosszat, főleg, ha bor is volt benne. Éva csinálta a műsort, ezért kellett az RTL-nek, Teó meg nem csinálja. Ennyi. Au érzelmes oldala viszont nagyon vonzó tud lenni. Teó kiesése után láthatjuk majd szomorú, magányos Auréliót a villában, aki azért hősiesen helytáll. Egyébként meg a végjátékban senkinek nem érdeke, hogy túl sokat baszakodjon a többiekkel, mert az rá is rossz fényt vet. Zsófi is nyugodtan töltheti vele az idejét, édesapja is jóváhagyta, jól is érzi magát vele, Auréliónak meg tetszik.

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 18:08:09

@hovatovább?:
A puttony ürítéses beszólása után? :)
Mostmár minden tinileány tudja, ha egy pasit megpántanak, akkor nyer csak bocsánatot, ha a puttonyt kiüríti, ezt soha nem fogom megbocsátani a KokkIzának. :)
Ráadásul még ananászt és stb. sem evett a Krisz. Pff :D

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 18:11:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Ide nem akarom bemásolni, mert hosszú, de volt is aki bemásolta ide őket a párbajnapokon. Majd ha a Viki, Krisz még párbajozik, akkor úgy is ír majd újból. Egyébként a fb oldalán lehet, hogy fenn vannak a levelei, nemtom.

hovatovább? 2014.04.27. 18:15:35

@egyemakisszíved: Ebben is van nem kevés igazság,
talán a második Éva párbajnál mintha ijedtséget, félelmet láttam volna a tekintetében, nem kicsit.
De persze az is lehet, hogy éppen akkor már 8 - 10 órája nem volt alkohol a vérében.

nemszázas 2014.04.27. 18:16:50

@rábassztáhessspicsába: pedig mondhatta volna Viki, hogy Jájdekígyó!

hovatovább? 2014.04.27. 18:20:37

@rábassztáhessspicsába: Csak ki ne fejlesszenek egy speckó katétert puttony űrítésre,
mert akkor nagy bajban lesznek hazánk tini fiai, odalesz a fíling. :)

egyemakisszíved 2014.04.27. 18:28:40

@hovatovább?: Szerintem az nem Éva személye miatt lehetett, hanem volt egy elméletük Olivérrel, beszéltek is róla, hogy ha azt a párbajt Anikó nyeri, ő lesz a végső győztes, míg ha Éva, Aleknak áll a zászló. Bár a pontos számokat nem tudjuk, de a százalékok meg rokonszenvek alapján elképzelhető, hogy Éva szavazóinak egy része a kiesése után átállt Alekoszhoz.

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 18:29:08

@Dr. Lilu:
:DDDDDDDD
És életrepofozhattavóna a szacsuréliót, mert nagyon plötty vót.
Egyébként egy kicsit úgy nézett ki ebben a kamera állásban, mint egy tank, aminek a csöve felénk van fordítva, persze Viki elfordította, de Au újból becélozta a nézőket. :)

rábassztáhessspicsába 2014.04.27. 18:30:09

@hovatovább?:
Nyugi, nem fognak ilyet kifejleszteni. :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.27. 18:35:23

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: én is azt írtam rögtön a "megtekintés" után, h ezek után itt ne merje senki savazni izát a szopásért!

hovatovább? 2014.04.27. 18:47:40

@egyemakisszíved: Dikk,
most nézem, h a tíz párbajból Éva kisajátított magának négyet, és a negyedik vót az Anikós. Nem bízta a véletlenre.
Dzsörzi meg párbaj nélkül jutott a legjobb ötbe. Akkor hol volt Viki?

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.27. 18:54:20

@XO:

Van értelme annak, hogy az ember benne legyen a korban, és meglegyen a kellő rálátása és távolsága. Én az összes kölköt bírom a Vellában, mindegyiket másért: Izát, Teót, Zsófit, Aut és Krisztiánt. (Vikit nem sorolom közéjük, mert ő kemény fizetésért, hivatásosan nehezíti a többiek életét.)

Mindegyiknek megvan a helye, a jó és rossz oldala, de mind odaadta magát a játéknak, egyikükről se mondható el, hogy nem. Viszont az igazi gondok a vella után kezdődnek számukra, még nem is sejtik, ez milyen nehéz lesz. Remélem lesznek profi segítőik. Nem lesz egyszerű feldolgozni, hogy x ezeren mondanak, írnak róluk gyűlölködő, setét véleményeket szerte a neten és a médiában. És nekik szembesülniük kell a róluk felvett és sugárzott anyagokkal.

Sofia Zusana Jezkova 2014.04.27. 19:24:26

Sziasztok :) kíváncsi vagyok mi lesz a párbajon, nem láttam a héten az öfikben kit preferált az rtl? az általában elég árulkodó... mondjuk elég biztosnak tűnik Zsófika győzelme, de a napokban valamiért ellenszenvet vált ki az emberekből-amiért megjött a hangja/ harcias lett? :D Inkább vicces szerintem, meg hát egy párbaj előtt ez a normális.. Nekem talán ő az egyetlen játékos akitől nem sajnálnám ha megnyerné.. Egyetlen okból.. : ugyanolyan buta/életképtelen mint az összes többi VISZONT ő legalább nem rosszindulatú, nem hiszi magát okosnak, beleilleszkedik a butácska de "helyes" leányka szerepébe, ami így egyben elfogadható. Az viszont visszataszító amikor a primitívek akarnak okoskodni/irányítani/megmondani...

XO 2014.04.27. 19:36:14

@12 NŐ VOLTAM: nagy lecke lesz és kell találniuk igazi támaszt, mert a retek nem fog adni...csak a kizsákmányolás megy minden szinten...(tudnék mesélni...)

XO 2014.04.27. 19:38:58

@katicaa a hétpettyes: az Au-Teo éjszakai "piknikek" Aus részei is szinte mind a takaró felett zajlottak...

hovatovább? 2014.04.27. 19:39:43

@Sofia Zusana Jezkova: Üdv!
Lényegében egyetértek, és sztem ő fog nyerni ma is, meg 11.-én is
(De most ki is kapcsolom a gépet, mert most holtbiztos, h a torkomnak ugranak itt egyesek.):D

LittlePurple 2014.04.27. 19:41:34

@egyemakisszíved: megint csak egyet értek! EKG :)

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: elsőként nem tudom, ki volt az az észlény, aki ezt a feladatot kitalálta; a másik: a buzi kameraman gyönyörű beállítást csinált, hogy minden jól látható legyen, erről Aurelio nem tehet; a harmadik: gondolom neki sem volt épp kellemes, hogy vikkancs hozzányúlt, mert neki még ebbe is bele kell ugatnia, izé meg hörgött, traki meg csak nézte; negyedik: tipikus mentalitás, ha petyhüdt, az a baj, ha feláll, az a baj!

XO 2014.04.27. 19:55:13

Sziasztok! :)

Ma nem nagyon leszek...a hiányolt alvásnak (is) szentelem az időm! :)))
Mindenkinek jó párbajt, a fanoknak kitartást! :)

HAJRÁÁÁ IZA!! :)

Ui.: Szépen játszatok, mert elveszem! :DDDDD

murva 2014.04.28. 08:21:50

Hun van a kokkiza szopásos video? Sajna, az rtlmost-ot nem tudom megnézni, munkahelyi poliszi.... :-)

ő-szinte 2014.04.28. 12:08:07

@BALDÓVER ZALÁNKA: a gondolatrendőrség lefoglalta a klaviatúrát...
én meg elköltöztem a mártírok útjára, mielőtt engem is lefoglalna

ő-szinte 2014.04.28. 12:21:23

@Avanivi: cuki vagy de a GONDOLATRENDŐRSÉG lefoglalta a D-ket, úgy tűnik, tűzzel-vassal írtja a jó hangulatot

@Gerzson Balambérné (Marika): szarrá röhögtem magamat ezen
sajnos a D-imnek VISZLÁT , komoly cenzúra alatt vannak...
süti beállítások módosítása