Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x04 - Fright Night

2014. április 25. 12:00 - SuperLawyerGirl

A házi nyúlra nem lövünk szabály mellett érvelők egyik alapja, hogy a választott hímmel közös munkahely/iskola tanúja lesz a kapcsolat minden stádiumának, ami különösen akkor válik kellemetlenné, mikor a szakítás után megpróbálod elkerülni az illetőt. De egyszerűen nem lehet. Ott van. Mindenütt. Így az életed napi nyolc, rosszabb esetben ennél több órás bújócskává változik. Carrie ezt most a saját bőrén tapasztalja, de Walt megnyugtatja, hogy egyszer majd jobb lesz, ahogy neki is jobb lett Maggievel. C már épp fellélegezne, mikor Sebastian ismét feltűnik, és ezúttal nem tud időben elrejtőzni, mert az megszólítja. Az udvariassági formulák után szőke-göndör rákérdez, hogy mit csinál az exálompasi halloween este, aki inkább leterelne, de főhősnőnk nem hagyja magát, és önérzetesen a tudtára adja, hogy tudja ám, hogy partyt rendez, francért nem hívta meg, ennyi jómodort tanulhatott volna. De persze úgysem menne el, mert Walttal megy bulizni Manhattanbe. Jópasi teketória nélkül megmondja, hogy azért nem kapott meghívást, mert az kínos lenne, és fő az őszinteség…

vlcsnap-2014-04-17-10h46m26s63.png

Carrie kiönti a szívét barátnőinek a gonosz Sebastianról, akik mélységesen együttéreznek vele. Szerencsére a közösségi szomorúság nem tart sokáig, mert szőke-göndör úgy dönt, hogy a mélabú helyett inkább kiélvezi Larissa partyját, és a csodás jelmezét. Mr. Bradshaw jó kisvárosi apukához méltóan fényképeket készít szőke-göndörről és Waltról beöltözve, amikor feltűnik Dorrit. Kiváló, így az ő jelmeze is szerepelhet a képen. Kár, hogy nem jelmez, hanem hugi utcai viselete. Egyébként is, lázadó kistesó szerint a Halloween hülyeség, és csak a lúzerek öltöznek be. Apuka például minden évben Chewbaccának, mert egy drága jelmez volt. Carrie még indulás előtt figyelmezteti apucit, hogy ismeri Dorrit nézését, és nagyon is el fog lógni otthonról, hogy valami illegálisat csináljon. A jóslat beválik, de hála C előrejelzésének, Mr. Bradshaw idejében megelőzi a bajt.

vlcsnap-2014-04-17-11h09m15s177.png

Carrie és Walt a buli közepébe csöppennek, bár hamar kiderül, hogy kicsit túlöltözték a dolgot. Larissa azonban nagyon értékeli a Diana hercegnő-Károly herceg párost, mivel az ő értelmezésében a jelmezek ironikusak, de szőke-göndörből kitör a szentimentális romantikus, ami még jobban tetszik az Interview szerkesztőjének. És, hogy az események még jobbak legyenek, egy kis ecstasyt kapnak segítségül, amit Walt bevesz, de Carrie eldobja. Ugyanis szőke-göndör nagy célja az estére a felbukkant új jópasi, Bennet megkaparintása. Időközben Maggie és Mouse csupán abból a megfontolásból, hogy rajta tartsák a szemüket Seben, elmennek a partyjára. Ilyenek az igazi barátnők.

vlcsnap-2014-04-17-11h27m19s32.png

Carrie Bennettel beszélget a graffitizés művészeti értékéről, és már épp kezdenének jobban összemelegedni, de Larissa belerondít. A csaj totál kész, lucskos izzadtra táncolta magát és meglehetősen összefüggéstelenül beszél, de mindenképp azt akarja, hogy C vele menjen, aki ezt visszautasítja, mivel Larissa ápolgatása rendkívül kevés kontextusban vonzó feladat. Főleg, hogy Bennet van a másik serpenyőben. De alig kezd bele ismét az ismerkedésbe szőke-göndör, Larissa eltereli a figyelmet, konkrétan madárként viselkedik, majd összecsuklik, úgyhogy muszáj a segítségére sietni. Kiderül, hogy Larissa ma esti adagja két ecstasy, egy bélyeg LSD és mérhetetlen mennyiségű alkohol volt, emiatt azt hiszi, hogy ő egy madár, és szeretné ha Carrie etetné.

vlcsnap-2014-04-24-10h15m54s60.png

Aztán jobb ötlete támad, és le akar ugrani a tetőről, hiszen a madarak repülnek. Carrie leszedi a tetőről, és ágyba tuszkolja, de még mielőtt Larissa teljesen kidőlne, filozófikus beszélgetést folytatnak arról, hogy Manhattenben mindenki egy sziget, azt csinál, amit akar, de közben ez egy verseny a szigetek között, és L szerint sokkal királyabb lehet kontinensnek lenni (amilyen C élete), és másokkal szorosan összekapcsolódva élni, míg C pont a szigetlétet preferálná. Közben Bennet új beszélgetőpartnert talál Walt személyében.

vlcsnap-2014-04-24-10h36m51s85.png

Mr. Bradshaw felveszi a szokásos jelmezét, kicsit gyakorolja a Chewbacca hangot, majd büszkén ajtót nyit a cukorért csöngető gyerekeknek. A hatás nem marad el... sikoltozva menekülő kölkök (megjegyzés: ezt ki kell próbálni). De jobb ez így, Dorrit úgyis befalta az összes édességet – a bosszúállás ezen fajtáját én is kiemelten szeretem – úgyhogy nem lett volna mit adni a hétéveseknek. Hugica passzív-agesszíven válaszol minden kérdésre, ami nem segít Tom Halloweenján.

vlcsnap-2014-04-24-10h21m56s110.png

Bennet és Walt láthatóan nagyon jól szórakoznak, és mikor Walt Bennet kezét a szívére teszi, hogy érezze a szívverését, Bennet megcsókolja, és ahonnan én láttam Walt visszacsókolt. Bizony. Walt valószínűleg nem így értékelte a helyzetet, mert kifakad, hogy ő a lányokat szereti, barátnője van (nincs), szóval semmiképp sem lehetséges, hogy a saját neméhez vonzódjon. Bennet először is bocsánatot kér, amiért félreolvasta a jeleket, majd elmondja, hogy nincsen semmi gond azzal, ha valaki nem a klasszikus felállást preferálja, és régebben ő is érzett úgy, ahogy Walt, nem kell megrémülnie. Azt hiszem ezzel kicsit elkésett, Walt elrohan.

vlcsnap-2014-04-24-10h37m18s85.png

Mouse le akar lépni Seb partyjáról, de Maggie maradni akar, így ő is talál magának elfoglaltságot Pac-Man képében. Hamarosan feltűnik a megfigyelés alanya, aki párbajra hívja Mouset, és veszít. Mint kiderül, a csaj rendkívül kompetitív, mivel a szülei hatalmas nyomást helyeznek rá, hogy bekerüljön a Harvadra. Sebastian pont az ellentéte, semmit sem várnak tőle. És persze míg Seb több figyelemre, Mouse kevesebbre vágyik. Jópasinak azonban a fű nagy barátja a problémák kezelésében, úgyhogy elő is kap egy jointot, amit Mouse is kipróbál, és épp fulladozva köhög tőle, mikor bejön a partyra egy rendőr, méghozzá Maggie szeretője.

vlcsnap-2014-04-24-10h44m42s204.png

Miközben Walt egyedül bolyong az utcákon, szembejön vele egy meleg pár, akikbe bele is kötnek, és csak Walt menti meg őket a veréstől. A verekedős úriemberek kifejtik, hogy a melegek szörnyek, ezért bántják őket, ami persze szöget üt Walt fejébe. Carrie hamarosan tudomást szerez barátja eltűnéséről, és kellően ki is borul, jól kiosztja Bennetet, majd Walt keresésre indul. Larrisát pedig Bennetre bízza, de felszólítja, hogy ha kihasználja, hogy L ki van ütve, akkor megbánja. Bennet biztosítja, hogy ez nem fog megtörténni, hiszen nem ebben a ligában játszik. C napján ez nem segít. Közben Dorrit egy ijesztő film elől apucinál keres menedéket.

vlcsnap-2014-04-24-11h11m01s138.png

A partyn Maggie kezelésbe veszi a dolgokat, és félreeső helyre invitálja az egyenruhást. Viszont a fakabát hirtelen nagyon érzékennyé vált arra, ha fiatalkorúak isznak, de ez persze nem tartotta eddig vissza attól, hogy egy ilyen korúval bújjon ágyba. De most persze eszébe jut, hogy elveszítheti az állását, meg börtönbe mehet, úgyhogy inkább nem folytatná a viszonyt Maggel. Aki ezt a szívére veszi, úgyhogy egy take it or leave it ajánlat keretében felszólítja a biztos urat, hogy vagy lelép sürgősen és csak semmi bírságolás, vagy elmeséli a főnökének, aki történetesen az ő apucija, hogy mi a szitu. A kérdés gyorsan megoldódik.

vlcsnap-2014-04-24-11h05m17s200.png

Carrie szerencsére gyorsan megtalálja Waltot, és úgy döntenek, elég volt a partyból, hazamennek. C-t a házuk előtt Seb várja a beállt Moussal. Szőke-göndörre várt, mert nem akarta Mouset így hazavinni, nehogy gond legyen belőle. Carriet teljesen meghatja, mennyire jó barát Sebastian, és persze a beszélgetésükből a vak is látja, hogy nagy a szerelem. Mouse velősen megjegyzi, hogy jó feneke van Sebnek, amivel csak egyetérteni lehet. Walt pedig Maggiehez siet, és talán azért, hogy magának bizonyítson, talán hogy elmeneküljön a valóság elől, lefekszik vele, és ismét egy pár lesznek. Carrie gondolataival zárunk arról, hogy Manhattan megmutatta a sötét oldalát, és a Halloween arról szól, hogy kipróbáljuk egy alternatív oldalunk, de végül mindig eljön a másnap, önmagunk elől pedig soha nem bújhatunk el teljesen.

Címkék: carrie diaries
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása