Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x102 - Újabb hisztiroham, faszozással

2014. április 23. 20:47 - sixx

Screen Shot 2014-04-24 at 5.39.15.png

  • Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához.
  • Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül.
  • KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek.
  • A vellalakó nőket hatóságilag le kellene tiltani a smink használatáról.

Ezek a legfontosabb dolgok, amiket tennap megtanultam. A vella meg azt, hogy KokkIza és Traktoros üvöltözése trendet teremtett, és ideje volt egy második körnek, a hullarészeg Pink és a kifejezetten gyökér Debil főszereplésével.

Screen Shot 2014-04-24 at 6.06.23.png

A balhé akkor kezdődött, amikor Medve meg Viki megkapta a vellaújság feladatot, paparazzo-fotókkal súlyosbítva.

Az mi, az a paparazzo? (Medve)

Az egyik cikkhez kellenek botrányfotók, mondja Viki, irány a vella, majd ott csinálunk. A zuhanyzóban Pink bikiniben, Debil egy szál vékony pöcsben zuhanyzik, köpködik és rángatják egymást, még két feles és dugás is lett volna, ehelyett Viki és Medve érkezik fényképezőgéppel, álljatok csak össze, fotózunk. Jó. És most te, Pink, tedd mán a szádat Debil lőcséhez, úgymond szopást imitálólag. Na, ezt nem kellett volna mondania Vikinek, Pink felkúrja magát, hát milyen barátnő vagyol te itten, hogy én a legnagyobb ellenségemnek a faszához tegyem a fejemet bazdmeg, dikk, úgymond? Közben Debil az arcán üdvözült mosollyal odalép Pink mellé és megfaszozza az oldalát kicsinyég. Katt, egy fotó meg is van a lapba.

Screen Shot 2014-04-24 at 6.06.00.png

Pink a zuhannyal igyekszik Vikit távol tartani magától, mint egy pap a rá támadó démont a szenteltvízzel. Hatástalan a dolog, Viki, ha már lúd legyen kövér alapon tovább stuffolja Pinket, aki vészesen közelít egyik trademark visítórohához. Debil ráun a dologra, és bemegy a hálóba, ahol KokkIzának elmeséli, milyen gettóban lakik Pink, és hogy nem hitte volna, hogy a vellában hercegnősködő Pink ilyen puttó körülmények között él, ő például az utcáján nem merne végigmenni, mert fosik. És ő ehhez képest úrigyerek. De ezt KokkIza el ne mondja Pinknek. KokkIza 4 mp múlva bent van a zuhany alatt és már mondja is Pinknek, aki őszintén megdöbben a dolgon, ezt most miért mondja Debil?

Attól, hogy minden második nap szamurájkarddal harcolnak, miért ne mernék kimenni az utcára? (Pink)

Debil azt magyarázza Pinknek, hogy pont ez az, márminthogy milyen szépen kivakarta magát a koszbúl, de ez annyira sokat nem javít a dolgon. Debil kimegy a konyhába, Pink követi, és egyre csak magyarázatot követel a nyócker=puttógettó kijelentésre, és egy ponton Debilből kiszakad az, ami neki valóban fáj: hogy Pink nem ajánlotta fel neki, hogy menjenek le Bajára, Debil 74 éves apjához. Mert az nem is tudja, mi van a fiával, Pink meg láthatja a szüleit menten, hiszen gyön a párbaj. És ez micsoda önzőség már. Mindezt üvöltve, és a szokásos retekcsicskakurvázással körítve. Pink sikoltós hisztirohamot kap, és a konyha-nappali-udvar útvonalon üvölt, Debil meg kvázi menekül előle és üvölt vissza. A téma a fenti: Pink egy gecikurva, mert nem volt hajlandó a jutalomba kapott családlátogatásról Debil kedvéért lemondani. Aztán mint a szegény ember vidéki Hulkja, letépi magáról a pólót, de nem változik zöld szörnyeteggé. Mutatjuk a fentieket két gifben.

Untitled2_1.gif Untitled_1.gif

A hisztiző Pink elől Debil a nyugiba menekül, de a csaj csak megy utána, mire Debil rábassza az ajtót a lábára, és a hátával tartja az ajtót, ami úgy mozog, mint egy zsákategóriás horrorfilmben, a fúria be akar menni, és meg akarja mondani neki, az arcába, hogy faszfej. Anélkül, hogy itten állást foglalnék a ki a nagyobb gyökér versenyben, Debil egy elkényeztetett, beképzelt picsa. Traktoros felkapja Pinket, és beviszi a hálóba hátha ott lenyugszik, de nem úgy áll a dolog, a sírás folytatódik. Vikiben valami elpattan, és nagyon nyugodt hangon beledöf még egy kést Pinkbe, én nem vagyok a barátod, sose vótam, kussoljál és térjél magadhoz, nem vagy te KokkIza. A nyugiban Debil szimbolikus mozdulattal beveri Pink falra akasztott képét.

A lecsengés hosszú, és kisebb üvöltözéssel tarkított, a helyszín a cikgiskanapé, az álláspontok megmerevedtek, Debil haragszik Pinkre, Pink szerint Debil faszfej. Traktorost és KokkIzát alaposan felkavarja a dolog, az egyik a hálóban bőg, a másik a budiban, mert szembesülnek azzal, mekkora taplók tudnak lenni egymással az emberek, és micsoda gyökerek voltak ők is. Másnap a 100. nap megünneplése örvén a lakosok lelkizést rendeznek, kinek mi volt a legnagyobb élmény ebben a 100 napban, és hát ebből lesz egy kis sírás (Viki), megbánás (Pink) és kirohanás (KokkIza). Az események két szálon folynak tovább: Pink és Viki a hálóban tisztázzák, hogy mennyire félrement a barátságuk, amiről Viki azt állítja, nem is volt, KokkIza meg Traktoros pedig a cigiskanapén trécsel, azaz KokkIza előad egy monológot, Traktoros meg cigizik és néha aszongya, “nem”.

Screen Shot 2014-04-24 at 6.34.30.png

KokkIza a csajom szerint őszinte érzelmeket erőltet az arcára, szerintem meg ez totál pszichózis, és ahogy megszűnik a kényszerítő körülmény (vellalét), KokkIza a Krisztián nevet is el fogja felejteni, mindenesetre most arról nyíg, hogy ő nagyon szeretne Traktoros mellé bújni, de nem mer, Traktoros meg a büszkeségre és a családra hivatkozva közli, hogy ebből nem lesz mostan már semmi. És akkor ebből legyen is ennyi elég.

Válasszunk ki. Medve pirosban rettentő látvány, de a Dorka rúzsát ipari mennyiségben a szájára kenő, illetve az arcát téglaporral(?) feldobni igyekvő KokkIza se sokkal marad el mögötte. Mintha Viki is kihúzta volna a szemit, de erre nem vennék mérget. Medve a szokásos körök után elmondja, hogy az esze KokkIzát mondatja vele, de a szíve Pinket, és mivel a múltban nagyon sokszor nagyot szopott a szíve miatt, így nem az eszére hallgat (komolyan, ez az okfejtése) hanem a szívére, és gyere Pink, párbajozzunk. Na, Medve lányom, jól nézd meg magadnak a villát, mert vasárnap látod utoljára belülről. A végén elhangzik még egy érdekes mondat Medve szájából:

Megkérdezték, hogy tudod-e a beszédet, fogalmam nincs, azt fogom mondani, ami itt van(…) (Medve)

WTF???

Tegnap vót:

Komolyan, ami ma este lesz, azt lehet orvosnak is meg kéne mutatni, először Debil bassza fel idegileg Pinket, utána meg jön az a hiszti, amilyenhez foghatót úgymond még nem láttam sose, és nem is akartam vóna. Dikk.

Címkék: vv6
882 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 20:49:15

Zsófit megszállta az ekszöszájzbúk. El kellene vinni az ósönbe és venni neki egy montenbájkot.

rábassztáhessspicsába 2014.04.23. 20:54:32

Hogy ez az Au most is milyen cukika egy főnyeremény ez a faszi az angyaloktól kapott szeretetre méltóságával. pfeeejj :P

csicserierika 2014.04.23. 20:57:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D
lehet, h a saját márkás békéthintő varázspálca is onnan van, mert nem működik :)

Krétagarbó 2014.04.23. 21:02:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ma a lányom egy okos felnőtt kérdésére azt mondta, hogy hercegnő lesz, ha nagy lesz. Kezdjek aggódni?? :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 21:04:00

@csicserierika: hát, egy valamire való csillámpóni onnan szerzi be, márcsak démonűzésileg is.
De tényleg, hová tűnt Pinki Pie varázspálcája?!

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 21:06:11

én is itt lettem volna a TOP 5-ben, de hazajött a lányom (igen, az Iza-rajongó) és felolvastam neki gyorsan az előző hogyvótot. Így már csak abban bízom, h vagy nem szavaztok rám, v visszajövök .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 21:08:25

@Krétagarbó: igen. Határozottan igen. :D
Ezeknél a mai hercegnőknél valami nagyon nem stimmel.... hol vannak már az üvegcipellők és a mérgezett almák...
Ma már nem akarnak boldogan élni, amíg meg nem halnak, hanem modellek akarnak lenni, médiamunkások, vagy leszbikusok.

Gia 2014.04.23. 21:14:54

Hát nagyon kivi vagyok a mai öfire..

Gia 2014.04.23. 21:17:11

Fura,hogy Zsófi most borul ki,miután volt otthon..Ilyenkor nem ki kellene simulnia az embernek?Emlékszem máskor Szandika is rohamozott egy szépet.

Mók_Ica 2014.04.23. 21:18:58

megnéztem a videókat.... csak egy kérdésem van a másodikhoz: hol van zsófika villalegjobb barátnője??? miért nem segít lenyugtatni????

Gia 2014.04.23. 21:19:39

@Mók_Ica:Vele veszett össze először..

Mók_Ica 2014.04.23. 21:22:55

@Gia: igen, de ettől még a második kiborulását - auval - elég nyugodtan szemlélte viki..... (mondjuk, lehet, hogy okozója volt a vitának... meglátjuk este) .... de amikor traki összenyalábolta pinkit, akkor hátulról szólt, hogy fektesd le, de nem segített!!!! ......

kíváncsi vagyok, mit adnak le ezek után....

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 21:27:46

@Mók_Ica: nincs olyan vita a villában, ahol közvetve-közvetetten benne ne lenne a mindenki nagy barinője. remélem ebben is benne van és ki is derül. :)

lopiciG 2014.04.23. 21:28:03

@Gia: kissé be volt nyomva Zsofika, azért az látszott ahogy Vikit küldte el a búsba.

Gia 2014.04.23. 21:28:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Mindig minden körülmények között segítünk. ;-)

Gia 2014.04.23. 21:29:25

@lopiciG: Igen,még nem volt elég sok és hideg a zuhany. :-)

LittlePurple 2014.04.23. 21:29:35

@Mók_Ica: hát sok múlik hogy mit adnak le, és hogyan tálalják.
a főbb történéseket is mindig valami szempont szerint szerkesztik, ahogy az iza-trak és most Aurelio-pinki esetet is.
Fő kérdés: mi vagy ki volt a kiváltó ok?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 21:29:54

@rábassztáhessspicsába: :D
Au. valójában egy hús-vér puttó, akit büntetésből Bajára, majd a VV-be száműztek a főnökei, mert túl sokat helikopterezett.

Mók_Ica 2014.04.23. 21:31:25

@katicaa a hétpettyes: igen...

@LittlePurple: én is erre vagyok kíváncsi.... bár úgy mutatják, ahogy akarják.... attól függően, hogy mit szeretnének láttatni velünk...

malevil2050 2014.04.23. 21:33:14

@Gia: Sok vót a a szeszkó és ebből lett a feszkó :)

Gia 2014.04.23. 21:35:07

:-)))))))) Hát ennyi pálesz után én is biztos kamilláznék..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.23. 21:35:19

@Gia: rám fér ám nagyon.

@malevil2050: tessék, most nem maradtam le a poénról:-) :-) :-) :-)

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 21:36:08

@malevil2050: a férjem is folyton ilyen kínrímeket gyárt. ÓÓÓÓÓ

Gia 2014.04.23. 21:38:55

@katicaa a hétpettyes: Legalább otthon érzed magad. :-))))))

Mók_Ica 2014.04.23. 21:40:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: miről drága? megnézted a posztcsiba applikált két kis videJót??

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.23. 21:41:03

Üdvözlet Mindenkinek ! Krétácska látom mosolyogsz, mert sorban jönnek elő a "zugolvasók". Nos, én sem tudtam megállni, hogy ne regisztráljak. Eddig csak itt suttyomban olvastam "felfele" a hozzászólásaitokat, s nagyon jókat kacarásztam. Innen a szívlapát ötlete is. Jelenleg 5 szívlapátot szeretnék felhasználni ; 2-t Vikinek, jobbról-balról egyszerre, 1-et vv Rózsa Sándornak, 1-et az Ő Veszelka Juliskájának, 1-et pedig Zsófinak. Vikinél gonoszabb teremtéssel még nem találkoztam . Azért valamilyen szinten sajnálom, mert Ő majd az utcán fogja megtapasztalni, milyen az, ha valakit arcul köpnek. Krisztián az "őszinte"?! Ugyan már, mitől?, hogy naponta elmondja magáról? Kb. így hangzik : Meer én egy űűszinte parasztgyerek vagyok....vááágod? és megmondom neked űűűszintén, hogy te nem vagy űűűszinte......! Nahát az Iza, attól meg egyenesen sikítófrászt kapok, főleg amikor bazsalyog, meg nevet. Inkább ordítson, mert az tényleg Ő, hiszen már a bemutatkozásakor is hisztizett. Zsófika arany szíve, az meg már ne akarjon ennyire hülye lenni, ezt úgy sem hiszi el senki. Egyébként nekem még Teo, - a fura dolgai ellenére is - szimpatikus. Szavazni nem tudok, de Neki drukkolok. Az, hogy nem látjuk, az a szerkesztők bűne! Emlékezzünk csak a baba-héten, mindenkit láthattunk, hogy atyala-patyala, de Őt soha. Ugyanakkor a kiértékeléskor kiderült, hogy 33-szor látta el a babát, többször , mint Iza! Na! egyszerre elég, mert mindjárt meg is untok!

rábassztáhessspicsába 2014.04.23. 21:41:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Anyira utálom Aut, mint Géza Vikit. Mindenért Vikit okolják, ő az oka lassan a világ minden bűnéért. :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 21:41:45

@Gia: duplán, hiszen itthon vagyok. bár ő nincs itthon, így nyugodtan nézhetem a beszólogatásai nélkül. :)

malevil2050 2014.04.23. 21:42:48

VV történelmet írtam , meghekkeltem a gépemet holmi androiddal , rászántam egy sms-t (39 Ft) regisztráció+adminisztráció ( mi munka volt benne ) :) így most már én is fogok szavazni , nem csak a 20 éveseké a világ jelligére :) Feltéve ha ha idegileg kibírom ezt a terhelést :)

faszent 2014.04.23. 21:43:39

Igen, megnéztem újra, és tényleg ezt mondta a Viki AU-nak! Hogy nyomja oda Pinki fejét!

www.valovilag.hu/video/247213

Ez erőszak, ill. erőszakra való felbújtás (csak azért, hogy Pinkiről kompromittáló képek születhessenek, amikor már az elején világosan megmondta, hogy ilyesmiben nem vesz részt, szexet, illetve nyílt szexfotókat nem akar semmiképpen) és Vikit azonnali hatállyal ki kell rúgni a villából. Utána kitiltani minden közterületről! Gyalázatos nőszemély.

Már akkor ki kellett volna rúgni, amikor az üvöltő-sikítozó és tiltakozó Pinki arcába nyomták a szülinapi tortáját, úgy hogy szabályosan körbefogták és lefogták, lényegében védekezni se tudott. Leggusztustalanabb fajta erőszak, amit el lehet követni egy sokkal kisebb termetű, védekezni képtelen emberrel szemben.

XO 2014.04.23. 21:43:54

Sziasztoook! :)

Hajrááá Iza! :)

malevil2050 2014.04.23. 21:43:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Látod milyn jó ha nem fekszel le a tyúkkal , sem a kakassal :)

Gia 2014.04.23. 21:46:30

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Üdv Szívlapát!És Au nem kap semmit?

LittlePurple 2014.04.23. 21:46:40

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: csak annyit hogy a szívlapát az én spéci cuccom, de a véleményed alapján, egye fene, használhatod....egy kicsit! utána már fizetős lesz ;)

malevil2050 2014.04.23. 21:48:02

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Meg kell a gépet kicsi szuttyogtatni,mindjárt tudsz majd szavazni :)

LittlePurple 2014.04.23. 21:49:28

@faszent: vikkancsot simon módszeres kikészítése után ki kellett volna dobni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.23. 21:49:32

@Mók_Ica: Nem, nem, miért?

@XO: dikk

@malevil2050: én nem adtam be a derekam :-) :-) :-)

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.23. 21:49:43

@LittlePurple: Köszi! Utaltam is rá, hogy innen loptam az ötletet, csak nem emlékeztem, hogy a Tiéd!

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.23. 21:50:56

@Gia: Hát már volt, hogy igen, de valahogy én is úgy vagyok vele, hogy egy szerethető kis hülyegyerek

csicserierika 2014.04.23. 21:51:09

@faszent: kifelejtetted a felnégyelést és karóba húzást.

mercsi 2014.04.23. 21:52:10

a családi látogatás alatt Pinki apucija elég egyértelműen jelezte Pinkinek, hogy ne Vikivel barátkozzon, hanem inkább Au-val. ezek után engem nem lepett meg, hogy így nekiesett Vikinek (még akkor is, ha Viki beszólása tényleg gáz volt). @faszent: ennyi erővel Au-t már az első faszpörgetésnél ki lehetett volna zárni...

csicserierika 2014.04.23. 21:53:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én azzal is fekszem :P
És igen, Vikiiiii ! ! !

malevil2050 2014.04.23. 21:53:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hajrá kicsoridi?? :) Azért léptem be a szavzókörbe h nyomjak ellene egy strigulát :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.23. 21:53:50

@faszent: aham, te még nem hallottál pasikat dumálni......

Zsófit meg nem kell félteni.

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.23. 21:54:20

@malevil2050: Örülök, annak is, hogy az Uramat meg tudtam fűzni, hogy csináljon nekem egy saját email címet, Nagyon nem értek a géphez!

XO 2014.04.23. 21:55:08

Hol maradtam le? :)

malevil2050 2014.04.23. 21:56:22

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Ajjaj akko van baj ölég :) De akkor már kérd meg arra is h hekkelje meg neked a.. :)

faszent 2014.04.23. 21:57:34

@mercsi:

Annyit pörgeti a farkát a kisfiú amennyit akarja, de az egy egész más történet, ha rányomja Pinki fejét erőszakkal!

faszent 2014.04.23. 21:58:33

@csicserierika:

simán beérem minden közterületről való kitiltással, hogy nekem ne kelljen még véletlenül se belebotlanom ebbe az emberiség szégyenébe...

mercsi 2014.04.23. 21:58:35

@faszent: rányomta? te azt írtad, hogy Vikit az ötletért kellene kizárni...

Mók_Ica 2014.04.23. 21:58:51

mingyá' kezdünk :)

Krétagarbó 2014.04.23. 21:59:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Éreztem...:)
@Mók_Ica: Szia! Én is megnéztem, kíváncsi vagyok, mi pörgette fel ennyire az eseményeket.

rábassztáhessspicsába 2014.04.23. 21:59:37

Szerintem .... a Viki gyűlölőknek kellene készíteni egy szívlapáttal Vikit ütlegelő játékot. :)

mercsi 2014.04.23. 22:00:05

kedvesek, már alig várom, hogy közvetítsetek, mert úgy tűnik, megint nem lesz stream :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:00:29

@rábassztáhessspicsába: bevallom, én kurvajókat röhögök ezen. Tisztára mint anno a Dallas Dzsokival és a szegény Szamantával, meg a jó Bobbi, a becsületes, ám fattyú Ray Krebbs, stb... és a fodrásznál, meg a közértben a sorállás közben is milyen jól lehetett utálni a főgonoszt, aki nélkül 5 epizódot se ért volna meg a film. :D

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:00:50

@mercsi: bár már régen történt, de amikor viki anyukája benn volt, a búcsúzásnál viki megfogta a z anyja kezét, mondta végig (úgy emlékszem) a neveket és megkérte az anyját, szorítsa meg a kezét annál, aki neki szimpatikus. izánál volt a szorítás, rá is kérdezett viki, h tényleg, iza?

faszent 2014.04.23. 22:00:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Nem érdekel mit dumálnak a palik, és igenis kell félteni Pinkit, ha egyszer simán megengedi az rtl stáb a vele szembeni erőszakot, sőt még be is vágja adásba a képet, remélem beperlik az rtl-t mindazon erőszakért, amelyet pinkivel szemben követtek el eddig: Viki és társai bűnszervezet.

Mók_Ica 2014.04.23. 22:01:06

@rábassztáhessspicsába: megint ingyen adod az ötletet a szerkiknek.... jogdíjat neked :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:03:09

@Krétagarbó: Szia! Én is megnéztem, kíváncsi vagyok, mi pörgette fel ennyire az eseményeket.? azt hittem, más pörgetésről írsz. :)

Mók_Ica 2014.04.23. 22:03:47

@Krétagarbó: szia :) remélem kiderül...

ib köszönt minket.... mi lesz ma? teo választ... és lesz itt még sírás-rívás

teo és viki újságot ír, feladatként... ezért nyitottak a romantikásan zuhanyzó pinkire és au-ra, akik még mindig a pálinka hatása alatt állnak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:05:00

@faszent: szerintem rohadtul túlreagálod ezt az egészet. Vagy valami küldetéstudat ez nálad, vagy mi?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.23. 22:05:05

@faszent: Akkor nem kell pasikkal zuhizni. Semmi baja nincs, jó h nem felkoncoltatod Vikit. Nem hiszem, h az különb, aki ilyeneket ír.

hovatovább? 2014.04.23. 22:05:27

Dikk, meggyütt a sztrím.

Mók_Ica 2014.04.23. 22:06:44

pinkinek igaza van, ez genyóság volt vikitől.....
viki meg van lepődve (?) pinkirnyék viselkedésén

au idióta, fikázza pinki lakóhelyét... gáz környék.... izának mondja, aki pár perc múlva elkotyogja ezt pinkinek a zuhany alatt.... pinki kiakad au-ra, üvöltözés....

Krétagarbó 2014.04.23. 22:07:02

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Mosolygok, és üdv:)))

Kezdődikk!

Egyelőre még szent a béke, együtt zuhizik Pinki és AU. Teó és Viki villaújságot írnak, ehhez kell egy közös fotó, amin Pinki megfogja AU farkincáját. Aztán még valamit beszól, amit kisípolnak, persze Pinki takaroggyá ki felszólításának kötőszavait is.
AU elmondja Izének, hogy ledöbbent,, hogy Pinki hol lakik. Izé ezt kicsit megkavarva továbbadja Pinkinek, na, szóval bocs Viki:))

LittlePurple 2014.04.23. 22:07:36

na kiderült, hogy izé keverte a sz...rt!

Mók_Ica 2014.04.23. 22:09:00

viki-paparazzo megragadja az alkalmat és gyűjti az anyagot a villa-pletyka lapba....
pinki au üvöltözés.....

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:09:14

au is "naon" sajnálja, részegen

csiberibe 2014.04.23. 22:09:48

józanul Pinki max annyit mondott volna vikinek, hogy kabbe te...

Krétagarbó 2014.04.23. 22:09:52

Most azon megy a szájkaraté, hogy ki nem érti meg a másikat, na áttértek az artikulátlan üvöltésre...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.23. 22:10:21

Faszenttől kérdezném, h au és zsófika mitől is kúülönb vikitől?

Mók_Ica 2014.04.23. 22:12:59

au most mi a francon pörgette be magát ennyire??? idióta....
pinki kiborul... iza próbálja nyugtatni.....
au-t bezárták a nyugiba....

traki beviszi a hálóba pinkit és leteszi az ágyra és ennyi.... viki próbál most a józan eszére hatni.... azt mondja pinkinek, hogy ő nem a barátja

au őrültködik a nyugiban.... valami összetört.... traki és teo van au-val

iza beszél pinkivel..... mantra hangon beszél

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:13:04

@csiberibe: lemaradtam olna vaz elejéről, meg volt már a zuhanyzós balhé Vikivel? (tudod, ami miatt fel itt akarják koncolni őt).

Krétagarbó 2014.04.23. 22:13:41

Az a baj, hogy ez már valóban a villa hatása. Itt kint ez nem fajul el idáig.
Viki most még rúgott egyet a barinőbe, talán nem most kellene odaszurkálni Pinkinek. AU gennyláda volt, akármennyire is bírom. Szégyellje magát!

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:14:16

hát ez csak egy cicaharc volt

Mók_Ica 2014.04.23. 22:14:24

és igen, au megbánta, hogy így beszélt pinkivel....
teljesen kész vannak a lakók.... mindegyiket kezelni kell.... komolyan bekattantak

csiberibe 2014.04.23. 22:14:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): megvolt, de józanul ebből semmi balhé nem lett volna, újság készül, vellablikk, ez a két idióta együtt fürdött piásan, énekeltek, Viki meg mondta neki poénból, hogy hajolj rá, ezen pinki kiakadt, ennyi. Azóta egy kukkot se értek.

Rémület 2014.04.23. 22:15:11

@faszent: jesszus! Milyen erőszakról beszélsz te?

Mók_Ica 2014.04.23. 22:15:37

nyehergés 2 a cigiskanapén..... te ebbe nem gondolsz bele, te sem, önző vagy, te is..... áááááá

LittlePurple 2014.04.23. 22:15:50

És megint ki kér bocsánatot?

csiberibe 2014.04.23. 22:15:55

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: ha ott maradt volna mellette és ezért Pinki tovább hisztizik, akkor azért utálnátok. Tök mindegy, mit csinál...

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:16:25

@Krétagarbó: ezt írta én már 2 hete, amikor krisz kezdte a piszkálódásokat. nagyon be vennak zárva, beszűkült tudatállapot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:16:42

@csiberibe: oké, köszi. Mondjuk én se sokat értek ebből az üvöltözésből.
De a vikis balhé legalább jól fel lett fújva. :S

Krétagarbó 2014.04.23. 22:16:52

Kint a cigos kanapén AU, Pinki, Izé Traki. Most nyomhatnák esetleg négyesbe, hmm??

Igaza van Pinkinek, AU-nak utólag nincs reklamációs lehetősége, a szerencsére bízták. Még ha úgy is gondolja, hogy jól esett volna Pinkitől, ha felajánlja neki a bajai túrát, se mondja ki. Őrlödjön magába, oszt jónapot!

LittlePurple 2014.04.23. 22:16:53

@Mók_Ica: hát 100 nap bezártság után mindezen már nem is igazán kell csodálkozni...sajnos.

Veder1 2014.04.23. 22:17:27

ööö, én ezt az egészet nem értem, ezek begombáztak?

Mók_Ica 2014.04.23. 22:17:47

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: eddig még nem volt ilyen, hogy mindenki bekattant a villában..... bár viki még nem kattant.....

ja és a lényeg, a villaújság elkészült.... hurrá... megnézhetjük a honlapon

iza és traki ráeszmélt (??) au-pinki vitája kapcsán, hogy milyenek lehetnek ők kívülről.....

Rémület 2014.04.23. 22:18:00

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: azért most a szarkavaró pont nem Viki volt. Ha Iza nem pletykál Zsófinak, ez a balhé elmarad.

malevil2050 2014.04.23. 22:18:00

Csak szólnék tisztelt rtl h az xp-nek lejárt a támogatása nehogy valami baci kerüljön a rendcerbe mert akkor véletlenül úgy lehet h még az éccakai műsort is nézni tuggyuk ám :)

Commodore 2014.04.23. 22:18:36

Hol a Krisztián? Mégis hol a faszomba lehetne?

Krétagarbó 2014.04.23. 22:18:39

@Krétagarbó: bocs, cigis kanapén...

A veszekedés megviselte Trakizáékat, Traki sír (végre vmi emberi), Izé kimegy Pinkihez és ő is pityereg, meghallotta, hogy Traki sír. Mindjárt én is sírok,,,

malevil2050 2014.04.23. 22:18:45

Ennyi sirás rívás,nyígás te jó ég :)

LittlePurple 2014.04.23. 22:18:56

A vita utórezgése:
ha esetleg valakinek még hiánya lenne, a 3 hete minden napos iza-trak nyehergésből, most itt van egy kis dejavu

Mók_Ica 2014.04.23. 22:19:06

traki sír..... iza meghallja és ő is sírva fakad, kint a cigiskanapén, pinki vállán...

@LittlePurple: ilyen súlyosan és ennyi lakón ez egy vv-ben sem jött ki....

malevil2050 2014.04.23. 22:20:08

Szegény zsófiról kiderült h buckalakó :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:20:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tisztára, mint az Attila elleni hadjárat az előzőben....

Mók_Ica 2014.04.23. 22:20:21

@Krétagarbó: kérsz zsepit? :)

most traki beszél pinkivel a cigiskanapén..... ááááááá

Mók_Ica 2014.04.23. 22:20:51

@malevil2050: bucka??? barlang!!!! :) :)

malevil2050 2014.04.23. 22:20:52

@Commodore: Majd rájöszz amikor,majd lehullanak a bötük :)

LittlePurple 2014.04.23. 22:21:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vikkancs adta meg az alaphangot, és valójában az izé indított el.

malevil2050 2014.04.23. 22:21:40

@Mók_Ica: jajj bocsánat , tisztára áthatott a dart vödör szelleme :)

Commodore 2014.04.23. 22:21:42

faszt rinyálnak-picsognak? édes élet!

nemszázas 2014.04.23. 22:21:59

@faszent: kifelejtetted a Mengelézést.

Mók_Ica 2014.04.23. 22:21:59

pinki próbálja békíteni a nyehergő1 páros tagjait külön-külön... de traki NEM felejt....

Krétagarbó 2014.04.23. 22:22:37

Izé csak reménykedni tud abban, hogy majd egyszer Traki megbocsát neki. Traki és Pinki kint a kanapén, Traki megtört, vágod?
Hiányzik Izé, slukk, Pinki fogatlan prókátornak állva Izét menedzseli, Traki slukk-slukk a cigiből, nyög stb... De nem tudja megbocsátani, ezt már nem lehet helyrehozni, konyec filma.
Éjszakai képsorok, majd másnap reggel.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 22:23:05

azt se értem, h pinki miért nem tudja szétszedni a két dolgot. gáz a környék - ez tiszta ügy, a nyócker gáz, hogy úgy mondjam, ez nem kérdés. de ezzel nem őt, a családját vagy bármit fikázta, hanem a környéket magát. szövegértés egyes, leülhet. lapoznia kellett volna neki is, hogy az, ez van. au bevallotta, hogy félne az utcán. én is. pinki meg felpörgette magát a semmin. na au hisztije meg az önzős dumája meg aztán szánalom. szidja a másikat faszságon, hogy az önző meg mittudomén. ez a páleszozás közben nem jutott eszébe. ha megváltoztatta volna pinki a párját, akkor lehetne rá mondani bármit, de így, pláne pénzfeldobással… mindent au nyert eddig, most végre pinki is kapott ajándékot kvázi, az elbaszott szülinapja után meg is érdemelte. aurél volt repkedni. viszont annak idején pinki is szavazott arról, h mindenki kapjon videóüzit, aurél is. akkor nem volt önző. általában bírom aut, de amikor ordítva hisztizik, mint valami drogos ózdi suttyó, akkor nem.

malevil2050 2014.04.23. 22:23:22

@LittlePurple: Én már annyira megvagyok hatódva h az vsak na :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:23:35

ez a harci kendő felkötési mód a fejre már dorkánál is roppant idegesített

Commodore 2014.04.23. 22:24:07

Tök jó zene szól reggelenként! Nálunk a kukások zörögnek. Dél Szicília- Krím!

Mók_Ica 2014.04.23. 22:24:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jó éjt :)

@malevil2050: bucka is jó.... :) pici is, kapucnis is... biztos ez tévesztett meg :)

na tessék... vikit kérdezi iza, hogy mi a véleménye pinki-au vitájáról.... viki: kicsi iza és traki... :)
most konkrétan iza volt a szarkeverő.... ő súgott pinkinek....

malevil2050 2014.04.23. 22:25:43

@ミラ: Voltál mát jó piás állapotban? bezárva?kamerák előtt? 50 milla téttel? - gondom nem.:)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 22:25:54

viki beszólásából meg nekem úgy tűnik, mint egy sértődött óvodás. nem kell a barátságom? akkor beszólok. pont ugyanígy viselkedik mindegyik, amikor valaki elutasítja a barátságukat. többsör volt hasonló, csak ő most obszcénül szólt be kicsit. szurkálja, mert bántotta őt. ez nem mentesíti, de ez nekem valamennyire magyarázat. bántja, hogy pinki leléptette.

Commodore 2014.04.23. 22:26:43

@malevil2050: Igen kaszinóban, kiráj, vagy kilences! :-)

malevil2050 2014.04.23. 22:27:03

@faszent: Ugyaan már , ugyan már :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 22:27:03

@malevil2050: nem teljesen értem, hogy jön ebbe az én személyem. tarthatom attól még szánalmasnak az ilyen hisztit akárkitől, legyen az férfi vagy nő, hogy nem voltam még bezárva így? te se voltál. és?

Mók_Ica 2014.04.23. 22:28:43

bakker... pinki is úgy érezte jól magát a zuhanyozóban au-val, hogy köpködték egymást.... asszem baj van velem, én ezt nem szeretném.... :(

Krétagarbó 2014.04.23. 22:29:17

@Mók_Ica: Köszi, már idevettem egy százast:)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez de jó:))
Viki és Izé traccspartiznak a cigis kanapén, mit szó'sz a tegnapihoz Viki? Kicsi Trakizé.
Izé kiakadt AU-ra, nem bírja, ha mást az anyagi helyzete miatt megítélnek. Traki sírt? Viki nem válaszol egyértelműen.
Izé azt is megtudakolja, hogy Pinkire haragszik -e? Nem válaszol egyértelműen, de a riportban elárulja nekünk, hogy nem erőlködik tovább ezzel a barátsággal.
Viki ma a cigis kanapén rendel, most éppen Pinki a beteg... Azt mondja Pinkinek, hogy soha nem voltak barátnők.
Azt hiszem, hogy Vikinek lenne szüksége egy pszichomókusra. Sajnos képtelen elfogadni, hogy rajta kívül minden nőt dugnának a villában. Biztos szar lehet, de attól még nem kellene ezt így...

Commodore 2014.04.23. 22:29:24

Ó, kihívás?! Fincsi!

malevil2050 2014.04.23. 22:29:26

@ミラ: Mert a válasz valahol ott van.Én csak így próbáltam erre rávílágitani.Természetesen írhattam volna akár többesszámban is , amennyiben magadra értetted , akkor tisztelettel elnézést kérek :)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 22:29:40

villaújság a kiemelt hírekben a vv oldalon

LittlePurple 2014.04.23. 22:29:54

vikkancs kevergetni akarja a sz.rt pinki körül, de most valahogy ez nem jött össze!
talán a pinki papi hatékony beszólása kpacsán

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:30:08

@ミラ: viki így szokta, megsért valakit, megsértődik és tőle kérnek bocsánatot. nagy művész

Krétagarbó 2014.04.23. 22:30:58

@Mók_Ica: lehet, hogy kipróbálom, végül is egymillió légy nem tévedhet...

Commodore 2014.04.23. 22:31:20

@Krétagarbó: Viki kivár, meg lesz 'dugva' és nyer! profi!?

csicserierika 2014.04.23. 22:31:27

@faszent: és ha nem mennél ki az utcára? Akkor hasonlóval sem találkoznál.

malevil2050 2014.04.23. 22:31:32

@Commodore: A kaszínót én is kiróbáltam eccer( poker ) de rájöttem , nem igazán nekem találták ki :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 22:31:51

@malevil2050: egyes számban írtad, nekem célozva, válaszként. nem értem, hogy ne kellett volna magamra vennem, de legyen.
szerintem viszont au pontosan így balhézik odakint is. bocsánatot is kért, hogy ő ilyen, hogy elkezdi a másikat szapulni olyan dolgokat mondva, amiket megbán később.

volt egy memento, amikor azt mondta au pinkinek, hogy "te mész most párbajozni, látni fogod a családodat" a konyhában. most vagy tud valamit, vagy tud.

XO 2014.04.23. 22:33:30

@Krétagarbó: :))) hát, ezen most besírtam! kösziiiii

malevil2050 2014.04.23. 22:34:18

@ミラ: Nem tudom eldönteni mennyi ebből a szinház és mennyi a valóság.Így minden csak feltételezés :)

csicserierika 2014.04.23. 22:34:49

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szegény Viki viszi el a balhét Zsófi apu miatt, aki 52 fokos páleszt töltött ebbe a két nyomorultba :)

LittlePurple 2014.04.23. 22:35:29

Most is Aurelio kért bocsánatot, amit szinte senkitől nem hallottunk eddig, kivétel izé tegnap.
a múltkori kutyakép összetépésnél szintén Aurelio kért bocsánatot pinkitől, de a pinki nem kért bocsánatot Aurelio ágyának beszemetelése miatt.

Commodore 2014.04.23. 22:35:30

színház, tv műsor, de jó!

malevil2050 2014.04.23. 22:35:34

@Commodore: Uhh rulett az életveszélyes , azt csak figyeltem,de ott majdnem mndig csak buktak a jó emberek :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:35:45

@ミラ: erre én is felfigyeltem, elvileg ezt még ő sem tudhatja. de lehet, h teó egy szerelmes pillanatában elmondta neki

csicserierika 2014.04.23. 22:36:32

@LittlePurple: papi inkább ivott vóna kevesebbet, nem fecsegett volna, mert ez kikötés volt sztem az RTL részéről.Nem beszélve, h papi téveszmés.

Commodore 2014.04.23. 22:37:06

íznek ürül, benne vannak a tízbe

faszent 2014.04.23. 22:37:11

@katicaa a hétpettyes:

"viki így szokta, megsért valakit, megsértődik és tőle kérnek bocsánatot."

Igen. Vagy egyenesen lecseszi a másikat, ha nem kér.

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:37:53

Au nem fogunk kint KÖPKÖDNI EGYMÁSRA. vicces

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:38:02

Jééééééééé Teó is benn van még?

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:38:44

Au nem fogunk kint KÖPKÖDNI EGYMÁSRA. vicces

Commodore 2014.04.23. 22:39:16

Kutyafingot meg lehet gyújtani? Ünnepi toyást ehetett.. (büdös)

LittlePurple 2014.04.23. 22:39:56

@katicaa a hétpettyes: ez nem vicces, hanem tény, mert mindegyik megy a maga útján tovább.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:42:08

Mit mondott Viki, hogy mit bánt meg még az után, hogy Iza barátságát nem fogadta el?

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 22:42:30

azt hittem Viki bevallja, hogy mennyit ártott Trakiéknak korábban, de nem

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:42:48

oppá, izát fényezi viki és zsófi is.

Mók_Ica 2014.04.23. 22:46:07

@Krétagarbó: én inkább nem....

villa lakók összegzik az eltelt 100 napjukat.....
au kezdi... ők hatan kint nem fogják köpködni egymást (????) megtanult mosni, főzni...
teoval egy csomó olyan dolog történt, ami kint nem.... pl ugrókötelezés, ő egy haragtartó ember, itt a villában is...
iza, csak 1et bán, amikor trakival összeugrottak pár napja.... ezt bánni fogja forever... és kb szerelmet vall trakinak... a többieknek köszi, örül, hogy megismerhette őket
viki, 2 dolgot bán.... azt, hogy iza barátságát nem fogadta el... mingyá sír...a másik, hogy (már sír) és nem mondja meg
pinki.... az előző nap volt a legpozitívabb és legnegatívabb élménye egyben....az au-val kapcsolatos dolgok alakulását bánja és azt, hogy nem barátkozott hamarabb izával, továbbá bánja vikivel való barátságát....megkérdezi vikit, hogy ő mit gondol erről, au javaslatára majd később ketten megbeszélik
traki örül, hogy látott kilincs nélküli szekrényt (:)) bánja, hogy nem tud megbocsátani izának, de nem tudja feledni az elhangzottakat... a büszkesége nem engedi, hogy mellé feküdjön...

iza szeretne kérdezni valamit, de traki nem akarja mindenki előtt megbeszélni... kimennek

viki és pinki a hálóba mennek ketten

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:47:18

viki már megint: ő bántódott meg.

Krétagarbó 2014.04.23. 22:48:19

Kinek mit adott a játék:
AU: tudok már tükörtojást sütni. Na jó, örül kb. tíz embernek, hogy megismerhette. Amit sajnál, hogy Pinki képét összetörte.
Teó. egy csomó új dolog történt vele, ami kint nem??? Teókám, te kint akko' hogyan éltél?
Izé: sok mindent megtanult. Amit bán, az a k. anyázás, szánja bánja, de sokkal több jó élménye van Trakival (jó kis pettingek óóó).
Viki: aki most nem hazudik. Két dolgot bán: Izé barátságát nem fogadta el, (sír Viki most, adok neki zsepit mingyá) a másikat nem árulja el.
Pinki: legpozitívabb és legnegatívabb élménye is tegnap érte, a nyeremény jó volt, AU-val a vita rossz volt. Pinki az elején tökre szimpatikus volt neki AU, de ez már a múlt. Ő is sajnálja, hogy Izével nem barátkozott előbb. Negatív élménye: Viki barátsága, nagyot csalódott benne.
Traki: Mivan?? Ő még nem látott kilincs nélküli szekrényt.. nagy élmény. Sajnálja, hogy AU-val nem alakult ki barátság (érezhető volt a féltékenység AU-Zsóti párosra is), sajnálja Izével való kapcsolatát. Izé kérdezni akar vmit, traki kivonul, gyere ki kint megbeszéljük. Viki is elvonul Pinkivel, AU javaslatára. Viki négyszemközt bevallja, hogy az ő barátságát bánja még. (Az a baj, hogy megértem Vikit, hogy bántja Pinki viselkedése, de ne az bántsa már, hogy AU-val hülyül a zuhanyzóba, inkább az, hogy nem állt ki a Vikivel való barátsága mellett. Nem bízott benne sohasem igazán.)

Mók_Ica 2014.04.23. 22:48:53

pinki megbánta hogy vikiben bízott.... viki eárulja, hogy a másik jó dolog a villában pinki barátsága volt..... viki szomorú, elvesztette pinkit... "bárcsak sose mentél volna tegnap haza" mondja pinkinek

iza-traki a cigiskanapén

LittlePurple 2014.04.23. 22:48:57

most esett vikkancs a saját vermébe!

Mók_Ica 2014.04.23. 22:50:02

iza dudahangon mantráz trakinak.... áááá én ezt nem tudom jegyzetelni.... bocsi

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 22:50:16

na, Iza szerelmes, aki nem így látja, az nem jól látja

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.23. 22:50:43

@Mók_Ica: Vikinek lejött, hogy Pinki kapott otthon infókat vele kapcsolatban.

malevil2050 2014.04.23. 22:50:55

állítsák már leeeeeeeeeeeeeeeeeee :) már azt hittem vége ennek.,,,..,,,...,,,...,,,....

Krétagarbó 2014.04.23. 22:51:04

Izé Traki cigis kanapé: Lelkiznek, Izé sírva magyarázza a bizit. Úgy tűnik szerelmes, ha nem, nagyon jól játssza.

Deutsche Gabbana 2014.04.23. 22:51:15

@Mók_Ica: ehhez brutál gépíró kellene, nem vettem észre, hogy mikor vett levegőt!

LittlePurple 2014.04.23. 22:51:59

Mikor lesz már SNITTTTTT????

Krétagarbó 2014.04.23. 22:52:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, azért mondta neki, hogy jobb lett volna, ha nem mehetsz haza.

Mók_Ica 2014.04.23. 22:52:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, ez talán mintha említve is lett volna....

@Deutsche Gabbana: fülén veszi ilyenkor :)

csicserierika 2014.04.23. 22:52:48

Zsófika mire föl okos, mikor buta ?

LittlePurple 2014.04.23. 22:53:40

Már fééélórájaaaa....és megint...

Krétagarbó 2014.04.23. 22:53:49

@Deutsche Gabbana: Ezt én sem bírom jegyzetelni, megy mindkét részről a hiányzol, de Trakit visszatartja az a pár mondat.

Mók_Ica 2014.04.23. 22:54:22

@Deutsche Gabbana: igaziból jellegtelen, értelmetlen párbeszéd... ugyanarról a dologról, már napok óta.... uncsi

jön a kihívás

app: 70% szerint izát vigye teo

Krétagarbó 2014.04.23. 22:54:39

Kit hívná ki Teó helyébe, 74 %ékal Izét hívnák ki az apposok.

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:54:46

hát XO, nem lesz itt heppiendke. :(

Mók_Ica 2014.04.23. 22:55:02

@csicserierika: hehe... de jó a poppolója :)

LittlePurple 2014.04.23. 22:55:28

Fél óra újfent iza-trak nyehergés
10 perc szünet
0, 09 mp kihívás
Jeeee!

nemszázas 2014.04.23. 22:57:03

teó megint sokat szerepelt. Pedig ennél az adásnál még az is érdekesebb lett volna, ha mutatják, ahogy alszik.

XO 2014.04.23. 22:57:10

@Krétagarbó: ha játssza, Oscart neki! :) .... (nem játssza!)

Shoyu 2014.04.23. 22:57:13

Szerintem Au húzzon haza, persze Teo nem tudná kiejteni, de totál megutaltam Au-t a Zsófis veszekedése miatt.

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:57:29

@XO: ma nem. szerintem eccerűen át kellene mennie izának éccaka oszt annyi.

XO 2014.04.23. 22:58:37

@katicaa a hétpettyes: én is erre jutottam...remélem ő is....volt buli az éjjel vodkával... :P

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 22:58:46

írtad, h bulika is volt, hátha ott megtört a jég.

LittlePurple 2014.04.23. 22:59:22

@katicaa a hétpettyes: amikor köpködős veszekedés után traki nyehergett Aurelionak, hogy ő már békülne izével, azt mondta Aurelio: égesd csak le magad és a családodat - utalva az önbecsülésre, a családja becsületére.

Shoyu 2014.04.23. 23:00:04

Szar lehet amúgy krisznek és izanak így osszezarva. Egy ilyen durva veszekedés után csak az a megoldás ha nem találkoznak, voltam ilyen szituban, még ma is rettegek hogy hátha véletlen osszefutunk.

LittlePurple 2014.04.23. 23:00:31

@Shoyu: majd két hét múlva utolsóként megy haza Aurelio (Y)

Nagy Endre 2014.04.23. 23:01:02

Én nem érzem szarkeverésnek Izától hogy elmondta Zsófikánakm a dolgot.Jóban vannak miért ne?Au nem mert Zsófinak elmondanipedig semmi extra nem volt benne.Amikor üvöltött vele akkor is ezt bizonygatta.Piáltak is ez is rátett az tuti viszont Au végig igazságtalan volt Zsófival.Önző paraszt volt és tök mindegy hogy ivott vagy sem.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:01:05

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: mármint szerintem is annyi lenne a büszkeségnek, ha Iza átmenne.

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 23:02:00

zsófika kiöltözött a kendő kedvéért :)

Nagy Endre 2014.04.23. 23:02:01

Tényleg gáz az a környék de ez tényleg nem Zsófi hibája.

XO 2014.04.23. 23:02:52

Pinki: I'm a princess.....pólóba

Gia 2014.04.23. 23:03:10

Teo folyton parázik.. :-)

nemszázas 2014.04.23. 23:03:20

Teó olyan góthikus.

Mók_Ica 2014.04.23. 23:03:45

@Nagy Endre: igen, au bunkó volt... ha viki mondta volna el, akkor sz@rkavarás lenne.... iza egyébként odabökte a végén: de nem tőlem tudod.... mindenesetre megalapozta zsófika kiborulását....

Krétagarbó 2014.04.23. 23:03:54

@Dr. Lilu: Önnek egy új üzenete érkezett.

Nagy Endre 2014.04.23. 23:03:55

örülök hogy izáék most tényleg kidumálták magukat főleg Iza ez most tetszett nem úgy mint tegnap az "és ha elröhögöm magam"....aki meg azt mondja hogy csak szex volt köztük semmi más az vak.

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 23:03:57

kettejüket (Aut és Kriszt) kérdezte IB, h milyen a főnyeremény közelében. Érdekes.

LittlePurple 2014.04.23. 23:05:01

@Mók_Ica: akkor még is csak sz.rtkevert!

Mók_Ica 2014.04.23. 23:05:04

ismét a kiválasztást láthatjuk és ismét halhatjuk a hangmérnöki munka csúcsát.... idegesítő a hang brrrr

Gia 2014.04.23. 23:05:27

Teo sminkje kataszrófa..

Nagy Endre 2014.04.23. 23:05:49

@Mók_Ica: ok de ha azt vesszük a lényeg az hogy aurelio kibökte a tutit hogy megint csak egy önző fasz.hogy kiborult ahhoz viki beszólása is kellett meg ittak is stb.

Mók_Ica 2014.04.23. 23:06:20

teo számított a jelre...
óóóóóóóóóóóóóóóóóó... pinki rúzsa büntet...

Mók_Ica 2014.04.23. 23:07:06

@Nagy Endre: igen au önző f@sz, önzőbb, mint gondoltam....

Gia 2014.04.23. 23:07:29

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Ja.Nem értem miért a homlokára köti a copfját.

Mók_Ica 2014.04.23. 23:07:50

@LittlePurple: sztem rendesen megalapozta az eseményeket....

pomac 2014.04.23. 23:08:02

de az is gáz hogy iza azt mondta aurélionak ahogy tényleg az a legrosszabb környék ( nem emlékszem pontosan a szavaira) és utána ment elmondani zsofinak mi volt benn

Gia 2014.04.23. 23:08:24

Iza megörökölte Csárli pirosítóját.. :-)
Bence "képben" van.

Mók_Ica 2014.04.23. 23:08:42

au ahogy mondja, hogy bencus.... kiráz a hideg....

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:10:19

IB nincs ma (sem) a topon, otthon hagyta a szövegkönyvet

Nagy Endre 2014.04.23. 23:10:30

szerintem nem volt ez annyira tudatos izától.miért akarta volna elrontani a jókedvüket?egyébként így meg kiderült hogy aurelio mekkora bunkó is.

Gia 2014.04.23. 23:11:36

leművelt...könyörgöm,ilyen szó nincs......

Mók_Ica 2014.04.23. 23:12:14

teo gondolatait halljuk: nehéz a helyzet... 2 védett ember, akik nem a szíve csücskei.... de jobb, hogy megtudja, van-e bent helye
au áll teohoz a legközelebb, de fel tudta idegesíteni rohadtul..... érelpattanós veszekedés jelenet ugrik be
iza: többen is ajánlották, a köpködős viselkedés miatt gyengülhetett
zsófi: totál ellentétes egyéniségek

nehéz dönteni....

Gia 2014.04.23. 23:13:11

Ebben igaza van Teónak.Mint szekírozzák,hogy nem párbajozott?Hiszen nem hívták ki.Akkor meg?

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:13:29

Teó biztonsági őrös léptekkel átvág az udvaron

Mók_Ica 2014.04.23. 23:13:31

teot kihívja ib a riportszobába titkos beszélgetésre...
ib: ÚGYMOND ketten vagyunk...... ááááááá

Gia 2014.04.23. 23:13:44

Bencs úgymond átvette,hogy úgymond. :-)

Nagy Endre 2014.04.23. 23:14:40

a top 5 meg a top 3 nem az ő kreálmányuk. az rtl-é ezért van ez hangoztatva ennyire.mondhatnák a többiek is szimplán azt is hogy aki nem párbajozott az menjen akár teó akár más.

Mók_Ica 2014.04.23. 23:14:43

teonak nagyon kell(ene) a főnyeremény, hogy léphessen egyről úgymond a kettőre....

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:15:01

Teó a főnyereményre megy. (???) És mi volt a taktikája? Végigalussza, hátha nem veszik észre, hogy ott van? És a végén elszalad a bőrönddel?

LittlePurple 2014.04.23. 23:15:07

@pomac: így van, ahogy kijött a hálóból, azt mondta, hogy az a leggázabb környék, és ment a fürdőbe picsogni... sz@rt keverni!
arról meg hogy ki milyen bunkó több kötetes novellát lehetne írni! :)

Krétagarbó 2014.04.23. 23:15:15

@Nagy Endre: Van olyan, aki ha zavarban van röhög. Anyósom is ilyen, voltak már ciki helyzetei emiatt.

katicaa a hétpettyes 2014.04.23. 23:15:53

a 100 nap alatt nem hallottam ennyit a hangját, mint ma

Gia 2014.04.23. 23:15:57

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: :-))))))Szalad?Talán birodalomlépeget.. :-))))))

Ejoy 2014.04.23. 23:16:52

Még egy IGAZÁBÓL, és kimegyek a csákányért!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:17:06

@Gia: :) jóvan, akkor cammog. Este Teónak izomláza lesz az artikulálóizmaiban.

Krétagarbó 2014.04.23. 23:17:26

@pomac: szerintem is, kicsit olyan volt, feszkót akart gerjeszteni.

Gia 2014.04.23. 23:18:20

Mindenki ásít.. :-)

Mók_Ica 2014.04.23. 23:18:37

@Ejoy: indulhatsz.. ezzel nyitott teo :)

XO 2014.04.23. 23:18:37

Para van........

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:18:38

ééés: teónak ma nem lóg ki a feneke

Mók_Ica 2014.04.23. 23:19:13

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: röhögök ezen az izomlázon :) jóóóó :)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:20:17

Hihi :). Már megérte regisztrálnom délután.

Ejoy 2014.04.23. 23:20:31

@Mók_Ica: bele baszom a tévébe tejó fejénél:)!

Mók_Ica 2014.04.23. 23:20:32

szíve vagy az esze döntsön?? iza vagy zsófika???
zsófi....
nincs meglepi

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:20:55

Zsófi az áldozat. Izáéknak lesz még idejük nyusziszexelni.

Krétagarbó 2014.04.23. 23:21:16

Pinkit viszi.

Bocs Ica, lemaradtam a visszaolvasás miatt a jegyzeteléssel. De köszi:)

LittlePurple 2014.04.23. 23:22:09

pinki: persze számítottam a kék kendőre, mert pinki papi már otthon mondta neki :)

Ejoy 2014.04.23. 23:22:16

zsófi Adams familyre vette a figurát!

Nagy Endre 2014.04.23. 23:22:17

@Krétagarbó: iza is ilyen de épp itt nekem ez nem volt hiteles.nem könnyeket vártam csak nagy volt a körítés.érthető?

schanc 2014.04.23. 23:22:18

Nulla meglepetés, Teo jól felhozta az érveket, majd - szerintem - hozott egy rossz döntést.
Hajrá, Teó!

Mók_Ica 2014.04.23. 23:22:19

lehet szavazni.... vasárnap párbaj...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 23:22:20

"ezerszer megkérdezték: tudod a beszéded?"
mi ez, elnökválasztás, hogy beszéde legyen? azt hittem, csak úgy csacsogniuk kell. jó, hogy nem írják meg nekik előre. mondjuk ki tudja :D

Commodore 2014.04.23. 23:23:58

Lefingotta a kutyát! Durva!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 23:24:23

na iza meg a logika bazz :D
"csak a kutyát fújtam be és azért raktam oda, hogy neki is könnyebb legyen"
aha, mert ha az exem illatát érzem valahol, az aztán baromira megkönnyíti a dolgot :D tényleg.

malevil2050 2014.04.23. 23:24:46

Most akko kire szavazzak?, micsoda dilemma :)

Krétagarbó 2014.04.23. 23:24:50

Az előzetest látva férj: "van baj..." Azért eldugom a parfümöket itthon...:)

Mók_Ica 2014.04.23. 23:24:55

@Krétagarbó: nincs mit :)

honap ismét traki iza nyehergés.... iza már lement kutyába.... trakinak ettől egyre nagyobb lesz az arca és egyre kevésbé kell neki iza....már nem megközelíthetetlen királylány, elvesztette a varázsát....

LittlePurple 2014.04.23. 23:25:08

@katicaa a hétpettyes: talán mert az ertéel annyit mutatott belőle :)
.....
hogy rohadjon el holnap is ezt a nyűves nyehergést kell leadni!
ilyen nyomorék vv nincs több!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.23. 23:25:57

Holnap is lesz sírás bőven. Jól bírják azért, én ennyi idősen, ilyen idegállapotban, 20 éves kori hormonháztartással már biztos beugrottam volna a másik ágyába. Legfeljebb elzavar. De megpróbáltam volna.

Nagy Endre 2014.04.23. 23:25:59

Azért Krisz rendes volt Zsófikát ölben vitte be....tudta hogy nem lesz ütés de hátha:D

XO 2014.04.23. 23:26:06

@Mók_Ica: szerinted a buli lesz a bv-ben?

LittlePurple 2014.04.23. 23:26:21

@malevil2050: a kiesettek közül valakire ;)

kontratenor 2014.04.23. 23:27:07

Nálam egy-két hét pihi jön. A következő kiválasztásig totál érdektelen az egész.
Izáék szenvedését és Pinki szemének kinyílását magamtól is el tudom képzelni.
[Utóbbival kapcsolatban a kinti uzsival a rendezőség szerintem komolyat hibázott.]

XO 2014.04.23. 23:27:23

@LittlePurple: nyuggeeeeeeeerrr :) lesz jobb! :)

Mók_Ica 2014.04.23. 23:28:03

@XO: volt buli? úgy látszik ez a legújabb, hogy a bvben érdekes, még nem leadott anyagot adnak le..... mingyá meglátjuk :)

XO 2014.04.23. 23:28:09

@kontratenor: most itt hagysz? ez ugye nem komoly? :))

Gia 2014.04.23. 23:29:20

@kontratenor: Legalább Viki szarva letört.Már nem olyan magabiztos.

XO 2014.04.23. 23:29:23

@Mók_Ica: igen...bár az iccaka volt...hallhattunk belőle (nem, nem láthattuk, csak hallhattuk!) kemény 5 percet! :( (az volt mind az ON)

Kolbinnyó 2014.04.23. 23:30:16

Elég gáz hogy ezt is Kokkiza gerjesztette,nem? Őt kéne már vastagnyelű szívlapáttal torkonvágni egyszer...

Nem Penny hajója 2014.04.23. 23:30:44

Teó hosszas mérlegelés után egy rohadt rossz döntést hozott. Amúgy is nyert volna Pinki, de most meg pláne, hogy mutatták, hogy szar környéken lakik, meg Au is basztatja. Most mindenki Pinkit sajnálja.
Pedig tálcán kínálta a sors Teónak a lehetőséget azzal, hogy Iza most közutálatnak örvend.

Áhhh... mondjuk én azért Teóra szavazok, amúgy sem nagyon volt még olyan, hogy a párbaj győztesére szavazzak.

kontratenor 2014.04.23. 23:31:12

@Gia: Egge, csak külső hatásra. Nem túl fair.

Nagy Endre 2014.04.23. 23:32:10

Asszem Iza szenved de nagyon.Amúgy Krisz tipikus Skorpió.Kevés embert enged igazán közel magához és nagyon érzékeny de nem mutatja ki.Ha úgy érzi megbántották visszaszúr és nem mérlegel.Hajlamos a bosszúra és nem felejt sokszor magába szúr fájdalmában mert tehetetlen.Nagyon tud szeretni és gyűlölni is.Szereti birtokolni azt aki az övé.Hűséges, a szexben nagyon jó partner.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.23. 23:32:24

@Nem Penny hajója: akkor én zsófira szavazok és valamelyikőnknek megtörik az átka :D
ugyanez történt velem is, talán egyszer szavaztam nyertesre eddig, szerintem azt is csak félrenyomtam.

XO 2014.04.23. 23:32:51

@Gia: azért amikor viki azt mondta a ripóban, hogy kint se voltak barátai, engem elgondolkodtatott....viszont tetszett, hogy az Pinki és viki is sajnálta, hogy nem nyitottak jobban "önző és nagyképű" Iza felé... (HAJRÁÁÁÁ IZA!!!)

Mók_Ica 2014.04.23. 23:33:12

@Nem Penny hajója: bv-ben durci és zsóti a szkájpon.... durci ugyanezt mondta, mint te :)

malevil2050 2014.04.23. 23:34:34

@LittlePurple: Igazad van deep purple,ha lehetne megtenném isten bizony :)

XO 2014.04.23. 23:35:56

Úgy érzem még ma is hiába várjuk az ON-t.....

malevil2050 2014.04.23. 23:35:58

@Nem Penny hajója: Nyomjunk egy tejót? legyen ! :) De a többivel is egyetértek.

LittlePurple 2014.04.23. 23:36:07

@malevil2050: ja, nem akarnád esetleg lecserélni a képedet?

Krétagarbó 2014.04.23. 23:36:43

@Nagy Endre: Ezek a jegyek így félrevisznek. Én is skorpió vagyok, de isten bizony nem hasonlítok Trakira. Még a fenti jellemzés sem igaz rá egy az egyben.

Morcz 2014.04.23. 23:36:59

Sziasztok!

Teót bírtam/bírom valamennyire, de pinki kicsit szimpibb lett az utóbbi időben. Szerintem ő nyer.
Ja, és : Hajrá Iza!!! :D

Nagy Endre 2014.04.23. 23:39:10

@Krétagarbó: Én most egy általános jellemzést adtam van több Skorpió ismerősöm is és van köztük olyan mint Krisz és van aki majd az ellentéte.

Krétagarbó 2014.04.23. 23:39:11

@Krétagarbó: mármint rám. Trakit nem ismerem annyira.

Krétagarbó 2014.04.23. 23:40:24

Jó éjt mindenkinek, most már aztán tényleg legyen on!!
Már csak 19 nap...

Nagy Endre 2014.04.23. 23:41:06

@XO: nem mondom hogy Iza lett volna az ideális barátnő Zsófikának de lehetőség.Viki ha normálisabb akkor vele egy őszinte kapcsolat lett volna.De ő taktikázik végig.

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.23. 23:41:10

@Krétagarbó: Szerintem csak már hiányzik a (z elázott) jobbkeze

XO 2014.04.23. 23:42:07

@Morcz: Szia Morcz! :)
@Krétagarbó: Szép álmokat Krétácska! :) :*

Nagy Endre 2014.04.23. 23:42:22

Vikivel az a baj hogy egy ideje nem tudom hogy tényleg milyen ember de azt érzem hogy baromi érzékeny és magányos.

Morcz 2014.04.23. 23:44:06

@Krétagarbó: jó éjt!

@Nagy Endre: amit kizárólag magának köszönhet.

Nagy Endre 2014.04.23. 23:44:35

Azt gondolom hogy nem lesz egy ordibálós párbaj hacsak nem segítenek rá Liluék.
Dávid épp a Belevalóban Autisteníti...

Morcz 2014.04.23. 23:45:09

Egy érdekesség: a VV oldalán Zsófi lakóhelye Debrecen. :D

Nagy Endre 2014.04.23. 23:46:52

@Morcz: Szerintem a szülei vagy az édesapja odavaló lehet hogy ő is ott született.

Kolbinnyó 2014.04.23. 23:46:55

Tényleg hölgyek, oszt Tik' mit láttok Áurélijóban, hogy ekkora sztár (ld Faszbuk baráti kör) biztos szekszis a kamu latino sztori, a 70es bicepsz ,meg kb ennyi IQ is, a zselés haj a szemtengely ferdüléses tekintete fölött, tényleg ennyire menő,hogy arra büszke amit nem ő maga ért el,hanem apuci, és emellett az első dühkitörésekor pofántörölne ? V szimpán ő a legszimpatikusabb,mert mindig történik valami,de a kutyának sem kéne,hiába nyom százkilóval fekve? V örök rejtély marad ez is,mint Cock Iza lapos segge? ...

Nagy Endre 2014.04.23. 23:56:55

van egy érzésem hogy Krisztián nem viszi ki párbajra Izát jövő héten....De jelet lehet tesz rá.

mercsi 2014.04.23. 23:57:11

@Morcz: a bemutatkozó videójában viszont azt mondta, hogy pesti lány

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.23. 23:59:28

@Nagy Endre: "... top 5 meg a top 3 nem az ő kreálmányuk. az rtl-é ezért van ez hangoztatva..."

Igen, Viki elismerte vihogva, hogy le kellett csapni a magas labdát, tehát ürügynek jó vót Nyilván ő egy percig sem gondolta komolyan - de sztm a többiek sem. Örültek, hogy van mit mondani - külön konfliktus nélkül.

Morcz 2014.04.24. 00:02:02

Asszem ma is későn lesz online már ha lesz egyáltalán..... Jó éjt nektek!

SzilajSzilard 2014.04.24. 00:02:26

A nagyonkiabálós jelenet felénél járok. Annyi a némítás hogy azt hittem némafilmet nézek, vagy véletlenül lenyomtam a hangerőt a laptopon. Komolyan.
Au-t bánthatja hogy a kiszálláskor a szembe szomszédok Szevasz itt az Aurélió tesó-zták.

Nagy Endre 2014.04.24. 00:02:56

Egyébként ha bennti fejjel gondolkodom én is azt mondtam volna hogy az menjen aki nem párbajozott.Viszont Teórol a legtöbben azt gondolják gyenge ez is egy indok hogy őt küldik ki nyílván nem ezzel az indokkal.De ez majd minden való világbanm megvolt hogy valaki aki nem sok vizet zavart eljutott a feléig a játéknak és kiesett.Addig nem zavart sok vizet.

Nagy Endre 2014.04.24. 00:04:46

A belevalóban Zsolti-Dorka "álompár" skyepolt.Hol a papaucs meg a fekete zokni?Ezek szerint csak taktika volt ez bennt?:D

XO 2014.04.24. 00:06:10

@Morcz: Jó éjszakát! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 00:08:09

@Nem Penny hajója: "... mondjuk én azért Teóra szavazok..."

Arról nem is beszélve, hogy Teó valóságos akadémiai székfoglalót mondott a kihívásban. Ennyit összesen nem beszélt folyamatosan.

Nagy Endre 2014.04.24. 00:08:37

Elnézve a holnapi összefoglalót gyerekek még....

Nagy Endre 2014.04.24. 00:10:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát ja:D Ha egyszer Teó megszólal annak súlya van.

Jó éjt!

XO 2014.04.24. 00:11:46

Masszív KHF van....ha netalántán lesz ON...még jövök (remélem)! Szép álmokat mindenkinek! :)

XO 2014.04.24. 00:12:50

@Nagy Endre: ebben egy percre sem volt kétségem....de azért szerethetők...(valahol mindegyik!)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 00:15:44

@Nagy Endre: "... Szerintem a szülei vagy az édesapja odavaló lehet hogy ő is ott született. ..."

De ahogy halottam, tök jól beilleszkedett Apuka. Az egész kocsma Zsófinak szurkol. :)

Aludj jól.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 00:18:24

valahol nem lehetne bepanaszolni, hogy nincs On?

kontratenor 2014.04.24. 00:26:34

Egyébként nekem is furák Zsófi erkölcsei. Ugye voltak erotikaexpós képei vagymik, továbbá az simán belefér, hogy egy pucér férfival zuhanyozzon, aki a pélóját a hasához-melléhez dörgöli. Nyilván Viki fotós kérése túlkapás volt, de ugyanúgy a rá adott válasz is. A kapott infók (főleg Au mellett) arra sarkallták, hogy szakíítsa meg a Vikivel való kapcsolatát. Viki jó genya az égvilágon mindenkivel, de tényleg odaadóan védelmezte eddig Pinkit. És a látottak-hallottak alapján totál egészséges reakció, hogy Izában bízik jobban. Ez meg nyilván fáj Vikinek, aki ezt jól megszívta, mert neki tényleg ez volt az egyetlen működőképes kapcsolata odabent.
Az meg megint más kérdés, hogy akkor milyen kapcsolatai lesznek így Pinkinek. Aurélió másodszor is lecsicskázta (és nem nagyon volt igaza), ezeket a meggondolatlan szavakat nem megbocsáthatónak tartja, De akkor meg elég fura, hogy ennyire közel érzi magát Izához, aki szintén épp meggondolatlan szavak miatt szenved.

kontratenor 2014.04.24. 00:28:21

Ja, és ha jól emlékszem, Aurélió hisztisnek és tapintatlannak tartja Zsófit. Ez durvább, mint mikor Viki bárkit lebunkóz.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 00:30:23

@malevil2050: Hát akkor panasz:
Az utóbbi időben csak azért iszom még egy délutáni kávét, hogy ébren tudjak maradni az Onra. Erre tessék. Nincs is On! Kávé az bezzeg volt. Én meg kukorékolok.
Reggel kelhetek korán, álmosan, és még csak azt se tudom, mi volt a vellában az éjjel. Viki fürdött-e. Iza átfeküdt-e. Zsófika lemosta-e a szemöldökét. Traki aludt-e, vagy pityergett.
Trakit amúgy bírtam, amikor bőgött, levehetné többször is az álarcot, engem komolyan meghatott.

kontratenor 2014.04.24. 00:30:55

És nagyon érdekesnek tartom Viki reakcióját arra, hogy Zsófi főleg mások reakciói miatt szakítja meg a vele való kapcsolatot. Az igazán okos próbálkozás, hogy arrafelé tereli a dolgot, hogy ővele volt szűk száz napig, csak ketten tudják, mi is történt igazából köztük. Az érzelmi zsarolás viszont enyhét undorító. Mint pszichológiai kísérlet ellenben érdekes.

XO 2014.04.24. 00:33:13

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: kv nélkül...6-ra megyek a melóba....ennyi! :) Panasz ON

XO 2014.04.24. 00:34:40

@kontratenor: viki jól nyomja az érzelmi zsarolásos funkciót...nem egyszer vetette már be!

kontratenor 2014.04.24. 00:34:45

@XO: Hú, az a maciparfümözés az eddigi harmadik leggázabb cselekedet Izától :)

kontratenor 2014.04.24. 00:35:30

@kontratenor: Ez nem válasz volt, csak főleg Neked szántam :D

XO 2014.04.24. 00:36:52

@kontratenor: te is tudod: a szerelem öl, butít és nyomorba dönt.... ne bántsd érte!
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: az még nem eldöntött úgymond! Éppen most kellene... :)

XO 2014.04.24. 00:38:18

@kontratenor: amúgy kutya....Iza kutyája... :)

kontratenor 2014.04.24. 00:39:41

@XO: Nincs olyan kedvencem, akiért kitarthatnék. De Iza mellett nem tudnék. Nagyon gáz dolgai is vannak.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 00:41:44

a maci(amúgy kutya)parfümözés az már a végső kétségbeesés úgymond
én bírom Izát egyébként, bár nem láttam még élőben ilyen embert, semmilyen szempontból nem hasonlít a korabeli önmagamhoz, de látok benne értékeket, anyázás ellenére is. Akkor mondjuk megrendültem elég alaposan. De pszichológus segítségével némi önkontrollt bele lehetne nevelni, ráférne némi tanulás is, meg a hobbimodellkedés helyett meg kéne neki mutatni, hogy mi az, hogy munka. És akkor még akár normális felnőtt is válhatna belőle. Ezt a modellkedős dolgot amúgy nem értem, alakilag szerintem Traki ezerszer csinibb mint Iza. Izának a szeme és a szája gyönyörű. Kivéve anyázás közben.

XO 2014.04.24. 00:44:58

@kontratenor: :) (elkezdtem, de aztán azt gondoltam nem fogom magyarázni, hogy miért ő az, aki mellett a végsőkig kitartok...talán láthattad ezt már eddig is!)

kontratenor 2014.04.24. 00:50:28

@XO: Nem kell magyarázni. Nagyjából tudom.
Igazából én vagyok rossz alany valahol, soha semmiben nem tudtam feltétel nélkül rajongani, talán még tőlem függetlennek szurkolni sem. Példaképem sem volt sosem.
Vegyük példána a focit. Seosem értettem, milyen lehet madridistának lenni. Mit kell olyankor szeretni? Igazoláspolitikát? Márkanevet, annak hangalakját? Csapatszííneket? Mit?
Én értékeket keresek. Izában van, ettől függetlenül bőven vannak visszás vagy épp visszataszító dolgai.
Vikit tartom még érdekesnek, nagyon nem ilyen vagyok és érdekes kívülről megfigyelni.

XO 2014.04.24. 00:50:31

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: (Y) mert nagyrészt bizony egyetértek :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 00:52:12

@kontratenor: "... Zsófi főleg mások reakciói miatt szakítja meg a vele való kapcsolatot...."

Zsófit hallgatva olyan, mintha mindig mindenről önálló véleménye lenne, határozottan döntene: én ilyen vagyok, mondja.
Közben meg észre lehet venni, hogy mindig ugrásra készen figyel, mint azok a gyerekek, akiknek otthon néha nagyon alkalmazkodniuk kell az otthoni viszonyokhoz. Valahogy úgy szemlélődik, hogy mindig meg tudja előzni a bajt, ami rázúdulhat. Talán ezért vannak néha meglepően jó meglátásai.
Nekem egyébként úgy tűnt, hogy Zsófit nem rázták meg érzelmileg Viki szavai, hanem csak az volt érdekes számára, hogy nála legyen az igazság. Egyelőre Viki jobban megszívta ezt a törést - bármit is mondott Zsófinak erről.

kontratenor 2014.04.24. 00:56:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ez tökre így van.
Vikitől most azt várom, hogy Zsófira bízza, döntse el, hogy mögé álljon-e vagy sem.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 00:56:56

Jó éjt kedves ontalanok!
Holnap nem kávézok délután, hátha akkor lesz adás.

malevil2050 2014.04.24. 00:57:31

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Kedves Olvtársnő ( ha jól derítettem ki )Megkeresésére a következő választ tudom adni.Panaszával egyetértvén ( h van e ilyen szó? fogalmam sincs :) ) a következőt szertném önnel tudatni. Vv onylány nézése céljából soha ne igyon kávét! Ha még is bátorkodik ezt megtenni akkor ne igya meg tul korán,mert mire esetleg lesz valami,akkorra elmúlik a hatása.A kávéjába tegyen egy kis tejet ( fehérítés céljából ) nehogy összekeverje a khf alatti feketével, mert az fogyaszthatatlan :)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 00:59:33

@malevil2050: igenis értettem, holnap kv helyett pálinkázok, az Zsófiéknál is bejött :)

pomac 2014.04.24. 01:01:13

szerintem zsófika szerint ezért mendemonda az öskor :D tuti látta ezt a részt
www.youtube.com/watch?v=xw2I0jAJqcI

malevil2050 2014.04.24. 01:01:33

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Rendben és akkor majd jót veszekszünk :) Közös fürdést mostt nem tudok vállalni,mert a nyakamban a tábla : Vigyázat fríssen mázolva ! :)

XO 2014.04.24. 01:02:06

@kontratenor: @nemhiszemelhogymindennévfoglalt: szép álmokat....van még 4 órám, hogy alvást színleljek! :)

Amúgy nem vagyok a szó szoros értelmében vett rajongó (elvakult és idealizáló). Soha nem is voltam senkivel olyan. Nem rajongtam focicsapatért, együttesért, híres emberért elvakultan. Látom Iza hibáit, de ezekkel együtt is bírom őt!

XO 2014.04.24. 01:04:22

@malevil2050: ki ne maradj: neked is az aludj jól! :)

malevil2050 2014.04.24. 01:05:04

@XO: Nahh azéé :) virágos álmokat :)

SzilajSzilard 2014.04.24. 01:09:54

Amikor Iza aranyos akar lenni, akkor enyhén mosolyog csak, és előre engedi a felső fogsorát, és megmutatja a mélyharapását. És picit nyújtogatja a nyelvét ahogy beszél. Ha ezt látjátok, akkor cukiskodik. Az anyázásos verzió annyiban különbözik ettől hogy közben vigyorog mint Joker, de ugyanúgy jóval előrébb van a felső fogsora.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 01:15:29

@kontratenor:"... hogy Zsófira bízza, döntse el..."

Igen. Bár most nagyon mérlegelnie kell, és nem lennék meglepve, ha már meg is tette volna. Ha Teó jönne vissza, akkor Teót extrán nem zavarná, hogy Viki Zsófit támogatta, hiszen ezt Teó természetesnek tartja. Tehát ÚGYMOND, Teó személyében nem szerezne haragost. Viszont ha Teót támogatná, akkor az esetlegesen visszatérő Zsófi védett lenne, simán bosszúból jelet rakhat rá, túl nagy kockázat nélkül. Ha viszont Zsófit támogatja, azzal megmenekül az előbb említett veszélytől, ezenkívül Zsófinak mindenképp tetszene ez a "már nem vagyunk ugyan barátok, de hát ez a száz nap meg az ember érzései...blabla", szóval ezzel benyalna neki, és Zsófika megvenné. Hát kíváncsi leszek.

XO 2014.04.24. 01:41:06

ON: Iza eszik, holnap főz, traki a nappali kanapén

XO 2014.04.24. 01:42:26

Iza sütit eszik, Pinkinek is ad...levél....KHF...volt nincs ON

XO 2014.04.24. 01:45:25

@XO: olyat evett, mint Teo a gondolatok közben....zöldségleves lesz, szólt vikinek, hogy majd ne felejtsen el neki szólni, hogy ne felejtse el :))

XO 2014.04.24. 02:06:39

ON: Pinki a zuhany ....tök magányban

XO 2014.04.24. 02:12:09

Teo lépett ki a hálóból még a kihívós pirosban, át a nappalin ki az udvarra, talán a nyugiba indult, de ez rejtély maradt...KHF

XO 2014.04.24. 02:41:05

ON: Au - Teo zuhany...viki wc-ről kijövet: "szép" pár vagytok. Jó éjszakát kívánt! irány a háló, végre kapcsolható a villany....örül és vetkőzik...
Traki a nyugiban 4-es vacsi után takarít (seper) és kéri a szerkiket a kamerába, hogy kapcsolják le a villanyt, mert szeretne ott aludni. KHF után leszedi a tányérokat és beviszi a mosogatóba.
váltás a zuhany alatt Teo mellett (aki egy szál semmiben intim borotvál) Iza zuhanyzik...

XO 2014.04.24. 02:45:56

KHF után traki pakol a sötét nyugiból...asztalokat, székeket, Au segít neki...KHF

XO 2014.04.24. 02:46:38

@XO: asztalt...az csak egy volt, 4 székkel

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 02:53:19

@Mók_Ica: @Krétagarbó: Köszi csajok a közvetítést :).Majd visszaolvasom, de még egyelőre idegállapotban vagyok,felhúzták az agyamat. :tantrum:
@XO:
Szia . :)

Krisz edz, valaki lehúzta a wc-t. Au ideges, valaki férfi deoval fújta be a wc-t.

XO 2014.04.24. 02:55:14

Traki cigi...nagyon gondolkodik....aztán nekiáll fekvőtámaszozni a jakuzzi mellett. Nincs rajta a mikroport...lesz kollektív bünti? (csak viccelek!)

Au: ki az az idióta, aki a ff spayt használja wc illatosítónak?....

Traki 2 sorozat után feszít az ablakban...gondolkodik, de elég lett mára....vissza a cigis kanapéra

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 02:55:46

Krisz elengedett egy mélyen zengőt (böfögés).Cigiskanapén liheg... rápappantott egy cigire.

XO 2014.04.24. 02:55:55

@Lilith.Inanna1: sziaaaa.....traki ki lett néhány fekvőtől...

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 02:57:03

@XO: Kemény gyerek...
ó bakker khf

XO 2014.04.24. 02:57:44

@Lilith.Inanna1: volt már néhány..... úgymond :D

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 02:58:44

@XO: El voltam foglalva (de minek) , mindenről lemaradtam. :D :D

XO 2014.04.24. 03:02:05

@Lilith.Inanna1: láttam mehetnél Maunikához a sóba :DD ♥

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 03:07:26

@XO: Beflegmultam rendesen. :D <3 azért is úgymond dikk. :D

XO 2014.04.24. 03:13:05

@Lilith.Inanna1: nem sok, de azért én örülök neked igazából, úgymond! :D

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 03:15:02

@XO: szeretethiányra van szükségem, én is örülök neked.:)

Lilith.Inanna1 2014.04.24. 04:13:30

@malevil2050:" Kedves Olvtársnő ( ha jól derítettem ki )Megkeresésére a következő választ tudom adni.Panaszával egyetértvén ( h van e ilyen szó? fogalmam sincs :) ) a következőt szertném önnel tudatni. Vv onylány nézése céljából soha ne igyon kávét! Ha még is bátorkodik ezt megtenni akkor ne igya meg tul korán,mert mire esetleg lesz valami,akkorra elmúlik a hatása.A kávéjába tegyen egy kis tejet ( fehérítés céljából ) nehogy összekeverje a khf alatti feketével, mert az fogyaszthatatlan :)" ....Útmutatót figyelembe véve ,szakember...jelen esetben szerény személyem....ellenőrizte. Kávé hatása rég feledésbe merült, sötét khf továbbra is fenn áll....
Brit tudósok kimutatták, hogy aki nézi az on/off lájnt, reggel nem tud bootolni és csak csökkentett módban képes kikászálódni az ágyból.
Megyek ölelem a párnám és jó reggelt a korán ébredőknek. :)

XO 2014.04.24. 05:21:10

Jó reggelt! :) HAJ-RÁÁÁÁ IZA! :)

lopiciG 2014.04.24. 06:12:31

Au azért nem olyan hangsúllyal mondta, a többieknek azt amit Iza kicsit elferdítve továbbadott. Mondjuk azt vkinek a szemére vetni, hogy a nyóckerben fèlne kimenni az utcára.... finoman szólva sem túl tapintatos...
Au szeritem irigyli Zsófit a boldog kis családjáèrt... Szerintem az ő lelkivilágát nagyon elbaszta a saját családi helyzete...szerintem neki àllandóan tepernie kellett, hogy szeressèk vagy figyeljenek rá... Állandóan parázik, hogy nem lesz még sok ideje apjàval együt...
Igazsàgtalan ès önző volt szegény Zsóficával, nem tehet arról Zsófika hol él, arrol meg plàne, hogy Au apja már idős ès nincs meghitt családja..
Izukát már lassan èn is sajnàlom...kitartó lány, lassan de már pedzi Trakit...
Az öfi legnagyobb meglepetése: Viki fèltékeny Pinkre.!!! :D
a fèltèkeny rossz beszólást Zsófi egy picit túlreagálta... Viki ezen jól besértődött és kèsz az örihari. Buta ez a Pink, hogy nem látta, hogy Viki, miért csinàlja mindezt.. Viki is tanult egy újat: egy barát nem kisajàthatító.

XO 2014.04.24. 06:26:02

Cölöplét a blvrban:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/mar-celebkent-elnek-a-kiesett-vv-sek-2248921
"Dorka (20) nem szokott nagy ügyet csinálni belőle, ha a lányok megrohamozzák, de civakodni szoktak emiatt"

csillagkukkancs 2014.04.24. 06:39:51

@lopiciG: Izuka? :D érdekes, ahogy becézed azt az embert, aki estétől másnapig bántotta szexpartnerét, s annak kizárására hajazva mocskolódott. :D ez derék.

LittlePurple 2014.04.24. 07:19:49

Sziasztok! :)
@malevil2050: mert olyan jókat írsz :) és mert olyan úúútálék akit ábrázol képed....
na jó, nem kell ám, majd legfeljebb csak egyik szemmel olvaslak :)

@lopiciG: pontosan az izé keverte meg a sz@rt, amit előtte a vikkancs aknázott be (nyomd a pinki fejét a farkadhoz) egy puskaporos helyzetben két ittas személyt két másik személy ilyen helyzetbe hozott.... és utána még ez a két másik személy még véleményezte is az "előadást" congratulation a jellemükhöz!
A másik az hogy már hete a bunkóság mélységéit, láthattuk elemezgethettük szintről szintre, olyan mélységekig hogy az már elfogadhatatlan. Ennek a vitának tulajdonképpen olyan dolgokról volt szó, amiről egyik sem (csonka család, anya hiánya - teljes család, ki hova született) és Aurelioból nem az irigység, hanem a fájdalom beszélt. Igazából mindkettő tehetett arról hogy addig elfajult, ameddig, mert egyik sem engedett. Sőt még a pinki meglepő módon nyomult előre, mint egy tank, viszont Aurelio okosan tette, hogy bement a nyugiba, kizárva mindenki mást. És nem fajult a tovább a TAJságig, mint ahogy izé-trak balhéja.
Viszont Aurelio megint csak bocsánatot kért kétszer is, vagy ki tudja

LittlePurple 2014.04.24. 07:21:11

vagy ki tudja ... *hányszor

lemaradt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.24. 07:24:33

@XO: dikk.

Az a baj ezzel a vv-vel, h ingerszegény. Oszt mindenki ráér zrikálni a másikat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.24. 07:34:53

Pinknek a tegnapi vernyákolás után van még hangja vajon?

Apropopoló, az imént macskák párzottak mellettem.

Nagy Endre 2014.04.24. 07:42:49

Viki mondott Aurelionak valamit mikor kinnt voltak a kertben hogy inkább au érdemelné meg a látogatást vagy mi.na Aunál ez elég volt hogy benne maradjon a tüske.És ez robbant benne késöbb.Aurelio meg a teraszon is elmondta hogy Zsófika hol lakik ezen kiakadt.Iza akkor nem volt ott neki a hálóban mondta és Iza nem rosszindulatból mondta ezt hogy tényleg a legrosszabb környék.Aut késöbb szembesítette zsófi a fürdőben és iza is ott volt és nem mondta Au neki hogy miért mondta iza zsófinak ezt amit neki.Tehát ez nem volt egy olyan kibeszélés vagy szarkavarás szerintem Iza részéről.Az hogy Auból kijött az igazság amit erről gondol az már egy akkor megvolt mikor kiderült nem hozzá mennek és ha nem megy zsófihoz akkor az se mehet haza.Aztán viki stuffolta majd ő próbált jófiú lenni a látogatásnál ittak is és aztán ez a vége.

Nagy Endre 2014.04.24. 07:45:54

Egyébként senki nem adta volna oda a családlátogatást Aunak talán most Krisztián mert fasírtban van Izával de ez sem biztos.Na ennyit erről.Nem Iza a legönzőbb itt hanem Au.Neki mindig az kell hogy tapsoljanak neki hogy mindig legyen aki szeresse stb.Azt nem értem miért van itt?Tudhatta hogy ez lesz bennt hogy az apját nem láthatja sokáig nem?

csillagkukkancs 2014.04.24. 07:47:14

@Nagy Endre: szóval, Iza-ura okés, de Viki kakás. érdekes ez is. te jó ég! ez se elfogultság ugye? :D

Nagy Endre 2014.04.24. 07:56:28

Au@csillagkukkancs: nem vagyok elfogult Izával de ezt nem látom egy olyan nagy dolognak.Nem vagyok vele elfogult egyébként sem.Nem volt itt uszítás.Piásan eleve az ember könnyebben túlreagál dolgokat.Amúgy meg Aurelio mindenkinek elmondta hol lakik Zsófika ez nem volt titok.Ha meg neki nem meri az meg gáz.És nem bántásként mondta neki késöbb csak ő félne ott lakni.

Más:Viki lehet hogy kiakadt azon hogy Zsófi a meztelen Auval bohóckodik de ittak jó volt a családjánál hát istenem ez volt.Egyszer ő is lazulhat.nem dugták meg max asszem csak csók volt köztük.Viki úgy csinált mintha Zsófi a szüzességét vesztette volna el.A beszólása meg tényleg bukó volt.Mert vele senki nem akart semmit eddig se.Au meg ott röhögött....

Nagy Endre 2014.04.24. 08:00:00

Azon miért nem akadt ki senki hogy Au lazán lebaszta a földre a tálat amit Zsófi szülei küldtek be a többieknek?

XO 2014.04.24. 08:08:41

De akkor ezek szerint több újság is készült....de egyenlőre csak a tevi lett nyilvános.

Nagy Endre 2014.04.24. 08:10:37

Az RTL most is egy próbát akart tenni a látogatással ahogy lila kendő esetében hogy hogy oldják meg ezt a dolgot.Ezt a benntiek nem érzik vagy nem látják át mert annyira hermetikusan elzárva élnek a maguk világában valószinüleg vagy ha érzik is nem mondják?És pont azzal a két emberrel tették meg akiknek eleve nagyon fontos a család és főleg Au miatt mert látni akarták hogyan oldja meg a helyzetet vagy nem.

Nagy Endre 2014.04.24. 08:12:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: akkor nézd vissza:D

További szép napot mindenkinek!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.24. 08:13:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hello :) hát eddig a húzott szeműeket boldogítottam, nemrég jöttem vissza a kerekszeműekhez, aztán belevetettem magam a VV bugyraiba - és nem kell csalódnom, nem változtak :DDD

Conchobar 2014.04.24. 08:22:14

@Nagy Endre: "Viki mondott Aurelionak valamit mikor kinnt voltak a kertben hogy inkább au érdemelné meg a látogatást vagy mi" - Mit mondott Viki? Egyébként, bármit is mondott az egész mögött Aurélió állhatatlansága és magamutogatása húzódik meg: eleinte jófejnek akart tűnni avval, hogy (bár ő is találkozna az apjával), Zsófira hagyja a nyereményt (mondja is, hogy ő úgyis engedni fog, de kiötölte a pénzfeldobást). Mikor megvolt a jófejség ezen bemutatásával, akkor jött a következő felvonás, amely során ismételten a jófejséget akarta demonstrálni, elkezdett húzódozni, hogy ő olyan valaki ám, akinek nincs pofája Zsófia apjának a szeme elé kerülni. Aztán az ultimatív levél nyomán megint ott volt a jófejség demonstrálásának lehetősége, beleegyezett a családlátogatásra. A családlátogatáson nem győzött jópofizni, meg hízelegni. Mikor ez a felvonás is megvolt, meg a Zsófival való fürdés is (meg amikor a részeg Zsófival való dugás is végérvényesen kútba esett) akkor ejtette rabul önnön nagylelkűsége és nagyvonalúsága, és evvel párhuzamosan vélte meglátni Zsófi önzését és kicsinyességét

beacska 2014.04.24. 08:27:32

@csillagkukkancs: kérlek szépen, hagyd már ezt az Iza-urazást! mindig azt hiszem, h Krisztiánról beszélsz. tisztázzuk: IZA URA=KRISZTIÁN. erről szól a magyar nyelv.

Conchobar 2014.04.24. 08:29:08

@Nagy Endre: "Azon miért nem akadt ki senki hogy Au lazán lebaszta a földre a tálat amit Zsófi szülei küldtek be a többieknek? " - Azért, mert Aurélió részeg volt, mint az állat. Egyébként sokat elmond arról, hogy Zsófi családja hogyan látja Zsófi villabeli barátait, kapcsolatait, az ahogyan az anya odaadta a tálat: "Krisztiánnak, meg a többieknek"

deepforest 2014.04.24. 08:31:10

Mindenki ütögethet dobálgathat köpködhet téphet rángathat kést fogdoshat szabadon? Nincs bünti??? Érdekes...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.04.24. 08:35:10

@Conchobar: ezt felénk kétszínűségnek szokták becézgetni. nagyon nem tetszett nekem sem.

deepforest 2014.04.24. 08:36:57

A családlátogatásról pedig az a véleményem hogy Au mindkét undorító feladatot bevállalta Zsófi legnagyobb megkönnyebbülésére. Zsófi részéről fer dolog lett volna azt mondani hogy Au te találkozz az apukáddal.....

karev 2014.04.24. 08:45:19

@XO: morgen. én kávéval is kiválóan alszom. :)

kontratenor 2014.04.24. 08:50:31

@beacska: Hehe, azt én is kértem már, ugyanígy! :D

karev 2014.04.24. 08:51:12

@SzilajSzilard: és mikor cukiskodik rettenet affektál.

beacska 2014.04.24. 08:56:26

@kontratenor: talán előbb-utóbb célba ér ;)

karev 2014.04.24. 08:58:04

@XO: ennyi ingyenélőt... Voksán Virág jó csaj?

karev 2014.04.24. 09:00:01

@LittlePurple: Viki biztos a saját vágyait akarta Zsófiékra vetíteni.

Conchobar 2014.04.24. 09:00:16

@deepforest: "Mindenki ütögethet dobálgathat köpködhet téphet rángathat kést fogdoshat szabadon? Nincs bünti?" - Ki fogdosott kést szabadon? (Krisztián esetében annak idején a RTLklub pont olyan büntetést alkalmazott, amely nagyonis arányban áll az elkövetett vétséggel)

Avanivi 2014.04.24. 09:00:20

@Conchobar: Autól nagy szemétség volt, hogy amit visszaértek Zsófi szüleitől azzal szórakoztatta a többieket,hogy hol,és milyen körülmények között él Zsófi.Az egész nyóckert sértegette benne a legjobb barátját Zsoltot
.Kíváncsi lennék hol él Au, mire ilyen nagyképű ?
Au mostani hisztije undorító volt,mártírt akart játszani.Mindenkinek hiányoznak a szülei nem csak neki :(
A két hét koplalás nagyon megviselte a két fiú idegeit, csak morogtak ,én ezt megértem én is ilyen vagyok,ha fogyózom .:((((((

Viki soha nem volt barátja Zsófinak,mindig képes volt egy poénért lealázni.Most érzi,hogy valamit súghattak Zsófikának, és milyen érdekes,azt hogy Vikiben nem szabad megbízni már a villában is mondta Au ,de Zsó eddig nem vette a lapot.
Viktória szerelmes Kriszbe, ezt akarta elmondani, de meggondolta magát,jól tette,mert kiröhögték volna.
Krisztián, ha majd megnézi Iza szerelmi vallomását, nyugodtan hónapok múlva,rájön hogy az életben nem lesz még egy ilyen.Nem lesz még egy nő aki így könyörög neki, igaz olyan sem, aki így megbántotta.

karev 2014.04.24. 09:02:38

@Nagy Endre: jól van, azt is mondta, hogy nem lesz Gombi, aztán 100 Gombi lett. :)

karev 2014.04.24. 09:04:49

@Nagy Endre: én nem látok bele ennyi mindent.

kontratenor 2014.04.24. 09:06:37

Amúgy tényleg egy ilyen Aurélió-figura a nép számára legértékelendőbb?
Előttem egy az átlagnál kettővel szebb, kicsit egzotikus, világlátott, elkényeztetett, szeretetéhes, gyerekes hisztigép, aki életében két fűszálat nem tett keresztbe, kivéve ha imponálni akart valami nőnek, akinek épp betenné. Kényszeresen mutogatja a farkát, mintha akkor (szőröstül-)bőröstül fogadnák el, vagy simán a nagy számok törvénye okén teszi ezt, hátha akkor jobb eséllyel cuppan valaki rá. Mondjuk a nagy számok törvényét nem ismeri, az agyhasználat eléggé távol áll tőle. A legönzőbb, legexhibicionistább figura odabent, a hideg kiráz tőle. Azt hiszem, mindkettőnk szerencséje hogy nem ismerjük egymást.

karev 2014.04.24. 09:08:59

@deepforest: régen meg már narancs dobálásért is kizártak. meg póló tépésért.

LittlePurple 2014.04.24. 09:09:08

@deepforest: mindkét hsz-edben teljesen jogos dolgokat feszegetsz!
anno sokszor felmerültek ezek, de "amíg testi kontakt nem történik" (vagy amit a hatóságok szoktak mondani: míg vér nem folyik..) addig nincs bünti... és ez elég sajnálatos!
2. erre tényleg senki sem gondolt, viszont ebből a megközelítésből épp olyan igazságtalan a nyeremény, a családlátogatás, mint amilyen szövegkörnyezettel a vikkancshoz került a lila.

karev 2014.04.24. 09:12:04

@Avanivi: ebből is látszik, Au egy hülyegyerek. ami Krisztiánt illeti, dehogynem lesz másik nő. 21 (?) éves.

beacska 2014.04.24. 09:13:25

@Avanivi: az utsó bekezdésedre: én meg pont azon filóztam, h Iza most nagyon maga alatt van, gyanítom a Kanosszája (próféta szólott sixxből) meg is fogja hozni a gyümölcsét: a nézők ma este, Krisz meg mondjuk holnap, meg is bocsátanak neki, sőőőt, még jól is jöhet ki belőle. VISZOOOONT(!) ha kint lesz, és visszanézi magát, nem azért fogja otthagyni Krisztiánt, mert nem nyert (HA ), vagy mert ciki lesz neki, hanem, mert életében nem alázta meg így magát, és valljuk be EGYETLEN EGY PASI NEM ÉRDEMLI MEG ezt! Krisztián már jócskán elvetette a sulykot, élvezi, h kínozhatja Izát, ahogy a féltékenysége is valami ilyesmiből származhat.

IZA, HA VAN ESZED, 1 HÓNAP MÚLVA ÚGY RÚGOD KI, H A LÁBA NEM ÉRI A FÖLDET!!!

karev 2014.04.24. 09:17:57

@beacska: első nap azt mondta, neki van tartása. nem egy hónap múlva, most kéne.

beacska 2014.04.24. 09:20:51

@karev: most még nem tudja: a bezártság teljesen lekorlátozza. képtelen reálisan gondolkodni. rákattant erre a kapcsolatra, nem szabadul...nem fog belehalni, de remélem, meglépi majd. bááár, jó esély van rá, h bele fog kapaszkodni kint is :(

Avanivi 2014.04.24. 09:20:53

@karev: "Nem lesz még egy nő aki így könyörög neki, igaz olyan sem, aki így megbántotta."
eztEtet írtam ,és sok nője lesz még az előttem is világos :) D

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 09:21:16

@beacska: Hát nem tom, szerintem Krisz is eléggé meg van rogyva már, annyira nem látom, hogy élvezné a helyzetet. Ha az anyja beküldene egy üzenetet, hogy kisfiam nem haragszom Izára, szerintem 2 másodpercen belül Iza nyakában lenne.

karev 2014.04.24. 09:23:00

@Avanivi: de aztatat nem tudhatod. :))

karev 2014.04.24. 09:23:50

@beacska: logikus, elfogadom. :)

Avanivi 2014.04.24. 09:24:09

@beacska: Azt kell megtanulnia, hogy soha ne legyen gonosz, alpári hárpia, és akkor nem kell lemenni kutyába. Nehéz lesz mindkettőnek ,mert dokumentálva van az egész, lesz mit feldolgozni nekik.

karev 2014.04.24. 09:25:29

@beacska: azt mondjuk nem gondoltam, hogy benyomják nekik kiválasztáson a köpködős jelenetet. mert amúgy semmi ilyet nem szoktak (pl. Iza Zsoltra rámászás, Zsolt babarázás, stb.)

Conchobar 2014.04.24. 09:27:02

@Avanivi: "Viki soha nem volt barátja Zsófinak,mindig képes volt egy poénért lealázni." - Ne akarjunk már örökösen átmászni a ló túlsó oldalára. Viki igenis barátja volt Zsófinak, hiszen eddig minden alkalommal tyúkanyóként védte Zsófit. Az más kérdés, hogy Zsófi Aurélióval való kapcsolatát (vagy inkább a kapcsolat jövőjét) Viki másként látja, mint Zsófi, és emiatt vannak azok a 'poén'-ok, és hát Viki éppen emiatt bizony rossz barát

Avanivi 2014.04.24. 09:30:15

@karev: Persze,nem tudhatom ,csak feltételeztem ,mert Iza könyörgése, szenvedése nekem nagyon igaznak tűnik,és nem a kedvencem Iza/ egyik sem,csak Vikit utálom / de most szánom.

kontratenor 2014.04.24. 09:31:11

@Conchobar: Szerintem is így van: Viki egyetlen személy felé táplált igazi érzelmeket és az Zsófi. Épp ezért fáj neki hatványozottan, hogy a külső megítélések miatt elveszt az egyetlen valódi kapcsolatát, mikor ebben a maga módján tényleg odaadó volt. A helyzetet érzelmi zsarolással kívánja kezelni, hát a problémakezelési módtól konkrétan kicsit hányok.

candyperfumegirl 2014.04.24. 09:34:12

"Anélkül, hogy itten állást foglalnék a ki a nagyobb gyökér versenyben, Debil egy elkényeztetett, beképzelt picsa"

Priceless :D

Avanivi 2014.04.24. 09:36:27

@Conchobar: Nem néztem minden alkalommal ezért most nem is értem, hogy mitől óvta Zsófit.Ez az én hibám bizony.Annyit viszont látok,hogy istenments az ilyen baráttól.

Conchobar 2014.04.24. 09:36:29

@karev: "azt mondjuk nem gondoltam, hogy benyomják nekik kiválasztáson a köpködős jelenetet. mert amúgy semmi ilyet nem szoktak" - Azokat a (túlnyomórészt kétszereplős) jeleneteket nem szokták nekik bejátszani, amelyekkel új, addig nem ismert információkhoz juttatnák a többieket (pl.nem mutatták nekik azt a jelenetet sem, ahol Viki, Zsolt és Aurélió összeesküszik Iza ellen). E tekintetben (legalábbis Krisztián szempontjából) kivétel az Zsolt-Iza rámászós jelenet, amelyet a Zsolt-Krisztián párbajon ismételtek. A Krisztián-féle késes halóba vonulást is ismételték, meg Simon trikó-tépését is

kontratenor 2014.04.24. 09:37:09

@candyperfumegirl: Ráadásul picsa hímnemű egyedre. :D

Conchobar 2014.04.24. 09:40:06

@Avanivi: "mitől óvta Zsófit" - A többiektől. A legemlékezetesebb eset az volt, mikor Aurélió, Sarlot és Teó (?) nem akarta, hogy Zsófi is kapjon (Zsolt és Krisztián mellett) videóüzenetet, de Viki ezt megakadályozta

Conchobar 2014.04.24. 09:46:38

@Avanivi: "Annyit viszont látok,hogy istenments az ilyen baráttól" - Viki nem látja lefutottnak, végérvényesen megfeneklettnek Zsófi és Aurélió kapcsolatát (a mostani fürdőzést, és buszos jeleneteket alapul véve, van neki igaza), az más kérdés, hogy akár találhatna is olyan metódust, kifejezési formát, amelyet Zsófi nem értékelne/érezne megalázónak. Ezért mondtam én azt, hogy Viki ugyan barát, de rossz barát

Krétagarbó 2014.04.24. 09:50:45

@Conchobar: Én nem vonnék le ilyen következtetést abból, hogy a "Krisztiánnak, és a többieknek" küldik a kaját Pinki szülei. Szerintem azért fogalmaztak így, mert ők is látták, hogy az elmúlt 2 hétben a két fiú "éhezett". Erre céloztak szerintem, és kevésbé volt ez egy preferencia sorrend.
Ami lejött a látogatáson ezzel kapcsolatban, az az, hogy Pinki szülei Vikit nem kedvelik oly nagyon, AU-t viszont igen.

Avanivi 2014.04.24. 09:53:11

@Conchobar: Viki úgy csinál mintha minden kapcsolathoz köze lenne .Nincs köze Zsófihoz és Auhoz sem ,ugyanúgy mint az összes többihez, de mindegyikbe beleugatott ,szét akarta ugrasztani őket, végig ezen munkálkodott több kevesebb sikerrel.

candyperfumegirl 2014.04.24. 09:56:12

Én majd este visszatérek.

kontratenor 2014.04.24. 09:57:02

@Avanivi: Szerintem ez is hibás, bőven túlzó álláspont.

Avanivi 2014.04.24. 10:08:39

@kontratenor: ez a Te véleményed ,az enyém meg amit írtam ,oszt akkor ennyi :( megyek dóóógozni :(

Morcz 2014.04.24. 10:13:07

Sziasztok!

Köszi az on-t nézőknek a közvetítést, gyanítom hogy a Teo csapat vacsorázott a nyugiban, és ha négy fő akkor azt jelentheti hogy Au-Teo-Vikkancs és Traki, viszont akkor pinkit csak Iza támogatja.

@sixx: a mai hv-n is nagyon jót röhögtem, főleg a bajai Hulk-on.. :D

Egyébként az első adásban mikor IB kiment közölni a hírt a beköltözőkkel mutatták Au hol lakik, na az se volt éppen egy kacsalábon forgó kastély, úgyhogy nem értem mire van úgy oda...

Conchobar 2014.04.24. 10:17:22

@Krétagarbó: "Szerintem azért fogalmaztak így, mert ők is látták, hogy az elmúlt 2 hétben a két fiú 'éhezett'. Erre céloztak szerintem, és kevésbé volt ez egy preferencia sorrend" - ...és család számára az a döntő szempont a két fiú 'éhezése', és nem a saját lányuk problémái, nehézségei!? (hát Krisztián az egyetlen a villában, aki eddig nemcsak nem bántotta Zsófit, hanem baráti, baráti-semleges viszonyt ápol a lánnyal, sőt talán tetszik is neki. Zsófi nemrég, a Zsolt-Krisztián párbaj előtt megvallotta Vikinek, hogy úgy érzi mindhárom fiúnak tetszik)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 10:18:38

@Conchobar: ...."Aztán az ultimatív levél nyomán megint ott volt a jófejség demonstrálásának lehetősége, beleegyezett a családlátogatásra. A családlátogatáson nem győzött jópofizni, meg hízelegni. Mikor ez a felvonás is megvolt, meg a Zsófival való fürdés is (meg amikor a részeg Zsófival való dugás is végérvényesen kútba esett) akkor ejtette rabul önnön nagylelkűsége és nagyvonalúsága, és evvel párhuzamosan vélte meglátni Zsófi önzését és kicsinyességét."

Tökéletes meglátás. Az utolsó mondatban pedig nagyjából benne van minden, ami Aurélió. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 10:20:30

Az a piros majmos felső Teón, nem a Pinkié? Neki vannak ilyen gusztustalan majmos felsői.... ja meg Sárlott is viselt néha ilyesmit, bár az asszem nem piros volt.

Conchobar 2014.04.24. 10:21:41

@Krétagarbó: "Ami lejött a látogatáson ezzel kapcsolatban, az az, hogy Pinki szülei Vikit nem kedvelik oly nagyon, AU-t viszont igen" - Miből jött az le neked, hogy Auréliót kedvelik? A vendéggel szemben tanúsított kényszerű nyájasságon, nomeg az apa (a kamerának szánt) némileg önmutogató tréfálkozásán túl miféle plusz érzelmet láttál Aurélió irányában

beacska 2014.04.24. 10:24:21

@Morcz: miért így gondolod? Krisztián Teót támogatja??? maga nooooormális???? ( ;) )
a négyes: Zsó+Viki+Iza+Krisz. nyíííílván ;) (nem láttam, csak találgatok)

(pusza, kolléga)

Conchobar 2014.04.24. 10:32:42

@Avanivi: "Viki úgy csinál mintha minden kapcsolathoz köze lenne .Nincs köze Zsófihoz és Auhoz sem ,ugyanúgy mint az összes többihez, de mindegyikbe beleugatott ,szét akarta ugrasztani őket, végig ezen munkálkodott több kevesebb sikerrel" - Megint egy komment a ló túloldaláról. Viki alapvetően féltékeny, ő tyúkanyóként szárnyai alá vette előbb a 'magányos vidéki srác'-ot, majd a 'butácska és számkivetett kis nagylány'-t, ám ha úgy érzi, hogy valakivel rivalizálnia kell e téren, azt rosszul tűri (pl.a pöttyös-csíkos hét után be-beszólt Zsófikának, mert az közel került Izához). Ha szemügyre vesszük, a 'szétugrasztás'-ért nem tett ő többet, mint az 'összeboronálás'-ért (az elején ő közvetített Iza és Krisztián között, mindkettejüknek mondogatta, hogy tetszik a másiknak)

Nagy Endre 2014.04.24. 10:39:45

@Conchobar: Én zt korábban leírtam hogy apukája talán nem véletlen mondta azt hogy Krisztiánéknak vigyetek....az apja szerintem nem játszott meg semmit mert még Zsófit is letökfejezte:)Az öreg szerintem alapból ilyen gondolom zsófi is rászólt volna ha apuci cikiskedik:)

Zsófi is részeg volt és mégsem ejtette le de ez mindegy is csak megjegyeztem
Au viselkedését én is gázbak találom ez kb már a brazil szappanopera hősöket idézi sokszor.

Nagy Endre 2014.04.24. 10:42:31

Viki amúgy ha kényes pont volt Zsófival kapcsolatban picit mindig az érzelmi zsaroláshoz folyamodott éreztetve vele hogy egyedül is maradhat meg nem biztos hogy jó ha összevesznek mert Zsófi látja kárát esetleg...

Azon meglepődtem hogy az asztalnál azt mondta a többieknek Iza barátságát sajnálja hogy nem fogadta el.Eddig mindenkinek azt mondta hogy Izát vigyék ki nem sajnálja mert nagy az arca, buta stb...

csicserierika 2014.04.24. 10:46:31

@Avanivi: szia :)
Zsóti kispesti.
Az, h súgtak Zsófinak elég rosszul tették, meg azt is, h két kölökbe döntötte apu a páleszt .
Ez a kettő erősen rátett Zsófika viselkedésére, ráadásul jól összezavarodott, akárcsak Krisz, aki párbaj után odaszaladt a szülőkhöz ( ami szintén tilos ) és hosszan ölelkezve sugdostak a fülébe. Gondolom, h nem Izát dicsérgették.

karev 2014.04.24. 10:48:09

@Krétagarbó: a tegnapi adást látva eddig. :) Au tajparaszt volt, nem is Zósfi miatt, mert azt már megszoktuk, de milyen gáz már utána fikázni, ki hogy él.

Nagy Endre 2014.04.24. 10:48:28

Tegnap Teó döntése nem lepett meg annyira.Azt hiszem ő nem az a nagy taktikus.Mikor mondta hogy a barátai kiestek és ezután nem akart senkivel se nagyon barátkozni ez is alátámasztja a döntését.Nem volt az aki fűvel fával jóba akart lenni 2-3 emberrel volt jó kapcsolata igazán.Meg mondta is akit utál azt utáni fogja nem változik ilyen kinnt is.

Nagy Endre 2014.04.24. 10:53:03

@karev: Ez is egy helyzet amit meg kell oldani.Persze jó lett volna hamindketten mehetnek haza de itt most egyet csavarni akartak a dolgon ez a lényeg meg ez is újjabb feszkót szül és lesz nézettség...bejörtt.

karev 2014.04.24. 10:54:00

@Conchobar: szép is lett volna, ha alázták volna.

lopiciG 2014.04.24. 10:56:10

Au azért azzal kezdet a többikenek, hogy nagyon jófejek Zsófi szülei... ezt az egy pozitívumot tudom felfedezni a tegnapi viselkedésében....
Eljött az idő, hogy valami hittan hét legyen a villában vagy valami személyiség tréning és remélhetőleg akkor mindegyik kicsit magába néz...
Mindegyik lelki nyomoronc, talán csak Zsófi nem. Plusz ugye a bezártság..

karev 2014.04.24. 10:57:18

@csicserierika: nem hiszem, hogy abban a pár mondatban pont Izáról diskuráltak volna :)

Manyoka75 2014.04.24. 10:57:27

Sziasztok! Olvasgattam amiket írtatok és jókat mulattam. :)
Csak pár megjegyzés:
1. Viki szerintem soha nem volt Zsófi barátja, csak kihasználta és simán kiröhögte, jókat mulatott rajta. Egyik legemlékezetesebb eset az volt mikor a pöttyös-csíkor hét volt és Zsófi sírt, hogy zacskóban van a cucca, Viki úgy csinált mintha vigasztalná, közben meg kiröhögte meg kigúnyolta a háta mögött, grimaszolt mögötte. Na az gusztustalan húzás volt, főleg miután ő akkor a nyertes csapatban volt, aki bent hesszelt a villában élvezve a jólétet!
2. Iza és Krisztián közt sose volt igazi szerelem, csak a bezártság és szeretet hiány hozta ezt az egészet belőlük, amint kimennek a villából semmi se marad meg az érzelmekből!
3. Aurélió egy elkényeztetett késői gyerek, akinek a nevelését úgy ahogy van elrontották. Egy önző ember aki azt hiszi hogy az egész világ körülötte forog. A Zsófival való vitában 2 nagy pofon kellett volna neki meg bevágni a hideg víz alá és abba hagyta volna a hisztit. Amúgy ezzel a hisztijével nálam elvágta magát.
4. Viki egy álszent csaj! A súlyfeleslege kisebbségi komplexust okoz nála, amit azzal ellensúlyoz, hogy másokon próbál felülkerekedni!
5. Teó meg szájszárral küszködő leszbi csaj, akinek az érzelmi világa egy pasiéval vetekszik. semmi nőies nincs benne, csak azok a ruhái amik nőiesek, de anélkül egy semmi! (külsőre kezd Vikire emlékeztetni). A kőművesdekoltázsa meg hányingert okoz nálam, egyszerűen nem hiszem el, hogy hogyan tud ennyire igénytelen lenni (Múltkor a boltban láttam egy csajt, ugyanilyen kőművesdekoltázsa volt, ahogy leguggolt a polc előtt, majdnem ráhánytam. Nem igaz, hogy nem tudnak a méretükre való nadrágot a picsájukra húzni).
6. Krisztián az egyetlen aki szerintem nem küzd semmilyen mentális problémával (legalábbis amíg nem kezdett el keverni Izával addig nem volt, ami most van, az csak Iza miatt van, ami elmúlik ha kijön a villából).
7. Zsófika a maga módján szerethető, Krisztián után ő az egyik legnormálisabb villa lakó! Arról meg nem tehet, hogy nem egy Rothschild villában lakó újgazdag család sarja!! Abban az egyben meg Vikinek adtam igazat, hogy én se vittem volna haza a családomhoz az otthonomba senkit, hiába hiányoznak a szüleim, én is át adtam volna a lehetőséget a társamnak a látogatásra.
Egy szónak is száz a vége mindannyian rettenetesen gyerekek még, nincs elvágva a láthatatlan köldök zsinór egyiknél se, ami a szülőkhöz köti őket! Én 23 évesen már férjnél voltam és háztartást vezettem, rendes munkahelyre jártam dolgozni (nem modell, nem hostess, stb.) és elláttam magam és a párom! Erről ennyit! Szívesen bemennék a villába és a fejükre olvasnék mindnek, hogy tudják már, hogy hányas bilin ülnek, és a a szülők is megérdemelnének egy fejmosást, aki már majdnem az én korosztályom!

Végül: Olvastam a TeVi-t, Teó és Viki villa újságját, hát valami borzalom! Tele helyesírási hibákkal, össze van dobva, nincs átnézve, egyszerűen szörnyű.....hmmm.... az első osztályos lányom helyesebben ír!!! Kíváncsi vagyok Krisztiánék írására. Na további szép napot kommentezők! Olvaslak továbbra is titeket! ;) :D :)

faszent 2014.04.24. 10:58:02

@Nagy Endre:
A stáb próbálja visszahozni Izát a senkiföldjéről (nem biztos, hogy sikerülni fog nekik, sajnos Iza nagyot ugrott az ismeretlen sötétbe), úgyhogy viki épp ezt kapta instrukcióba a riportba, hogy mondja majd ezt a feladaton, hátha ezzel oldják a pária állapotát,

A stábnak előbb kellett volna gondolkoznia, mielőtt kiadta a nagyközönségnek az ominózus vagdalkozást, de lehet már késő, onnan már nem fogják tudni visszahozni ahová taszították, és a Villa szerelem nélkül marad a végjátékra, vagyis csak nyűglődés lesz és ettől Iza hamarabb kiesik...

viszont szép képet tettek ki róla a face-re:
www.facebook.com/vv6iza?fref=ts

karev 2014.04.24. 11:05:39

@faszent: tényleg szép. kár, hogy mikor fröcsög a szájából a zsemle (vagy az 'anyád' vagy egyéb), nem így néz ki.

Conchobar 2014.04.24. 11:07:19

@Nagy Endre: "Azon meglepődtem hogy az asztalnál azt mondta a többieknek Iza barátságát sajnálja hogy nem fogadta el" - Igen, és úgy tűnt, mintha Iza is meglepődött volna ezen (ki tudja, talán azért, mert ő eddig abban a hitben élt, hogy ők ketten barátnők, hogy az barátságát Viki elfogadta annak idején)

malevil2050 2014.04.24. 11:07:40

@Lilith.Inanna1: De azok a nagytudású brittek azt nem tudták h a magyar valóságnak (közelébe se lép) - sónak nevezett kinlódás akár hajnali akár esti nézésétől nem csak bootolási problémák adóthatnak,hanem egy sokkal súlyosabb ún. butulási szindróma léphet fel, amely a tudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan :)Van még egy másik negatív hatása is de ez csak párkapcsolatokban élő, főleg fiatalabb egyénekre veszélyes.Az pedig a másik "némi" (az ékezet esetleg elhagyható) elhanyagolása.Ez különösen az éccakai időkben történő vv nézésre értendő :)

beacska 2014.04.24. 11:14:43

@csicserierika: jéé, erre nem is gondoltam, h Krisz viselkedése ezért változott meg....nahát...nem volt rendes dolog a szülőktől. gondolhatták volna, h a gyerek érdekében is ez a kapcsolat áll...

Shoyu 2014.04.24. 11:15:15

@Manyoka75: Nagyjából egyetértek veled a lakókkal kapcsolatban, azt azért kalkuláld be, hogy bár te sem vagy öreg, a mai fiatalok sokkal tovább maradnak gyerekek, te szerintem, ha a korodat mutatja a neved, a határeset kategóriába tartozol, a te korosztályodban van ilyen is, olyan is, aki mondjuk a 60-as években született, azok már 20 évesen tényleg felnőtt módjára viselkedtek, ma abszolút nem ez a helyzet, sok oka van, főleg az oktatást szokták hibáztatni ezért, mivel ma 25 éves kor alatt ki sem kerülnek az iskolából a fiatalok. Mondjuk a villában lévőknél nem ez a probléma, mert nyilván nem járnak egyetemre, de a jelenség átterjed az iskolázatlanokra is.

Nagy Endre 2014.04.24. 11:15:18

@faszent: Hát ez nagyon életszerütlen.Ennyi erővel mindenkinek megmondhatták mit mondjon.Ezzel Izát nem hozzák vissza semmi köze hozzá,Szakembert kéne beküldeni akár játékos módon feloldva a feszkót vagy segíteni megérteni a saját érzéseiket cselekedeteket.

Conchobar 2014.04.24. 11:15:19

@Manyoka75: "Viki szerintem soha nem volt Zsófi barátja, csak kihasználta és simán kiröhögte" - Pontosan ilyeneket mondanak azok, akik a szakítás után próbálják ferdíteni a történteket és az ex jellemét, akik (egyelőre) csak a rosszra akarnak emlékezni (hogy könnyebben tegyék túl magukat a szakításon). Te kivel szakítottál? Nem érteni, hogy miben nyilvánult meg a 'kihasználás'. Ami meg a kiröhögést illeti, Zsófi legalább olyan jól mulatott a hülyeségein, mint Viki (emlékezetes a jelenet, mikor Viki röhögésének hatására, Zsófi sírva röhögött a kamerába)

Nagy Endre 2014.04.24. 11:17:06

@Conchobar: Hát Viki többször elárulta ennek ellenére valamiért kitartott mellette de nem azért mert félt tőle.Mondta is neki hogy nyíljon ki mások felé legyen őszinte.

Nagy Endre 2014.04.24. 11:19:20

Remélem az anyák napját előrehozzák és mindenkinek bejöhet a szülője.Ez sok mindent helyrerakhat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 11:21:46

@Nagy Endre: előfordulhat, de 11-én vége a dalnak, nem hiszem, hogy ennek sok értelme lenne már...

malevil2050 2014.04.24. 11:22:09

@LittlePurple: Ezt még át kell gondolnom,mert ezzel tiltakoztam anno a prof. barátom kizáratása miatt,mert ez a két obligadi amit eme avatar ábrázol,keményem benne volt.
A faier dolgokkal most ne foglalkozzunk,rájöttem ezt már nem érdemes keresni itt.Most h így visszatértem,feltéve ha maradok fontolóra veszem a kérésed :)

beacska 2014.04.24. 11:22:50

@Conchobar: nem hiszem, h ezt hiszi. nagyon régen nem "beszéltek" négyszemközt. mostanában csak akkor, ha Iza Zsófival beszélget, és Viki odafurakodik (mondjuk nem látom őket egész nap)

karev 2014.04.24. 11:22:56

@Nagy Endre: már miért hoznák előre? jövő vasárnap.

Conchobar 2014.04.24. 11:23:23

@Manyoka75: "Viki szerintem soha nem volt Zsófi barátja, csak kihasználta és simán kiröhögte, jókat mulatott rajta" - Megint egy komment a ló túloldaláról. Pont ilyeneket mondanak/gondolnak szakítás után a felek, eltúlozzák és félremagyarázzák a másik tetteit, csak a rosszra akarnak (egyelőre) emlékezni, hogy ezáltal könnyebben túl tegyék magukat a szakításon. Ami a kiröhögést illeti, Zsófi legalább olyan jókat röhögött saját hülyeségein, mint Viki (emlékezetes a jelenet, mikor Viki röhögésének hatására az elpityeredő Zsófi bele sírt-röhögött a kamerába). A 'kihasználás' meg el nem tudom képzelni, miben nyilvánult meg

Conchobar 2014.04.24. 11:24:43

@beacska: "nem hiszem, h ezt hiszi. nagyon régen nem 'beszéltek' négyszemközt" - Kik? Viki meg Iza Krisztiánról tegnapelőtt a mosókonyhában?

Shoyu 2014.04.24. 11:25:30

Kíváncsi leszek, hogy Aurelio nyerési esélyeit megingathatja-e a tegnapi ordenáré viselkedése, ami szerintem Izáéval simán vetekszik, de úgy látom itt ezen a fórumon, hogy közel sem verte ki annyira a biztosítékot. Számomra elfogadhatatlan az, hogy megegyeztek a sorsolásban és mégis elvárta volna Zsófitól, hogy átadja neki a családlátogatás lehetőségét. Nekem tetszett Zsófi családja, igen nagy bunkóság az ajándékukat azonnal földhöz baszni. Zsófival így beszélni szintén elképesztő nagy tirpákság. Nem voltam még Baján, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ott nincs valami rosszabb hírű lakótelep, szóval nem értem ezt a 8 kertől való irtózást sem. És ami még érthetetlenebb számomra, hogy lehet valaki annyira hülye, hogy úgy akarjon vv-t nyerni, hogy elmeséli azt, hogy ő mennyire fasza körülmények között lakik? Eddig Au-nak drukkoltam, bárki is lesz a döntőben vele, annak a másiknak fogom adni a szavazatomat és nem ennek a bunkó, elkényeztetett hülyegyereknek.

Conchobar 2014.04.24. 11:26:43

@Nagy Endre: "Hát Viki többször elárulta ennek ellenére valamiért kitartott mellette de nem azért mert félt tőle" - Ezek az 'elárulások' kivétel nélkül mindig Aurélióhoz kapcsolódnak (vö: 2014.04.24. 09:46:38-i kommentem)

Manyoka75 2014.04.24. 11:29:51

@Conchobar: Senkivel se szakítottam, mert 16. éve boldog házasságban élek! :D Egy barátságnál nem szokás szakításról és exről beszélni amúgy! És barátságról beszéltem nem kapcsolatról Viki és Zsófi esetében! :P
De egyébként kihasználta Viki Zsófi naívitását, (a hátán kapaszkodva próbált "előre" jutni), mert nekem a barátság mást jelent, még akkor is ha ilyen elszigetelt helyen vannak, mint a villa. És igen jót mulatott Zsófin időnként! Nem mindegy, hogy szívből nevetsz, vagy kínodba! Csak azt se felejtsd el, hogy nem mindegy, hogy amikor valaki valakivel együtt nevet, akkor vele vagy rajta nevet, mert ezt nem biztos hogy észreveszi az akivel nevet! És a riport szobában is jó párszor csúnyán beszélt Viki Zsófiról és ott el is ismerte, hogy kihasználja Zsófit és kineveti. Erről ennyit! Akkor miről is beszélünk?!

Nagy Endre 2014.04.24. 11:29:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen akkor már közölték velük ezek szerint.innentől még lassabban fog menni az idő bennt....

nemszázas 2014.04.24. 11:31:05

@faszent: az a baj, hogy Vikit te egy önálló gondolatokra képtelen robotnak látod, aki csak és kizárólag szerkesztői utasításokat bír végrehajtani, magától még a nevét sem tudja megmondani. Fel sem merül benned, hogy (bár sok rosszat lehet mondani róla), hogy esetleg egy értelmes lény, saját gondolatokkal, tervekkel, és legalább annyi esze van, mint pl. az itt kommentelőknek.

Nagy Endre 2014.04.24. 11:31:24

@Conchobar: Mármint Iza és Viki kapcsolatában?Nagyon félreolvastál valamit mert Aurelio képbe sincs e téren...

karev 2014.04.24. 11:32:34

@Shoyu: pont azért nem verte ki annyira, mert egész vv alatt ez volt, nagyon nem lepődött meg senki.

Manyoka75 2014.04.24. 11:32:48

@Shoyu: Teljesen egyetértek veled!!!! Nálam is kiverte a biztosítékot a viselkedése! Az ételt meg kell becsülni, akárhonnan is van, akárkitől is van! Nagyon bunkó húzás volt a tegnapi hisztije az tuti!

Conchobar 2014.04.24. 11:33:03

@Shoyu: "Kíváncsi leszek, hogy Aurelio nyerési esélyeit megingathatja-e a tegnapi ordenáré viselkedése" - Aurélió rajos és 'szélsőségesen érzelmes'viselkedése eddig vélhetően erős szimpátiát keltett a hasonló tulajdonságokat kultiváló népesség körében (a 'nyócker'-ben is), ennek példáját láthattuk a Tóth családhoz megérkezéskor is ("tesó"). Magam is kíváncsi leszek, hogy ezek után veszít-e népszerűségéből Aurélió

kontratenor 2014.04.24. 11:33:46

@Shoyu: Nem is fogja megváltoztatni. A többség szemében ő egy jópofa nagygyerek, aki tegnap megint csinált egy kis műsort, ami jaj de kis mókás meg szórakoztató volt.

Conchobar 2014.04.24. 11:35:15

@Nagy Endre: "Mármint Iza és Viki kapcsolatában?" - Nem. Zsófira gondoltam

pomac 2014.04.24. 11:35:23

@Conchobar: krisztiánt a fitt hét miatt emelte ki hogy végre jol lakjon szerintem csak ez volt a megjegyzés mögött

Conchobar 2014.04.24. 11:36:54

@Manyoka75: "És barátságról beszéltem nem kapcsolatról Viki és Zsófi esetében!" - ...mert a barátság az nem kapcsolat?

Avanivi 2014.04.24. 11:38:10

@csicserierika: Szia :)
Jó akkor Zsóti kispesti.:)))))
Igazad van , nem szabadott volna információt adni Zsófikának, mint ahogy Vikinek sem szabadott volna tudni mielőtt bement a villába,ki hogy áll idekint :))
Pálinkástól elég jól elvoltak a zuhany alatt, addig ameddig Viki be nem ment genyózni :))

csicserierika 2014.04.24. 11:39:58

@karev: pedig hidd el, h tanácsot adtak neki. Mindennap látják a tv-ben, csak szólni nem tudnak hozzá Krisz anyu egyébként sem rejtette véka alá, h nem bírja Izát.

Nagy Endre 2014.04.24. 11:40:15

@Conchobar: De én Iza és Viki kapcsolatáról írtam.nem zsófi és Vikiéről:)

Conchobar 2014.04.24. 11:43:06

@pomac: "krisztiánt a fitt hét miatt emelte ki hogy végre jol lakjon szerintem csak ez volt a megjegyzés mögött" - Tréfálsz, ugye? Miért volna a Tóth-család számára ennyire fontos és emlékezetes momentum az, hogy a hét elején a fiúk morogtak a lányok egy döntése miatt?Miért nem akarjuk elfogadni azt, hogy a Tóth-család a villalakókat aszerint ítélik meg, osztályozzák hogy azok hogyan viszonyulnak a lányukhoz, Zsófihoz?

Shoyu 2014.04.24. 11:43:48

@kontratenor: Nem, neki szurkoltam eddig, voltak kiakadási, de azok valamennyire jogosak voltak, ez viszont nem, teljesen alaptalanul bántotta Zsófit, akinek a családja szerintem nagyon kedvesen viszonyult Aureliohoz, annak ellenére, hogy korábban is szemét volt Zsófival, ez nekem nagyon nem fér bele.

hovatovább? 2014.04.24. 11:44:55

Úgy látom, most senki nem csinált szavazást,
tehát,

Ki nyerje a Zsófi vs Teo párbajt?
szavazo.net/showpoll.php?id=85111&type=link

Gia 2014.04.24. 11:45:22

Lehetett valahol hallani/olvasni arról,hogy mi volt a Krisztián családjának a reakciója Iza kirohanására?

Nagy Endre 2014.04.24. 11:45:53

@hovatovább?: Én zsófira dobtam egy szavazatot:)

Shoyu 2014.04.24. 11:45:59

@karev: Nem néztem folyamatosan a vv-t, de nekem ez a tegnapi eset kirívó volt és egyáltalán nem megszokott és nagyon alpári, főleg ezzel a "gazdag vagyok, félek a nyóckerben" hozzáállással fűszerezve.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 11:46:38

Au nekem is sok volt tegnap, utólag ne reklamáljon, szólhatott volna előre, ha akkor érvel, lehet, hogy Zsófi lemond a vacsiról. Egyébként azon is csodálkozom, hogy mindenki Trakit alkoholistázza, aztán tessék, iszik ez mind. Traki az utóbbi időben egész kulturált (saját határain belül persze) a bulikon. Au mennyivel volt jobb ittasan pl, mint Traki (oké a késtől tekintsünk el, de volt itt üvöltés, póló széttépés, csicskázás, sonkatál ledobása a földre, ami oltári nagy taplóság, fél centiről arcba káromkodás üvöltve). Vicces gyerek az Au egyébként, van benne kedvesség, simulékony is tud lenni, nagylelkű is tud lenni, a bánatos kutya feje szimpatikussá teszi sokaknak. De mindezek mellett egy gyökér.
A nőkhöz való hozzáállása pl szerintem nagyon gáz. Megint ellenpélda Traki, aki 1. egyáltalán nem önző az ágyban, sőt. Kézimunkában kifejezetten jó lehet :). 2.Semmit nem erőltetett Izánál, az iza tempójában haladtak az ágy felé. csak egy lányra nyomult, másra nem nézett úgy. 3.Soha nem hallottunk tőle olyat, hogy "fújhatnál" meg hasonlók. 4. megjegyzései alapján hűséges típus. 5. ami nekem különösen szimpi, hogy nem teregeti ki a cekcuális életét, nem mesél a többieknek, nem nagyfiúskodik, hogy mit csináltak Izával. Amikor Au egyszer előadta a nagymonológot a hódításairól, hogy kivel, hogy, merre csinált otthon, hogy az apja rájuk nyitott amíg őt sz..ták, stb, akkor Traki csak ült, hallgatott, majd megszólalt, hogy jó nagy ribancok laktan Baján). Pedig ő is biztos meghempergetett pár csajt a szénakazalban otthon.

Conchobar 2014.04.24. 11:47:58

@Manyoka75: "És a riport szobában is jó párszor csúnyán beszélt Viki Zsófiról és ott el is ismerte, hogy kihasználja Zsófit és kineveti" - Mik voltak azok a csúnyaságok, idézzél már (arra meg szót se érdemes fecsérelni, hogy Viki Zsófi hátán akart bárhová is eljutni. Zsófi hátán legfeljebb Aurélió tudna eljutni bárhová, már ha az aláfeküdne)

Nagy Endre 2014.04.24. 11:49:30

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: hasonlóképp látom.annyi még hogy krisz ha valakivel baja van nem mindenki elött leordibálva a másikat közli hanem négyszemközt leginkább.ha nagyon kiakadt párszor az vikivel vagy izával volt és más neki is sok volt.aurelio hányszor káromkodott ordnáré stílusban is az illetővel meg utána még a szobában vagy a teraszon rádobott mégegyet.

Gia 2014.04.24. 11:49:46

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Hát van igazság abban,amit írtál.(Bár továbbra sem nagyon csípem Utasi Krisztiánt.)Nyerjen Zsófika és költözzenek el a gettóból. :-)

Manyoka75 2014.04.24. 11:51:46

@Conchobar: barátság az barátság és NEM kapcsolat! Az én szemembe az amit kapcsolatnak hívunk, az két ember (jó esetbe férfi és nő közt, rosszabb esetben azonos nemű embert) közt kialakuló szerelmi viszony, vagyis párKAPCSOLAT, ahogy a nevében is benne van. Te hallottál már pl. olyat hogy 2 férfiról akik barátok, elhangzott volna az, hogy azt mondta volna az egyik a másikról a barátság helyett használva, hogy: Figyelj haver nekem Bélával kapcsolatom van?! :D

Conchobar 2014.04.24. 11:52:44

@Conchobar: "és kineveti" - Legalább annyira szörnyű lehetett Latabár Kálmán, Buster Keaton és Chaplin számára az, hogy kinevetik, mint Zsófika számára

csicserierika 2014.04.24. 11:53:05

@Avanivi: Zsófika is a végén ment be, akkor már kétszeres előnyhöz juttatták ?
Ráadásul itt már közeleg a végjáték, ilyenkor jobban kéne figyelni reteknek.
Nem lett volna ekkora balhé, ha nem itatták volna le őket előtte. Gratula a családnak.
Viki a dolgát végezte, paparazzi volt :)

Shoyu 2014.04.24. 11:53:08

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Krisz teljesen más karakter, mint aurelio és éppen ezért Au sokkal viccesebb, viszont erkölcsileg egy nulla. Nem lennék meglepve ha Krisz nyerne az fb lájkok ellenére sem, bár az okostelós app miatt nem nagyon lehet majd számítani idősebb szavazókra, ők feltehetően nem Au-t támogatnák.

ő-szinte 2014.04.24. 11:53:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az jutott eszembe, hogy zsófika a feje helyett a szüzességét veszíthetné már el (a D-ket meg gondold oda)

Manyoka75 2014.04.24. 11:54:09

@Conchobar: "Mik voltak azok a csúnyaságok, idézzél már" Hidd el, hogy nem fogom csak neked visszanézni sok-sok adást csak azért, hogy visszaidézzem, de volt rá precedens, nem is egyszer! De pl. a csikos-pöttyös héten is jókat röhögött rajta a riportszobában, nem is egyszer, nézd vissza te ha akarod!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 11:55:51

@Shoyu: Traki is szokott vicces lenni, volt sok olyan megjegyzése, amin percekig röhögtem, csak nem emelték ki az öfiben. Most elmegyek ebédszünetre, aztán írok párat. Sok múlik a tálaláson, ő csendben szokott vicceskedni, nem ugranak rá a szerkesztők.

Nagy Endre 2014.04.24. 11:56:25

Kicsit vicces de aranyos volt ami a maiban lesz Iza befújja a kutyát akinek szerinte is fáj vagy mi?:D

karev 2014.04.24. 11:56:47

@csicserierika: végül is, minden lehet. én sem üzennék be a fiamnak, hogy megbocsátottam Izának.

Gia 2014.04.24. 11:57:33

Lehet,hogy Viki többször védte Zsófit,mint bántotta,de akkor is kétszínű volt vele.A jégkrémét is megetette a fiúkkal,pedig azt ígérte,hogy elteszi neki.Persze ez csak apróság.Csak cseresznye a habon.

nemszázas 2014.04.24. 11:58:46

@Nagy Endre: jó alaposan befújta, minden oldalát:D

XO 2014.04.24. 11:59:32

@Gia: Én is kíváncsi lennék akár csak az anyuka reakciójára...lehet ő ezt nem is vette annyira a lelkére, mint amennyire most traki mártírkodik?

Manyoka75 2014.04.24. 11:59:47

@Conchobar: ""és kineveti" - Legalább annyira szörnyű lehetett Latabár Kálmán, Buster Keaton és Chaplin számára az, hogy kinevetik, mint Zsófika számára "
Szerintem te se örülnél ha kiröhögnének! Vagy épp folyamatosan kiröhögnek a barátaid, kapcsolataid, hogy ennyire természetesnek veszed, hogy egy "kapcsolatban" így kell csinálni?! :P Az ember nem röhögi ki a barátait-kapcsolatait! Szerintem... ÚGYMOND! :D
Amúgy erről a kiröhögni mást ez jutott eszembe:
Cyrano de Bergerac (Orr monológ)
Lássa,

Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:
Kihívón: „Én nem járnék ám vele!
Sebészt hivatnék, hogy metélje le!”
Barátilag: „Hisz findzsájába ér!
Igyék vederből, abba belefér!”
Leírón: „Csúcs, mely veri az eget!
Hegyfok! Mit hegyfok? Roppant félsziget!”
Kíváncsian: „Mit rejt e hosszú tok?
Tollszár van benne, vagy gyaníthatok
Papírvágó kést, ollót is talán?”
Kecsteljesen: „Ön nagy barátja, lám,
A madaraknak! Póznát tart nekik,
Hol magukat jól kipihenhetik!”
Kötődve: „Kérem, ha pipázik ön,
S a füst orrán át gomolyogva jön,
Kéménytüzet szomszédja nem jelez?”
Intőn: „Vigyázzon túlsúlyára! Ez
Lehúzza önt s fejjel bukik előre!”
Gyöngéden: „Lássa, megfakul a bőre
Színét a napfény durván szívja ki
Egy kis napernyőt venne tán neki!”
Pedánsul: „Hallott az Arisztofánesz
Nagy állatjáról uraságod? Tán ez:
A Hippokampelefantokamelosz,
Hordott ilyen hús-díszt elől... e rossz
Hangzású lényen volt ily hosszu csont!”
Gavallér módon: „A manóba, mondd,
Ez a fogas jött most divatba? Ej,
Kalap számára pompás kicsi hely!”
Föllengzően: „Hatalmas, büszke orr,
Egy teljes náthát csak a bősz, komor
Mistráltól kapsz! Más szél ott meg sem érzik!”
Tragikusan: „Vörös tenger, ha vérzik!”
Bámulva: „Ó, eszembe jut, ha nézlek:
Micsoda cégér egy illatszerésznek!”
Lírailag: „Kagyló ez, s ön Triton?”
Naivul: „Mondja, mert én nem tudom,
Mikortájt nézik ezt a műemléket?”
Mély tisztelettel: „Gratulálunk néked
Tornyos házadhoz, nagyságos barátom!”
Parasztosan: „Hékás, a számat tátom!
Orr az? Fenét orr! Ördögadta dolga:
Kis dinnye jaz, vagy óriás iborka!”
Hadászilag: „Szuronyszegezve áll!
Lovas-roham ilyet készen talál!”
Üzletszerűn: „Tán lutrit rendez? Én
Sejtem, hogy ez lesz a főnyeremény!”
Végül, torzítva Pyramus kriáját:
„Ez dúlta szét az arc harmóniáját,
E szörnyeteg!... Pirul az áruló!”
Így ömlött volna szájából a szó,
Ha volna önben szellem és tudás.
De szellemet, boldogtalan dudás,
Ön sose látott s tán azt tudja csak,
Hogy hülye fráter is lehet lovag!
De hogyha önben annyi lelemény
Lett volna mégis, hogy kivágja szépen
Mindazt, amit most összehordtam én
E díszes, úri hallgatók körében:
A kezdő mondat első negyedét
Éles kardommal vágtam volna szét!
Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!

A lényeg, hogy nem mindegy, hogy én akarom, hogy nevessenek rajtam, vagy más csinálja kénye és kedve szerint! :D ÚGYMOND!

Gia 2014.04.24. 12:00:40

Izának annyira egyszerű dolga lenne.Csak meg kellene ígérnie (pár százszor) Krisztiánnak,hogy bocsánatot fog kérni a családjától is,és már is szent lenne a béka.Világos,mint a vakablak.

karev 2014.04.24. 12:01:50

@Shoyu: nem kellett ehhez folyamatosan nézni, elég csak a beharangozókat. :) én sem néztem az összes öfi, jaj, dehogy. :)

karev 2014.04.24. 12:03:49

@XO: Te mennyire vennéd a lelkedre?

karev 2014.04.24. 12:06:32

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: sztem az ittasságra sokszor rájátszanak picit, így később mondhatják, hogy bocsi, be voltam nyomva.

Conchobar 2014.04.24. 12:06:47

@Manyoka75: "Figyelj haver nekem Bélával kapcsolatom van?!" - ...és ha úgy mondja, hogy 'kapcsolatban vagyok' Bélával, akkor neked mindjárt a szex, vagy a szerelem jut eszedbe. Még a telefon se jut az eszedbe? Ha meg úgy mondja, hogy 'tartják a kapcsolatot', akkor is neked 'az' jut az eszedbe (szex, szerelem, hogy kb. ki nem húzzák egymásból a farkukat egy évig), nem az, hogy évente kétszer, karácsonykor és húsvétkor írnak egy ímélt, vagy sms-t

XO 2014.04.24. 12:07:44

@Gia: ...még pár 100x :)
@karev: (nem találom a hozzászólásod) a helyzetet látva? kb. kb. 5 perc megbotránkozás, aztán meg átgondolnám a helyzetüket...és már túl is lépnék rajta!

kontratenor 2014.04.24. 12:08:41

@Nagy Endre: Én a gyerekes, cuki és szánalmas címkékkel látnám el.

karev 2014.04.24. 12:09:58

@csicserierika: és emlékezhetünk arra, mikor Au leránotta a takarót Sárliékról, ott állt bent mindenki, mintha nem tudnák mi van, Iza meg müzlit evett közben. :))

lopiciG 2014.04.24. 12:17:05

@Shoyu: elég gyökér volt Aurélio, biztos esett a népszerűsége... Zsófi bűne az volt, hogy nem hálákodott eléggé Au-nak, hogy hozzájuk mentek. :))
Nem lett volna ebből ordibálás ha:
– Au nem lett volna olyan szerencsétlen, hogy kiakad a nyóckeren és megosztja a többiekkel, ezt max. a riportszobában kellett volna előadnia, vagy inkább ott sem...
Mondjuk nem az volt szerintem a célja, hogy vérigsértse Pinket és a szüleit, pusztán csak egy agyatlan srác, aki burokban él. Apja biztos jó arc, de vmit nagyon eltolt....
– De elmondta, a többiek meg visszamondták Pinknek, aki jó be volt baszva...
Pink rendesen feltolta a decibelt és elküldte a búsba, erre Au-ból megint kijött az érzékeny/mártír , hogy Pinkben fel sem merült egyszer sem, hogy Au apjához menjenek...
Pedig ő milyen nagylelkű volt Pinkkel, cserében csak leugatja őt....
Vicc az, hogy Au tényleg meg van győződve arról, hogy vmi borzasztóan nagy, nemeslelkű, cselekedete vitt véghez, amiért nem hálákodtak eléggé neki....
Kicsit azért sajnálom, mert nagyon meg van zakkanva apjáért.... elkényeztetett nagyon. Megpróbált bocsánatot kérni Pinktől.... hát az nagyon nem ment neki...

Szegény Zsófi, azért az érdekes érzés lehetett, hogy az egyik pillanban nagyon boldog vagy, akövetkezőben meg pont az ellenkezője. :)
Személy szerint egyiket sem tartom különbnek a másiknál, mindegyik már olyan színten lejáratta magát, így vagy úgy. Szerintem Zsófi lesz a második helyezett, mint Jerzsi.

XO 2014.04.24. 12:18:10

@karev: tudom, hogy láma vagyok, de én tényleg nem tudok haragudni, főleg azokra nem, akiket kedvelek, szeretek (azokra sem, akiket nem). 5 percig vagyok mérges a helyzet miatt, de közben már azon jár az agyam, hogy fogjuk ezt megoldani, hogy mászunk ki belőle... Amúgy traki anyukája is látja mennyire szenvednek, milyen valós és/vagy vélt sérelmek vezettek idáig...milyen reakciók voltak az eset után Iza és traki részéről.

Nagy Endre 2014.04.24. 12:18:29

@XO: Én nem gondolom ezt mártírkodásnak.A család mindenkinek fontos és egy érzékeny pont.Iza elég válogatottan mocskolta mégha kitervelt dolog volt és nem gondolta komolyan akkor is.Ezt nem lehet könnyen megbocsátani még a kinnti életben sem.ha együtt tudnak normálisan élni a végéig vagy amíg ki nem esik Iza mert ő hamarabb fog akkor már az jó dolog.A többit kinnt megbeszélik.

faszent 2014.04.24. 12:18:31

@XO:

Hát ezt nehéz nem a lelkére venni szerintem, meg benn voltak egy Belevalóban, az egész család és ott nagyokat nyeltek és hallgattak mikor szóba került Iza, olyan no comment féle álláspontot foglaltak el, illetve a báty valami olyasmit mondott, hogy nem félti Krisztiánt, mert tudja kezelni a nőket, annyi látszott raqjtuk, hogy nincsenek oda a lányért. Igaz, ez még az ominózus kirohanás előtt volt.. ha most tudnák mi segít a fiúknak, az ha folytatja vagy az ha nem a kapcsolatot, akkor tudnának viszonyulni, de szerintem az RTL a legnagyobb hunyó a történetben, mert leadtak egy ilyen részt, ahol konkrétan egy családtag van verbálisan bántalmazva, miközben nem a családtag írta alá velük a szerződést...

Conchobar 2014.04.24. 12:20:11

@Manyoka75: "A lényeg, hogy nem mindegy, hogy én akarom, hogy nevessenek rajtam, vagy más csinálja kénye és kedve szerint!" - No végre. A sok locsogás után írtál valami értelmeset is. Csak azt felejtetted el megindokolni, hogy szerinted Zsófi, a 'tökfej' miért nem akarná, hogy nevessenek rajta, miért hiszed olyannak, aki komoly és mély gondolatokat kívánna a környezetével közölni (és emiatt úgy érezné, hogy 'kiröhögik', ahelyett, hogy 'megnevettet')

Manyoka75 2014.04.24. 12:20:52

@Conchobar: A telefonról az jut eszembe, hogy vonalban van a másik és nem kapcsolatban!:D Az hogy valaki valakivel, hogy tartja a kapcsolatot, az teljesen más téma! Itt a barátságról beszélünk! Ha már ennyire ragozod, akkor azt is mondhatjuk, hogy valaki munkakapcsolatban van a másikkal! Ragozhatnánk ezt estig! Csak az a lényeg, hogy azt a szót, hogy KAPCSOLAT, milyen mondatba, milyen szövegkörnyezetbe teszed! Arról a szövegkörnyezetről, hogy: "Valakinek a másikkal kapcsolata van!", arról 10 emberből legalább 8-nak az jut eszébe, hogy pár KAPCSOLATA VAN (hogy értsd: járnak, viszonyt folytatnak, házasságban esetleg élettársi kapcsolatban élnek) és nem az hogy barátok!!! Egy barátságra nem mondjuk, hogy kapcsolatban vannak ez a lényeg.

Nagy Endre 2014.04.24. 12:21:02

@kontratenor: Ez egy erős jelzés arra is hogy én lennék ott akit most a kutya helyettesít és ott az illatom.

Jó lenne ha a babás képüket megkapnák megint talán ez kicsit oldaná a feszkót köztük....

kontratenor 2014.04.24. 12:21:30

@Nagy Endre: Én épp a kintet tartom irreálisnak. Pesten Iza baráti körének, Nánáson Traki családjának való megfelelési összeférhetetlenség okán nem mehetnek.

kontratenor 2014.04.24. 12:22:57

@Nagy Endre: Hát nekem aztán semmit nem jelentene egy illat. Már elnézést, de annál egy szarcsík is személyesebb.

Nagy Endre 2014.04.24. 12:24:05

@kontratenor: Ennyire nem fekete és fehér ez a dolog,Iza baráti köre már a facebookon leírta a lányt...

karev 2014.04.24. 12:26:31

@XO: fiús anya. nem hiszem, hogy olyan könnyen átláp rajta, hogy lekrvázátk, majd az egész családja halált kívánták. én sem vagyok haragtartó, de egy ilyen kis pcsa, aki nem ismer, és én sem ismerem, ne merjen a szájára venni, még ha "nem is tudta", mit beszél. dehogynem tudta, mondta is. ellenkező esetben nem tudom, hogy reagált volna.

Manyoka75 2014.04.24. 12:30:28

@Conchobar: " A sok locsogás után írtál valami értelmeset is. Csak azt felejtetted el megindokolni, hogy szerinted Zsófi, a 'tökfej' miért nem akarná, hogy nevessenek rajta, miért hiszed olyannak, aki komoly és mély gondolatokat kívánna a környezetével közölni (és emiatt úgy érezné, hogy 'kiröhögik', ahelyett, hogy 'megnevettet') "
Nem locsogtam! Más ha nem bírod végig olvasni, mert nincs hozzá kedved! Honnan tudod, hogy tökfej Zsófi??!! Csak mert otthon a szülei így becézték?! Nem tudhatod, hogy tényleg tökfej-e. Lehet, hogy egy értelmes és érző lány, akinek nagyon tud fájni, ha bántják. Pl. mikor a Viki belenyomta a fejét a szülinapi tortájába. Én valószínűleg itt kint ott helyben csaptam volna meg Vikit, de mivel ezért kizárás jár a villában, ezért ő se csinálta. Engem a szüleim a mai napig Maszatnak becéznek, akkor én is állandóan maszatos vagyok??!! Na ne máááááááárrrr!!! Ez így te se gondolod komolyan! Zsófinak vannak nagyon okos megszólalásai és reagálása is, ha jobban odafigyelsz! (Na jó a tegnapi piás hiszti az nem tartozott annyira ide).

XO 2014.04.24. 12:30:40

@karev: mások vagyunk, másként látjuk...nincs ezzel baj szerintem, bár valójában ez az eset számomra már megtörtént, változtatni nem lehet rajta, nem megtörténté sem tudjuk tenni, de hozzuk ki amit még lehet belőle, viszont ezért tegyünk meg minden tőlünk telhetőt....

Shoyu 2014.04.24. 12:31:53

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Én még semmi vicces beszólást nem láttam Krisztől, de ez tényleg csak a szerkesztőkön múlik, ráadásul nyert már vv-t olyan, akinek szintén nem a vicces oldalát mutatták, sőt abszolút unalmas karakter volt, de az még a telefonos szavazás idején volt, most más a helyzet.Amúgy a vv4, vagy vv5-ben Csaba és Attila esetében is azt gondoltam, hogy inkább Csaba nyer, Attila nekem se szimpi nem volt, se a nagy taktikáját nem vettem észre és nagyon bunkón tudott beszélni Kingával, Csaba meg nem csinált semmit, tehát nem lett negatív a megítélése a konfliktuskerülő magatartása miatt.

karev 2014.04.24. 12:32:06

@XO: azért nem kívánok neked egy Iza menyet :) :*

XO 2014.04.24. 12:38:37

@karev: ez is "csak" hozzáállás kérdése :)

lopiciG 2014.04.24. 12:39:02

@Shoyu: Krisznek az a legfontosabb, hogy valakinek nyomhasssa hegyidumát :)
Au-nak folyton osztotta az észt, az meg nagyon "bölcsen" csak magaelé meredt és nem reagált semmit sem :) Izát is egyfolytában nevelni akarta... Könyörgöm...Izát??? Hát ez teljesen lehetetlen, ebből alakult ki minden vita közöttük..

faszent 2014.04.24. 12:41:24

@XO:

Csodálom a hozzáállásod, személyesen is ismered Izát? Vagy általában a világhoz viszonyulsz így?

Nagy Endre 2014.04.24. 12:41:42

@Shoyu: Én már hallotam tőla a riportban is meg másnak is mondott jókat.Zsófikát is nagyon jól kiparodizálta mikor ez feladat volt a kis rózsaszín varázsbotjával:D

valovilag.hu/video/237835

XO 2014.04.24. 12:43:31

@faszent: Általában a világhoz viszonyulok így!

Conchobar 2014.04.24. 12:46:18

@Manyoka75: "Honnan tudod, hogy tökfej Zsófi??!! Csak mert otthon a szülei így becézték?!" - Értetlen! Hagyd már abba az ökörködést! Veled ellentétben, Zsófi nem akar okosakat mondani, nem akar mélyenszántó gondolatokat közölni. Zsófi inkább a könnyed műfajban utazik, ő mindenkor szórakoztatni igyekszik a környezetét (vélhetően ezért is kapta/maradt rajta otthon a 'tökfej' becézés). És éppen ez az egyik oka annak, hogy bent ragaszkodik Vikihez, ahhoz, aki harsányakat röhög rajta, aki ezzel a magatartásával megfelelően értékeli Zsófi tevékenységét. Chaplin se, Zsófi se 'kiröhögés'-ként éli/élte meg azt, hogy megnevettetett másokat. Te viszont ki leszel röhögve

lopiciG 2014.04.24. 12:50:44

@Conchobar: Zsófit szerintem azért hívják Tökfejnek otthon, mert vigyorog mindig mint a tejbetök. :) Biztos nem azért, mert butának tartják. :)

HummeRC 2014.04.24. 12:56:47

Sziasztok.
Megcsináltam a szokásos házi szavazásunkat.
Eddig minden alkalommal eltaláltuk az eredményt, legutóbb majdnem százalékra pontosan.
Kíváncsi vagyok, hogy most is sikerül-e.
Aki szeretne szavazni, itt megteheti:
www.polljunkie.com/poll/iidjnf/val-vilg-6-hetedik-prbaj

Manyoka75 2014.04.24. 13:00:54

@Conchobar: Nem ökörködök, te viszont igen! Felhúzod magad feleslegesen, én meg jókat röhögök rajtad a monitor előtt! :P :D (u.i.: A mélyenszántó gondolatokkal meg valszeg azért vannak gondjaid, mert nem tudod, hogy mik azok, így képtelen az agyad feldolgozni őket! :D ) Én kicsinek összekentem magam a kajával és ezért becéztek Maszatnak, de már nem kenem össze magam mégis így hívnak a szüleim, ha becéznek, úgyhogy ne gyere ezzel a könnyed műfajjal Zsófi esetében! Próbálj az összefoglalókban figyelni Zsófira és rájösz, hogy nem olyan mint aminek te gondolod!

egyemakisszíved 2014.04.24. 13:03:02

Érdekes, berúgva Au nagyjából hasonló, mikor dühös, mint amikor józan, Zsófi meg jóval közönségesebb lesz. Iza jól felhergelte Zsófit, már meg se hallotta, mit mond Aurélió. Ahelyett, hogy örült volna, hogy neki kampányol, hogy úgy látja, a nyereményre nagyobb szüksége lenne, mint neki, jól lebaszta. Miért ne csodálkozhatna rá a környékre meg a házra, ahol lakik? Azért egy lepukkant belvárosi lépcsőház elég rossz hangulatot tud kelteni, főleg olyannak, aki vidéken lakik, így máshoz van szokva. A lakásukat és a családját Au nem kifogásolta, csak Iza ráhagyta, hogy az otthonát barlangnak minősítette, pedig szó sem volt róla. (Izának most minden balhé jól jön, aminek ő nem a részese, hátha valami elhomályosítja a nagyjelenetét Krisztiánnal, de arra hiába fog várni.) Zsófi bóknak is vehette volna, hogy az öltözködési szokásai alapján rózsadombi úrilánynak nézte. Találkoztak valami szamurájkardos emberrel is az utcán vagy mi? Ha meg nem bírja elviselni, hogy valakinek véleménye van arról, amit látott, tényleg jobb lett volna Aurélióékhoz menni. De mivel mindketten egyformán vágytak a találkozásra szeretteikkel, nem tudtak volna könnyen lemondani a másik javára, így Au ösztönösen rátalált a nosce által említett, személytelenül igazságos elosztási módra, hogy döntsön a sors keze. De ha az otthon maradt családtagokat vették volna figyelembe, Au javára kellett volna billenni a mérlegnek. Hiszen Zsófi családtagjai nem maradtak magukra, ott vannak egymásnak hárman támasznak. Míg Au papája egyedül van, mivel nem tud magyarul, a tévét is csak ritkán feliratozott némafilmként nézheti, nem tudja mi jár a gyereke fejében, miért dühös, mi bántja. Jó, ha olyan emberek vannak körülötted, akik szemmel tartják a te érdekeidet, így bátran lehetsz te is nagylelkű, törődhetsz a másikkal, mert tudod, nem állsz majd a végén kifosztottan, hogy mindig te adtál, a másik meg csak elfogadott tőled. Azt hiszem, Au leginkább azt hiányolta, Zsófiban még a gondolat sem merült fel, hogy a javára lemondjon.
Viki meg azt hiszem rájött, hogy nem áll odakint túl jól a szénája, ha még villabarátnőjének szülei is el akarják tőle tiltani a lányukat, nagyon nem az ment adásba róluk, amit ő gondolt. De azért a barátság lezárásaként még igyekezett Zsófit becövekelni az Au-val való ellenségeskedésbe, jól jön még az neki a következő jelrakásnál.

Kecses 2014.04.24. 13:03:20

Hahaha, adni kéne nekik még pár hónapot és az összes becsavarodna.

kontratenor 2014.04.24. 13:04:43

Egyébként a nap jelenete az volt, amikor Zsófi küzdött a zöld konyhafiókkal:
valovilag.hu/video/247479
06:43-06:47

faszent 2014.04.24. 13:06:15

@HummeRC:

Szomorúan leszavaztam Zsófira, azért szomorúan, mert nekem mind a három lány szimpatikus és jó nézni őket: Zsófi, Iza és Teó, mind a hármat másért.

Inkább nézném őket, mint a pasikat, bár AU kétségtelenül nagyon szórakoztató, viszont érdekes, hogy most mennyire elszúrta a közönség fele, hogy egy korrekt megállapodás (pénzfeldobás eredménye) és családlátogatás után utólag milyen kicsinyesen és önzően viselkedik.

Ha egyszer már türtőztette magát a kérdésben, és döntést hozott ezt meg kellett volna próbálnia végigvinni, remélem jóváteszi, és tényleg felöltözteti Zsófika kishúgát, ha megnyeri, és még egyszer bocsánatot kér a családtól botrányos magatartásáért.

Conchobar 2014.04.24. 13:06:54

@lopiciG: "Zsófit szerintem azért hívják Tökfejnek otthon, mert vigyorog mindig mint a tejbetök...Biztos nem azért, mert butának tartják" - Felesleges hülyeségeket írnod a Zsófit megvédését célzó nagy-nagy igyekezetedben, mert a végén majd téged fognak butának tartani, meglásd!

kontratenor 2014.04.24. 13:07:12

@Shoyu: Mint vitapartner, mindig megvetettem ezt a típust. Érvelés nélkül őrjöng, legfőbb retorikai fegyvere, hogy hangosabban mondja és lehetőleg a másik szavába vágva, mert akkor meg sem kell hallgatnia a figyelembe úgysem vehető másik felet.

Conchobar 2014.04.24. 13:07:52

@Manyoka75: "Nem ökörködök, te viszont igen! Felhúzod magad feleslegesen, én meg jókat röhögök rajtad a monitor előtt! " - Ja

kontratenor 2014.04.24. 13:08:11

@faszent: Au nem szúrt el semmit, így is nyerni fog, nem is kevéssel.

Krétagarbó 2014.04.24. 13:08:27

@karev: Itt is látszik, hogy a két embernek - Trak és Izé - mit jelent az a fogalom, hogy család. Trakiék családja - az eddig bemutatottak alapján - egy összetartó, teljes családi képet mutat, amely mindig ott áll Traki mellett.
Izének eleve csonka család jutott, az anyja nevelte - jól, rosszul - de 2 év intézet is kijutott neki. Mivel sokkal gyökértelenebb, mint a másik, így feltehetően nem is igazán értette, hogy mit is tett. Bántani akarta, de odáig már el nem jutott, hogy ezzel nem csak Trakiba rugdos.

XO 2014.04.24. 13:09:34

@kontratenor: ezen már tegnap akkorát nevettem..de komolyan.... :DD
@HummeRC: nem tudom eldönteni, hogy szavazzak-e egyáltalán...valahol ennek a párbajnak az eredménye nálam a "kilenc is páros" kategóriában van...úgymond! :)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 13:11:22

@Shoyu: Hát, én 5 percig röhögtem pl. azon (de ez lehet, hogy az én hibám), amikor az egyik Onban, kint az udvaron éccaka beszélgettek Izával, Traki épp Iza melleit fogta.
-Igaziak?
-Igen (mondta iza nagyon-nagyon büszkén)
-Gondoltam, mert ilyen kicsi szilikont nem gyártanak.
persze poénból mondta, nem bántásból, a főmodell főbudapesti főkirálylány csak pislogni tudott rá, mert ahhoz van szokva, hogy mindenki hasra esik tőle

A másik amin besírtam, amikor összekötötték Izával, az első köpés után, szemrevételezte a kötelet, majd odaszólt, hogy "De jó, pont köpőtáv".
Szóval vannak ilyenek, amik szerintem viccesek, mások szerint biztos nem. De én szoktam rajta vihogni időnként.

Conchobar 2014.04.24. 13:12:01

@egyemakisszíved: "Miért ne csodálkozhatna rá a környékre meg a házra, ahol lakik?" - Igaz. Miért ne csodálkozhatnánk rá púpos embertársunk púpjára, vagy a féllábúnak a hiányzó lábszárára és a mankójára?

Gia 2014.04.24. 13:13:00

@kontratenor: Hát ezen derültem én is.Hüle fiók,nem akart becsukódni. :-D

XO 2014.04.24. 13:13:50

@Manyoka75: igaz...akkor hajrááá! Kitartás! (ne merd feladni! :D )
@Krétagarbó: Szia Krétácska! :)

Manyoka75 2014.04.24. 13:13:58

@ő-szinte: Köszi a tanácsot! ;) Eszik az máshol! :D

Manyoka75 2014.04.24. 13:14:52

@XO: Nem is! A remény hal meg utoljára.... aztán jön a szarokrája! :D Hihihi

Krétagarbó 2014.04.24. 13:16:08

@HummeRC: Köszi, szavaztam. Eddig Pinki fölényesen vezet.
Kíváncsi vagyok, még fog-e kapni lila kendőt a párbaj győztese vasárnap.

XO 2014.04.24. 13:16:10

@Gia: @kontratenor: ebből kijárt volna egy mozgó gif! :D

XO 2014.04.24. 13:16:55

@Manyoka75: szépen játssz, mert elveszem! :)))))))) :*

malevil2050 2014.04.24. 13:17:02

@Manyoka75: Hagyd már rá úgy sem mész tudor tudorjeviccsel semmire :)

Manyoka75 2014.04.24. 13:18:16

@XO: Igenis értettem! :) ;) :*

Conchobar 2014.04.24. 13:18:36

@egyemakisszíved: " De azért a barátság lezárásaként még igyekezett Zsófit becövekelni az Au-val való ellenségeskedésbe, jól jön még az neki a következő jelrakásnál" - Nem Viki, hanem Iza eresztette szabadjára a balhét, mikor Zsófinak megmondta, hogy Aurélió mit mondott. Az meg egy nagy marhaság, hogy a következő jelrakásról feltételezgetünk, mielőtt még az aktuális kihívás se volt meg

Gia 2014.04.24. 13:18:50

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Vagy amikor mondta Traki,hogy de jó,hogy nem ők nyerték a családlátogatást.. :-)

karev 2014.04.24. 13:19:20

@XO: én mindegyiknél szavaztam.

Manyoka75 2014.04.24. 13:19:50

@malevil2050: Rájöttem! De jó volt írogatni! Gyorsabban megy az idő! :D ;) Mondhatnám azt is, ÚGYMOND, hogy kialakítottunk egy kapcsolatot! DIKK! :D

Conchobar 2014.04.24. 13:20:22

@malevil2050: "Hagyd már rá úgy sem mész tudor tudorjeviccsel semmire" - Úgy biztosan nem, hogy ha értetlenkedik meg irracionális hülyeségeket irkál

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.04.24. 13:22:27

Ok, Zsófi visszamegy szerintem.
Következő megmérettetés Au - Viki párbaj kellene, hogy legyen.

Úgy gondolom, hogy a top 3-ba a legutóbbi két "évad" alapján benne lesz egy full esélytelennek tartott játékos. De ki lesz az?:)

Manyoka75 2014.04.24. 13:23:02

@Conchobar: "Az meg egy nagy marhaság, hogy a következő jelrakásról feltételezgetünk, mielőtt még az aktuális kihívás se volt meg " KÉPZELD MEG VOLT A KIHÍVÁS! :D Ippen tegnap éjszaka! DIKK ! :) Mily meglepő, nem?!

Manyoka75 2014.04.24. 13:25:50

@Conchobar: " Úgy biztosan nem, hogy ha értetlenkedik meg irracionális hülyeségeket irkál " Olyan racionális és értelmes vagyok, hogy csak naaaaaaaa! Ha már itt tartunk, az értelemnél, akkor nem engem tudorjevicseztek le "úgymond", hanem téged! :D Szerinted?!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 13:25:59

@Gia: Na igen, azon is vihogtam. Meg az "anyámék se tudnak angolul" a riportban :D
Szerintem kifejezetten jókor nyomja a beszólásait, csak a szerkesztőkön múlik, hogy kinek melyik oldalát emelik ki. Nála rámentek az önsajnáló agresszorra, miközben Au nem kevésbé sajnálja magát pl.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 13:28:34

Meg amikor a riportban mondta Izának, hogy "anyámék se tudnak angolul egy szót se"
Jókor nyomja a beszólásait, csak a szerkik nála nem erre a vonalra mentek rá.

malevil2050 2014.04.24. 13:28:38

@Manyoka75: Oké,lényeg e felismerés :)

Krétagarbó 2014.04.24. 13:29:46

@koimbra: Az én álmaimban inkább egy AU-Traki párbaj lesz. A Top 3 full esélytelen játékosa így Viki lesz, a 2. Pinki és természetesen AU nyer. És utána élnek Pinkivel boldogan és békességben, míg meg nem halnak. :)))

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 13:29:51

na bocs, 2x ment el a hsz, az első elakadt vlhol, aztán megjelent.

HummeRC 2014.04.24. 13:30:13

@faszent: Izát ki nem állhatom, számomra túl visszataszító a viselkedése. A társaságomban 1 percig sem tűrném meg. Teoval nincs konkrét bajom, azon kívül, hogy kb ő a vv6 tujája. Lerakod és ott elvegetál. Ha nem keresed, fel sem tűnik, hogy képen van. Viki számomra szimpatikus, mint taktikus játékos, de az alamuszi viselkedését neki sem tűrnénk meg sokáig a társaságunkban. Így én Zsófira szavaztam, egy egyszerű ok miatt, őt csinosabbnak tartom. :)

Au őrjöngése szerintem most indokolatlan és kritikán aluli volt. Minősíthetetlen viselkedés volt egy pasi részéről, egy olyan dologban, amihez ő is hozzá járult korábban. Lehet rajta utólag gondolkozni, mérgelődni és hergelni magát, de csak magában. Ezt Zsófira ráhúzni elég nagy bunkóság volt, mivel jelen esetben ő csak elfogadta Au ajánlatát.
Én a helyében vagy nagyon gyorsan változtatnék a viselkedésemen, vagy elfelejteném örökre a családjukat, mert azok után, hogy az apjáéknak megígérte, hogy segíti a lányukat, visszatértük után még bunkóbb vele, mint előtte volt. Jogos volt Au félelme, ha az én lányommal viselkedne így, tőlem jó eséllyel kapott volna pár pofont, amúgy oktató jelleggel.

Ettől függetlenül a szerintem is Au fogja megnyerni a játékot.

hétcsakra 2014.04.24. 13:31:20

@Dr. Lilu: Vitatkoznék, nincs esze. Értem én, hogy a nyereményért mindent, de kihagyja a számításaiból azt a tényt, hogy a nézők látják a szemétkedéseit. A szavazásnál ezt meg fogják hálálni. Sajnálom, mert biztos orvosi segítség kell majd a rendberakásához,annyira lejáratta magát, hogy sok beszólást fog kapni.

kontratenor 2014.04.24. 13:31:24

@XO: Igen. Én is az ilyen kis elrejtett poénokat csípem. Anno a Tünde munkakezdő felesén röhögtem hasonlót.

Conchobar 2014.04.24. 13:31:30

@Manyoka75: "Ippen tegnap éjszaka!" - Az igaz, csakhogy Zsófi kiborulása egy nappal a kivhívás előtt történt (a összefoglalókban mindig az előző nap eseményei vannak, valós időben csak a kiválasztás, kihívás és a párbaj eseményei szerepelnek)

Krétagarbó 2014.04.24. 13:32:06

@Manyoka75: Van, akit úgymond a tények nemigazán zavarnak, a lényeg a kötözködés. MMKK, ha érted, mire gondolok...

Conchobar 2014.04.24. 13:34:58

@Manyoka75: "Ha már itt tartunk, az értelemnél, akkor nem engem tudorjevicseztek le 'úgymond', hanem téged!" - Mert miköze van az értelemnek a tudorjevicsezéshez? Gondolod, hogy az ember IQ-pontja aszerint változik, hogy mások leszólják, vagy sem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 13:36:13

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: vagy ahogy egykedvűen megjegyezte az udvaron ülve, miközben a lányok árnyékvonaglottak a villaablakban : "úgy érzem magam, mint Debrecenben a nagyállomáson. Parasztelosztó. Ülünk, oszt várjuk a buszt" .. :D én speciel kurvajót röhögtem ezen.

Krétagarbó 2014.04.24. 13:36:47

@XO: Lépek is, majd este jövök inkább. Pussz!

kontratenor 2014.04.24. 13:37:20

Amúgy azt most jól értelmezem, hogy Au picit rámozdult Pinki húgára, majd minekutána eljöttek, a felszabadult hormonjai eredményét Pinkire engedte és már a kocsiban csókolgatta meg fogosta a seggét, majd a zuhanyzóban hozzáütögette petyhüdt péniszét. Majd mikor ebből sem lett szeuálisan értékelhető esemény, ugyanúgy befeküdt szép pucéran Teó mellé mint minden átlagos napon. Guszta!

Conchobar 2014.04.24. 13:37:28

@Krétagarbó: "Van, akit úgymond a tények nemigazán zavarnak, a lényeg a kötözködés" - Te lennél az, aki mindenkor a tényekhez ragaszkodik? Te lennél az, aki másokat arra figyelmeztet, hogy a vélekedését támassza alá pédával? Te lennél az, aki másokat figyelmeztet, hogy 'vegye már észre' ezt, vagy azt a momemtumot?

XO 2014.04.24. 13:37:52

@Krétagarbó: Én is...haza a melóból! :)) Szép napot! :* :)

beacska 2014.04.24. 13:41:07

@XO: :) ezt az anyukája mondta, de később Krisz is használta (Izának, már nem emlékszem mire)

XO 2014.04.24. 13:42:32

@beacska: igen, nagyon tetszett nekem, ahogy anyukája mondta neki! :)

HummeRC 2014.04.24. 13:43:16

@XO: Szia. Detto. Én egyszerű látvány alapján szavaztam. Szerintem Zsófi csinosabb, szívesebben nézem. Nem volt jobb indokom. :)

@Krétagarbó: Szia. Tényleg, volt ilyen máskor is, hogy a vége felé nem kaptak lila kendőt és nem mondták el előre nekik. :)

Conchobar 2014.04.24. 13:43:36

@kontratenor: "Amúgy azt most jól értelmezem, hogy Au picit rámozdult Pinki húgára" - Legalábbis szóban. Inkább csak udvariaskodás lehetett az. Viszont, nem láttam semmit a kezében, nem vitt ajándékot a háziaknak (igaz, Zsófi is csak egy sapkát vitt a hugának), a háziak viszont nem engedték vissza őket üres kézzel

XO 2014.04.24. 13:46:16

@HummeRC: úgy döntöttem EKG-ra állok az általam támogatott játékossal! Hajráá Iza! :)

Shoyu 2014.04.24. 13:46:39

@lopiciG: Az a helyzet, hogy ezt az Izás dolgot én teljesen másképp látom, mint itt sokan. Nem nézem folyamatosan, sőt, van, hogy egy hétig felé se nézek a műsornak, hv-t szinte mindig olvasom. Nekem, ami lejött: eleinte Iza is cikinek tartotta Kriszt, én is pesti vagyok és én sem jönnék össze vele, jó mondjuk nekem a végzettségem is magasabb, mint Izáé és én úgy érzem, hogy Krisztiánnal nem lenne sok témánk, tehát nem csak a vidék-város különbség miatt, de nem tudná felkelteni az érdeklődésem (ez nem egy alá-fölé rendeltségi viszony, mások vagyunk és kész), így megértem Izát, de soha nem mondanám senkinek a szemébe azt, hogy te egy vidéki paraszt vagy, én meg a budai gazdag gyerekekkel szeretek dugni (ezt most persze Izára értem, nem magamra). De itt nem volt nagy választék és másnál is bepróbálkozott Iza, Zsoltnál már szánalmas szinten. Aztán nem volt más lehetőség csak Krisz, sokszor éreztette is vele Iza azt, hogy felsőbbrendűnek gondolja magát nála és persze a -szerintem- ostobább nők minden női praktikáját bevetette, vitáknál adddig ferdít, hogy Krisz köpni-nyelni se tudjon, én nagyon is úgy láttam, hogy Iza az, aki bántja Kriszt és ő kiskutya módjára tűri. Aztán Krisz párbajt nyert és hatalmas arccal jött vissza és innentől kezdve keményen visszaszólt Izának, néha túlzásba is vitte a basztatást, talán éppen emiatt szakadt el valami Izánál és ekkor jött a köpködés. Amúgy nekem az nem érv, hogy Krisz, de csúnyán bánt az Izával, egyrészt mert szerintem nem igaz, másrészt, Iza bármikor kultúráltan azt mondhatta volna, hogy neki ez nem jön be, szakítsanak, így nem járatta volna le magát, de én úgy látom, hogy Izának lételeme a konfliktus.

beacska 2014.04.24. 13:46:40

@XO: szijjja. ha már így összefutottunk: fentebb írtam, h remélem, ha kijönnek Iza úgy kirúgja K.-t, hogy a lába nem éri a földet. Mondjuk, akkor meg ő lenne a k*rva, akinek nanááá, h nem kell már a parasztgyerök. pedig a legjobb az lenne, mert nagyon meg fogja kínozni. K. nem normális. itt írta vki, h akarsz-e ilyen menyet magadnak, mint Iza, hááát, én ilyen vőt nem szeretnék, mint K....jegyzem meg csendben, csak neked, négyszemközt ;)

Manyoka75 2014.04.24. 13:47:05

@Conchobar: "Ippen tegnap éjszaka!" - Az igaz, csakhogy Zsófi kiborulása egy nappal a kivhívás előtt történt (a összefoglalókban mindig az előző nap eseményei vannak, valós időben csak a kiválasztás, kihívás és a párbaj eseményei szerepelnek) " Ja de itt a következő kiválasztásra írtad, hogy még nem volt kihívás! DE MEG VOLT! Tök mindegy, hogy ki mikor hisztizett!

Shoyu 2014.04.24. 13:48:05

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Ezek a poénok nekem is bejönnek, primitív, de tetszik.

Manyoka75 2014.04.24. 13:48:15

@Krétagarbó: Értem, mire gondolsz! Nyugodtan kötözködjön, nem zavar! Jól bírom a gyűrődést ilyen téren! :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.04.24. 13:50:08

@Krétagarbó: Az kéne még, hogy én ezekkel álmodozzak:D Csak azért kezdtem nézni, mert gondoltam hangosan fogok röhögni a sok nagyképű kreténen a dőzsvillában. De gyorsan unalmassá vált.
Hiányzik az igazi taktikázás, a klikkesedés és mostanra már csak az ész nélküli hőbörgés, veszekedés megy.

faszent 2014.04.24. 13:50:18

@XO:

alszol is néha?

Én olyan kevés alvástól, mint amit te itt produkálsz felfordulnék...

XO 2014.04.24. 13:53:27

@beacska: Szia! :) Akkor is írtam, hogy szerintem ez hozzáállás kérdése. Én próbálnám trakit (amíg így viselkedik nem vagyok hajlandó a nevén nevezni, de még visszaérdemelheti) is elfogadni, ha már a gyermekem őt választotta....persze vannak határok! :))

HummeRC 2014.04.24. 13:53:29

@XO: Ha neked ő szimpi, akkor hajrá Iza! Nekem mindegy ki nyer. Részemről azt tartanám a legnagyobb poénnak és úgy lenne a legnagyobb pofára esés a többieknél, ha Zsófi nyerne a végén. Érdekes lenne nézni a fejeket, mert vele senki nem számol. :D

Manyoka75 2014.04.24. 13:53:32

@Conchobar: "Mert miköze van az értelemnek a tudorjevicsezéshez? Gondolod, hogy az ember IQ-pontja aszerint változik, hogy mások leszólják, vagy sem? "
Az IQ-dat nem tudhatom, mert nem vagyok a pszichiátered! :D
Amúgy attól, hogy csak mostanában szólok itt hozzá, még nem jelent semmit, mert már hetek óta olvasom amit ti írtok, úgyhogy ismerem a dörgést! És bizony sajna az ember néha olyan, ahogy az emberek megítélik! Ahogy a mondás is mondja:" Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél!" :D

kontratenor 2014.04.24. 13:54:34

@HummeRC: Viki számol. Sokszor mondott olyat, hogy elképzelhetőnek tartja.

XO 2014.04.24. 13:54:45

@faszent: ne, aggódj arra is fordítok időt! :)

XO 2014.04.24. 13:56:38

@HummeRC: szerintem lenne aki nem lepődne meg, sőt lenne aki az ő győzelmének is tudna örülni! :) (azért nem felhőtlenül)

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.24. 13:56:39

@HummeRC:

azt én is bírnám, de ahhoz nagyon különös fordulatokat kellene beépítenie az RTL-nek, beleértve pár kizárást is, aztán mivel már beindította a vv7 projektet, vigyáznia kell, hogy a közönségnek ne vegye el a kedvét, tehát nem adhatja olyannak, hogy túl sokan csalódjanak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 13:58:32

@kontratenor: szekszuális zaklatáááááááááááás!!!!! Faszent igazán léphetne most már tényleg valamit az rtl-lel szemben.

Conchobar 2014.04.24. 14:01:29

@Manyoka75: "Az IQ-dat nem tudhatom, mert nem vagyok a pszichiátered!" - Kaptál két kérdést, ahelyett, hogy válaszoltál volna rájuk, locsogtál össze-vissza, írtad ami éppen eszedbe jutott

karev 2014.04.24. 14:03:50

@XO: de Te tényleg nagyon durván rá vagy kattanva a vv6-ra. :)

kontratenor 2014.04.24. 14:04:56

Tegnap néztem a benti állapotokat. Durva.
Az Aurélió által generált üvegcserepeket nem a jelen levő 3(4?) személy söpri föl, hanem Viki, külön, emiatt kimegy.
A cigiskanapén tele a hamutál, dzsuvás poharakkal van terítve, a padlón szemét.
A zuhanyzóban Aurélió mellett a zuhanytálca-részen egy mop, a porszívó elrakatlanul az étkező mellett a folyosó közepén. A konyhapult csurig elöl hagyott maradékkal, koszos edénnyel.
Pinki ágya körül 20 centi széles sáv tele cuccal.
Jut eszembe, Galla és a cucc.
www.youtube.com/watch?v=wmkDCpw0Bmg

Conchobar 2014.04.24. 14:06:13

@Manyoka75: " Ja de itt a következő kiválasztásra írtad, hogy még nem volt kihívás!" - Nem. Nem azt írtam ("Az meg egy nagy marhaság, hogy a következő jelrakásról feltételezgetünk, mielőtt még az aktuális kihívás se volt meg"). Érted te ezt, értetlen?

candyperfumegirl 2014.04.24. 14:08:40

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: nekem a "mi kéne? nincs pénzem" volt a kedvencem, amikor Iza beráncigálta a hálóba, hogy beszélniük kell.

Manyoka75 2014.04.24. 14:08:47

Mert miköze van az értelemnek a tudorjevicsezéshez?
"Kaptál két kérdést, ahelyett, hogy válaszoltál volna rájuk, locsogtál össze-vissza, írtad ami éppen eszedbe jutott"
Nem locsogtam! Válaszoltam! Csak nem értetted!
Erre a kérdésre: Gondolod, hogy az ember IQ-pontja aszerint változik, hogy mások leszólják, vagy sem?
Ezt válaszoltam: Az IQ-dat nem tudhatom, mert nem vagyok a pszichiátered! :D

Erre a kérdésedre: Mert miköze van az értelemnek a tudorjevicsezéshez?
Ezt válaszoltam: Amúgy attól, hogy csak mostanában szólok itt hozzá, még nem jelent semmit, mert már hetek óta olvasom amit ti írtok, úgyhogy ismerem a dörgést! És bizony sajna az ember néha olyan, ahogy az emberek megítélik! Ahogy a mondás is mondja:" Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél!" :D
Magyarán: sokan beszólnak neked és ennek meg van a miértje! Ezért vagy tudorjevics! :D
Van egy másik cuki (ahogy Zsófi is nevezné) mondás: "Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik!" :D ÚGYMOND! :)

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 14:08:59

@XO: Ha Iza anyja lennék, akkor a gyermeknevelés csődjének érezném magam, akárhogy is bírom Izát, egyelőre nem alkalmas a társadalomba való beépülésre, vagy legalábbis nem a társadalom normális rétegébe. Így ebben a formában nagyon joga se lenne minősíteni Trakit, semmilyen szempontból. Izának 8 osztálya van, a munkája kimerült a bugyimodellkedésben és zs-kategóriás videoklipben vonaglásban, Trakinak érettségije és munkája van. Rendes, dolgozó családja, stb. Egyikük sem egy agytröszt, plusz Iza semmivel nem különlegesebb külsejű mint Traki. A vitakulturájuk hasonló, bár szerintem Iza gázabb. Miért is kellene, hogy kifogása legyen Iza anyukájának?
A "kapcsolatnak" egyébként kint semmi jövője, de azért remélem párszor találkoznak még, ha másért nem, hát vízszintesen levezetik a feszkót mikroport és kameramentesen. Lehet, hogy lenyugodna mindkettő, és tovább tudnának lépni, le tudnák zárni ezt az egészet.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 14:09:58

@candyperfumegirl: ja igen, a nincs pénzem :) Na ugye, hogy vicces gyerek?

karev 2014.04.24. 14:11:02

@Manyoka75: @Conchobar: na, most komolyan, nem unjátok még?

Manyoka75 2014.04.24. 14:12:32

@Conchobar: "Nem. Nem azt írtam ("Az meg egy nagy marhaság, hogy a következő jelrakásról feltételezgetünk, mielőtt még az aktuális kihívás se volt meg"). Érted te ezt, értetlen?" Én értettem és te is érted amit írsz!? MA beszélgetünk a következő jelrakásról, de a kihívás TEGNAP volt! DIKK! ÚGYMOND! :D

Manyoka75 2014.04.24. 14:13:13

@karev: Én még nem! :D Bírom! :) De ha ti unjátok akkor szóljatok és abbahagyom! :D ;)

csiberibe 2014.04.24. 14:13:58

@Conchobar: én is kiröhögöm a barátaimat, ha idióták. Nem attól vagyok jó barát, hogy mindenre bólogatok, hanem attól, hogy őszinte vagyok, és mivel ő is barát, tudja, hogy a baromságira jószándékkal hívom fel a figyelmet.
Mi kellett volna pinkinek a zacskós hisztinél, buksisimi? Az vesse az első követ Vikire, aki nem röhögte ki.

kontratenor 2014.04.24. 14:15:51

@csiberibe: +1, ezt én is így gondolom
és sajnos Vikinek abban is frankón igaza volt, hogy senkit innen haza nem szabad vinni a saját szeretteihez

karev 2014.04.24. 14:17:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Az igazi érzés kizárja, hogy a szeretett személyt bántsuk. " ennyi.

Manyoka75 2014.04.24. 14:17:44

@csiberibe: Más az ha elnevetem magam és megpróbálom megnevettetni, enyhíteni vele a feszültséget, és az is más ha elfordulok és úgy röhögök és grimaszolok a másikra kigúnyolva azt aki sír! NA EZ A NEM MINDEGY!

karev 2014.04.24. 14:18:44

@karev: meg még ez is: "A valódi érzelem támogató – és nincs más."

karev 2014.04.24. 14:20:21

@Manyoka75: hát miattam elfér itt, csak tényleg tök fölösleges. :)

Manyoka75 2014.04.24. 14:20:32

@karev: Még egy pont neked! Tetszik! ;)

nemszázas 2014.04.24. 14:22:19

@hétcsakra: Ha belegondolsz, az ő külsejével és alap személyiségjegyeivel (nem egy gagyi cukimuki Zsófika típus) még ez az egyetlen vonal, amivel elérhet valamit egy ilyen játékban. A poppolójára, a cukiskodásra, a romantikus vonalra hiába alapozna. Másként megfogalmazva, egyik kategóriába sem fért volna bele (szójáték volt), sem az őszinte, sem a jó csaj, sem a cuki, sem a bepasizós: maradt az intrikus, és ez még közel is állhat a természetéhez. Ha olvastad az index fórumon Simon hozzászólást, többen is "készültek" valamilyen szereppel a játékra, Simon, Charlotte legalábbis biztosan. Viki valóban rosszul mért fel egy-két dolgot, bár díjazom, hogy legalább gondolkodott rajta és megpróbálta a legtöbbet kihozni abból, ami van. Nem vagyok Viki rajongó egyébként, de nem értem az irányuló mérhetetlen rosszindulatot és fröcsögést sem.

karev 2014.04.24. 14:23:20

@kontratenor: amúgy miért nem? Annamari is hazavitte Csabát, nem volt semmi. ha bárki mást visz Zsófi, nem lett volna ez, csak Au ilyen idióta.

beacska 2014.04.24. 14:24:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jééé, kivételesen egyetértek ezzel a cikkel. hozzátenném még, h ők azért azt HISZIK, hogy ez szerelem...

Shoyu 2014.04.24. 14:24:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezt én csak most olvastam először, az pl. új, hogy Krisz már eleve beszólogatással hívta fel magára Iza figyelmét, ez gáz, az is ha egy nő ettől rámászik valakire. Szerintem sincs köztük semmiféle szerelem, de tényleg nehéz lehet elütni az időt, idegenek társaságában, net, újság minden nélkül, hát ők ezzel szórakoztatják magukat. azért az minden vv-nél elgondolkodtatott, hogy miért nincs semmi kreatív ötletük a bentieknek, én azonnal elkezdenék valamilyen játékot játszani pl., ilyet sosem láttam a villalakóktól, pedig szerintem jobb szórakozás, mint egymás anyázása.

kontratenor 2014.04.24. 14:29:23

@karev: Ezek a más szériák más karakterei nekem semmit nem mondanak. Ezt se elejétől követem, így sem minden nap.
De én tuti nem vinnék hozzánk senkit, magamból indultam ki.

egyemakisszíved 2014.04.24. 14:29:38

@Conchobar: Mindig volt egy olyan benyomásom, hogy Viki Zsófin keresztül Auréliót akarja gyengíteni. Teó kiválasztásakor, mikor Iza és Zsófi a wc-n beszélgettek a párbaj utáni lehetséges helyzetről, Zsófi két erőteret jelölt meg a villában, az egyiket Aurélió körül, a másikat Viki körül. Egyébként mindig ők ülnek egymással szemben, az asztalfőn. Viki számára más lehetőség már nem nagyon maradt, mert nem fognak barátnős beszélgetéseket folytatni, nem fog neki híreket hordani többet. Érdekében áll, hogy Zsófi a legnagyobb ellenségének Au-t tartsa, ezért állította a vita után, hogy Au Zsófi szüleit minősítette, ami egyértelműen nem igaz, hiszen Zsófi családja nagyon is tetszett Au-nak, meg hogy nem az aranyos Au az igazi, hanem aki ordibált vele és önzőnek tartja. Fontos lehet, hogy Zsófi megőrizze a régi jó szokását, hogy Au-t jelöli párbajozni, hiszen vagy Au, vagy Iza lesz a legvalószínűbb legközelebbi kiválasztott. Ezért akar hirtelen Viki Izával jóban lenni.
Teó adta idáig a legértelmesebb kihívás előtti interjút, nem is ismételte magát, mint a többiek kendő átadásakor. Szavazok rá egyet, ne menjen vissza olyan nagy különbséggel Zsófi.

Conchobar 2014.04.24. 14:33:26

@csiberibe: "Mi kellett volna pinkinek a zacskós hisztinél, buksisimi?" - Nem haragudott meg akkor se Vikire, noha az a hiszti már komolynak tűnt. A legyes hiszti viszont komolytalan volt, általa Krisztiánt próbálta szondázni. Jellemző volt, hogy mikor pár perccel később a pöttyösöknek elmesélte a dolgot, Zsófi tréfaként tálalta ('vagy a légy haljon meg, vagy én')

kontratenor 2014.04.24. 14:33:32

@egyemakisszíved: Hú, a nem ismételte magát nagyon nem állt. Ha még egyszer mondta volna, hogy egyről a kettőre, másfélnél lelövöm.

Shoyu 2014.04.24. 14:34:41

@lopiciG: Köszi, valaki már belinkelte, erről írtam a kommented fölötti hsz-emben. Szerintem is jó cikk.

egyemakisszíved 2014.04.24. 14:40:14

@kontratenor: Nem a kihívást tartottam igazán jónak, nem abban nem volt ismétlés, hanem az interjú és a beszéd között. A párbajra jelöltek a riportszobás egyéni beszélgetés egyes elemeit szokták szinte szóról-szóra újra elmondani a többiek előtt is, így mi kétszer halljuk.

Conchobar 2014.04.24. 14:40:51

@egyemakisszíved: "Egyébként mindig ők ülnek egymással szemben, az asztalfőn. Viki számára más lehetőség már nem nagyon maradt, mert nem fognak barátnős beszélgetéseket folytatni, nem fog neki híreket hordani többet" - Pontosan. Annyival azért ki kell egészíteni, hogy itt kettős dolog áll fenn. Egyrészt a két domináns személy (Aurélió és Viki) a dominancia miatt egymás riválisai, ennélfogva Aurélió fúrja, mószerolja Vikit (legutóbb a Tóth-családnál), ugyanakkor Viki is fúrja Auréliót. Másrészt, Zsófi sokáig Viki tyúkanyó szárnya alatt tartózkodott, ennélfogva Viki nehezen tűri azt, hogy e téren is rivalizálnia kelljen neki, akár Aurélióval, akár Izával

kontratenor 2014.04.24. 14:43:31

@egyemakisszíved: Áhá! Ettől még a helyesírása/abbeli igényessége (Vikistül) tré. Már tudjuk.

Conchobar 2014.04.24. 14:49:50

@egyemakisszíved: "Fontos lehet, hogy Zsófi megőrizze a régi jó szokását, hogy Au-t jelöli párbajozni, hiszen vagy Au, vagy Iza lesz a legvalószínűbb legközelebbi kiválasztott. Ezért akar hirtelen Viki Izával jóban lenni" - Vagy Aurélió, vagy Iza, vagy éppen maga Viki lesz a legközelebbi kiválasztott, aszerint, hogy ki jön vissza vasárnap. Teó és Aurélió számára Viki a 'legnagyobb közös többszörös'. Azután, hogy Iza az asztalnál váratlanul összeölkezett Aurélióval, Vikinek is lépnie kellett valamit

faszent 2014.04.24. 14:51:11

@egyemakisszíved:

Érdekes az elemzésed, de valójában szerintem felesleges viki motivációit, céljait elemezni, mintha ezek egyetlen emberé lennének, mert ő egy ugyanolyan gátlás nélküli fizetéses rtl alkalmazott, mint peti volt az előző menetben a vv5-ben, Viki is az agytröszt utasításait hajtja végre. A stáb valamit kitalál, hogy mi legyen a következő kanyar a történetben, majd ennek megfelelően utasítja vikit, itt nem egyetlen ember koherens viselkedéséről, motivációiról van szó, mert akkor ebben az esetben viki egy atomzseni volna, akinek többek között nemcsak a hátán, de a villán kívül is van szeme, hanem itt egy alapvetően a többiekkel (másikokkal) gátlástalanul játszadozni tudó emberről van szó. Ha van bármilyen tehetsége, az az a sebesség, amellyel a maszkjait, arcait váltogatja, gyakorlatilag számon se lehet már tartani a sok kavarását, és hogy hányszor fordult már a damaszkuszi úton (a fordulatszám elképesztő) de neki nem is kell, megcsinálja ezt helyette a stáb.

kontratenor 2014.04.24. 14:57:19

Hogy Vikinek a villán kívül is van szeme, azt bizonyítottnak csak te veszed egyébként.
Reális, hogy van feladata, de egyelőre bizonyítékok nélkül puffogtatsz, szerintem.

Nagy Endre 2014.04.24. 14:58:14

@kontratenor: na vikit se fogja senki hazavinni az tuti:D

egyemakisszíved 2014.04.24. 15:01:02

@Conchobar: Az úgy kezdődött szerintem, hogy Zsófi büszkélkedett otthon, hogy neki Viki a legjobb villabarátnője. Erre apu óvatosságra intette, Au meg mondta, hogy ő mindig megmondta. Nem mószerolta Au Vikit, hanem helyeselt Zsófi apunak és ő is hozzátette, hogy mit gondol róla.
@kontratenor: De Bence szerencsére szóban kérdezte. Még mindig fenntartod, hogy Viki szerkesztői állást fog kapni? :)
@faszent: Nem hiszek a beépített emberekben, fölösleges pénzkidobás lenne egyes játékosokra többet költeni. Régebben is, mikor bárkinek, bármilyen titkos küldetést adtak, megcsinálta, tudva, hogy valószínűleg bekerül vele z összefoglalóba. De mivel már sok VV volt, a játékosok tudják, mitől döglik a légy, az erre hajlamosak maguktól is készek szart kavarni, nem kell őket instruálni.

Nagy Endre 2014.04.24. 15:04:06

Nem hiszem hogy Iza keverte a dolgokat amiért Zsófi kiborult.Aurelio kinnt is elmondta a többieknek a teraszon hogy Zsófi hol lakik.Izának bennt de senkinek nem mondta hogy ez titok vagy ne mondják el senkinek.Iza annyit fűzött hozzá hogy ez a legveszélyesebb környék Pesten és indult is fürödni pár perccel utána.Az hogy zsófinak elmondta az egy dolog ő nem tudhatta hogy Zsófinak ezt Au nem mondta.zsófika meg rögtön baralngot vizionált persze részeg is volt de mikor Au belépett és nekitámadt ezzel hogy mit mondott róla Au nem szólt oda se Izának se Zsófinak vagy a többieknek hogy ki mondta el Zsófinak amit mondott a környékükről és késöbb sem.Tehát itt szerintem csak egy normális gesztus volt zsófi felé.Iza sem akarhat bekavarni feleslegesen Aunál hisz kihívhatja őt is.

karev 2014.04.24. 15:06:19

@kontratenor: mi be sem mennénk oda :)

faszent 2014.04.24. 15:07:18

Mindenesetre, aki meg tudja csinálni ezt a napi 24 órás kavarást, és a többiekkel való gátlástalan játszadozást fizetésért, az meg tudja csinálni velük fizetés nélkül is.

Nagy Endre 2014.04.24. 15:07:34

Aurelio is legalább két esetben direkt nem tartotta a száját mikor Izáról volt szó.Egyszer ő maga kérte rá másszor meg a Dorkás dologban mert épp kinnt volt és látta de reggel rögtön azzal kezdte Dorkának....

kontratenor 2014.04.24. 15:07:35

@egyemakisszíved: Azt fönntartom, hogy a mostani hatból ő és Krisz, aki nem hakniból akar/fog megélni.

kontratenor 2014.04.24. 15:10:41

@faszent: Meggyőződésem, hogy a 24 óra hülyeség. Már minden lépésébe gonoszság van belemagyarázva. Ez már a ló túloldala.

nemszázas 2014.04.24. 15:11:28

@kontratenor: ugyan már, hát nem egyértelmű, hogy Viki azért hízott például, mert az RTL titkon kaját jutott be neki, mint alkalmazottjának, természetbeni részletfizetésként?!

nemszázas 2014.04.24. 15:13:44

@kontratenor: és a sapka szerinted miért van rajta mindig, ha nem azért, mert alatta fülesben mondják neki a szerkesztők, hogy mit csináljon éppen? Ember!

kontratenor 2014.04.24. 15:14:22

@Dr. Lilu: Vagy megette az aktuális népszerűségi kimutatásokat, amik eltömítették a tápcsatornáját.

nemszázas 2014.04.24. 15:15:36

@kontratenor: hát valahogy meg kellett semmisítenie az instrukciókat, na.

Conchobar 2014.04.24. 15:16:44

@faszent: "Érdekes az elemzésed, de valójában szerintem felesleges viki motivációit, céljait elemezni, mintha ezek egyetlen emberé lennének, mert ő egy ugyanolyan gátlás nélküli fizetéses rtl alkalmazott, mint peti volt az előző menetben a vv5-ben" - Ugyanakkor, ha kiderül, hogy Viki tettei éppenséggel maradéktalanul megindokolhatók a személyes ambícióival és motivációival, akkor szegényebbek leszünk egy a stábot érintő fikcióval. Ami meg Pétert illeti, nem érthető, hogy a stáb miért éppen egy belső emberét tennének meg 'veterán' kategóriában stábtéglának, vagy minek. A kémre nem szokás nagybetűvel ráírni, hogy kém

kontratenor 2014.04.24. 15:19:28

@Dr. Lilu: És akkor a "hánynom kell tőletek" sugalom nemhogy hazugság volt, hanem az őszinte érzések kvintesszenciája.

Conchobar 2014.04.24. 15:20:16

@egyemakisszíved: "Erre apu óvatosságra intette, Au meg mondta, hogy ő mindig megmondta" - Nem. Fordítva történt, Aurélió mószerolt ('minek neked az ellenség, ha ilyen barátod van'), apu meg bólogatot ('ő is azt akarta mondani')

nemszázas 2014.04.24. 15:21:04

@kontratenor: a sok taktika megfeküdte a gyomrát.

kontratenor 2014.04.24. 15:24:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Főleg ha a népakaratnak megfelelően kinyomják mint boszorkányét, és körbehordozzák, mint a Warlockban.
4.bp.blogspot.com/-fHKv9lmKMe4/Ta0R5QRhGfI/AAAAAAAAAPM/1TYMSWYSmaw/s1600/warlockeyes.jpg

kontratenor 2014.04.24. 15:26:17

@kontratenor: Csak Zsófi ki ne boruljon: a testrészek valahova nyomását kicsit nehezen tűri a szentem.
[Na jó, nem szent, zárdájában nem él istennek tetsző életet.]

nemszázas 2014.04.24. 15:26:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem a szeme, hanem a google glass, amit "szemüvegnek" hív. Kezd összeállni a kép.

Tocvarek 2014.04.24. 15:30:05

Sixxnek!
Nem olvasom végig a komment tengert, ha volt már elnézést.
A zöld Hulk nem letépi magáról a pólót, amikor óriási szörnyé válik leszakad róla (kivéve a farmerját/nadrágját ami csak alul, vádlinál kirojtosodik - ez mondjuk nem logikus de mégis csak egy képregényről van szó). Aki letépi magáról a pólót de nem zöldül be az Hulk Hogan, Ő jelenleg újra a WWE-nél iparoskodik (meccset persze már nem vállal, de mikrofonnal promózgat rendesen néha remek bakikkal örvendeztetve meg a nagyszámú publikumot.)
Bocsánat. De azért örülök, hogy ilyen kurvafontos dolgot elmondhattam.

Szentpeter 2014.04.24. 15:37:04

Akkor most kivételesen én is a szívemre hallgatok és Zsófikát várom vissza..
Tudom hogy tőle sem áll messze a hisztigép, de vállalható játékosnak tartok... derüljön végre ki hogy ki kivel tud azonosulni...

Szóval Pinki, egy szavazatod már van..

Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.04.24. 15:38:35

@Tocvarek: sixx nemolvas mostan ilyeneket, mar lent cigizik, mielott esni kezdene :)

karev 2014.04.24. 15:42:29

@Dr. Lilu: nem lehet, hogy mikor kilógott valami sárga Viki gatyájából, az egy instrukció volt?

karev 2014.04.24. 15:45:20

@Tocvarek: hát...végül is...jogos :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 15:45:38

@kontratenor: de mivel beépített ember, így csak műszemgolyókat mutogatnak majd utána a belevalóban, a kedves szkójposok (by Győzike) úgyse veszik majd észre.
Mert már a lincs tudatától is vérszemet kapnak.

csillagkukkancs 2014.04.24. 15:47:20

velvet.hu/celeb/2014/04/24/vv_iza_es_vv_krisztian_kapcsolata_minden_csak_nem_szerelem/ nos, én is ezt mondom már egy ideje. csak ti nem akarjátok látni a valóságot.

csillagkukkancs 2014.04.24. 15:49:03

velvet.hu/celeb/2014/04/24/vv_iza_es_vv_krisztian_kapcsolata_minden_csak_nem_szerelem/ én is ezt mondom már egy ideje, csak ti nem akarjátok látni a valóságot. /ezt már másodszor rakom fel, mert elszállt /

Gia 2014.04.24. 15:50:21

@csillagkukkancs: Nem száll itt semmi sehova. :-)

karev 2014.04.24. 15:51:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szkójposok :D :D nekem csak a Viróg van meg :))

Gia 2014.04.24. 15:51:14

Ja,de.Teó hazaszáll vasárnap.

csillagkukkancs 2014.04.24. 15:52:52

így jártam úgymond, érted? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 15:53:14

@Dr. Lilu: vagy olyan van neki, mint a Terminátornak.
A fináléban pedig majd miután jól megnézte magának, azt mondja Istenes Bencének, hogy "szükségem van a ruhádra, a csizmádra, és a motorodra".

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 15:54:15

@csillagkukkancs: pedig előtted meg már vagy hárman betettük 1 óra leforgása alatt. :D

csillagkukkancs 2014.04.24. 15:56:47

szóval Zsófinak otthon Tökfej a neve. mit is mondhatnék? találó. :D jó lesz, hogy benn marad továbbra is. élvezhetjük magasan szántó gondolatait, s azt is amikor keresi az aktuális társalgás fonalát! :D remélem, hogy olyan pasit talál az életben, aki gondolkodik helyette is! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 15:58:07

@karev: Az a heti komplett forgatókönyv volt (vonal)kódolva, genyafaktor szerinti pontokba szedve.

csillagkukkancs 2014.04.24. 15:58:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nagyon figyelmetlen vagyok! akkor ezennel: ismétlés a tudás anyja, apja, bátyja, öccse, nővére, húga....:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 16:00:49

@karev: hát ez az. Az rtl majd műsor előtt majd jól meghekkeli a szem(üveg)ét, hogy így terelje el a Viki, mint beépített emberről szóló pletykákat. Ravasz mi?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 16:02:17

@csillagkukkancs: sebaj, estig még úgyis benn lesz párszor. :D

Amúgy tök érdekes, hogy ennek a liezonnak egy külön cikket szentel a Velvet szakértővel, miegymással.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 16:03:36

@karev: bennem maradandó károsodást okoztak Győzike belevalói.

kontratenor 2014.04.24. 16:03:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem, nem, rendesen vak(on) lesz, az lesz az új neve, hogy Eszme-ralda, hogy Csillagkukkancs Iza-ura mellé tehesse egyéni szótárában.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 16:05:17

NA sziasztok. sok hozzászólás, valamennyit átolvastam. itt most a kövi kérdés van már csak. kibékül-e kokkiza krisszel:
ha igen,azt milyen körítés közepette - és ez bejön-e a nézőknek, (esendő férfi, erős szerelem, elnézéskérés a szülőktől, de már nagyon tele a zacsi, részeg állapot)
ha nem, gyökérnek fogják-e tartani emiatt, mert hagyja szenvedni Kokkizát, vagy erős egyéniségnek, aki kemény mint a kád széle.
a másik kérdés pedig h a TOP 5 után lesz-e védettség. (szerintem nem) és ebben az esetben ki párbajozik kivel. Akkor szerintem újra kiválasztott lehetne pinki v iza.valamelyik kivihetné vikit oszt kinnhagyná. ámen

kontratenor 2014.04.24. 16:06:26

@katicaa a hétpettyes: Szerintem ötnél még épp lesz egy, négynél már nem.

Szentpeter 2014.04.24. 16:08:04

@kontratenor: Miért, te mióta írsz ide ? Mert én például 5 perc alatt levettem Iza és a krumplihámozó tapló jellemét...

csillagkukkancs 2014.04.24. 16:09:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért, mert érdekes és tanulmányozható- élőben! :D @kontratenor: és igen, igen. :D kiadom - ma már mindenki ír könyvet. :D
nem is értem ....az Előember nem megkapó név?! :D

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 16:14:53

@kontratenor: az ötöt azért gondolom, mert az rtl rakta fel azt a top 5 táblát, valami okkal. de ha neked lesz igazad, akkor is azt vizionálom, h iza lesz a kiválasztott, kriszt nem akarja, Autól fél, marad viki, őt hívná ki. és akkor ....

XO 2014.04.24. 16:15:58

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: én még egyetlen szóval sem mondtam, hogy Iza így tökéletes ahogy van. viszont megvan benne mindaz az akarat, ami őt jobbá, társadalmilag elfogadhatóbbá teheti. Iza alapvetően jólelkű és segítőkész. A villa előtti élete során alkalmazkodott ahhoz a szubkultúrához amiben addig élt és mivel más példa nemigen állt előtte, azt tartotta helyesnek. Itt a villalét során sok olyan dologgal találta szembe magát, ami meglátásom szerint ráébresztette dolgokra, ha nehezen is,de lassan levetkőzte-levetkőzi az álarcát, sokat változott helyes irányban az értékrendje. igen, vannak konfliktus-kezelési hibái, amit soha nem tagadott és amit némi segítséggel le tud majd győzni. Azt,hogy ki és hol hibázott a múltban én nem fejtegetném. az már a múlt, változtatni senki nem tud rajta.
Az iskolázottság hiánya pótolható. amúgy én nem ez alapján döntök arról,hogy kit mire tartok érdemesnek.
Bocsi,ha kicsit kusza lett, így mobilon nehezebb átlátni...
Továbbra is Hajráá Iza! :)

Szentpeter 2014.04.24. 16:16:05

@kontratenor: A francba.... rosszul cimeztem bocsánat... másnak szólt bocs

Szentpeter 2014.04.24. 16:16:51

@csillagkukkancs: Miért, te mióta írsz ide ? Mert én például 5 perc alatt levettem Iza és a krumplihámozó tapló jellemét...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 16:18:09

@kontratenor: szappanopera-műveltségem meglehetősen hiányos (utoljára Lucélia Santos felszabadításáért adakoztam ), így vissza kell kérdeznem, hogy ez az Eszmeralda netán vak volt? Mert akkor jogos a felvetés.

csillagkukkancs 2014.04.24. 16:23:22

@XO: meg is állná a helyét a jellemzésed, de kifelejtetted azt a tényt, hogy Iza-ura önző, és öntelt. ha és amikor kijön a villából egy pillanat alatt beszippantja őt a celebvilág. ez lesz a legnagyobb hiba, amit magával szemben elkövethet. bizonyára vonzó számára a csillogás- mint az éjszakai lepke a lámpához, úgy repül majd rá erre a világra. és elmarad a terápia, s elmarad a lehetősége annak, hogy legyőzze saját magát. szóval a fejlődés.
és ezután már erősen kétséges, hogy miként jön ki ebből a látszatéletből. roncsként, vagy hogy?!....

Gia 2014.04.24. 16:24:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Akkor ne nézd az M3-at 18:00 után,mert megint elkezdhetsz gyűjteni. :-)

kontratenor 2014.04.24. 16:24:24

@katicaa a hétpettyes: Tarts hülyének, de szerintem sem Iza nem fog Kriszre tenni, sem Krisz Izára.
Az izgalmasabb az lenne, ha Pinki menne vissza, ő is fog. Au a valós magányosságtól, Viki a Pinki általi hanyagoltságtól fog kikészülni, kérdés, utóbbi mennyire mászik bele másokba, ugyanis szerintem rosszul fogja tűrni.
Ha Viki szépen Au ellen irányítja a jelöléseket, ki is fog esni, mert Au őt viszi.
Ha maga ellen, akkor kap egy csomó jelet, ő választ, és Iza ellen még akár vissza is jöhet. Segget csinálva a szájából. De mindenki más ellen kiesne. Pinki ellen is, ha egyáltalán fölmerülhet, de még nem tudjuk.

csillagkukkancs 2014.04.24. 16:24:32

@Szentpeter: én a legelső hozzászólásomban leírtam Iza-ura és Előember jellemét. szóval...ösmerem a dörgést.

csillagkukkancs 2014.04.24. 16:26:10

@kontratenor: nagy hiba lenne, ha Iza-ura végig benn maradna. neki már most kinn lenne a helye.
leginkább a lelki gondjai miatt.

kontratenor 2014.04.24. 16:28:00

@csillagkukkancs: Senkinek odabent nem fordul meg a fejében, hogy a nézők és a közhangulat kedvéért és szellemében végezzen morális tisztogatást.

csillagkukkancs 2014.04.24. 16:32:40

@kontratenor: jól van, jól van. én meg azt gondolom, vallom, hogy az ember az maradjon ember! ha kibicsaklik is, meg kell próbálnia meglátni a probléma gyökerét. ha ez nem megy egyedül- mindig van segítség.

mézescsók 2014.04.24. 16:36:20

@XO: Csak bekukkantottam ide, aztán már száguldok is tovább, de ha válaszolsz, este elolvasom. Tehát a kérdés: tudunk valamit Iza családjáról, vagy környezetéről bármit is?
Csak azért kérdem, mert azt írtad, hogy alkalmazkodott ahhoz a szubkulturához, amiben élt és mivel más példa nem állt előtte, elfogadta (nem szószerint). Szóval honnan tudható, hogy honnan jött?
A másik, de ez nem kérdés, csak megállapítás. sokan ekézték ma itt Au-t, különben teljesen jogosan, nem Zsófi tehet arról, hogy a nyóckerben lakik (egyáltalán tehet róla valaki és különben is, ott nem emberek élnek??? - mindegy egyébként). Viszont amin Au kiakadt elsősorban, az Zsófika magatartása volt. Nézzétek vissza, valami olyasmit üvöltözött, hogy azért nem tudta, hogy hol lakik Zsófi, mert teljesen más képet mutatott magáról.. Az a csaj, aki naponta 11x átöltözik és festi át magát, úgy néz ki, mint aki elitebb helyről jött. Az alapbaja szerintem tehát nem a VIII. ker. volt, hanem hogy Zsófi olyannak mutatta magát, mint akinek a Rózsadombon ringatták a bölcsőjét. Zsófika erre csak azt hajtogatta, hogy Ő mindig megkapott mindent, amit akart. Volt baja Au-nak a kerülettel is, de az már szerintem független volt a kis hölgytől, életében először találkozhatott egy másfajta környezettel, mint amiről eddig ismeretei voltak. Nem ártott neki, éppen ideje, hogy 23 éves korára szembesüljön a való világ másik oldalával is.
Pushpang talált cikkei egyébként nagyon jók, valami ilyesmire gondoltam, amikor azt hajtogattam, hogy nem hiszek ebben a fene nagy szerelemben egy pillanatig sem.

kontratenor 2014.04.24. 16:36:59

Egyébként ha belegondolok, Au a minapi kirohanásával generált egy igazságtalan vitát, ahol az elszenvedő félnek adott párezer lesajnálócskás szimpátiaszavazattal bele is verte az utolsó szöget Teó koporsójába/kimenőskofferébe.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 16:49:00

@kontratenor: ha jól vettem ki a szavaidból (most jöttem haza) iza ellen viki visszamenne? addig még annyian megsajnálják, viki meg annyi sz@rt kavar, h szerintem nem. 2 hét azért nagy idő a villában, ahol már a felfokozott idegállapotban levő lakóknál bármikor elpattanhat egy szál (axon, neuron, haj, capillaris)

kontratenor 2014.04.24. 16:52:00

@katicaa a hétpettyes: ez így van, ahogy mondod
a bizonytalanságot az akár szó fejezte ki

Nagy Endre 2014.04.24. 16:54:22

@csillagkukkancs: majd ők eldöntik hogy mit is éreznek egymás iránt.egyébként mi pontosan a szerelem?milyennek kéne lennie?ahogy mi látjuk vagy ahogy ők bennt?meg mihez képest?a jane austin regényekhez képest vagy jóska marcsi az életből?:)én sem gondolom most hogy az lenne de hagyjuk már ezt lerágott csont.vonzódnak egymáshoz a többit bízzuk rájuk.

Nagy Endre 2014.04.24. 17:05:54

a velvet cikkre annyit reagálnék hogy nem teljesen ennyire egyszerü a dolog ahogy le van írva.két 20 éves emberről van szó mindkettő más környezetből jött más élményekkel más gyerekkorral.iza anyukája úgy tudom születése óta egyedül neveli a lányát.nem volt.Krisztián egy vidéki kisvárosból jött teljes családból.mindenkit érnek bennt élmények valószinüleg soha életükbn nem voltak még ilyen helyzetben.minden új és idegen.Hiába van egy elképzelésük milyen lehet bennt amikor bent vagy minden más és az ember is másképp viselkedhet sokkal inkább érzékennyé sebezhetőbbé válik beszűkül.Valaki jobban van aki kevésbé bírja ezt az állapotot.

hovatovább? 2014.04.24. 17:09:53

velvet.hu/celeb/2014/04/24/vv_iza_es_vv_krisztian_kapcsolata_minden_csak_nem_szerelem/

Azért ez a cikk inkább vicc, mint komolyan vehető írás.

"A valódi érzelem támogató – és nincs más."
"Az igazi érzés kizárja, hogy a szeretett személyt bántsuk."

Aki ilyen feketén fehéren látja az emberi kapcsolatokat, annak sztem köze nincs a valósághoz, az emberi természethez.
És ugyan miről szólnak a világirodalom nagy romantikus klasszikusai, a legnépszerűbb szerelmes filmek,
mint konfliktusokról, megbántásról , majd az azt követő megbocsátásról.

Ettől függetlenül azzal a meglátással egyetértek,
hogy Hisztián inkább nem szerelmes.

Szentpeter 2014.04.24. 17:13:36

@csillagkukkancs: 2014 április 14-én regisztráltál.... ebből következően ez a 50. neved amivel próbálkozol.. én a legelejétől írok, és én voltam az egyedüli aki nem dőlt be ennek a kapcsolatnak... és ráadásul én vagyok aki kezdetektől vadparasztnak ítéltem meg ezt a hólyagot.. mások, az agresszív traktorosnál leragadtak... pedig korántsem erről van szó...

Mók_Ica 2014.04.24. 17:20:24

@hovatovább?:
szerintem annyira nem rossz például ez a része a cikknek:

Ez a metódus vezetett odáig, hogy egymást anyázva köpködjenek az udvaron. „Erre nem alapulhat semmilyen kapcsolat, ez tüskét hagy az emberben, ami bármikor elővehető. Lehülyéztél? Nyilvánosan? Te ócska akármi! Valódi intimitást nem látni, a támogató, másik mellett álló magatartást se. Ha leképezzük, a középiskolás korban látni sok ilyen 'kapcsolatot'. Azt hozzá kell tenni, hogy egy mesterségesen generált környezetben valódi párkapcsolat szinte kizárt, hogy kialakuljon" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexuálpszichológus, és hozzátette, hogy a Való világ játékosai nem párkapcsolatérett emberek, lehet, hogy szexuális tapasztalataik vannak, de valódi, három szálból álló párkapcsolatuk nagy valószínűséggel nem volt. A három szál az érzelmi, szellemi és szexuális összhang.

és igen, az a meglátás helytálló, hogy nincs szerelem.....

@Szentpeter: szia :)

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 17:24:10

Sziasztok, visszatértem!
Mennyi olvasnivaló!
Ám nem mind értem
Ez mind "belém" való?

Hogy s mint emberek?
Fogynak az egerek!
Látok pár új nevet
Végén majd ki nevet?

hovatovább? 2014.04.24. 17:28:39

@Mók_Ica:
Én meghagyom nekik a lehetőséget, hogyha ők ezt szerelemnek tartják, akkor ámen, legyen.
Vannak példamutató szerelmek, és vannak akik csak most tanulják kezelni ezt az érzést.
Szerintem senki nincs felhatalmazva arra, hogy eldöntse, hogy ettől eddig szerelem, azon túl pedig nem.
Körülbelül ennyit gondolok erről a dologról.

Nagy Endre 2014.04.24. 17:34:39

Miért nem azokat a pszichológusokat trénereket stb kérdezik meg erről akiknek a játékosok panaszkodnak, akiket nap mint nap látnak örülni sírni stb.Ők jóval hitelesebb források.

Mók_Ica 2014.04.24. 17:38:56

@hovatovább?: azt nem láttam, hogy ki tartja annak, azt viszont látom, hogy többen nem tarjtuk / nem látjuk annak.

a cikkben teljesen jól fogalmaz a pszichológus: Azt hozzá kell tenni, hogy egy mesterségesen generált környezetben valódi párkapcsolat szinte kizárt, hogy kialakuljon -
és még ehhez társul súlyosbító körülményként, az egyébként sem könnyű természete izának és trakinak.
nem tudom, hogy zsóti és durci szerelme mennyire lesz tartós - én kívánom, hogy az legyen - de az eddigi vv szerelmek mind kudarcot vallottak.

csiberibe 2014.04.24. 17:43:09

@Szentpeter: és ezt pont kiüti az én Teó-szavazatom :))))

Szentpeter 2014.04.24. 17:46:18

@csiberibe: Megtettük amit a haza kívánt...

@Mók_Ica: szavaztál ?

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 17:47:41

@Szentpeter: drága, ne minősíts már másokat. ok, te vagy az első, meg minden, de ez rajtad kívül nem érdekel senkit. és most bunkó voltam, pedig nem szokásom

Mók_Ica 2014.04.24. 17:48:30

@Szentpeter: még nem, nem olvastam vissza... majd otthon megkeresem HummerC szavazó linkjét.
de azt már tudom,, hogy kire szavazok :)

és csók :)

Krétagarbó 2014.04.24. 17:52:04

@kontratenor: tkp. igen, de hogy Pinki 75%-kal, vagy 65%-kal nyer, az majdnem mindegy.

Shoyu 2014.04.24. 17:52:46

@hovatovább?: Szerintem jó a cikk, de tény, hogy túlságosan fekete-fehér, nagy szerelmekben szoktak komoly veszekedések lenni, ennek ellenére ezt az Iza-Krisz dolgot egyáltalán nem látom szerelemnek, Krisz részéről inkább az lehetett volna, mert neki tényleg nagyon jó nő Iza, és az elején tényleg nagyon rá volt pörögve izára de már szerintem elege van, iza pedig igazából egy puha élő kispárnát akar, mert egyedül érzi magát.

Szentpeter 2014.04.24. 17:55:46

@katicaa a hétpettyes: Előszőr is nem az én személyem a téma.... másrészt meg mindenki rágja a parasztcsontot, még te is aki későn csöppent ide..
Előrángat valaki egy pszichológus véleményt arról hogy traki egy bunkó és hogy nem szerelmes... miközben itt a törzsgárda ezt már több hónapja tudja...

Szentpeter 2014.04.24. 17:59:32

Annak a megállapításához hogy Iza és a krumplihámozó nem szerelmes 5 perc szint idő szükséges... minden e feletti idő, osztály ismétlést von maga után...

Krétagarbó 2014.04.24. 18:05:04

@Mók_Ica: Szia:)
Zsóti és Dorka esetében talán az a szerencséjük (akármennyire is furán hangzik), hogy Dorka még viszonylag korán kiesett, mielőtt beteljesült volna úgymond ez a a szerelem. Nekik kinti körülmények között megadatik az, hogy reálisabban felmérjék egymást, és eldöntse mindkettő, hogy akkor most mit is érez.
Én is szurkolok nekik, ha bejön, ők ezt nyerték a játéktól. (Pont lemaradtam Zsóti párbajhetéről, nem is néztem vagy olvastam vissza, csak a párbajt láttam utólag anno. Meglepően szimpatikus volt Zsóti a párbaj során, ahhoz képest, hogy nekem a játék alatt voltak vele szemben ellenérzéseim. Remélem tényleg úgy van, amit mondott is, hogy sokat tanult az elmúlt hónapokban.)

Szentpeter 2014.04.24. 18:13:46

@Krétagarbó: A kintiek közúl inkább a Simon pár szerelmes.... Zsólti ezt az érzést nem ismeri... ezt a tanárnői afférból következtettem ki..

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:14:52

@Szentpeter: már megint: én vagyok az első! az ovis gyerekeim is ezen versenyeztek: ki ér előbb az ajtóhoz, ki fürdik először, ki eszi meg először a levest...
az, h a törzsgárda mit mond, nagyon nem érdekel. azért, mert a "törzsgárda" már leírta x ideje, mások, akik nem regiztek "elsőként", gondolhatják/gondolhatták ugyanazt, v mást. (bár nem írták le) attól még nem kevesebbek, mint te, a törzsgárda oszlopos tagja. (írom ezt úgy, h személyeskedésbe sohasem szoktam belemenni nyilvános fórumokon, hiszen nem érdemes a fórumot ezzel szennyezni). most kivinnélekéskinnhagynálak.

csiberibe 2014.04.24. 18:17:59

@Szentpeter: na de miért baj, ha valaki azt gondolja, szerelmesek?
Én meg Vikiről gondolok homlokegyenest mást, mint mások, de ez van. Nekem bár a viselkedése néha nem túl szimpatikus, de mégis jobban bejön ő, mint Krisztián. Mert Viki az elejétől vállalta, hogy ő ilyen, ha tetszik, jól van, ha nem tetszik, akkor is jól van. Ő nem játszott olyan szerepet, mint néhányan mások. Hamar kibújt Kriszből az állat, hogy nem az a jóságos nagyik kedvence falusi jógyerek. Én az ilyen vagyok, vállalom mellett teszem le a voksom. NA.
Hagyd azokat, akik másképp gondolkodnak, mint te, mert joguk van hozzá :)

Szentpeter 2014.04.24. 18:19:18

@katicaa a hétpettyes: Ebből következöen te bármit irhatsz... hiszen semmilyen itteni tapasztalatod nincs...

Slano 2014.04.24. 18:20:41

@Szentpeter: Pedig sokan valami hatalmas romantikus irdatlan nagy szerelmet látnak bele a sztoriba, na rájuk nagyon kíváncsi lennék, hogy miért. Biztos a parasztgyerek és a fővárosi modell, tehát két össze nem illő ember szerelme van emögött, amolyan önigazolás, hiszen a legtöbb ember igenis a saját "csoportjából" választ és nem nagyon szeretik a keveredést, ez viszont ellentmond annak a romantikus elképzelésnek, hogy valahol van egy "igazi", aki akárhonnan is származhat, ami mellesleg szerintem totális baromság, de azért sokan így gondolják.
Mellesleg Iza hiába nagyképűsködik, semmivel sem különb Krisztiánnál, azért az látszik, hogy a modellkarrier sem igaz, ha a suna videoklipet nem számítom, azért egy modellnek kell hogy legyen annyi fogalma a sminkelésről, hogy csak azért nem ken a szájára egy gusztustalan narancsszínű rúzst a szájára, ami borzalmasan áll neki, mert van valami narancs minta a pólóján.

Szentpeter 2014.04.24. 18:25:24

@Slano: Nem szerelmet látnak Iza és a szarturó kapcsolatában... nézőszemmel érdekes amit művelnek, a retek arany tojást tojó tyukjai..
A lehető legdurvább, legalantasabb, legmocskosabb kapcsolat az övék... és talán a leghangosabb is...

csiberibe 2014.04.24. 18:27:11

@Szentpeter: bejbe, te írtad, hogy mindenki 5 percen belül látja, hogy nem azok... nem mindenki gondolja így, lelkük rajta. :)

Krétagarbó 2014.04.24. 18:30:26

@Szentpeter: Nem tudom, igazán mi állt a tanárnős történet mögött. Zsóti apja szerint (valaki belinkelte a kommentjeit) ez csak egy figyelemfelkeltő nüansz volt, hogy beszéljenek róla, hogy bekerüljön az öfibe. (Kvázi játék)
Nekem Simon-Sárlott páros olyan szürreális. Mondjuk attól még lehet nagy a szerelem, de a tapasztalataim szerint az ennyire össze nem illő emberek csak ritkán maradnak együtt, mondjuk akkor tűzön-vízen át...

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.24. 18:30:28

@Szentpeter: Ne idegesíccse magát szent'atyám, ezek mind hitetlenek.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:32:32

@Szentpeter: "A kintiek közúl inkább a Simon pár szerelmes.... Zsólti ezt az érzést nem ismeri... ezt a tanárnői afférból következtettem ki.." ez egy macsós húzás, a játék kedvéért.
"Ebből következöen te bármit irhatsz... hiszen semmilyen tapasztalatod nincs..."
egyébként meg igen, akárki-akármikor regisztrál, ide írhat bármit. milyen tapasztalatról beszélsz? ha élettapasztalat, asszem nyernék. ja, nem a kor számít (bár ebben is lehet, nyernék), hanem a MEGÉLT élet.

Szentpeter 2014.04.24. 18:32:40

@csiberibe: Ne beszéljünk rébuszokban.... te 5 perc után is megvoltál fogva, már mint hogy a kurvaanyázás a szerelmesek fontos szótárába tartozik... olvasd vissza a pszichológus véleményét hogy aki így beszél a másikkal az mit is érez iránta...
A dugáshoz nem kell szerelem... elég ha telefröcskölöd ondóval a kamerák előtt a hölgyet...

Szentpeter 2014.04.24. 18:34:13

@katicaa a hétpettyes: Akkor lassabban.... azt írsz ide amit akarsz....

Bryan élete 2014.04.24. 18:37:27

Kár, hogy nem tünt fel még az Izarajongóknak egy méretes jellemhiba és zavar a fejben..
Amiklr a testsüly mérés után -szintén- hatalmas balhéval és kiborulással omlott össze Izabéla a felszedett kilók miatt, kijelentve: ez a karrierjébe fog kerülni, így nem tud alkalmazza senki modellként.
Amikor Traki családját ócsárolta kéjelegve ,egy bármilyen karrierre vágyó nőhöz nagyon méltatlan módon hosszú perceken keresztül, - amit szintén az egész ország látott - akkor a legkevésbé sem merült fel benne, hogy egy ilyen veszedelmes karakterű hisztipicsa soha, sehol, senkinek sem fog kelleni nem hogy modellnek, de takarítónőnek sem.

Szentpeter 2014.04.24. 18:37:33

@Krétagarbó: Nem tudom számodra mennyire autentikus az én személyem ha a csajozásról van szó.... aki sikeres a lányoknál annak nincs ideje szerelmesnek lenni...
Szegény Zsolti még a volt barátnőjétől sem tudott megfelelően elbúcsúzni, inkább a tévéből tudja meg a hölgy hogy lapátra van téve...

Krétagarbó 2014.04.24. 18:37:51

@katicaa a hétpettyes: @Szentpeter: Azt hiszem, ti most nagyon elbeszéltek egymás mellett. Katica, Szt. Péter azért reagált (szerintem) csillagkukkancs hsz.-re, mert ő általánosságban kijelentette, hogy itt mindenki szerelemnek titulálta Trakizáék kapcsolatát. Ez nem így van, Péter valóban a kezdetektől állítja, hogy szerinte ez nem szerelem.
Péter, te meg fogadd már el, hogy van, aki szerint ez szerelem. Nem tök mindegy? Kint ebből semmi nem lesz, akármit is gondolnak erről most bent Traki és Izé, vagy a kommentelők.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:39:05

@Szentpeter: megiszok egy pohár vörösbort, oszt úgy döntök, h nyertem a mai párbajt.
köszönöm nektek, h nem vagyok egyedül a szent ember ellen. :)
azé még holnap talizunkl :)

Krétagarbó 2014.04.24. 18:44:47

@Szentpeter: Hehe, én sem tudom, mennyire lehetsz autentikus...
Zsótinál már a bemutatkozó filmben lehetett tudni, hogy egészen biztos nem tart ki a lányzó mellett. Egészen egyszerűen nem volt szerelmes, ez így talán nem volt kimondva a filmben, de az lejött, hogy a lány félti, Zsóti pedig nem ígér semmit, de azt jól betartja. Nem tudom, mennyire vagyok autentikus a férfiak ismerete körében számodra, de a pasik jelentős százaléka bizony kerüli a konfliktusokat, nem szeret szakítani még akkor sem, amikor már pont a hátuk közepére kívánják a kapcsolatot. Na, ez Zsótinál is szépen lejött. És az is, hogy Dorkával nagyon egy hullámhosszon vannak, végre megtalálta azt a nőt, aki olyan, mint ő férfiban. Fel is vette a papucsot kicsit, érdekes volt, ahogy a macsóból odaadó férfi lett.

candyperfumegirl 2014.04.24. 18:45:24

Elolvastam én is a velvet cikket, ami egyszerűen nettó baromság, még a kronológiája sincs rendben. Ahogy én látom, egy mondat állja meg a helyét, ez:
"Azt hozzá kell tenni, hogy egy mesterségesen generált környezetben valódi párkapcsolat szinte kizárt, hogy kialakuljon"
Valóban, ezek nem normális körülmények, ingerszegény környezet, és csak egymás társaságát "élvezik" a lakók hónapokon át, ezért is csinálnak a bolhából elefántot, mert egyszerűen beszűkül a világuk. Ilyenkor egy olyan nulla súlyú beszólás, hogy milyen gáz az utca, ahol élsz, világméretű sértéssé növekedhet.
De azt hagyjuk már meg Izának és Krisznek, hogy szeretik-e egymást vagy sem, ezt nem lehet így kívülről eldönteni. Én úgy vagyok vele, hogy ha ők annak érzik, akkor szerelem, ami lehet hogy csak itt, ebben a mesterséges mikrokörnyezetben szerelem, de az ő jelenlegi valóságukban az lehet, mert annak élik meg.
A köpködés meg kurvaanyázás meg persze hogy tré és megalázó, de csak az egyik szélsősége a kapcsolatuknak, és azért ott van a másik szélsőség is ("annyira szeretem, hogy az már fáj"), ez pedig nem csak a feszült bezárt helyzetből, hanem a végletes személyiségükből is fakad.

"Az igazi érzés kizárja, hogy a szeretett személyt bántsuk."

De szép és jó is lenne minden, ha ez igaz lenne...

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:47:21

@Krétagarbó: figyelj, én azon rágtam be, h ő azt mondta, h "itt a törzsgárda, meg h első perctől". az, h ki mit gondol, ezen a fórumon soha nem volt vita tárgya. vannak itt még teó rajongók is :) és nem cikizi őket senki. meg sixx, géza sem foglal állást egyértelműen x mellet t v y ellen. ezért kezdtem el ide írni. mert ez egy pártatlan hely. de akkor is azt gondolom, h nem privilégium, h ki mikor regisztrált.

Szentpeter 2014.04.24. 18:49:21

@Krétagarbó: A történet folytatódni fog.... én azt mondom hogy 1-2 hónap esetleg, ameddig a pozitúrákat gyakorolják..
A férfiak tartalékban szeretik a lányokat tartani, ezt a lányok úgy értelmezik hogy az a ragaszkodás jele... ( mosolygok )

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 18:54:32

@XO:"... Az iskolázottság hiánya pótolható. amúgy én nem ez alapján döntök arról,hogy kit mire tartok érdemesnek...."

Az jó dolog, ha valaki nem sztereotip gondolatok mentén dönt (pl. egy iskolai papír alapján) . Bár véleményem szerint közvetetten mégis befolyásolhatja bárki megítélést az iskolázottsága. Abból a sztereotípiából kiindulva, hogy általában - hangsúlyozom általában - az iskolázottsággal együtt feltételezünk bizonyos tágabb tudást, árnyaltabb gondolkodást, magasabb vitakultúrát stb. Elismerem azonban, hogy a kettő között nincs egy-egy értelmű megfeleltetés.

LittlePurple 2014.04.24. 19:05:42

Sziasztok!
@Nagy Endre: " Zsófi a szüzességét vesztette volna el" - hát már rég nem szűz a pinki. az egyik onlányban, a nyugiban szextörténeteket meséltek, akkor újságolta a kis ártatlan pinki, hátulról szereti és közben tépik a haját ;) nem beszélve az erotika kiállításon hoszteszkedett, méretes bránerekkel pózolt. Egyébként nem is értem, hogy miért "zsófika" ? miért nincs hasonló megítélés alatt mint pl. az izél? Hiába nem köpködött, nem vicsorogta Aurelionak hogy dögöljön meg a családod, de ahogy ment előre mint a tank Aurelio felé, nem sok kellett volna, hogy megüsse, ha esetleg Aurelio okosan nem zárkózik a nyugiba....
Tehát összegezve a két alapjaiban kissé hasonló esetet:
1. izé közgyülöletté vált, míg szegény őszinte trak áldozat (vikkancs többször is belenyúlt a kapcsolatukba)
2. Aureliot beállítják bunkónak, önző picsának(?) stb, de szegény szerény kis pinki az áldozat.
(vikkancs itt is többször belevakkantott kettejük viszonyába, izé meg sz@rtkavart)
Mindkét esetben el kell gondolkodni, hogy ki, mit, és miért tett előtte-közben-utána, milyen megítélés alá esik és miért?

egyemakisszíved 2014.04.24. 19:07:26

@kontratenor: A vitát nem Au generálta, ő szinte végig defenzívában volt. A támadást Zsófi kezdte, mikor az Iza által elferdített véleményét számon kérte rajta. Au sokáig magyarázkodott, védekezett, de Zsófi a nem tudta/nem akarta felfogni, mit mondott. A konfliktus akkor mélyült el, mikor kölcsönösen szemrehányást tettek egymásnak, hogy egyik sem ismeri a másikat a maga teljességében. Ebbe az irányba is Zsófi kanyarodott először. Ez után vádolták egymást önzőséggel, a megértés hiányával. A nyeremény felidézte Au veszteségét, hogy nem találkozhatott a papájával, még jobban nekikeseredett. Zsófinak meg az önzés emlegetése csúszott mélyre. Engem a VV-ben való eddigi szereplése nem győzött meg az ellenkezőjéről, lehet pont ezért bántódott meg. Hogy méltatlankodott, mikor kiderült, hogy a húga használja az otthon hagyott ruháit, a szekrényét, pedig nyilván nincs rá szüksége. Elfogadta Viki barátságát, jól jött neki, hogy meglapulhat egy erős játékos oltalmában, örült, hogy Viki fényezte a többiek előtt, de nem hallottam, hogy a sok dicséretet valaha is viszonozta volna, és amikor kint figyelmeztették, hogy egy negatív erő támogatja, az első adandó alkalommal ellene fordult.

LittlePurple 2014.04.24. 19:11:12

@mézescsók:
"Viszont amin Au kiakadt elsősorban..."
innentől kezdve sok igazságot írtál le!

Szentpeter 2014.04.24. 19:11:29

@LittlePurple: Szia... mondjuk Pinkit nehéz lenne lekurvázni... a hosztesz csajok meg ugye csak dísztárgyak...

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 19:13:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egy kicsit finomítanék a gondolatmeneteden. (saját élettapasztalat alapján, kedves péter) a képlet egyszerűen a következő: akinek a családi háttere ezt megkívánja/determinálja, az a családi háttér hatására (de nem kizárólagos tényezőként) elér egy magasabb iskolai végzettséghez (szülők anyagi, kulturáltsági szintje) ők aztán megszerzik a magasabb tudást. "magasabb vitakultúrát" amit a környezetük/családjuk elvár tőlük.
akinél a családi háttér nem adott (ne tudd meg péter, milyen gyereksorsok vannak). azok/vagy a szüleik megelégszenek az alacsonyabb iskolai végzettséggel, v a félbehagyott iskolával. ott pedig (hidd el péter ez tuti így van a tapasztalataim alapján) a környezet determinál. és az nagyon hasonló iza és krisz kommunikációjához.
persze vannak félresiklások, az emberek nem sorolhatók be semelyik minőségbiztosítási rendszerbe, az input nem egy tárgy és az input-output között is számos hatás éri a szereplőket.

LittlePurple 2014.04.24. 19:14:01

@Szentpeter: épp tegnap éjszaka szerepelt zsóti és dorci az egyik műsorban (Ada vezeti) hogy miként tervezik a közös jövőjüket, összeköltöznek stb...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.24. 19:16:03

@LittlePurple: jó, de ma bikini felső lesz rajtam.

Így adózom Teó emlékének. :-D:-D:-D

Szentpeter 2014.04.24. 19:16:41

@LittlePurple: Az a 3 hónapba belefér... mindenesetre nem szurkolok annak hogy szétmenjenek, de nem mint korrekt emberek estek ki...

LittlePurple 2014.04.24. 19:16:55

@Szentpeter: ne viccelj :D nagyon jól adja az ártatlan szerepét

Krétagarbó 2014.04.24. 19:17:27

@Szentpeter: Nem vagy valami romantikus hangulatban ma...

Meggyógyultál már?

Krétagarbó 2014.04.24. 19:19:28

@katicaa a hétpettyes: tőlem szedjétek szét egymást. Én elmondtam, amit erről eltudtam. Uff! :))

LittlePurple 2014.04.24. 19:20:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szerintem egy kicsit eltévedtél... az sem zavar, ha kabátban! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 19:24:44

@katicaa a hétpettyes:
"...egy kicsit finomítanék a gondolatmeneteden. (saját élettapasztalat alapján, kedves péter)...'
'...(ne tudd meg péter, milyen gyereksorsok vannak)..."
'...hidd el péter ez tuti így van..."

Ööööööööööööö. Mivel nem ismerlek, nem bántásnak szánom a kérdésemet.
Akkor is ezeket írnád, ha nem vagyok Péter? Bár, akárhogy is van, mondandód lényegével nagyjából egyetértek.

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 19:26:33

Beflegmúltam!
Jópár netnélküli nap, aztán pár órányi visszanézés (olvasás) után beköszönök a saját stílusomban, de hiába....

Komolyra fordultak a dolgok...célegyenesbe...

Nem kell már ide poézis, se Manci, se Marika, se Zalánka se.....

Vitatkozzatok a trollal.....maradok olvasó

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 19:30:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az alapokat neked szántam, a zárójelet meg péternek. tudom, én hogy téged a tenyeresnek hívnak .) és köszi, h meghallgattál. :)

Krétagarbó 2014.04.24. 19:31:56

@katicaa a hétpettyes: Én is így gondolom. Mégis, az az érdekes, hogy Iza anyja is tanult nő (vmi cikket láttam egy feng shui magazinból linkelt beszélgetés volt, igaz nem olvastam el, csak amit idézgettek belőle), állítólag egyetemistaként lett terhes Izével, a nő apja fogorvos volt, ő is vagy orvos akart lenni, vagy vmi más (már nem emlékszem, de értelmiségi fogl.), végül a terhesség miatt nem fejezte be az egyetemet és fogtechnikus lett. Ehhez képest Izé a maga 10 osztályával, hát mindenesetre meglepő, Bár itt is van egy tendencia, már anyuka is elbukott valamilyen szempontból pont abban a korban, amikor megalapozza az ember a jövőjét (nem feltétlenül a terhességre gondolok, hanem arra, hogy nem sikerült egy szerető családi közeg kialakítása). Idézgették a cikkből, hogy állítólag nehezen éltek meg, sokszor éheztek stb... Megpróbálom kikeresni a cikket, akkor belinkelem.
Nekem egy kicsit az anya példáján át jön Izé önsorsrontása is. Mert Izában ez nagyon benne van.

Krétagarbó 2014.04.24. 19:33:24

@Sir Ö. S. Bandi: Nemá!! A múltkor is vártunk:)

LittlePurple 2014.04.24. 19:35:24

@kontratenor: pfff, a kocsiban a részeg pinki mászott folyton Aurelio ölébe, és nem fordítva!!!

lopiciG 2014.04.24. 19:36:10

@Sir Ö. S. Bandi: kicsit én is sajnálom, hogy elmentek elemzősdibe a kommentek... az elején mindenki annyira sziporkázott, most meg csak a száraz pszichológia

kacagó görlice 2014.04.24. 19:39:16

@Sir Ö. S. Bandi:
Mit kapsz te ezért Zalánkától!!!

candyperfumegirl 2014.04.24. 19:40:02

@sixx: hát ja, nem változott a korábbi véleményem a velvetről most sem. A "szakértői" szöveg stílusa, szóhasználata különösen tetszett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 19:41:49

@mézescsók: "...Au...... Az alapbaja szerintem tehát nem a VIII. ker. volt,..."

Az jutott eszembe, míg a kissé érthetetlen tombolását néztem, hogy semmiképpen nem hozhatta ki a sodrából ennyire az, hogy Zsófit és Zsóf (feltételezett) lakókörnyezetét ennyire benézte (sok ruci, csili-vili, tüncikiscsaj). Lehetnek sokkal mélyebb okok. Mi van, ha a mama onnan jött? Mi van, ha a gondolatára is begőzöl, hogy majdnem idekerült. Csak kell valami okának lenni, hogy ennyire a felszín, a "valakinek lenni" téma érdekli csak. Hogy a nőket szexuális tárgynak tekinti. Lenézi őket. Szerintem valaki megírhatná belőle az aspirantúráját.

LittlePurple 2014.04.24. 19:42:52

@egyemakisszíved: ez tökéletesen így is történt, teljesen egyet értek!!!

♥lora 2014.04.24. 19:45:55

@Krétagarbó & @Mók_Ica: Sziasztok csajszik, köszönöm a közvetítés, hajnali kávém mellé mindig Ti szolgáltattok vella infót,.... úggggymoooond! :)

egyemakisszíved 2014.04.24. 19:48:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Au-Zsófi vitája szerintem a szerelem legfontosabb kérdéseit feszegette: Milyennek látsz engem? Kitalálod-e a gondolataimat, ha nem is mondom? Megadod-e nekem, amire vágyom, hogy a kedvedért lemondhassak róla?

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 19:54:21

@Krétagarbó: én nem mondtam, h ez a szentírás. emberek vagyunk, nem tárgyak (lásd minőségbiztosítási példa). de nagy százalékban ez sajnos így működik. nem vagyok pszihológus és természetesen nem sorolható fel a lakókat (kísérleti személyeket) ért minden külső hatás.
egyszerűen arra szerettem volna rávilágítani, h nem minden fekete és fehér, csak mi szeretnénk annak látni, mert így az egyszerű.
bocs mindenkitől aki kénytelen-kelletlen "pszichológiai eszmefuttatásnak" vélte a mai kifakadásom, de itt a "tapasztalat hiányát" vetették a szememre. mit vetették, hányták. :)
egyébként én is csak felszínes "hüleségeket" írok, h hajrá krisz, meg iza, meg h heppiend, meg világbéke.

Szentpeter 2014.04.24. 19:55:20

@Krétagarbó: Még mindig nem, de lesz 3 napom gyógyulni.... a romantika hangulat kérdése is, ez nálam inkább a fotózásban merül ki...

Kovács Jánus 2014.04.24. 19:55:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Gyönyörű vagy!
Ha csak a rólad lecsurgó vízből kaphatnék egy kupicával...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 19:57:36

@candyperfumegirl_ "... egyszerűen beszűkül a világuk. Ilyenkor egy olyan nulla súlyú beszólás, hogy milyen gáz az utca, ahol élsz, világméretű sértéssé növekedhet..."

Ahogy nézem a VV-t, érdekel, de szenvedélyeket - jaj de utálom, jaj, hogy szeretem típusú érzéseket - nem kelt bennem. Mégis, mikor Debil ezt a gettót mondta Pinkynek, valahogy hányingerem támadt. Szerintem csúnyán mélyre ütött - nem taktikai okokból. Úgy vélem, ez a lány már soha nem fog ugyanazzal az érzéssel hazamenni, mint eddig.

♥lora 2014.04.24. 19:59:56

Amikor Viki fején sapka van, na akkor füles van a fülében....ezért tud mindenre időben lecsapni!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 20:01:14

Részemről hótmindegy, hogy szerelem, vagy csak ők annak érzik, mindenesetre mindkettő bele van betegedve. Jól elcseszték, ha szerelem, ha nem szerelem. lehetett volna pár jó hetük, amikor kedvükre bújhattak volna egymásba, mert cekcuálisan azér egy hullámhosszon vannak, ezt nem lehet tagadni. Alapíthattak volna egy véd és dacszövetséget, lehetett volna taktikázni, vagy csak egyszerűen beszélgetni, vagy bízni valakiben odabent. Éjjel meg feszültséglevezetni. Ehelyett szétszivatták egymást.
Egyébként mióta van a szerelemnek definíciója? Mindenki ugyanúgy szerelmes? Szerintem rohadtul nem. Ők két éretlen kölök, 21 éves koruk ellenére. Lehet, hogy itt mindenkinek csupa tökéletes kapcsolata volt ifjúkorában, nekem bizony voltak méltatlan, néha megalázó, léleksanyargató kapcsolataim, amikben ugyan nem volt anyázás, de volt egymás lelki kikészítése, és pont olyan kínlódás, mint amiben most ők vannak. Elcseszték, na. Kint semmi esély, ez egyértelmű, de bent lehetett volna belőle valami pozitív. Biztos tanulnak azért ebből is, hogy így alakult. Legalábbis remélem tanulnak belőle. Én is tanultam a régi dolgaimból, és lettem egy kiegyensúlyozott, házas, sokgyermekes, érett, felnőtt ember. Én elhiszem nekik, hogy most rettentő szarul vannak, rossz nézni.

Tök más téma: a Viki-Teó újságban csak én akadtam fenn az Au poppolómosása során a szekrényen felejtett kakker darabon? Nagyon undi. Ő, a tisztaságmániás. Még jó, hogy luxusból jött, nem holmi disznóólból.

Kovács Jánus 2014.04.24. 20:02:10

@Szentpeter: @Szentpéter2:
Számomra a te személyed teljesen autentikus. Ahogy itt is, ahogy várnak a csajok minden este…
Te vagy a Károly! Még Au-nál is nagyobb.
És még fotózol is! Tedd fel a legrosszabb képedet valamelyik portálra, attól is össze fogjuk szarni magunkat!

Mók_Ica 2014.04.24. 20:02:21

@♥lora: ennek örülök :) nem hiába jegyzetelünk:) bár a nyehergéseket nincs kedvem tökéletesen leírni ... :)

@Sir Ö. S. Bandi: nemááááá, hiányoztál drága szőrös :) jó, hogy előbújtál :)

@Krétagarbó: sajna hiába tanult zsóti... "beteljesül" a szerelmük, aztán talán pár hét és mehet a levesbe.... ne így legyen, tényleg legyenek boldogok.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 20:05:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát lehet, h megköveztek, de mi (bár nem Bp.) arra törekedtünk a házunk megvásárlásakor, h a környék is megfelelő legyen. most nem írok jelzőket színre, szagra, ízre, de ez egy elsődleges szempont volt. persze vidéken egyszerűbb a helyzet. de igazad lehet, h ez valahol mélyen nagyon bántó lehet. mint ahogy a főváros-vidék ellentét kihangsúlyozása is.

Szentpeter 2014.04.24. 20:09:23

@Szentpéter2: Miért nem próbálod meg egy társkereső klubban ? Saját néven,saját szöveggel ?

Muréna...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:10:35

@egyemakisszíved: "... Au-Zsófi vitája szerintem a szerelem legfontosabb kérdéseit feszegette:..."

Előfordulhat. Magam nem érzem egyikben sem az elvont mélységeket. Prózaibb olvasatban látom. Debil rosszul érvelt az első mondataiban. Ha a megfelelő szavakat mondja, lehet, hogy Pinky is másképp reagál. Mert most mit is kérdezett? Én mondjak le valamiről, hogy neked kényelmesebb legyen? Ha ez szerelem, előttem rejtve maradt.

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 20:11:27

@lopiciG: Igen...de....fene tudja...én azért nem vagyok annyira büszke, mint Krisz, továbbra is (s)írok

♥lora 2014.04.24. 20:11:28

@Dr. Lilu: Bocsi, ha ezt Te már leírtad, most nézem vissza a tegnapi, és ez ötlött eszembe,ahogy rögtön szaladt fotózni a fürdőbe!

nemszázas 2014.04.24. 20:14:55

@♥lora: igen írtam, meg karev írta, hogy a sárga izé, ami kilógott a bugyijából, instrukció volt, amit meg kell ennie, ezért hízik, de egyébként egy robot, és azért nem fürdik, mert elolvad a víztől, mint az Ózban a boszorkány, kb. ennyire jöttünk rá.

LittlePurple 2014.04.24. 20:14:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyik sem szerelem, csupán szexuális vonzalom. persze a egyéntől függően mindenki más érzelemvilágot vihet egy kapcsolatba.

Krétagarbó 2014.04.24. 20:15:27

@Mók_Ica: Én ma romantikus hangulatban vagyok (valami kórság bujkál bennem is, szerintem a férj hozta haza...), ami nálam ritka, úgyhogy ne rontsd el:)))

♥lora 2014.04.24. 20:15:47

@Krétagarbó és @Mók_Ica: általában mindig egyet értek veletek és kifejezetten örülök, hogy a nyígásokat ki hagyjátok! :)

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 20:16:27

MEnnyi Szentpéter jár erre!
Nahát, de rossz ez a RAHAT

♥lora 2014.04.24. 20:17:22

@Dr. Lilu: ez kurva nagy!!!! Ezt nem olvastam,de dikk! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:18:12

@katicaa a hétpettyes:"... arra törekedtünk a házunk megvásárlásakor, h a környék is megfelelő legyen...."

Valahogy úgy képzelem, hogy a debreceni lakásárak más szinten vannak, régebben pedig még nagyobb volt a különbség.
Ha például nem volt elég pénzük, és esetleg találtak cserepartnert - ami a legnagyobb ritkaság - nemigen válogathattak. De persze lehet, hogy tájékozatlanok voltak vagy az is, hogy mások voltak a szempontok - és azok között nem szerepeltek azok, melyek nektek például fontosak voltak.@LittlePurple:

Mók_Ica 2014.04.24. 20:20:14

@Krétagarbó: romantikus leszek mindjárt én is :) ma kicsit ünneplek ;) pohár bor.... indulhat a romantika :) :)

@♥lora: pusza :)

@Szentpeter: hazaértem, szavaztam :) csók :)

Krétagarbó 2014.04.24. 20:21:22

@katicaa a hétpettyes: Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Én vidékről költöztem fel Bp-re (igaz szép helyről), de nekem nagy döbbenet volt Bp. egy-két része, ami ráadásul azért nem is a külvárosi rész. Többek között, ahol Pinkiék is laknak. És ezzel nem az ott lakókat degradálja le az ember, de volt egy-két lépcsőház (pl. a Blaha közelében), ahonnan sietős léptekkel menekültem, amikor albérletet kerestem. Én inkább ezt a fajta meglepettséget éreztem ki AU-ból, ami attól függetlenül elhiszem, hogy megbántotta Pinkit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:22:47

@LittlePurple:"... mindenki más érzelemvilágot vihet egy kapcsolatba. ..."

Még a csak szexnél is az a jó, ha valamiket szeretünk a másikban a másodlagos nemi jellegén kívül. Nem ?

Amúgy bocsi, a másikat véletlenül nyomtam meg :) Úgymond.

Krétagarbó 2014.04.24. 20:23:38

@Szentpeter: Lehet, hogy ott sem volt kapás...

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 20:23:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én csak a mi helyzetünket írtam le, nem elítélve azt, aki mást tart szem elől. mi ezt megtehettük. ennyi. tudod, baján az elit lakik :)

LittlePurple 2014.04.24. 20:24:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát pont erre céloztam, hogy pl: általában a nők többsége érzelmeket visz a kapcsolatba, még annak ellenére is , hogy tudva tudja, a másiknak a szexre kell

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 20:27:12

@Krétagarbó: ebben igazad van, amikor egyetemistaként albérletet kerestem, egy döbbenet volt, h miket adnak ki. (bútorzat, dohszag, sötétség) rossz környéken nem jártam, de 18 évesen akkor találkoztam először a nyomor jeleivel. máig bennem ég.

Szentpeter 2014.04.24. 20:27:50

Új posztcsi.... késönjövőknek csók...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:31:57

@katicaa a hétpettyes: "... tudod, baján az elit lakik :) ..."

:D:D:D
De lehet, hogy még ebben is tévedtünk. Ez volt a gyakorikérdésekben:

lizike44 nevű felhasználó válasza:

Bajától amúgy 9 kilométerre lévő Vaskúton lakik (biztos összekeverte a két települést) Igen olasz cigány származású! Az apja a bajai maffia vezére! Ennyit Róluk!

nemszázas 2014.04.24. 20:39:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de pont erről van szó, hogy Zsófika meg lehet valószínűleg Bajától lenne rosszul, mert neki az már a semmi közepén lenne. A vidéki (nem pesti) életnek is ugyanúgy megvannak az árnyoldalai, amit az odaszületett esetleg természetesnek vesz, és fordítva.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:41:16

@LittlePurple: "... a nők többsége érzelmeket visz a kapcsolatba, még annak ellenére is , hogy tudva tudja, a másiknak a szexre kell ..."

Pontosan. A pasi mindenre rárepül, mert a fajfenntartás hajtja, minél többször szeretné elhelyezni az utódait.
A nő szeretne válogatni, a biztonságot keresi, ahol az utódok felnevelése biztosítva van. Azért szeret, mert azt véli, hogy az vonzó a hímnek. Így vagyunk kódolva mindnyájan.

Richard Dawkins: Az önző gén.
Bocs, ha olvastad.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:48:34

@Dr. Lilu: '...Zsófika meg lehet valószínűleg Bajától lenne rosszul, mert neki az már a semmi közepén lenne..."

Ez így önmagában igaz. De valahogy az a minősítés, amit Debil mondott: "nem gondoltam volna RÓLAD, hogy ilyen helyen laksz...". Csak én érzem, hogy ez más léptékű dolog, mintha Pinky megállapítaná, hogy Bivalybasznád a semmi közepén van?
Az egyik az embert minősíti, a másik a helyet. Nem mindegy.

nemszázas 2014.04.24. 20:55:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja értelek. Mondjuk őszintén szólva én is úgy tippeltem volna, hogy Zsófika valami kis cuki környéken lakik, ahol reggel kiáll a kis rózsaszínre festett erkélyre v. tornácra, trillázik egyet, és egy csomó csillogó szemű madárka és nyuszika rögtön odasereglik, aztán együtt táncolnak, mint egy Disney-rajzfilmben.:)

nemszázas 2014.04.24. 20:55:44

ó, eltűnt a hozzászólásom.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 21:00:53

@Dr. Lilu: "... táncolnak, mint egy Disney-rajzfilmben.:) ..."

:Ö:)) ne felejtsük el a csillámporos kiskutyát sem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 21:18:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Az apja a bajai maffia vezére! "
Az a szegény reszketeg öreg?! Nanne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 21:30:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "..."Az apja a bajai maffia vezére! "
Az a szegény reszketeg öreg?! Nanne. ..."

:)
Háát, nem csekkoltam le a kommentelőt. Amúgy a lakhely miatt másoltam be. Bár a Don-ok sem fiatalabbak. A filmekben :)

faszent 2014.04.25. 09:16:01

@candyperfumegirl:

"De azt hagyjuk már meg Izának és Krisznek, hogy szeretik-e egymást vagy sem, ezt nem lehet így kívülről eldönteni. Én úgy vagyok vele, hogy ha ők annak érzik, akkor szerelem, ami lehet hogy csak itt, ebben a mesterséges mikrokörnyezetben szerelem, de az ő jelenlegi valóságukban az lehet, mert annak élik meg."

Jól látod. Erről van szó. Ők most ezt ott a vellába zárva szerelemnek élik meg, tehát szerelem. és kész. Ott a pont. Totál felesleges azon spekulálni kívülről, hogy de nem, de igen. Az van, amit ők most ott mondanak. Én látom rajtuk, hogy ebben a kérdésben nem hazudnak. Nehéz is lenne. Akiknek idekintről alacsony a beleérző képességük, azok persze a rideg spekuláción alapuló ítéleteket fognak hozni. A cikk amit idéztél értelmetlen bulvár, lufihámozás, tupírozás, valakinek meg kellett vele keresni a lét.

mézescsók 2014.04.25. 10:13:53

@LittlePurple: Pedig a kommenteket olvasva, nem sokan értettek egyet velem.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Au származása nekem nagyon homályos, bár fentebb és az előző hv-kban olvashattunk ezt-azt. A bőre színe miatt lehet roma is, de az olasz ősök is lehetnek felelősök. Voltaképpen nem érdekel, felőlem bantu néger is lehet. Tehát nem zárom ki, hogy van valamilyen belső félelme, hogy a valamelyik felmenője múltja utána nyúl, de igazából nem hiszem ezt. Én úgy gondolom, hogy bár van testvére (esetleg testvérei? pl.
Michelangelo), az apjával ketten élnek. Mivel késői gyerek (apja 72, Ő 23), nyilván a széltől is óvott és elkényeztetett (tudom, én is késői gyerek voltam két, nálam lényegesen idősebb után). El tudom képzelni, hogy nem nagyon mutogatták neki az élet árnyasabb oldalait, ha pedig akad családi kötődése abból a körből, akkor pláne nem.Au szinte mindenben válogat, szerintem ilyenre nevelték. És igen, Zsófikát a szememben nem degradálja, ugyanakkor piedesztálra sem emeli, hogy honnan jött, de bizony a viselkedése, a nyávogása, a kiskirálylánykodása, a rózsaszín felhő, ami körülveszi, a naívitása, stb. bizony nem a VIII. kerületet sugallta lakhelyként.
Amúgy nem értem a lakhely körüli homályt sem. A Vv méteren lakhelyként Debrecen van feltüntetve. Ugyanakkor a családlátogatáskor az derült ki, hogy régebb óta lakknak ott, ahol laknak (pl. ez az én utcán, csak az enyém, oda szoktam vinni sétálni a kutyát, lakás belakottnak tünt, stb.) Nincs sem Zsófinak, sem a szüleinek semmi szégyellni valójuk a VIII. ker. miatt, de a pici lány bizony többet sejtetett a körülményeiről és nem a valóság, hanem ez a gáz.@Dr. Lilu: Priceless!!!
süti beállítások módosítása