Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x102 - Újabb hisztiroham, faszozással

2014. április 23. 20:47 - sixx

Screen Shot 2014-04-24 at 5.39.15.png

  • Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához.
  • Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül.
  • KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek.
  • A vellalakó nőket hatóságilag le kellene tiltani a smink használatáról.

Ezek a legfontosabb dolgok, amiket tennap megtanultam. A vella meg azt, hogy KokkIza és Traktoros üvöltözése trendet teremtett, és ideje volt egy második körnek, a hullarészeg Pink és a kifejezetten gyökér Debil főszereplésével.

Screen Shot 2014-04-24 at 6.06.23.png

A balhé akkor kezdődött, amikor Medve meg Viki megkapta a vellaújság feladatot, paparazzo-fotókkal súlyosbítva.

Az mi, az a paparazzo? (Medve)

Az egyik cikkhez kellenek botrányfotók, mondja Viki, irány a vella, majd ott csinálunk. A zuhanyzóban Pink bikiniben, Debil egy szál vékony pöcsben zuhanyzik, köpködik és rángatják egymást, még két feles és dugás is lett volna, ehelyett Viki és Medve érkezik fényképezőgéppel, álljatok csak össze, fotózunk. Jó. És most te, Pink, tedd mán a szádat Debil lőcséhez, úgymond szopást imitálólag. Na, ezt nem kellett volna mondania Vikinek, Pink felkúrja magát, hát milyen barátnő vagyol te itten, hogy én a legnagyobb ellenségemnek a faszához tegyem a fejemet bazdmeg, dikk, úgymond? Közben Debil az arcán üdvözült mosollyal odalép Pink mellé és megfaszozza az oldalát kicsinyég. Katt, egy fotó meg is van a lapba.

Screen Shot 2014-04-24 at 6.06.00.png

Pink a zuhannyal igyekszik Vikit távol tartani magától, mint egy pap a rá támadó démont a szenteltvízzel. Hatástalan a dolog, Viki, ha már lúd legyen kövér alapon tovább stuffolja Pinket, aki vészesen közelít egyik trademark visítórohához. Debil ráun a dologra, és bemegy a hálóba, ahol KokkIzának elmeséli, milyen gettóban lakik Pink, és hogy nem hitte volna, hogy a vellában hercegnősködő Pink ilyen puttó körülmények között él, ő például az utcáján nem merne végigmenni, mert fosik. És ő ehhez képest úrigyerek. De ezt KokkIza el ne mondja Pinknek. KokkIza 4 mp múlva bent van a zuhany alatt és már mondja is Pinknek, aki őszintén megdöbben a dolgon, ezt most miért mondja Debil?

Attól, hogy minden második nap szamurájkarddal harcolnak, miért ne mernék kimenni az utcára? (Pink)

Debil azt magyarázza Pinknek, hogy pont ez az, márminthogy milyen szépen kivakarta magát a koszbúl, de ez annyira sokat nem javít a dolgon. Debil kimegy a konyhába, Pink követi, és egyre csak magyarázatot követel a nyócker=puttógettó kijelentésre, és egy ponton Debilből kiszakad az, ami neki valóban fáj: hogy Pink nem ajánlotta fel neki, hogy menjenek le Bajára, Debil 74 éves apjához. Mert az nem is tudja, mi van a fiával, Pink meg láthatja a szüleit menten, hiszen gyön a párbaj. És ez micsoda önzőség már. Mindezt üvöltve, és a szokásos retekcsicskakurvázással körítve. Pink sikoltós hisztirohamot kap, és a konyha-nappali-udvar útvonalon üvölt, Debil meg kvázi menekül előle és üvölt vissza. A téma a fenti: Pink egy gecikurva, mert nem volt hajlandó a jutalomba kapott családlátogatásról Debil kedvéért lemondani. Aztán mint a szegény ember vidéki Hulkja, letépi magáról a pólót, de nem változik zöld szörnyeteggé. Mutatjuk a fentieket két gifben.

Untitled2_1.gif Untitled_1.gif

A hisztiző Pink elől Debil a nyugiba menekül, de a csaj csak megy utána, mire Debil rábassza az ajtót a lábára, és a hátával tartja az ajtót, ami úgy mozog, mint egy zsákategóriás horrorfilmben, a fúria be akar menni, és meg akarja mondani neki, az arcába, hogy faszfej. Anélkül, hogy itten állást foglalnék a ki a nagyobb gyökér versenyben, Debil egy elkényeztetett, beképzelt picsa. Traktoros felkapja Pinket, és beviszi a hálóba hátha ott lenyugszik, de nem úgy áll a dolog, a sírás folytatódik. Vikiben valami elpattan, és nagyon nyugodt hangon beledöf még egy kést Pinkbe, én nem vagyok a barátod, sose vótam, kussoljál és térjél magadhoz, nem vagy te KokkIza. A nyugiban Debil szimbolikus mozdulattal beveri Pink falra akasztott képét.

A lecsengés hosszú, és kisebb üvöltözéssel tarkított, a helyszín a cikgiskanapé, az álláspontok megmerevedtek, Debil haragszik Pinkre, Pink szerint Debil faszfej. Traktorost és KokkIzát alaposan felkavarja a dolog, az egyik a hálóban bőg, a másik a budiban, mert szembesülnek azzal, mekkora taplók tudnak lenni egymással az emberek, és micsoda gyökerek voltak ők is. Másnap a 100. nap megünneplése örvén a lakosok lelkizést rendeznek, kinek mi volt a legnagyobb élmény ebben a 100 napban, és hát ebből lesz egy kis sírás (Viki), megbánás (Pink) és kirohanás (KokkIza). Az események két szálon folynak tovább: Pink és Viki a hálóban tisztázzák, hogy mennyire félrement a barátságuk, amiről Viki azt állítja, nem is volt, KokkIza meg Traktoros pedig a cigiskanapén trécsel, azaz KokkIza előad egy monológot, Traktoros meg cigizik és néha aszongya, “nem”.

Screen Shot 2014-04-24 at 6.34.30.png

KokkIza a csajom szerint őszinte érzelmeket erőltet az arcára, szerintem meg ez totál pszichózis, és ahogy megszűnik a kényszerítő körülmény (vellalét), KokkIza a Krisztián nevet is el fogja felejteni, mindenesetre most arról nyíg, hogy ő nagyon szeretne Traktoros mellé bújni, de nem mer, Traktoros meg a büszkeségre és a családra hivatkozva közli, hogy ebből nem lesz mostan már semmi. És akkor ebből legyen is ennyi elég.

Válasszunk ki. Medve pirosban rettentő látvány, de a Dorka rúzsát ipari mennyiségben a szájára kenő, illetve az arcát téglaporral(?) feldobni igyekvő KokkIza se sokkal marad el mögötte. Mintha Viki is kihúzta volna a szemit, de erre nem vennék mérget. Medve a szokásos körök után elmondja, hogy az esze KokkIzát mondatja vele, de a szíve Pinket, és mivel a múltban nagyon sokszor nagyot szopott a szíve miatt, így nem az eszére hallgat (komolyan, ez az okfejtése) hanem a szívére, és gyere Pink, párbajozzunk. Na, Medve lányom, jól nézd meg magadnak a villát, mert vasárnap látod utoljára belülről. A végén elhangzik még egy érdekes mondat Medve szájából:

Megkérdezték, hogy tudod-e a beszédet, fogalmam nincs, azt fogom mondani, ami itt van(…) (Medve)

WTF???

Tegnap vót:

Komolyan, ami ma este lesz, azt lehet orvosnak is meg kéne mutatni, először Debil bassza fel idegileg Pinket, utána meg jön az a hiszti, amilyenhez foghatót úgymond még nem láttam sose, és nem is akartam vóna. Dikk.

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiberibe 2014.04.24. 18:17:59

@Szentpeter: na de miért baj, ha valaki azt gondolja, szerelmesek?
Én meg Vikiről gondolok homlokegyenest mást, mint mások, de ez van. Nekem bár a viselkedése néha nem túl szimpatikus, de mégis jobban bejön ő, mint Krisztián. Mert Viki az elejétől vállalta, hogy ő ilyen, ha tetszik, jól van, ha nem tetszik, akkor is jól van. Ő nem játszott olyan szerepet, mint néhányan mások. Hamar kibújt Kriszből az állat, hogy nem az a jóságos nagyik kedvence falusi jógyerek. Én az ilyen vagyok, vállalom mellett teszem le a voksom. NA.
Hagyd azokat, akik másképp gondolkodnak, mint te, mert joguk van hozzá :)

Szentpeter 2014.04.24. 18:19:18

@katicaa a hétpettyes: Ebből következöen te bármit irhatsz... hiszen semmilyen itteni tapasztalatod nincs...

Slano 2014.04.24. 18:20:41

@Szentpeter: Pedig sokan valami hatalmas romantikus irdatlan nagy szerelmet látnak bele a sztoriba, na rájuk nagyon kíváncsi lennék, hogy miért. Biztos a parasztgyerek és a fővárosi modell, tehát két össze nem illő ember szerelme van emögött, amolyan önigazolás, hiszen a legtöbb ember igenis a saját "csoportjából" választ és nem nagyon szeretik a keveredést, ez viszont ellentmond annak a romantikus elképzelésnek, hogy valahol van egy "igazi", aki akárhonnan is származhat, ami mellesleg szerintem totális baromság, de azért sokan így gondolják.
Mellesleg Iza hiába nagyképűsködik, semmivel sem különb Krisztiánnál, azért az látszik, hogy a modellkarrier sem igaz, ha a suna videoklipet nem számítom, azért egy modellnek kell hogy legyen annyi fogalma a sminkelésről, hogy csak azért nem ken a szájára egy gusztustalan narancsszínű rúzst a szájára, ami borzalmasan áll neki, mert van valami narancs minta a pólóján.

Szentpeter 2014.04.24. 18:25:24

@Slano: Nem szerelmet látnak Iza és a szarturó kapcsolatában... nézőszemmel érdekes amit művelnek, a retek arany tojást tojó tyukjai..
A lehető legdurvább, legalantasabb, legmocskosabb kapcsolat az övék... és talán a leghangosabb is...

csiberibe 2014.04.24. 18:27:11

@Szentpeter: bejbe, te írtad, hogy mindenki 5 percen belül látja, hogy nem azok... nem mindenki gondolja így, lelkük rajta. :)

Krétagarbó 2014.04.24. 18:30:26

@Szentpeter: Nem tudom, igazán mi állt a tanárnős történet mögött. Zsóti apja szerint (valaki belinkelte a kommentjeit) ez csak egy figyelemfelkeltő nüansz volt, hogy beszéljenek róla, hogy bekerüljön az öfibe. (Kvázi játék)
Nekem Simon-Sárlott páros olyan szürreális. Mondjuk attól még lehet nagy a szerelem, de a tapasztalataim szerint az ennyire össze nem illő emberek csak ritkán maradnak együtt, mondjuk akkor tűzön-vízen át...

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.24. 18:30:28

@Szentpeter: Ne idegesíccse magát szent'atyám, ezek mind hitetlenek.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:32:32

@Szentpeter: "A kintiek közúl inkább a Simon pár szerelmes.... Zsólti ezt az érzést nem ismeri... ezt a tanárnői afférból következtettem ki.." ez egy macsós húzás, a játék kedvéért.
"Ebből következöen te bármit irhatsz... hiszen semmilyen tapasztalatod nincs..."
egyébként meg igen, akárki-akármikor regisztrál, ide írhat bármit. milyen tapasztalatról beszélsz? ha élettapasztalat, asszem nyernék. ja, nem a kor számít (bár ebben is lehet, nyernék), hanem a MEGÉLT élet.

Szentpeter 2014.04.24. 18:32:40

@csiberibe: Ne beszéljünk rébuszokban.... te 5 perc után is megvoltál fogva, már mint hogy a kurvaanyázás a szerelmesek fontos szótárába tartozik... olvasd vissza a pszichológus véleményét hogy aki így beszél a másikkal az mit is érez iránta...
A dugáshoz nem kell szerelem... elég ha telefröcskölöd ondóval a kamerák előtt a hölgyet...

Szentpeter 2014.04.24. 18:34:13

@katicaa a hétpettyes: Akkor lassabban.... azt írsz ide amit akarsz....

Bryan élete 2014.04.24. 18:37:27

Kár, hogy nem tünt fel még az Izarajongóknak egy méretes jellemhiba és zavar a fejben..
Amiklr a testsüly mérés után -szintén- hatalmas balhéval és kiborulással omlott össze Izabéla a felszedett kilók miatt, kijelentve: ez a karrierjébe fog kerülni, így nem tud alkalmazza senki modellként.
Amikor Traki családját ócsárolta kéjelegve ,egy bármilyen karrierre vágyó nőhöz nagyon méltatlan módon hosszú perceken keresztül, - amit szintén az egész ország látott - akkor a legkevésbé sem merült fel benne, hogy egy ilyen veszedelmes karakterű hisztipicsa soha, sehol, senkinek sem fog kelleni nem hogy modellnek, de takarítónőnek sem.

Szentpeter 2014.04.24. 18:37:33

@Krétagarbó: Nem tudom számodra mennyire autentikus az én személyem ha a csajozásról van szó.... aki sikeres a lányoknál annak nincs ideje szerelmesnek lenni...
Szegény Zsolti még a volt barátnőjétől sem tudott megfelelően elbúcsúzni, inkább a tévéből tudja meg a hölgy hogy lapátra van téve...

Krétagarbó 2014.04.24. 18:37:51

@katicaa a hétpettyes: @Szentpeter: Azt hiszem, ti most nagyon elbeszéltek egymás mellett. Katica, Szt. Péter azért reagált (szerintem) csillagkukkancs hsz.-re, mert ő általánosságban kijelentette, hogy itt mindenki szerelemnek titulálta Trakizáék kapcsolatát. Ez nem így van, Péter valóban a kezdetektől állítja, hogy szerinte ez nem szerelem.
Péter, te meg fogadd már el, hogy van, aki szerint ez szerelem. Nem tök mindegy? Kint ebből semmi nem lesz, akármit is gondolnak erről most bent Traki és Izé, vagy a kommentelők.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:39:05

@Szentpeter: megiszok egy pohár vörösbort, oszt úgy döntök, h nyertem a mai párbajt.
köszönöm nektek, h nem vagyok egyedül a szent ember ellen. :)
azé még holnap talizunkl :)

Krétagarbó 2014.04.24. 18:44:47

@Szentpeter: Hehe, én sem tudom, mennyire lehetsz autentikus...
Zsótinál már a bemutatkozó filmben lehetett tudni, hogy egészen biztos nem tart ki a lányzó mellett. Egészen egyszerűen nem volt szerelmes, ez így talán nem volt kimondva a filmben, de az lejött, hogy a lány félti, Zsóti pedig nem ígér semmit, de azt jól betartja. Nem tudom, mennyire vagyok autentikus a férfiak ismerete körében számodra, de a pasik jelentős százaléka bizony kerüli a konfliktusokat, nem szeret szakítani még akkor sem, amikor már pont a hátuk közepére kívánják a kapcsolatot. Na, ez Zsótinál is szépen lejött. És az is, hogy Dorkával nagyon egy hullámhosszon vannak, végre megtalálta azt a nőt, aki olyan, mint ő férfiban. Fel is vette a papucsot kicsit, érdekes volt, ahogy a macsóból odaadó férfi lett.

candyperfumegirl 2014.04.24. 18:45:24

Elolvastam én is a velvet cikket, ami egyszerűen nettó baromság, még a kronológiája sincs rendben. Ahogy én látom, egy mondat állja meg a helyét, ez:
"Azt hozzá kell tenni, hogy egy mesterségesen generált környezetben valódi párkapcsolat szinte kizárt, hogy kialakuljon"
Valóban, ezek nem normális körülmények, ingerszegény környezet, és csak egymás társaságát "élvezik" a lakók hónapokon át, ezért is csinálnak a bolhából elefántot, mert egyszerűen beszűkül a világuk. Ilyenkor egy olyan nulla súlyú beszólás, hogy milyen gáz az utca, ahol élsz, világméretű sértéssé növekedhet.
De azt hagyjuk már meg Izának és Krisznek, hogy szeretik-e egymást vagy sem, ezt nem lehet így kívülről eldönteni. Én úgy vagyok vele, hogy ha ők annak érzik, akkor szerelem, ami lehet hogy csak itt, ebben a mesterséges mikrokörnyezetben szerelem, de az ő jelenlegi valóságukban az lehet, mert annak élik meg.
A köpködés meg kurvaanyázás meg persze hogy tré és megalázó, de csak az egyik szélsősége a kapcsolatuknak, és azért ott van a másik szélsőség is ("annyira szeretem, hogy az már fáj"), ez pedig nem csak a feszült bezárt helyzetből, hanem a végletes személyiségükből is fakad.

"Az igazi érzés kizárja, hogy a szeretett személyt bántsuk."

De szép és jó is lenne minden, ha ez igaz lenne...

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 18:47:21

@Krétagarbó: figyelj, én azon rágtam be, h ő azt mondta, h "itt a törzsgárda, meg h első perctől". az, h ki mit gondol, ezen a fórumon soha nem volt vita tárgya. vannak itt még teó rajongók is :) és nem cikizi őket senki. meg sixx, géza sem foglal állást egyértelműen x mellet t v y ellen. ezért kezdtem el ide írni. mert ez egy pártatlan hely. de akkor is azt gondolom, h nem privilégium, h ki mikor regisztrált.

Szentpeter 2014.04.24. 18:49:21

@Krétagarbó: A történet folytatódni fog.... én azt mondom hogy 1-2 hónap esetleg, ameddig a pozitúrákat gyakorolják..
A férfiak tartalékban szeretik a lányokat tartani, ezt a lányok úgy értelmezik hogy az a ragaszkodás jele... ( mosolygok )

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 18:54:32

@XO:"... Az iskolázottság hiánya pótolható. amúgy én nem ez alapján döntök arról,hogy kit mire tartok érdemesnek...."

Az jó dolog, ha valaki nem sztereotip gondolatok mentén dönt (pl. egy iskolai papír alapján) . Bár véleményem szerint közvetetten mégis befolyásolhatja bárki megítélést az iskolázottsága. Abból a sztereotípiából kiindulva, hogy általában - hangsúlyozom általában - az iskolázottsággal együtt feltételezünk bizonyos tágabb tudást, árnyaltabb gondolkodást, magasabb vitakultúrát stb. Elismerem azonban, hogy a kettő között nincs egy-egy értelmű megfeleltetés.

LittlePurple 2014.04.24. 19:05:42

Sziasztok!
@Nagy Endre: " Zsófi a szüzességét vesztette volna el" - hát már rég nem szűz a pinki. az egyik onlányban, a nyugiban szextörténeteket meséltek, akkor újságolta a kis ártatlan pinki, hátulról szereti és közben tépik a haját ;) nem beszélve az erotika kiállításon hoszteszkedett, méretes bránerekkel pózolt. Egyébként nem is értem, hogy miért "zsófika" ? miért nincs hasonló megítélés alatt mint pl. az izél? Hiába nem köpködött, nem vicsorogta Aurelionak hogy dögöljön meg a családod, de ahogy ment előre mint a tank Aurelio felé, nem sok kellett volna, hogy megüsse, ha esetleg Aurelio okosan nem zárkózik a nyugiba....
Tehát összegezve a két alapjaiban kissé hasonló esetet:
1. izé közgyülöletté vált, míg szegény őszinte trak áldozat (vikkancs többször is belenyúlt a kapcsolatukba)
2. Aureliot beállítják bunkónak, önző picsának(?) stb, de szegény szerény kis pinki az áldozat.
(vikkancs itt is többször belevakkantott kettejük viszonyába, izé meg sz@rtkavart)
Mindkét esetben el kell gondolkodni, hogy ki, mit, és miért tett előtte-közben-utána, milyen megítélés alá esik és miért?

egyemakisszíved 2014.04.24. 19:07:26

@kontratenor: A vitát nem Au generálta, ő szinte végig defenzívában volt. A támadást Zsófi kezdte, mikor az Iza által elferdített véleményét számon kérte rajta. Au sokáig magyarázkodott, védekezett, de Zsófi a nem tudta/nem akarta felfogni, mit mondott. A konfliktus akkor mélyült el, mikor kölcsönösen szemrehányást tettek egymásnak, hogy egyik sem ismeri a másikat a maga teljességében. Ebbe az irányba is Zsófi kanyarodott először. Ez után vádolták egymást önzőséggel, a megértés hiányával. A nyeremény felidézte Au veszteségét, hogy nem találkozhatott a papájával, még jobban nekikeseredett. Zsófinak meg az önzés emlegetése csúszott mélyre. Engem a VV-ben való eddigi szereplése nem győzött meg az ellenkezőjéről, lehet pont ezért bántódott meg. Hogy méltatlankodott, mikor kiderült, hogy a húga használja az otthon hagyott ruháit, a szekrényét, pedig nyilván nincs rá szüksége. Elfogadta Viki barátságát, jól jött neki, hogy meglapulhat egy erős játékos oltalmában, örült, hogy Viki fényezte a többiek előtt, de nem hallottam, hogy a sok dicséretet valaha is viszonozta volna, és amikor kint figyelmeztették, hogy egy negatív erő támogatja, az első adandó alkalommal ellene fordult.

LittlePurple 2014.04.24. 19:11:12

@mézescsók:
"Viszont amin Au kiakadt elsősorban..."
innentől kezdve sok igazságot írtál le!

Szentpeter 2014.04.24. 19:11:29

@LittlePurple: Szia... mondjuk Pinkit nehéz lenne lekurvázni... a hosztesz csajok meg ugye csak dísztárgyak...

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 19:13:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egy kicsit finomítanék a gondolatmeneteden. (saját élettapasztalat alapján, kedves péter) a képlet egyszerűen a következő: akinek a családi háttere ezt megkívánja/determinálja, az a családi háttér hatására (de nem kizárólagos tényezőként) elér egy magasabb iskolai végzettséghez (szülők anyagi, kulturáltsági szintje) ők aztán megszerzik a magasabb tudást. "magasabb vitakultúrát" amit a környezetük/családjuk elvár tőlük.
akinél a családi háttér nem adott (ne tudd meg péter, milyen gyereksorsok vannak). azok/vagy a szüleik megelégszenek az alacsonyabb iskolai végzettséggel, v a félbehagyott iskolával. ott pedig (hidd el péter ez tuti így van a tapasztalataim alapján) a környezet determinál. és az nagyon hasonló iza és krisz kommunikációjához.
persze vannak félresiklások, az emberek nem sorolhatók be semelyik minőségbiztosítási rendszerbe, az input nem egy tárgy és az input-output között is számos hatás éri a szereplőket.

LittlePurple 2014.04.24. 19:14:01

@Szentpeter: épp tegnap éjszaka szerepelt zsóti és dorci az egyik műsorban (Ada vezeti) hogy miként tervezik a közös jövőjüket, összeköltöznek stb...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.24. 19:16:03

@LittlePurple: jó, de ma bikini felső lesz rajtam.

Így adózom Teó emlékének. :-D:-D:-D

Szentpeter 2014.04.24. 19:16:41

@LittlePurple: Az a 3 hónapba belefér... mindenesetre nem szurkolok annak hogy szétmenjenek, de nem mint korrekt emberek estek ki...

LittlePurple 2014.04.24. 19:16:55

@Szentpeter: ne viccelj :D nagyon jól adja az ártatlan szerepét

Krétagarbó 2014.04.24. 19:17:27

@Szentpeter: Nem vagy valami romantikus hangulatban ma...

Meggyógyultál már?

Krétagarbó 2014.04.24. 19:19:28

@katicaa a hétpettyes: tőlem szedjétek szét egymást. Én elmondtam, amit erről eltudtam. Uff! :))

LittlePurple 2014.04.24. 19:20:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szerintem egy kicsit eltévedtél... az sem zavar, ha kabátban! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 19:24:44

@katicaa a hétpettyes:
"...egy kicsit finomítanék a gondolatmeneteden. (saját élettapasztalat alapján, kedves péter)...'
'...(ne tudd meg péter, milyen gyereksorsok vannak)..."
'...hidd el péter ez tuti így van..."

Ööööööööööööö. Mivel nem ismerlek, nem bántásnak szánom a kérdésemet.
Akkor is ezeket írnád, ha nem vagyok Péter? Bár, akárhogy is van, mondandód lényegével nagyjából egyetértek.

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 19:26:33

Beflegmúltam!
Jópár netnélküli nap, aztán pár órányi visszanézés (olvasás) után beköszönök a saját stílusomban, de hiába....

Komolyra fordultak a dolgok...célegyenesbe...

Nem kell már ide poézis, se Manci, se Marika, se Zalánka se.....

Vitatkozzatok a trollal.....maradok olvasó

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 19:30:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az alapokat neked szántam, a zárójelet meg péternek. tudom, én hogy téged a tenyeresnek hívnak .) és köszi, h meghallgattál. :)

Krétagarbó 2014.04.24. 19:31:56

@katicaa a hétpettyes: Én is így gondolom. Mégis, az az érdekes, hogy Iza anyja is tanult nő (vmi cikket láttam egy feng shui magazinból linkelt beszélgetés volt, igaz nem olvastam el, csak amit idézgettek belőle), állítólag egyetemistaként lett terhes Izével, a nő apja fogorvos volt, ő is vagy orvos akart lenni, vagy vmi más (már nem emlékszem, de értelmiségi fogl.), végül a terhesség miatt nem fejezte be az egyetemet és fogtechnikus lett. Ehhez képest Izé a maga 10 osztályával, hát mindenesetre meglepő, Bár itt is van egy tendencia, már anyuka is elbukott valamilyen szempontból pont abban a korban, amikor megalapozza az ember a jövőjét (nem feltétlenül a terhességre gondolok, hanem arra, hogy nem sikerült egy szerető családi közeg kialakítása). Idézgették a cikkből, hogy állítólag nehezen éltek meg, sokszor éheztek stb... Megpróbálom kikeresni a cikket, akkor belinkelem.
Nekem egy kicsit az anya példáján át jön Izé önsorsrontása is. Mert Izában ez nagyon benne van.

Krétagarbó 2014.04.24. 19:33:24

@Sir Ö. S. Bandi: Nemá!! A múltkor is vártunk:)

LittlePurple 2014.04.24. 19:35:24

@kontratenor: pfff, a kocsiban a részeg pinki mászott folyton Aurelio ölébe, és nem fordítva!!!

lopiciG 2014.04.24. 19:36:10

@Sir Ö. S. Bandi: kicsit én is sajnálom, hogy elmentek elemzősdibe a kommentek... az elején mindenki annyira sziporkázott, most meg csak a száraz pszichológia

kacagó görlice 2014.04.24. 19:39:16

@Sir Ö. S. Bandi:
Mit kapsz te ezért Zalánkától!!!

candyperfumegirl 2014.04.24. 19:40:02

@sixx: hát ja, nem változott a korábbi véleményem a velvetről most sem. A "szakértői" szöveg stílusa, szóhasználata különösen tetszett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 19:41:49

@mézescsók: "...Au...... Az alapbaja szerintem tehát nem a VIII. ker. volt,..."

Az jutott eszembe, míg a kissé érthetetlen tombolását néztem, hogy semmiképpen nem hozhatta ki a sodrából ennyire az, hogy Zsófit és Zsóf (feltételezett) lakókörnyezetét ennyire benézte (sok ruci, csili-vili, tüncikiscsaj). Lehetnek sokkal mélyebb okok. Mi van, ha a mama onnan jött? Mi van, ha a gondolatára is begőzöl, hogy majdnem idekerült. Csak kell valami okának lenni, hogy ennyire a felszín, a "valakinek lenni" téma érdekli csak. Hogy a nőket szexuális tárgynak tekinti. Lenézi őket. Szerintem valaki megírhatná belőle az aspirantúráját.

LittlePurple 2014.04.24. 19:42:52

@egyemakisszíved: ez tökéletesen így is történt, teljesen egyet értek!!!

♥lora 2014.04.24. 19:45:55

@Krétagarbó & @Mók_Ica: Sziasztok csajszik, köszönöm a közvetítés, hajnali kávém mellé mindig Ti szolgáltattok vella infót,.... úggggymoooond! :)

egyemakisszíved 2014.04.24. 19:48:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Au-Zsófi vitája szerintem a szerelem legfontosabb kérdéseit feszegette: Milyennek látsz engem? Kitalálod-e a gondolataimat, ha nem is mondom? Megadod-e nekem, amire vágyom, hogy a kedvedért lemondhassak róla?

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 19:54:21

@Krétagarbó: én nem mondtam, h ez a szentírás. emberek vagyunk, nem tárgyak (lásd minőségbiztosítási példa). de nagy százalékban ez sajnos így működik. nem vagyok pszihológus és természetesen nem sorolható fel a lakókat (kísérleti személyeket) ért minden külső hatás.
egyszerűen arra szerettem volna rávilágítani, h nem minden fekete és fehér, csak mi szeretnénk annak látni, mert így az egyszerű.
bocs mindenkitől aki kénytelen-kelletlen "pszichológiai eszmefuttatásnak" vélte a mai kifakadásom, de itt a "tapasztalat hiányát" vetették a szememre. mit vetették, hányták. :)
egyébként én is csak felszínes "hüleségeket" írok, h hajrá krisz, meg iza, meg h heppiend, meg világbéke.

Szentpeter 2014.04.24. 19:55:20

@Krétagarbó: Még mindig nem, de lesz 3 napom gyógyulni.... a romantika hangulat kérdése is, ez nálam inkább a fotózásban merül ki...

Kovács Jánus 2014.04.24. 19:55:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Gyönyörű vagy!
Ha csak a rólad lecsurgó vízből kaphatnék egy kupicával...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 19:57:36

@candyperfumegirl_ "... egyszerűen beszűkül a világuk. Ilyenkor egy olyan nulla súlyú beszólás, hogy milyen gáz az utca, ahol élsz, világméretű sértéssé növekedhet..."

Ahogy nézem a VV-t, érdekel, de szenvedélyeket - jaj de utálom, jaj, hogy szeretem típusú érzéseket - nem kelt bennem. Mégis, mikor Debil ezt a gettót mondta Pinkynek, valahogy hányingerem támadt. Szerintem csúnyán mélyre ütött - nem taktikai okokból. Úgy vélem, ez a lány már soha nem fog ugyanazzal az érzéssel hazamenni, mint eddig.

♥lora 2014.04.24. 19:59:56

Amikor Viki fején sapka van, na akkor füles van a fülében....ezért tud mindenre időben lecsapni!

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.24. 20:01:14

Részemről hótmindegy, hogy szerelem, vagy csak ők annak érzik, mindenesetre mindkettő bele van betegedve. Jól elcseszték, ha szerelem, ha nem szerelem. lehetett volna pár jó hetük, amikor kedvükre bújhattak volna egymásba, mert cekcuálisan azér egy hullámhosszon vannak, ezt nem lehet tagadni. Alapíthattak volna egy véd és dacszövetséget, lehetett volna taktikázni, vagy csak egyszerűen beszélgetni, vagy bízni valakiben odabent. Éjjel meg feszültséglevezetni. Ehelyett szétszivatták egymást.
Egyébként mióta van a szerelemnek definíciója? Mindenki ugyanúgy szerelmes? Szerintem rohadtul nem. Ők két éretlen kölök, 21 éves koruk ellenére. Lehet, hogy itt mindenkinek csupa tökéletes kapcsolata volt ifjúkorában, nekem bizony voltak méltatlan, néha megalázó, léleksanyargató kapcsolataim, amikben ugyan nem volt anyázás, de volt egymás lelki kikészítése, és pont olyan kínlódás, mint amiben most ők vannak. Elcseszték, na. Kint semmi esély, ez egyértelmű, de bent lehetett volna belőle valami pozitív. Biztos tanulnak azért ebből is, hogy így alakult. Legalábbis remélem tanulnak belőle. Én is tanultam a régi dolgaimból, és lettem egy kiegyensúlyozott, házas, sokgyermekes, érett, felnőtt ember. Én elhiszem nekik, hogy most rettentő szarul vannak, rossz nézni.

Tök más téma: a Viki-Teó újságban csak én akadtam fenn az Au poppolómosása során a szekrényen felejtett kakker darabon? Nagyon undi. Ő, a tisztaságmániás. Még jó, hogy luxusból jött, nem holmi disznóólból.

Kovács Jánus 2014.04.24. 20:02:10

@Szentpeter: @Szentpéter2:
Számomra a te személyed teljesen autentikus. Ahogy itt is, ahogy várnak a csajok minden este…
Te vagy a Károly! Még Au-nál is nagyobb.
És még fotózol is! Tedd fel a legrosszabb képedet valamelyik portálra, attól is össze fogjuk szarni magunkat!

Mók_Ica 2014.04.24. 20:02:21

@♥lora: ennek örülök :) nem hiába jegyzetelünk:) bár a nyehergéseket nincs kedvem tökéletesen leírni ... :)

@Sir Ö. S. Bandi: nemááááá, hiányoztál drága szőrös :) jó, hogy előbújtál :)

@Krétagarbó: sajna hiába tanult zsóti... "beteljesül" a szerelmük, aztán talán pár hét és mehet a levesbe.... ne így legyen, tényleg legyenek boldogok.

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 20:05:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát lehet, h megköveztek, de mi (bár nem Bp.) arra törekedtünk a házunk megvásárlásakor, h a környék is megfelelő legyen. most nem írok jelzőket színre, szagra, ízre, de ez egy elsődleges szempont volt. persze vidéken egyszerűbb a helyzet. de igazad lehet, h ez valahol mélyen nagyon bántó lehet. mint ahogy a főváros-vidék ellentét kihangsúlyozása is.

Szentpeter 2014.04.24. 20:09:23

@Szentpéter2: Miért nem próbálod meg egy társkereső klubban ? Saját néven,saját szöveggel ?

Muréna...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:10:35

@egyemakisszíved: "... Au-Zsófi vitája szerintem a szerelem legfontosabb kérdéseit feszegette:..."

Előfordulhat. Magam nem érzem egyikben sem az elvont mélységeket. Prózaibb olvasatban látom. Debil rosszul érvelt az első mondataiban. Ha a megfelelő szavakat mondja, lehet, hogy Pinky is másképp reagál. Mert most mit is kérdezett? Én mondjak le valamiről, hogy neked kényelmesebb legyen? Ha ez szerelem, előttem rejtve maradt.

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 20:11:27

@lopiciG: Igen...de....fene tudja...én azért nem vagyok annyira büszke, mint Krisz, továbbra is (s)írok

♥lora 2014.04.24. 20:11:28

@Dr. Lilu: Bocsi, ha ezt Te már leírtad, most nézem vissza a tegnapi, és ez ötlött eszembe,ahogy rögtön szaladt fotózni a fürdőbe!

nemszázas 2014.04.24. 20:14:55

@♥lora: igen írtam, meg karev írta, hogy a sárga izé, ami kilógott a bugyijából, instrukció volt, amit meg kell ennie, ezért hízik, de egyébként egy robot, és azért nem fürdik, mert elolvad a víztől, mint az Ózban a boszorkány, kb. ennyire jöttünk rá.

LittlePurple 2014.04.24. 20:14:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyik sem szerelem, csupán szexuális vonzalom. persze a egyéntől függően mindenki más érzelemvilágot vihet egy kapcsolatba.

Krétagarbó 2014.04.24. 20:15:27

@Mók_Ica: Én ma romantikus hangulatban vagyok (valami kórság bujkál bennem is, szerintem a férj hozta haza...), ami nálam ritka, úgyhogy ne rontsd el:)))

♥lora 2014.04.24. 20:15:47

@Krétagarbó és @Mók_Ica: általában mindig egyet értek veletek és kifejezetten örülök, hogy a nyígásokat ki hagyjátok! :)

Sir Ö. S. Bandi 2014.04.24. 20:16:27

MEnnyi Szentpéter jár erre!
Nahát, de rossz ez a RAHAT

♥lora 2014.04.24. 20:17:22

@Dr. Lilu: ez kurva nagy!!!! Ezt nem olvastam,de dikk! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:18:12

@katicaa a hétpettyes:"... arra törekedtünk a házunk megvásárlásakor, h a környék is megfelelő legyen...."

Valahogy úgy képzelem, hogy a debreceni lakásárak más szinten vannak, régebben pedig még nagyobb volt a különbség.
Ha például nem volt elég pénzük, és esetleg találtak cserepartnert - ami a legnagyobb ritkaság - nemigen válogathattak. De persze lehet, hogy tájékozatlanok voltak vagy az is, hogy mások voltak a szempontok - és azok között nem szerepeltek azok, melyek nektek például fontosak voltak.@LittlePurple:

Mók_Ica 2014.04.24. 20:20:14

@Krétagarbó: romantikus leszek mindjárt én is :) ma kicsit ünneplek ;) pohár bor.... indulhat a romantika :) :)

@♥lora: pusza :)

@Szentpeter: hazaértem, szavaztam :) csók :)

Krétagarbó 2014.04.24. 20:21:22

@katicaa a hétpettyes: Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni. Én vidékről költöztem fel Bp-re (igaz szép helyről), de nekem nagy döbbenet volt Bp. egy-két része, ami ráadásul azért nem is a külvárosi rész. Többek között, ahol Pinkiék is laknak. És ezzel nem az ott lakókat degradálja le az ember, de volt egy-két lépcsőház (pl. a Blaha közelében), ahonnan sietős léptekkel menekültem, amikor albérletet kerestem. Én inkább ezt a fajta meglepettséget éreztem ki AU-ból, ami attól függetlenül elhiszem, hogy megbántotta Pinkit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:22:47

@LittlePurple:"... mindenki más érzelemvilágot vihet egy kapcsolatba. ..."

Még a csak szexnél is az a jó, ha valamiket szeretünk a másikban a másodlagos nemi jellegén kívül. Nem ?

Amúgy bocsi, a másikat véletlenül nyomtam meg :) Úgymond.

Krétagarbó 2014.04.24. 20:23:38

@Szentpeter: Lehet, hogy ott sem volt kapás...

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 20:23:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én csak a mi helyzetünket írtam le, nem elítélve azt, aki mást tart szem elől. mi ezt megtehettük. ennyi. tudod, baján az elit lakik :)

LittlePurple 2014.04.24. 20:24:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát pont erre céloztam, hogy pl: általában a nők többsége érzelmeket visz a kapcsolatba, még annak ellenére is , hogy tudva tudja, a másiknak a szexre kell

katicaa a hétpettyes 2014.04.24. 20:27:12

@Krétagarbó: ebben igazad van, amikor egyetemistaként albérletet kerestem, egy döbbenet volt, h miket adnak ki. (bútorzat, dohszag, sötétség) rossz környéken nem jártam, de 18 évesen akkor találkoztam először a nyomor jeleivel. máig bennem ég.

Szentpeter 2014.04.24. 20:27:50

Új posztcsi.... késönjövőknek csók...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:31:57

@katicaa a hétpettyes: "... tudod, baján az elit lakik :) ..."

:D:D:D
De lehet, hogy még ebben is tévedtünk. Ez volt a gyakorikérdésekben:

lizike44 nevű felhasználó válasza:

Bajától amúgy 9 kilométerre lévő Vaskúton lakik (biztos összekeverte a két települést) Igen olasz cigány származású! Az apja a bajai maffia vezére! Ennyit Róluk!

nemszázas 2014.04.24. 20:39:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de pont erről van szó, hogy Zsófika meg lehet valószínűleg Bajától lenne rosszul, mert neki az már a semmi közepén lenne. A vidéki (nem pesti) életnek is ugyanúgy megvannak az árnyoldalai, amit az odaszületett esetleg természetesnek vesz, és fordítva.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:41:16

@LittlePurple: "... a nők többsége érzelmeket visz a kapcsolatba, még annak ellenére is , hogy tudva tudja, a másiknak a szexre kell ..."

Pontosan. A pasi mindenre rárepül, mert a fajfenntartás hajtja, minél többször szeretné elhelyezni az utódait.
A nő szeretne válogatni, a biztonságot keresi, ahol az utódok felnevelése biztosítva van. Azért szeret, mert azt véli, hogy az vonzó a hímnek. Így vagyunk kódolva mindnyájan.

Richard Dawkins: Az önző gén.
Bocs, ha olvastad.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 20:48:34

@Dr. Lilu: '...Zsófika meg lehet valószínűleg Bajától lenne rosszul, mert neki az már a semmi közepén lenne..."

Ez így önmagában igaz. De valahogy az a minősítés, amit Debil mondott: "nem gondoltam volna RÓLAD, hogy ilyen helyen laksz...". Csak én érzem, hogy ez más léptékű dolog, mintha Pinky megállapítaná, hogy Bivalybasznád a semmi közepén van?
Az egyik az embert minősíti, a másik a helyet. Nem mindegy.

nemszázas 2014.04.24. 20:55:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja értelek. Mondjuk őszintén szólva én is úgy tippeltem volna, hogy Zsófika valami kis cuki környéken lakik, ahol reggel kiáll a kis rózsaszínre festett erkélyre v. tornácra, trillázik egyet, és egy csomó csillogó szemű madárka és nyuszika rögtön odasereglik, aztán együtt táncolnak, mint egy Disney-rajzfilmben.:)

nemszázas 2014.04.24. 20:55:44

ó, eltűnt a hozzászólásom.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 21:00:53

@Dr. Lilu: "... táncolnak, mint egy Disney-rajzfilmben.:) ..."

:Ö:)) ne felejtsük el a csillámporos kiskutyát sem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.24. 21:18:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Az apja a bajai maffia vezére! "
Az a szegény reszketeg öreg?! Nanne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.24. 21:30:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "..."Az apja a bajai maffia vezére! "
Az a szegény reszketeg öreg?! Nanne. ..."

:)
Háát, nem csekkoltam le a kommentelőt. Amúgy a lakhely miatt másoltam be. Bár a Don-ok sem fiatalabbak. A filmekben :)

faszent 2014.04.25. 09:16:01

@candyperfumegirl:

"De azt hagyjuk már meg Izának és Krisznek, hogy szeretik-e egymást vagy sem, ezt nem lehet így kívülről eldönteni. Én úgy vagyok vele, hogy ha ők annak érzik, akkor szerelem, ami lehet hogy csak itt, ebben a mesterséges mikrokörnyezetben szerelem, de az ő jelenlegi valóságukban az lehet, mert annak élik meg."

Jól látod. Erről van szó. Ők most ezt ott a vellába zárva szerelemnek élik meg, tehát szerelem. és kész. Ott a pont. Totál felesleges azon spekulálni kívülről, hogy de nem, de igen. Az van, amit ők most ott mondanak. Én látom rajtuk, hogy ebben a kérdésben nem hazudnak. Nehéz is lenne. Akiknek idekintről alacsony a beleérző képességük, azok persze a rideg spekuláción alapuló ítéleteket fognak hozni. A cikk amit idéztél értelmetlen bulvár, lufihámozás, tupírozás, valakinek meg kellett vele keresni a lét.

mézescsók 2014.04.25. 10:13:53

@LittlePurple: Pedig a kommenteket olvasva, nem sokan értettek egyet velem.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Au származása nekem nagyon homályos, bár fentebb és az előző hv-kban olvashattunk ezt-azt. A bőre színe miatt lehet roma is, de az olasz ősök is lehetnek felelősök. Voltaképpen nem érdekel, felőlem bantu néger is lehet. Tehát nem zárom ki, hogy van valamilyen belső félelme, hogy a valamelyik felmenője múltja utána nyúl, de igazából nem hiszem ezt. Én úgy gondolom, hogy bár van testvére (esetleg testvérei? pl.
Michelangelo), az apjával ketten élnek. Mivel késői gyerek (apja 72, Ő 23), nyilván a széltől is óvott és elkényeztetett (tudom, én is késői gyerek voltam két, nálam lényegesen idősebb után). El tudom képzelni, hogy nem nagyon mutogatták neki az élet árnyasabb oldalait, ha pedig akad családi kötődése abból a körből, akkor pláne nem.Au szinte mindenben válogat, szerintem ilyenre nevelték. És igen, Zsófikát a szememben nem degradálja, ugyanakkor piedesztálra sem emeli, hogy honnan jött, de bizony a viselkedése, a nyávogása, a kiskirálylánykodása, a rózsaszín felhő, ami körülveszi, a naívitása, stb. bizony nem a VIII. kerületet sugallta lakhelyként.
Amúgy nem értem a lakhely körüli homályt sem. A Vv méteren lakhelyként Debrecen van feltüntetve. Ugyanakkor a családlátogatáskor az derült ki, hogy régebb óta lakknak ott, ahol laknak (pl. ez az én utcán, csak az enyém, oda szoktam vinni sétálni a kutyát, lakás belakottnak tünt, stb.) Nincs sem Zsófinak, sem a szüleinek semmi szégyellni valójuk a VIII. ker. miatt, de a pici lány bizony többet sejtetett a körülményeiről és nem a valóság, hanem ez a gáz.@Dr. Lilu: Priceless!!!
süti beállítások módosítása