Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x98 - Prosztóság, kimaxolva

2014. április 19. 20:10 - sixx

Screen Shot 2014-04-20 at 8.28.37.png

Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak egy példánnyal az ingyenesenletölthetővalóvilágalkalmazásból? Na, csapjunk a lecsóba.

  • Az várható volt, hogy a fitnesszhét folytatását kisíró csajok közül lesz aki besokall, s lőn: KokkIza és Medve nem hajlandó tornázni reggel.
  • Debil megsértődik egy kicsit, de a többieknek tart egy tornaórát.
  • Viki láthatóan közeledik Traktoros felé, mert, mint azt a hogyvolton többször is elmondtuk, SZERELMES BELÉ MINT AZ ÁLLAT.

Kik vagyunk mi? Kemények!
Mér’, már vége is van? (Iza)

Screen Shot 2014-04-20 at 8.36.43.png

Traktoros jót akar, de nem akar kibaszni senkivel, így megdumálja Vikivel, hogy mi lenne ha cserélnének párt: Viki énekelne Traktorossal George Michaelt, KokkIza meg dálördálört Pinkkel. Viki szerint ez kóser ötlet, mert egy kis manipulatív geci, és ugyan pontosan tudja, hogy ettől KokkIza ki fog borulni, de leszarja Traktoros vellatanácsot hív össze, és bejelenti, hogy ez így mehet tovább, máshogy nem. KokkIza értetlenkedik, miért nem Medve jön hozzá George Michelt énekelni, és Traktoros megy dálördálört tolni?

Traktoros ezen felbassza magát, azért, baszod, mert se Medve, se én nem tudunk angolul, és neked meg Vikinek könnyebb megtanulni egy új nótát, de KokkIza ezt most már csak azért sem ereszti el, nem, lófaszt, nem fogom a saját versenyemet tönkrebaszni érted. Mert nem képes felfogni, hogy Traktoros nem fog vele énekelni, így ha ebbe nem megy bele, akkor ő sem fog, hacsak ki nem áll magában a színpadra. És ekkor kirobban a vita, aminek első momentuma az, hogy Traktoros leretekkurvázza KokkIzát, ő meg cserébe elkezdi az “én nem adtam fel semit, bezzeg te mostan igen” mantrát. A két vellalakó agya az udvaron dobja le az ékszíjat, egymástól 32 centire üvöltenek párhuzamosan, az egyik azt hajtogatja, hogy a másik tiszteletlen vele és a nőkkel, a másik meg azt, hogy az egyik egy retekkurva. Aztán KokkIza szemen/szájba köpi Traktorost, aki annyira meglepődik ezen, hogy visszaköp, és ez egy kicsit így megy még tovább, köpés, válaszköpés, ott csorog a csula az arcokon.

Untitled.gif Untitled1.gif
Untitled2.gif Untitled3.gif

Ha jól számolom, KokkIza nyert 4-3-ra. A balhé megy tovább, mert most már minek civilizáltnak lenni, ugye, KokkIzából előjön a gyökér és elkezd anyázni, először csak simán, aztán cifrázva, előkerül Traktoros tesója (hogy dögölne meg), az anyja (az egy kurva, megbaszta egész Hajdúnánás) és ezt elég fájdalmas hallgatni nekünk is, hát még Traktorosnak, akit ekkorra Viki tart vissza. KokkIzát Debil fogja le, és igyekszik a száját is betepasztani, mert, valahol joggal, attól tartanak, hogy ha az ez így folytatódik, Traktoros leszakítja a fejét és belehány a tüdejébe (also known as Jimmy-tviszt).

A folytatás nagyjából ugyanez, anyád egy büdös kurva, remélem megdöglik az egész családoddal együtt, üvölti KokkIza, Traktoros meg igyekezne a nyakát a kezébe kapni, de Viki és Debil ezt hősiesen megakadályozza, és a riportszoba felé terelik, ahová be lehet zárni úgy, hogy csak akkor jöhessen ki, ha a szerkesztők kinyitják az ajtót neki. KokkIza nem ezt akarja, hanem azt, hogy Traktoros megüsse, mert ki akarja provokálni a kizárást, és nagyjából két másodpercre van tőle, amikor Vikiék végre betuszkolják Traktorost a riportszobába - KokkIza ott őrjöng az ajtóban, és az utolsó pillanatig reménykedik abban, hogy kap egy közepesen erős pofont.

Screen Shot 2014-04-20 at 9.44.12.png

Traktoros a riportban remeg az idegtől, a kamera mutatja a kezét, amit gyürkél és a lábát, ami remeg, olyan indulatok feszülnek benne, hogy ha én lennék a műsor szerkesztője, még most is bent ülne azon a műanyag széken. De nem én vagyok, és mivel odakünn az üvöltözés kicsit alábbhagy, kieresztik. Viki és Debil igyekszik elmagyarázni KokkIzának, hogy miért volt büdös paraszt, de a fúria nem érti meg, hogy az, hogy “te retekbüdöskurva” és a “dögöljön meg anyád is” nem áll egyenes arányban egymással. KokkIza ezt nem hallja/érti meg, és tovább nyomja a mentrát, Traktoros meg bemegy a hálóba, és ott remeg tovább. KokkIza meg a riportban sír. Hát, van miért.

A műsor további része elég érdektelen, vannak próbák és vannak vicces jelenetek is, mint amikor Pink igyekszik leszakítani a pólót Debilről, és az nagy röhögésbe fullad, aztán van üvöltés is, mert Vikinek nem tetszik, hogy Debil pont akkor beszélget KokkIzával, amikor ők próbálnának, és ezek összekapnak, de semmi ‘leges. Dóra is bejön mentorkodni, ami a délelőtti dolgok fényében elég hamvába hótt dolog, hiszen Traktoros nem hajlandó együttműködni KokkIzával. A valamiért bedajerolt hajú Dóra ettől először kiborul, bazdmeg bejövök, oszt itt hisztiztek, mondja, de ezzel semmire nem megy, viszont amikor előveszi a pedagógiai érzékét, és Traktorosra ott hat, ahol kell (a családod büszke lesz rád, ha így is folytatod az éneklést), az megembereli magát, és rábólint a dologra, jólvan, akkor éneklek, de élvezni nem fogom.

Screen Shot 2014-04-20 at 9.34.14.png

A nézők a műsor végén 87,55 százalékban pakolnák a jelüket KokkIzára. Nagyot fordult a világ.

Tegnap vót:

A KokkIza és Traktoros közötti feszültség a tetőfokára hágott vagy hogy az istenbe' szokás azt mondani, amikor két ember egy picsányi kertben köpködi egymást bő nyállal, két centiről. Hogy aztán lett-e a dologból tettlegesség, az majd az összefoglalóból kiderül.  

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 20:10:24

Már ettől "gyomorszorulásom" van. Vörösbor Dorothy?

szmoti 2014.04.19. 20:10:46

ez bizony tényleg dikk úgy mond :O

Mók_Ica 2014.04.19. 20:12:33

szeva :) @katicaa a hétpettyes: Dottyka teljesen absztinens, csak kepit iszik, ha bedurvul :)
én viszont iszok veled :) egészségedre :)

csiberibe 2014.04.19. 20:13:16

előre bocs, de erre csak annyit, hogy ők köpködnek, én hányok tőlük.

egyemakisszíved 2014.04.19. 20:14:50

Furcsa volt nézni, hogy a villalakók tegnap milyen természetesnek vették Iza és Krisztián ordítozását, úgy tűnik, ezt ott hozzátartozik a mindennapokhoz. A többiek már korábban mondták, mikor ki akarták őket küldeni párbajozni, hogy elviselhetetlen velük egy fedél alatt lakni. Szépen egymásra találtak, úgy tűnik, egymáson vezetik le a feszültségüket, legyen az szex, ordibálás vagy köpködés. A veszekedés, torz formában, de adhat kielégülést. De ahogy ott vannak, az időbe vetve, összezárva, mintha mindig új és új, erősebb ingerek kellenének, hogy úgy érezzék, történik velük valami. A játék is egyre durvább, amit játszanak. Mintha az áldozat szerepéért versengenének és felváltva kerülnek az agresszor szerepbe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 20:15:51

@katicaa a hétpettyes: igen, igen, @Mók_Ica: megmondta a tuti :) Mostanában nem volt időm bedurvulni, meg nagyon elkanászodtam, úgyhogy elég volt a kepiből :)

@csiberibe: :DDDDD

XO 2014.04.19. 20:19:28

@Mók_Ica: amúgy én is....mármint az absztinencia terén!

Mók_Ica 2014.04.19. 20:20:34

@XO: akkor küldök neked teJát, nemrég főztem :)

Mók_Ica 2014.04.19. 20:24:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dehogynem :) MMKK megkínállak teJával :)

@XO: húsvét van :) egyébként a mai öfire készülök a borral.... nem fogom nézni a fentebb belinkelt köpködést.... az ki fog maradni a jegyzetelésből is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 20:25:10

@Mók_Ica: én meg érteni nem fogok úgysem semmit belőle :D

Mók_Ica 2014.04.19. 20:26:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a veszekedéseket eddig sem tudtam jegyzetelni... ezt a köpködést nem is akarom....

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 20:27:39

Lassan körvonalazódik a "Vörösbort feszültségoldásra" klub. CSAK SZÓLOK, h az alkeszek is ilyen indokkal indítanak. :)) De mi nem.

csiberibe 2014.04.19. 20:28:05

@Mók_Ica: így kellene tiltakozunk, hogy nem írunk róla véleményt sem.

csiberibe 2014.04.19. 20:28:40

@katicaa a hétpettyes: belerondítok a képbe, száraz fehérem van.

Mók_Ica 2014.04.19. 20:30:15

@katicaa a hétpettyes: ez nekem is az eszembe jutott... de valóban, MI nem vagyunk azok :) :)

@csiberibe: háát, már épp eleget írtunk róla az előző posztcsiban... amikor ma lesz, én tuti nem írok róla... majd úgy emlegetjük, hogy a "tudjukmicsoda" :)

Mók_Ica 2014.04.19. 20:31:02

@csiberibe: be vagy véve a "MI nem vagyunk alkeszok" csapatba :) egészségedre :)

XO 2014.04.19. 20:31:18

@Mók_Ica: Lesz elég? Vagy menjek le a pincébe érte...kékfrankos és zweigelt...illetve ezek keveréke mindig van itthon...van ami hordóban és van ami palackban! :)

Mók_Ica 2014.04.19. 20:32:39

@XO: nekem tényleg elég 1 pohár :) annyi meg van itthon :) édes vagy :) ha elfogy az itthoni, szólok :)

Mók_Ica 2014.04.19. 20:34:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jóóóóóóóóóó :)

@csiberibe: a hukk az új dikk :) :) ez jóóóó :)

XO 2014.04.19. 20:35:21

@Mók_Ica: nem is mennyiségileg gondoltalak megitatni :)

Ronla 2014.04.19. 20:35:58

@Mók_Ica: Ha Péter továbbra sem küld puszit, akkor én küldök helyette. :)

A hölgyeknek jelenleg egy doboz sört tudok felajánlani, de azt nagyon szívesen. Kifogytam a borból.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 20:36:02

@Mók_Ica: Tudjukki tudodmicsodát csinált. :) Rowling után szabadon.
Nekünk van egy borász ismerősünk, ő keveri, amilyet szeretnék.

Commodore 2014.04.19. 20:41:03

Locsolkodás! Hagyományteremtő, nem rossz!

Mók_Ica 2014.04.19. 20:41:48

@Ronla: meg vagyok hatva :) jobban érzem magam :) a sört viszont meghagyom neked, azt nem szeretem ... :)

@katicaa a hétpettyes: így gondoltam én is :)

@XO: pedig a hordónyi mennyiség említése erre engedett következtetni :) :)

candyperfumegirl 2014.04.19. 20:43:52

@Admiral_General_Aladeen: Retek hogy szájonvágná azért, amiket ír...persze egyértelmű volt, hogy szerepjátszás, meg hogy rájuk kényszerített skatulyák vannak, de attól még ezt így nem ildomos egy fórumon hangoztatni a másor ideje alatt.

XO 2014.04.19. 20:44:31

@Mók_Ica: Arra akart asszociálódni a dolog, hogy bármikor szívesen látlak rá! :)

XO 2014.04.19. 20:44:31

@Mók_Ica: Arra akart asszociálódni a dolog, hogy bármikor szívesen látlak rá! :)

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 20:48:32

@candyperfumegirl: Szerintem nagy ívben tojik a retekre,és igaza van. :)
Azért annyira nem vészes amiket ír.Nagyjából leírta,amit ma én is,hogy kik játszanak szerepet,és kik nem....

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.19. 20:49:41

@Mók_Ica: Nekem van borom is, csókom is, ölelésem is :)

Andrea Mikle 2014.04.19. 20:51:27

Valaki tud nekem adni egy linket,ahol tudnám nézni a mai összefoglalót élőben?...légyszi!?!

Ronla 2014.04.19. 20:55:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nincs itthon, de az éjjel-nappaliban van. Leugorhatok egyért, vagy kettőért. :)

candyperfumegirl 2014.04.19. 20:55:46

@Admiral_General_Aladeen: persze, de attól még nem ildomos arról írni, hogy a Retek kire milyen karaktert erőltetett. De ez tényleg nem új. Ami nekem újdonság volt a leírtakban, az az, hogy ő nem tartja nagy cuccnak ezt a mostani balhét, mert több hasonló is volt mások között, amik nem illeszkedtek az elképzelt műsorfolyamba, ezért kimaradtak a műsorból.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 20:57:29

bevertem a könyököm. ez 9 órakor mit jelent?

Mók_Ica 2014.04.19. 20:58:09

@Admiral_General_Aladeen: ha ebből indulunk ki és feltételezzük, hogy valóban simon írta, akkor nem lesz következmény.... :
"és nem lesz itt krisztián kitiltás, mivel ott lesz az első háromban, sőt... de majd a végén kiderül minden.
a végén tuti lesz egy sokak által nem várt fordulat, de nem most.
ilyen fordulatra gondolok, hogy aurelio és krisztián között dől el majd a főnyeremény. bár viki is bezavarhat azzal, hogy a benti mezőnyben ő tényleg tanultabbnak tűnik, nem intelligensebb, csak tanultabb, ahogy én is ennyiben különböztem: többet tanultam életem során, akár meglátszott, akár nem"

@Lilith.Inanna1: @LittlePurple: sziasztok :)

XO 2014.04.19. 20:58:13

@candyperfumegirl: csak azt látjuk, amit a retek láttatni akar...
@katicaa a hétpettyes: hogy holnapra lesz rajta egy lila folt! :DD

Nagy Endre 2014.04.19. 20:58:44

hello

rtl en szombat esti láz nincs feszkó de izgalmas ez is:)

Mók_Ica 2014.04.19. 20:59:09

@katicaa a hétpettyes: váratlan vendég... ha nem fogtad meg a beütődés után, akkor fiatal, ha megfogtad, akkor öreg :)

Mók_Ica 2014.04.19. 20:59:49

@Nagy Endre: a bécsi keringő tetszett... a zenéje még inkább :)

LittlePurple 2014.04.19. 21:00:47

@katicaa a hétpettyes: hogy 9 percig hangyászni fog a kezed :D

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:01:51

@Mók_Ica: De jó, éjszakára egy fiatal vendég :)))

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 21:02:04

@katicaa a hétpettyes: Ez az álmoskönyv szerint azt jelenti,hogy Iza ma nagy valószínűséggel köpködni fog. :))

Mók_Ica 2014.04.19. 21:03:20

@katicaa a hétpettyes: fresh, young and crispy ;) ;) olyan nekem is jöhet... mingyá jól beütöm a könyökömet én is :) :)

Nagy Endre 2014.04.19. 21:03:21

győző, a párja meg szinetár a kedvencem:)

Nagy Endre 2014.04.19. 21:04:44

@katicaa a hétpettyes: szerintem lilu látogatását teszi:))

Mók_Ica 2014.04.19. 21:07:41

@Lilith.Inanna1: persze :)
@Nagy Endre: máté kriszta milyen merev és botlábú.... :( győző is és a párja nagyon jók... dóra a múltheti adásban volt nagyon jó :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:08:23

Valami kép erről a fiatal jóképű izmos olasz férfiről?

nemszázas 2014.04.19. 21:09:18

Én félek!:)
(de nem)

Nagy Endre 2014.04.19. 21:10:20

@Mók_Ica: igen elég merev de hát nem ezért szeretik:)győző párja rezes judit azért a táncos múlt a gyerekkorból nem múlt el...dóri meg az angyal andris nagyon jól illenek egymáshoz.humor, poénok veszik a lapot mindketten.nem lehetne egy ilyen páros is a vv6-ban?:)

XO 2014.04.19. 21:11:21

@Dr. Lilu: Oooo, na...gyere megvédünk! :)

Mók_Ica 2014.04.19. 21:12:38

@Nagy Endre: szegénykém (máté k.) pont azért vállalta ezt a műsort, hogy ezt "leggyengébb láncszem" capo imidzsét levetkőzze.... hát nem igazán megy neki....

vv6ban ki lehetne ilyen?? aki meg ilyen, nem megy be :)

XO 2014.04.19. 21:14:13

@Mók_Ica: amúgy Máté K-nak még rajta van a térdén a merevítő? A blvr cikkezett róla, hogy menni sem tud, de táncolni fog! :)

Krétagarbó 2014.04.19. 21:14:47

@Mók_Ica: Egészségetekre! Nyugat-Balaton is bejelentkezik:)
Itt hideg is van, esett is.
Remélem, tegnap csak szívattak a szerkik minket...
Ha minden igaz, lesz egy TV, amin tudom nézni, és immel ámmal közvetíteni.

XO 2014.04.19. 21:18:08

@Krétagarbó: Egyre közelebb jössz! :) sajnos az esőből érkezik még....

dr. sziszi 2014.04.19. 21:18:21

szerintetek traki pofán bassza kokizét???????????Dikk nem mintha ártana neki egy verés...

Mók_Ica 2014.04.19. 21:19:30

@XO: igen, olvastam.... mindig olyan ruha van rajta, hogy takarja, így nem látszik... bár a mai táncánál én úgy észleltem, hogy még fáj neki....

@Krétagarbó: szeva Krétácska :) köszi :) ha tudsz írj, ha nem akkor csak olvass és legyél velünk :) ma olyan cukik voltak a komment-lakók, többen küldtek puszit és ölelést nekem, mivel szerethiányra volt szükségem és Pétertől nem kaptam csókot :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.19. 21:19:34

Megyek fürdeni, 18 év alatti és feletti hölgyek takarják el a szemüket:)

XO 2014.04.19. 21:20:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na, azt lesheted...premiere planban fogjuk nézni! :D

Mók_Ica 2014.04.19. 21:21:23

@Szentpeter: tökéletes lett a napom drága :) csók (mosolygok)

@dr. sziszi: biztos, hogy nem....

Szentpeter 2014.04.19. 21:22:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Részemről csülöksonka pékné módra...

Szentpeter 2014.04.19. 21:23:22

@Mók_Ica: Tökéletes ? ...még nincs vége az estének...

Ronla 2014.04.19. 21:24:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: legyen a duplája. Talán Baldóver nénin is megkönyörülsz és kiengeded a böriből. :)

Krétagarbó 2014.04.19. 21:24:03

@dr. sziszi: azt senki nem érdemli. Bár vicceltünk itt szívlapáttal stb.., de komolyan azért ez nagyon tré.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:24:36

@Szentpeter: A dögös olaszt akarom, néz két puha-nyuszit!!!

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:25:12

néz=nem. hogy ez hogy lett ilyen?

Krétagarbó 2014.04.19. 21:25:29

@XO: közelebb most nem megyek:) három napos eső, ahogy néztem, majd ha hazamegyünk napsütés és 22 fok. Így kelle ezt csinálni...

dr. sziszi 2014.04.19. 21:25:31

pedig kiszabadult viki karmai közűl...

Szentpeter 2014.04.19. 21:25:49

@Mók_Ica: Nem gondoltam meglepetésre.. ezek szerint te igen..
Én húsvét hétfőre gondoltam ha meglepetés..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 21:26:09

@Ronla: oh, mancika most repülős gizi akar lenni.

@Szentpeter: azt nem szeretem, de nyuszi az fini :)

XO 2014.04.19. 21:26:26

@Krétagarbó: pedig jöhetnél...szívesen látnálak! :)

dr. sziszi 2014.04.19. 21:26:46

@Krétagarbó: Szerintem , bizony iza érdemelne ennél többet is...mert ő finom úrilány!

Krétagarbó 2014.04.19. 21:26:46

@Szentpeter: Nagyon édesek. Én is boldog ünnepeket kívánok előre is mindenkinek!

Kovács Jánus 2014.04.19. 21:27:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Köszönöm, látlak. Csodálatos, ahogy a vízcseppek megcsillannak a feszes popódon...

Mók_Ica 2014.04.19. 21:27:47

talk dirty.... imádom ezt a számot.... erre táncol most győző..

Szentpeter 2014.04.19. 21:27:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Egyszer ettem nyúlpaprikást... nem tartozik a kedvenceim közé.. akkor már inkább kagyló...

Krétagarbó 2014.04.19. 21:27:55

@Mók_Ica: Szia, látod már itt is van!

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:28:56

@Szentpeter: ja, bevertem a könyököm és egy fiatal kreol, kigyúrt (feltehetően) olasz jön hozzám Ica szerint.

Szentpeter 2014.04.19. 21:29:19

Én éppen valami fekete seggű indiánokat nézek a spektrumon...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 21:30:12

Milyen pasit kértek mára?

XO számára van ötletem :)

Mók_Ica 2014.04.19. 21:30:24

@Krétagarbó: kaptam csókot is :) (jól érzem magam)

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:30:24

@Ronla: így is jó, de lehetne kigombolt ingben v félmeztelen a vörösborom mellé?

Szentpeter 2014.04.19. 21:30:26

@katicaa a hétpettyes: bugyit ne vegyél fel.... ( röhögök )

Krétagarbó 2014.04.19. 21:30:35

@XO: nyugi, járunk még arra, van a határ túl oldalán közel egy gokartpálya:))

Nagy Endre 2014.04.19. 21:31:36

@Mók_Ica: az már ezer éve volt.csinált azóta mást is.tanít egyébként egy értelmes nő kissé merev hát istenem....a gálvölgyi nagy volt amikor kiparodizálta emlékeztek?:D

Mók_Ica 2014.04.19. 21:31:55

@Szentpeter: nem, én csak kérdeztem... te írtad, hogy még nincs vége az estének :)

Krétagarbó 2014.04.19. 21:32:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én is nyuszpárti vagyok, minden formában szeretem.

♥lora 2014.04.19. 21:33:01

Sztem,csak hangolnak az előadás előtt...ismerjük ezt,dràmai előzetes...esett a nézettség

Szentpeter 2014.04.19. 21:33:58

@katicaa a hétpettyes: Isten ments....

@Mók_Ica: Csak a szokásos, egy kis édesség... gesztenyepüré...

Nagy Endre 2014.04.19. 21:34:22

@Mók_Ica: haláli volt.egyébként meg a jó pénz mellet dícséretes hogy ezt be merte vállalni.se a férje se ő nem egy táncos alkat sőt nem is igen szoktak...de ez belefér szerintem.lehet hogy még új színt hoz a házasságukba:)

Szentpeter 2014.04.19. 21:35:15

184 ezer ember volt kiváncsi, a köpős videóra... ilyen sem fordult még elő a VV történelemben...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 21:35:17

@Krétagarbó: én is, mint egyszer kiderült, a kutyák is :) A régi foxink kóóóóperálva a német juhászunkkal, kinyírta a szomszéd 9 nyulát :)))))))))

♥lora 2014.04.19. 21:35:47

Ha ezt komolyan vette vna az RTL2, már gyűrött Lilu bejelentette volna,hogy nemzetközi helyzet van!

csiberibe 2014.04.19. 21:35:50

@Szentpeter: én meg Eddie Murphy-t, és naná, hogy DIKK képviselőt a prizmán :)))

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:36:14

@Mók_Ica: "friss, fiatal, ropogós" miért ne fordíthatnám/ferdíthetném dögös olaszra? virtuálisan nem mindegy neked, h én mit szeretnék? elmondom, dögös olaszt és kész. Fél óra és remélem megtuggyuk, ki a hunyó ma.

Kovács Jánus 2014.04.19. 21:36:46

@Szentpeter:
Nem a tükörbe néztél esetleg?

♥lora 2014.04.19. 21:37:57

@Krétagarbó: Neked meg koszcsi a tegnapi összefoglalót...úgymond, abból táplálkoztam,nem vtam TV előtt...pussz...úgymond

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:38:47

@Szentpéter2: már megint ketten vagytok meghasonulva?

Szentpeter 2014.04.19. 21:39:06

@Szentpéter2: Neked kellene a tükörbe nézned öcsi... hogy valakinek a nevén trógerkodsz...

Krétagarbó 2014.04.19. 21:39:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: úh, szegények. Gondolom nem így képzelték a véget. Én sokat ettem gyerekkorban, így nincs ilyen fóbiám.

Mók_Ica 2014.04.19. 21:39:18

@Szentpeter: felhízlalsz? :) egyébként szeretem a gesztenyepürét is ..... remélem te is ;)

@Nagy Endre: jófejek és aranyosak egyébként :) az is jó, hogy most nem esik ki senki :)

@♥lora: gyűrött lilu :) hihihihihihi

Krétagarbó 2014.04.19. 21:40:31

@♥lora: ez már nekem is eszembe jutott. A közvetítést szívesen!

Szentpeter 2014.04.19. 21:41:19

@Mók_Ica: Imádom a gesztenyepürét.... amikor a gesztenye alányomom a tejszínhabot, és az egész megemelkedik mint a kuglóf...

kis.herceg 2014.04.19. 21:42:35

@Szentpeter: amikor Krisz dugja Izát az a vidi már 215-nél jár.

XO 2014.04.19. 21:42:39

Azért úgymond, bennem van némi félsz....

Mók_Ica 2014.04.19. 21:43:19

@Szentpeter: mosolygok :) :) és iszogatom a boromat... :) kérsz?

Szentpeter 2014.04.19. 21:44:59

@Mók_Ica: Úgy általában nem vagyok a borért oda, de ha jó a társaság akkor azt is megiszom...
Talán a hárslevelű jött be idáig, de borban nem vagyok jártas...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 21:45:00

@Krétagarbó: jó vadászkutya volt, csak kiterítette az udvarunkon az összeset :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.19. 21:45:26

El kell mondjak egy szőke nős viccet, aminek a poénja: mókus lesz.

Mók_Ica 2014.04.19. 21:46:15

@Szentpeter: én sem..... műkedvelő vagyok :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 21:46:47

@Krétagarbó: Au? te nem ismersz. nem sz esetem. viszont megnéztem az álmoskönyvben, háromnegyed tízkor sonkát enni tojással elűzi a dögös olaszt. úgyhogy buktam.

♥lora 2014.04.19. 21:48:02

@Mók_Ica: volt hozzá szerencsém egy fotózáson...a palatinus strandon...nem is lenne ezzel gond,csak ne hinné magát istennek, mert nem az!

mercsi 2014.04.19. 21:48:27

légyszi mindenképp közvetítsetek, mivel már most nincs a livestreamhunteren adás :(

Krétagarbó 2014.04.19. 21:50:53

@katicaa a hétpettyes: csak gondoltam, mint olasz ifjú...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 21:51:05

Zuhiztam, megszárítottam a hajam, bementem az ágyba, jöhet a VV.

Mók_Ica 2014.04.19. 21:51:33

@♥lora: hát nem az...

@mercsi: jegyzetelek :) olvass majd :)

Krétagarbó 2014.04.19. 21:51:45

@katicaa a hétpettyes: akkor én már délután 6-kor buktam ezt a projektet...

mercsi 2014.04.19. 21:52:05

@Mók_Ica: előre is hálásan köszi! :) :*

Szentpeter 2014.04.19. 21:53:22

Most a Pápuaiak sült Boát esznek.... megkóstolnám...

Mók_Ica 2014.04.19. 21:53:26

@Szentpeter: akkor majd kapsz sört... vagy amit szeretsz :)

@mercsi: nincs mit :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.19. 21:53:35

@Krétagarbó: Én még nem, de nem bukom a pasikra.

@katicaa a hétpettyes: Egy csinos szőke nő szállást kér a motelban. Teltház van és csak olyan szobát kap, amelyikben már három férfi lakik, de csak egyetlen ágy van.

Mók_Ica 2014.04.19. 21:54:22

@Szentpeter: még 6 percig nézheted és csorgathatod a nyálad... vagy tovább nézed és a tudósítást olvasod itt :)

dr. sziszi 2014.04.19. 21:55:13

Azt írják az origon, hogy krisztiánt kizárhatják. De a vipera nyelvüt miért nem? Ha volt tettlegesség akkor azt nem csak krisztián csikarta ki,abban vastagon benne volt vipera is.

Nagy Endre 2014.04.19. 21:56:31

@sepörd: lehet nagyobb a sikere mint vv vera castingjának?:D

Szentpeter 2014.04.19. 21:56:35

@Mók_Ica: Vendégségben nem szoktam válogatni... mondjuk ezzel már ráfáztam nem egyszer... mert minden telek szomszédom musttal kínálgatott, ameddig rám nem jött a hascsikar..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.19. 21:59:07

@katicaa a hétpettyes:

A három férfi alkut ajánl.
- Felteszünk Önnek egy találós kérdést. Ha tud rá válaszolni, ön alszik az ágyban, de ha nem, akkor addig dugjuk magácskát, míg rá nem jön a megfejtésre. Oké?
- Halljam a kérdést. - Kicsi, vörös, bozontos farkú erdei állatka. A fákon ugrál, és szereti a mogyorót...
Reggel a szobapincér benyit a szobába, s azt látja, hogy két férfi félholtan fekszik az ágy mellett, a harmadik pedig döngeti a csajt veszettül és kétségbeesetten lihegi a fülébe: - MÓKUS BAZDMEG!!! MONDD MÁR KI, HOGY MÓKUS!!!!!!!

dr. sziszi 2014.04.19. 22:00:54

kezdödiiiiiiiiiiiiiiiiiik

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:01:32

remélem nem húzzák az agyam sokáig

Mók_Ica 2014.04.19. 22:01:43

@Szentpeter: mustom nincs...:) :) sör is csak akkor van itthon, ha olyan személy jön, akiről tudom, hogy azt szereti :)

kezdődik :)

ib köszönt minket, indulatok és dráma a mai adás mottója

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:02:18

No, kezdődik!

A mai adást bemutatja az Rtl, és biztosan van olyan, akinek a kedvenc műsorvezetője: Bence...

Viszonylag normális öltözetben, pólóját nem említeném.

Természetesen Izáékról fog szólni a rész.

Juj, következmények lesznek.... :D X faktoros hét tekintetében. Akkor nem volt semmi érdekes, sztem.

LittlePurple 2014.04.19. 22:02:51

ennyit a kizárásról vagy egyéb büntiről!!!!!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.04.19. 22:03:49

fitt hét zajlik, lelkesedés már nincs... pedig a villa lányok kérésére volt a hosszabbítás...
au készülődik reggel... iza nem akar felkelni... morgolódik, nem tud felkelni... minden baja van, mindene fáj...

nemszázas 2014.04.19. 22:04:07

Lóf@sz lesz itt, nem bünti!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:05:10

Nem bírnak kelni a lányok. Au szerint vessenek magukra, ők akarták a hetet. Edzeni senki nem akar.

Iza magyaráz, h neki minden baja van. Szte, megérdemelte, h kihagyják a ma napot. ILLETVE ŐŐŐ hagjya ki.

Au szerint miattuk éheznek.

Teó beteg, fáj a torka, Iza feje meg fáj.

Au tartja az órát. Viki és zsófika edz, senki más nem. Illetve, Trak itt vban hirtelen.

Krétagarbó 2014.04.19. 22:05:22

Ib, indulatok és dráma.
Fitthét, de a lelkesedés csökken. Izé ki akarja hagyni az edzést, AU persze nem hagyja ki a lehetőséget, hogy ne emlékeztesse a lányokat arra, hogy ők akarták a fitness hét folytatását. Teó megfázott, izé nem tud felkelni. AU edzésén pinki, viki és traki vesz részt.

LittlePurple 2014.04.19. 22:05:40

csecsnyaló :D :D :D :D

Mók_Ica 2014.04.19. 22:05:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pólója finoman szólva is fos...

au tartja a reggeli tornát, teonak fáj a torka, megfázott.... iza ugye ágyban... így a résztvevők:viki, zsófika és traki

au lelúzerezi a két bent maradt csajt

kis.herceg 2014.04.19. 22:06:21

Nem lesz itt fasz se, sajnos.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:06:27

viki elégedett a kemény edzéssel

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:06:51

Au megdicséri a 100 guggolást végző tornázókat. Ők lesznek a top4, szte :D

Viki jól érezte magát, büszke magára.

Vikinek nem tetszik, h nem mindenki van kint, pedig ők is akarták.

agimano 2014.04.19. 22:07:30

Viki mitől lett védett? nem láttam/nem olvastam:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:07:48

KÁROLY edzés volt, dikk, mert ők kemények :DDDDDDDDDD

Álmosan is megcsinálták. Iza: miért? Már vége is van????

Ez bencusnak tetszett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:09:03

X-faktor téma:

Krisznek szar a kedve. Vikivel beszél a nyugiban. Párcserét akar trak, mert ő nem lesz izával együtt. (VIKI NAGYON NORMÁLIS)

Már megint őszintézik krisz, szte :D

Krétagarbó 2014.04.19. 22:09:13

Ki vagyunk mi?! Kemények!

Izé: már vége is van.
Most jón a tuddjukmicsoda...

csiberibe 2014.04.19. 22:09:19

ennyi.
Tök mindegy, hogy Krisztián nem ütött, ezt akkor sem kellene engedni, mert előbb-utóbb rossz vége lesz.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:09:50

még mindig tartom, viki szerelmes

Mók_Ica 2014.04.19. 22:10:50

au károlykodik és spannolja a tornázókat... :) kemények

mennek be, iza kérdezi álmos hangon: miért, már vége is van???

traki annyira kiborult és megsértődött a tegnapi veszekedésen, hogy le akarja mondani az xfaktoros fellépést... illetve párt akar cserélni... vikivel beszél
trakinak nincs kedve próbálni izával, nem megy így neki, nem akar jópofizni, számára iza megszünt, nem fog hozzászólni

ha nem engedik a párcserét, akkor inkább kimarad... viki megöleli trakit, ne legyen már ilyen szotyi-motyi

traki összehívja a lakókat és elmondja a döntését a párcseréről.... traki énekelne vikivel és iza lenne teoval

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:11:05

Krisz az érzéseiről beszél, bízik benne, h megengedik neki, h párt cseréljen. Elhatározott volt, igen elhatározott KRISZ :DDDDDD

Nappaliban beszélnek erről. Közli, h nem akar izával együtt lennni, Teónak mondja, h énekelhetne izával, Viki meg átmenne kriszhezzzzz.

Iza megint kötekedik. H miért nem fordítva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:12:05

Jaj, micsoda érvelések, Trak feláll. Izával nem akar semmit, síííííííííííppppppppppppppp............
Megint kiabálás.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:12:14

iza rögtön kérdezi, hogy nem-e lehetne-e fordítva-e a párcsere-e.... na, kezdődik.... áááááááááááá
tudjukki-tudjukmi.... pápápápápápápá

pomac 2014.04.19. 22:12:36

most lesz a haddelhadd:DD

chloep 2014.04.19. 22:13:10

Itt most kajak Iza az agresszor....

Mók_Ica 2014.04.19. 22:13:32

kérem a mackómat.... ölelést... most

chloep 2014.04.19. 22:13:40

Na Iza.... Undoritó ******

pomac 2014.04.19. 22:13:43

ennyi nem volt durva csak a duma

Mók_Ica 2014.04.19. 22:15:32

viki nyugtatja trakit... au izát ... és felváltva

vikiék berakták trakit a riportszobába, hogy elszeparálják izától
traki kiborult.... totál kész van.... remeg...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:15:37

Na, kezdődik. Ordítanak, h ki tud tükörbe nézni, meg ki nem. Juj, feladtaddddd, jujjjjjjjjjjj. Sípppppp

Köpködés....Zsófika csak les. Síííííííppppppppppppppppp......... Juj, halna, pusztulna, stbbbbb, blablabla.....

Próbálják csitítani a ribancot.

Jujjjjjjjj, de ez durva volt, szidja mindenképpen mindenkit.

Riportszoba, ez fájt krisznek.

Voiki szerint félelmetes volt krisz szemébe nézni.Elszeparalják őket.

Iza még a riportba is utánamenne.

Szte, krisz családját megalázták, naja. Így is van.

Commodore 2014.04.19. 22:16:09

Jöjj ide kedves, ülj mellém! Egy vagyok a felső ötezerből.
Tárd ki a szíved, és nézz a szemembe.
Beszélgessünk a karrierről.
Vegyél méretet a kaliberről!

Én egy ici-pici, egy ici-pici
Sperma voltam, sperma voltam.
Én egy ici-pici, egy ici-pici
Sperma voltam, de jó nagy Geci lettem!

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:16:24

Megint műbalhé,az ertéell,jól összevàgta. De Iza egy patkàny

dr. sziszi 2014.04.19. 22:16:28

ezt a kamionparkolos ribancot...............

tjunior 2014.04.19. 22:17:04

na ezért manipulálta vissza 1 hete Krisztiánt az ertéel, akkor tessék

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:17:24

Iza megint ártatlan,ùgymond :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:17:28

Még mindig mondja iza, viki kiáll trak mellett.

Iza szerint krisz a köcsög.

Zsófi pillázik. Teó ismét sehol. Ja, de mutattták.

Jaj már, Izát vágja vkit pofán. Iza szerint krisznek csak a családja fáj, ezek szerint ő fájdalmat akar okozni.

Szentpeter 2014.04.19. 22:18:43

Én ezt nem értem komolyan.... hogy nincs önuralma a krumplihámozónak ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:18:55

Hopp, krisz kijön. Vikivel ordt most iza. Au meg mindjárt sír.

Trak be a szobába mezítláb. Mindjárt sír ő is. Tartja a fejétt......

csiberibe 2014.04.19. 22:19:28

jól működő kapcsolat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:19:42

ICA CSÓK ÖLEL stb :D

Iza meg sír, szégyelli magát, nem akarja krsizt bántani :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chloep 2014.04.19. 22:20:01

JAjjjjjjj most meg sír a szegény Iza....

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:20:08

Na,mámmeg debakajjakrisztijántbáttaniiza.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:20:14

bűnbánó izabella sír a riportban... kit érdekel??

nemszázas 2014.04.19. 22:20:31

most nyerette meg Iza Krisszel.

tjunior 2014.04.19. 22:21:34

Krisztiánt kizárni, Iza meg úgy is 6%al esik ki jövőhéten, utána mehet a box a villán kívül :D

nemszázas 2014.04.19. 22:21:36

@Mók_Ica: ezek után? nem hiszem, hogy bárkit is meghatna.

csiberibe 2014.04.19. 22:21:51

nekem most ment el nagyon a kedvem az egésztől.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:22:22

Juj, ő csak bántani akarta :DDDDDDDDD

Zsófit megviselte a dolog. Jön Oláh Geri. Auval puszizkodik. Teonak is ad, zsófika a nyakába ugrik. Juj, táncika is lesz.Kizavarnak a nappaliból mindenkit :D Nem ám ők mennének el, ez vicces :DDDDDDDDdd

Koreográfiáznak. Jaj, muszáj ezeknek énekleni?????

Szentpeter 2014.04.19. 22:22:42

@Dr. Lilu: ....hát most mindenki a krumplihámozót kezdi sajnálni... aki hetekig a féltékenységével basztatta Izát..

Ilyen rövid a memória..

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:22:54

szívem még mindig többet dobog a 72nél

dr. sziszi 2014.04.19. 22:23:08

csillámpor dumál a riportba

Krétagarbó 2014.04.19. 22:24:00

Miért kell mindig tízperceknek elmennie arra, hogy hagyják békibe' azt a csapatot, amelyik épp próbál, vagy egyéb feladatot csinálna...?

Mók_Ica 2014.04.19. 22:24:05

folytatódik a ziksz faktoros gyakorlás... zsófika és au lmfao-zik... zsófikának nem megy, nincs ott fejben... nem csodálom
au aggódik, nehogy a hátrányukra váljon ez....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:24:27

Zsófi fejben teljesen máshol járt, aztán vodkázott, így már jobb :D Azért nehéz énekelni táncika közben, nekik egyik sem megy. Au aggódik. Zsófika letépi a pólót auról, mire au közli, h azt nem így kell :D De legalább jólérzik magukat.

Szentpeter 2014.04.19. 22:24:34

Pinki nagyon jó.... ahogyan cibál...

Krétagarbó 2014.04.19. 22:24:44

@Szentpeter: nem mindenki. Én egyiket sem sajnálom, ha nem baj.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:25:29

megértem pinkit, nem egyszerű egy ilyen est után koncentrálni

nemszázas 2014.04.19. 22:25:41

@Szentpeter: nem biztos h így lesz... de ha nyer, akkor ezért.

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:25:42

Ha valakinek ép ésszel megmagyarázható,és megengedhető ez a viselkedés,amit Iza megengedett magának-akàrmi is vàltotta ki- az költözzön össze vele...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:25:44

Au belead mindent, ő imád szerepelni mindenhol. Jézussssom, ez borzasztó :D Ha megjövök, arc nem marad szárazon, by au.

csiberibe 2014.04.19. 22:25:44

@Krétagarbó: csatlakozom. Egyformán beteg mindkettő.

agimano 2014.04.19. 22:25:47

Justin Bieber elbújhat Au szerint

kis.herceg 2014.04.19. 22:26:04

@Szentpeter: ne haragudj egy határt azért nem kéne átlápni. Gondolok itt a kis picsára.

Szentpeter 2014.04.19. 22:26:19

@Krétagarbó: Az én véleményem is hasonló.... megérdemlik egymást... erre a csajra volt féltékeny ez a fasz..

Liamia44 2014.04.19. 22:26:22

Ismerősöm kommentje: "Szegény Krisztián.." az....szegény

Mók_Ica 2014.04.19. 22:26:23

zsófika megőrült... a koreo szerint letépi a ruhát au-ról.... ez a képen úgy látszik, hogy szaggatja és nem megy igazán jól... bénán énekelnek... au viszont nagyon élvezi a szereplést, ez az élete kint is.... konkrétan üvöltöznek és nem énekelnek... de legalább a zene jó :)

chinpokomon 2014.04.19. 22:26:24

Úristen, Zsófikát kizárják pólótépésért!

LittlePurple 2014.04.19. 22:27:02

Hát nekem tetszik Aurelio-pinki száma, élesben meg tutkó nagyon ott lesznek!!!

Mók_Ica 2014.04.19. 22:27:11

@Krétagarbó: én sem.... ne kelljen ezt nézni, lehangoló....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:27:28

Zsófi szerint, ha fejben ott vannak, nem fognak hibázni. OGvel visszahallgatják az eddigieket. Már zsófi is fogja a fejét :D

Botrány, elszégyellés, LESOKKOLÓDÁS by zsófika.

Szentpeter 2014.04.19. 22:27:32

@sepörd: Az nem kispicsa... Krisz szerint királylány...

Mók_Ica 2014.04.19. 22:27:52

@Szentpeter: improvizál? :) (mosolygok)

LittlePurple 2014.04.19. 22:28:27

@chinpokomon: hát lehet hogy előbb repül pinki a pólótépésért, mint az iza-trak brutálmetál attackért

agimano 2014.04.19. 22:28:35

kérem CD-re kiírni, hahaha

chloep 2014.04.19. 22:28:46

Különben ezek mikor énekelnek? Nem úgy volt hogy ma?

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:29:01

még azért van egy menet, h lehet-e váltani párt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:29:10

Miért ezt a szar számot kellett nekik adni? Mondja a magát OG, h mit kell csinálni, de utálom, h mindent tolni kell. OG el,

Reklám!!!!!!!!!!!!

Szentpeter 2014.04.19. 22:29:33

@Mók_Ica: Én mondjuk Zsófiról tépném le... ( mosolygok )

nemszázas 2014.04.19. 22:29:34

de ha ezek után még enyelegnek és dugnak, akkor hányni fogok

Mók_Ica 2014.04.19. 22:29:41

szünet... halkíííííííííííííííítsatok :)

Mók_Ica 2014.04.19. 22:30:50

@Szentpeter: ezt rögtön gondoltam ;) ;) tiéd :) max 1 éjszaka és visszajössz hozzám ;)

candyperfumegirl 2014.04.19. 22:31:12

Úgy kellett Debil és Zsófika ebbe az összefoglalóba, mint egy falat kenyér.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:31:40

minden amerikai film happy anddal végződik. kéretik ide is. hányok, ha kell

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:32:39

@katicaa a hétpettyes: hehe :) non stop nyitva tartó takarmánybolt:szünetmentes tápegység

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:32:57

de hol maradt a "nekimegyek, de viki megfog" jelenet? rosszul figyeltem?

LittlePurple 2014.04.19. 22:34:00

@Admiral_General_Aladeen: szia :) nálatok is pocsék idő volt?

csiberibe 2014.04.19. 22:34:51

@katicaa a hétpettyes: én se láttam, de a férjem állítja, hogy volt.

Nagy Endre 2014.04.19. 22:35:03

Iza vitte a prímet gratula anyukám!Remélem akkora büntit kapsz hogy telezokogod a villát!Most komolyan még megy megy Krisztián után is a riportba???Csóri gyerek basszus csoda hogy bírta.Viki meg rázendített:ne felejtsd el...mi faszt ugat bele ez?Aurelio meg alig fogta Izát.Nem hiszem ezt el komolyan.Krisznek adok igazat ez sok volt Iza részéről nagyon sok.

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:35:26

@katicaa a hétpettyes: Azt felvették,de végül a vágó kivágta,mert a színészek tùl nagy gázsit kértek érte ;)

LittlePurple 2014.04.19. 22:35:33

kíváncsi leszek, hogy ezek a történések hogy befolyásolják majd a jelrakást!

Nagy Endre 2014.04.19. 22:36:17

Már ez kb 2 feladat megnyerése volt Krisztián részéről amit most túlélt.Hogy remegett csórikám.Ezért is ő nyerjen.Aki ezt kiállta az nem volt semmi.

kontratenor 2014.04.19. 22:36:35

kíváncsi leszek, XO hogy védi be Izucit :)

Mók_Ica 2014.04.19. 22:36:43

folyt köv..
jön dóra és tündi ... a HELYZET fogadja őket

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:36:53

@LittlePurple: Sziaa! :) Nem! Verőfényes napsütés,meg szél. Horgászni voltam :)

Krétagarbó 2014.04.19. 22:37:14

Danics affektáló Dóra is megjelent...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:37:27

Folytatódik.

Drámai hangulat a villában, dikk.

DD, meg a másik jön. Mindenki örül mindenkinek,

Juj, kupaktanács. Danics örül a hírnek, h párcsere kell. Affektál egy sort.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:38:24

@Szentpeter: akkor zsófikát választod ? :) ;)

Krétagarbó 2014.04.19. 22:38:24

@Nagy Endre: én nem értem őt sem. Miért veszi fel?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:38:46

ZÁRT szájjal eszünk Krisz, basszus!!!!!! Dórát nem érdekli, h min vesztek össze. Krisz nem hajlnadó izával vernyákolni.

Személyes problemeket el kell tenni, dd szerint.

nohug 2014.04.19. 22:39:36

Ezt a szőke, bodri affektálós ribancot távolítsák el.

Szentpeter 2014.04.19. 22:40:01

@Mók_Ica: Természetesen nem... Zsófinak üres a feje...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:40:05

Megint üvöltenek, idiótáznak, dd meg, a másik csak pislog. Próba nicncs.

Majd most külön beszélnek.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:40:19

dóri előad.... személyes problémák nem állhatnak a feladat útjába... ismét ragozzák a... tudjukmit...és ismét szól az amit nem jegyzetelek... dóri meg akarja beszélni...

kontratenor 2014.04.19. 22:40:54

@Admiral_General_Aladeen: laza asszociációmban az vetődött föl, hogy a gerinc csont-e,
ami persze csont

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:41:04

Dórika osztja az észt. Könyörög, h énekeljenek együtt. Jaj, de uncsi.

Krétagarbó 2014.04.19. 22:41:11

Kis bemutató DD-nek. KT milyen figyelmes volt, kitessékelte a menoráltjait amikor kezdődött a bemutató.

csiberibe 2014.04.19. 22:41:38

@Mók_Ica: ha dd tanácsaitól fognak bármit változtatni a viselkedésükön, akkor szépen át lettünk verve.

Krétagarbó 2014.04.19. 22:41:57

@nohug: sírva könyörgök én is ezért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:42:21

Jaj, basszus, ne mondjunk már ennyi okosat................

A másik meg próbál vikivel és teóval. Élvezik, éljen. De inkább ne énekeljenek.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:42:45

teo és viki... i need a dollar-dollar..... hamis, ahogy eddig is...
dóri a cigiskanapén próbálja trakit meggyőzni....

kakofón tasmán ördög 2014.04.19. 22:42:55

Teo gorilla tánca mindent visz

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:43:26

Tünde is hány az Izakrisz balhétól.Meg tudom érteni. Dóra meg monnnnyonle!

nohug 2014.04.19. 22:43:35

@Krétagarbó: "engem hagysz cserben" - sipákolós hangon.
Dórika, ki nem fossa le, hogy mi van veled. Borzasztó közhelyes fos, amiket mond.

Amennyiben ezt kognitív terápiának gondolja, akkor szarul csinálja.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:43:49

@Szentpeter: nekem pedig (sajnos) nincs olyan popóm, mint zsófikának :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:44:07

Nem lrt egyet krisz dd-vel, meglepetés. Úgy dönt krisz, h nem.

DD sír minnyááááá.

Szentpeter 2014.04.19. 22:44:35

Dóri vakvágányon van.... a krumplihámozó nem színész, nem profi énekes.... miért kellene eljátszani hogy jól érzi magát a partnerével..

kontratenor 2014.04.19. 22:44:38

@nohug: még mindig:
Taníts, Dóra

nohug 2014.04.19. 22:45:05

Na, itt bejött egy kis érzelmi zsarolás is, Dóri részéről. Pompás.
Egy hétig tudnám ütni, felváltott kézzel.

nemszázas 2014.04.19. 22:45:05

A pozitívuma a mai összefoglalónak az a tény, hogy Dórika csak ideiglenesen van a villában és nem játékosként.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:45:12

@csiberibe: remélem nem... az rohadt gááááz lenne.... dd is mingyá kiborul.... személyes csődnek érzi...

eközben meg iza au fejébe beszél

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:45:43

Iza magyaráz vmit aunak, szerencsére nem értem.

Vikiék megkérik őket, h kussoljanak, de szegény izának lelki gondjai vannak.

nohug 2014.04.19. 22:46:10

@Dr. Lilu: Köszönöm, így kicsit könnyebb elviselni. :))

Szentpeter 2014.04.19. 22:46:18

@Mók_Ica: de nem is vagy 20 éves... és nekem sem kockás a hasam egyébként is, és nem hasonlítok Brad Pittre...

Mók_Ica 2014.04.19. 22:46:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: aham.... szegény ... szegény au....nem tud nyugodtan enni :)

kontratenor 2014.04.19. 22:47:08

Egyébként a három mentorból szimpátiára Tünde nagyon kenterbe veri a többit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:47:14

Félisten au szerint ő eheet nyugodtan.....Zavarhat másokat. Összeugatnak. A másik xes csaj leszarja. Au üvölt.

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:48:10

Krasznai Tünde most gondolkodik azon,hogy fizetésemelèst kèr

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:48:20

Viki: látjk, h mi vagyunk a leggyengébbek és meg kell ragadnunk minden percet :DDDDDDDDDDDDDD A másik xes szerint honnan tudjék ezt?

Nagy Endre 2014.04.19. 22:48:28

Nem Danicsot kéne szidni.Ő nem tehet a kész tényekről ezt kapta neki is kurva szar.Azt meg nem értem miért baj ha nézik egymást...Viki csinálja a feszkót.Ő teheti a megjegyzéseket.

vallatas 2014.04.19. 22:48:39

Aurellio kijelenti, hogy nem magyar.
frankó

Krétagarbó 2014.04.19. 22:48:40

@nohug: komolyan elkezdek neki gyűjteni lassan. Nagyon antipatikus szegény. Mórikál, buta és okosnak képzeli magát. A legrosszabb kombó.

nohug 2014.04.19. 22:48:54

Dórika, hagyd el a villát.
Most.

Manyoka75 2014.04.19. 22:49:19

Hogy ennek a Krasznai Tündének milyen X lába van!

chinpokomon 2014.04.19. 22:49:29

Traki végre kimondta, ami valószínűleg az egész életét meghatározza: "Tudod milyen rossz nézni, hogy mások jól érzik magukat és én nem tudom?"

Krétagarbó 2014.04.19. 22:49:33

@kontratenor: nekem is, bár og-vel sincs bajom.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:49:37

@Szentpeter: még jó, hogy nem vagy BP :)

viki és au is összeugat..... hagyják már őket énekelni, ők (teo viki) a legbénábbak, gyakorolni akarnak
bakker... párhuzamosan beszél dóri és közben meg halljuk tündét és vikiéket.... feszt üvöltözés... jó a hangulat....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:50:00

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, elegem volt a mai részből. Krisz mégis vernyákol a ribanccal.

LittlePurple 2014.04.19. 22:50:04

ragadjon meg a kotonsapkás vikkancs fején és testén a kitudja hány napos mocsok! akkora szívlapáttal ba...nám pofán ezt nagypofájú gátlástalan aljas véglényt.

Szentpeter 2014.04.19. 22:50:38

Nem lehetne a búsképű lovagot, a krumplihámozót lekeverni ? ...kurvára unom a nyöszörgését...

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:50:39

Dóra is miss affekta.Jó hogy nem állandó jàtèkos. Izàval 2 nap után torokra mennének

Krétagarbó 2014.04.19. 22:50:43

@chinpokomon: ez telitalálat. Nekem is beégett ez a mondat.

kontratenor 2014.04.19. 22:51:12

@LittlePurple: Sokszor feszkót generál. Történetesen most igaza volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:51:19

Próbálnak. Nagyon lelkesek úgymond.

DD az X-ben is ennyire affektált????????????????

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 22:51:23

@LittlePurple: komolyaan?? :) áá,nem hiszem el :))

nemszázas 2014.04.19. 22:51:23

@Krétagarbó: valaki szóljon neki, hogy öreg már ehhez az affektáláshoz.

chloep 2014.04.19. 22:51:38

Az a helyzet hogy ha Au nem hagyja abba Viki alázását(a súlyára kiélezve) akkor még simán el is fogja veszíteni a Döntőt(Krisszel szembe)... Múltkor például csak ezzel nyerte meg Vikinek a párbajt Dáviddal szemben.(Olyan ocsmányul beszélt vele hogy megsajnálták Vikit az emberek) Azóta evvel felhagyott, de most mióta Zsolt kiesett megint kezdi....

Mók_Ica 2014.04.19. 22:52:31

dd-nek bejött... énekel az álompár... erről ennyit.... ismét kezdik... illetve folytatják.....
dd megöleli trakit és büszke rá... azt kéri ne beszélgessenek ezek ketten

nohug 2014.04.19. 22:52:41

Azért, ha az ajtó pofánbaszta volna Dórit, akkor igen vidám lettem volna. :)))

Szentpeter 2014.04.19. 22:52:49

Ez a Dóra olyan mint Lilu... ezeket tenyésztik ?

Gia 2014.04.19. 22:53:00

Érdekes,hogy Vikkancs hogy megszerette az ölelgetést.Eleinte kikérte magának.. :-)

kontratenor 2014.04.19. 22:53:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Éneklés közben is. Nem követtem élőben, és a neten őt nem néztem soha vissza.

vallatas 2014.04.19. 22:53:05

@chloep:
amúgy sem nyerheti meg ezt a játékot egy nem magyar :)
magyar ember magyarra szavaz?

kontratenor 2014.04.19. 22:53:56

Ööööö, miért lenne Iza választása állásfoglalás, te istentelen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:54:24

Búcsúzkodás.........Végre vége.

DD arra kéri trakizát, h ne beszélgessenek. Ez mennyi fog, úgysem tudtak eddig sem.

Holnap műsor!!!!!!!!!!!!!!!! Illetve kendőzés.

Akkor csinál segget krisz magából, ha holnap a jelet nem izára rakja.

Holnap főpróba. Iza megint ordít majd krsszel. DDvel is káromkodik iza :DDDDDDDDDDd

nohug 2014.04.19. 22:54:27

Mennyire nem érdekel ez az éneklős sztori máskülönben.

Nagy Endre 2014.04.19. 22:54:33

Danics rávette Kriszt és jó indokai voltak.Tényleg magáért tegye meg.Ettől nem lesz kevesebb.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:54:43

vasárnap élőben adják elő.... vége az öfinek... előzetes... szerintetek miről fog szólni???? nemmondommeg, mert nem írok róla...

bv jön

LittlePurple 2014.04.19. 22:54:50

@kontratenor: egyáltalán nem volt igaza, mert amikor Aurelio-pinki próbáltak, akkor ki se akartak menni, de végül is a dohányzó résznél nézték végig a próbát.
Egyébként a szégyene leplezése miatt generált a kotonsapkás vikkancs ordenáré vitát, hogy a saját bénasága ne tűnjön fel senkinek.

Gia 2014.04.19. 22:54:54

Izáék nem nagyon tisztelik Dórit..

nohug 2014.04.19. 22:55:21

Jó éjszakát, majd holnap jövök és fröcsögök tovább.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:55:24

@Szentpeter: amíg erre van igény.... :(

XO 2014.04.19. 22:55:27

Ez volt ma a sajnáljuk trakit és nyerje meg ő a vv6-ot rész....

Krétagarbó 2014.04.19. 22:55:40

Folyt. Köv.
Tényleg azt hiszik, hogy ezzel nóvelik a nézettsêget??

Na megyek aludni, jó éjt mindenki!

kontratenor 2014.04.19. 22:55:43

@LittlePurple: Aha, mhm, de nem beszélgettek közben.

vallatas 2014.04.19. 22:55:46

Most ebből a Krisztiánból lesz a nép szegény gyermeke?
Iza meg mehet a lecsóba.

XO 2014.04.19. 22:56:03

@Mók_Ica: köszi a kitartás! :)

Mók_Ica 2014.04.19. 22:56:22

@Gia: konkrétan kit tisztelnek???

@Krétagarbó: köszi Krétácska :) mindent :) jó éjt!!

megtűrt semély 2014.04.19. 22:56:26

Egy hős ez a paraszt gyerek.

Kár hogy sötét, mint az éjszaka.És ha elküldték a ká anyjába? Öcsém, ennél nagyobb bajod soha életedbe ne legyen.

SzilajSzilard 2014.04.19. 22:56:54

Iza nehezen fogja ezt megmagyarázni Traktormamának a gőzölgő tyúkhúsleves felett Nánáson.

Mók_Ica 2014.04.19. 22:56:55

@XO: nincs mit :) kaptam tőletek puszit és ölelést :)

Nagy Endre 2014.04.19. 22:57:02

@XO: nem sajnálatból de szerintem iza kurvára leszerepelt ma.még aranymálnát se adnék neki.egy kurva bocsánat kérés se hagyta el a száját.

Manyoka75 2014.04.19. 22:57:07

Remélem hogy Iza lesz a kiválasztott és kiesik a párbajon. Ugy szájba tudnám verni!!! Nevelési célzattal persze és ezt mint anya mondom!

XO 2014.04.19. 22:57:53

@Krétagarbó: Szép álmokat! és Köszi! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.19. 22:58:05

Jó éjt Mindenkinek!

És Áldott Húsvétot!!! <3

kontratenor 2014.04.19. 22:58:42

@SzilajSzilard: de hát utána sírt és megbánta
és azt is elmondta, hogy nem gondolta komolyan
de hát utána sírt és megbánta
és azt is elmondta, hogy nem gondolta komolyan
de hát utána sírt és megbánta
és azt is elmondta, hogy nem gondolta komolyan
de hát utána sírt és megbánta
és azt is elmondta, hogy nem gondolta komolyan

XO 2014.04.19. 22:58:43

@Nagy Endre: ennek még nincs vége....
@Mók_Ica: na, az most rám is rám férne....meg a kedvencemre is! :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 22:58:59

@XO: nem, sajnáljuk xo-t. minden esetre remélem a tettlegesség elmarad amíg benn vannak. biztos lehetne kompromisszum. nem látok be ilyen sötét agyakba.

vallatas 2014.04.19. 22:59:10

Ahogy egymást köpték az azért oscar esélyes jelenet volt.
Krisztián ahogy ment előre, tudva, hogy nem fog csinálni semmit, aranyos volt.
Ebből látszik, hogy műparaszt, vidéken vasvillát kap az asszony a seggébe ha így viselkedik.

nemszázas 2014.04.19. 22:59:15

@XO: ennél csak az lesz rosszabb, mikor újra elkezdenek romantikázni, mert úgy lesz:)

Krétagarbó 2014.04.19. 22:59:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @Mók_Ica: jaj, és köszi a közvetítést. Itt nem zavartalan a vétel:), de veletek jobban tudtam követni.

LittlePurple 2014.04.19. 23:00:08

@chloep: amikor Aurelio végül mégis bement a hálóba, miután a kotonsapkás vikkancs hagyott egy kis lélegzetvételnyi szünetet, akkor visszaüvöltözte Aurelio, hogy gyere csak a mártír szerepeddel!
De ki az a néző, aki vikkancs egész vv6 alatt tett aljas gonosz ténykedését elfelejti, mert jaj, szegénynek most beszólt valaki!

Mók_Ica 2014.04.19. 23:00:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: jóéjt Dottyka :) neked is jó húsvétolást és hétfőre sok locsolót :)

@XO: ölelés és puszi neked :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 23:01:29

@megtűrt semély: van olyan kultúrkör, ahol erre a szóra, h anyád ugranak.

Mók_Ica 2014.04.19. 23:01:37

@Krétagarbó: nincs mit :) jó, hogy itt voltál :) köszi :)

Szentpeter 2014.04.19. 23:01:45

Elképzelhető hogy Teo és Iza párbaj lesz...

Gia 2014.04.19. 23:02:12

Azért jól bevittek miket a málnásba..

XO 2014.04.19. 23:02:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szép álmokat Dottyka! :)
@Mók_Ica: :) kösziii! :)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:02:47

XO: csak az a baj hogy Iza az aki ilyenkor jön és dumál.Sok nőnek megvan az a hülye szokása hogy idegeli a pasit a szövegével amikor az inkább elvonulna mert nem akarja abban a pillanatban rendezni, lereagálni vagy egyszerüen vitatkozni egy dolgon.A csajok meg ezt nem veszik észre csak mennek mint az úthanger.Ekkor elégeli meg a pali és van hogy üt...

Admiral_General_Aladeen 2014.04.19. 23:03:15

Nem bírom a nagyarcù Bécit nézni. Jó éjt mindenkinek!

chloep 2014.04.19. 23:03:42

@LittlePurple: szóval te helyesled ahogy Aurélio viselkedik ilyen helyzetekbe... Hogy miket mond, stb... milyen "jelzőkkel" illeti, stb....

Mók_Ica 2014.04.19. 23:03:59

bv-ben béci van.... mélyebbre akar ásni az iza-traki problémakörben.... most minden betelefonáló ki lesz akadva és iza "akasztását" fogják követelni.... na, itt is az első... béci kicsit leállítja

Gia 2014.04.19. 23:04:35

@Dr. Lilu: Szerintem innen már nincs visszaút..

Nagy Endre 2014.04.19. 23:04:48

Béci már osztja az észt a telefonálónak aki Izát kirakná, hogy tettlegességig nem fajult stb stb...Jézusom.

Szentpeter 2014.04.19. 23:05:01

jó éjt mindenkinek...

@Mók_Ica: csók... megyek a helyemre..

chloep 2014.04.19. 23:05:33

@Szentpeter: Meg az is hogy Teo a Top5-be bent lesz.... Ki hitte volna....

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 23:05:36

itt van a viki ellenes hapi. István? béci megunta, leállítja. skype-s izát ekézi.

LittlePurple 2014.04.19. 23:05:46

@chloep: miért? nem érdemli meg a kotonsapkás vikkancs?

kontratenor 2014.04.19. 23:07:14

"Kinek a hibája hogy idáig fajult..."
Iza, Krisz, RTL, Viki valamilyen sorrendben,
(ez most az ábécé volt)

Mók_Ica 2014.04.19. 23:07:36

@katicaa a hétpettyes: majdnem mindig ugyanazok jelentkeznek be....

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 23:07:44

teót v zsófit hívja ki iza. szerinte mindenki izára rakja a jelet. a villalakók szerint valszeg mindkettő hibás. tuti, hiszen, ők belülről látják.

chloep 2014.04.19. 23:08:05

@Nagy Endre: Bécinek már tegnap kiadták hogy mit kell mondania... Tegnap is olyan undorral mondta el a betanított szövegét.....Nyilvánvaló volt hogy nem osztja a véleményt.

SzilajSzilard 2014.04.19. 23:08:18

Dudaorrú Iza ellőtte a nyeremény esélyét. Ez szomorú. Szerintem szépike anyukája hosszú éveken át magyarázta neki hogy kislányom, csak csóró faszit ne, csak csórót ne! Csinálhatsz bármit, semmi nem gáz, csak ésszel csináld kislányom, mert itt fogsz te is megrohadni a gangos bérleményben ha hülye leszel.
Erre mit csinál? Elrontja! Kezdő.

nemszázas 2014.04.19. 23:08:32

@katicaa a hétpettyes: a többit nem hallottad ezek szerint.

Nagy Endre 2014.04.19. 23:08:40

nekem ne mondja senki hogy amikor egy játékban ahol milliós a tét és valaki jelen esetben egy nő addig szidja a másik családját válogatott szavakkal amíg az majdnem nekimegy hogy az ok vagy el kell tűrni.sőt még fokozza is amikor azt beviszik a riportba még mindig ugat....azért álljon már meg menet.na ez aljas azt mondom.ez az.mert a másik lehet hogy kiesik a játékból a hülye picsa miatt aki hiába "nem gondolta" komolyan de a másik már nem lát a dühtől és nem biztos hogy mérlegelni tud.

kontratenor 2014.04.19. 23:09:14

@LittlePurple: Szerintem nem. Esendő, emberi, vannak aljas húzásai. A legteljesebb jellem a legtöbb agymunkával odabent. Nekem ez szimpatikusabb, mint a kontrollálatlan tajparaszt. És itt most nem Kriszre gondolok.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 23:10:03

istván: iza-krisz vita. nem hallik. simonságot hozza példának. köpés is "súlyos bűn" szerinte. béci védi a mundér becsületét.

hovatovább? 2014.04.19. 23:10:09

@Manyoka75: Dikk!
Verd szájba magad!
Persze csak nevelési célzattal!!!
És ezt mint apa mondom.

Mók_Ica 2014.04.19. 23:10:31

@SzilajSzilard: ha jól emlékszem a gangos hellyel nem lőttél nagyon mellé... itt a kommentek között olvastam valaki írta.... meg az ajtó előtti hangos sírását is... gondolom kint is ugyanilyen stílusban adta elő

XO 2014.04.19. 23:11:17

Azért sajnálom, hogy kevesen vannak akik látják, hogy Iza:
1. rohadtul megbánta amiket mondott.
2. legszívesebben ezt el is mondaná már trakinak és bocsánatot is kérne, de ugye kettőjük között most akkora a szakadék, mint a Mariana-árok. (mondjuk ehhez kellene, hogy traki is belásson dolgokat!)

Az viszont tényleg nem tetszik, hogy mindenki elfelejti, hogy traki mit művelt vele előtte....
Köszönöm az ertéelnek, hogy piedesztálra emelt traki...lesz ez még így se....Hajrááá Iza!

kamarti 2014.04.19. 23:11:19

egyetlen kérdést azért feltennék Izának: mi a szart akar elérni evvel a viselkedéssel, a folytonos provokációval? (jelen állás szerint esélyes, hogy mindenki jelét megkapja, hisz ha azt is gondolják a többiek, hogy mindketten hibásak, Kriszre most nem tehetik, és jelen állás szerint bárkit hív ki Iza, kiesik - szóval teljes mértékben maga alatt ássa a fát)

Mók_Ica 2014.04.19. 23:11:39

au vacsira viheti teot.. és a desszert sem marad el béci szerint... úgy tűnik, nem maradnak a nézők szex nélkül....

megtűrt semély 2014.04.19. 23:11:57

mindenki izát cseszteti.
mert szegény parasztot szekálta. csak azt felejtitek el, hogy a paraszt kezdte, iza csesztetését, amiért feladta a bogaras feladatot.
és ha feladta? trakinak már megvolt a kendője, iza magával tolt ki.

iza csak visszavágott, szegénynek eddig terjed az esze, érvek helyett anyázik.

Gia 2014.04.19. 23:12:31

@XO: Veled vagyok,bármennyire is utálod a pillangókat. :-)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:12:41

@SzilajSzilard: Iza eddig se volt esélyes a díjra.Top 3 inkább de győzni nem fog.Maga alatt vágta a fát.Közönségkedvencnek túl megosztó pláne hogy nő is és ilyen ordenáré.Elbacta nem kicsit, nagyon.

kontratenor 2014.04.19. 23:12:48

@Mók_Ica: Iza épp lapátolt be egy növényi habos poharas pudingot, karragénnel.
Remélem, ápdét1, különben nem tartja a kihisztizett diétát és emiatt kiszavazza a nép,

candyperfumegirl 2014.04.19. 23:13:39

Mindenem kivan már ezzel a veszekedéssel. Annyit azért meg kell jegyeznem, hogy DD-n keresztül a Retek most durván Krisz oldalára állt, és ez a nem mindegy. Az egyetlen, ami kicsit kiegyenlíthetné a dolgot, ha Iza és Krisz mai riportszobáit tesszük egymás mellé, a síró önmarcangoló lányt, meg a srácot, aki azt mondja, hogy ő megpróbálja félretenni a sérelmeket és megcsinálni a produkciót. Csakhogy ennyit számít a szerkesztés, Iza bűnbánó sírását közvetlenül az ordenáré kurvaanyázás után, Krisz magát megacélozó elhatározását meg a DD-s győzködés meg szomorkodás után tették be.. Vagyis az egyiknél fejlődés, a másiknál szétesés az üzenet, pedog baromira nem erről van szó. Tényleg nem akartam belemenni a ki kezdte dologba, mert továbbra is úgy gondolom, hogy mindketten egyformán lealjasodtak, és gáznak tartom, hogy a Retek állást foglalt. Az én szemmeben egyik sem különb a másiknál. A sárc a folyamatos féltékenykedésével meg bunkózásával kiakasztotta a csajt, nem hitte el neki, hogy szereti, és sorozatosan megbántotta meg lökte el magától, mire a lányban mostanra gyülemlett fel anniyra a feszültség, hogy ott rúgott bele, ahol a legjobban fáj. Akárhogy teszem mérlegre, egyik sem jobb a másiknál. Pedig én alapból mindkettőjüket bírnám, de a legrosszabbat hozza ki belőlük most ez a helyzet.

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 23:13:42

@XO: csak már zárnák le. de az előzetesben is csak ugatnak.

Gia 2014.04.19. 23:13:43

Ez az Au tényleg gyagyalágyult. :-)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:14:31

@XO: Mindketten hibásak de most Izánál gurult el a gyógyszer de nagyon.20 évesen még tud változtatni, de ha ilyen lesz 10 év múlva akkor az durva lesz.

kontratenor 2014.04.19. 23:14:38

@megtűrt semély: hű, de nem ott kezdődött
ha valaki azzal védekezik, hogy iza a kapcsolaton belül terrorizálgatva volt, azt elfogadom
de ez a ki mibe nem szállt bele, nemá

chloep 2014.04.19. 23:14:53

@LittlePurple: Nem. Senki nem érdemli meg hogy így beszéljenek vele/róla. Nem akarok személyeskedni, de az hogy te nem látsz Aurélio mondókáiba egyáltalán semmi rosszat azért elég sokat elárul rólad is...

Mók_Ica 2014.04.19. 23:15:06

au kész van a kajától... olyan jó, mint 2 orgazmus.... mingyá jön az is... teo kézzel piszkálja aut.... happy-ending van, 2szer is.....közben au teo cicijét markolja.... istentelen "jóóóó" és romantikus lehetett ez.... :( :(

LittlePurple 2014.04.19. 23:15:19

@kontratenor: hát kinek a pap, kinek a paplan...
gyűűűlölöm az aljasságot, a velejéig romlott gonoszságot, a másokkal való lelki szemétkedést stb és mindez a kotonsapkás vikkancs jellemzői! Büszke lehet rá az anyukája!

katicaa a hétpettyes 2014.04.19. 23:15:21

na, bevonulok a hálószobai tv-hez. jó éjt

XO 2014.04.19. 23:15:50

@Gia: a tiédet sem szeretem, de ez nem rád vonatkozik! :)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:15:59

@candyperfumegirl: miért állt krisz oldalára nem értem.nem állt sehova. a retek klub hagyta a dolgokat elfajulni és ez betett mindkettőnek.

megtűrt semély 2014.04.19. 23:16:15

@Nagy Endre: "vagy el kell tűrni."

De. El kell türni. Feltéve, ha meg akarja nyerni az 50 millát.

kamarti 2014.04.19. 23:16:19

@XO: egész nyugodtan válaszolhatta volna azt Krisznek a próba elején, hogy megértem, hogy haragszol, már én is megbántam, amiket mondtam, bocsánat. Ehelyett egész mást mondott akkor is, előtte is, utána is.

kontratenor 2014.04.19. 23:16:24

@candyperfumegirl: én erre mondtam azt, hogy emberileg, kapcsolatkezelésileg stbstb Iza éretteb, jobb döntéseket hoz, valamivel bölcsebb
de a játékszabályokat nem ő rúgta föl

csiberibe 2014.04.19. 23:17:37

@Mók_Ica: teóval élény lehet a szex, mint egy darab fa.

genevieve 2014.04.19. 23:17:38

@XO: most komolyan?

azt ugye hallottad, hogy iza miket mondott?

van amit már nem lehet meg nem történté tenni a bünbánattal....

Nagy Endre 2014.04.19. 23:18:34

@kamarti: na igen még ez sem volt.nem a riportban kell könnyeket hullatni ezért hanem odaállni a másik elé hogy bocsánat mégha keresztülnéznek is rajtam.minimális gesztus legalább...

LittlePurple 2014.04.19. 23:18:43

@chloep: hát az meg pont téged jellemez, hogy átmész személyeskedésbe, mert már mást nem tudsz! vagy te is el kezdesz köpködni?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.04.19. 23:18:44

@candyperfumegirl: ezt hívják írásnak a reality műsorokban. ez egy teljesen természetes, bevett dolog, nincs olyan műsor, amiben ezt nem csinálják.

Mók_Ica 2014.04.19. 23:19:22

@csiberibe: még egy szalvéta hiányzott a kezéből :) :) csupa tűz és szenvedély ez a nő..... :) ;)

@genevieve: itt vagy drága genevieve? szia :)

XO 2014.04.19. 23:21:29

@kamarti: az majd holnap lesz....(nem, valójában van igazad, de azért győzött a csakazértsem fogok megint megalázkodni neki érzés. Bár már szinte mindenkinek elmondta, hogy mennyire bántja a dolog!)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:22:00

azért nuygaton amerikában a briteknél (ott a bb nem bukott meg hanem 7-8 éve megy sikerrel) sokkal brutálabb dolgok mennek a realitykben.én örülök hogy mi még nem tartunk ott...vagy ki tudja mi lesz itt.

nemszázas 2014.04.19. 23:23:01

ez a szkájpos lány már egy celeb lesz lassan

XO 2014.04.19. 23:23:10

@genevieve: van akinek az fáj, amit Iza mondott, van akinek meg az, amit traki mondott...van akinek meg ezek közül egyik sem....

kontratenor 2014.04.19. 23:23:30

Ú, de remélem, hogy Krisztián Teót jelöli.

genevieve 2014.04.19. 23:23:30

@kamarti: szia, de régen láttalak:-)

candyperfumegirl 2014.04.19. 23:23:53

@sixx: tudom...csak a nézőkre ható manipuláció miatt írtam, hogy nem mindegy.

Nagy Endre 2014.04.19. 23:24:23

asszem a csaj akkor fog észhez térni mikor a párbajról ő kullog haza...vagy még akkor sem.

Mók_Ica 2014.04.19. 23:24:54

@Nagy Endre: itt is lesz... erről beszéltünk pont napközben az előző posztban...

chloep 2014.04.19. 23:25:12

@genevieve: ráadásul Iza mér tegnap is a családjával bántotta. Ezért is "szakítottak".
Akkor is volt ideje megbánni, másnap meg kajak megismételte és még tett re egy-két lapáttal....
Hiába sír hogy bánja, lehet hogy még el is hiteti magával, de van egy pont amikor ez már édes kevés. Iza ezt a pontot most érte el.

Nagy Endre 2014.04.19. 23:25:56

mondjuk ha iza menne ki és teót vinné és a közönség mégis izát szavaná vissza nem tudom mi lenne plusz ha az összes villalakó teót várná vissza pl:D

XO 2014.04.19. 23:26:06

ha ezek utánIza és traki megnyerik az xes hetet akkor mi lesz? :D

Gia 2014.04.19. 23:26:51

Traki biztosan Izára dobja a jelét.Hiszen mondta,hogy nem bocsát meg neki.

Nagy Endre 2014.04.19. 23:27:25

@Mók_Ica: asszem azt nem várom meg ha nem baj.

genevieve 2014.04.19. 23:28:37

@XO: tudom, védeni a védhetetlent:-)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:28:40

@XO: az aurelio fanok eleve többen vannak meg szerintem kizárt a színpad két sarkában éneklő embert nyerni hagyni.

genevieve 2014.04.19. 23:29:56

@chloep: amíg bent lesznek, fog ez még alább is menni szerintem...

Nagy Endre 2014.04.19. 23:30:33

nagyon remélem hogy ez a próba krisztiánt erősiti hisz amibe nem halunk bele az megerősít.de tudom hogy nem kicsit halt bele ebbe a dologba izával.

genevieve 2014.04.19. 23:32:02

@XO: kb. az amikor attila és kinga a táncánál, mehetnének családlátogatásra...de az érdekes lenne ezek után krisz családjánál...

XO 2014.04.19. 23:32:07

@genevieve: nincs lehetetlen... :)
@Nagy Endre: erre ne vegyél mérget! :)
@Gia: én ezt már két napja mondogatom, hogy minden lehetséges....még ez is...de mindig marad bennem némi kétely!

XO 2014.04.19. 23:33:34

Amúgy masszív KHF van, úgymond! Dikkk! :)

lopiciG 2014.04.19. 23:33:35

Primitív lány ez az Iza, semmi kétség... nem gondoltam volna, hogy vki túl tudja szárnyalni Vikit gecisègben, de neki sikerült... mégis megsajnáltam őt...
amikor sír a riprtszobában, hogy bűntudata van amiket mondott, igazából önmagát sajnálja...néha vannak világos pillanatai és nagyon is látja magát kívülről, hogy mennyire gyökér és ettől szenved...mondjuk meg is érdemli, hogy szenvedjen ettől... borzasztóan elborul az agya ha őt sérelem éri és azonnal megtorolja sokkal durvábban, mint amit kapott... de mégsem rosszindulatú, mert nem tette boldoggá a helyzet...figyeljétek meg, hogy innentől kezdve nem lesz egy önfeledt boldog pillanata sem a villában.
Ha belegondolok még mindig Vikit tartom a legszemetebben, mert a hasonló veszekedések után, ő jól érzi magát és semmi bűntudata nincs, hogy esetleg benne lehet a hiba...

kontratenor 2014.04.19. 23:33:36

@Dr. Lilu: Á, semmi, csak fordulatot akarok.
A zertéell most elég határozott medret ásott.

Közben épp ezt hallgatom, a minapi kommenteknek hála:
www.youtube.com/watch?v=ig0RC4Es2c0
"Izának hívták, mielőtt kiengedte a nyálát.
Nem tudta senki, miért tartja mindig szorosan csukva a száját.
Aztán egy nappal nem bírta már, köpött egy jó méterest.
Abban a percben eltalálta egy Krisz-arc a nyálat...
Érdekes..."
...
"A nyálát lőtt lány messze jár, csak egy pontnak látszik már
Nem sokára ezt a pontot is elnyeli a láthatár...
A kilőtt nyálat felszárítja ja Viki-zsepi-szél,
Ezzel a szomorú történet mostmár véget ér..."

Nagy Endre 2014.04.19. 23:33:42

azt gondolom vannak az életben olyan dolgok amikor nem hivatkozhat valaki arra hogy éppen nő vagy férfi.és ez most az volt pl.remélem viki nem kezdi el kavarni a szart hogy krisztiánt gyengítse mert el tudom képzelni róla hogy még ebből is ő húz hasznot.

Mók_Ica 2014.04.19. 23:34:30

mindenkinek nagyon köszönöm az öleléseket, a puszikat és az együtt borozást :)
jó éjt és sok onlányt a maradóknak :)

Nagy Endre 2014.04.19. 23:35:53

@lopiciG: látod és még milyen jól elvannak együtt.izuka majd kinnt koppan ha visszanézi hogy vikike kezdte ásni a sírját bennt...

XO 2014.04.19. 23:36:35

@Mók_Ica: szép álmokat! ...azt gondolom nem lesz sok ON ma sem...köszi mindent! :) :*

genevieve 2014.04.19. 23:37:49

@lopiciG: én úgy láttam, hogy általában nincs neki egy önfeledt boldog pillanata....
talán azért mert többre tartja magát attól amit kapott az élettől, nem jutott el oda ahova szeretne, és ahogy elnézem nem is fog, és ezt szerintem ő is látja...
azért is haragszik krisztiánra, mert lehúzza őt a maga egyszerű világába...

Nagy Endre 2014.04.19. 23:37:54

Jó éjt mindenkinek!

kontratenor 2014.04.19. 23:38:25

@lopiciG: Gáspár, nem gondolhatod komolyan, hogy "de mégsem rosszindulatú, mert nem tette boldoggá a helyzet"
jövő héten levágom Usain Bolt lábát, mert gyorsabb nálam
de majd bocsánatot kérek a naplómban, ha mégsem elégített ki az öröm

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.19. 23:39:37

@XO: nem láttam mostanában minden részt, de Krisztián miket mondott Izának, ami hasonló fajsúlyú volt, mint K. komplett családjának legyalázása? Tán leribancozta?

exelensz 2014.04.19. 23:39:38

vicc,vicc a négyzeten, vicc a köbön..röhej az egész,,ennyire lealacsonyítani ezt a minekisnvezzeleket , még a semmit is tönke cseszni ez már tényleg művészet.

faszent 2014.04.19. 23:40:21

@XO:

Mivel a közvetítésetekből kiderült, hogy nem folyt vér, ezért megnéztem a kis videókat, innentől AU-nak drukkolok ezerrel, sajnálom, hogy Iza ennyire önmaga ellensége, de Krisztől meg alapból nem fogadom el, hogy folyamatosan mocskosul beszél Izával, és a legrosszabb, hogy ezt senki még csak észre sem veszi, ezt normálisnak tartják és alapból el van fogadva.

Látom az RTL-nek sikerült teljesen Iza ellen fordítania a népességet. Klasszikus felállás. Krisz nem áldozat, megkapta Izát, akinek megszerzését úgymond beígért a közönségnek, felmászott a hátgerincén és most már eldobja, mert most már csak akadály a nyereményhez vezető úton. Remélem Simonságnak nem lesz igaza és mégis AU nyer! AU és Zsófika legyen a topon...

Sajnos Izának úgy látom már lőttek, jól megumbundálta a történetet Viki.
Mily könnyen felejt a nép.

XO 2014.04.19. 23:42:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tán konkrétan többször is. ...nem, nem ugyanaz a kettő, de Izának az fájt, trakinek meg a másik...

genevieve 2014.04.19. 23:43:08

@faszent: senki sem gondolja, hogy normális ahogy krisztián beszélt és féltékenykedett....

genevieve 2014.04.19. 23:45:00

@XO: dögöljön meg a családod.....minden normális embernek fáj.....

chloep 2014.04.19. 23:45:27

@LittlePurple: szerintem te nem értetted hogy én mit akartam mondani...

Én tőlem adhatsz igazat Aurélionak(van is neki sokszor) és nem kedvelheted Vikit(én se nagyon teszem), de legyen már meg annyi egy felnőtt emberben hogy tudja hogy így nem szabad beszélni másokkal. PONT. Azt hogy esetleg az indulat/a vita hevében kitör valami az emberből az érthető(bár nem helyeselendő). De normális helyzetben az emberek, a saját erkölcsi mivoltukból, mégis csak feltudják fogni hogy ez a viselkedés elítélendő...

XO 2014.04.19. 23:45:35

Mindenkinek szép álmokat! ONra jövök, ha lesz és felébredek! :) Maradok aki vagyok és Hajrááá Iza! :)

egyemakisszíved 2014.04.19. 23:45:46

Érdekes, hogy Krisztiánnál fel sem merült a bűntudat gondolata, úgy tűnik, ő nem érzi úgy, hogy probléma lehet a ribancozással. Sőt elméletben éppen saját szobrának avatására készül, hogy büszkék legyenek rá a nemtudomkik.

XO 2014.04.19. 23:51:27

@genevieve: vannak dolgok és mondatok, amiket én (és itt most tényleg csak magamról beszélek) egy vita hevében nem veszek szó szerint....mert ott és akkor tudom, hogy azért mondja mert bántani akar...lehet én csinálom rosszul vagy nem úgy, mint az átlag... engem a vitában a konkrét dolog érdekel és nem az amiket odavág a másik, csak azért, hogy fájjon.

genevieve 2014.04.19. 23:53:21

@XO: dícséretes az önuralmad...

XO 2014.04.19. 23:54:11

@genevieve: sokat kellett gyakorolnom :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.19. 23:55:00

@XO: talán azért fájt, mert lehetett némi alapja.... ? A játék elején voltak ilyen találgatások vele kapcsolatban is, ha jól emlékszem.

De oké, hogy meg akarja védeni magát, de pont a szülők, a család az, amit aljasság belevonni ebbe az egészbe.
Miért nem mondta, hogy kicsi Kr. farka, nulla az ágyban, mittomén. Azzal is bele lehet taposni egy férfi lelkébe rendesen, de így megalázni olyanokat, akiknek semmi közük az egészhez, az minden, de nem menthető, már megbocsáss.
És igen, egy kibaszott bocsánatkérés nem hangzott el a szájából.
Bevallom, amikor a riportszobában folyt taknyanyála, hogy mennyire megbánta, akkor azt hittem, lesz annyi esze vagy egyszerűen csak lelkiismerete, hogy belenéz a kamerába és ott helyben bocsánatot kér Krisztián családjától.
De ott is csak magyarázta a bizonyítványt... pedig ezt bizony elbaszta.

lopiciG 2014.04.19. 23:55:35

@kontratenor: :D
vicces, de nem jó a példád.
Írtam már korábban, hogy Iza egy ősember... hozza is ezt a figurát nap mint nap... de NÉHA látja magát, hogy gyökér és ettől szenved...persze amint kap egy újabb sértést, kezdődik minden előlről..
Biztos, hogy otthon is így viselkedik.. Szánni való nőszemély...
Nem gondolom azt, hogy Krisznek meg kellene bocsátania neki... Tanulja meg akiscsaj, hogy bizony a kimondott szónak súlya van... nehéz lesz neki..

faszent 2014.04.19. 23:58:14

@XO:

Azért örülök, hogy te kitartasz Iza mellett, én mindenesetre most kőkeményen ejtettem Krisztiánt, akit az elején kedveltem, de most már látom és érzem azt ahogy a villában látják és érzik őt. Meg is mondta, hogy a nyeremény miatt nem üti meg Izát. Köszönjük meg neki szépen, viszont elmés módon féltékeny volt rá, és borzalmas hangnemben beszélt vele, de hát neki szabad.

Iza sajnos lábon lőtte magát Krisztián családjának szidalmazásával. Ha most pár napra lenyugodna és nem beszélne, akkor talán felejtene a nép, de félek erre nem lesz képes.

XO 2014.04.19. 23:58:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem ítélnék rögvest, mert mindig csak annyit láthatunk, amennyit a retek enged...

genevieve 2014.04.19. 23:58:40

@XO: nekem hatalmas a toleranciám, de vannak amiket nem lehet a másikhoz vágni, akkor se, ha azt akarjuk, hogy fájjon neki...

mercsi 2014.04.19. 23:59:22

na nézem vissza a videókat, és ez a DD valami borzalom... már az X faktor alatt is kirázott tőle a hideg, de a mai alakításától ismét a hányinger kerülgetett. maníros, egoista, érzelmileg zsarolós nőszemélynek tűnik...

XO 2014.04.20. 00:01:19

@genevieve: szerintem ez helyzet és személyfüggő...

kontratenor 2014.04.20. 00:02:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): erről nincs információnk
lehet, hogy az izabemártós hadművelet része, hogy a bocsánatkérést nem tették bele a kivonatba
ezzel nem azt mondtam, hogy megtörtént
és azt sem, hogy ha megtörtént, el kell fogadni
csak azt, hogy nem tudjuk, megtörtént-e

XO 2014.04.20. 00:06:14

@faszent: ha csak lábon, abból még kigyógyulhat...rosszabb lett volna, ha azt mondod főbe lőtte magát... (persze ez most csak poén volt!) Ami viszont nem az, hogy nem vagyok egy méhecske típus... :)

lopiciG 2014.04.20. 00:08:20

Iza egy kamikaze.... önpusztító, önsorsrontó....ezért sajnálom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:10:02

@XO: ez jogos. De a látottak alapján nálam -akinek eddig inkább szimpatikus volt Iza minden hibájával együtt, mint nem-, most leírta magát.
Ezzel nem mentem fel Krisztiánt, hiszen ő is kellett ehhez, de Iza volt az, aki túllépett egy határt...

Nick Leeson 2014.04.20. 00:10:49

@kamarti: Ugyan már! Te sem gondolod komolyan hogy ezzel akarna bármit is elérni!
Arról van szó, hogy ő a nagy modell, aki a hírnévtől csak egy hajszállnyira van. Nagy ívben lenéz mindenkit és ha valami kicsit is nem tetszik őnagyságának, akkor elkezd úgy ordítani mint egy állat! Erről van szó, semmi más nincs emögött! Az ilyen mocskos szar embereket, ahol lehet meg kell alázni, aztán a sárba tiporni. Ezek semmire sem jók!
Kíváncsi leszek a modell karriernek mennyire tesz jót a stílusa! :)
Szerintem egy életre elásta magát ez a birka! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:14:47

@kontratenor: lehet, hogy megtörtént, csak dramaturgiailag még nem látta elérkezettnek az rtl az időt, hogy megmutassa nekünk. De őszintén szólva, nem tartom valószínűnek.
Ez a lány mintha csak azzal lenne elfoglalva, hogy igazolja saját magát, saját igazát. Minden esetre kár érte.

kontratenor 2014.04.20. 00:16:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De az mekkora finom poén a sorstól, hogy a pityergős-megbánós Iza-riportban benne van az "úgymond" szó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:20:43

Az meg külön érdekes, hogy Au. mennyire tessék-lássék próbált csak közbeavatkozni, pontosabban visszafogni Izát, amikor a riportszoba ajtajánál huzakodtak. A kis potyaleső. :D

lopiciG 2014.04.20. 00:21:15

Krisz meg túl merev csávó... belekényszeríti magát vmi világfájdalomba... leszámítva az Izadolgot, nem tudom mi oka van rá...
Én Au-nak drukkolok, legalább ő néha tud boldog lenni..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:21:44

@kontratenor: nebasz, azt meg észre se vettem. :D
Szóval ennyit az őszinte megbánásról.

kontratenor 2014.04.20. 00:22:34

Na, jön a kiválasztás. A ma látottak alapján két verzió lehetséges.
Iza vagy Teó. Már valószínűbb az Iza, de mérget nem vennék rá.
Iza ugye Teót vinné. Teó viszont taktikus. Azt mindenki sejti, hogy a hajrában ez egymást gyengítő gerlepárt érdemes érintetlenül bent hagyni, ellenben Teó az egyetlen, akiből ki is nézem, hogy akkor inkább viszi Zsófit és 1 százalékról 5-re növeli ezáltal végső nyerési esélyét.

genevieve 2014.04.20. 00:26:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet nem először került már sor hasonló hisztire...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:30:04

@kontratenor: Teo holnapig még simán beleszerethet Aurélióba és ezt egy mozgalmas éjszakával bizonyíthatja. Ezzel plusz pontokat gyűjthet a folyt.köv. várakozás reményében.
Zsófi sajnos megígérte az anyukájának, hogy nem szekszel kamerák előtt, így számára ez az opció nem jöhet szóba.
Izának csak akkor van esélye, ha a szavazók többsége olyan, mint Viki és manipulatív vérgeci módjára visszaszavazzák őt a villába, hogy megnézzék, mit szólnak ehhez a többiek.

kontratenor 2014.04.20. 00:31:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Teót olyan gyérnek tartom amúgy, hogy Iza simén kint hagyja.
Meg elég könnyű leordítani valakit, aki már anatómiailag nem tudja kinyitni a száját.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:32:44

@genevieve: én úgy értettem, hogy Au. mintha direkt hagyni akarta volna a dolgok szabad folyását (vagymi), hátha kizárnak valakit tettlegességért és akkor -1 fő...
De igazad is lehet, ilyesmik máskor lehettek már. Mi csak 1 megvágott órát látunk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:34:19

@kontratenor: :D:D éjjel fél egykor nem ér így sziporkázni.

faszent 2014.04.20. 00:47:10

„Izával csak a Párbajunkon állok egy színpadra”- na, ez mennyire gáz már!

Kinek fog tetszeni az a közönségből, hogy azt viszi ki párbajra, akinek a hátgerincén felmászott egy győztes párbajhoz, nekem ez a viszonyulás alapból ellenszenves...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:50:46

@XO: "....Aztán kiabáltak az udvaron, Krisztián azt mondta Izának, hogy egy retek, Iza köpködni kezdett, Krisztián visszaköpött, aztán még egy kicsit köpködtek, majd VV Iza agya elpattant. „Haljon meg az egész családod, remélem jól szétverték a tesódat, amíg te itt vagy! Anyádat biztos megbaszta egész Nánás, mióta te kijöttél belőle!".....

Hát azért ez kicsit vaskosabb, mint holmi general ribancozás.

velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/04/19/oriasi_balhe_a_villaban/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 00:53:12

@faszent: szerintem ez kölcsönös felmászás volt. Azt azért mindkét IQ bajnok felfogta, hogy több esélyük van tovább benn maradni egy kis maszatolással.

kamarti 2014.04.20. 02:51:49

@genevieve: szia! épp csak benéztem meló közben... (ezt a két kölköt meg sajnálom, bár már elég régen drukkolok nekik, hogy legyen egy kis eszük, de lassan belátom, hogy még memóriájuk sincs, hogy visszaemlékezzenek arra a 2 napra Iza párbaja előtt, amikor mindkettő vigyorgott egész nap, mint a vadalma, béke volt és nyugalom...)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.20. 06:16:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na, erre mondtam magamban, h leszarom, h ki nem akart kit bántani, megtörtént. :-)

Egyszerűen erre nincs is mit mondani.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.20. 06:19:09

Na de vidámabb téma - remélem, mindenki keresi ma a nyuszi által hozott ajikat.

Békés, szép napot minden, kicsi bloglakónak.

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 06:49:59

Jó reggelt a hajnali műszaknak!

csiberibe 2014.04.20. 06:52:22

@kontratenor: az a baj, hogy kicsit sem biztos, hogy Krisz ettől kevesebb szavazatot kap. És engem kicsit zavarna, ha egy agresszív tahó nyerne.
Nincsenek illúzióim, kint már megcsapta volna izát, most is azt mondta, nem üti meg, mert nem akarja kizáratni magát. Normális ember azt mondta volna, nem ütök meg nőt.

csiberibe 2014.04.20. 06:54:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nincs keresni való ajándékom. Hüpp. De szülcsinapcsim (micsoda szó ez...) van, szóval tutiblesz meglepi. Ha más nem, hát az, higy nem kapok semmit.

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 07:00:04

@csiberibe: Boldog-boldog születésnapot!
Nálunk is, öcsi 11 lesz. A héten még: + férjem fiam névnapja, lányom névnapja.

csiberibe 2014.04.20. 07:03:49

@faszent: hagyjuk már Vikit. Oké, keveri a moslékot rendesen, de ez a két ember nélküle is pont ilyen lenne és így viselkednének egymással.

kontratenor 2014.04.20. 07:16:18

@katicaa a hétpettyes: Nyugi, bár iokasztéi elírás, mindenki értette. :)

kontratenor 2014.04.20. 07:19:05

@csiberibe: Ezzel tökre egyetértek, az indoklás nekem is baszta a fülem.
Az egyetlen dolog, ami menthetné, az a helyzet, mert ez nem egy normális helyzet. Akármiben partneremtől ilyet visszahallani pedig nem az. Ettől függetlenül a riportig még akkor is kitalálhatta volna a helyes választ, ha a hirtelen felinduláskor még máshogy fogalmazott volna.

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 07:29:06

na, nézzünk előre. ma nóta-tv, kiválasztás. kiállnak vajon krisztiánék énekelni? kár, h au tábora ilyen nagy, szívesen megnéznék egy krisz-iza első helyet, aztán jutalomként valahová hazamenetel. szép út lenne, bárhová mennének.

Conchobar 2014.04.20. 07:45:05

@csiberibe: "És engem kicsit zavarna, ha egy agresszív tahó nyerne" - Ki az agresszív tahó? Az aki képtelen kontrollálni a cselekedeteit és szavait, aki elborult aggyal mindenáron le akarja nyomni a másikat (az ugatásban), vagy pedig az, aki képes kontrollálni az indulatait? Aurélió mennyivel különb emennél a kettőnél (azonkívül, hogy ők nem feküdtek le Vikivel, és így egyelőre az összetűzéseik se annyira hevesek)

kontratenor 2014.04.20. 07:50:53

Boldog húsvétot mindeninek e kedves, negyedperces videóval!
www.youtube.com/watch?v=pdxo1mZeY68
[nincs köpés, csak szeretés!]

Conchobar 2014.04.20. 07:55:54

@csiberibe: "kint már megcsapta volna izát" - És meg is érdemelné az a némber, mert visszaél a helyzettel. Ha valaki azt akarja, hogy nőnek tekintsék, az ne kakaskodjon, ne akarja végsőkig feszíteni a húrt, ne akarjon másokat föld alá alázni (merthogy a mostani összefoglalóban nem az volt ám, hogy valakit megaláztak és az a valaki visszavágott)

harcosDuke 2014.04.20. 07:56:58

@faszent: Amikor még nem volt meg Krisznek a nő, anyázhatott, az első csók lett a jutalom. (Előtte úgymond hisztizés Teoval nehommá ciróka a csaját, aki még nem is csaja, meg úgymond dubajozozta is rendesen Izát, egy igazi férfi megteheti) Aszem lekoppintom a Krisz csajozós dumáit, meg úgymond cölöp hajlamaim is vannak. www.valovilag.hu/video/238951

LittlePurple 2014.04.20. 08:04:49

Áldott, Békés Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :)
(A mostanában történtek ellenére, vagy éppen azért :)

@faszent: EKG EKG EKG :))))))))))
Az hogy simon hogyan látja a dolgokat, az egy dolog, és nem szentírás, mert itt a fórumon is mindenki más szemszögből látja a történéséket, játékosokat!
iza amikor a riportszobában önsajnáltatta magát, az azért volt, mert miután agyából elszállt a vérdüh, (akár a súlytöbblet kapcsán) rájött: hogy jön le ez az egész a külvilág számára, milyen hatással lesz ez ez attack a ""karrierjére"", szóval ennek a mártír önsajnáltatásnak egy kis utólagos jobbítás, jóvátétel lett volna a célja, de ez már eső után köpönyeg!
Viszont hogy a izé-trak eddig a pontig eljutott elég jól benne van az aljas kotonsapkás vikkancs, mert ez az attack már nem most kezdődött, csak egyre jobban fokozódott és egyre jobban mélyült. Az előző viták, már pedig volt jó néhány, miért is alakultak ki? Igaz, most nyugtatta a trakit, de azért még közben öntött egy kis olajat a traki tűzére, hogy "jól jegyezd meg amiket mondott és majd a párbajon"...

Mók_Ica 2014.04.20. 08:06:09

Jó reggelt :) Boldog nyuszizást :)

@csiberibe: Nagyon boldog szülinapot kívánok :) :) :) Pusziiiiiiiii :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: 1 elég lesz ;)

LittlePurple 2014.04.20. 08:06:56

@csiberibe: Boldog Születésnapot kívánok! :)

Conchobar 2014.04.20. 08:07:21

@harcosDuke: "Amikor még nem volt meg Krisznek a nő, anyázhatott" - Dehogyis. Összekaptak ők már vagy másfél hónapja is azon, hogy Iza Krisztián anyját emlegette (meg most nem régen is volt némi szóváltás anyázás miatt, mikor Viki azt fejtegette a közös főzés alatt, hogy Izának kellene főznie Krisztiánra, és Iza azt válaszolta, hogy ő nem az anyja Krisztiánnak)

faszent 2014.04.20. 08:09:57

@csiberibe:

"Normális ember azt mondta volna, nem ütök meg nőt."

- én óvakodnék az olyanoktól, akik ezzel hencegnek, mert egyáltalán hogy jutott eszükbe ezt hangsúlyozni? Mindenesetre gyanús.

Jobb szeretem, ha valaki alapjáraton nem üt meg senkit vitás helyzetekben. Minden előfordulhat persze, elszakadhat a cérna bárkinél, de azért a tegnap történteken az látszik, hogy Krisztiánnál éppen benne van a pakliban a verekedés általában, és a nőverés meg különösen. A jelenetben az volt hangsúlyozva, hogy ő most csak azért nem üt, mert nem lépi át a határt a nyeremény miatt.

Conchobar 2014.04.20. 08:14:23

@LittlePurple: "Viszont hogy a izé-trak eddig a pontig eljutott elég jól benne van az aljas kotonsapkás vikkancs" - Azért ez elég meredek állítás, tekintve hogy Zsófika (és Aurélió) a megértő arccal meg Iza alá adja a lovat (az utóbbi két összefoglalóban). Ami meg a "de azért még közben öntött egy kis olajat a traki tűzére, hogy 'jól jegyezd meg amiket mondott és majd a párbajon'", ez nagyon téves állítás, mert azáltal, hogy becsatornázza, artikulálja Krisztián dühét, elvonja a figyelmét a jelenbeli visszavágási lehetőségről, szemmelláthatóan nem olajként hat Krisztiánra

Nagy Endre 2014.04.20. 08:18:45

jó reggelt!

olvasgatom a kommenteket és egyvalami érdekelne remélem ma este lilu megkérdezi izától, hogy ha krisztián megüti őt és kizárják akkor ő maradt e volna továbbra is játékban?ha iza szereti akkor azt mondja nem.én ezt így látom bármennyire is nagy a tét meg egyéni játék.szerintem kiderülne tényleg hogy állnak egymáshoz.izának be kell látnia hogy nem egy szimpla veszekedés volt.mikor krisztiánnak mondta az elején hogy hagyja békén mert egy szemét undorító nő akkor lehet erről is beszélt.magyarul a kapcsolataiban várható hogy a másikkal hogy bánik, tehát nem hazudott.krisztiánnak nem egy trófea, vagy feladat volt az hogy meghódítsa izát.ez kiderült volna rég.kitartó volt nem adta fel.az más kérdés hogy ő sem mindig állt a helyzet magaslatán de a balhéban az előzményeket is figyelembe véve krisznek adok igazat.krisztiánnak idő kell nem lehet mindig sürgetni elég zárkózott, iza sokszor türelmetlen vele sürgette baszogatta.szerintem az ilyen emberekhez türelem kell ha szereti.krisztián szerintem alapból jószivű és kevés embert engedett közel bennt magához amiket kicsit megbánt.karcos meg durva sokszor de nem árult zsákbamacskát hogy ő más lenne.

Conchobar 2014.04.20. 08:19:24

@faszent: "Jobb szeretem, ha valaki alapjáraton nem üt meg senkit vitás helyzetekben" - Vitás helyzetekben. Csakhogy az öszefoglalóban nem egy vitáról/vitás helyzetről volt szó, hanem kakaskodásról, arról, hogy ki nyomja le a másikat, ki tud a másiknak jobban odacsapni (verbálisan), Iza vagy Krisztián

kontratenor 2014.04.20. 08:20:47

@Conchobar: Ezeket én is így láttam. Szerintem az egyetlen igazán jó visszatartása volt Krisztiánnak a "légy okosabb" frázis ilyen inerpretációja.

Conchobar 2014.04.20. 08:21:40

@Nagy Endre: "ha iza szereti akkor azt mondja nem" - Még mindig van olyan néző, aki azt állítja, hogy ezek ketten szeretik, vagy szerették egymást valaha is?

Mók_Ica 2014.04.20. 08:23:20

@faszent: nem tudom emlékeztek-e rá, de a második párbaján megkérdezték trakit, hogy mit választana, izát vagy a nyereményt... elég gyorsan rávágta, hogy a nyereményt. ez a visszatartó erő, ezért nem lett tettlegesség....

kontratenor 2014.04.20. 08:24:30

@Conchobar: Amúgy Iza legaljasabb jeleneteinek egyike az volt, amikor Krisz már kijött a riportból a szobába mérgében, és még nem tudta, mit tegyen. Mit csinált Iza? Utánament a szobába, hogy a jelenlétével ingerelje. Mert a sminkigazítás nem az igazi indok volt.

harcosDuke 2014.04.20. 08:25:02

@Conchobar: Jó, csak annyit próbáltam kifejteni, hogy az anyázás akkor nem riasztotta el a most mártírrá emelt Kriszt, hogy folytassa az Iza meghódításáért folytatott szánalmas harcát. Mert ugyebár azt a Laci-féle párbajnál megígérte. A nő arra kellett csak neki. Bizonyítási kényszer. De mit értek én az alkoholistákhoz?

Nagy Endre 2014.04.20. 08:26:22

@Conchobar: képzeld van.nyílván mondhattam volna azt is ha magába néz hogy láthatta a másiknál elpattant egy húr és még akkor is csak ugatott rá akkor van e benne ennyi tisztesség.a szeretem szót nyílván kissé idézőjelesen mondtam és nem szerelemre gondoltam mert az szerintem nem.egy erős vonzalom inkább szerintem maguk se tudják majd ha kijönnek kiderül mit is érztek egymás iránt.

Mók_Ica 2014.04.20. 08:27:50

@Nagy Endre: szia :)
nem vagyok benne biztos, hogy ez szeretet (pláne szerelem) bármelyik fél részéről....egy kinti "normál" életben fel sem merült volna ez a kapcsolat-féle......

Nagy Endre 2014.04.20. 08:28:02

@Mók_Ica: ő eleve nyerni ment be mint a többi.én se izát mondtam volna.hülye kérdést tettek fel liluék provokálni akarták.

Mók_Ica 2014.04.20. 08:29:35

@Nagy Endre: igen, mindenki nyerni ment be, a pénz lebeg a szemük előtt....

Nagy Endre 2014.04.20. 08:30:05

@Mók_Ica: igen ez lehet ahogy más bennti barátság vagy kapcsolat sem biztos hogy létrejött volna kinnt.

Mók_Ica 2014.04.20. 08:31:59

@Nagy Endre: bár, ha atti és kinga veszekedéseiből indulunk ki (ami közel sem volt ilyen durva), akkor még akármi is lehet.... :)

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.20. 08:34:02

@LittlePurple:

A veszedelmes viszonyok sztorijára emlékeztek?

A férfi (John Malkovich - Vicomte de Valmont) fogadást köt a méregkeverőnővel (Glenn Close - Marquise de Merteuil), hogy elcsábít egy asszonyt (Madame de Tourvelt - Michelle Pfeiffer) majd ejti.

Ám nem számít rá, hogy ő is szerelembe esik, nem csak a nő, a méregkeverőnő azonban nem engedi, hogy a szerelmespár együtt maradjon és tovább kavar.

Eredmény: a szerelmesek mind a ketten meghalnak, egyik megöleti magát egy párbajban, másik a lelki bánatba hal bele egy apácazárdában.

A méregkeverőnő (kotonsapkás viki) azonban lebukik a társadalom előtt titkos méregszövő leveleivel és kifütyülik az operában.

Én egy ilyen szép kifütyülős jelenetnek örülnék Vikinek, ha nem is az operában, de legalább a stúdióban, mármint ha valaki, akár Zsófika is kiütné a nyeregből, és a közönség állva fütyülne... be is játszhatnák a háttérben a filmjelenetet, amikor Glenn Close menekülésre fogja..

Csak attól tartok a közönségnek rövid az emlékezete, és a Viki máris ügyesen elkezdte a a nyomeltakarítást, szépítészetet, kevesebbet kavar és a régiekre is homokot szór...

(amikor a babarázós megbeszélésen zsoltra próbálta kenni a babarázást, mármint hogy zsolt kezdte volna, ami nem volt igaz, hisz ő adta neki az ötletet, akkor még zsolt is azt mondta neki kínosan vigyorogva, de szemét vagy...)

Nagy Endre 2014.04.20. 08:34:50

nem tudom emlékeztek-e szilvi és frenki balhéira?na ők párként mentek be bár állítólag már inogott a kapcsolatuk.voltak rendesen balhéik is bennt.majdnem ilyen színvonalon.ők viszont lazán diugtak a mosókonyhában semmi szégyenlősködés.szilvi lazán lepippantotta a párját ahogy késöbb katka a wc.-ben.na ők tényleg ordenárék voltak

Nagy Endre 2014.04.20. 08:36:45

@12 NŐ VOLTAM: nyugi viki nyerni nem fog sőt még a top 3 se lesz meg neki.a párbaján majd szembesítik a dolgaival biztos.nagyon biztosnak érzi magát bennt.

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.20. 08:40:28

@Nagy Endre:

még mindig azt gondolom, hogy Viki a beépített ember, aki a stáb kívánalmainak megfelelően tereli a villában az eseményeket, szóval biztos, hogy ki fog esni, a kérdés csak az, hogy megengedik e neki, hogy benne legyen a top 3 ban...

Conchobar 2014.04.20. 08:42:37

@12 NŐ VOLTAM: "Ám nem számít rá, hogy ő is szerelembe esik, nem csak a nő, a méregkeverőnő azonban nem engedi, hogy a szerelmespár együtt maradjon és tovább kavar" - E sorok írójának agyába nagyon belefészkelte magát a filmművészet, annyira, hogy a szeme előtt zajló valóságot se képes felismeri: felesleges ott vasorrú bábát keresni, ahol olyan párról van szó, akik nem szeretik egymást, akiket csak a kellemesen eltöltött éjszakák tartanak párban, és akik napközben egyáltalán nem tudnak egymással mit kezdeni

Krétagarbó 2014.04.20. 08:43:00

@Dr. Lilu: jó reggelt! Szerintem most nem Izát, mert párbajozni akar vele.

kontratenor 2014.04.20. 08:43:04

@Nagy Endre: Sok buktatóval, de tippelek egy tervet mostantól.
Azért most elég valószínű az Iza-Teó párbaj, de a Teó-Zsófit sem zárnám még minidg ki.
Tegyük fel, az előbbi lesz. Legyen Iza akármilyen lejtmenetben, Teót kibassza, mint a cicát piszkítani. Utána ki jön? Valószínűleg megint Krisz. Aki a mostani tényállás mellett nem Vikit vinné.
Ha most Teó-Zsófi jön, akkor Iza a kövi kiválasztott azután. Na, kit vigyen, ha nem Izát?
Szerintem Viki még sokáig lesz benn, készülj lelkileg.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.04.20. 08:43:11

Milyen csaj ez már? A cigányok köpködnek így.

Conchobar 2014.04.20. 08:44:22

@Nagy Endre: "voltak rendesen balhéik is bennt.majdnem ilyen színvonalon.ők viszont lazán diugtak a mosókonyhában semmi szégyenlősködés" - Az Iza-Krisztián kapcsolat ugyanolyan, mint a Frenki-Szilvi kapcsolat volt, csak pepitában

Nagy Endre 2014.04.20. 08:49:13

@Conchobar: azért nem teljesen.eleve másképp indult a kapcsolatuk bennt.

csiberibe 2014.04.20. 08:53:35

@faszent: én is elítélem a verést. De ez, hogy nyerni akarok, ezért nem verekszem, számomra visszataszító. Mert szerintem ennek az az üzenete, hogy máskor igen.

Nagy Endre 2014.04.20. 08:54:26

@kontratenor: Ha Iza lesz a kiválasztott (Viki, Krisz, biztosan Teó és Au nem biztos hogy rá rakná a jelet)Ha Teó a kiválasztott (Viki, Krisz, Zsófi biztosan, Iza talán).Nem tudni Krisz mennyire gondolta komolyan ezt az Izás párbaját.Viszont Vikinek azt mondta ha visszajön a párbajról bekeményít Teót is fogja rendesen.Hát nem lett.Auval is sincs feszkó, Izával van több e ez megszokott.

kontratenor 2014.04.20. 08:56:52

Megnéztem a köpős videót újra. Nagyon fontos következtetésre jutottam.
>>Van nyárfa a villa közelében.<<

Señor Mosquito 2014.04.20. 08:57:31

Van itt még valami, már volt róla szó. „Az asszony verve jó” gondolat még mindig él.

Bizonyos vidékeken a nő másodrendű ember. A feleség is. Erdélyben nagyon határozottan érezhető ez. Vagy szerb falvakban például, ahol az utcán a feleség néhány lépést lemaradva követi a férjét. Vagy ne is beszéljünk az arab helyzetről.

Ez jöhetett elő Krisztiánban. De mérsékelte magát, a fődíjra gondolva. Hiába, az így is elúszott.

Nagy Endre 2014.04.20. 08:57:32

@csiberibe: bocs de azért ne keverjük a kinnti meg a bennti dolgokat.azért ezt mindenki kétszer meggondolja pláne ha 2x visszajött párbajról hogy mit veszíthet.más helyzet idegen emberek szabályok feszkó együttélés stb.azért nehéz.

Krétagarbó 2014.04.20. 08:59:31

@lopiciG: teljesen egyetértek. Izával kapcsolatban is, Trakival kapcsolatban is, és AU-val is!

Nagy Endre 2014.04.20. 08:59:49

@Hópyhe: Azért ne tegyük ezt bele ennek semmi köze ehhez.Akkor meg van olyan hely ahol a feleség úgy beszélhet a férjével mint egy utolsó senkivel és ezt el is fogadják?Ismersz ilyen helyet?

harcosDuke 2014.04.20. 08:59:57

@12 NŐ VOLTAM: Viki szétbomlasztott valamilyen szerelmet? NA, HOGY ÉN MIRŐL MARADTAM LE?

faszent 2014.04.20. 09:02:03

@12 NŐ VOLTAM:

amikor viki párbaján Simon "úgymond" melléállt a kisfilmben, szerintem már tudta, hogy Viki a beépített ember, és üzente neki, hogy most melléáll, mert majd a végén lesz jó kiesni, amúgy ha nem is fogják kifütyülni Vikit a stúdióban állva, mint Glenn Closet az Operában, de idekinn majd szembe kell néznie a közutálattal, és mivel amúgy sincs rendben magával, ezt nem lesz egyszerű megemésztenie, egy élet is kevés lehet hozzá... valahol most láttam egy bejátszást a trikótépésről, hát mikor azt Simon letépte neki ez még egy viszonylag karcsú nő volt a mostani állapotokhoz képest, nem tudom menni fog e a fogyás neki, ha elolvassa a rengeteg jogos szidalmat.

Krétagarbó 2014.04.20. 09:04:01

@csiberibe: boldog szülinapot!!
És mindnekinek nagyon szép ünnepeket kívánok!

Nagy Endre 2014.04.20. 09:05:44

@faszent: szerinted megéri az rtl-nek hogy megint egy beépített emberrel csinálja a feszkót?nem értem a logikát ebben, és ehhez válogatták a ezeket az embereket ahol vikike a fény az éjszakában?hát akkor elég szarul végzik a munkájukat...

faszent 2014.04.20. 09:06:22

@csiberibe:

Egyetértek veled, gusztustalan volt az indoklás, jól le is bukott vele Krisztián,
én csak azt próbáltam mondani, hogy a "nem ütök meg nőt" ugyanilyen árulkodó, általában olyanok mondják, akiknek a fejében ez az ügyintézési mód megfordul. Egy normális embernek eszébe se jut ilyet mondani, mert alapjáraton nem verekedéssel próbálja megoldani a problémáit, a "nem ütök meg nőt" olyan macsós állítás, nem ütöm meg a gyenge nőt, mindenki más szabad préda...

Viszont általában nem szokott igaz lenni egy alapjáraton agresszív embernél, hogy pont a nőt nem üti meg, sőt.

Nagy Endre 2014.04.20. 09:07:06

@Krétagarbó: Én is Mindenkinek kellemes Ünnepeket!

Krétagarbó 2014.04.20. 09:07:46

@Conchobar: ez egy hülyeség. És nem kezdek el ezen vitatkozni, csak annyit, hogy nincs az az ok, amiért gyengébbeket fizikailag bántunk, akárki is a gyengébb. (Nő, gyerek, férfi.)

LittlePurple 2014.04.20. 09:09:03

@12 NŐ VOLTAM: ezt tényleg nagyon szépen leírtad, sajnos nem láttam az egész filmet, csak bemutatóban. az igaz, hogy a kotonsapkás vikkancs mostanában nem mutogatja a méregfogait, de azért nem mindig tudja elrejteni, csak kivillan ám.
És az iza-trak attack kapcsán egy szemernyi lelkiismeretfurdalás sem merült fel a kotonsapkás vikkancsban? egyrészt mert az előzményekhez elég nagymértékben hozzá járult, másrészt pedig hogy anno a simonnal ő is ugyanezt tette!!!

Nagy Endre 2014.04.20. 09:09:48

@faszent: Tegnap este már leírtam de tartom hogy vannak helyzetek amikor nem az illető neme számít hanem az hogy mit tett.Elsődlegesen mindenki ember és utána jön az hogy nő vagy férfi.Nem lehet mentség mindig az hogy a saját neme mögé bújik az illető és így tesz meg bármit is és ez mindkét nemre vonatkozik.

Conchobar 2014.04.20. 09:13:30

@Hópyhe: "Bizonyos vidékeken a nő másodrendű ember" - Hagyjuk már ezt a 'nő'-t a csudába. A nő nem egy hím, nem áll(hat) le kakaskodni férfiakkal, nem boríthatja el az agyát a tesztoszteron, nem feszítheti végsőkig a húrt, nem akarhatja föld alá döngölni a másikat. Ha mégis megteszi, akkor már nem tekinthető nőnek, legfeljebb egy a helyzetével visszaélni próbáló némbernek

Conchobar 2014.04.20. 09:15:18

@Krétagarbó: "És nem kezdek el ezen vitatkozni, csak annyit, hogy nincs az az ok, amiért gyengébbeket fizikailag bántunk, akárki is a gyengébb" - Nincs. Egész addig, amíg nyilvánvalóvá nem válik, hogy pont ezzel akarnak visszaélni

faszent 2014.04.20. 09:17:29

@LittlePurple:

Ha a tank extra fizetést kap a kavarásaiért a retektől, akkor nincs neki lelkiismeretfurdalása, mert az letette a retekhez örzőbe... bár én úgy látom alapjáraton élvezi a rettenetes kavarásait, uszításait, pálfordulásait, neki győzelmi mámor volt csitítgatni Krisztiánt, és már amúgy is rég elültette benne az Izával való párbaj gondolatát, tehát örült, hogy tovább öntözgetheti a gondolatot, hátha kisarjad, és ez a hosszúkéses joker tényleg kiviszi Izát,
de remélem ebbe viszont belebukik, mert ez szerintem tényleg visszataszító lenne... Éljen AU!

Conchobar 2014.04.20. 09:23:07

@LittlePurple: "egyrészt mert az előzményekhez elég nagymértékben hozzá járult, másrészt pedig hogy anno a simonnal ő is ugyanezt tette!!!" - Jó érzés megtenni bűnbaknak ezt a Vikit? Iza és Krisztián ugyanazt csinálta volna akkor is, ha Viki nincs is a műsorban. Ami meg Simont illeti, nehogy felmentsünk már egy olyan valakit, aki a saját hülyesége miatt kényszerült távozni: basztatta a kacsát a szárnyánál fogva, később bóléztatta és mikor a többiek (tehát nemcsak Viki!) megrótták érte, nem akarták az áéllatok közelébe engedni, még akkor is Simonnak állt följebb

XO 2014.04.20. 09:25:32

@csiberibe: Boldog születésnapot! :)

Mindenkinek boldog nyuszit! :)

Hajrááá Iza! :)

Nagy Endre 2014.04.20. 09:25:33

Egyébként én nem gondolom hogy napközben Iza meg Krisz nem beszélgettek és este szinte gombnyomásra meg együtt aludtak.Azért ilyen nincs.A bulikon Krisz merevsége és féltékenysége miatt (amire oka nem volt csak Viki elhintette nála ezt) Iza sem igazán érezte jól magát ez érthető.Még félreérthető helyzet sem volt.Azért az szar amior valaki megpróbál úgymond viselkedni csak hogy a barátja ne legyen féltékeny.

LittlePurple 2014.04.20. 09:28:01

@faszent: örülök, hogy Te is így látod! egyet értek Veled!
én alapjáraton gyűlölöm az aljasságot, a gonoszságot, és ahogy @lopiciG és @Krétagarbó is gondolja: Aurelio mindezektől mentes, élvezi, éli a játékot, és mivel senki sem hibátlan, ő sem, de ő még a hibáival együtt is szerethető játékos.

Conchobar 2014.04.20. 09:28:17

@faszent: "már amúgy is rég elültette benne az Izával való párbaj gondolatát" - Minek ez a marhaság? Boszorkányavatásra és -égetésre készülünk? Krisztián és Aurélió rengeteg alkalommal fenyegetőzött jelrakással (Iza felé is). Két hónapja tán, hogy Viki mondott olyat Zsoltéknak, hogy megpróbálja Krisztiánnal és Izával egymásra tétetni a jelet, de nem lett belőle semmi. Azóta viszont rengeteg dolog történt már

Nagy Endre 2014.04.20. 09:30:50

@Conchobar: Viki ott abban volt szemét hogy azt mondta hogy rendezzék le azt a dolgot ezt nem kellett volna mondania.Nem hinném hogy Simonnak megy krisztián de jó hogy Józsi közbelépett.Amikor Charlotte beszólt Teónak hogy miatta esett ki Alexa na az is hasonló szép dolog volt pl.

csiberibe 2014.04.20. 09:31:21

@Nagy Endre: én meg úgy gondolom, ilyen helyzetben az ember őszinte, mert az idegességtől elborul az agya. Ami azt jelenti, igen, képes lenne ütni, ha kint lenne.

csiberibe 2014.04.20. 09:32:59

@Nagy Endre: ja, Viki az ördög. Krisztián pont ilyen féltêkeny lenne nélküle is.

Nagy Endre 2014.04.20. 09:33:46

@csiberibe: ok te ezt így látod én meg másképp.megbeszéltük.

LittlePurple 2014.04.20. 09:35:45

@Conchobar: nem védem simont, de a pólótépésért zárták ki, aminek a vikkancs masszív lelkiterrorja volt az előzménye! a kotonsapkás vikkancs akkor többek között azt is mondta, hogy házasodjanak össze sárlikkal, és haljanak meg! nem a kacsa volt a fő érv!
nem bűnbak a vikkancs, de el kell ismerni, hogy rendkívül aljas, sz.rkeverő! büszke lehet rá a családja és önmaga is, majd kinti életben is kamatoztatja a remek képességét!

Nagy Endre 2014.04.20. 09:35:54

@csiberibe: nyílván benne volt ez a előzmények ismeretében is de viki mindig táplálta ezt.krisztián elismerte hogy féltékeny.más meg marokszám zabálja a sósmogyorót nem vagyunk egyformák:)

Conchobar 2014.04.20. 09:37:18

@Nagy Endre: "Egyébként én nem gondolom hogy napközben Iza meg Krisz nem beszélgettek és este szinte gombnyomásra meg együtt aludtak" - Nem nézted az eddigi összefoglalókat? A teljesség igénye nélkül: az elején Krisztián észrevételezte, hogy napközben Iza kiállhatatlan, este viszont már egészen másképp beszél. Később Aurélió szóvá tette, hogy milyen pár Iza meg Krisztián, hogy napközben még egy szót se váltanak (elmondta, hogy ő meg Teó azért különb, mert ők napközben is beszélgetnek). Továbbá nem volt olyan összefoglaló, ahol napközben Iza és Krisztián elbeszélgetett volna, ha másról nem, hogy melyikük kire rakja a jelet, melyiküket ki felől fenyegeti veszély, hogy legalább egyeztettek volna

Nagy Endre 2014.04.20. 09:37:30

@LittlePurple: amikor bejött az anyja és mondta neki hogy még az imát is minden este elmondja akkor kész voltam:D anyuka meg dícsérte szépen játszol kislányom büszkék vagyunk rád.

lopiciG 2014.04.20. 09:38:34

Szerintem most Iza lesz a kiválasztott... a legutóbbi balhéja miatt a többiek szemében is nagyot esett... lemerem fogadni, hogy az elkövetkező napokban bocsánatot fog kérni Trakitól, hogy a családját szidalmazta. Vagy saját magától, vagy a villanővér sugallatára...
Ha Teót hívja ki, (bár nem hiszem, hogy sok konfliktusok volt) még az is lehet, hogy kint marad... túl sokan szavaznának Iza ellen most...
Helyében én Vikit hívnám ki, ellene lenne esélye, ha tudná hozni a megtépázott idegrendszerű és bűnbánó figurát..

rábassztáhessspicsába 2014.04.20. 09:40:06

Drága testvéreim, eme Szent ünnepen mi mivel foglalkozunk...ezekkel a nyomorultakkal és hülyeségeikkel.:)
Pont Húsvétra időzíteni ezt a köpködéseshaljonmegacsaládod adást mily figyelmes, szépséges, kedves ajándék az rtl klub 2-től és a VV stáb kreatívjaitól, köszönöm nekik (kapják be a ló f*).
Aztán szívrepesve várom, hogy sixx atya milyen misét celebrál ma nékünk "villabuziknak". :)

Nagy Endre 2014.04.20. 09:42:56

@Conchobar: Ez is két emberen múlik.Na én sem nagyon láttam korábban hogy Teó annyira beszélgetett Auval csak amióta kiestek a haverjai azóta inkább.Izáék nem taktikáztak nem fogtak össze senki ellen ez még szimpi is.Biztos beszélgettek napközben is ezen ne lovagoljunk nyílván nem voltak az úgy mint Zsolt és Dorka.De épp Iza mondta tegnap hogy Krisz meghóditotta és utána nem tett semmit a kapcsolatukért.Ebben is van valami hogy természetes ami van.Lehet Krisztián itt nem akart nagyon megnyílni Izának mert tudta hogy vissza is élhet vele ahogy Iza sem nyílt meg neki annyira.

Nagy Endre 2014.04.20. 09:44:02

@lopiciG: Viki védett lila van rajta.

Conchobar 2014.04.20. 09:44:31

@Nagy Endre: "Viki ott abban volt szemét hogy azt mondta hogy rendezzék le azt a dolgot ezt nem kellett volna mondania" - Mi ez a 'mondta' baromság? Avval nem sértett senkit, abból senkinek nem lett hátránya, hogy mondta (ha a 'mondta' helyett azt hoztad volna fel, hogy beállt ajtóba, hogy ne tudjanak a többiek beavatkozni, akkor talán egyetértenék veled, noha Viki rendkívül dühösnek tűnt, ergo nem holmi szemétség, hanem a düh motiválta azt, hogy reménykedett Simonnak a Krisztián általi megruházásában)

nemszázas 2014.04.20. 09:44:36

@faszent: Ember, nem kell két nicken írnod, ha egy nicken írsz, akkor is el fogják olvasni a véleményed. Tudom, további szép napot:) nektek is:)

rábassztáhessspicsába 2014.04.20. 09:45:38

@Rezsicsökkentő Hapcibenő:

Húúúúúú de jó neved van .....irigykedem. :)

Nagy Endre 2014.04.20. 09:46:44

@Conchobar: tök mindegy hogy beáll az ajtóba vagy sem de ő jól tudta hogy mit mond.Neki csak jó ha valamelyiket kibasszák.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.20. 09:49:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nyuszi által hozott ajkakat?

@csiberibe: Mindig ezzel a hisztivel rontod el, így vissza is mondtam az ajándék brilliánst.

nemszázas 2014.04.20. 09:49:30

@Krétagarbó: igazad van, erre nem is gondoltam, de így gondolkodhat valóban.

Conchobar 2014.04.20. 09:51:40

@Nagy Endre: "De épp Iza mondta tegnap hogy Krisz meghóditotta és utána nem tett semmit a kapcsolatukért" - Kifelé a kapcsolatból, mindketten önmagukat fogják felmenteni/felmentetni mások által, míg a volt partnert mindenfélének elmondani. Nem szabad ezeket az önigazoló kijelentéseket komolyan venni. Ismételten le kell szögezni: nem szerették egymást (de nem is akarták), csak a szex kötötte őket össze, etekintetbenben viszont megtalálta a zsák a foltját

lopiciG 2014.04.20. 09:52:49

@Nagy Endre: ja tényleg.. a francba :)

Mók_Ica 2014.04.20. 09:56:59

@sixx: köszi drága, kihoztad a maximumot :) boldog nyuszit :)

Nagy Endre 2014.04.20. 09:58:09

@Conchobar: Ha csak a szex akkor első este kufirc van és kész nincs körítés semmi.De nem ez történt.Akiket csak ez tart össze kinnt és bent is azok még eddig se mennek el.

Nagy Endre 2014.04.20. 09:58:47

na szép vasárnapot mindenkinek!

Conchobar 2014.04.20. 10:01:44

@LittlePurple: " aminek a vikkancs masszív lelkiterrorja volt az előzménye" - Szinte az összes villalakó a nyakaskodó Simont támadta azon az estén. És amit Viki mondott erről, az teljesen életszerű: Vikit ingerelte Simon magatartása, hogy az nyakaskodik, hogy nem hajlandó belátni a hibáját, nem hajlandó elkussolni, hogy azt akarja, hogy övé legyen az utolsó szó. Ami meg Viki 'lelkiterrorját' illeti, a többieknek legalább annyira szúrta a szemét a Simon-Sarlot kapcsolat, mint Vikinek (pl.Aurélió bekukkantott a paplan alá a többiek aszisztálása mellett)

Conchobar 2014.04.20. 10:03:14

@Nagy Endre: "de ő jól tudta hogy mit mond.Neki csak jó ha valamelyiket kibasszák" - Te gondolatolvasó vagy? Mert, ha nem, akkor el nem tudom képzelni mi alapján irkálsz ilyeneket

beacska 2014.04.20. 10:05:36

jó reggelt, jó szurkolást!
elutaztunk nagypapához, úgyhogy csak kicsit tudok lenni, de kötelességemnek érzem, hogy szurkoljak Izának ezerrel, mint az Iza Fan Klub alapító tagja!
HAJ_RÁ IZAAA!

Iza és Krisz nincs könnyű helyzetben. 20 évesen bezárva a szerkesztők maximálisan magukra hagyták őket, sőőőt! Gondolom, még ingerlik is a szakadtmarhát. Kéretlen tanácsadónak meg ott van Viki, akinek sikerült a békítésnél a "akkor ezt most jól jegyezd meg, és sose felejtsd el neki" keresetlen szavakat duruzsolni Krisztián fülébe.

Nem mentegetem Izát, csúnyákat mondott, de nekem nem az anyázás, meg a haljon meg a családod volt csúnya (vhogy sosem értettem meg, miért ugranak erre a cigók, hisz nekem NEM kurva az anyám, nnna, mindegy), hanem, hogy a "bátyádat meg biztos megverték már". Nyilván, ez volt K. legnagyobb félelme, a tesó belekeveredhetett vmibe...EZ volt a legnagyobb genyaság, a többi csak szócséplés.

Krisztián meg: amikor rákerült a zöld, bekattant, azóta idióta. Sajnálom Izát, h szereti, és próbál vele szót érteni, én már rég leszartam volna. Aurélió hisztiben kismiska K.-hoz képest.

A szavazás meg szart sem ért, nem voltak a listán: Krisztián, Viki és a szerkesztők...csak szegény Iza. nanná, hogy a sok birka rányomta...sajna, Izának harangoztak, be kell látni, de én még szorítok neki, hátha történik vmi csoda! Úgy nézem, a szerkik megkegyelmeztek Teónak, hát legyen, nézzük még 3 hétig Teodórát Iza helyett :(((

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.20. 10:06:06

@Mók_Ica: Én is kihoznám a maximumot mókucok gyöngye:)

Conchobar 2014.04.20. 10:06:51

@Nagy Endre: "Ha csak a szex akkor első este kufirc van és kész nincs körítés semmi.De nem ez történt.Akiket csak ez tart össze kinnt és bent is azok még eddig se mennek el" - Atyaúristen! Még ilyen kisgyerekes naivitást! Hát komolyan azt hiszed, hogy csak az egyszeri szex tud jó szex lenni (olyan, ami egymás mellett tart két embert)? Azt hiszed talán, hogy másodjára már fájna?

kontratenor 2014.04.20. 10:16:48

@sixx: "Ha jól számolom, KokkIza nyert 4-3-ra" - grat, ennél profibban nehéz summázni ezt a nem túl romantikus nyálcserét. :)
[A poszt többi része most elég tárgyilagos, de megértem: most a sonkára kell koncentrálni.]

faszent 2014.04.20. 10:19:34

@beacska:

én bírom Teót is, szórakoztat, már amennyit mutatnak belőle, de hát megalszik a szájában a tej, és ha valakinek muszáj mennie akkor inkább menjen ő, bár nekem egy szerethető karakter marad. Szavazni viszont Izára fogok, még akkor is ha totálisan öngyilkos kamikázéba ment át, mert elszabadult nála valamilyen eszelős vírus...

ami viszont Krisztiánt illeti, őt sajnos kőkeményen ejtettem, láttam már ilyen féltékeny iszákos nőverőt, nagyon szomorú lennék, ha a retek őt ültetné a győzelmi székbe, mikor itt van nekik tálcán ez az összkomfortos, kacsalábon forgó tűzijáték parádé AU...

Jemi 2014.04.20. 10:21:50

Sziasztok!

Én eleve nem is értem, hogy emberek miért jönnek össze párkapcsolatosdiból a villában. (ha persze nem ez van megirva a forgatókönyvben..)
Azt sem értem hogy Vikit miért támadják annyian,ő játszik ott egyedül,a többiek meg csak élnek ott mint marci hevesen.
Abban igaza van krisztiánnak,hogy lehetne annyi esze a "modellnak" hogy azoknál a feladatoknál csak undoritóak voltak az állatok de ártalmatlanok,semmi baja sem lesz ha belenyúl egy marék gilisztába.
Szerintem az a csaj ritka undoritó,és ha a villalakóknak lenne annyi eszük, hogy az Aureliót választanák jelöltnek, és az Aurelio vinné ki az a szupermodellt párbajozni akkor simán kinthagyná..

Mók_Ica 2014.04.20. 10:24:34

minden komment-társnak boldog húsvétolást kívánok :)

www.youtube.com/watch?v=3IPtGXaMNy0

kontratenor 2014.04.20. 10:30:26

@Jemi: Vigyázz a Vikit támogató mondatokkal, mert itt hármunk-négyünk kivételével szinte mindenki ugrik erre. Annyira bele akarnak magyarázni mindent, hogy mert játszik, minden lépése aljas. Már a tettlegességet elkerülendő szétválasztási manőver közbeni szavairól is kihozták, hogy undorító. Olyannyira be van itt mártva, hogy sokkal egyszerűbb állandó eposzi jelzőkkel (kotonsapkás Vikkancs) illetve aláásni, mint elfogadni, hogy ő az egyetlen, ak játszik és használja az agyát.

Mona Lujza 2014.04.20. 10:30:32

@beacska:
Hajrá IZA! Akkor is, ha már késő.

beacska 2014.04.20. 10:34:40

@faszent: hát igen, szűk lett a felhozatal. Akármi is volt tegnap az összefoglalóban (meggyőződésem, h Krisz nem önként higgadt le, de azt nem tették be, nanááá), nálam még mindig HAJ-RÁ IZAAA! a többit nem nagyon tudom szeretni (azért Kriszt is kamázom, csak egyre nehezebben)

beacska 2014.04.20. 10:36:47

@kontratenor: azért lehet véleményem a szétválasztó-békítő mondatáról, nem? kiben mi hagy nyomot...

kontratenor 2014.04.20. 10:38:40

@beacska: Az összefoglaló, a feltett kérdések, stbstb eléggé egyoldalú, nekem is hiteltelen.
(De amit most Iza megengedett magának az több, mint undorító.)
Nagyjából reális indikátornak az Au-Zsófi-Teó vélemények megváltozásának mértéke lesz.
Eddig előbbi kettő biztosan Izával értett többször egyet Iza párkapcsolata terén, de még Teó is, amennyire az ő véleményét bármiről is érezni.
Most mejd meglátjuk, ők hogy állnak a dologhoz. De még ebben is görbe a tükör, mert Krisz védett.

kontratenor 2014.04.20. 10:41:29

@beacska: Lehet. De szerintem irrális súllyal van itt az az oldal képviselve.
Amúgy nem vagyok meggyőzve arról, hogy ott Viki helyezkedett. Gondolj bele. épp nőként kellett lefognia nyolcvan kiló dühös izmot. Ráadásul olyan személyt, akit meg szeretne védeni, nehogy hülyeséget csináljon. Nehezen képzelem el, hogy valaki ilyenkor helyezkedős mondatot generáljon. Meg akarta védeni plátói szerelmét. Pont.

Conchobar 2014.04.20. 10:43:23

@kontratenor: " Annyira bele akarnak magyarázni mindent, hogy mert játszik, minden lépése aljas" - Valahol középütt lehet az igazság. Viki nem csak játszik, hanem ő ilyen lehet a valóságban is. Ő beugrat másokat. Már akit lehet. Nem gonoszságból csinálja, hanem inkább azért, mert ez jót tesz az önérzetének, mert ha beugranak neki, akkor másokat roppant ostobának, önmagát viszont okosnak, nagyon okosnak látja. Nem szép tulajdonság ám ez se, úgyhogy teljesen fölösleges a valóságtól elrugaszkodva gonosz boszorkánykodást tulajdonítani neki

kontratenor 2014.04.20. 10:45:01

@Conchobar: Jól súlyoztad. Én is így érzem, ezzel kompenzál, ez maradt neki.

Conchobar 2014.04.20. 10:48:51

@kontratenor: "Nehezen képzelem el, hogy valaki ilyenkor helyezkedős mondatot generáljon. Meg akarta védeni plátói szerelmét" - Helyezkedős mondat? Egyszerűen csak meg akarta oldani a hirtelen támadt problémát. És ügyesen meg is oldotta. De mindez nem lehet arra ok, hogy nem létező szerelmeket akarjunk a dolog mögé látni (mikor épp a tegnapi összefoglalóban volt az, hogy Viki nagyon rondán elárulta Krisztiánt, beárulta Auréliónak, hogy tőle tart Krisztián)

egyemakisszíved 2014.04.20. 10:50:01

Viki eléggé megüli ezt a játékot, mindenre, mindenkire rátelepszik. Mindent tudni akar, mindent irányít, amit ő eltervez, annak úgy kell lennie, a többiek maximum alkalmazkodhatnak hozzá. Van egy bunkója is, amit ő tart kézben, megnyomja a gombját, rögtön állatvédő vagy féltékeny lesz belőle, megy ordítani, sértegetni, fenyegetőzni, ahogy kell. Remélem, beteljesedik rajta a sorsa, amit Simon kívánt neki, legyen lehető legtovább játékban, de ne tudjon nyerni.

kontratenor 2014.04.20. 10:53:28

@Conchobar: Utóbbit én sem értettem. Annak a helyrerakásával még várok. Rendezői túlkapásnak éreztem (erősen valahonnan kivágott mondatnak tűnt), megvárom, mi kerekedik belőle.
De továbbra is az a fő reményem, hogy Krisz váratlant húz és dob egy Teót. Nem, nem nézem ki Kriszből. Egyszerűen mást szeretnék, mint ami nagyon várható.

faszent 2014.04.20. 10:56:23

@kontratenor:

"Amúgy nem vagyok meggyőzve arról, hogy ott Viki helyezkedett. Gondolj bele. épp nőként kellett lefognia nyolcvan kiló dühös izmot."

És ilyenkor azt mondjuk a dühös izomnak, hogy jól jegyezd meg mit mond most Iza, jól jegyezd meg az összes sértést, hogy majd a párbajon felhasználhasd ellene?

Egyszerre buzdítja arra, hogy a sértéseket jó alaposan megjegyezze (vágódjon a húsába hadd kínlódjon rajtuk, ahelyett, hogy elengedné őket) másrészt, hogy majd vigye ki Izát párbajra...

hát erre csak azt tudom mondani neked, hogy AHA..

az ilyen tipúsú embert imádják utálni a szappanoperákban, de az életben ténylegesen mérgezik az ember életét, olyanok, mint a mérgezett kút...

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 10:56:48

Sixx: Jó vót a hogyvót! Köszi, ez teccett olynagyon! "Ha jól számolom, KokkIza nyert 4-3-ra. KokkIzát Debil fogja le, és igyekszik a száját is betepasztani, mert, valahol joggal, attól tartanak, hogy ha az ez így folytatódik, Traktoros leszakítja a fejét és belehány a tüdejébe (also known as Jimmy-tviszt)."

kontratenor 2014.04.20. 10:58:48

@faszent: ez a szépen becsomagolt "legyél te az okosabb". Ne mondd, hogy nem ezerszer jobb tanács, mint a danicsos "jujujj, áljj ki magadért, csak magadnak legyél fontos, ugye, okos leszel, Krisz, ugye"

rábassztáhessspicsába 2014.04.20. 10:59:32

Ja, igen, nyerjen Au, mert ő aztán megérdemli. Booooáf

XO 2014.04.20. 11:08:06

@beacska: EKG! :)
Hajrá IZAA! :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 11:09:18

hát én nem bírtam ezt a részt teljesen meghallgatni. Szelektív látás, szelektív hallás. én mindig elcsodálkozom (gondolom a szociális környezetem mássága miatt), h emberek hogyan tudnak kitalálni - aztán kimondani ennyi válogatott szennyet a szájukon. IGAZÁBÓL csak arra tudtam figyelni, h meg sikerül-e állítani Kriszt. az ő reakcióit néztem és aggódtam a srácért. IGAZÁBÓL még mindig van egy olyan érzésem, h a lavina még nem állt le. nem tudnak elmenni egymás mellett anélkül, h oda ne szúrnának. kérdés, h meddig bírják. BESZÉLJENEK MÁR VELÜK PSZIHOLÓGUSOK!

beacska 2014.04.20. 11:10:24

mondjuk, arra kíváncsi vagyok, h D.D amikor visszanézte az adást, akkor is K. mellett állt-e. Nem tudom elfogadni tőle az "Izát mélyen elítélem, de add elő" dumáját...a búcsúzásnál K.-t megölelte, Izához oda sem ment...milyen mentor az ilyen???pfúúújjjj...

beacska 2014.04.20. 11:12:12

@katicaa a hétpettyes: ugye, én is ezt mondtam! 200%-ban a szerkesztőket hibáztatom, h hagyták, h idáig fajuljanak a dolgok. Ők meg, gondolom a tenyerüket dörgölik, és fizetik egymásnak a prémiumot...broáf

XO 2014.04.20. 11:22:31

@beacska: erre mondtam én,hogy ez volt a sajnáljuk trakit és nyerje meg a vv6-ot rész! Pedig Iza elmondta DD-nek előtte,hogy mi volt...remélem,hogy visszanézi,de sajnos amit mondott azt már bekajálták a nézők! Csodás állásfoglalás volt a retek részéről by DD!

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 11:24:31

kávészünet megvolt, főzök tovább.

kontratenor 2014.04.20. 11:25:09

@XO: Ezt én most nem érzem. Állásfoglalás volt a vágás, a szavaztatás, a rendezés.
De D.D. részéről nem értem, miért állásfoglalás, ha Kriszt győzködi. Azt kell győzködnie, aki nem akarja csinálni.

Ni4N 2014.04.20. 11:27:51

A tegnapi műsor volt eddig a legfaszább, kicsit csalódott vagyok, hogy nem estek egymásnak, de nem volt rossz... nem is értettem, hogy a többiek miért nem hagyták, hogy 'tegyék a dolgukat', azoknak nem kell a pénz?:D

Ha a mártír paraszt meg a topláma ezek után is bent marad, én fajt váltok. :3

XO 2014.04.20. 11:29:05

@kontratenor: mert ő is,mint a retek, piedesztálra emelte trakit,mintha ő egyáltalán nem lenne nyakig sáros ebben a történetben!

beacska 2014.04.20. 11:29:48

@kontratenor: igen, de a két mentoráltja közt nem csak, hogy K. mellé állt, de még Izát is minősítette. EZT nem tehette volna meg. semlegesnek kellett volna maradnia.

beacska 2014.04.20. 11:31:00

@Nl4N: kezdheted a váltást, maradnak ;)...remélem fotókon dokumentálod a dolgot, engem érdekelne. választottál már új fajt? vagy ahogy sikerül? ;)

nemszázas 2014.04.20. 11:31:25

@XO: lehet, hogy csak berregtetni akar:)

kontratenor 2014.04.20. 11:38:55

@sixx: ja, és egy animgif-javaslat
mondjuk "hogy lehet ezt a szart elviselni" címmel
valovilag.hu/video/246969 0:40-0:45
ahogy Tünde bedobja egyedül azt a felest
:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 11:56:48

@beacska: "Nem mentegetem Izát, csúnyákat mondott, de nekem nem az anyázás, meg a haljon meg a családod volt csúnya (vhogy sosem értettem meg, miért ugranak erre a cigók, hisz nekem NEM kurva az anyám, nnna, mindegy), hanem, hogy..."
Ezek szerint, ha nem kurva, nem kell ugrani, tehát Iza azért ugrik a retekkurvázásra, meg ribancozásra, mert valamiért magára illőnek érzi ezeket a jelzőket. (?)

kontratenor 2014.04.20. 11:57:30

@beacska: meghallgattam, tényleg állást foglal, kár :(

PiszkosFreddy 2014.04.20. 12:06:16

Ez miért olyan világrengető?
Nálunk a cégnél minden nap többször volt ennél czifrább is...
Mondjuk a VIII-IX kerben a sokkal szigorúbb élő műsor ingyen van - ellenben a kábel tv-ért,meg a benne tocsogó nem kevés reklámdíjért (amit tudvalevőleg a mi zsebünkből szponzorálnak) komoly pénzt húznak ki a zsebünkből.
Kulturális adó gyanánt.
...és akkor ezt kapjuk...

faszent 2014.04.20. 12:09:02

@XO:

DD tudja, hogy Iza akarja ezt az éneklést mindenképpen, őt nem kell győzködni, akit győzködni kell az "szegény" "hátrányos helyzetű" Krisztián, ezért állt az ő pártjára, hogy ezzel motiválja Krisztiánt, hogy vegyen részt, de szerintem ő éppúgy fél Krisztiántól, ill. a benne lévő potenciális erőszaktól, mint a többiek a vellában. Ezt hívjuk az erő felé való meghajlásnak, engedékenységnek és elnézésnek. Ettől függetlenül, nem is nagyon tehetett mást, minthogy elítélje amiket Iza abban a helyzetben eszelősen mondott, és ráadásul ő nem is volt ott, hogy mindazt hallja, amit addig viszont Krisztián engedett meg magának Iza pocskondiázásával (amit előbb fogad el mindenki, mivelhogy egy férfi mondja a nőnek, és minden nő alapból rib, pláne, ha még be is megy a villába, és ott még viszonyt is kezd).

Ha valakit, akkor én Izát sajnálom az önuralomhiánya miatt. Krisztiánt viszont már nem tudom sajnálni semmiért, mert megszerezte, amit akart, Izát, és ezzel a férfiasság grimbuszát, és most meg lépne tovább, hogy a rib ne akadályozza őt a csúcs felé való menetelésben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 12:10:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja és nem vagyok "cigó", az anyám se kurva, a testvérem se keveredett semmibe, de alighanem engem is le kellett volna fogniuk, ha az én arcomba okádják így ezeket a szavakat.

Raszputyina 2014.04.20. 12:12:08

Hát akkor most jöjjön egy coming out: én a kezdet kezdetétől Vikinek drukkolok. Végre egy nőnemű játékos, aki az eszével, nem pedig jó helyen található domborulataival akar célt érni. Szarkavaróként ment be, úgy is viselkedik. Szemmel láthatóan ő az egyetlen, aki tudatában van, hogy más az, ami bent történik, és más az, amit láttatnak velünk. Ha benne akar lenni az öfikben, akkor konfliktust kell generálnia, és mindenben jelen kell lennie. Nem értem az ellene intézett kirohanásokat (amik leginkább az illető kommentelőket minősítik), ez egy játék, aminek - lássuk be - elég nagy a tétje, és ezért meg kell dolgozni. Hajrá Viki, rá szavaznék bizony, ha lenne okostelóm (de nincs, mert minek).

Kecses 2014.04.20. 12:23:03

Iza, ilyeneket nem illik mondani!

Rémület 2014.04.20. 12:28:11

Grimbuszát... Hehe.
Feladtam a semlegességemet. Viki-drukker lettem. Amúgy nem értem én ezt a "Viki szedi szét a gyönyörű románcot" dolgot. Nekem aztán pampoghatna hülyeségeket, ha szerelmes vagyok és viszont szeretnek. Ja! Hogy itt ilyesmiről szó sem volt?

Ni4N 2014.04.20. 12:32:18

@Raszputyina: Annyira szeretnék egyetérteni veled, ami a Vikit illeti. Nekem is nagyon bejön, hogy az eszével próbál érvényesülni, jól csinálja, baromi nehéz lehet néha nem röhögni... :D csak nekem mégse tetszik amit csinál... nőnek kijáró tiszteletet, figyelmet vár el, közben meg úgy viselkedik, hogy hát na.... nem nőies.

Én Aurélió fan vagyok mert róla mindig az jut eszembe, amit a Gandalf mondott a Pipinről, hogy ha bolond is megmarad derék bolondnak :3

beacska 2014.04.20. 12:39:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, erre mondtam, h sosem értettem meg, miért ugranak ilyesmire az emberek. ebben nincs semmi ellentmondás

Rémület 2014.04.20. 12:47:43

@Nl4N: Azért folyton dagadtozni valaki inkább genyóság, mint bolonozás. Aurélió azért tud szemétkedni is a jópofáskodás mellett. Ha Izát dagadtozná és nem Vikit, már Aurélióból is előjött volna az állat, mert iza nem engedné el a füle mellett, mint Viki.

Ni4N 2014.04.20. 12:54:40

@Rémület: Ja, a szegény kis szent Vikit ledagadtozza :D ő meg hülyézte az Auréliót, nem mellesleg elég jogosan, de na érted, ezért vannak bent.
Szerintem az Izába már senki nem mer belekötni, nem kockáztatnak se halláskárosodást se nyáltengert... XD

ivógéptanács 2014.04.20. 12:56:42

iza: "dögöljön meg az egész családod'

viki: "legyetek együtt öngyilkosok"

.. nem tudom melyik a nagyobb tahó

beacska 2014.04.20. 13:00:57

@ivógéptanács: "dögöljön meg a gyereked kutyája"

v. "vesszen el a kedvenc zoknid egyik darabja"

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.20. 13:05:23

@beacska:

de jót nevettem! köszi szépen!

(a zokniknak amúgy ez a sorsa, az lenne a csoda, ha nem vész el a párja...)

kontratenor 2014.04.20. 13:05:27

@beacska: egyszer volt felénk valami belga cserediák, ráérzett, hogy magyarul káromkodni művészet
megkérdezte a legrondábbat
és azt a választ kapta, hogy "rosszul főzöl"
vicces volt hallgatni, mikor az utcán tesztelgette új tudományát
:D

Rémület 2014.04.20. 13:09:31

@ivógéptanács: Jaj má! Ez intellektuális humor volt Vikitől, utalva a Rómeó és Júliára. Nem egy kategória a kettő. Bár én az anyázáson se akadnék ki, ha egy kontrollvesztett ideggörcs ordibálja. Nyilván tudnám, hogy nem gondolja komolyan, csak épp állat lett.

beacska 2014.04.20. 13:14:32

@kontratenor: :) és elárulták neki, h mit jelent? vagy csak vaktában lövöldözött? ;)

chinpokomon 2014.04.20. 13:16:25

@Raszputyina: okosteló nélkül is lehet szavazni, csak egy android emulátort kell a gépre felrakni (200MB) és máris regisztrálhatod az összes oktalan telós számodat egyetlen programból. Nekem most 6 szám van regizve, prímán működik.

XO 2014.04.20. 13:21:05

@beacska: :DD
@Rémület: ezt már én is kifejtettem, de a többség fennakadt a szavakon és nem jut el a miértig, a helyzet adta dolgokig...kinek, mikor és mit vágok a fejéhez, helyzet, személy és vérmérsékletfüggő...szerintem! (és csak a legcsekélyebb mértékben függ a kultúrától)

exelensz 2014.04.20. 13:24:04

@rábassztáhessspicsába: Sőt,amint látod itten már tudományos lélekelemzők , szinte a szereplőkkel együtt kelők/fekvők ,mindendtjobbantudokavvről mandorák,kemény csatája zajlik,vannak akik annyira beleélik magukat a helyzetbe,hogyha a király a véres vv kardot végighordozná az országba,vagy üzennének h elfogyott a regiment ,simán beállnának.

Vannak a csöndes szemlélők,,akik talán még szét is tudják választani a játékot a valóságtól és talán a maga nemében műsornak titulált akármit,még a maga helyén is kezelik.

És léteznek olyanok is akik sohasem nézik,azt hiszem nekik van igazuk.Én is beléptem a nézők sorába - milyen is lehet ez a vv érzés ? - hiszen már lement 5 széria. Kell h legyen benne valami. Nos ez egy lópikula ami semmire sem jó de még is valami.

Talán a csatornának összehozza a rezsi költséget.de ha nem azt úgy sem tudjuk meg soha.

Én szeretnék egy olyan vv játékot ahol a fair játék és verseny dominál , és az sem baj ha szórakoztató is és van benne egy kevéske ötlet.

Bodog nyulat! :)

csicserierika 2014.04.20. 13:26:15

@Raszputyina: akkor előbújok én is, mint eső után a giliszta :D
Nem volt kedvem belekeveredni a többségében Viki ellenes kommentelők szerecsenmosdatásába. és visszaverni az összes támadást, mert annyira viszont nem jó ez a széria.
Röhögök, mert a VV4-ben Alekoszt, az 5-ben meg Attilát kutyázták ennyire, mint most Vikit. Csak egy baj van, h apposok döntenek.

XO 2014.04.20. 13:27:46

@kontratenor: K.T 22x mondja, hogy igazából.... :DDD

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.04.20. 13:33:00

Semmiképp sem szabad most Izát kiválasztani vagy kihívni. Ez a némber elásta magát, elmenetelhet akármeddig, leírta magát, esélye sincs a fődíjra. Ráadásul folyamatosan hízik, kb arra lesz jó, hogy a Playboyban benne legyen agyonphotoshoppolva, aztán már csak a Velveten találkozunk vele legközelebb 5 év múlva, amikor leteszi az érettségit:) Szerintem ilyenkor az erősebb, kedveltebbnek gondolt személyeket kellene kiválasztani. Én legalábbis Izát hagynám még egy kicsit benn és Au-t választanám vagy vinném a stúdióba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 13:37:46

@kontratenor: :D ez aranyos volt.
Én viszont már kerültem így kínos helyzetbe, amikor az egyik külföldi munkatársam valahonnan szert tett a "faszkalap" kifejezésre és úton, útfélen ezt üvöltözte... én néha totál be voltam szarva, hogy valaki megver bennünket. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 13:41:00

@csicserierika: az első hetekben én is így voltam ezzel, hiába mondtam, hogy szerintem és általa nyíltan bevállaltan is ez az ő tudatos játéka (persze kell hozzá egy sajátos személyiség is), aztán már nem láttam értelmét, hogy huzakodjak mindenféle dagadtdisznózókkal. :)

beacska 2014.04.20. 13:41:51

@koimbra: a hsz-ed első mondatával egyetértek: semmiképpen sem szabad most Izát kiválasztani, v. kihívni :DD
bár, tökre nem értettem a gondolatmeneted többi részét

bendeguz33 2014.04.20. 13:43:51

A F.sszopó kis r.banc a kinti világban jó szájon kellene törölni valamivel !

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 13:44:32

@beacska: szerintem azért lehet ugrani az ilyesmire, mert olyan, az egyik érintett számára fontos személyt (személyeket) ér támadás -közvetve-, akik 1.) ott és akkor nem tudják megvédeni magukat, 2.) semmi közük a másik két fél nézeteltéréséhez.

Exike 2014.04.20. 13:45:51

Szerintem ebben az egészben az a vicces, h a Retekklub nyilvánvalóan Auréliót szánta az idei szezon főszereplőjének, ehhez képest Krisztián az, aki körül zajlanak az események.
Aurélió max azzal tud bekerülni az összefoglalókba, h minden hülyeséget túlreagál, de már hetek óta nem történik vele semmi érdemleges.

Ami a párbajt illeti, továbbra is Teonak kéne mennie, Iza még egyrészt ráér, másrészt ha annyira akarnak egy Iza-Krisz párbajt (lenne ám nézettség), az most úgysem lehet.

Még csak azt nem értem a tegnapi műsorból, h hogyan tuszkolták be Kriszt a riportba, amikor az zárva szokott lenni. Csak lemaradtunk egy momentumról, amikor ezt utasításba kapták, nem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 13:46:16

@beacska: na pont ezt akartam írni. Az első mondaton kívül, a többit többszöri nekifutásra sem értettem meg. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 13:48:50

@Exike: Au-n néha tökre látszik, hogy hirtelen csak azért csinál vmi műbalhét, azért ordibál, azért műsorozik, hogy benne legyen az öfiben. Lásd a minap a lilakendős hisztije, a killerkaraoki után. ("lilakendő, Zsófibazmeg, érted te ezt, lilakendő! " :D

beacska 2014.04.20. 13:49:19

@Exike: igen, szerintem is utasítás volt. plusz, gyanítom K. nem 10 percet töltött bent...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.04.20. 13:54:38

@beacska: Arra akartam célozni, hogy ez a nő nem csak szellemileg van maga alatt, de már a testével sem foglalkozik. Az efféle reality show-k szereplőit általában felkeresi a Playboy egy ajánlattal, ha vége lesz a játéknak a férfimagazin címlapján fogunk találkozni vele.

És én hagynám, hogy elmenjen a döntőbe, ott legyen a top 3-ban, hisz ő lett a leggyengébb láncszem, az a személy, akit most leginkább utál mindenki. Nánáson most biztos mindenki letölti az applikációt, csak azért, hogy ellene tegyen:) Már csak hatan vannak benn és úgy kell ügyeskedni, hogy az erősebbek kihulljanak.

Nem tudom jobban megfogalmazni, kommunikációs készségem lecsökkent a tegnap esti mulatozás után...vagy alatt.

csiberibe 2014.04.20. 13:56:41

@ivógéptanács: szerintem nézd vissza azt a résut, amikor Viki ezt mondta Rómeónak meg Júliának.

Rémület 2014.04.20. 13:57:17

Mondjuk, ha haverkodnom kéne bentről valakivel, Teot választanám. Kiegyensúlyozott, nem keresi a konfliktust, teljesen normális ember. Ezért is nem került rá még kendő. Lehet vele élni. Persze ezek nem éppen vv-kompatibilis tulajdonságok. Jön mindenki azzal, hogy nem tett le semmit az asztalra... Dehogynem. Normális maradt az elmebajos környezetben. Kéne valami különdíj neki.

beacska 2014.04.20. 14:02:12

@koimbra: mondjuk, most éppen elkezdett megint edzeni (mert most hoztak be nekik végre NORMÁLIS gépeket).
Én egyetértek, maradjon, de én nem találom utáltnak. Iza már rég egy elég sokoldalúnak mutatkozik (itt nem a művészetek terére gondolok, bár ott is: versei elég jók, és a rajzai is). Nagyon erősen változnak benne a "személyiségek" Én éppen ezért bírom. Ő ott bent mindent nagyon intenzíven él meg. valszeg kint is. Ez nagyon fárasztó lehet neki.

de még bent van Teó és Zsófika is, akik mehetnének már a reszlibe (báár, Zs.-t esélyesnek tartom döntőzni)

Rémület 2014.04.20. 14:02:32

@Exike: Krisztián körül nem saját jogon zajlanak az események. Iza nélkül már el is felejtettük volna. Aurélió önálló játékos. Ha nyer, magának köszönheti.

sage5 2014.04.20. 14:05:40

Rtl szerkesztosegben tegnap pacsiztak oromukben, vegre tortent valami, yeeeeaaah job welll done.

XO 2014.04.20. 14:09:16

Oooo anyám! A Shrekben a mézeskalács épp most köpte szembe Farquaad nagyurat! Szerintem zárjuk ki! :))))
@beacska: még mindig EKG! :)

csicserierika 2014.04.20. 14:14:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): olvastalak, és hevesen bólogattam is közben, és gondoltam, h te is többek között ezért nem vagy sűrűbben :) Na, meg ilyen elcseszett kasztingot !

kuki123 2014.04.20. 14:21:58

Már rég le kellett volna csukni a programigazgatót és a főszerkesztőt is az agysorvasztó műsor miatt(meg a többi miatt is) .
A tajtparaszt villalakókat meg haza zavarni egy büdös nagy pofonnal.

Koca Caola 2014.04.20. 14:26:01

Hát ezt a Kokizát eddig nem bírtam, de most nagyot nőtt a szememben! :)
Ez a Betonarcú primitív magszívó, akit Jézusként kezel a nép, meg tényleg egy tajparaszt...

Exike 2014.04.20. 14:26:16

@Rémület: Igen, Aurélió önmagában valóban feltűnőbb jelenség, mint Krisztián, de ez az évad akkor sem róla szól. Eddig Krisztián volt az ügyesebb.

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.20. 14:27:35

@Rémület:

"Krisztián körül nem saját jogon zajlanak az események. Iza nélkül már el is felejtettük volna. Aurélió önálló játékos. Ha nyer, magának köszönheti."

Egyetértek. Plusz Au-hoz képest Krisztián elég egysíkú játékos: a szerepe szerint őszinte, ezen kívül még féltékeny, agresszív és iszik. Aurélió egy egyszemélyes farsangi bál és tüzijáték, Krisztián egy frusztrált tengődő: ül a kanapén napszám, cigizik és iszik, és amíg jóban voltak Izával űzhette a gyönyört nyakló nélkül és féltékenykedett. Ott a pont. Ilyen az, amikor valaki nem tud örülni a szerencséjének és ebből akar tőkét kovácsolni.

lutria 2014.04.20. 14:31:31

És mindeközben a stáb vajon mit csinált,a tenyerüket dörzsölgették hogy milyen jó lesz a nézettség vagy legalább ugrasztották a biztonsági őröket hátha le kell fogni a Krisztiánt mert a KokkIzát fojtogatja?

Nagy Endre 2014.04.20. 14:42:52

@Conchobar: Nem vagyok naiv egyébként, de feketén-fehéren látod ezt a dolgot köztük.Én meg nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 14:43:38

@csicserierika: többek között... igen. :) Meg egy csomóan el is tűntek, ráadásul egy ideje az egész blog átment köszöngetős, meg csókküldős nlfcafé-ba, ami nem különösebben érdekel...
(amiről a vv is tehet persze).

Nagy Endre 2014.04.20. 14:47:31

Aureliot és Krisztiánt nem kéne már hasonlítgatni egymáshoz de a többieket sem.Mindenkinek vannak szimpatikusabb és kevésbé szimpatikus dolgai.A dinnyét se hasonlítjuk a banánhoz.Annyira különböző emberek kerültek össze bennt és ez nem egy nyári tábor.20 éves emberektől sokan olyan viselkedést várnak extrém nem mindennapi helyzetben hogy eszméletlen.Még tapasztaltabb idősebb emberek esetében sem egyszerü.

Shoyu 2014.04.20. 14:49:35

Egyre érdekesebbek itt a kommentek és egyre kevésbé tudok egyesekkel egyetérteni. A Vikit támogatókkal például, semennyire sem. Azért kapjon valaki 30 milliót, mert egy személyiségzavaros, önértékelési zavarokkal küzdő ronda nő, aki csak úgy tudja magát valakinek érezni, hogy mindenkit terrorizál és baszogat? Ez a nő totál szánalmas, még nézni is rossz a vergődését. Iza full lejáratta magát, gondolom akik még mindig támogatják nem tudnak elszakadni valamilyen idealizált képtől vele kapcsolatban, vagy van bennük valami féltés, szegény drogos kislány felé, hát nem tudom, lehet, hogy néha érdemes váltani, mert azért mégis csak ciki egy teljesen vállalhatatlan embert támogatni és itt magyarázni a bizonyítványát szánalmas érvekkel. Krisztián viselkedésében számomra legfeljebb annyi kifogásolható, hogy 1., csak akkor kezdett visszaszólni Izának, amikor visszajött a párbajról, addig nyomta a kiskutyát, 2., ténylegesen csesztette Izát a piócák miatt, akik közé mondjuk én sem feküdtem volna be, ráadásul Krisztiánnak már van kendője, tehát a nyereményre siincs szüksége. A lekurvázás persze nem szép dolog, de Iza az aki full agresszíven Krisztián után lohol a villában és ordít vele, egyáltalán nem csodálkoztam volna, ha kap egy jókora pofont Krisztiántól, sőt még egyet is értenék vele, amúgy tényleg mocskos ribanc az, aki tegnap még dugott valakivel, szeretlek, stb., másnap meg ilyen szinten szidja a családját. Mindenesetre szerintem ezzel az egésszel Krisztián malmára hajtotta a vizet, eddig is a magyar parasztgyerek feeling-je miatt ment vissza a villába, most már tényleg még jobban lehet őt sajnálni, hogy egy ilyen bunkó pesti ribanc így bánik vele.

Nagy Endre 2014.04.20. 14:50:40

@beacska: erről lemaradtam.rajzol meg verset ír???

Shoyu 2014.04.20. 14:53:45

@Rémület: Ezzel egyetértek, Teo nyilván normálisan viselkedik a többiekkel, ezért nem kap kendőt és ezért nincs benne az összefoglalóban, mert az ordító Iza kapja azt a 40 percet. Érdekes, hogy sokszor ilyen visszafogott emberek nyertek már vv-t, pl. Milót, Szabolcsot észre sem vettem anno a villában, aztán valahogy megnyerték.

beacska 2014.04.20. 14:54:21

@Shoyu: háááát, kettőjük közül én inkább Izát sajnálom, de biztosan nem tudok leszakadni róla. majd ha ráérek jól magamba is nézek.
Ha csak trollkodsz itt, akkor szabad, de ha még visszajönnél, jó lenne, ha nem a fórumozókat minősítenéd, mert könnyen magadra maradhatsz, és azon veszed észre magad, h saját magaddal beszélgetsz

Nagy Endre 2014.04.20. 14:54:35

@Shoyu: Aureliora sem egy angyal, kinnt rendszeresen füvezett.Videóra vették amikor elvette egy csaj szüzességét és még pénzt is kapott érte, és úgy kommentálta az egészet mint egy jó poént..szereti a farkát elővenni nyílvános helyen pl vonaton is.

Koca Caola 2014.04.20. 14:54:55

Láncdohányos, alkoholista, lusta, beteges féltékenykedő, kisebbségi komplexusgyár.
Na, ki ő?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 14:55:46

@Shoyu: oké, szerinted ki érdemli meg a főnyereményt? Indokokat és érdemeket is kérek sorolni. :)

beacska 2014.04.20. 14:56:57

@Nagy Endre: aham, egyszer kellett verset írniuk, a Vikivel volt "versenybe", a Viki elbohóckodta, szokás szerint, Iza meg ártatlanul megkérdezte: mi az az Óda??, és amíg mindenki a butaságán nevetett, egy olyat írt, h Aunak is tátva maradt a szája (na, jó, Ady biztos mosolygott volna)...meg egyszer rajzolt is vmit....meg Zsónak mondta, h ő is mindig rajzolgat

kontratenor 2014.04.20. 14:58:44

@Koca Caola: Sok, Krisz, Iza/Teó, Krisz, Viki/Krisz.

Nagy Endre 2014.04.20. 15:00:42

@Shoyu: Szabolcs az első szériában volt akkor ez még nagyon új volt.Nem volt vele baj, megcsinálta a feladatokat, normális volt, sportolt, értelmes inkább magának való ember de szimpatikus a nézőknek mert nem kevert kavart nem volt szerelmes, 3 párbaj után lett győztes.Itt volt Majka meg Oki is asszem.Milo egy csendes de mindenkivel jól kijövő srác aki nagy családból jött egy kis faluból azt hiszem néptáncolt is szerb nemzetiségü.Az anyukája nagyon beteg volt azt hiszem.Neki is volt egy barátnője bennt de ő sem volt egy showman viszont a természete miatt is megszerették meg sok feladatban helytállt.

Koca Caola 2014.04.20. 15:01:45

@Nagy Endre: Úr isten!!!! Füvezett???????? Aztakrva!!!!! Azonnal zárják ki!!!!!!!!!
wtf?????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 15:01:53

@beacska: :D hát igen.
Mondjuk én meg az olyan erkölcsi példabeszédektől fordulok le a székről, hogy aki xy-nak drukkol, az biztos azért van, mert azonosul vele és ez azért lehet, mert ő is hasonló személyiség... blablalba...
Ez egy játék, könyörgöm, jó lenne ezt nem elfelejteni.

Koca Caola 2014.04.20. 15:03:55

@kontratenor: : Iza nem féltékeny, Viki nem láncdohányos és ki az a Teó?

Shoyu 2014.04.20. 15:05:18

@beacska: Nem non stop vagyok a fórumon, de ahhoz azért gyakran, hogy már találkozhattál a nevemmel, ennyit a trollkodásról. Nem minősítettem senkit, ez egy vélemény volt, talán nem kéne ennyire magadra venned.

Nagy Endre 2014.04.20. 15:05:19

@beacska: igen arra emlékszem Viki rögtön hangosan kommentálta is.Persze ő a hülyék közt a király mint tudjuk:D

Shoyu 2014.04.20. 15:08:07

@Nagy Endre: Nem gondolom annyira elfogadhatatlannak ezeket a dolgokat, mint Iza, vagy Viki viselkedését, nyilván nem is értek velük egyet, de egy 20 évesnél szerintem simán becsúsznak ilyen hülyeségek, főleg egy ilyen pörgősebb srácnál.

Nagy Endre 2014.04.20. 15:11:46

@Shoyu: Csak a teljesség kedvéért írtam ezt.

Shoyu 2014.04.20. 15:12:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én pillanatnyilag Aurelionak drukkolok, szerintem érdekes személyiség, tetszik benne az a kettőség ahogy az egyik pillanatban bömböl, a másikban hülyéskedik, nem gyökér másokkal és úgy gondolom, hogy alapból viszonylag helyén van a srác, nyilván azért van itt egy olyan felhozatal, amiből választanom kellett, de a bentiek közül szerintem ő érdemli meg leginkább a nyereményt. Korábban egyébként azt gondoltam, hogy Zsolt fog nyerni az előző szériák alapján, bár neki nem drukkoltam sosem, azért szerintem a szerkik sem mutatták őt annyit valami miatt.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.20. 15:12:47

@Raszputyina:
Egyet értek.
De Iza és Krisz is játszik, ők sem gondolták komolyan hogy szerelem ez, egyszerűen vágták hogy ezzel a love storyval be lehet kerülni a top 5-be.
Zsófika is megérdemelné a fődíjat, mert amit ott bent kapott ezektől....egyedülálló anyaként szopott ,sose kérték fel párnak AU-ék, ráadásul ezt a rengeteg veszekedést megélni.... :O
Aki ezt a játékot végig viszi az megérdemli a 12 misit, de házat már nem, azért még le kéne tenni valamit.

kontratenor 2014.04.20. 15:13:35

@Koca Caola: eggyel félrecsúsztál, koma

Shoyu 2014.04.20. 15:14:22

@Nagy Endre: Értem, de Teo pont ugyanezt hozza, csak mivel lány esélye sincs a győzelemre, vagy valamiért Szabolcs és Milo mégis szimpatikusabbak voltak valami miatt.

Nagy Endre 2014.04.20. 15:15:13

Az RTL nagyon beharangozta ezt az egész műsort de semmi újat vagy nagyon meglepőt nem kaptunk.Szereplők terén sem igazán.Ez egy lebutított verziója kb az eddigieknek.

Koca Caola 2014.04.20. 15:18:22

A parasztgyerek meghódította a királynőt... Még mindig így látja a Beton?

Nagy Endre 2014.04.20. 15:18:28

@Shoyu: Teó bevállalt egy fontos dolgot úgy ment be mint egy biszex csaj aki bennt lányokra is nyitott.Meg imád bilizni stb.Alexa kieséséig tartott ez azóta Aureliot boldogítja esténként a feladatokban sem jeleskedik és alig látjuk.A másik két srác hozta azt a kategóriát amiben elindultak.Mindkettő elég konfliktuskerülő volt ez tény.

csicserierika 2014.04.20. 15:21:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért Dotty webcacsis zuhanyzásán mindig jót vidulok :)
Legtöbbet meg átugrom.

Nagy Endre 2014.04.20. 15:22:24

Teó nekem olyan mint aki oroszlánnak mutatta magát de egy kiscica lett belőle.

Shoyu 2014.04.20. 15:25:35

@Nagy Endre: Szerintem akkor még nem voltak kategóriák. Teót én is úgy látom, hogy az elején hozta a szexi, bulis csajt, mostanra viszont elhízott, a szex Aurelio kielégítésében merül ki és ez valóban unalmas, Persze most hogyan csajozhatna itt senki nem vevő erre. Talán Alexát kár volt kirakni, ki tudja mi lett volna még itt ha marad.

Rémület 2014.04.20. 15:30:46

@Nagy Endre: Ja. Egyszer kipróbálhatnák, hogy értelmes harmincasokat válogatnának be. Ott is lenne balhé, csak másmilyen. Talán hallhatnánk jó beszélgetéseket villán kívüli témákról is, láthatnánk némi kreativitást, tortadobáláson túli humort... Nem biztos,hogy alac sony lenne a nézettség. Szeringem már elég sokan ki vannak éhezve ebben az országba valami jóra, érdekesre. Primtív műsor legalább öt futmostanság.

Shoyu 2014.04.20. 15:32:18

Iza védelmében csak annyit tudok felhozni, hogy nyilván nem véletlen volt 2 évet Esztergomban a lánynevelőben, a honlapjukról szedtem ezt: "a 10. életévüket betöltött, súlyos beilleszkedési, magatartási, vagy tanulási zavarokkal küzdő, átmeneti, vagy tartós nevelt leányok számára. " Mondjuk láthatjuk, hogy az ő esetében nem volt 100%-os a siker, de ki tudja, hogy milyen állapotban került be. Az szégyen, hogy az ilyen embereket vv-be engednek és hagyják, hogy teljesen lejárassák magukat ország-világ előtt.

Rémület 2014.04.20. 15:33:31

Amúgy tudok írni, de ez a tablet elég nehézkes. :-)

XO 2014.04.20. 15:33:58

OFF: küldöm továbbra is szeretettel a vihart és a felhőszakadást! Esernyőt vigyetek magatokkal, ha mégis elindulnátok valamerre! :)

Maxi Mili án 2014.04.20. 16:01:42

Sziasztok! Elérkezettnek látom az időt, hogy regizzek... Ha a játék és az ész dönt, Vikinek kell megnyerni a játékot! Meg lehet kövezni, de első perctől szimpatikusnak tartottam a játékát, nagyon hamar rájött, kinél mivel,mit ér el....okosan játszik,még akkor is, ha húzásai szemétnek tünnek. Hajrá Viki!!!!!

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 16:02:30

Nem ismertem a hogyvoltomra :(
XO, kitartás, az eső elmúlik, ide úgysem ér el.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 16:11:57

@koimbra: +...Semmiképp sem szabad most Izát kiválasztani vagy kihívni...."

Igen, egyetértek. Most kiderül, hogy Viki tényleg olyan jól lát-e a pályán, mint ahogy látszik, és marad Teó kiválasztásánál, vagy megy a tömeghangulattal. Auréliót szerintem hármas döntőben senki nem tudja legyőzni - a szavazat megoszlások és a nagy rajongó tábor miatt - , csak egy párosnál lehet rá esélye bárkinek.

kontratenor 2014.04.20. 16:24:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem Vikin múlik.
Iza biztos Teó. Szerintem még mindig Zsófi is. Tehát Krisz mindent eldönt, szerintem.

so.what. (törölt) 2014.04.20. 16:31:10

Au Iza, Krisz Iza, Zsófi Teó, Iza Teó. Tehát Vikin múlik.

Rémület 2014.04.20. 16:35:17

@so.what.: szerintem Krisz nem tesz Izára. Ő akar vele párbajozni. Az rtl meg pláne örülne egy Iza-Krisztián párbajnak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 16:44:49

@kontratenor: "...Nem Vikin múlik....Krisz mindent eldönt, szerintem..."

Arra gondoltam, hogy mivel 2 vagy 3 nappal ezelőtt a műsor végén Debil azt mondta Vikinek, hogy arra teszek, akit mondasz. Ha Zsófit is tudja befolyásolni, akkor múlhat Vikin, hiszen Traki senkit nem fog - és nem is akar - befolyásolni, csak egy szavazatról van szó, azaz az övéről. Iza nem valószínű, hogy Vikire tesz, bár előfordulhat (ha az öfi összeállítása nem hamisította meg a képet), hanem Teóra. Az már három szavazat lenne.

so.what. (törölt) 2014.04.20. 16:52:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Viki védett :)
@Rémület: Igaz. Ebben az esetben Teóra tesz. De én azt gondolom, hogy "az őszinte fiú" arra teszi a jelet, akivel nem akar együtt élni, és az Iza.

kontratenor 2014.04.20. 17:01:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igazából csak reményeim vannak.
Ha Izát választanak, ő Teót viszi és kint is hagyja.
Teó taktikus, az egyetlen ember, akiből kinézném, hogy Zsófit kérné.
És ez utóbbi mókás lenne, mert akkor utána héten jön is az Iza-Krisz.

beacska 2014.04.20. 17:02:25

most nézem a Mr. és Ms. Smith-t. Éppen szétverték a lakást és egymást, és aztán csókdostak, és még dugtak is egyet. Hogy ez miért tartozik ide? hááát, nem is tudom ;)

csicserierika 2014.04.20. 17:03:00

@Maxi Mili án: lassan előbújunk mindannyian :) Üdv.

beacska 2014.04.20. 17:04:09

@so.what.: @kontratenor: nem hinném, h sor kerül Iza-Kriszre. Ez Viki mániája, már mindkettő elküldte emiatt melegebbre. többször. Lehet, h K. Izára rak me, de én spec. nem hinném.

lesz itt még dugás ;)

pl. jövő szombat? ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 17:04:54

@Shoyu: nekem nincs bajom Au-val. Eleinte idegesítően sok volt (néha most is az), de mindig is úgy éreztem, hogy minden gyökérsége ellenére egy szerethető emberke, legalábbis így, ebben a közegben.
Nagyon esélyes, hogy ő nyeri meg.

kontratenor 2014.04.20. 17:05:54

@beacska: nem is ez a lényeg
csak ne legyen ennyire egy mederben, mint amerre most a rendezőség irányítja
akkor egy idő után nem nézném, az tuti

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 17:10:02

@Shoyu: "...Viki...egy személyiségzavaros, önértékelési zavarokkal küzdő ronda nő...."
'...Én pillanatnyilag Aurelionak drukkolok..."

Elismerve, hogy jogod van minden véleményedhez.
Már gyermek korban látszik, hogy mikor még nincsenek igazi érveik a gyerekeknek, hogyan csúfolják egymást testi hibájukért, vélt vagy valós csúnyaságaikért vagy mert szemüveget hord stb.
Megfigyelésem az, hogy mikor nincsenek józan érvek, akkor jönnek a személyt külsejében minősítő "érvek".

Véleményed szerint személyiség zavaros Viki, mert "ronda nő". Debilt meg érdekesnek találod, mert valamennyire jól néz ki és olcsó népszerűségre hajt.
Holott valójában Viki az egyetlen gondolkodó ember pillanatnyilag a villában, aki játszik és megpróbálja kihasználni mentális fölényét. Vannak rossz tulajdonságai, túl sokat beszél, mindenbe beleszól. Másokkal ellentétben nem gondolom, hogy rosszindulatú lenne, amit csinál, az a taktikájának része, szerintem.
Debil is dagadtozza, mert ezzel "népszerű", és eltakarja vele saját személyiségbeli és gondolkodási fogyatékosságát. Valójában egy középkori őskövület - gondolkodását tekintve. Tudatlan, műveletlen, a nőket szexuális tárgynak tekinti le is nézi - nézné - őket, legfeljebb háztartási alkalmazottnak tartja őket jónak - és persze dugásra. Gondolkodása egy tízéves gyereké. Nem tud viselkedni, úgy beszélget az emberekkel, hogy közben a pöcsét fogdossa. Meztelenül mászkál, mintha mások jelen se lennének. Undorítóan eszik - te szívesen vacsoráznál vele? Néha felordít, hogy Artúró, meg Károly. Amúgy férfiatlan és gyáva, meg elkényeztetett is. Az viszont szép dolog, hogy mennyire szereti és tiszteli az édesapját.
Hát, ízlés dolga, hogy kit mi szórakoztat.

Andrea Mikle 2014.04.20. 17:12:19

Legyszi valaki adjon egy linket a mai musorra.Elore is kosziiiii!!!!! :)

so.what. (törölt) 2014.04.20. 17:12:40

@beacska: de ott senki nem mondta a másiknak, hogy "pusztuljon el az egész családod".
lehet azt mondani, hogy nem gondolta komolyan, de már az gáz, hogy egyáltalán KÉPES volt ezt kimondani. nincs az az idegállapot, az az ellenség, akinek ezt én a képébe tudnám vágni.
@kontratenor: egy idő után? mindjárt vége :)

ő-szinte 2014.04.20. 17:14:24

hát csak ámulok és bámulok a posztban olvasottakon és azt hiszem visszanézem az öfit :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

so.what. (törölt) 2014.04.20. 17:16:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: végre egy férfi, aki észreveszi, Au mennyire hímsovén. :)
ennek ellenére persze ő fog győzni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 17:18:30

@so.what.:'... De én azt gondolom, hogy "az őszinte fiú" arra teszi a jelet, akivel nem akar együtt élni, és az Iza. "
Igen, ennek van a legnagyobb valószínűsége. De még előfordulhat, hogy "kivárja", hogy kivihesse Izát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 17:21:36

@kontratenor: "...Teó taktikus, az egyetlen ember, akiből kinézném, hogy Zsófit kérné.
És ez utóbbi mókás lenne, mert akkor utána héten jön is az Iza-Krisz."

Ez is egy jó változat lenne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 17:26:19

@so.what.: " hátha kap Iza egy lilakendőt a szerkesztőktől :) "

:):):)

Rémület 2014.04.20. 17:30:05

Izáéktól csak akkor szabadulunk,ha együtt mennek párbajozni. Aurélión kívül bárki ellen visszaszavaznák őket egészen addig, míg mindketten bent vannak.

XO 2014.04.20. 17:30:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nézed Matthuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut? :DDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 17:32:43

@so.what.:"... végre egy férfi, aki észreveszi, Au mennyire hímsovén. :)..."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

so.what. (törölt) 2014.04.20. 17:35:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pont azon gondolkodtam, milyen előítéletem alapján gondolom azt, hogy férfi vagy :D

Andrea Mikle 2014.04.20. 17:37:55

Sajna a livestreamhunter nem mukodik........de azert koszi "vajon hogyan szol egy tenyer,ha csattan" !!! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 17:48:43

@Andrea Mikle: először rákattintottál az országra, és után az RTL2-re? Vigyázz mert a másik az RTL2.2
Amúgy megnéztem, most nálam se megy, ilyen elő szokott fordulni, mint például tegnap este is,
Ilyenkor folyamatosan csak pufferel.

beacska 2014.04.20. 17:50:26

@so.what.: ugye tudod, h Iza nem ölte meg K. családját? sőőőt, attól még hogy kimondta, egy kis idő múlva sem fognak meghalni...(ill. majd valamikor igen, de ahhoz semmi köze nem lesz ennek a mondatnak)...nem kilövési parancs volt.

so.what. (törölt) 2014.04.20. 17:51:30

@beacska: nem érdekel. ilyen normális ember nem mond.

Zsola,mazsola 2014.04.20. 17:55:43

@XO: Te miért véded annyira azt a ..... r.bancot?? A pontok helyére képzeld oda a legótvarabb, lehúzós, semmibe nézős káromkodást amit csak el tudsz képzelni. Meglátom valahol, tuti leköpöm. :D

Őzláb Gida 2014.04.20. 18:00:07

Kedved szerint, lehet EEG is, bár autentikus forrásból tudom (Aurelio) , h ez esetben az EKG kifejezés a helyes :)

Őzláb Gida 2014.04.20. 18:01:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jól van, béna voltam és nem neked címeztem a választ , szóval: Kedved szerint, lehet EEG is, bár autentikus forrásból tudom (Aurelio) , h ez esetben az EKG kifejezés a helyes :)

csillagkukkancs 2014.04.20. 18:02:50

kellemes húsvét vasárnapi délutánt kívánok mindenkinek! :D
szeretem azt, ha vki kiáll magáért, a véleményéért. az se probléma, ha vitába fordulnak a megbeszélni való ügyek.
de: ne keverjük össze a vitát az üvöltéssel! az érveket a gyülölködéssel!
elég érdekes az Iza-urát védők állásfoglalása, és az, amint gyalázatos provokációját elbagatellizálják. nem kívánok senkinek a rokonságába olyan jellemü embert, mint a védencük. ezt a lányt kezelni kell. a lehető legrosszabb az lenne számára, ha netán felkapná őt a celebvilág. akkor végképp tönkre menne. szóval, aki szereti őt, annak Iza-ura érdekeit kell szem előtt tartania.
sekélyes érzelemvilágú az az ember, aki szeretetnek nevezi a szexuális vágyat. ez Iza-urára, és Előemberre is igaz.

kontratenor 2014.04.20. 18:04:57

@csillagkukkancs: ez az Iza-ura elég félrevezető, inkább Krisz nickje lehetne

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 18:05:42

@Őzláb Gida: Igazis. Idézni, klasszikusoktól csak pontosan szabad.

Andrea Mikle 2014.04.20. 18:07:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen ugy csinaltam.Sajna nem mukodik.....de majd folyamatosan probalom.Azert koszonom!

Zsola,mazsola 2014.04.20. 18:07:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem fészbúkolok, még 1 megosztásom sem volt. Egyszerüen dühít amit a szerkesztők hagynak, ez a cockizatakony meg egy semmire se jó liba. De nézem a műsort mert Teo bejön.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 18:11:57

@csillagkukkancs:"... sekélyes érzelemvilágú az az ember, aki szeretetnek nevezi a szexuális vágyat. ez Iza-urára, és Előemberre is igaz..."

Érdekes, hogy ezt mondod. Debil is következetesen az érzelmeiről, sőt érzelmességről beszél, amikor dugni akar. Zsófi is "visszaélt az érzelmeivel", mikor nem volt hajlandó vele.

beacska 2014.04.20. 18:16:55

@csillagkukkancs: egyenlőre a "gyűlöllek" szót Krisz használta, Iza nem. Iza nem gyűlölködött, csak ordított....de egyetértek, valóban segítségre volna szüksége, amit úgy néz ki a villában csak Vikitől kap meg.

Nagy Endre 2014.04.20. 18:17:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Aurelioról írt észrevételeddel sok mindennel egyetértek, azért a tinlányokat is megnézném ilyen palira vágynak e mikor rá szavaznak.Köztudott a nők mekkora rajongók tudnak lenni...Aki ha ez nem jön be akkor ott a másik valakit csak megfog dugni.És a csajok se veszik komolyan hiába teszi a szépet bennt dumája van de Teón kívül akinek ő tulajdonképpen egy menedék mivel nincs senkije bennt már.Köztudott a nők mekkora rajongók tudnak lenni...Viki nem tudom milyen a való életben mert hol tök normális hol meg egy gennyláda igazából azt hazudik amit akar.Nekem nem a kedvencem elismerem hogy voltak jó húzásai de ahogy kihasználva mindenkit jut előre most mindegy milyen súllyal az undorító sokszor.Hogy más padlón fekvését is kihasználja vagy ha segítőkész akkor a másik hta mögött az ellen beszél.

csillagkukkancs 2014.04.20. 18:18:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: már pedig a szeretet az nem ez a kategória. és a szerelem sem. amiről a bennszülöttek beszélnek azok többnyire szexuális vágyak. talán Viki - aki szerelmes Előemberbe- érez vmi szerelemhez hasonlatosat.

ivógéptanács 2014.04.20. 18:18:35

@csiberibe: ja, persze, közben meg a fröcsögő gyűlölet az arcán & szemében, az csak úgy véletlen volt ott. Nem szeretnék senkit megbántani, de aki a vikit komolyan szereti, kedveli, védi, az nagyon gáz (vagy valami ipari rokonsági megfigyelő).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.20. 18:19:52

Péternek üzenem, hogy a webcamcsit sikerült úgy beállítani, hogy csakis, de csakis ő lásson zuhcsi közben. A helyzet az, hogy meglepetéssel készülök.

egyemakisszíved 2014.04.20. 18:22:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Viki a nagy eszével tudhatná azt is, hogy egy szimpátián alapuló játékot játszik, tehát nem érdemes mindenkivel kibaszni, mert a nézők láthatják és ha eljön az ideje, megbüntetik érte. Még azokkal szemben sem korrekt, akikkel megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni. Pl. Simon gatyalehúzása, a Zsolttal való beszélgetés arról, hogy a szerelmi szál túlzottan megerősítheti Krisztiánt, így véget kéne vetni neki, vagy a Zsófi arcába kent torta. Az önvallomásai a riportszobában felszínesek és sematikusak Csak egy unalmas lány, aki túl sokat zabál, és szuperhősként arra vágyna, hogy belelásson mások fejébe. De előbb talán a sajátjában lenne érdemes szétnézni.

Nagy Endre 2014.04.20. 18:22:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Zsófika max nyitott volt aureliora az elején mikor az körbeudvarolta.Jóindulattal esélyt is adott neki.Mikor Iza elmondta neki hogy Au mással is csókolozott köztük vele is pl. akkor csak azt akarta hogy a lány tudja Aunál mire számíthat.Au kezdett el bunkózni zsófikával mert a lompost nem tehette be neki.Még ha tetszett is volna neki komolyabban elbaszta az elején.Zsófi viszont nem egy könnyü préda kinnt sem ahogy látom.Mondjuk ők sem lenne kinnt jó pár az biztos.

csillagkukkancs 2014.04.20. 18:23:08

@beacska: nem biztos, hogy a gyülölet szónak el kell hangzania. :D elég megfigyelni a testbeszédet.
nehogy azt gondold, hogy Előembert védem. egyik kutya, másik eb. csak a karakterük más. ugyanolyan primitív érzelemvilág.

beacska 2014.04.20. 18:31:32

@csillagkukkancs: ők nem gyűlölik egymást. ezt játszák már hetek óta. Most Krisz berágott, de majd elmúlik. Iza néha még röhögött is. volt olyan pill. , amikor azt hittem megcsókolják egymást...aztán köpés lett belőle ....ügyesen összevágott jelenet volt. vki biztos büszke most magára.

Nagy Endre 2014.04.20. 18:33:08

Visszanéztem pár videót ahol még Izáék épp hogy ismerkedtek még csók se volt.Hihetetlen hogy Iza mennyire zavarba tudott jönni ha Krisz kérdezte.De aranyosak voltak.Ezt nem lehet megjátszani.Két ember az egyik már nem akart senkivel se kezdeni a másik meg nyitott lett volna...Nagyon durva hogy eddig fajultak a dolgok.
valovilag.hu/video/238529

kontratenor 2014.04.20. 18:34:08

@ivógéptanács: Akkor én alja ember vagyok, talán még ember sem, mert sokkal szimpatikusabb egy ambivalens, esendő és sokszor tökre emberi, máskor másokat kóstolgató jellem, aki az agyát használja, mint a sótlan műdomina, a naiv rózsaszín, a beképzelt hímsoviniszta, a jóakaratú de kontrollállatlan érzelmi zsaroló lelkiszegénylegény vagy épp a szintén jóakaratú de kitöréseinek gátat szabni nem tudó rinyapina. Értem.

nemszázas 2014.04.20. 18:38:06

@beacska: lesz itt még hate sex.
Tinilányok mekkora fanfictionoket írhatnának most ebből.

XO 2014.04.20. 18:39:07

@Zsola,mazsola:
Nolite iudicare, ut non iudicemini.
Mit szólnál hozzá, ha téged becsmérelne le valaki ismeretlenül? De válaszolok a kérdésedre, mert olyan szépen és kulturáltan tetted fel!
Nekem Iza személyisége, sokszínűsége, jellemfejlődése az ami szimpatikussá teszi. Szívből játszik, talán túlságosan is, nem taktikázik, kimondja amit gondol, kiáll magáért és másokért is. Vannak hibái, de kinek nincsenek. Igen, én is látom ezeket, de ettől még nem ítélem el. Tény, hogy a konfliktuskezelése kritikán aluli, de ezen (jesszus, csak 20 éves) még van ideje változtatni (nem a vv-re gondolok) és a villalét során is próbál fejlődni.

so.what. (törölt) 2014.04.20. 18:41:26

@Nagy Endre: 3 hónap alatt lezongoráztak egy kapcsolatot A-tól Z-ig.

beacska 2014.04.20. 18:44:33

@so.what.: ez még koránt sincs lezongorázva...szerintem...

XO 2014.04.20. 18:46:19

@beacska: én is látok még benne potenciált...úgymond! :)

nemszázas 2014.04.20. 18:47:28

@XO: én csodálom a kitartásodat (pozitív értelemben), ha IRL is ilyen vagy, nagyon jó barát lehetsz, olyan, aki tűzön-vízen kiáll a másikért.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 18:47:55

@egyemakisszíved:"... Viki a nagy eszével tudhatná azt is, hogy egy szimpátián alapuló játékot játszik, tehát nem érdemes mindenkivel kibaszni, ..."

Igen, a lényeggel egyetértek. Eszes, valamennyire, de nem elég intelligens. Nem is gondolom, hogy a nézők nem büntetik meg. Végig azt éreztem, hogy kell a játékba, de nyerni nem fog.
A játékkal kapcsolatban nekem viszont más a felfogásom. Mindenféle trükközés is belefér nálam, nem úgy, mint a civil életünkben. Itt, ha valakinek barátságot hazudnak, és ennek az illető bedől, magára vessen.

Nagy Endre 2014.04.20. 18:50:18

@so.what.: hát ha neked ez egy kapcsolat a-z-ig akkor gratula

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 18:52:32

@Nagy Endre:" ... Aurélió ....a tinlányokat is megnézném ilyen palira vágynak e mikor rá szavaznak..."

Pont ez az. Ilyen palira vágynak. Aztán, mikor megszívják, akkor nem értik, hogy mi van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.20. 18:54:09

@ivógéptanács: akkor nagyon, de nagyon gáz vagyok. Az a lány abszolút nem gonosz, és meglepetés, de a többiek bírják bent.

XO 2014.04.20. 18:54:11

@Dr. Lilu: nálam a név garancia! ( :) ) na, jó nem, csak viccelek, mert ennyi ego belém nem szorult! De igen, az életben is kiállok és kitartok azok mellett, akik mellé odaállok!

hétcsakra 2014.04.20. 18:56:19

Sziasztok! Eddig csak olvastam, most írnék is. Szűz beszédem: (Írásom) Szerintem Iza a párbaj előtti héten kicsit sem állt Krisztián mellé. Nem lehet ezért változott meg Krisztián? Többen kifogásoltátok, hogy Krisz csak a várható nyeremény miatt nem ütött. Ez csak egy reagálás volt arra, hogy Iza pont annak reményében sértegette, hátha megüti. Van olyan, hogy egy nő sír a pofonért! Nézzétek meg, hogy áll elé! Nem vagyok Krisztián rajongó, de iszonyatos akaraterővel tartotta vissza magát.

csillagkukkancs 2014.04.20. 18:56:28

na halljátok! jó sok szappanoperát nézhettek, ha úgy érzitek, hogy ennek a viszonynak folytatása lesz. mármint romantikus folytatása. :D
nézzétek! Előember jelleme, karaktere nem engedi meg, hogy ezt a békát- amit Izaura lenyomott a torkán- elfelejtse neki. ez a sértés nem tolerálható- az ő világában semmi esetre sem. szóval, kár a romantikára gyúrnotok. köztük ilyen jellegü folytatás nem lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 19:02:18

@csillagkukkancs:"... talán Viki - aki szerelmes Előemberbe- érez vmi szerelemhez hasonlatosat..."

Ez is érdekes. Sokan gondolják úgy, hogy Viki szerelmes Trakiba. (Sixx is letette a voksát :) ).
Én egyáltalán nem látom bele ezt az érzést. Kinézek annyit Vikiből, hogy intellektuálisan többre vágyik - ha a külseje egyelőre nem is teheti annyira válogatóssá. De ő még lefogyhat, Traki meg hát ...marad olyan, amilyen.

beacska 2014.04.20. 19:03:45

@hétcsakra: Iza a párbaj előtt sokat tűrt K.-tól. Néha megroggyant, de felállt, és ment tovább. K. volt az, aki csak mondogatta, h nem törik meg, meg ilyesmi, de nagyon rottyon volt. Iza helyében én ennyit sem tűrtem volna tőle. plusz, krisztiántól még eddig egyszer sem hallottuk azt, hogy "ne haragudj". ő mindig csak megbocsátani tud...ez elég fárasztó tud lenni

XO 2014.04.20. 19:04:53

@csillagkukkancs: öööö...egyáltalán nem nézek szappanoperákat, de komolyan! Se időm, se ingerem nincs rá! :)

beacska 2014.04.20. 19:05:01

@csillagkukkancs: az RTL végig fogja ezt vinni, biztos lehetsz benne ;)...aki Á-t mond...

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:05:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mint említettem, vmi hasonlatosat érez, igen. akármilyen stílusban is játssza a játékot Viki- érzelmileg ő van a legközelebb ahhoz, ami a normálishoz közelít. nem a játékmódjáról beszélek!

Nagy Endre 2014.04.20. 19:05:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @hétcsakra: lehet mégsem tudta függetleníteni magát az arconharapásos dologtól.meg izgult is érte.mindketten tiszta idegbetegek voltak és ezt sem tudták jól megbeszélni.de amúgy hány olyan dolog volt már bennt amikor valaki nagyon hangoztatta hogy kiáll a másikért kortest mond neki vagy épp fordítva és mi lett a vége. pedig azok a helyzetek sokkal nyugodtabbak voltak eleve.

nemszázas 2014.04.20. 19:06:22

@csillagkukkancs: én nem a romantikus folytatásban hiszek:) hanem abban, hogy szexelni fognak még valamikor:)

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:07:13

@beacska: majd fojtogatásig viszi az RTL! és az is igen derék! :D

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:08:41

@Dr. Lilu: ha máskor nem , majd a következő életükben! :D

Nagy Endre 2014.04.20. 19:09:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Viki egy szövetséget szeretett volna Krisztiánnal az elején ami nem jött össze.Az egyik szerint mert őt bántották meg a másik meg ugyanezt mondta hogy az meg őt.Ettől kezdve és az izás dolog miatt Viki féltékeny lett hogy ha az nem jött össze nehogy ezek jólérezzék magukat már.Féltette is Krisztiánt de magának akarta ezzel is hogy ne Izával legyen annyit.Önzés.

Nagy Endre 2014.04.20. 19:11:10

Az lenne a legjobb ha mindkettő megbánná amit tett és valamennyire tudnának együtt élni további marakodás nélkül.Ha észrevennék hogy mekkora hülyék voltak és szakember segítene bennt nekik.A benntiek szeme és segítsége rég nem elég ehhez.

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:13:07

@Dr. Lilu: és miben? és honnan ismerjük meg egymást a köv. életben? :D /csak úgy margóra. asztrológus vagyok, és ismerem az emberi jellemet/ :D

Kovács Jánus 2014.04.20. 19:13:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Csak úgy mondom, hogy Pétered ebben a pillanatban a Lövőház-utcai Karády kávézóban ül Mókicával, Heherésznek.

Nagy Endre 2014.04.20. 19:15:56

@csillagkukkancs: ha asztológus vagy mit mondasz egy bak nő és egy skorpió férfi kapcsolatáról?

nemszázas 2014.04.20. 19:17:46

@csillagkukkancs: na most, hogy ezt elárultad, jól rádszabadul mindenki a horoszkópjával:)

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:17:50

@Nagy Endre: ne is haragudj, miért vonod kétségbe a hivatásomat? ez aztán derék.
az, hogy vmi bak, skorpió stb. csak egyetlen aspektusa az ember horoszkópjának. /nézz utána, hogy hány részlete van egy horoszkópábrának!/

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 19:19:21

@Nagy Endre:"... Zsófi viszont nem egy könnyü préda kinnt sem "

Erről beszélt egyébként egy riportban Zsófi testvére is.

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:19:54

@Dr. Lilu: az nem így megy! :D a silány horoszkópelemzést meghagyom az újságoknak :D a személyre szabott horoszkóp a tuti. /ahhoz meg tudni kell még az órát is, amikor az ember világra jött/ :D

Nagy Endre 2014.04.20. 19:20:39

@csillagkukkancs: nem kell megsértődni nem vontam kétségbe.nekem van erről egy elképzelésem ismerőseim barátok körében csak kíváncsi voltam ne duzzogj:-)

nemszázas 2014.04.20. 19:21:01

@csillagkukkancs: jó, akkor ha esetleg nyernék, és még a villában szexelnének, nyereményemként megcsinálhatod az enyémet:P

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:21:55

@Nagy Endre: a duzzogás nem az én müfajom. pedig igen hasznos,ha vki képes az ilyen jellegü játékokra. :D

egyemakisszíved 2014.04.20. 19:22:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem ez olyan játék, ahol a személyiséget ítélik meg, az meg csak a másokkal való kapcsolatban tud megnyilvánulni. Legalább egy embert muszáj kiválasztani, akivel a játékos létrehoz valami hasonlót a kinti életéhez (barátság, szerelem). Na ez hihetetlenül rosszul megy Vikinek. A trükközés csak a bűvészeknek jön be, a lényege, hogy ne lássák, mi történt, hogy történt, csak kedvező vagy érdekes eredményt. A VV-ben ez nem jöhet be.
Aurélió bár szertelen, de szórakoztató figura a játékban. Tud partnerségben gondolkodni, Teóval a babájukat pont egyenlő arányban gondozták. A takarítást is csinálta, szereti a rendet. A csajokhoz is becsületesen állt hozzá, mindenki tudta, hogy kiknek csapja a szelet, dönthettek, hogy kiszállnak, vagy versenyben maradnak. Tudtukra adta, hogy szexelne a villában, Zsófi odabenn csak a csókolózásig volt hajlandó elmenni, így maradt Teó. Nem rossz anyagból van összegyúrva, ha valaki képes önvizsgálatra és felismeri a saját érzéseit, az nagy valószínűséggel látja másokét is. Remélhetőleg 10-20 év múlva meg benő a feje lágya. Amúgy úgy érzem, hogy az RTL nem őt akarja nyertesnek, mivel sokat mutat magából, könnyű lesz lejáratni, ha eljön az ideje. És a rajongói mellett lehetnek sokan, akik ellene szavaznak a végjátékban.

XO 2014.04.20. 19:23:18

@csillagkukkancs: akkor nekem az életben senki nem fog személyre szabott horoszkópot "gyártani"! Bár valahogy nem is hiszek ebben! :)

Szentpeter 2014.04.20. 19:23:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"Péternek üzenem, hogy a webcamcsit sikerült úgy beállítani, hogy csakis, de csakis ő lásson zuhcsi közben. A helyzet az, hogy meglepetéssel készülök. "

...most értem haza,egy kicsit ittasan.... jöhet a meglepetés.. ( elővettem egy új lepedőt is )

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:23:41

@Dr. Lilu: ha Iza-ura és az Előember szexel még legalább egyszer a villában, megcsinálom az elemzésedet grátisz! :D

Nagy Endre 2014.04.20. 19:23:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen van tartása úgy látom.de szereti ha figyelnek rá pl:bókverseny.viszont nagyon nem tudott kiállni magáért az elején most kezd belejönni de van egy rangsor ami nagyjából beállt szerintem és ő a kis cuki határozatlan de aranyos kislány.

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:25:42

@XO: hinni nem is szabad. ezt komolyan mondom. ha az emberek egy kicsit is óvatosabbak lennének nem lenne ennyi szélhámos a világon. a tapasztalás a fontos. az, hogy vki ismeretlenül jellemez.

hétcsakra 2014.04.20. 19:30:52

@Nagy Endre: Ha visszavárom a szerelmem, akkor mindent ennek rendelek alá, ebben a pár papban. Segítem, támogatom, nem idegesítem, elnézem a hülyeségeit.

XO 2014.04.20. 19:32:39

@hétcsakra: ez így ebben a formában igaz is....csak nem a vv-ben!

XO 2014.04.20. 19:38:07

DD most affektál a zismétlésben és foglal állás traki mellett nemsokára! :(

Mók_Ica 2014.04.20. 19:40:31

jó estét :) jó szurkolást :) ki lesz ma a kiválasztott??? :)

XO 2014.04.20. 19:43:02

@Mók_Ica: Sziaaa! :) Teó (tudom, de őt nem mondhatom!)

faszent 2014.04.20. 19:43:03

@beacska:

"ugye tudod, h Iza nem ölte meg K. családját? sőőőt, attól még hogy kimondta, egy kis idő múlva sem fognak meghalni...(ill. majd valamikor igen, de ahhoz semmi köze nem lesz ennek a mondatnak)...nem kilövési parancs volt."

- hát mára felülmúlhatatlan szórakozást okoztál ezzel a mondattal!

(On second thought though, if it was me and my family, I might get truly sore at these curses... but from the outside they really sound funny on the third power...)

♥lora 2014.04.20. 19:44:25

Csinike ez a Viki! Adott öltözetet a kis testinek! :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 19:47:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vörösbor? ha jóféle sohasem sok. az ismétlés megy, permanens ugatás. még jó, h nem vagyok a tv-vel egy légtérben. egyelőre. de az jó, h úgy tűnik előadják a dalt izáék. férjem összetört egy üveget, már ő is mondja. hurráhangulat

Mók_Ica 2014.04.20. 19:47:27

@LittlePurple: @XO: sziasztok :) teo nagy eséllyel kap ma zöld kendőt....

LittlePurple 2014.04.20. 19:47:28

@XO: nálunk már egy-két órája esik az eső, ott is esik még?

Szentpeter 2014.04.20. 19:47:30

Sziasztok jóestét....

@Mók_Ica: csók... visszaestem, megint dögrováson vagyok..

Mók_Ica 2014.04.20. 19:48:05

@LittlePurple: itt semmi.... szép idő, nemrég ment le a nap...

Mók_Ica 2014.04.20. 19:48:54

@Szentpeter: csók... kitakaróztál éjszaka?? mi történt?

XO 2014.04.20. 19:49:47

@LittlePurple: itt is...vihar is volt, jég is volt, most "csak" esik!

faszent 2014.04.20. 19:50:30

@egyemakisszíved:

Na, végre valamiben maximálisan egyetértünk!

Viki "még azokkal szemben sem korrekt, akikkel megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni. Pl. Simon gatyalehúzása, a Zsolttal való beszélgetés arról, hogy a szerelmi szál túlzottan megerősítheti Krisztiánt, így véget kéne vetni neki, vagy a Zsófi arcába kent torta. Az önvallomásai a riportszobában felszínesek és sematikusak Csak egy unalmas lány, aki túl sokat zabál, és szuperhősként arra vágyna, hogy belelásson mások fejébe. De előbb talán a sajátjában lenne érdemes szétnézni."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 19:50:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:"... Az a lány abszolút nem gonosz, és meglepetés, de a többiek bírják bent. .."

Igen, ez is érdekes. Abból, amit az öfikben látunk, nem az következne, hogy szeretik bent, pedig igen. Kedvelik. Persze, kicsit tartanak is tőle.

LittlePurple 2014.04.20. 19:50:49

@Mók_Ica: akkor nálatok szép ünnepi idő volt! (Y)

Mók_Ica 2014.04.20. 19:51:52

@LittlePurple: igen :) holnap is annak kell lennie, mert félig-meddig kinti program lesz

LittlePurple 2014.04.20. 19:52:14

@faszent: és kimaradt az Aurelio fogkeféjének wc-be dugása...

Krétagarbó 2014.04.20. 19:52:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szió!
nincs is azzal baj, hogy van akinek Viki, vagy AU, vagy Iza, vagy épp Traki a szimpatikusabb, vagy neki szurkol. Csak ne minősítsük egymást azon az alapon, hogy ki kit tart szimpatikusnak. Az annyira nem improvizál.

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 19:52:42

nem esik, nem is esett, megmondtam, v megmondtam. a vörösbor tegnap hideg volt, most nincs hangom. család vigyorog, férjem még megkínált, hátha tovább tart az állapot.

LittlePurple 2014.04.20. 19:53:15

@XO: huuu, nem okozott károkat a jég?

XO 2014.04.20. 19:53:20

@Mók_Ica: @LittlePurple: -lel akkor befogjuk a felhőket és itt tartjuk nálunk még egy kicsit! :)

XO 2014.04.20. 19:53:53

@LittlePurple: nem esett jól, de annyira nem volt vészes! :)

Cimili 2014.04.20. 19:54:36

Sziasztok!:)
Péternek jobbulást!
Szerintem meg Iza lesz a mai kiválasztott.

Szentpeter 2014.04.20. 19:55:24

@Mók_Ica: torokfájás... enyhe láz... de nem hagyom el magamat, megittam 5 doboz sört mert egy marék pogácsát...

Cimili 2014.04.20. 19:56:16

@XO: Köszi a sok esőt, jó helyre küldted! Egy csomó mindent ültettünk ki a kertbe, pont elkészültünk vele, amikor leszakadt az ég.:)

Mók_Ica 2014.04.20. 19:56:50

@Cimili: szia-miau :)

@Szentpeter: nem feküdted ki a múltkor.... holnap pihenj!

XO 2014.04.20. 19:57:45

@Cimili: akkor a mai jó cselekedet mára letudva! :)))))

Szentpeter 2014.04.20. 19:57:57

@Mók_Ica: Locsolnom kell.... de most csak egy helyre megyek...

XO 2014.04.20. 19:58:13

@sixx: köszi! Ugorjunk! :)

LittlePurple 2014.04.20. 19:58:26

@Szentpeter: gyógyulj meg! vöröshagymateát nem akarod kipróbálni? :)

Krétagarbó 2014.04.20. 19:58:36

@Nagy Endre: ha emlékeztek rá, Viki és Traki összeveszésébe is belekeveredett a család felemlegetése, igaz kulturáltabb formában. Traki kicsit részeg volt, és Vikit bevallottan ott bántotta, ahol neki az a legjobban fáj. (Nem emlékszem a szövegre, de anyádék biztos nem büszkék rád, vagy vmi ilyesmi volt...)
Pont egyformák Izával, egyik kutya, másik eb...

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 19:59:34

@Krétagarbó: akkor hajrá krisz. itt sztem nem minősítjük egymást. legalább is nem a táboros-kultúrkörös egyletek miatt. csak ne legyen sok hangos szó. úgy érzem, a vv6 csak erről szól. ezért volt üdítő az "igaz szerelem" szála. bár viki még kimondhatja egy gyönge pillanatában az érzelmeit. az milyen lenne már :)

Mók_Ica 2014.04.20. 20:01:45

@Cimili: :)

@Szentpeter: intézd el gyorsan és utána pihizz :)

faszent 2014.04.20. 20:02:17

@LittlePurple:

igaz, igaz, majd csináljunk full leltárt, és dobjuk be a vellába annak aki Vikivel fog párbajozni...

Krisztián mitől vakult újra be?
És tkp AU is újra bevakult, pedig TEÓ olyan tisztán elmagyarázta neki a helyzetet.
Azért az a lány bármilyen lassú is, tisztán lát mint a nap...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 20:06:58

@Nagy Endre:"... Féltette is Krisztiánt de magának akarta ezzel is hogy ne Izával legyen annyit.Önzés..."

Igen. Önzés. Erről szól a játék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 20:09:14

Iza most se tudta kimondani (D.D-nak), hogy bocsi, ne haragudj, nem neked szólt....
Ezt a gesztust úgy látszik nem nagyon ismeri.

Krétagarbó 2014.04.20. 20:09:29

Azért az is beszédes, hogy eddig akármelyik szériában bement külsős, mi dig fegyelmezettek voltak a lakók, szinte rajongásig tisztelték a vendégeket. Ezek meg szarnak a fejükre, nagyon kellemetlen, ahogy viselkednek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 20:11:52

@XO: "... horoszkőp... Bár valahogy nem is hiszek ebben! :) ..."

Most olvastam, hogy vagy 100 éve rosszak a horoszkópok valami nappal kapcsolatos számítási hiba miatt, és nem is 12 öv van, hanem 13. Ki lehet dobni az összeset :)

Krétagarbó 2014.04.20. 20:12:03

Kik a közönség vajon?

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): távol áll tőle az igaz megbánás. Csak akkor képes ilyesmire, ha úgy tartja a saját érdeke.

AU és Pinki aranyosak együtt, szerintem.

Krétagarbó 2014.04.20. 20:13:42

Most adja elő AU és Pinki. Kicsit hamisak, és izgulnak is.

Krétagarbó 2014.04.20. 20:18:31

De jól nyomták, pinki mindig is arra vágyott, hogy a színpadon közönség előtt előadjon valamit. Teljesen fel vannak pörögve.
Most jönnek Traki és Izé. Traki utálja Izét, Izének mindegy ki mellett áll a színpadon. Nyerni akarnak, Traki reméli ott lesz a családja és illatos? Téglák repülnek!

malevil2050 2014.04.20. 20:20:35

A minilánynak jól mozogtak a csöcsei,szinte tikitakiztak :)

Krétagarbó 2014.04.20. 20:20:41

Megy az outside, kövezzetek meg, nekem nem tetszik. Rosszul énelkik. Rányomja a hangulatuk a bélyegét a produkcióra.

malevil2050 2014.04.20. 20:21:27

Ez a páros miért olyan buvalbaszkurált? :)

malevil2050 2014.04.20. 20:22:20

Szerintem én le vagyok maradva egy fél évszázaddal , :)

malevil2050 2014.04.20. 20:23:22

Most jön a messziről fénylik a hotel mentol oder was?

malevil2050 2014.04.20. 20:25:07

Viktóriát még nem szavazták ki ?,hmm.

malevil2050 2014.04.20. 20:27:08

Még le sem ment de vikiék már kaptak 14 propellerék 74 százalékot

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 20:31:15

@egyemakisszíved:"... (barátság, szerelem). Na ez hihetetlenül rosszul megy Vikinek......Aurélió bár szertelen, de szórakoztató figura ...."

Ez egy másik olvasata ennek a játéknak. Nyilván, saját személyiségünkön keresztül ítéljük meg a látottakat. Engem Debil nem szórakoztat, más típusú humorra vagyok fogékony. Viki sem szórakoztat igazán. inkább kíváncsivá tesz, hogy elgondolásaival mire jut.

faszent 2014.04.20. 21:04:32

nyilván büntette a közönség 10 ponttal az Iza- Krisztián párost, de azért akárhogy is, mégiscsak az ő produkciójuk volt a legjobb... balhé ide vagy oda...

Izának még látok egy kis jövőt is ebben

Manyoka75 2014.04.21. 22:02:09

@hovatovább?: Verjem szájba magam??!! Te normális vagy??? Dikk-eljél magadnak ha ilyen baromságokat írsz!!! Na a hozzászólásodból látszik, hogy nem csak a "valóvilág"-ba vannak hülyék, hanem itt kint az igazi valóvilágban is, mint pl. te! Dehogy te nem vagy apa, az is tuti!!!
süti beállítások módosítása