Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x91 - A takarítás-gate

2014. április 13. 10:12 - Chat Géza

vvrend.jpg

Look at this beágyazás, bazmeg!

Az első közel húszperces etapban masszív takarítás zajlik. Iza és Teó követi el ezt a csodát. Hogy mégis mi a rücskös lófaszért? Hát mert egy szponzor (SUPRA) baseballsapka a tét. Ben kell ennél több a lányok konkrétan csitti-fittire nyalják a villát und natürlich Debil segglyukát, nem elég, hogy kigányolják a WC-t, Iza még főz is neki. A rögtönzött takarítási versenyt Iza nyeri, aki mintha gyémántokkal kivert tiarát kapna a Szuper Topmodell 2020-on, úgy veszi át a lefingott lila sapkát. Ja, és Iza buzgálkodásán teljesen kiakadt Krisztián, de ezen felesleges is rugózni.

De hát jutott még a csirkehúsból, ehetsz belőle te is, nyugodtan.

Egyen a faszom abból a csirkéből, Te!

vvarcok.jpg

A két párbajozó, Zsóti és Krisz egy-egy bárszéken ülve fogadja a kérdéseket, aminek alább olvasható a tételmondata.

„Krisztián, Te koldulod a konfliktust.”

Kicsit felhánytorgatják Zsóti szoknyapecérségét, amit a nyelvtan tanárnővel leművelt, hogy Droka iránt érzett szerelmét sutba vágva odaadta a telefonszámát, de persze a sok úgymond között csak Krisz és Iza héja nász kapcsolata van terítéken, MEGINT, MINT MINDIG, ami szerény véleményem szerint még csak szőrmentén sem kapcsolódik a párbajhoz, mivel tény, hogy Krisz szólóban tolja és egy tök érdektelen, szürke figura lett. Mindegy, Viki szünetmentes pofázásában kapja az ívet rendesen, de ettől megint csak én leszek egy ideg, hogy ez a kétszínű, lelketlen, hazug kis antinő senkit sem hallgat meg, csak önmagát ismételve, kicsit sem viccesen ontja magából a hülyeséget, hogy feszkó legyen. Oké, ennek a műsornak az az alapja, hogy mindig történik valami, de itt mindig ugyanaz megy, ugyanazon akadnak ki, ugyanúgy kibékülnek, nincs semmi meglepi. Nem is sorolom.

A minimál kibeszélő show után Krisz módszeresen lebassza Izát, hogy minek védte Zsótit a Dorkás incidens miatt. Krisz elviharzik a nyugiba, Iza: sír, melankólikus zene: szól. Lesz-e valaha ugyanolyan a kapcsolatuk? Krisztián szereti még Izát? És fordítva? Megannyi kérdés, de válasz egy sincs. Mint egy jó szappanopera. Ja, nem.

vvcsirke.jpg

Eljött az utolsó vacsora ideje. Roppant izgalmas. Nyammognak, csámcsognak és beszélgetnek, hogy miként legyen a párbaj. Jelzem Kriszék vacsija nem valami felhőtlen. Iza kap tavaszi salátát és kacsamellet, de Krisz tányérján pihenő szarvas sült és burgonyafánk sokkal gusztább. de ez hagyján, mert Iza lekérdezi, hogy mi volt a menü a raktárban, mit lehetett volna még hozni tápnak. Volt még harcsapörkölt túrós csuszával, meg volt még millió fajta rizses, krumplis lófasz, de Iza plusz hét kiló háját és az általa eltervezett fitnessz hetet sze előtt tartva direkt nem hizlaló kaját hozott neki. Ott bizdergálja a szottyadt salátát, majd az életről teljesen lehozva Krisztiánt, inkább kimegy cigizni, majd vissza, beleül a fiú ölébe és máris szivárványt finganak az unikorusok, annyira szép és jó minden. Hát ez volt.

Címkék: vv6
81 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XO 2014.04.13. 10:30:59

Úgymond: Diiiiiiiiikk! :D

XO 2014.04.13. 10:32:46

@Chat Géza: Hiányolok egy mondatot a posztcsiból, ami valahogy így hangozott: "Nem tudnál csukott szájjal enni?" :DDD

XO 2014.04.13. 10:35:05

Éjszakai ON!
indavideo.hu/video/aprilis_121
indavideo.hu/video/aprilis_122

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.13. 10:35:46

Ritka 1 köcsög ez a Krisztián. Direkt kacsát hoz, pedig mindenki tudja, hogy Iza nagytakarítás után mindig szezámmagos csirkét kíván.

XO 2014.04.13. 10:37:48

@én már a fény gyermeke vagyok: jóóóvan má' :DDDD túl vannak rajta! :))

csi21 2014.04.13. 10:44:59

Hajrá Krisztián!

Bell a Donna 2014.04.13. 10:47:37

Azok ott nem bárszékek, hanem hokedlik.
Nem az ételről "hozta le", Géza?

XO 2014.04.13. 11:08:00

@XO: bocsi így hangozott: (Zsóti vikinek): "Nem akarsz csukott szájjal enni?" :DDDDDD

Nagy Endre 2014.04.13. 11:31:38

Megnéztem az esti white partyt nem volt rossz.Talán Aurelio kivételével mindenki buli hangulatban volt.Ő valahogy nem volt annyira jelen.Talán a nyakkendője szorította:DViki mág szendvicsben is volt párizsi ha már nem dugták meg most két pali érezhetett elöl hátul.Jár neki ennyi az eddigi kemény melójáért rendesen nem?:D Krisztiánék is végre táncoltak iza nagyon lejtette neki...A Belevalaóban Krisztián szülei is voltak.Eléggé megilletődve de nagyon szimpatikusan kedvesen nyilatkoztak na szófosás nem volt azért:D.

Nagy Endre 2014.04.13. 11:40:33

@én már a fény gyermeke vagyok: hát inkább egy ovodás nyafogjon azt valahogy jobban elviselte volna Krisztián.Ezek a pesti modellek hogy el vannak kényeztetve:D Mintha terhes lenne Iza úgy válogat:D

LittlePurple 2014.04.13. 12:27:41

Sziasztok!
@XO: dejóóó, köszi szépen :)

harcosDuke 2014.04.13. 13:12:15

@Chat Géza: Talán csak nekem nem jön le az írásodból, hogy a héten még izakriszen kívül alig mutattak mást. Így, párbaj előtt látványosan azt sugallják, hogy Zsolt nem is fontos. Ez persze visszaüthet a szerkiknek: akinél még eddig nem csapta ki a biztosítékot a nyilvánvaló részrehajlás, most tutira.

faszent 2014.04.13. 13:38:00

@harcosDuke:

egyrészt igazad van, de másrészt a szerkiknek arra is kell gondolniuk, hogy olyasmit mutassanak, ami izgalmas a nézők számára, könnyen előfordulhat, hogy semmi olyasmit nem produkál mostanában zsolt, ami dramaturgiailag érdekes tudna lenni...

kacagó görlice 2014.04.13. 13:38:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Szia, Dottika! Tegnapelőtt (vagy még azelőtt?) kiderült, hogy te vagy - civilben - a kalocsai börtön igazgatója. Gratula!

harcosDuke 2014.04.13. 14:29:28

@faszent: A klasszikus párbajokon egyforma fegyverekkel, azonos feltételekkel küzdöttek. Mutassák meg Zsolt mit csinál, és majd én, a néző - és ne helyettem Lilu, vagy Istenes, vagy RK döntse el, hogy kinek a játéka érdekes számomra. Csak szólok, hogy "dramaturgiailag" xar a kokkiza-tahó páros játéka.

faszent 2014.04.13. 14:34:50

Annyira vicces, hogy a kiesett VV Lacika hosszan uszít Krisztián ellen az fb-n, és nem tudja, hogy ez ő uszítása a legnagyobb reklám Krisztiánnak, hallgatni max azok fognak rá, akik eleve Zsolt-imádók... Zsoltnak van pár rossz húzása, pl. több esetben kínozta Au-t, aki lazán megbocsájtott neki, azt AU hiszem picit szerelmes Zsoltba... de azonkívül, hogy ő a legjobb hastáncos és csípőtáncos a házban, nem nagyon produkált, az meg ahogy VV Viki árnyékában sütkérezett amióta kiesett Dorka, nem teszi őt népszerűvé, Én Dorkát bírtam, fura volt, hogy kiesett, sajnáltam is... de úgy látszik még adni kellett egy kanyart Ch-nak mielőtt ejtették... Tudjuk, hogy Iza és Krisztián nem lesznek együtt a VV után, de most egyelőre benn vannak, és örülhetünk az élő mosópor operának...

faszent 2014.04.13. 14:38:56

@harcosDuke:

de ha nem csinál semmi érdekeset, izgalmasat a Zsolt, akkor azt nem is lehet mutatni, hát az RTL-nek nem lehet érdeke, hogy a nézők bealudjanak... az a helyzet, hogy Zsolt eleve lusta volt, aztán kiejtették mellőle Dorkát, hátha feléled, és kezd magával valamit a házban, de nem így történt, ehelyett behúzódott VV Viki védnöksége alá... és ott lazította a hátsóját,

de erről se az RTL, se Krisztián nem tehet, minden lehetőség meg volt neki szerintem adva, sajnálom, the show must go on... én jobban örültem volna, ha Dorka marad benn helyette, Dorka túl korán ment párbajozni, én őt szívesebben néztem volna..

harcosDuke 2014.04.13. 15:10:43

@faszent: Ilyen még nem volt, hogy csak az egyik, pont annyira UNALMAS párbajfelet mutatják. (Nem csak én unom, nézz szét más fórumokon.) Az csak puszta feltételezés részedről, hogy mondjuk napokig senkivel egy poénos beszélgetése nem volt Zsoltnak. (Zsolt és Au nagy haverok, talán nem véletlenül.) Ha már a dramaturgiát említetted, az is belekerülhetett egy öfibe, hogy Zsófika látott életében először póréhagymát?!!! Mindent érdekessé lehet tenni, röhögök, pl. amikor a kamu-szerelmesek "szenvedése" alá zenei betéteket raknak, hogy el is higgyük, jaj elolvadok a gyönyörűségtől. :)))))

faszent 2014.04.13. 15:44:40

@harcosDuke: akkor úgy látszik több embernek unalmas zsolt mint krisztián, de mindegy is, mert úgyis AU nyeri a vellapénzt... őt viszont tényleg magasan a legtöbben szeretik...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.13. 15:51:30

@faszent: Nem kell elkiabálni Au győzelmét, Viki jön fel. Ma megvonták tőlük a melegvizet, érdekes módon ezt ő tűri a legjobban.

csiberibe 2014.04.13. 15:55:47

@faszent: nem szeretik magasan a legtöbben, hanem a hozzá hasonló kis pcsök többen rendelkeznek okostelefonnal, mint a Krisztiánt szerető 50 feletti hölgyek... (anyósom imádja, jaj, hát olyan egyszerű, drága lélek... aha, mondtam, megnézem, mit szólna, ha az unokája arcába köhögné, hogy te szívtelen isten faca...)

Egészen mások szavaznak most, mint az előző vv-k során, most tizenéves lánykák vannak, akik fizetős sms-t nem toltak korábban, ellenben most imádják a nagyfarkú Óréliót. Zsolti nekik már bácsi, Viki néni...

csiberibe 2014.04.13. 15:57:17

@csiberibe: és persze, tudom, hogy pont ezeken a kis tinilányokon meg fiúkon fog múlni javarészt az eredmény, és ha eddig is rá nyomták, nyilván a döntőben is melléállnak, én csak azzal vitatkozom, hányan szeretik, nem hányan szavaznak rá.

faszent 2014.04.13. 15:59:23

@én már a fény gyermeke vagyok:

Nem tudom mit nézel, Viki már nem tudja behozni a lemaradását, épp most cserélt helyett krisztiánnal a VV méter oldalon, és a facebookon meg messze minden bennlévő játékos alatt van...

ő már annyi kakit kavart, amit már nem tud kivasalni... ráadásul folyamatosan újabbakat rotyogtat..

faszent 2014.04.13. 16:05:35

@csiberibe:

AU-t nem a farka miatt szeretik minden korosztályból nyugi,

hanem mert egy nagyon összetett játékos karakter: lány és fiú, érzékeny és machó, nagyon jó a humora, rendkívül jó beköpései vannak, plusz csillagszóró szemű ő is, szóval egy igazi összkomfortos kacsalábon forgó, tűzijátékokat kilövő szórakoztató központ... ez van, lehet nyomni az ideológiát, de a 30.000 fölötti lájkolást az fb-n már nem fogja tudni senki behozni... e pillanatban ő nyer, ha csak Iza és Krisztián össze nem fog (ehhez jelen pillanatban nem elég okosak) illetve AU... (ezt ide se írom, mert nem szeretném az ördögöt festeni sehova)

Krisztián nem tudja, hogy AU előnye már behozhatatlan, illetve neki iszonyú okosan kellene mostantól játszania, ha nyerni akarna, de e pillanatban erre nem látok esélyt.

Szentpeter 2014.04.13. 16:12:18

....néztem, ezt a kibeszélőshowt... Krisztián full gyökér...
Ha Zsolt nem lenne akkora bunkó amekkora, simán visszajönne a krumplihámozóval szemben..
Csak hát Zsolti is akkora bunkó... mint egy ház...

Tényleg, nem azért irtam ezt mert gyűlölködni akarok, de ez a két faszfej semmilyen pozitívumot nem tud felmutatni emberileg...

Mók_Ica 2014.04.13. 16:14:21

sziasztok :) jóóóóóóóóóó vasárnap délutáni pihit mindenkinek :)

Szentpeter 2014.04.13. 16:14:25

Szerintem nem az a játék lényege ki hányszor jelenik meg a képernyőn, aki ezt hiszi hogy ez számít az rosszul hiszi...
A karakter számít, és hogy szerethető legyen..

harcosDuke 2014.04.13. 16:27:40

@Szentpeter: Az alfa-hímekből 2 típust különböztetünk meg:
Az egyik, aki uralkodni próbál mások felett, de ezt olyan módon csinálja, ami miatt mégis követik, látják benne az önbizalmat, a sikert, a humort.
A másik pedig, aki kedves a körülötte levőkkel, nem uralkodik fölöttük, de mégis követik, mert képes úgy kikeveredni a szituációkból, ami őt magasabbra emeli. Amolyan Alpha-nice nak is nevezhetjük ezt a típust.
Ez a különbség a két "faszfej" között, Krisztián nincs sehol. Érdekes, hogy az egyik leírás eléggé illik Vikire :)))

csiberibe 2014.04.13. 16:36:53

@faszent: inkább se lány, se fiú (férfi meg pláne nem), nem érzékeny, hanem egy hisztis rinyagép, a macsón röhögök. Szórakoztató központ? Ha valakinek ennyi elég a szórakoztatáshoz, az szavazzon rá bátran. Sokan vannak, sajnos.

faszent 2014.04.13. 16:46:56

@harcosDuke:

Vikire? Mindezt a gátlástalan, kakikavaró, minimum kétarcú, kétcsövű, duplafenekű, intrikus- királynőre mondod?

Hát, ha Te is fizetett alkalmazottként írod ezt ide, akkor értem, egyébként nem.

beacska 2014.04.13. 16:50:44

csak nekem tűnik úgy, h mióta zsoltira került a kék, azóta még nagyobb semmi, amit csinál? a tegnap éjszakai közvetítésetekből is az jött le: Krisz táncikált felváltva Vikivel és Izával, meg tán Teóval, miközben a két alfa (??) hentergett a kanapén és nézett ki a fejübűűű....nnna, szegény szerkik, ebből csináljanak olyan összefoglalót, ahol Zsolt a buli központja...annyit a puffogóknak...

beacska 2014.04.13. 16:58:31

jaaaa, és jó napot, jó szurkolást! hogy áll a szavazás, link van?

Szentpeter 2014.04.13. 16:59:03

Hát Viki úgy leoltotta Krisztiánt, mint egy pisis kisfiút.... most hagyjuk Viki jellemét,mert most nem ő párbajozik... hogy lehet valaki ekkora lúzer...

Berber Oroszlán 2014.04.13. 17:11:59

@Szentpeter:
Meghülyültél, Péter? Nem ezt fogadtad az Utolsó Vacsorán.
Még egy kirohanás Krisztián ellen, és bepanaszollak az Úrnál!

LittlePurple 2014.04.13. 17:12:29

valovilag-6.postr.hu/
@én már a fény gyermeke vagyok: a kotonsapkás vikkancs ettől az énmondommegatutit dumától sem lesz senki számára esetleg szimpatikusabb, az előzményeivel mindent kiölt a nézőkből!
Szerintem is két éppoly unalmas játékos fog párbajozni, @Szentpeter: egyet értek, egyik sem ér többet a másiknál. Valszeg az utolsó buliban is Aurelio utasításba kapta, hogy most kivételesen ne vigye a bulit, hadd tudjanak VALAMIT mutatni a két igen csak lájtos párbajozóról!

katicaa a hétpettyes 2014.04.13. 17:21:28

Hát szétnéztem itt-ott. A Loki alig tartja magát. Öngólokat lőtt az utóbbi napokban. A csapatban pedig belviszály. Az MLSZ sem áll a helyzet magaslatán, nem mutatja eleget a Honvédot, amint alszik a kanapén. De azért a törzsszurkolók segítségével győzelemre vihető a meccs.

harcosDuke 2014.04.13. 17:49:19

@faszent: Ezt a jelet :))) nem látod? akkor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) így jobb?

faszent 2014.04.13. 17:56:32

@harcosDuke:

Azt akarod mondani, hogy az állításodnak az ellenkezője igaz? Elnézést, hogy a szmájlidból nekem ez sehogyan se következik, és az előzményben írottakból se. Talán még se annyira egyértelmű ez a szmájli, esetleg érdemes mégis verbálisan artikuláln, azaz pontosítani a véleményed.

harcosDuke 2014.04.13. 18:09:29

@faszent: Pontosítom. Az életben sok viccesen hangzó dolog van, ami mégis igaz. Vagy van benne némi igazság. Pl ez a téma kicsit rávilágít arra, hogy a bevallottan gonoszkodó Vikit mégsem utálják, sőt, tudják, hogy kibeszél mindent, de újra és újra hozzá fordulnak problémáikkal.

Nagy Endre 2014.04.13. 19:00:52

Nem értem mi az hogy szóltak Aureliónak hogy fogja vissza magát a bulin.Mi van?Ha olyan hülye akkor ő is csak bólogat mint Ádámka aki nem szólt be neki a párbajon mert befenyítették elmondása szerint.Az hogy most Krisztián táncolt meg jól érezte magát Aurelio nélkül is működik nála ez kedv kérdése.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.13. 19:07:09

@kacagó görlice: nem kell mmkk mindent elhinni. :-D
@savanyú a narancs (
Villanyfényes):
Vizsla.

Nagy Endre 2014.04.13. 19:07:28

Zsófikát se értem.Ha lett volna egy kis vér a pucájában még időben szól Izának hogy hogy Viki milyen szemétségeket csinál ellenük.De ő is lazán végignézte az egész balhét.Azok is összekaptak jópárszor már.Most már késő egyéni játékba kezdenie mert nem lenne hiteles.Utánfutó maradt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.13. 19:09:37

@harcosDuke: azt nem úgy kell.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ez a helyes jel. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dr. sziszi 2014.04.13. 19:22:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hahaha, nemsokára kezdődik! Készen áll mindenki?????

Szentpeter 2014.04.13. 19:24:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Doktornő.... egy sapiért csinálsz nekem sültkacsát ?

Mók_Ica 2014.04.13. 19:27:55

@Szentpeter: itt vagyok :) sütöttem kívánságra :) most lett kész a túrós süti, előtte pedig sajtos-sonkás készült..... az már szinte el is fogyott :)

Szentpeter 2014.04.13. 19:29:15

@Mók_Ica: Akkor hoppon maradtam... ( fejbe húztam a sapit )

Nagy Endre 2014.04.13. 19:30:04

Azt hiszem Izából jó Stepfordi feleség lett volna:D

Szentpeter 2014.04.13. 19:31:11

@Nagy Endre: Hát Izából kinézem ha valaki megjegyzést tesz arra amit csinál... rádönti..

faszent 2014.04.13. 19:31:34

@Nagy Endre:

Szerintem AU csak szimplán magától szomorú, érzi, hogy elvesztheti nagy villaszerelmét Zsoltit, ezért nem tud felhőtlenül ugrálni a bulin, máris gyászolja.

Nagy Endre 2014.04.13. 19:34:07

Po@Szentpeter: Pontlevonás jár érte még szép!:D:D

Na Vikinél ez biztos nem fordulna elő.:-)))
Ezek nem viszik ki soha a levegőre az ágynemüt?Ott henteregnek ruhástul sokszor.

Mók_Ica 2014.04.13. 19:35:25

@Szentpeter: sapkát nem hordok, maradhat nálad :) van eprem is :) kacsám nincs, így azt nem tudok neked készíteni... :(

faszent 2014.04.13. 19:36:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

"azt hiszem, neked nincs humorérzéked. :-)"

vagy nem olyan mint a tied, lehet én másra gerjedek, illetve röhögök, szerintem ne sajnáld tőlem...

Szentpeter 2014.04.13. 19:36:37

@Mók_Ica: Akkor étterembe megyünk ha nem bánod...

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Naná !

Nagy Endre 2014.04.13. 19:36:51

@faszent: Igen lehet de akkor feketében kellett volna lennie.Ezek annyit ökörködtek hetek óta hogy már rájuk untam:D Köztudomású hogy Aunak nagy szíve van...sok mindenki belefért eddig is.:-)Hiába szép is az őszinte barátság Viki is megmondta:D

Mók_Ica 2014.04.13. 19:37:51

@Szentpeter: ok :) már úgyis megígérted :)

zaphodbeeb 2014.04.13. 19:39:30

hogy áll a háziszavazás? tudja valaki a link-et?

Mók_Ica 2014.04.13. 19:40:09

drágáim, gézutól új posztcsit kaptunk :)

Szentpeter 2014.04.13. 19:41:25

@Mók_Ica: Trófea... ha megfelel...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.13. 19:41:27

@faszent: arra értettem, h fény poénjait sosem érted, nem baj.
@Szentpeter:
Ki a cég?

dr. sziszi 2014.04.13. 19:41:44

ha vki ad egy sponzorsapit,megigérem, nem flegmulok be,dikk

Mók_Ica 2014.04.13. 19:43:11

@Szentpeter: romantikás kerthelységesbe vágyódok :)

faszent 2014.04.13. 19:45:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Tényleg nem baj, mert nem lehetnek akkora poénok, ha egyszer nem lépik át az ingerküszöböm.

Neked és fénynek is jó szórakozást ma estére!

(picit csalódott leszek, ha ma Viki nem esik ki)

Admiral_General_Aladeen 2014.04.13. 21:05:43

Krisztián: úgymond,ùgymond, úgymond,ùgymond,ùgymond......

Petronella Szalka 2014.05.16. 13:45:44

Remélem sikerült belepnem egyszerűen nem ssikerül kerem segítsenek

Petronella Szalka 2014.05.16. 13:48:45

@Petronella Szalka: Bocsi azt hittem az Indapassnak küldök visszajelzest
süti beállítások módosítása