Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x85 - Megint Traktoros megy párbajozni

2014. április 06. 18:50 - sixx

Screen Shot 2014-04-07 at 7.13.00.png

Véget ért a gyereknevelős hét, az utolsó lényeges momentuma egy újabb gyerekrázás volt, ugyanis amint Traktoros és KokkIza kitette a lábát a hálóból, Viki megint megrázta a műanyag babájukat, mint Krisztus a vargát. Ez, nem mellesleg kurva nagy geciség, Viki mondjuk ezt leszarja, mert jól szórakozik az egészen, és bevallva így akar nyerni. Bravó, bazdmeg. Az utolsó éjjel mindegyik gyerek felkeltette a szülőt, Pink megint többször kiment a nappaliba, de most nem akarta földhöz baszni a kölköt. Haladás, mondja erre a tanult ember.

Másnap reggel jött a kiértékelés, a két szakemberhez szépen sorban járultak oda a párok (meg Pink) és nagyjából egészéből mindenki kurva jó volt, mondták, Bugyitlan és Debil egyformán 33-33 alkalommal foglalkozott a szimulátorral, Viki és Zsóti párosából Viki volt az odaadóbb, amit Zsóti vigyorogva fogadott, az életben is ez van, nem? Pink kis híján tökéletes volt, mondják neki, és ezen nagyon meghatódik, én meg megijedek, mert megint külvárosi Jokernek maszkírozta valami nagyon gonosz sminkes.

A babaszimulátor minden szarságot mér, többek között azt is, ha megrázzák a babát. Viki és Zsóti kint mondják is a többieknek, hogy ha így is nyernek KokkIzáék,mármint a megrázott gyerekkel, akkor csalás van. Ezek szerint mindenki tudott a kis manőverről - itt jön a képbe az, hogy vajh mennyi stratégiai érzéke van Debilnek, Bugyitlannak meg Pinknek, hogy ezzel az infóval kezdjen is valamit ha úgy hozza a sors, de hát láttuk már korábban is, mennyi agya van ezeknek a szerencsétleneknek. Amikor a rázást megemlítik KokkIzának, először arra gondol, hogy Traktoros baszott el valamit, aki meg bizonygatja, hogy nem, úgy vigyázott a gyerekre, mint a hímes tojásra.

Screen Shot 2014-04-07 at 7.36.48.png

A szakemberek megemlítik, hogy az adatok szerint erőteljesen rázták a gyereket, direkte, ettől KokkIza alpárira idegeskedi magát és heves bazdmegkurvaanyádatozás közepette rongyol ki a nyugiból, ki a faszom rázta meg a gyereket? Mindenki tagad, Viki a leghevesebben, mi nem, ugyan már, KokkIza, hát ott ültetek mellette állandóan, nem emlékszel, még röhögtem is rajtad emiatt. Olyan arcátlanul hazudik, hogy az valami hihetetlen. Csütörtökön rázták a gyereket, folytatja KokkIza, Viki megkönnyebbül, aznap nem ő volt a rázásfelelős. Zsóti, te ráztad? - kérdezi tettestársától, lehet, mondja az, majd a riportszobában azt mondja, van ez így, ő így játszik, oszt kalap.

Screen Shot 2014-04-07 at 7.40.06.png

A szakemberek eredményt hirdetnek, a legszarabb szülők KokkIzáék lettek a rázás miatt, harmadik Debil és Bugyitlan, a második Pink, a nyertes pedig Viki és Zsóti, a sors különös fintoraként, ugye. KokkIzáék akkor sem nyertek volna, ha nincs a rázás, ha minden igaz, 6 százalékot vontak le emiatt az eredményükből (93-mal végeztek, Vikiék 100%-ot kaptak). KokkIza teljesen kibukik a dolog miatt, és nem a vereség érdekli, mondja, hanem az, hogy őt titulálták a legszarabb anyának. Mindezt a riportban mondja, kamionparkolóban rodázó kurvának sminkelne. Az, ahogy Viki a szemébe hazudik mindenkinek, nem semmi, ő az egyetlen játékos a VV-k történetében, akit bátran be mernék engedni egy Survivorba, legalábbis ebben a tekintetben.

Screen Shot 2014-04-07 at 7.41.53.png

Screen Shot 2014-04-07 at 7.44.22.png

Délután Zsóti, Bugyitlan és Debil szépen összebeszélnek, és megvan, kire rakják a jelüket: Traktorosra. Na, majd meglátjuk, volt már ilyen szövetség a vellában, oszt mi lett belőle. Traktoros Vikivel beszélget egy sort a nyugiban, és Viki itt is folytatja a szarkavarást, te, Traktoros, Debil meg Zsóti aszongya, akkor basszák meg KokkIzát, amikor akarják. De el ne mond nekik, hogy én mondtam. Mondom, első osztályú szarkavarás megy. Este végre kiderül, hogy a Nyeremény, Amilyen Még Sose Vót, egy-egy látogatás az anyukáktól, van sírás meg meghatódás, és Zsóti szevasz bébivel köszönti az anyját, ami nekem rém kényelmetlen.

Screen Shot 2014-04-07 at 7.47.36.png

Na, válasszunk ki. A szokásos hanghibák és a konfliktusok felvázolása után (kimaradt a gyerekrázásos kisfilm, lehet majd később használják fel), jött a nagy megmondás, aminek során egy elem volt, amire érdemes odafigyelni: KokkIza lebassza Zsótit, hogy mekkora egy féreg, aki Dorkát elfelejtve Pinknek puncsol, de úgy, hogy

mindenki tudja, mi megy köztük, érzik ezt a vibrációt a levegőben, nem tudom ebből mi kerül adásba és mi nem,

ami érdekes, ugyebár, Szent Zsóti szobrába KokkIza pompás platformcipős, páros patával rúgott bele egy lendületeset. Ez sem volt elég ahhoz hogy a mátkáját megmenthesse, Traktoros megkapta azt a három jelet, amit sejtettünk, és mehet párbajozni. Ha bizonyítani akar, akkor Zsótit viszi ki, ha tutira visszajönni, akkor meg Bugyitlant. Na, majd meglátjuk.

Screen Shot 2014-04-07 at 7.53.03.png

 

Tegnap vót:

Bugyitlantra hajigálják majd a jeleket, vagy Pinkre? Kaphat Debil és Viki is bőven, és ha kiderül, hogy Zsóti és Viki megrázta KokkIza gyerekét, kő kövön nem fog maradni. És mi az a hatalmas nyeremény, amit a műgyerek gardedámja(i) kap(nak)?

Címkék: vv6
624 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2014.04.07. 11:31:21

@mézescsók: "én is jogász vagyok, bár határozatokat nemigen irok. Te viszont nem értetted... nem dicsekedni akart a foglalkozásával, hanem arra próbált rámutatni finoman, hogy úgy általában nem a megérzéseire" - Való igaz. Én sok dolgot nem értek. Például nem értem, miért hiszik azt egyesek, hogy a kommentjük komolyanvehetőségét az ő foglalkozásuk, nem pedig a komment belső logikája, megalapozottsága alapján kellene megítélni. Netán úgy gondolod, hogy egy jogász, vagy bírósági gyorsírónő/gépírónő sosem ír/írhat agyatlanságot?

Conchobar 2014.04.07. 11:33:01

@beacska: "én pölö nem láttam egyetlen kutyát sem a vellában" - Nem vagy egyedül. Iza és Krisztián se látja/látta a kutyákat

Ronla 2014.04.07. 11:33:58

Már megbocsáss, Conchobar, de Izáéknak ugyan miből kellett volna tudniuk, hogy Viki és Zsóti potenciálisan veszélyes közeg? Ennyi erővel nem hagyhatnám az oviban a gyereket, mert nem lehet tudni, hogy nem esik-e le a mászókáról akkor, amikor az óvónők éppen nem arra néznek, vagy veri fejbe egy másik gyerek. Ennyi erővel az is potenciálisan veszélyes közeg. Izáék bíztak a többiekben. Egyikük sem gondolta, hogy Vikiék ilyen aljasságra képesek. Inkább azt mondanám: "Vétkesek közt cinkos, aki néma." Gondolok itt a többiekre és a retek stábjára.

mézescsók 2014.04.07. 11:35:07

@Exike: @faszent: A kínzás talán erős kifejezés, de tény, csak azt lehet rávenni arra, hogy másokat módszeresen b....gasson, akitől emberileg sem áll távol ez az attitüd.Így is lehet játszani persze,sőt, sajnos még nyerni is, de nem az én ízlésem szerint való. A póker sem attól csalás, ha megpróbálom kitalálni, hogy a másiknál mi lehet, esetleg licitálok, amikor egyébként nem lenne indokolt, stb.,hanem ha a kabátujjamból rázom ki a bubit, hogy meg legyen a royal flush. Nekem a győzelem attól szép, ha az fair játékon alapul, de korábban jeleztem már, hogy finnyás vagyok, tehát nem muszáj velem egyetérteni.

Viki anyukáján csodálkoztam, ugyan mire olyan büszke a lányára, különös tekintettel arra, hogy Viki elmondása szerint nincs nagyon jó viszonyban a családjával. Aztán rájöttem: ha már be kellett mennie a villába, nem mondhatta ország-világ szeme láttára, füle hallatára, hogy genya vagy lányom. Tegnap még elgondolkodtatott Viki egy megjegyzése: nagyon jól érzi magát a villában, ezt a játékot neki találták ki - vagy valami ilyesmi, nem szószerint idézem. Alekosznál tapasztalhattuk, hogy ennyire élvezte a villalétet, legszivesebben ki sem ment volna. Már csak azért is megütötte a fülemet ez a mondat, mert emlékszem, amikor Viki őszintére itta magát a múlt héten, az volt a baja, hogy mit keres Ő itt?

Conchobar 2014.04.07. 11:37:08

@beacska: "ezt azért írtam, mert számonkérted rajtam, miért véleményt írok, miért nem tudományosan megalapozott tényeket" - Tudományosan? Miért véleményt írsz? Nem érzed azt, hogy túlzottan kitekerted a valóságot?

XO 2014.04.07. 11:41:27

@Conchobar: Itt egyelten valakinek nincs logikája és az te vagy! :)
@mézescsók: ma rám kötötted az EKG-d! :))

Conchobar 2014.04.07. 11:48:48

@Ronla: "Már megbocsáss, Conchobar, de Izáéknak ugyan miből kellett volna tudniuk, hogy Viki és Zsóti potenciálisan veszélyes közeg?" - Viki nem is annyira, mint inkább Zsolt. A teljesség igénye nélkül: Simon léggömbön utazó cipője, Aurélió fogkeféje, Zsófi iskolatáskája, Krisztián meg a többiek óra alatti fúvócsövezése, egyáltalán, bármilyen verseny, amiben Zsolt résztvesz, bármelyik szabály, amely érinti Zsoltot. Egyébként, se Krisztián arcán, se Iza arcán nem láttam meglepődést a kiválasztás alatt. Iza húzásán (mikor Dorkát emlegetve a Zsófi és Zsolt közötti dolgot vette célba) egyértelműen látszik, hogy Izáék tisztában vannak avval, Zsolttól semmi jóra nem számíthatnak. Vikitől viszont nemcsak kavarásra, hanem esetleg másra is számíthatnak (pl.támogatásra párbaj idején)

Conchobar 2014.04.07. 11:52:35

@XO: "Itt egyelten valakinek nincs logikája és az te vagy!" - Ja. Ráadásul még a troll is én vagyok

XO 2014.04.07. 11:53:01

@Conchobar: mivel a játék elején megegyeztek, hogy senki nem nyúl a másik babájához, nem kellett, hogy arra gondoljanak, bárki veszélyt jelenthet a babájukra....ennyi!

Conchobar 2014.04.07. 12:00:15

@mézescsók: "ha már be kellett mennie a villába, nem mondhatta ország-világ szeme láttára, füle hallatára, hogy genya vagy lányom" - Az anya éppenséggel maga helyett be is küldhette volna Laura (?) lányát, akinek Viki üzent a videójában. De nem tette. Az anya is láthatja (nemcsak mi) Viki viszonylag nagy rajongótáborát, úgyhogy az anya aligha hazudott, mikor büszkének mondta magát

Conchobar 2014.04.07. 12:03:25

@XO: "mivel a játék elején megegyeztek, hogy senki nem nyúl a másik babájához" - Nem emlékszek erre a momentumra, de elképzelhető, hogy valakik mondtak ilyet. És? Zsolt (vagy Viki) mikor tartotta magát ilyesmihez?

mézescsók 2014.04.07. 12:03:36

@Conchobar: Nem egyszerűsítettem le.
-Fogalmam nincs, hány éves vagy, férfi-e vagy nő, van-e gyereked, stb. - úgy alapból nem is érdekel -, de feltételezem, hogy érettebb vagy, mint a villalakók. Hogy miért hagyták magára a babát? Mert eszükbe sem jutott, hogy valaki megrázza vagy más módon piszkálja. Mert az egy dolog, hogy csecstetik, esetleg kiröhögik egymást, de a másik "gyerekét"???
- Van gyerekem, egy fő. Voltam gyesen. Sohasem hagytam egyedül a lakásban a gyereket. De közben éltem a hétköznapi életemet, elláttam a családomat, nyelvvizsgáztam, másoddiplomát szereztem - hát, nem ültem minden pillanatban mellette. És nem vagyok hajlandó szégyellni magamat ezért így utólag sem. Viszont a legtávolabbi helyiségben is meghallottam, ha nyikkant egyet.(Azt már meg sem merem említeni, hogy kutyánk is volt, aki jobban őrizte, mint a csontot.)
- Az egész rázogatás Trakiék ellen ment: Aurélióék is hagyták magára a babát - nem egyszer - az övékét nem bántották.

Nem gondolom, hogy egy jogász vagy egy bírósági gépírónő nem írhat baromságot. Nem is ezt mondtam. Arra próbáltam rávilágítani - a jelek szerint hiába -, hogy a foglalkozásából adódóan (és a foglalkozásának csak és kizárólag ebből a szempontból lehet jelentősége) tudja jól, mikor közöl magánvéleményt és mikor nem. Ez kb. a harmadik Vv, amiben irogat (illetve lehet, hogy régebb óta, de az előzőekben én nem voltam itt), és AZ A VÉLEMÉNYEM, hogy tisztában van a gondolataival és azzal, amit ír. Amivel persze nem kell egyetérteni, de ettől még nem agyatlanság. Csak más vélemény.

És ehhez a témához nem tudok és nem is akarok többet hozzátenni.

XO 2014.04.07. 12:10:44

@Conchobar: Ember! Ha megegyezel valakivel (amúgy Zsófika mondta a riportszobában, mikor Zsóti "ellopta" a babáját, hogy nem is érti, mert megegyeztek az elején, hogy senki nem nyúl a másikéhoz), akkor elsődlegesen nem azt fogod feltételezni, hogy úgysem fogja betartani az egyezséget...akár játék, akár a való életről legyen is szó.

csiberibe 2014.04.07. 12:11:35

@candyperfumegirl: bár ne néztem volna meg... ez baromi illúzióromboló. MAgára rántja, két perc, bugyi félre, papírzsepihegyek.

mézescsók 2014.04.07. 12:14:31

@Conchobar: Ha igazat mondott, akkor tudomásul veszem, hogy másként látom a dolgokat, nem úgy, mint Viki anyuka. Nézőpont kérdése, mire büszke az ember. Már említettem, hogy finnyás vagyok. Más meg nem ilyen. És símán túllépek a dolgon.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.07. 12:22:29

Kibaszás, hogy csak 1 mámá látogatást nyert Zsóti. A nyertes anyjának be kellett volna költöznie a villába legalább 2 hétre. A szerkik vidám napoktól fosztottak meg minket.

hannamontanna 2014.04.07. 12:28:17

Szóval szerintem Viki egyáltalán nem akar nyerni. Először azt gondoltam, hogy igen és a cél érdekében képes durva dolgokat megtenni. Mostanra azt gondolom, hogy vagy teljesen rosszindulatú, aljas, g*ci ember, akit abszolút nem érdekel már a nyeremény és örül, hogy gátlástalanul keresztbe tehet mindenkinek, szemébe hazudhat és kijátszhat mindenkit, mert ugye azért a való életben ezt a viselkedést elég gyorsan egy pofán vágás követné, ha emberére talál. A másik verzióm, hogy azért nem érdekli a nyeremény, mert fizetést kap, ami viszont megéri... ezzel is túllőtt a célon, mert ha ez már eszébe jut néhány embernek, akkor bukta van. Aurélió véleményem szerint egy kis elkényeztetett lúzer, aki kint az apukája hátországa nélkül vicces lehet ezzel a hisztijeivel és cirkuszolásaival. Zsófika egy Kiszel Tünde fiatalabb változatban, semmi rosszindulat, de elképesztő sötétség. Haragudni nem lehet rá, de az túlzás volna, hogy nyerjen. Teó..... semmi. Sehol, semmi. Egyszerű mint a a faék, takarít, lesmárolta Alexát és vége. Lihegve tesz eleget az okosabbaknak, közben magára húzza a klotyót, sz*rral együtt. Zsolti egy lusta, disznó, emellé alattomos is, Dorkát már nyomokban sem tartalmaz, drukkolok, nehogy megnyerje. Marad Krisztián, aki nyerje is meg.... mert ugye nő nem nyer, tehát Iza kiesett.... ez van. Szerintem.
Ez a trollkodás itt elveszi az időt a lényegtől, az embernek fél napja rámegy, hogy érdemi infót kinyerjen....... vazz. Kinek van ennyi ideje munkaidőben????

Conchobar 2014.04.07. 12:32:36

@mézescsók: "Arra próbáltam rávilágítani - a jelek szerint hiába -, hogy a foglalkozásából adódóan (és a foglalkozásának csak és kizárólag ebből a szempontból lehet jelentősége) tudja jól, mikor közöl magánvéleményt és mikor nem" - Csakhogy a polémia nem jogi kérdések körül keletkezett ám. Én a magam részéről azokban a kommentjeimben azt feszegettem, hogy hol a határ a (komolyanvehető) vélemény, pontosabban a "VÉLEMÉNY" és az agyatlanság között

Conchobar 2014.04.07. 12:42:35

@mézescsók: "És símán túllépek a dolgon" - Én készséggel el fogom fogadni tőled, hogy te aztán egyáltalán nem vagy részrehajló a saját gyereked javára, és hogy te másokat is 'sine ira et studio', mindent és mindenkit egy erkölcsi mérce alapján ítélsz meg. Mihelyst látni fogom, hogy te nemcsak Viki negatívumait, hanem a pozitívumait is látod. Merthogy a világ (és benne minden jelleme) komplex, összetett

Conchobar 2014.04.07. 12:44:11

@Conchobar: jav: Merthogy a világ (és benne minden ember jelleme) komplex, összetett

XO 2014.04.07. 12:47:07

@csiberibe: A valóságban nem két perc volt....vágás: 00:43-nál és 02:21-nél....szóval rendesen rövidítettek...és én eddig nem néztem meg, de most miattad igen... :D

XO 2014.04.07. 12:50:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Lehet nekem is be kellene költözni! :D Mindjárt meglenne a töpirevaló! :DD

XO 2014.04.07. 12:52:01

@faszent: te beléptél anno a fb csoportba? Nálad sincs meg? :(

Conchobar 2014.04.07. 12:52:03

@hannamontanna: "Szóval szerintem Viki egyáltalán nem akar nyerni. Először azt gondoltam, hogy igen és a cél érdekében képes durva dolgokat megtenni. Mostanra azt gondolom, hogy vagy teljesen rosszindulatú, aljas, g*ci ember, akit abszolút nem érdekel már a nyeremény és örül, hogy gátlástalanul keresztbe tehet mindenkinek" - Aurélió, Zsolt és Viki már nagyon régen (Sarlot első párbaja előtt?) pedzegeti, hogy ők, mint a villa-hierarchia csúcsán lévő személyek, először kiraknák a "pancserok"-at, és aztán a legvégén ők maguk mérkőznének meg egymással. Néha-néha ugyan be-beszólnak egymásnak, de ezt leszámítva semmi nem bizonyítja azt, hogy jobb ötletük támadt volna

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.07. 12:54:04

@XO: Löevél:)

Micsoda erkölcstelenségeket néztek ti, ezek a nőőők... :D

XO 2014.04.07. 13:08:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem vagyok belépve és most nem is leszek...bocsi

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tepertő, de ebben az esetben azért kicsit több, szóval a mindenre való szükséges :D

XO 2014.04.07. 13:09:58

A blogmoci mongyon le!!!! :(

faszent 2014.04.07. 13:20:35

@XO:

nem léptem be az fb csoportba, és nem egészen tudom, miről lenne szó...

XO 2014.04.07. 13:21:21

@faszent: akkor nem érdekes... köszi! :)

mézescsók 2014.04.07. 13:44:08

@XO: Én pompásan érzem magam! Remélem Te is! (közös EKG)

@hannamontanna: Vikit csak abban az esetben nem érdekelheti a nyeremény, ha valóban beépített ember. Öncélúan, ingyen szemétkedni csak nem megy be senki!!! Azt hiszem, ő-szintével váltottunk pár hete néhány szót erről. Márminthogy van annyi pénz és nyilván jó sok.

hovatovább? 2014.04.07. 13:50:24

@XO:
A faszi jobbikos, és szegénynek nem nyert tennap a pártja, ezért kibaszottul besértődött most a világra,
szetm ne számítsatok több esti videóra! :(

XO 2014.04.07. 13:51:00

@mézescsók: Igen, főleg mivel mindjárt vége a munkaidőmnek! :))

Nagy Endre 2014.04.07. 13:51:18

Viki kurvára ügyel arra hogy még az anyja elött is tökösnek lássák.se egy könny semmi érzelgés ha lehet.De amit már művel az tényleg durva.Nemrég 10-en szívták a vérét és szinte csak Iza meg Krisztián állt szóba vele.Na jól ki is használta őket meg össze is ugrasztotta.Krisztiánnak aki kihívta a nyugiba még behazudja hogy zsótiék rámozdulnának Izára mert már kínos volt hogy a srác simán átlátta hogy a trió lepaktált ellene.Én csak egy laza szembesítésre vártam volna mikor mindenki kinnt cigizik mert ott Vikike lazán bebukik ezzel a szöveggel.Zsófika lazán festegette a körmét mitsem törődve hogy Krisztián kiváncsi lett volna ki rázta meg a gyerkőcüket.Simán tud hauzudni pókerfejjel mint a tanára Viki.Remélem akkor és úgy megy ki párbajra amikor nyeregben érzi magát és repül haza a francba.

Nagy Endre 2014.04.07. 13:53:22

Teó meglepően feléledt.Már Zsoltiékhoz szaladgál hogy Iza fűzi kire tegye a jelet.ideje volt felébredni de ki is esik remélem.Sunyi ez is de Zsófika rosszabb még így is.

hovatovább? 2014.04.07. 13:54:22

@faszent: Én is úgy veszem észre, hogy levették róla a kezüket,
ha megnézed a vv6 oldalán az Aurélió nevével is fémjelzett videók alig érik el a 15 -20 ezres nézettséget az utóbbi pár napban,
míg az unalmasnak tartott I&K videókat akár 30 ezren is megnézik.
Úgy látszik megunta a nép hiszit, és faszlóbálást.

Nagy Endre 2014.04.07. 13:58:36

Én kedvelem az Iza Krisz párost.Biztos kinnt nem működne a dolog de itt jó műsor és szerintem csípik egymást és egyik se az a Barbie-Ken típus.Iza egyébként nagyon normális amikor nem örjöng éppen.Krisztián meg ok nélkül féltékeny.Szar lehet csak bambulni egy üveg piával és lesni a többieket se tánc semmi.

XO 2014.04.07. 13:59:13

@hovatovább?: azt nem tudom, hogy mi az oka, de a csoport megszűnt...vagy vmi hasonló :( car, mert én nála néztem az esti streamet is és most nincs más lehetőségem, hogy élőben nézzem az öfit....katasztróka! :(

Nagy Endre 2014.04.07. 14:01:37

@hovatovább?: Aurelio lassan kippukkadt.Ment az elején a műsor, a helikopter, a rinya meg a királyság.De hamar kiderült hogy a gyerek egy hangember.Megy a cirkusz hogy elárulták a barátai de következő nap ugyanott liheg.Krisztián hamarabb jutott lukhoz mint ő.Minden csaj lepasszolta talán Vikinél van esélye mint ágyas mert az mindent megadna csak hogy nőnek nézzék végre:D

hovatovább? 2014.04.07. 14:03:36

@XO: A saját fb oldalán is törölt minden infót, úgyhogy sztem semmi remény.
Ha esetleg találsz más lehetőséget. . ., ne 'szégyeld' megosztani velünk!

hovatovább? 2014.04.07. 14:05:54

@Nagy Endre: Kb. így látom én is.
előtte minden puskaporát már egy hónappal ezelőtt:
Ugyan mit tudna még mutatni?
Már röhögni se tudok rajta.

candyperfumegirl 2014.04.07. 14:10:13

@beacska: erre én is gondoltam. Zsóti és Viki most eléggé lenullázódott, és az lesz az igazi, ha ez egy esetleges párbajon üt majd vissza rájuk.

XO 2014.04.07. 14:19:09

Akkor én most kicsit el! Mindenkinek olyan szép napos délutánt kívánok, mint amilyen itt nálunk van! :)

csiberibe 2014.04.07. 14:20:56

@Nagy Endre: höhö, úgy érted, a károlyság :)

Nagy Endre 2014.04.07. 14:41:51

Tegnap a Belevalóban többen kritizálták a babarázást, Adélka lazán átsiklott felette hogy ez nem ügy...VV Laci bejelentkezett hát persze hogy Zsoltot dícsérte és Dorka is épp skypeon volt úton valahova.Dorkát amúgy nem tartottam rossz fejnek nem értem Csárli hogy ejthette ki.

candyperfumegirl 2014.04.07. 14:54:39

@hovatovább?: most nézem, ez a hülye tényleg törölte magát...hogy jutunk így a VV onlány fixünkhöz?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.07. 15:54:14

Teónak, vagy Zsótinak lőttek, sanszuk nem lesz Krisz ellen ha őket választja.
A babarázást felböfögi azt RTL, és ezzel már nyert is Krisz.
Teonak meg a sunyi taktikázása miatt reszelnek, meg persze hogy ember nem tudja hogy lehet még játékban ez a ghostgamer :O
Orálió is szépen lemászik a magas lóról szerdáig, zabszem effekt benéz majd, rossz nézni ezt a cigánykölköt , sír,csajokkal veszekszik, meg a pöcsét lengeti, ezzel el jut a döntőig ??????????????????

XO 2014.04.07. 16:52:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Űztem a zIpart, de nehezen fizet! :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.07. 17:06:09

@XO: Iza csak 76 kiló 80? Ez a tévé slankít vagy mittudomén. Azt hiszem ennyi.

kacagó görlice 2014.04.07. 17:51:04

Ez itten a @Conchobar:
Belekössön, arra vár.
Vigyázz rá, és ne szarj rája,
Ő is Isten állatkája.

XO 2014.04.07. 18:00:03

@én már a fény gyermeke vagyok: lassan mondom, hogy megértsd....haaaatvaaannnn! :DD
@kacagó görlice: (Y) :)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát, látod....nem jól választottam, de szeretem! :D

Nagy Endre 2014.04.07. 18:47:10

Ha Krisztián visszajön tuti nem viszi ki senki mert ami Csárlinak nem sikerült neki igen.És már csak 2 párbaj a döntőig így tuti helye van.Teó-Zsófika és lehet az utolsó Iza-Viki lesz.Viki elég gyenge lesz így Krisztián visszajövetelen után mert vagy benyal neki vagy taktikát vált de kurva késő...Azért emlékszünk még mennyien utálták korábban.Na a fagyi most visszanyalhatna a végén.

faszent 2014.04.07. 19:12:24

@XO:

Nem akarunk inkább egy MR-en lenni?

(nekem baromi lassú a pulzusom és eléggé arythmiás, senkinek nem ajánlom)

egyemakisszíved 2014.04.07. 19:12:56

Bárcsak kint maradna Krisztinán, bárki ellen megy párbajozni, nehezen viselem, hogy Lilu a szerelem szót nap nap után porba rántja. Beküldhetnének neki egy villanypásztort, tuti nem tudná megkülönböztetni a villanypóznától, ahogy a kacsát sem a libától. Hátha kipukkadna a karakter. Disznóság, hogy olyan lehetőséget kapott az RTL-től, hogy csak annyit kellett volna mondana időnként, hogy őszinte, vidéki gyerek vagyok, hejre tutyutyu, és megnyeri. Még szerencse, hogy ott van Iza és jó sok pia, így remélem, a döntő előtt csak kiesik. Azt hiszem, most nem lesz olyan szerencsénk, sajnos.

Lilith.Inanna 2014.04.07. 19:17:09

@hovatovább?: Azt írta FB-on,fizetős lett ez a tárhely is, elege lett....ezért a csoportot is megszünteti.
Szia mindenkinek.

XO 2014.04.07. 19:18:47

@faszent: Nekem az is tökéletesen megfelel veled! :)

XO 2014.04.07. 19:20:24

@Lilith.Inanna: Szia!...de most akkor se online vv, sem éjszakai on....:((

Lilith.Inanna 2014.04.07. 19:22:52

@XO: Bízok a pár perces éjszakai on-okban, :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia Dottyka. :)

XO 2014.04.07. 19:29:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én azt hiszem, hogy Eric Decker szeretném.... :)

rábassztáhessspicsába 2014.04.07. 19:30:48

A vellából haza kellene zavarni mindegyiket, szerintem. Ki érdemli meg közülük a nyereményeket?
Lóf*szt sem adnék nekik ezért. :)
Fair játék? A VV5 fair volt?
Hőbörögtök Viki és Zsóti miatt, mert nyertek. :D
Aztán de fasza ajándékot kaptak, bemehetett hozzájuk az anyucijuk, ezt sajnáljátok tőlük? :D
Ezt a műgyerekes dolgot a játék végéig megtartanám nekik sok-sok ordítással. :)

XO 2014.04.07. 19:31:16

@Lilith.Inanna: csak jó volt, hogy volt hol visszanézni! :)

Lilith.Inanna 2014.04.07. 19:38:18

@XO: Igen, de sajnos arról már lemondhatunk. :S
@rábassztáhessspicsába: "Ezt a műgyerekes dolgot a játék végéig megtartanám nekik sok-sok ordítással. :) " ...ha a végéig nem is, de egy hetet még adtam volna nekik. :)

XO 2014.04.07. 19:39:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na, mennnyyyéééé mááá' :DDDDDDD

LittlePurple 2014.04.07. 19:44:22

Sziasztok :)

@Exike: @Nagy Endre: @hovatovább?: nem is értem miről beszéltek, a kiszavazás előtt olyan hosszú összefoglalót adtak az Aurelioról, azt hittem, hogy sosem lesz vége, még talán három játékosnál mutattak egy-két jelenetet, aztán a többinél semmi... akkor kiviszi a műsort?
Több embernél kínkeservvel vágnak össze pár jelenetet.
@Nagy Endre: Nem tudom, hogy te eddig mit néztél, mert Aurelio már kb. több mint egy hónapja "jutott lukhoz" Teonál, ahogy te írtad, de azóta is még egyszer, már mit leadtak...., akkor a trak még késsel járt fel-alá, mint egy zombi :) De nem feltétlenül az a mérce, hogy ki mikor milyen lukhoz jut, mert ha a trakinál a lukhoz jutást nem nézzük, akkor ezen kívül mást nem csinál!!! :)

Nagy Endre 2014.04.07. 20:56:51

@LittlePurple: Lehet hogy lemaradtam róla de Aukának ismételnie kéne mert annyira feszült hogy irritáló és megint összefog veszni a legjobb barátjával sokadszorra:D
Krisztiánt nem gondolnám zombinak mert egyszer matt részegen kés volt nála.Nem hadonászott nem fenyegetett semmi nem volt.Más részegen miket csinált eddig a VV-ben hadd ne mondjam.Nem dícsérem a gyereket de tanult belőle és legalább megbánta mindenki elött őszintén.Viki ellenben még egy kissebb szemétségét sem ismerné be vagy úgy hogy 8 mondatban semmissé teszi.

Nagy Endre 2014.04.07. 20:58:45

@LittlePurple: Aurelio elszállása nem is most volt de most tették be tök feleslegesen.Iza bezzeg nem szállt el de ezt senki nem kérdezi meg tőle mert hisztijei neki is vannak.

Nagy Endre 2014.04.07. 21:00:28

Szerintem be kéne vinni egy két színészt mint tavaly valami jó kis dolgot előadhatnának meg egy kis lélekvizsgáló sem ártana.De vagy nem telik erre vagy nincs fantáziájuk.

Nagy Endre 2014.04.07. 21:04:18

A baba hát arról szólt hogy vegyék úgy hogy ez a szimulátor olyan mint egy gyerek, sír, etetni pelenkázni kell felkelni hozzá stb.Magyarul lemodelleztettek velük egy családot.A gyerekrázás meg nem poén itt hanem tényleg vétség.Ezt lehet magyarázni de nyílván egy teszt volt.Vikiék megint jól ki akartak baszni mással az eredményt látjuk....A csatorna magát teszi hülyévé.
süti beállítások módosítása