Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 1x09 – The Beetle

2014. április 04. 09:00 - Zenóbia

Megmutatják nekünk, mit érzett David Tate, amikor látta, hogyan húzzák ki a halott feleségét az összeroncsolódott autóból, és amikor látta, a szintén halott fia karját kilógni az ablakon. Hát. Kibírtam volna-e nélkül a jelenet nélkül assszem. Ott szakadt le a felesége nyakából a lánc, és gurultak szanaszét a gyöngyök, amiket ő most sajátos módon hasznosít újra. A Kapitány kurvára be van szarva, hogy ha nem találják meg kurva gyorsan Santiago de Sol gyilkosát, akkor hamarosan Marcoval együtt ehetnek patkányt nyersen, valami nagyon sötét és szűk cellában. Marco nem szerette Jill Tate-et sem, mint ahogy Charlotte-ot sem szereti, egyszerűen csak megy a farka után, a nők meg azt hisznek, amit akarnak. Jill kicsit túl sokat hitt, de legalább ebben a hitében nem kellett csalódnia, mert már előtte meghalt.

1x09_bridge1.jpg

Azért az jó buli lehetett, amikor a legjobb barátod temeti a családját, te meg ott állsz mellette, mint a legfőbb támogatója, abban a tudatban, hogy egyrészt dugtad a feleségét, másrészt, hogy egy kicsit miattad is haltak meg. David vélhetően azóta rájött erre, ezért is nem nyírta ki Marco-t, amikor megtehette volna, hanem inkább megmutatja neki, mik az igazán szar dolgok az életben. Alma nem veszi fel a telefont, Gus sem, otthon senki, de az oviból vagy mittudomén honnan, megmondják, hogy Alma egy órája elvitte a kislányokat. Akkor még legalább megvoltak. Gus összefut Zinával az utcán, akitől úgy kapott üzeneteket, hogy azokat nem is tőle kapta, he? Ezt mondja Zina is. Char-nak mégsem adatik meg, hogy kimaradjon az egész alagút mizériából, mert Graciela ki akar metszeni egy darabot az arcából, miután fejbekúrta egy vederrel, mert az adóvevők nem töltötték el földöntúli boldogsággal.

1x09_bridge2.jpg

Cesar viszont hűséges lovász, és hasba lövi Graciela emberét, cserébe Char átszúrja egy vasvillával a főnökasszonyt. Ray, meg közben békésen reggelizi a croissanját a házban, a kretén fasz fegyvercsempész hippi. Amúgy nem utálom a hippiket, nekem is volt békejelem, de ez akkor is egy fasz. Sonya először arra lenne kíváncsi, hogy Marco miért nem bír ugyanabba az ágyba feküdni minden este, de szokás szerint nem sikerült neki eltalálni a megfelelő pillanatot, úgyhogy David Tate mégiscsak jobb téma lesz. David volt a csodaügynök, aki folyton ki akarta nyomozni a juarezi lányok gyilkosságát, de persze letiltották az ügyről, mert a végén még kiderített volna valamit. A baleset után megváltozott, de annyira azért nem, hogy hibát kövessen el, így valószínűleg most sem fog, mondja Sonya, a megnyugtatás örök nagymestere.

1x09_bridge3.jpg

David jelentkezik Alma telefonjáról, hogy elárulja, nála vannak a lányok, mind az összes. Épp piknikeznek, ő meg közben bogarakat roppant szét, hogy ne legyen túl nagy hiányérzete, mert már órák óta nem nyírt ki senkit. Ééééés, gyertek csak kislányok, irány a meglepetés. Marco tombol, úgyhogy ezt most fel is váltjuk egy csodaszép csendélettel, amiben Eva gazol a kiskertben, virágos kartonruhácskában, Steve meg nézi a bokaszaggatós nadrágjában, mintha egész életében nézni akarná. S lőn. Bobby megmutatja neki, hogy ez itt a balta, meg azt is, hogy mindig az igazság a legcélravezetőbb megoldás. Azt tudtátok, hogy a gyilkolástól mindig megéhezik az ember? Sok sajtburgerre. Óvakodjatok azoktól, akik ötnél több sajtburgert kérnek ki előttetek a mekiben.

1x09_bridge4.jpg

Steve elmeséli a lánynak, hogy egy vasalóval addig ütötte a barátját, míg volt benne szusz, de Eva a mélységes elmebetegsége ellenére is szerette Hectort. A nők mind hülyék. Aztán megnézhetjük, milyen az, amikor egy ölelésben csak az egyik fél vesz részt, de még ez is földöntúli örömmel tölti el. A szerelem nyomorba dönt. Gus legalább hazajön, úgyhogy most már Marcoék is tudják, hogy Kenneth Hastings az egyetemi kollégája volt Almának, míg ennél közelebbi viszonyba nem kerültek. Éljen. David lakása egy darab nagy időzített bomba, ha valaki rossz gombot nyom meg a mikrón, repülnek mind. A barlangja tipikus eszelős sorozatgyilkosé, térképekkel, képekkel minden négyzetcentiméteren, a képek egy részén természetesen Marco szerepel, más részén meg leginkább hullák.

1x09_bridge5.jpg

Meg egy faházikó a sivatag közepén, ide tart most a boldog kis piknik csapat, Alma arca most először kezd elborulni, mert ez nem az a meglepi, amire számított. Azért bemennek, a lányok kapnak hörcsögöt, mert ez a pasas mindenre gondol, Alma meg kibiztosított kézigránátot, amit ha nem fog szorosan, felrobban, és apró cafatokra szaggatja őt a lányai orra előtt. Vagy a lányait is, bár nekik talán lenne egy kis esélyük megúszni. David bekattintja a lakatot, még vet egy utolsó elégedett pillantást rájuk az ajtórésen, sikoltozz csak, úgyis megdöglessz, Marco gyerekével a hasadban. Alma sikoltozik. Gusnak beugrik, hogy ha nem Zinával sms-ezett, akkor vajon kivel, és az a valaki vajon miért volt olyan érdeklődő az üggyel kapcsolatban, ő meg miért árult el neki mindent, amit csak tudni akart.

1x09_bridge6.jpg

Mert David okos, és ért a fiúk nyelvén. Sonya meg egy gyerektelen MILF, fel is háborodik, de leintik, mert most erre senki nem ér rá. Oké, akkor elvileg David még nem tudja, hogy ők tudják, hogy ő írta a Zina üziket, úgyhogy Gus lebeszél vele egy randit sms-ben. Csak hát Tate nem véletlenül volt a világlegjobb FBI ügynöke, míg meg nem zakkant, mert kiszúrja, hogy valami nem stimmel, így csak egy cetlit kap a padon ücsörgő Gus. GPS koordinátákkal, mert azt mégsem írhatja, hogy Sivatag utca 3/a. Még épp időben, Almának már a bokáján is folyik a víz, és borzalmasan reszket a keze. Háromra átadod, eldobom, fekszünk. Így is lesz, és simán megússzák, ami több, mint gyanús. Közben Char és Cesar nézegetik, hogy elég mély-e már a gödör, és az.

1x09_bridge7.jpg

Mindenki belelöki a sajátját, közmegegyezéssel eldöntik, hogy Ray-nek egy szót se, mehet rájuk a mész, mert attól gyorsabban bomlanak. Char-nak egészen jól áll, hogy kezébe vette azt a vasvillát, de holnapig nem beszélnek az alagútról, mert ma Cesar moziba megy, és nem akar késni. Gus nem érti, hogy miért csinálta ezt velük Hastings, mit követett el az apja, akivel pont azóta lett jobb a viszonya, mióta egy pszichopata adott neki sms tanácsokat. Ezt nem én fogom neked elárulni, mondja Sonya, meg azt is mondja, hogy semmi értelme nem lenne, ha David még ezek után is lépne valamit, és hát dehogynem lenne, és meg is lépi. Út közben a menedékház felé, szépen nekik ront egy dzsippel, az övék felborul, már viszi is Gust, mert szemet szemért, fiút fiúért.

1x09_bridge8.jpg

Minden, amit a sorozatról tudni kell.

A The Brige a comment:com-on:

Címkék: bridge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása