Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 250. - Dídzsé kámpetisön

2014. április 03. 17:00 - Zirowe

Ahogy tegnap megjósoltam, Barbara ma már hatalmas babavágyban ég, legszívesebben már Lallert is pelenkázná elkeseredettségében. Persze ezt nem lehet egyesen tálalni Dzsónak, hiszen akkor megint lelép pár napra kocsikázni, szóval óvatosan kell adagolni neki, meglepetéseknek álcázva a sunyi terveket. Először fincsi, kalóriadús reggeli, majd veteránautós kirándulás, végül éttermezés, ahol felvezeti a desszertnek álcázott nagy ötletet: készen állok a gyerekvállalásra. Hallod, hányszor kell elmondanom?! A bírónő megmondta, hogy akkor járok a legjobban, ha soha az életben nem örökítem a génállományomat.

02.jpg

Egyszer véletlenül megtörtént, oszt nézd micsoda hiba lett belőle! Egyébként is, gondolkodtál már azon, mi ketten, a két agysebész, mit tudnánk összehozni?! Szerinted egy fusiban edzősködő szteroid függő csontsovány tetovált manikűrösre mekkora a kereslet? Nem! Ez az, végre megint veszekedés, hiszen olyan rég volt. Mármint nyugalom eme remek pár közt. Barbi azért titkon kicsit fosik, hogy akkor most Dzsó a nyomás hatására megint lelép, de szerencsére csak Márcsellóval megy kocsmázni és lelkizni egy kicsit, ezalatt a többiek meg Barbit próbálják összeszedni és megértetni vele, hogy nem hiába mondta Dzsó legalább százszor, hogy nem szeretne gyereket, tényleg nem akar. Amikor Dzsó végre visszatér a háciendára Barbika nagylelkűen megengedi neki, hogy ne akarjon gyereket, szóval úgy néz ki ez a mostani hiszti elég rövid életű volt, looking forward for the next one.

01.jpg

Közben Lófejet is egy kicsit előveszik és felmelegítik, hiszen régen drámázott. Továbbra is fröcsög Pumira, amiért tehetségtelenül befutott és nem érti, hogy az ő képzelt dídzsé karrierje miért nem aratott soha babérokat. Pedig legalább olyan tehetséges pincérként, mint dídzséként. Misem bizonyítja ezt jobban, mint amikor kiviszi a kaját az egyik vendégnek, aki nem érti miért van a krumpliján petrezselyem, amikor direkt megmondta, hogy nem kér rá, hiszen veszettül allergiás rá! Lófej nem érti a csávó felesleges drámázását, na és ha allergiás vagy, max egy picit meghalsz, nem para. Ha már te képtelen vagy, tessék, megteszem én, és ezzel a patyolat tiszta kezeivel belenyúl a csávó tányérjába és kiveszi belőle a felesleges zöldséget. Ez volt olyan nehéz? Szegény egyszerű lány nem érti mit kell ezen annyit pattogni.

04.jpg

Utána jön a nagy lelkizés Anikóval, aki szerint, Lallerral ellentétben, a lánynak malaca van, mármint Pedálozón kívül, mert ma este a szimbolban hatalmas dídzsé kámpetisön lesz, muszáj nevezned. Mondjuk max topless djként tudnám elképzelni, ha sosem nyilatkozna és profi dj rakná össze a szettét, de minden más felejtős. Mindenesetre azért elmegy a szimbolba, hogy jelentkezzen a versenyre, ahol Tudjukki jól körberöhögi. Nincs idő csatlakozni a röhögéshez, mert már az esti versenyt látjuk, ahol fantasztikus mezőny és szimbolidegen közönség van, nem tudom mire vélni ezt az egészet. Amikor végre Lófejre kerül a sor, még büszkén mondja is, hogy most egy kicsit más zene fog következni, abszolút nem zavarja, hogy az ő nyekergésére senki nem vevő, nyílván a nézők tehetnek arról, hogy szar zenét játszik, lúzer hiphápposok, nem is értenek a zenéhez!

03.jpg

Sajnos nem nyeri meg a versenyt, de azért Ádám megkeresi verseny után, hogy szívesen felkarolná, ha valaha is komolyabban szeretné ezt csinálni. Mivel Ádámról van szó, úgyis tudjuk mire megy ki ez az egész, szóval inkább ugorjunk a mai utolsó történéssorra. Rettenet Tábornok ki tudja hol töltötte az estéjét, pedig Szpád és Káosz Professzor nagyon aggódtak érte, de az aggodalom nem tart sokáig, mert jön a szokásos lebaszás azért, mert továbbra sincs melója meg pénze. Kell a változatosság, úgyhogy Szpád megbeszéli a csajjal, hogy estére valami romantikusat fog tervezni, ő rózsákra meg hasonló hülyeségekre gondolt, Rettenet lelki szemei előtt viszont hatalmas cuccos zacsik lebegnek. Mókás, ahogy a srác próbálja magát érző embernek álcázni, közben meg kapjuk Rettenet hangalámondásos elmélkedését arról, hogy neki ez nagyon nem gyere be és inkább tolná ezerrel a port.

05.jpg

Viszont a helyi közértben a kiscsaj akcióba lép, a sorban az előtte álló néni táskájába csúsztat egy szendót, majd amikor elmegy szól a pénztárosnak, hogy a néni lopott, az meg fejvesztve, a kasszát nyitva hagyva, rohan a néni után, üresen hagyva a boltot. A normális emberek agya persze ilyenkor esztelenül sikítani kezd, ez meg itt egy tök normális kedd estének számít. Persze több se kell Rettenetnek, felkarmolja gyorsan a pénzt és a kaját és rohan is ki. Szpád hüledezve nézi az egész eseménysort és nem érti miről van szó, hiába hangoztatja Rettenet, hogy nyugi, ez csak egy vicc. Vajon hogy lehet viccből lopni? Rettenetnek persze nem az okoz lelkiismeret furdalást, hogy lopott, hanem, hogy Szpád haragszik rá a történtek miatt, ezért megpróbál bocsánatot kérni tőle. Mondjuk nem bocsánatot kéne kérnie, hanem feladnia magát, de mindegy is.

06.jpg

Kapjuk a nagy okosságokat az erkölcsös Szpádtól, hogy ezt nagyon nem kellett volna, mert a lopás nem menő. Persze a csalás, zsarolás, drogozás az okés, sőt, loptak is már (amikor elvitték a többiek pénzét a lakásból), de ezek csak részletkérdések. Na mindegy, valahogy kibékülnek és indulna a romantikázás, de Rettenet ezt már nagyon nem bírja, ezért inkább lelép a wc-re cuccolni. Persze lebukik és Szpád nagyon megharagszik rá, mert egyrészt szó volt arról, hogy ma nem lesz semmi anyagozás, másrészt mi az, hogy nélkülem tolod, te kis hálátlan k.. Szóval most már a drogos pár is drámázik.

Ennyi lett volna ez a mai rész, én pedig köszönöm a 104 részen és 63 hv-n keresztüli megtisztelő figyelmet.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naezjó... 2014.04.04. 00:21:31

Mi köszönjük. Remélem, megúsztad maradandó agykárosodás nélkül. Várunk kontrollra. :)

dundulica 2014.04.04. 10:03:52

mi köszönjük, élvezet volt olvasni:-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 17:35:18

Köszi, persze. De azért megmondalak apukámnak, hogy elvetted a játékomat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 19:02:25

Vajon fogjuk-e még kommentelni az aktuális részeket, mert ha nem, akkor inkább nem is nézem. Ez pont az a sorozat, aminek a történéseit ha nem lehet kibeszélni, akkor nézni felesleges.

Zirowe 2014.04.04. 19:04:14

@aggyistenbiri: hölgyek, urak, nem szomorkodni, hanem kommentálni. :)
Mondjuk én kicsit le vagyok maradva, a keddi óta egyet sem láttam, meg most keltem, de majd vmikor bepótolom, végre nincs rajtam a "kényszer". :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 19:22:02

@Zirowe: Majd a többiek, én most citromba haraptam, még akkor is, ha előre beharangoztad a végét.

Zirowe 2014.04.04. 19:23:54

@aggyistenbiri: csak nem vmi olyasmi történt már megint, amit előre tudni lehetett? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 19:29:29

04/02-nél vagyok még én is, eddig nem volt hangulatom megnézni. Szóval nem tudom még.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 19:54:11

Eddig semmi cifra nincs: Mindenki ugyanúgy viselkedik, ahogy eddig, szívják egymás vérét, rikácsolnak mindenért. Kócolják az idegeimet.
Semmi extra, átlagos nap. És ezekből még olvasható hv-t is képes voltál összehozni. Kalap. Megemel.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 22:12:38

04/03-nál már komoly izgalmak vannak: Hannáékat matekból korrepetálja Bori (minusz minusz az plusz, még zárójelekkel is bonyolítják, sikerült is Hannát jól összezavarni a túl sok infóval)
Volt Gaben anyu+apu is (jaj,megint a matek), de ők ki akarják vonni Gabiból Cincogit, mert nem tudják őket közös nevezőre hozni. Ez még áltisis tananyag, de szerencsére lesz biosz óra is az állóhajón, mert ott meg női testek vonulnak fel. Egyrészt mert megint vetélkednek, ki tudja jobban népszerűsíteni a helyet, másrészt hogy örüljenek a nézők.
Na, @Zirowe: és ebből nem fogsz nekünk hv-t írni. Háborgok.

Zirowe 2014.04.04. 22:19:13

@aggyistenbiri: figy, a vázlatot már meg is írtad, innen már gyerekjáték egy kis esszét kerekíteni belőle. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 22:23:26

@Zirowe: Soha.
Én csak eldörcögök itt magamban a történéseken. Semmi több.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.04. 22:37:01

És hát a legnagyobb fazon továbbra is Kristóf.

Zirowe 2014.04.09. 23:25:38

Na mi van, mar senki nem nezi ezt a kiraly sorozatot? :D

Amugy vki el tudna magyarazni miert van german rendszama dzso beemvejenek?
Csak nem "adooptimalizal" az erteel?!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.09. 23:59:11

@Zirowe: Nincs HV, nem is néznem, nincs is megjegyzés.

dundulica 2014.04.11. 09:26:23

ahogy Biri írja, HV nélkül már nem érdekes...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.11. 19:07:49

@dundulica: De tényleg, ahogy már korábban megjegyeztem, ez egy olyan sori, hogy muszáj kibeszélni a blődségeit, ha pedig nincs hol és kivel, akkor inkább nem is nézem. Minek.

Zirowe 2014.04.11. 20:20:18

@aggyistenbiri: what better place than here what better time than now? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.11. 20:35:45

@Zirowe: Ezt mondom, csak pepitában, pajtikám :D Tájékoztass, volt valami érdemleges, amiről lemaradtam/tunk? Most éppen ki kivel van, ki kit utál, új szereplők, bármi említésre méltó esemény történt-e?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.11. 20:42:39

@Zirowe: ...folyt.: van pár perced összeszedni a gondolataidat, nem kell kapkodni (mai szerepjátékom szerint Birikirálynő vagyok, és kegyes. A HóhérBirit szabira küldtem, sok melója volt mostanában, jaj ne is kérdezd) :D

Zirowe 2014.04.11. 21:32:33

@aggyistenbiri: mondjuk két napja nem láttam, de addig se volt sok minden.
Dzsó német rendszámú autóval tolja, Barbi akár gyereket, de Dzsó nem, sírás, visitas.
Laller szokás szerint fasz és gyerekeket korrumpal, Gaben anyja bolond, Cincu ribanc, Marcsello és Anikó megint dugták, de a sargak fontosabbak, ezért inkább a szuzi élet, lofej meg továbbra is beszopja, hogy lehet belőle didzse, mielőtt ténylegesen szopna adamnak.
Ja, gyerek paraja is volt pacinak, de végül nem lett minigamer

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.11. 21:48:15

@Zirowe: Ó, minden a régi. Továbbra is felesleges megnéznem, nekem elég lenne, ha hetente egyszer egy kommentben összefoglalod, mint pl most. Aztán majd a többi komment-társam reklamál, ha gondolja.
Egyébként ha valóban így van, hogy továbbra sem történt semmi új, akkor az viszont már arcpirító az íróknak.

Zirowe 2014.04.11. 23:41:57

@aggyistenbiri: miért, az elmúlt 250 rész alatt volt vmi lényeges power shift?
Max az, hogy pacit már nem dugja kristóf, azt is csak ki tudja meddig nem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.12. 00:07:52

@Zirowe: Volt róla HV, és kibeszélési lehetőség, ennyi a különbség.
(Elmúlt éjfél, BiriKirálynő az enyészetté lett, és mostantól HóhérBiri viszi az éjszakai műszakot)

Zirowe 2014.04.12. 00:08:23

@aggyistenbiri: én meg guberáltam egy jót. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.12. 00:10:51

-t enyészeté. (nehéz eltalálni a megfelelő karaktereket megfelelő számban a pallossal, akármilyen éles is az)

Zirowe 2014.04.12. 00:12:59

@aggyistenbiri: bútor darabok, de olyan durván toltam, hogy már a mordoriak is beoltottak. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.12. 00:15:23

@Zirowe: Már szezon van? Mondjuk az általad lakott kerületben lehet is jó darabokat lőni.

Zirowe 2014.04.12. 00:16:52

@aggyistenbiri: én is csodálkoztam, de a szépvölgyinél most pakolták ki a cuccokat.
Rendes bútorokat persze rögtön lenyúlták, de nekem csak falapok kellettek, majd én megépítem amire szükségem van. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.04.12. 00:19:39

@Zirowe: Hát ez engem sosem izgatott. Most vajon melyikünk a nagyobb sznob? (én)

hannamontanna 2014.04.17. 08:53:52

:-DDDDDDDDDDDDDDDD de durvaaaa! Itt teljes lefagyás? Pedig gondoltam elolvasom mi a szenvedés tárgya, de sose tudom meg.....

p.o.p 2014.05.23. 15:50:07

@Zirowe: @aggyistenbrittudós: @hannamontanna: nah behalt a hv? Kicsit eltűnök és ennyi?:)
Muszáj egy kérdést feltennem: ez a Szabi gyerek nem lány????:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.05.23. 18:07:56

@p.o.p: mivel nincs hv, nincs kivel kibeszélni, nincsnézés részemről :((

Zirowe 2014.05.26. 09:33:46

Én pár hete a gésa golyós berényivel kajáltam együtt az ngm melletti kínaiban, csak féltem megemlíteni. :D

Zirowe 2014.06.15. 22:54:51

Mindenki eltunt. :'(

Mondjuk meg is ertem.
Mostanaban blokkositva nezem, 15-20 reszt egyszerre, gyoesan ffw-zve, megvan az osszes kb 2ora alatt.
Amiota nem irtam hvt, baromi som resz eltelt es gyakorlatilag tovabbra sem tortent semmi haladas a sztoriba, semmi Abol Bbe, egyhelyben valo toporgas es nulla tortenes, ugyanazok a vegletekig kimaxolt klisek es "fordulatok", baromi unalmas ez mar..
süti beállítások módosítása