Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6861-6864 - Nem szuperál az új csontvelő

2014. március 31. 19:11 - julie0812

Peti és Balázs túlélik a műtétet, látszólag jól sikerült az átültetés. Peti egyre jobban érzi magát, a humora is visszatért, de még egy darabig steril szobában kell maradnia. Bölcs Oszit újra az apja közelébe engedik, de nem sikerül ép bőrrel megúsznia a kalandot. New Bartha szerez néhány harci sérülést a piszkos melóban, Enikő pedig úgy dönt, ezt már nem tudja tovább tolerálni.

1.jpg

Luca felfedezi, hogy visszaesett a pólóeladás, fogytán vannak az alízos szövegek, úgyhogy kiadja anyucinak a feladatot: legyen vicces, különben Bözsi mama beszólásait fogja a pólókra nyomtatni. Alíz NonStop és néhány pohár bor segítségét veszi igénybe, Ádám szorgalmasan jegyzeteli Alíz minden szavát, de Luca azért azt nem díjazza, hogy leitatta az anyját, hogy fog így holnap dolgozni menni?

2.jpg

Linda az utcán sétálva találkozik egy koldussal, aki kiköpött Balázs, de persze csak képzelődik, mert Balázs épp a műtét után lábadozik a kórházban és Hannának panaszkodik, hogy hiába akar ő jó lenni, tessék, még Atikám üzletrészét is visszamondta, akkor is utálja mindenki. Lindát nagyon felkavarja a dolog és ismét elbizonytalanodik. Juhé.

3.jpg

Oszi Nóráéknál dekkol, Timikével játszanak valami autóversenyes játékot a tabletjükön, de menő. Nóra megsajnálja a kis Bartha sarjat és rábeszéli Andit, hogy Oszkár újra találkozhasson az apjával. Andi megenyhül és úgy gondolja, egy kis gokartozás pont jó apa-fia program lenne. Zsolt majd kiugrik a bőréből örömében, de végül annyira nem sül el jól a dolog, Oszi megsérül és kap egy csini nyakmerevítőt. Andi tajtékzik, főleg miután kiderül, hogy Zsolt még a legújabb öldöklős játékokból is bevásárolt. A zsaru nevelőapa rögtön szagot fog, Bartha biztos nem legális forrásból szerezte a cuccokat, főleg miután Zsolt látványosan belevágja a kukába az egész felszerelést.

4.jpg

New Bartha és Ádi fiú között egyre feszültebb a viszony, NonStop folyton beszólogat Krisznek amiért beállt pénzbeszedőnek. Krisztián egyre jobban beleveti magát a másodállásba, közli Enikővel, hogy az esti összebújás helyett is melózni megy. Zsoltnak új verőlegénye is van, Balta (lol), aki igazi keményfiú, de ugyanakkor egy úriember. A fiúk valami videotékába készülnek, de nem lesz egyszerű, mert a tulaj odacsődítette a haverjait, nem akar fizetni.

5.jpg

Zsolt megköszöni Nórának, hogy elintézte neki, hogy láthassa Oszit és arra kéri, hogy beszéljen Andival újra, mert kicsit elbénázta a lehetőséget. Nóra sikerrel jár, Andi ad még egy esélyt Barthának, megengedi, hogy hetente láthassa a fiát, feltéve, ha valami lightosabb programot szervez neki. Zsolt pókerrel próbálkozik, de Bölcs Oszinak ehhez kevés az agysejtje.

6.jpg

New Bartha kissé összeverve ér haza, még szerencse, hogy Enci ott van és le tudja ápolni. Krisztián azt mondja, rátámadtak az utcán. NonStop a kisboltban értesül a videotékás balhéról és azonnal összeáll neki a kép. Ádám kérdőre vonja Krisztiánt, mindezt Enikő előtt, de Krisz azzal védekezik, hogy a tékások támadtak rájuk, önvédelem volt. Enikőnél ezzel betelik a pohár, választás elé állítja New Barthát: vagy ő vagy a Zsolt féle meló.

7.jpg

Hanna és Juli előkészítik Peti szobáját a villában Enikő tanácsai alapján. Hanna meglátogatja Petit és elújságolja neki, hogy az ő szobájában, bocsánat, lakrészében fog lakni, ha hazaengedik. De sajnos úgy tűnik, ez még odébb lesz, Peti hirtelen rosszul lesz és összeesik.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Warnika 2014.04.01. 11:14:48

:-o most akkor ki Nóra hódolója??

julie0812 2014.04.01. 12:16:16

@Warnika: úgy tűnik, ez most nem fontos :)

hannamontanna 2014.04.01. 13:35:50

Jézusom...... elkezdett és be nem fejezett sztorik, sírás-rívás, ármánykodás, pletykálkodás, félreértés, ha jogos lenne senki sem haragszik, ha semmi alapja, akkor mindenki fúj mindenkire, mindenki kavar mindenkivel, de ha a másik is, akkor az nagyon csúnya dolog.... édes istenem. ... azt hiszem összefoglaltam a sorozat fő mondanivalóját. ---szánalmas
süti beállítások módosítása