Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x76 - Nihil

2014. március 28. 20:00 - Chat Géza

10_4.jpg

Tudjátok mit csinálok szombat reggel? Hát ezt. Legjobb progi ever, pláne, hogy még kicsit pityókás vagyok. Lilu celebrál, szép, mint mindig, de repüljünk rá egyből a nagy történésekre. Egyből az ominózus kézi munkával nyitunk. Debil rágja a bűntudat, hogy nem nyalta ki Teót. Ezt Krisszel sikerül megbeszélni a cigiskanapén, aki legalább akkora érdeklődést tanúsít, mint én most. Üljön rá a pofámra, oszt annyi – mondja Debil. Krisz nem reagál, pedig egyből jöhetett volna a vicc, hogy: „Honnan lehet tudni, hogy a nő elélvezett? … Kit érdekel?” Muhahahaha. Eközben a konyhában Viki Teót faggatja, egy laza virsli mikrózás erejéig. Az érdekfeszítő nem elég jó szó ennek leírására.

9_4.jpg

Kerekasztali beszélgetésnél Iza ráborítaná a bútorzatot Még 500-ra, mivel az nem hajlandó a szemébe nézni a megismételhetetlen pofázat során. Felháborító. A pólókészítés ennél sokkal izgalmasabb. Nem. Ahogy elnézem Még 500 csapata kezdetleges horogkereszteket rajzolnak, a koncepció persze az, hogy Charlie sínen vagyunk, mert ettől a Fluor nótától nem lehet elszakadni. Izáék koncepciója, hogy ők a PÓVERÉK, a szuperhősök, akik győzelemre viszik a nőstényt. Az elkészült remekmű a piros cipős Dorothy kis csapatának szefós verziójára emlékeztet.

8_5.jpg

A nagy játszmát nem eresztik bő lére a szerkesztők. A Dance Dance Revolution-t Izáék nyerik, pláne, hogy az említett úgy szórje a perfect kombókat, mint a szar. Az öltöztetésről szó ne essék, csak annyi, hogy a két párbajozó kint áll egy szál fürdőruhában, egy öltözteti a többi meg rohangál be a szobába, hogy minél többb textilt aggasanák rája. nyílászárókat nem kímélve zajlik a küzdelem, de Még 500-ék nyerik a kört. A következő feladat: magas sarkúban, könyvvel a fejükön kell teli pezsgős poharat átvinni A-ból B-be. Jó, nem egyszerű, de ez ott lenne igazán vicces, ha nem csak Iza és Még 500 suhanna az ezüst tálcával, hanem mondjuk Debil és Zsóti is ott tipegne velük egyetemben. De nem ez történik. Kiegyeznek egy fair döntetlenben. Ennyike. Mentem a hegyre szőlőt karózni.

Tegnap:

A tánc forradalma. Bár nem érdemlik meg, ahogy a homogén pulykamell sonkát se, de a jófej szekesztők, gondolom a SONY munkatársaival karöltve betoltak egy Dance Dance Revolution gépet, amiben minden fehér ember gyalázatosan béna. Ezen túl lesz még más feladat is, de nyilván ez fogja elvinni az adást. Itt lehet látni egy igazi DDR Császárt. Érezhető a különbség, mondjuk ő tuti nem a kispesti lepusztult autók alvázát bütyköli napi 10 órában és ingázik a műhely és a kondi között, mit Zsoltunk, de akkor is.

 

Címkék: vv6
302 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittlePurple 2014.03.29. 10:37:59

@XO: semmi gond, max kicsit most sípol az ekg :)
mindenki más szemszögből nézi az iza esélyeit, de ez így ok :)

Conchobar 2014.03.29. 10:56:13

@ewfuns: "Meredek: poén lenne, ha viki összejönne zsolttal" - Már amennyire poén tud lenni egy túlalkoholizált, vikifektetős buli, meg utána a másnapos ébredés. A nézőknek meg egyszeri, felejthetős epizódot jelentene. Én nem mernék hosszúéletű Viki-Zsolt párkapcsolatot prognosztizálni

Conchobar 2014.03.29. 11:04:22

@ewfuns: "Szerintem Durci már rég nem nézi a vv-t, hanem éli a kis életét a volt pasijával" - Amíg vége nincs a VV6-nak, addig biztosan nézni fogja, és visszafogja magát, mert az RTLklub be-be fogja rángatni szereplésre (pl. most majd az Iza-Sarlot párbajra), és ez a nő nem fogja magát ilyesmivel lejáratni. Ez a nő ad magára és valóban meg fogja várni Zsoltot (az már más kérdés, hogy mekkora lobogással, szerelemmel, vágyakozással)

hovatovább? 2014.03.29. 11:09:24

@ewfuns:
Nincs olyan férfi a világon, aki összejönne Vikivel,
ha mégis lenne, akkor ott van egy hatalmas akadály.
Maga Viki.
És itt nem a súlyára gondolok,
hanem a 'lelkivilágára', ha van neki olyan.

exelensz 2014.03.29. 11:11:45

Úgy látom van már egy másik docensetek is :) nagy mókavári lesz itt még :) Főleg ha kiderül h a régi jött vissza álruhában :)

Krétagarbó 2014.03.29. 11:28:47

Sziasztok! Megnéztem a 26-i éjszakai stream-et, mondjuk elvesztegetett idő volt. AU vasalt és mosogatott (egyébként nagyon házias, és ebben igényes fiú), kiderült, hogy Zsóti lenyúlta Pinki cigijét, de nem nagyon akarta megosztani AU-val. Végül kénytelen volt, mert AU azzal érvelt, hogy elmosogatott helyette is, és a többiek is AU mellé álltak.
Traki győzködte Izét, hogy a nyugiban aludjanak. Úgy tűnik, Viki és Pinki között már nincs cicaharc, mert éjszakára összebútoroztak.
Traki és Viki malmoztak, közben Viki érdeklődött Trakinál, hogy mi lesz, ha mégsem Iza jön vissza. Krisz erről nem is akart beszélni, mondjuk megértem. Ha Izének holnap utcaajtó, a következő kiválasztott szerintem Traki lesz.
A végén még kicsit malmozott Traki és Zsóti is. AU azon poénkodott Pinkivel, hogy a játék elején Pinki majdnem összejött "Laci bácsival". Szegény AU, nem is tudja, milyen hamar 30 lesz ő is...

Krétagarbó 2014.03.29. 11:34:37

@Conchobar: Szerintem is ilyesmi típus Dorka.A végéig (vagy Zsóti korábbi kieséséig) fegyelmezetten csinálja, amit kell.
Amíg bent volt, addig is nagyon ráncba szedte Zsótit, elképzelem őket 15 év múlva... Zsóti a dugi sört kortyolja a sloziban, asszonyka pedig otthonkában osztja az észt a Telepi utca egyik gangján. A Zsótika tipikus here, inkább Durci lesz a dolgozó a kaptárban.

Krétagarbó 2014.03.29. 11:35:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szió, megemlékeztek rólad, olvastad? :)))

LittlePurple 2014.03.29. 11:58:37

@XO: ha sikerült volna "zseniális" vicc, és ha valakinek a fejére esik, akkor baj is lehetett volna belőle...és vajon akkor kizárták volna mindkettő kitalálót? ...ja, ha az a volna ott nem volna...:)
max. ha a kotonsapkás vikkancsra esik a vizes vödör, az jól esett volna :D

LittlePurple 2014.03.29. 12:17:29

valovilag-6.postr.hu/

iza kinti palija is több rtl-es műsorban feltűnt már, sőt a paplanszájú vv veronika pasija is volt a vv után :)

XO 2014.03.29. 12:48:28

@LittlePurple: megint unatkozott valaki! ....

XO 2014.03.29. 12:51:00

@LittlePurple: ha vikire esett volna...na, az lett volna a patália!! :DDDDDDDDD (és mennyire nem sajnáltam volna! )

tena_lady 2014.03.29. 12:52:34

@Ronla: Egyrészt. Másrészt meg Viki félne Charlotte-tól, ha a második párbajáról is visszamenne. Én az ő arcára lennék baromi kíváncsi. :P

@XO: Charlotte-ot a benti többség nem tartja erősebbnek, mint Izát. Sőt, a hangadók gyengébbnek tartják. Iza visszatérte nem okozna változást. Iza kiesése viszont igen. És most tök mindegy, hogy ki ellen. A lényeg, hogy Krisztián felszabadulna. Mert most kb. Iza papucsa. A másik fontos lehetséges következménye Iza kiesésnek az, hogy Viki elkezdene félni Iza ellenfelétől, aki jelen esetben Charlotte.

Essen ki Iza! :D Az egyetlen lehetséges izgalmas történés az lenne, ha az Iza-Krisztián páros megszűnne. Nem hiszem el, hogy bárki érdekesnek tartja a folyamatos cuppogásukat. A többi páros se volt érdekes, ők sem azok.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.29. 12:53:46

@LittlePurple: Sziaa!
Köszi hogy este gondoltál rám,és publikáltad számomra a dolgot!
Reggel az első dolgom volt hogy megnézzem,mennyire akadtál ki a kotonsapis "kedvencünkön"..
Az "idegméreggel átitatott atommeghajtású hatalmas szívlapát"-odat,nem tudom überelni,tökéletesen kifejezi amit gondolok...bár ha jobban a dolgok mélyére ások,akkor lehet hogy megturbóznám az atommeghajtású szívlapátodat,egy kis nyílméreg béka méreggel! ;)
Köszi még1x!!! :))))

tena_lady 2014.03.29. 12:55:31

@LittlePurple: Ez a csávó indult abban a kategóriában a VV5-ben, mint Cristofel. (Nemtom mi volt a kategória neve...talán hülye?) Szép kis karriert fut be ez a gyerek! Veronika, aztán Iza! Remélem indul a VV7-ben! :D

Cariotis 2014.03.29. 13:31:03

"amiben minden fehér ember gyalázatosan béna". Ha ezt mas rasszal/nepcsoporttal irta volna, mar a fel vilag orditozva tudna rola....

LittlePurple 2014.03.29. 13:51:50

@XO: azt nem tudom, mi igaz belőle és mi nem, de tudod nem a haraszt... :)

@Admiral_General_Aladeen: nagyon szívesen, de a legjobban annak örülnék, ha már a kotonsapkás kiesne, és így már nem kellene szívlapáttal bajlódnom :D

@tena_lady: téééényleg, igazad van (Y)

XO 2014.03.29. 14:06:07

@tena_lady: Neked...én Iza miatt nézem a műsort...mint azt már többször kifejtettem...de mindenkinek a maga igaza...nekem ő kedvencem és ennyi...

@LittlePurple: gondolom ezzel akar némi pénzt kaszálni a csávó...namind1! :)

Hajrá Iza! :)

Conchobar 2014.03.29. 14:32:37

@tena_lady: "Charlotte-ot a benti többség nem tartja erősebbnek, mint Izát. Sőt, a hangadók gyengébbnek tartják. Iza visszatérte nem okozna változást. Iza kiesése viszont igen" - Ez nagyon-nagy szamárság. Zsolt a múlt héten egyenesen azt állította, hogy Izát minden villalakó utálja, Aurélió meg többször is kijelentette expresszis verbis, hogy Izát tartja a leggyengébbnek, éppen Viki volt az, aki figyelmeztette, hogy tévedhetnek (merthogy tévedtek Sarlot esetében is). Azt se érteni, hogy miért hiszik azt sokan, hogy az egyik főszereplő, az egocentrikus és lobbanékony Iza kiesése fog majd változást hozni. Nem érteni, hogy miért nem látni azt, hogy éppen Iza jelenléte hozza a változást. Krisztián ebben az összefoglalóban már bekapcsolódott a vitákba Iza oldalán és ez egyre jobban szembefordítja Aurélióval és Zsolttal. Ha Iza kiesik, Krisztián visszasüpped a másik két fiúhoz. Maga Iza is evolúción ment keresztül a pöttyös-csíkos hét óta, míg Dorka bent volt, addig egy a kiállhatatlan és mocskosszájú némber arcát mutatta, a pöttyös hét óta (nemcsak Krisztián miatt, hanem Zsófikával kapcsolat is) inkább már a pozitív oldalát látni. Az Iza-Krisztián kapcsolat sem egy visszahúzódós-heverészős kapcsolat, az egocentrikus Iza nem hagyja ki a lehetőséget, nem akar kimaradni az események sodrából. Jól jellemzi a jelenet: Iza meg Krisztián turbékol a jakuzziban, de Iza kifordított nyakkal figyeli, hogy Vikinek sikerül vajon rávennie Auréliót meg Zsoltot a csókolózásra

Ronla 2014.03.29. 14:55:47

Akár mi is lesz a párbaj vége, remélem végre elkezdődik az igazi játék, én igazából erre várok. Oké, hogy lehetett már látni némi taktikázást, de eléggé halovány próbálkozás volt a bentlakóktól. Meg jó lenne, ha izgalmasabbak lennének az öfik is, mert Sixx meg Géza próbál várat építeni, de a semmiből nehéz.

XO 2014.03.29. 14:56:01

Na, lesz ma alvás a nyugiban, viki-Krisztián reggeli "mikor ébredtek már fel -amikor akarok", párbajozók vonaglása a lepedő mögött és Iza-Krisz vacsora is...

Ronla 2014.03.29. 14:56:30

@tena_lady: én is megnézném az arcát, epic lenne. :)

candyperfumegirl 2014.03.29. 15:09:49

@XO: de mit keresett reggel harmadikként Zsófika a nyugiban? :)
(vacsorát hol látod?)

kopik az agyam 2014.03.29. 15:14:20

@Conchobar: Valóban nem tűnik fel senkinek, hogy Izánál ez az 'ŐSZINTE' változás azóta alakult ki mióta fenyegetve érezte magát, vagy Traktorost. A zöld kendő tette fel az I-re a pontot. Azóta 'full szerelmes', 'együtt érző', 'bűbájos', stb.... Ezidáig is szerepet játszott, most csak be van szarva, azért nem okád tüzet. Amint kihozzák a sodrából, akkor rögtön kizökken a szerepéből, és újra alpári, undorító némberré változik. Aztán észbe kap, és újra tünci-münci üzemmódba kapcsol. Igen, más lenne a helyzet, Traki kibontakozna, vagy letargikus lenne, mindegy, de nem állandóan egymás seggében, vagy torkában lennének. Zsolti kifejezetten vicces, mióta Dorkát lecsatolták róla. CH sem lenne ilyen szürke, és feszélyezett, ha ez a terrorista Iza kitakarodna a villából. Én kíváncsi lennék, hogy mégis, merre alakulnának az erőviszonyok, ha ő nem lenne ott (Iza). Nem szereti Krisztiánt, hanem felhasználja, nem hiszem el, hogy ennyire naivak vagytok. Ez is egy szerep, Traki egy eszköz számára, ahogy ezt többször a képébe vágta. Most meg megőrül érte. Megőrül a gondolattól, hogy nem az övé lesz a lé, a kéró, meg a kocsi.

XO 2014.03.29. 15:15:15

@candyperfumegirl: bement harmadiknak...na, jó talán mégsem...inkább csak elmenekült viki mellől! A vacsi az éjszakai onban volt...persze csak amíg be nem mentek kettesben...aztán off volt belőle!

XO 2014.03.29. 15:17:23

@kopik az agyam: én pont nem így látom...de kinek mi... Hajrá Iza! :)

nosce 2014.03.29. 15:23:24

@faszent:
"remélem a Ch-ra nyomott zsinórszavazásokat is kiszeditek..."

Egy csárli meg 2 Iza zsinórszavazás volt, aki csinálta inkább a farkával játszott volna

candyperfumegirl 2014.03.29. 15:28:16

@kopik az agyam: ha valakiről, hát Izáról nem hiszem el, hogy szerepet játszik. Nem azért, mert szimpatizálok vele, hanem azért, mert ő egy olyan szinten érzelmek és indulatok által vezérelt lény, hogy szerintem hosszú távon képtelen lenne rá. Túl ösztönös ahhoz. Ezért nem tud taktikázni sem, jól mutatja ezt az is, hogy mindig arra rakta a jelet, aki éppen megbántotta, akivel veszekedett, vagy ki nem állja. Ezért nem tud leakadni Sárlikról sem, szerintem kizárt lett volna, hogy márki mást vigyen ki párbajozni. Ez persze a vesztét fogja jelenteni előbb-utóbb, én remélem, hogy utóbb azért.

Conchobar 2014.03.29. 15:30:29

@kopik az agyam: " Ezidáig is szerepet játszott, most csak be van szarva, azért nem okád tüzet" - Mi ez a szamárság? Már hogyne okádna tüzet (hát ebben a mostani az összefoglalóban is, bár itt Sarlot kezdte el az ordibálást). Ami meg a szerepjátszást illeti, én nem látom annyira okosnak Izát, hogy bele tudjon, vagy bele merjen kezdeni egy szerep következetes alakításába. És ami azt illeti, a lila kendőst leszámítva mindegyikükben benne van a félsz, a drukk a kiválasztást, kihívást és párbajt illetően. Ha azt mondtad volna, hogy Dorka kiesése Izát elgondolkodtatta és elbizonytalanította, akkor igazat tudtam volna adni neked

Conchobar 2014.03.29. 15:38:02

@kopik az agyam: "Igen, más lenne a helyzet, Traki kibontakozna, vagy letargikus lenne, mindegy, de nem állandóan egymás seggében, vagy torkában lennének" - Tessék már észrevenni: Krisztiánt éppen az Izához fűződő kapcsolata készteti az eseményekben való részvételre. Tessék már észrevenni: Simonnal és Zsolttal ellentétben őt a kapcsolata nem kivonja a történésekből, hanem ellenkezőleg. Ha téged Vikihez hasonlóan zavar a turbékolásuk, akkor azt javaslom, hogy fogj magadnak te is egy nőt (vagy köcsögöt, ízlésed szerint)

nosce 2014.03.29. 15:49:03

@belagezabela:
csak sixx és Géza, legalábbis valszeg nézik, a többiek olvassák

belagezabela 2014.03.29. 16:02:52

@nosce: Szegények, sajnálom őket

Conchobar 2014.03.29. 16:11:02

@nosce: "csak sixx és Géza, legalábbis valszeg nézik, a többiek olvassák" - Ha arra célzol, hogy ezt a VV-műsor a nézői nyílt színen rendre megtagadják, akkor hadd legyen egy kivétel: én bizony a magam részéről nézem, igaz csak az összefoglalót az RTLklub honlapján. Én a magam részéről nem intézem (mostmár) el annyival, hogy a VV 'egy mocsok semmirevaló műsor, amivel a buták önmagukat butítják'

ő-szinte 2014.03.29. 16:15:16

@BALDÓVER ZALÁNKA: Zalus leküldöm hozzád Lilut stop ő már jó lehet tehénfejésben mostanra stop talán még bekerülhetsz a Baszna a gazda című műsorba is ;-DDDDDDDD stop
csomaga postán stop
tartalma : 1 hogyan helikopterezzünk gyorsan és jól kézköny
néhány használt tanga (by me)
20 csomag papírzsepi :-DDDD
10 kiló foltnélküli sonka
1 kismaci
sponzorsapka
stop
kell valami, szólsz stop
életben maradni míg Mancika visszatér a böriből! stop
őszintén puszil ő-szinte :*
stop

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.29. 16:39:13

Juj, Gézu! Megérte kinyílvánítanom, nyilvánosságra hoznom érzelmeimet. <3<3<3<3<3

LittlePurple 2014.03.29. 16:45:53

www.dailymotion.com/video/x1ke2t4_0328-all_fun

41: 00 után a trak kirakott 3 kilo trágyát!!!
:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

XO 2014.03.29. 16:58:38

@belagezabela: én nézem, igaz nekem nincs rtl 2-m, de mindig visszanézem, vagy keresek online-t.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.29. 17:05:09

@LittlePurple: A videóban nem mutatták,de akkora adag volt,hogy úgy kellett leszállnia a Wc-ről,mint egy hintalóról :)
Egyébként küldtem neked pm.-ben újabb photoshop kreálmányt. ;)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.29. 17:53:56

Most nézem vissza a tegnapi összefoglalót.
Az asztalnál történő Iza-Ch kapcsolat elemzésekor,Viki 1 perc alatt 5x mondta hogy “ùgymond"...
Ááá!Kivagyok dikk,ùgymond beflegmulok:) Csak mondom :)

XO 2014.03.29. 17:57:49

@Admiral_General_Aladeen: :DDD na-na...csak utánam! :DDDD

faszent 2014.03.29. 18:14:15

Én már csak azért is szeretném, ha Iza jönne vissza, mert akarom látni az örömmámort, amit Krisztián fog produkálni, ez a látvány mindent megér....

Na most zsolti mi csinált amióta kiesett Dorka? Mert hogy állítólag felszabadult, amióta nincs benn Dorka.... Mondjuk kétségtelenül szépen rázta a csípejét a hastáncnál és jó trikórajzot csinált CH-nak, köbö ennyi, viszont Krisztián aktivitása egyáltalán nem csökkent azóta, hogy sikerült meghóditania Izát, mert azért emlékeztetnék mindenkit, hogy ő akarta ezt a kapcsolatot elsősorban, ő ígérte meg a párbaján, hogy meghódítja Izát, tehát akkor hogy van az, hogy Iza gyengíti őt? mikor pedig meg kell nézni, hogy a népszerűsége azóta kezdett 45 fokban emelkedni, mióta Iza közel engedte magához, de az éjszakai simogatások miatt még nem punnyadtak le nappal se Iza se Krisztián. Zsolti viszont kerek perec megmondta, hogy nem érdekli milyen feladatot testálnak rá, ő nem fog megígérni semmit, és olyan elképesztően önző, hogy még a Zsófikától lenyúlt cigiből se akart adni a körülötte tüsténkedő Au-nak... szóval örülnék, hogy Iza jönne vissza.

Elnézést, ha nagyon hülyeséget fogok kérdezni, de ezt a bizonyos applikációt, amin keresztül szavazni lehet, csak mobilra, ill. okostelefonra, padre lehet letölteni? mert ezek nekem nincsenek, csak egy dinoszaurusz őshüllő, pc-m.

XO 2014.03.29. 18:23:41

@faszent: szerintem csak buta okostelefonra van.... :( gondolom a mobilszám megadása miatt még a pcre írt emulátorprogik sem lennének áthidaló megoldások (a regisztrációhoz alapdíjas sms-t kell küldeni)

amúgy teljesen egyetértek azzal, amit leírtál!

Hajrá Iza! :)

egyemakisszíved 2014.03.29. 18:40:01

@Conchobar: Az, hogy kit szeretnek bent a villában és kit tartanak erős játékosnak két külön dolog. Vikit sem szeretik, mégis erősnek gondolják. Az előző párbaja előtt Sárli el is mondta miért nem választotta Izát ellenfeléül: csinosabbnak találja magánál és úgy gondolja, a nézőket érdekelheti, mi történik körülötte (legyenek ezek a balhéi vagy a szerelmi élete). A bentiek közül többen ismerik a műsor elején a szimpátiaszavazás állását, tudják, hogy Sárlott nem állt jól. Sárlott visszatérését a villába Viki már több VV folyamán megismert mártír-effektus hatásának tulajdonította, vagyis hogy túlzott támadásoknak volt kitéve. A bentiek továbbra sem tartanak tőle. A villában a vezérürü szerepében Viki van, az ő meggyőződését kell teljesen megingatni, az erőviszonyok akkor tudnak változni. Végképp el kellene bizonytalanítani Vikit és bandáját (Zsolt, Iza, Krisztián, Zsófi), hogy minden úgy van-e, ahogy ők gondolják. Ami a szerepjátszást illeti, már hogyne menne Izának, minden megnyilvánulása elég teátrális. Következetesnek meg éppen nem mondanám.

candyperfumegirl 2014.03.29. 18:42:43

Ajjaj, egy Iza szimpatizáns applikációhozzáférés nélkül, mi lesz így velünk? Ma még én is letöltöttem, hogy nyomhassak egy szavazatot.

faszent 2014.03.29. 19:01:25

@candyperfumegirl:

haha! (én annyira régidi vagyok, hogy még szmájlit se vagyok hajlandó használni, túlságosan emlékeztet az ovis jelemre, az pedig nagyon régen volt, valamikor a múlt évezred őskorában)

Szentimenty Johnny 2014.03.29. 19:05:57

@ő-szinte:

Meggyütt a csomag, köszönök mindent.
Nem köllött vóna a tangákat kimosni.
Meggyütt Lilu is, de nem tud fejni. Nembaj, majcsak hasznáni tudom valamire.

Zalánka

Krétagarbó 2014.03.29. 19:39:59

@ő-szinte: @BALDÓVER ZALÁNKA: Szétröhögöm magamat rajtatok. Ne hagyjátok abba:)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.29. 19:40:06

Újabb érv Sári mellett, legalább hatszor jobban árnyékvonaglik Izánál.

JOKKA21 2014.03.29. 19:45:24

Piros cipős Dorothy kényeztetném a piros cipőd és Téged.Remélem Charlotte nyeri a párbajt.Aurélió a káró(ly) király.

JOKKA21 2014.03.29. 19:45:24

Piros cipős Dorothy kényeztetném a piros cipőd és Téged.Remélem Charlotte nyeri a párbajt.Aurélió a káró(ly) király.

XO 2014.03.29. 19:54:19

@én már a fény gyermeke vagyok: hol? :P (költői a kérdés, egy Iza szimpatizánstól!) :)

dr. sziszi 2014.03.29. 19:56:11

@candyperfumegirl: én is letöltöttem de nem enged szavazni , pedig rendesen elkűttem a sömösöt már sokadszor is . Valahogy ez nekem nem ,megyen...dikk

dr. sziszi 2014.03.29. 19:57:54

Így most ezt az egy szavazatomat sem tudom rászórni valamelyik agyhalottra....

XO 2014.03.29. 19:59:08

@dr. sziszi: nekem sem mindig...de a gyorsítótár ürítése szokott segíteni...viszont....én már 1x szavaztam szerdán este....most jó, hogy újra megnyitottam az app-ot, mert mintha nem is szavaztam volna...szóval újra rádobtam a jelemet Izára! :)

Hajrá Iza! :)

Lilith.Inanna 2014.03.29. 20:01:49

Sziasztok. :)
@dr. sziszi: Ez mind azért van, mert elfelejtettél kiflegmulni. :D
@XO: Szia. :)

dr. sziszi 2014.03.29. 20:04:52

@Lilith.Inanna: Tényleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!Akkor most egy pillanatra kiflegmulok,de ha akkor sem megy, akkor helikopterezésre kérem a szomszéd srácokat...

Lilith.Inanna 2014.03.29. 20:05:16

@XO: Kiheverted az ominózus éjszakát? Tudod kivel? Na kit küldött neked Dottykánk? :D

dr. sziszi 2014.03.29. 20:06:53

folyton azt írja ki, hogy regisztrált teloszám kell, de hiába regizek...dikk ez nem lesz így jó. Pedig teleszórtam volna a megújjazott kokizát a szavazatommal. Pedig nem is hiszek az őskórban, az csak olyan mendemonda.

Lilith.Inanna 2014.03.29. 20:07:00

@dr. sziszi: Rendben, csak ne Zalánka legyen. :D

XO 2014.03.29. 20:07:30

@Lilith.Inanna: tegnap Dotty beflegmult, így maradt az "önös érdek", de remélem ma megint talál nekem egy Bradley szintű csodapéldányt! :DD

dr. sziszi 2014.03.29. 20:09:01

@Lilith.Inanna: Zalánka olyan vidékies, ha kint lennék csak tárgynak használnám,dikk

LittlePurple 2014.03.29. 20:10:20

Az előzetesben trak vs vikkancs kemény pofázás lesz :)

Lilith.Inanna 2014.03.29. 20:10:36

@dr. sziszi: Én még annak sem,úgymond dikk. :D
@XO: Na majd csuriba rakom mindenem. :D

Krétagarbó 2014.03.29. 20:11:45

@dr. sziszi: Használnád, mint Iza a Traktorost, hm?:)

Krétagarbó 2014.03.29. 20:14:18

@LittlePurple: Szegény, nagyon lenne már Izé helyében. Azért az vérciki, amikor valaki ennyire nem tud uralkodni magán.

Krétagarbó 2014.03.29. 20:16:29

@dr. sziszi: Most kicsit én is, de majd az öfire összeszedem magam.

XO 2014.03.29. 20:20:17

@Krétagarbó: várlak vissza...remélem ma is közvetlen közvetítesz nekünk! :))
@Lilith.Inanna: mindig csak egy kell, de az nagyon! :D

Admiral_General_Aladeen 2014.03.29. 20:36:34

@Lilith.Inanna: Szia! :)
Kíváncsi vagyok hogy Krisztián előveszi majd,a nagykést?
Azzal méltó módon alá tudná támasztani az igazát ;)

XO 2014.03.29. 20:38:16

@Admiral_General_Aladeen: ne reménykedj...ez is csak egy reklámfogás...semmi késfogás! :D

XO 2014.03.29. 20:39:14

Van new post! :DDDDDD

Szentimenty Johnny 2014.03.29. 20:41:58

@dr. sziszi:
Tessék hasznáni nyugottan, kedves doktornő.
Ugy nem akadály, hogy még szűz vagyok?

Lilith.Inanna 2014.03.29. 20:43:06

@Admiral_General_Aladeen: Nem hiszem, hogy elővenné. :)
@XO: Köszi. :D

candyperfumegirl 2014.03.29. 21:39:22

@dr. sziszi: egy sms-t kell elküldeni a megadott számra VV szöveggel, elvileg úgymond az a regisztráció, nem?

Cave Nick 2014.03.30. 01:08:36

@BALDÓVER ZALÁNKA: Zalánka! Korán érő gyerek lehetsz, mert már most úgy beszélsz, mint a nagyanyád!

dr. sziszi 2014.03.30. 06:05:44

@BALDÓVER ZALÁNKA: Majd megfúrlak , drágaság,dikk

JOKKA21 2014.03.30. 06:12:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én is téged.:) Olyan Dorothy vagy, mint Judy Garland?Ha igen, jó csaj vagy.

JOKKA21 2014.03.30. 18:32:07

Ha szexi a combod, akkor jó csaj vagy.:D

dr. sziszi 2014.03.30. 18:38:03

@candyperfumegirl: most sem tudtam megcsinálni ezt a qrva aplikáciot. Hiába tőltöm le , belépek, kűldöm a telefonszámot, mentem majd megy az sms, akkor is azt írja ki , hogy "a szavazáshoz regisztrált telefonszám kell és be kell jelenkezni". ! De ez mind megvan és mégsem jó! Teljesen beflegmultam,dikk ezért van okos telom??????

dr. sziszi 2014.03.30. 18:39:04

El fogom adni Zalánkának vagy odaajándékozom neki,kínlodjon ő vele, dikk

dr. sziszi 2014.03.30. 19:20:24

most senki sincs itt?kezdődik a balhééééééééééééééééééééééé

Pácsó Ármándó 2014.03.30. 20:17:44

@dr. sziszi: (nem lehet, hogy az újabb posztoknál vannak?)
süti beállítások módosítása