Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 1x08 – Vendetta

2014. március 28. 11:00 - Zenóbia

Ilyen volt Frye hat évvel ezelőtt szétcsúszva egy sztriptíz bárban, gatya nélkül, annyira nem szórakoztató, mint gondolná az ember. Jackkel sem mennek egyenlőre túl sokra, mert beakadt nála a lemez a dialektika szónál, végül is írt róla egy egész könyvet, nem csoda. Marco világosban megy haza, ezen annyira meglepődtem, hogy először azt sem tudtam, hol a fenében van, de Gus a konyhában segített. A fiúnak van drámai érzéke, azt meg kell hagyni, ezzel a piros bicikli/törődés sztorival, de Marco szerint majd lesz egyszer neki is egy fia, annak meg egy piros biciklije, és akkor majd megtudja. A végén azért csak kibékülnek, vagy ilyesmi, mert Gus kétségbeesetten vágyik rá, hogy Marco ne hagyja megint magára, miért gondolom, hogy ebből majd még kisül valami óriási tragédia egyszer.

1x08_bridge1.jpg

Csak Sonya nem gyújt rá az ünnepi cigire, mert valami nem stimmel, Jack lelőhette volna a raktárban Marcot, ha le akarta volna lőni, de nem lőtte, miért nem, mert nem is ő volt ott, éljen a logika. Jacket folyton zaklatták a szövetségiek a radikális nézetei miatt, és lenyúlták a legfontosabb írásait, és nem mind kapta vissza. Minden út az FBI-hoz vezet, úgyhogy Sonya már vázolja is Marconak, hogy David Tate ügynök egyrészt lenyúlta Childress jegyzeteit, másrészt Gedman társa volt, harmadrészt Meadows betege is, de Marco hamar lelombozza, mert ez a faszi meghalt. Ó. Frye viszont magához tért a rohamból, de haza nem megy, egész kellemes szaga lehet, már három napja ugyanabban a ruhában izzad, mint az állat. Mendez megy helyette a bálba, ahol ott lesz Santi is, a régi drogos haver, egyben helyi híresség, aztán nehogy elfelejtsd a lányokat, ha meglátod, mondja Frye, aki attól, hogy józan, még nem lett kedvesebb. Hál istennek, roppant unalmas lenne.

1x08_bridge2.jpg

Sonyáék már Juarezben, mert ha nem volt nyitott koporsója, akkor nem is biztos, hogy főbe lőtte magát, hiába volt depressziósdrogosalkoholistamunkanélküli. Éljen, mondja Marco. Ray is ezt mondja, amikor meglátja a fegyvereket, meg Timbo-t a spiclit a fagyis kocsijával, bár az már nem tetszik neki annyira, hogy az alagútba már nem tart vele a srác. Char nem kér fagyit, viszont Timbo láttán rájön, hogy túl sok bort ivott, amikor felhívta Ray-t, hogy jöjjön ide. Jelenleg Ray is ezt gondolja, meg azt is, hogy Timbonak a kurva anyját, mert ritka szar egyedül küzdeni a ládákkal az alagútban, miközben egyik kezével még egy elemlámpát is fogni kell, milyen prosztó egy alagút ez. Szerencsétlen Steve-nek nem elég a maga baja, még olyanokat is álmodik, hogy Eva várja egy nagy bögre TEJJEL, bugyiban, de amikor komolyra fordulna a helyzet, akkor folyton átváltozik Senor Galvanná, rettenet. David Tate teljesen megőrült, miután meghalt a felesége és a fia egy autóbalesetben, amikor épp őt próbálták elhagyni egy mexikói faszi kedvéért, bár ezt ő nem biztos, hogy tudta.

1x08_bridge3.jpg

A sógornő elhamvasztatta, anélkül, hogy látta volna a hullát, így aztán Sonya elmélete egyre kevésbé bizarr. Ettől még Childress sem kevésbé elmebeteg, ráadásként megtalálják a terasza alatt Kenneth Hastings csontvázát, ami megint csak azt bizonyítja, hogy nem Childress a Mészáros, mert ez a fickó csak egy ellentétes mozgalom vezetője volt, szimpla rivalizálásból nyírta ki, nem illik a képbe. A David Tate elmélet Timnél nem talál elfogadásra, és amúgy is a fasza kivan a retardált lánnyal, akitől mindent benyelünk, csak mert kinyírták a nővérét. Hát, ezt nem kellett volna. De legalább most már tuti, hogy David él. Mendez annyira átmegy lányba, hogy csuda, egyből meghódítja Santiago Solt, akinek még a zabkásájára is aranyat köpnek a szakácsok. Az kevésbé zavarja a családot, hogy a faszi főmérnöke mexikói lányokat nyír ki szabadidejében, az viszont már igen, hogy ha Isten rájön, hogy Mendez leszbikus, akkor rájuk gyújtja a házat. Egy villámmal, na.

1x08_bridge4.jpg

A könyvtár megnyitón nem csak Mendezt ismerjük, hanem Almát és az új fasziját is, aki jut eszembe, tudja vajon, hogy terhes? És a nő nem csak viccelt, tényleg komolyan gondolja tanárúrral, hát én agyam eldobom mindjárt. Steve-et kicsit jobban kikészítette, hogy Eva helyett Galvannal smárolt álmában, mint gondoltuk, úgyhogy el is megy három nap szabira, hogy kiheverje a sokkot. Darcinak is ennyi időbe fog telni, hogy meg merjen mozdulni, miután Steve ráüvöltött, de hát muszáj volt, ha nem ért a szép szóból. Sonya dülöngélését Gus szakítja meg, a srác felcsapott az udvarlójának, és azzal kezdte, hogy csokit küldött neki, cukker. Sonyát annyira sikerült kizökkentenie Timnek, hogy kitör belőle az őszinte, és bevallja, hogy hát ő tök hülye az emberekhez és minden olyan helyzethez, amiben emberek vannak jelen még rajta kívül, és apád amúgy sem örülne, ha szexelnénk, de legalább a fiú segített neki felállni a székből.

1x08_bridge5.jpg

Ki gondolta volna. Mendez igazán tök jól néz ki, olyannyira, hogy Santi Jr. ki is szúrja magának, de Daniel Frye-t nem ismeri és sosem ismerte, viszont téged megdugnálak, mondja a nyuszifogai mögül. De nem fogsz, mert egy hazudós köcsög vagy, én meg leszbikus. Char várja az alagút innenső végén Rayt, aki tiszta mocsok, viszont van nála egy zsák pénz a fegyverekért, és most megúszta nyalás nélkül, pedig roppant diszkréten elactivityzte Gracielának, hogy tolja le a bugyit, ha gondolja, de az nem gondolta. Gondolja viszont, hogy a büdös kurva életbe, mert a fegyverekben elrejtettek úgy százhárom darab adóvevőt, köszi Timbo, most aztán felperzselik majd a farmot. Hű, baszki, ezt most győzzem követni. A hulla, akit megtaláltak Childress háza alatt, Kenneth Hastings, aki valójában nem Kenneth Hastings, hanem David Tate, csak momentán ezen a néven él, és épp Almával táncol a könyvtár megnyitóján.

1x08_bridge6.jpg

Oké, én meg már vagy öt rész óta nyomoroncozom a fickót, ne menjek sose nyomozónak. Almával megbeszélik, hogy nem baj, hogy terhes, azért hazamennek együtt, öt perc múlva odakint randi, az alatt simán van ideje kinyírni Santi Jr.-t a budiban. A nyúlfogú okozta a balesetet, amiben meghalt a felesége és a fia, aztán továbbhajtott, mintha mi sem történt volna, úgyhogy épp megérett rá, hogy elvágja a torkát. Kicsit belemaszatol a vérébe, és rátenyerel vele a tükörre, mert van drámai érzéke. De még mennyire, hogy van, mert még a két kapitány kő-papír-ollót játszik, hogy kié legyen a gyöngy Santi mellkasáról, addig Marco rájön, hogy az egy olyan nőnek a nyakláncából származik, akit valaha szeretett. Éééés, aki nem más volt, mint Jill Tate, David barátja felesége. Így hát miután artikulátlanul üvöltve összehányja a helyszínt, Sonya megvilágosodik, hogy akkor te vagy a férfi a híd túloldaláról. Addig is David viszi magával Almát, mert ez a pasi aztán tudja, mi a bosszú.

1x08_bridge7.jpg

 

Minden, amit a sorozatról tudni kell.

A The Brige a comment:com-on:

Címkék: bridge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása