Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x75 - Teó és a rejsz (18+)

2014. március 27. 20:39 - Chat Géza

7_7.jpg

Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom pusztító mételyéből emelkedett ki. Elsőnek Zsóti, viki, Iza és Pink beszélgetnek a nappaliban. Meglepő módon zabálnak. A Cornetto szakszerű majszolgatása közben Pink kiböki, hogy ő azért depis, mert már nincs itt bent barátnője, igen, Vikiről beszél E/3-ban, magyarán le se szarva, hogy ő is ott ül köztük. Szomorú disznószar ez, Vikinek sem simogatja ez a lelkét, de a cigiskanapén úgy csűri a szavakat, hogy még a Pinki lány mondja  azt ázott boci szemekkel, hogy ne hari.  

A trú megmondásnál maradva most a bárszéken ülve mondják el a delikvensek, hogy mi hiányzik nekik. Auréliónak a szeretet, izának az anyja őszinte ölelése, Pinkinek meg.. Pinki meg megtartja a magának a bánatát, mert a faszparaszt Zsóti és Debil megint közbepofáztak és így ,hogy rá nem figyel senki, juszt se fogja elmondani, hogy mi hiányzik neki. 1) azt a két gyereket tényleg széjjel kéne ültetni mán, 2) Zsófika szavait itt kint úgy isszuk, mintha az örök élet édes nektárja lenne. Pedig nem az, ugye.

5_10.jpg

Ja meg volt olyan is, hogy a nagy publikum előtt mindenki elmondta, hogy kit vigyen ki Iza, Zsótit, de ez már tényleg a Who Care kategória. Nézzük a kihívás utáni pillanatokat. Most aztán jól kiderül, hogy ki kit támogat. Iza mellett Viki, Pink és bájgúnár Krisz. Az ellen pedig Debil, Teó és Punnyadt Zsóti, aki csak dögleni és kussolni fog a kampány idején. És lőn. A nagy taktikai megbeszéléskor Zsolt úgy burkolja a mirelit hasáb bureszt a szintén fagyós Sága instant paníros rántott húst, mintha ez lenne a legfinomabb dolog. A taktika az, hogy mindenki kurvaanyázza a másikat, nem kell finomkodni, jó lesz az.

És akkor a handjob. Teó enkiáll karmolászni debil pöcörőjét, mire Zsóti a túlvégről kérdezget, hogy minden oké-e, mondana valami fontosat, de hallja, hogy most nem akktuális, szép álmokat, csak ügyesen apikám! Zsófi is hallja a neszeket és ő tudja ám, hogy mi ez, nem lehet őt átvágni, ez biza recska. És lőn faszverés. debil kilövel, összetrutyiz mindent, egy pézsét leemel a z éjjeliszekrényről, majd rájön: ez ide kevés lesz. Kimennek a cigiskanapéra megbeszélni a történteket és mint kiderül Teó fejben a villán kívül volt a rötyi ideje alatt és ő köszöni nem kér Debil szánalom toszásából, ő nem akar elélvezni. zseniális. Ennyi.

Tegnap

Krisz szétérvel mindenkit. Megmagyarázza a mindent. Ha ezt sikerült felszopó kisvideónak összehozni a vágóknak, akkor bezony kolosszálisan híg fos összefoglalóra számíthatunk, sajna. 

Címkék: vv6
433 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exelensz 2014.03.28. 14:56:43

@Conchobar: Na jó akkor mégegyszer , szereplés nélkül nincsen győzelem , így már világos?

Conchobar 2014.03.28. 15:11:54

@exelensz: "Na jó akkor mégegyszer , szereplés nélkül nincsen győzelem , így már világos?" - Világos. Ugyanakkora igazság az is, hogy csak futással lehet futóversenyt nyerni, álldogálással nem

lopiciG 2014.03.28. 15:13:15

@Conchobar: " Szemmelláthatóan élvezi is, meg feszélyezi az ilyen helyzet."

hát ez így tényleg érdekes élethelyzet lehet... :D
de ettől függetlenül, nem értek veled egyet. :)
szerintem mi nem is ugyanazt a Ch-t nézzük, vagy nem ugyan arra a dologra gondolunk...
(spec. én arra gondolok, amikor a riport szobában nyávog)

Conchobar 2014.03.28. 15:17:46

@exelensz: "Na jó akkor mégegyszer , szereplés nélkül nincsen győzelem , így már világos?" - Még mielőtt ismét nagy okosságot mondanál, gondold át, hogy a VV5-ben Seherezádé, meg a Csaba, a VV4-ben Jerzy az állandó főszereplők között tartandó vajon számon (vagy a régebbiek, a Laci meg a Szabolcs)

neduddki21 2014.03.28. 15:25:17

@Conchobar: "A stáb is, meg a villalakók is csupa lángelméből állnak, képesek minimális időn belül a jeleneteket megrendezni, az előadandó szöveget betanulni/betanítani..." Mindezt honnan veszed? Én ugyanis hasonlót sem írtam. Elég az irányokat megmondani, körvonalazni, hogy mit szeretnének, a megvalósítás már a játékoson múlik. Természetesen nincsenek előre megírt szövegek, de vannak kreált események, konfliktusok, mert valamiről szólnia kell a műsornak. Jó példa erre, amikor Gigi elmesélte, hányszor vették újra a szerelmi jelenetet Jerzyvel, mert valamit mindig elrontottak. Sok más példát lehetne még hozni. Azt meg végképp nem értem, honnan veszed, hogy a stáb tagjai nem profikból állnak.

exelensz 2014.03.28. 15:26:09

@Conchobar: Oké, te nyertél ,nincs több időm.

Conchobar 2014.03.28. 15:26:13

@lopiciG: "de ettől függetlenül, nem értek veled egyet" - Gyanúm, hogy nem egyet, hanem egyáltalán nem is érted azt, amit írtam. Írod, "én arra gondolok, amikor a riport szobában nyávog", én viszont azt írtam: 'nem képes természetes hanghordozással, magatartással megnyilvánulni közönség/mások előtt. Szemmelláthatóan élvezi is, meg feszélyezi az ilyen helyzet' (nemcsak a riportszobában, hanem más esetekben is. Pl.a kiválasztó táblánál is). Egészen másként viselkedik, másként beszél négyszemközt

Conchobar 2014.03.28. 15:29:25

@neduddki21: "Jó példa erre, amikor Gigi elmesélte, hányszor vették újra a szerelmi jelenetet Jerzyvel, mert valamit mindig elrontottak" - Hátha Gigi azt mondta, akkor azt kőbe lehet vésni

Conchobar 2014.03.28. 15:38:29

@neduddki21: Nem érzed azt, hogy a kommentedben ellentmondás van: részletekbe menően megrendezik a dolgokat("hányszor vették újra a szerelmi jelenetet Jerzyvel, mert valamit mindig elrontottak", valami apró részletet) vs. "Elég az irányokat megmondani, körvonalazni, hogy mit szeretnének, a megvalósítás már a játékoson múlik.". Ez utóbbival még az a baj is előfordul, hogy akkor a villalakók nagyobb improvizátorok, nagyobb színészek, mint a Beugróban szereplők. Sőt a villalakók a világon a legtehetségesebb színészek, ők a színművészet titánjai, ők ugyanis képesek arra, hogy beszéd közben elpiruljanak, sírás közben nemcsak az arckifejezésük, hanem még az arcszínük megváltozik

kacagó görlice 2014.03.28. 15:47:58

Ég a cekcuáltól apraja és nagyja,
Au retkes pöcsét ugyancsak vakarja.
Itt van ez a Teó, jól meg kéne baszni,
Vagy a csíkpináját kicsit nyalogatni.

De Teókánk sem rest, hát miért is lenne,
Au gatyájában addig szöszmötölne
Míg a cerka, mint egy tűzhányó, kitörne.
Ámde sajnos közben letörik a körme.

Krónikásunk szerint ennél több is esett,
Zsófika meséli, ő nem fejreesett.
Így csattog a punci, ezt én megismerem,
Bárcsak csinálgatná egyszer már énvelem.

mézescsók 2014.03.28. 15:54:24

Most olvasok és nézek vissza kb. két napot és a fejemet kapkodom, mert mi van?
A párbaj előtt több volt az Izának drukkoló, most meg nagyon úgy néz ki, hogy három-négy rajongón kívül vagy tömény utálat vagy érdektelenség övezi a dolgot.
Előrebocsátom: bár senki rajongója nem vagyok, a konkrét párbajt illetően Izabella mellett állok és nemcsak azért, mert megígértem, hanem azért, mert így is gondolom.
A másik: a hsz-met két részre bontom, mert sixx nem nagyon szereti a hosszú hsz-ket, amiben némi igaza van, mert könnyebb követni, ha az rövidebb. Sixx véleményétől függetlenül megpróbálom témakörönként csoportosítani a mondandómat.

Az első - kihívás.
A kihívás előtt igen heves kommentelés folyt, hogy kit hívjon ki Iza és a többség Zsoltot vizionálta. Ezzel szívem szerint egyet is értettem, mert nagyon nem szívesen látom bent ezt a sekélyes, lusta, olcsó nyomingert, aki még akár meg is nyerheti a Vv-t, ugyanaz a senki marad, aki volt: lúzer. Se nem okos, se nem jóképű. Mindegy, nem Zsolt a téma.
Tehát bármennyire is szerettem volna a pasit, Izabella jó, nemcsak az érzelmeken, hanem az értelmen is alapuló döntést hozott.
Miért is? Mert Ch. melletti döntése minden szempontból védhető: kezdettől nem jöttek ki egymással, tették időnként egymásra a jeleket, nem közeledtek, Iza többször megindokolta,hogy miért nem jön ki Ch-val (Ch. pl. egyszer sem mondott konkrétumokat ezzel kapcsolatban, de most kedves támogatói nyilván súgnak neki), kontkréten megindokolta, egyszer sem említve, hogy van egy alapellenszenv, ami nem is mindig magyarázható, csak van, ha ránéz az ember valakire. Ez aztán később vagy változik, vagy nem, de ha nem tesznek ellene, akkor inkább nem. Arról szó sem volt,hogy Ch. bármikor változtatni kezdett volna ezen. Az az igazság,hogy egyikőjük sem.
Hogy melyikőjük a nagyobb kurva, nem érdekel, mert most nem ez a téma. Viszont, ha már szóba hoztam, akkor jelzem,hogy Izát inkább egy céltalanul sodródó személyiségnek látom, aki még bizonytalan magában és másokban is, az érzéseit és céljait illetően egyaránt, aminek lehetnek nevelési okai pont úgy, mint baráti kör, fiatalon átélt nevelőintézet (volt munkahelyi tapasztalat okán tudom, miről beszélek).
Izabella döntését támogatja az is, hogy Ch. az első párbajakor óriási változásokat ígért, amiből nem lett semmi. Ugyanolyan háttérben meglapuló, unalmas személyiség lett, mint volt. A változást attól vártuk, hogy majd a Zsolt holdudvarában lesz némi változás akkor, ha nem Dorka jön vissza, de még ezen is rezzenéstelenül túlléptek.
Szóval, ha Iza jön vissza, akkor sem várható nagy változás, legfeljebb erősebbek lesznek Krisztiánnal.
Ja, és abban is igaza volt a csajnak a kihíváskor, hogyha ennyien kint akarják látni párbajozni Zsoltot (mivel a többség Őt javasolta ellenfélnek), akkor dobják rá a jeleket. Megtehetik.

nosce 2014.03.28. 16:03:49

na miatököm van Iza az éjjell megfordította a zeredményt ?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.28. 16:06:59

Ennél az Auréliónál önzőbb, és nagyképűbb én nem láttam, teljesen kiakaszt a csávó.
Ha bent lennék a villába akkorát bevernék a képébe, hogy egy hétig sírna a riportba a feldagadt fejével, már ezért érdemes lett volna jelentkezni erre a szarra.
Mi volt az a színház a párbaja előtt, olyan volt mint egy megszeppent tengerimalac,most meg veri a mellét a 80%-ával.
Remélem Zsófika kiviszi és kint haggya 20%-al :)
Viki is kb annyira emberi mint egy agyaggalamb, nincsenek érzései, remélem nem lesz döntős ez a rinocérosz.

lopiciG 2014.03.28. 16:07:13

@Conchobar: aha, nagyon okos vagy. Csak azt fejtsd még ki légyszi, hogy lehet egyszerre
valamit " szemmel láthatóan élvezni, meg feszélyezve érezni magát..."
köszi

candyperfumegirl 2014.03.28. 16:13:34

@mézescsók: "ha Iza jön vissza, akkor sem várható nagy változás, legfeljebb erősebbek lesznek Krisztiánnal."

Ez fontos szerintem, mert ha visszajön, azzal mindkettőjüket megerősíti, és akkor egy elég veszélyes ellenerőt képviselhetnek a Zsóti-Viki-Debilió tengellyel szemben. Már csak ebből a szempontból is Izának drukkolok, Sárlik visszajövetelével tényleg nem változna semmi.

XO 2014.03.28. 16:24:50

@mézescsók: Szia! :) Az ígéret, az ígéret! :) Nálam marad a Hajrá Iza! :)

Conchobar 2014.03.28. 16:29:32

@mézescsók: "kontkréten megindokolta, egyszer sem említve, hogy van egy alapellenszenv, ami nem is mindig magyarázható, csak van, ha ránéz az ember valakire" - A dolgok nem 'csak úgy' vannak, annak mindig okai vannak, és az ember nem biztos, hogy részletekbe menően át tudja/át akarja gondolni, meg akarja keresni ezeket az okokat. De mégha meg is találja, nem biztos, hogy be akarja vallani. Az Iza-Sarlot-Dorka esetben a rivalizálás fajult el. Sarlot (aki, valljuk be nem egy bombázó) az elején sikeres férfifalóként, csábító, bevállalós nőként jelentkezett be, és ez bizony felszította a másik kettő (általános) féltékenységét és ezt még el is mérgesítette Sarlot ama emlékezetes megnyilvánulásával, mikor azon polemizált, hogy ki a nagyobb kurva, az, aki 500 férfivel volt már, vagy más

neduddki21 2014.03.28. 16:37:15

@Conchobar: OK. feladom, nem írom le harmadszorra is, felesleges. Az értelmetlen kötözködésben pedig nem veszek részt.

Conchobar 2014.03.28. 16:38:11

@lopiciG: Én azt írtam: "Szemmelláthatóan élvezi is, meg feszélyezi az ilyen helyzet". Nem hiszem, hogy azt felnőtt embernek nagyon kellene magyarázni, hogy dolgokkal kapcsolatban lehetnek ambivalens érzéseink. Pl.ha az útszélán állót meg is kúrnád, meg nem is (mert félsz a trikótól)

Conchobar 2014.03.28. 16:44:46

@lopiciG: Én azt írtam, hogy "Szemmelláthatóan élvezi is, meg feszélyezi az ilyen helyzet". Nem hiszem, hogy felnőtt embernek el kell magyarázni, hogy vannak ambivalens érzéseink. Pl. kúrnád is az útszélén állót, meg nem is (mert félsz a trikótól)

Conchobar 2014.03.28. 16:58:47

@Farmotorosgiliszta: "Ennél az Auréliónál önzőbb, és nagyképűbb én nem láttam, teljesen kiakaszt a csávó" - Nem annyira az nagyképűségével, de még csak nem is az önzésével van a baj, hanem az egocentrikusságával, avval , hogy nem tud és nem is akar másokra odafigyelni. Villában bármelyik nőt meg tudná/meg tudta volna fektetni, ha egy csöppet is odafigyelt volna rájuk. A pöttyös-csíkos héten a pöttyösök képesek voltak elismerni egymás eredményeit, örülni egymás sikerének, egymást motiválni tudták, evvel ellentétben Aurélió csak korholta meg piszkálta csak a saját csapatában lévőket. Jellemzően a 'kiben bízok-kiben nem' játékban is megmutatkozott ez: Auréliónak eszébe se jutott megemlíteni se Teót, se Krisztiánt, de tőlük viszont elvárta volna a zöld kártyát (ők zöld kártya helyett viszonozták Aurélió pofonját)

mézescsók 2014.03.28. 17:16:03

@candyperfumegirl: Nem tudom, hogy csupán ketten mennyire erős tengely lennének az Au-Zsóti-Viki tengellyel szemben - főleg, mert ebben a szövetségben nem bízom, de ideig óráig működhet -, de valamivel több tudatosság nem ártana, Eddig senki sem győzött szövetségesek nélkül. Bár mondjuk az első három Vv-ről nem tudok semmit, ez tény.
@XO: Dixi - dixi!
Hajrá, Iza!
@Conchobar: Tapasztalatból beszélek. Voltam már úgy, hogy bemutattak valakinek és helyből nem volt szimpatikus: a megjelenése, a stílusa,a véleménye, akármi. Az első benyomás sokat számíthat, főleg, ha esélyt sem adnak a változtatásra. Kettőjük között - egyikőjük részéről sem - nem tapasztaltam kísérletet sem a megismerésre.
Én féltékenységet sem Iza, sem Dorka részéről sem láttam. Egyrészt, mert Zsolt elhajtotta íziben, másrészt mert ugyan mire lettek volna féltékenyek, arra,hogy valaki elhintette magáról, hogy kurva? Már bocs a kifejezésért, de ugye senkisem gondolhatta,hogy mind az 500 igazi szerelem volt?

mézescsók 2014.03.28. 17:35:14

@Conchobar: Tegnap Au inkább szánalomra, mint irigylésre méltó volt. Tkp. annyira meg lett alázva a srác, mint kevesen eddig a Vv-k történetében. Mert mi is történt? Az érzelmileg egyébként elég sivárnak látszó (elég jól elrejti az érzelmeit, de az az érzésem, hogy inkább leszbi, mint biszex - a villában eddig csak nőkhöz közeledett, a videóüzenete is barinőtől jött!)vagy megszánta a szüntelenül nyomuló Auréliót, vagy a játék érdekében (nem hülye, ezért érzi, hogy valamit kell mutatni) odaengedte magát. Nézd meg a szex utáni beszélgetést az udvaron: gyakorlatilag kiröhögte Au-t. Azt is mondhatta volna, hogy jó volt. Au sosem jött volna rá, ha elég meggyőző. Mondhatta volna, hogy neki most Au öröme volt a fontosabb, de a legnagyobb problémája a letört körme volt. A srácnak a legkisebb vonzalom kinyilvánítása is számított volna, de nem: gyakorlatilag az volt, hogy nyomultál, nekem meg nem jelent semmit, ha kiverem neked. Pont.

Krétagarbó 2014.03.28. 17:40:20

@mézescsók: Én néztem az elsőt, de már nagyon nem emlékszem. Ott nagyobb volt az életkori szórás, voltak 30 felettiek és olyanok is, akik éppen kikerültek a középiskolából. Mindenesetre sokkal értelmesebb, kulturáltabb csapatot szedtek össze akkor még.
Ott Szabolcs nyert, akit a bekerülésétől kezdve (ő már a beszavazók vége felé érkezett a villába) próbáltak kiutálni, vagy x4 párbajozott, és ezzel elérték, hogy tipikus mártírt csináltak belőle. Egyébként elég unalmas karakter volt, olyan, akit úgy képzelsz el, hogy leül a sarokba egy könyvvel és egész nap ezzel tök jól elvan, Ezzel nincs is baj, csak nagy műsort ebből nem lehet összevágni. Ő tipikusan magányos harcos volt, bár a vége felé ha jól emlékszem Majka felkarolta valamennyire. Végül ők ketten voltak döntősök, de Szabolcsra, a szegény párára több szavazatot adott a nép.

mézescsók 2014.03.28. 17:42:37

@Conchobar: Ja, még valami: a villában az elején Alexát (bárkire rászállt) meg tudta volna fektetni, Ch-t, amíg rá nem jött, hogy Simon a royal flush. Aztán annyi. Vikit nem - és nemcsak az iránta érzett undor miatt -, a nő sokkal értelmesebb ennél, Zsófit sem, mert a maga rózsaszín ködében él és Deb nem feleséget és örök kapcsolatot keres, Izabellát sem, mert az nagyon jól ismeri Au fajtáját - és viszont - és flörtre, esetleg hiánypótlónak jó, de egyébre nem. Maradt Teo. Zsófika meg ködös elképzelés.

mézescsók 2014.03.28. 17:49:30

@Krétagarbó: Köszönöm. Akkoriban még nem nagyon érdekelt a Vv - a korom mián. Azt hallottam, hogy Majka a Vv-ben tünt fel, nem tudtam, hogy melyikben. Azért nem lehetett egy rossz széria. Hallottam valami motorosról is, aki a Vv1-ben volt és meghalt. A Vv2-ről azt tudom, hogy a nyertese elég peches pasi volt. A Vv3 későbbi szereplői közül elhíresült néhány (Leo, Ágica - de a játékot nem láttam). Érdekes: nemcsak a Vv szerelmesek nem maradtak együtt, de a győztesek sem vitték valami sokra a nyereményükkel.

Szentpeter 2014.03.28. 17:51:47

Sárlott a szürke játékos...

www.dailymotion.com/video/x1k8x5l_vv6-hastanc-sarlott_people

...közben meg egy lepedőm ráment....

egyemakisszíved 2014.03.28. 17:51:57

@mézescsók: Már csak azért is megérdemelné Sárli, hogy visszajusson a villába, mert elég nagy személyes bátorságra vall, hogy bevállalta az 500-as kisfilmet. A „férfifaló” nehéz szerep, izgalmas lehet, de sokan el is ítélik. (A sok erényes villalakó már az elején be is támadta.) Ha igaz, ha nem, mivel valószínűleg az RTL adta a szájába ezt a szöveget, nem engedheti, hogy teljesen kihátráljon belőle. Az egyik öfiben a lakók előtt már megpróbálta,az előző párbaján is előkerült érintőlegesen, de Lilu gyorsan továbbtessékelte a témáról őket, de előtte kimondatta vele, hogy igaz volt. Érdekes adalék, hogy Sárli az RTL-es adatlapja szerint szívesen járna a Színművészeti Egyetemre.
A beköltözéskor jócsaj Iza, és ő is aktívan kereste a férfit, akivel flörtölhet, szerelmeskedhet. Egymás vetélytársai voltak, az ellenszenv valószínűleg innen ered közöttük. De a srácok betojtak a nagy női aktivitástól a párkeresés terén, mindketten elutasításra találtak elsődleges célpontjuknál, Zsoltnál – ránézésre ő tűnt lehetséges alfahímnek. Sárlott durvább elutasítást kapott, valószínűleg Zsolt Sárli kisfilmje miatt méltóságán alulinak érezte, hogy egy „kurvával” közelebbi kapcsolatba kerüljön, Sárlott rögtön vissza is vonult. Iza hosszan kitartott, még akkor is ostromolta, lesmárolta, mikor Zsolt már Dorkával volt. Zsolttal az együttlakás mindennapjai során most úgy állnak, hogy Sárlival jól kijönnek, Izától viszont eltávolodott, a viselkedését elítéli, a személyét nem sokra tartja. Furcsa, hogy Izának milyen fontos, hogy a kettőjük közötti megmérettetés megtörténjen, Zsoltot mindketten elbukták, mindketten szereztek bent egy-egy férfit, ez eddig döntetlen. De Izának ez nem elég, fontos, hogy Sárlit legyőzze, döntsenek a nézők, melyikük a jobb csaj.

Krétagarbó 2014.03.28. 17:52:11

@exelensz: "Aki ezt a műsort nem tudja tárgyilagosan nézni annak a véleménye csak elfogult lehet.
Itt szereplők vannak,mint a szinházban , annyi a különbség h itt amikor legördül a függöny,valaki kb. 50 millával gazdagabb lesz."

Nem hiszem, hogy lenne olyan a nézők közül, akiből egy szereplő sem vált ki semmit. Nyilván a mérték nem mindegy, de hogy hat rád, amit látsz, az biztos. Ettől még lehet elfogulatlan véleményed, és lehet olyan is (ahogy a való életben is), hogy valakinek sokkal több mindent elnézel, mint adott esetben a másik szereplőnek. (Nekem kicsit AU ilyen, valamiért szimpatikus, meg sem próbálom megmagyarázni, hogy miért. Valaki meg látni sem bírja.)
A színház-nem színház, megrendezett-nem megrendezett vitába nem bonyolódnék bele, tudja az ég. Hosszú távon mindenkiről leesik az álarc még akkor is, ha esetleg egy-egy jelenet irányítva van.

Krétagarbó 2014.03.28. 17:57:10

@mézescsók: Én akkor voltam egyetemista, gyakorlatilag korombeliek, vagy ahhoz közeliek voltak a szereplők. Igen, Lorenzo volt a motoros srác, aki meghalt később.
Én úgy tudom, hogy Szabolcs is és a 3. széria nyertese, Miló is elég okosan kezelték a nyereményt, nem herdálták el. (De ők a játék során is a józanabb típust képviselték.) A VV2 nyerteséről hallottam én is később, hogy neki annyira nem jött be az élet.

Krétagarbó 2014.03.28. 18:00:41

@Krétagarbó: Nekem egyébként a VV1 tetszett igazán, azóta is azért követem a sorozatot, mert valami olyasmit várok, hiába...

XO 2014.03.28. 18:01:02

@Szentpeter: számomra ettől sem lett színesebb

XO 2014.03.28. 18:04:32

@Krétagarbó: @mézescsók: én eddig egy szériát sem néztem,nem a korom miatt, bár nem mondom,hogy nem olvastam híreket róluk akkoriban. A mostani sem elhatározás volt,hogy na,akkor én ezt most nézni fogom, valahogy így alakult...

Krétagarbó 2014.03.28. 18:09:40

@XO: Én az első hármat követtem, a 4-5-öt nem nagyon, inkább csak olvastam itt-ott, hogy mi történt. Most ezt nézem.

Krétagarbó 2014.03.28. 18:12:16

@Krétagarbó: így pontos. A VV4-et nem bírtam a szereplők miatt nézni, a VV5-re meg nem is nagyon volt időm. Akkor kezdtem el inkább olvasgatni itt a blogon, mikor mi történik:)

Krétagarbó 2014.03.28. 18:15:13

@Szentpeter: Sárlik mindamellett, hogy tud táncolni, még élvezi is, és ez látszik rajta.

Szentpeter 2014.03.28. 18:16:06

@Krétagarbó: Nekem a VV5... minden benne volt, abszolút azonosultam Attilával, aki vicces és érzelmes volt egyúttal, remek stratégiával rendelkezett, és megtalálta hozzá a partnereit..

Kiválóan udvarolt, remek társasági ember és megbízható barát... örültem hogy megnyerte.. ( még szavaztam is )

Szentpeter 2014.03.28. 18:17:20

@Krétagarbó: Én is élveztem Sárlottot.... az kizárt hogy ő ezt nem gyakorolta még sosem...

Avanivi 2014.03.28. 18:33:48

@kacagó görlice:
"Ég a napmelegtől a kopár szík sarja,
Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta;" ügyivagy :)

nosce 2014.03.28. 18:39:07

Sztem itt azt lenne célszerű nézni h mi a műsor érdeke és mi az egyéni játékosok érdeke. Sztem Au 80% valószínűséggel megnyerte a vv6-t hacsak nem csinál valami faszságot és a retek ki nem csinálja, tehát a mostani párbajozóknak ezért nincs sok értelme vissza menni. Azaz tök mind1 ki megy vissza Iza vagy Sára. A játéknak Sára visszamenetele tenne jót mert a traki iza lamur eddig is ráült a műsorra nézhetetlenné tette az öfiket, ezt csak úgy lehet megszüntetni ha Iza kiesik. És akkor talán az éjjeli ujjazások cuppogások helyett érdekesebb dologok, beszélgetések cselekvések kerülhetnek be az öfikbe, a szerkik rá lesznek kényszerítve h találjanak ki feladatokat a lakóknak. Az én érdekem az lenne h Iza menjen vissza mert onnantól tutira nem nézem :).

LittlePurple 2014.03.28. 18:41:12

@mézescsók:
Nem a teo szánta meg Auréliot! :)
A válasz a cikkben:
" Fogadtunk Teóval abban, hogy......."
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/harmas-szexre-csabitja-aureliot-teo-2244047

Señor Mosquito 2014.03.28. 18:49:54

@nosce:
Ne bassz ki velünk! Ha te nem nézed, oda a nézettség, és befejezik a VV6-ot. Ne már!

mézescsók 2014.03.28. 18:54:42

Az első hsz-emben jeleztem, hogy két témához szólnék hozzá. Az elsőt - Iza miért választott érzelmi és értelmi alapon egyaránt jól szerintem - már kifejtettem.

A másik a játék. Ch. nagyon ígéretes játékosnak tűnt. Nekem ugyan személy szerint nem, mert eléggé gusztustalannak tartom, ha valaki az eddigi trófeáival akar elismerést szerezni, meg különben is: hittem is, meg nem is (Egyébként inkább nem hittem UFO Zsolt nyilatkozatáig, neki ugyanis semmilyen érdeke nem fűződik Sárlott nyeréséhez vagy vesztéséhez). Annyira nagyon nem érdekelt, mert nem attól értéktelen valaki, hogy hány pasija volt, de azért a személyes toplistámon előre semmiképpen nem kerül az ilyenfajta előélet. Több okból is: van olyan élethelyzet, amiből egyesek a prostitúcióban látják a kilábalási lehetőséget. Ez szerintem tévút, de elfogadom, ha más nem lát egyebet.Ha nem prostitúcióról van szó, hanem kedvtelésből, csak úgy, ha van pasi, hát miért ne alapon, akkor pláne nem dicsekszem vele. Beismerem, hogy pasiként gondolkozni képtelen vagyok és lehet,hogy ez a menő. A játék elején Ch. viselkedése a fenti egyik mintát sem cáfolta. És bizony megfelelt annak, amit Iza hallott: rátapadni egy olyan pasira, akin előbbre lehet jutni. Pech, hogy Simon előbb esett ki és most már csak találgatni tudjuk, mi lett volna, ha Simon bent marad. Charlotte azóta Simon árnyékában leledzik ott bent.

Állítólag a játék lényege a szórakoztatás. Két Vv-t láttam, mindkettő későbbi nyertesét köznépi utálat jellemezte. Mégis mindkettővel szemben az volt az érv, hogy ők adják a műsort. A kérdésem: Ch. és Iza közül melyikőjük ad műsort?

Őszinteség. Erről Ch-nál nem tudhatunk semmit és bizony Izabellánál is megkérdőjelezhető. De: Sárlott 28, Iza 20 éves. Ez persze az őszinteségről még az égvilágon nem mond el semmit, de jobban hiszek abban, hogy egy 20 éves képes megváltozni, mint egy 28 éves. Ez utóbbinak már kialakultabb az arca, a jelleme, több mindenen átment és tapasztalt, könnyebben viseli a környezetváltozásokat, jobban alkalmazkodik. Ebből következőn jobban elhiszem, hogy Izát megérintette Krisz, mint fordítva hinném.
Elhiszem, hogy Traki nem Iza ízlésének való, nem csoda, eddig nem ilyen pasikkal futott össze. Krisztián ráadásul nem is könnyű eset. Utálom, ha valaki a vidéki egyszerűségre hivatkozik, de lehet benne valami, mert Krisz megállíthatatlan ostromot indított, elhatározta, hogy valamiképpen megszerzi ezt a nőt. Az indítékait majd akkor elemezném, ha Ő párbajozik, de az bizony úgy van, hogy mint ahogy a követ a víz képes kivájni, úgy a lankadatlan férfiúi érdeklődés is képes arra, hogy egy nőnek nagyon tetszen (a hiúsága okán), majd megadja magát. Pontosabban, hogy bedumálja magának, hogy ez neki jó. A való világban ez nem működne.
Ch. műsort ígért a visszajövetelére. Most min, miért és milyen sikerrel változtat(hat)na?
Ha a műsor lényege továbbra is a szórakoztatás (hányszor utáltuk Alekoszt és Attilát, de mindig az volt az érv, hogy bent kell maradniuk, mert ők szolgáltatják a műsort), akkor ki képes erre jobban kettőjük közül?

kacagó görlice 2014.03.28. 18:55:07

@Avanivi:
Hát persze.
Bár inkább a Faludy-féle átdolgozás járt a fejemben, miközben fabrikáltam.

faszent 2014.03.28. 18:57:15

@Szentpeter:

ez mindent elmond, én ugyanis iszonyodtam Attilától, egy borzalmas, skizó-szadista elmésnek tartottam, akivel még csak véletlenül se szeretnék összefutni sehol a való életben.

Így teljesen érthető, hogy nem bírod a vv6-ot, mert ez egy szelíd kiscserkész tábor a vv5 és vv6 hoz képest, de nekem pont ezért élvezhető. Kifejezetten kedves, szeretnivaló kölkök vannak a műsorban, ráadásul AU, aki jelen pillanatban valóban nyerésre áll, egyszerre fiú is és lány is, és az úthenger Viki és fényévekre van Attilától erőszakosságban.

a VV 6 végre egy számomra is élvezhető "előadás", nem árt, ha az olyan nézőknek is csinálnak egyszer műsort, akik nem bírják élvezni a szélsőséges, extrém elmebajosokat, manipulátorokat, hanem inkább valami haboskakaós, szappanbuborékos változatra gondolnak kaláccsal és sok rózsaszínnel.

Sajnálom, ha ez számodra így nem élvezhető, majd gondolom a legközelebbi az lesz.

nosce 2014.03.28. 19:02:03

@Hópyhe:

befostál mi ? Egy kis szponzoráció esetén azért esetleg átgondolnám, van az a pénz
Amúgy a műsor nézeccsége (nézőszám) mostanra kb 30%-kal esett

Szentpeter 2014.03.28. 19:03:30

@faszent:

" Kifejezetten kedves, szeretnivaló kölkök vannak a műsorban "

Ennyike... ( röhögök ) ennyire tapló játékosok még sosem voltak a VV történetében mint most... jó szórakozást neked, több millió ember véleménye passzol a véleményedhez... ( röhögök )

XO 2014.03.28. 19:08:59

@nosce: én akkor nem fogom nézni, ha Iza marad kint...max kicsit még Krisztián miatt, de ebben még magam sem vagyok biztos...viszont ez nem befolyásol senkit és semmit!

Hajrá Iza! :)

XO 2014.03.28. 19:10:03

@mézescsók: Nálad a pont! :) Köszi, hogy leírtad!

nosce 2014.03.28. 19:11:15

@XO:
akkor nagy szerencséd lesz mert a szavazás szerint Iza áll jobban :)

ő-szinte 2014.03.28. 19:14:08

@Szentpeter: rakd ki nyugodtan a kurva D-ket :DDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.28. 19:15:58

@nosce: beszelgetni ezek? :O
Mogyikam az agyi tevekenyseget feltetelez ; DDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.03.28. 19:17:57

@ő-szinte:
akkor rakosgassanak fakockákat vagy valamit mint a vv5-ben :)

LittlePurple 2014.03.28. 19:18:05

@XO: de a pink is veri.... a lécet...nem is kicsit :D

Avanivi 2014.03.28. 19:18:23

@nosce: most láttam,hogy a Monikasóóó ismét műsoron van valahol :)))))

XO 2014.03.28. 19:24:39

@LittlePurple: :DDD áááá, csak épphogy!

mézescsók 2014.03.28. 19:27:20

@egyemakisszíved: Nem tudok a két játékos fejével gondolkodni. Hogy Zsoltra mindketten rárepültek, azon nem csodálkozom: pasiban még ennyire gyenge széria talán nem is volt. Zsolt kapásból elküldte Ch-t, de Izát nem, sőt! Maradt v olna a nyomoronc, ha nem jön be Dorka! Azért ne állítsuk már be jellemóriásként!!!
Hogy bevállalta az 500-at? Ha igaz, nem tehetett mást (ld. Vv Vera esetét). Ha nem igaz, akkor meg vagy nem volt muszáj bevállalnia (de nyilván, van annyi pénz), vagy ha bevállalta, akkor meg nem kell sopánkodnia később. Nem is tette. Vagy azért, mert igaz, vagy azért, mert nem, hanem szerződés kötelezi rá, akkor viszont megint nem tiltakozni.
@Krétagarbó: @XO: Akkoriban igencsak másfajta műsorok kötötték le a figyelmemet, ha egyáltalán, mert az az igazság, hogy a családban senki sem volt soha sorozatfüggő (jó, apám imádta a focimeccseket), Én a Vv4 idején balesetet szenvedtem - kiszálltam a kocsiból és elütött egy autó onnan jövet, ahonnan nem jöhetett volna -, 4 hónapig műtétek, gyógytorna, stb., mindegy, sokáig helyhez voltam kötve és ha meguntam a dvd-ket vagy az olvasást, meg a net-et, akkor tv-t néztem. Borzalmas volt, de akkor találtam meg a Vv-t és hozzá a neten a hv-t.

LittlePurple 2014.03.28. 19:32:17

@XO: csak a pink pluszban még agyatlan is, de annyira hogy még fáj is neki, meg persze a nézőknek is, amikor megszólal :D

LittlePurple 2014.03.28. 19:34:19

@mézescsók: hát a történések szerint teo vesztes típus...sőt műkörömvesztes :D

XO 2014.03.28. 19:39:10

@mézescsók: :* (nem szájra és nem bajuszra!...nem bírom!) az én történetem nem ennyire kerek és nem ennyire fájdalmas...azért remélem lett happy end neked a végére....

@LittlePurple: én ezt most nem is értem...kiakadt a sokadik Au-Teó petting hallatán vagy mi a szösz...fájt...szinte már fizikailag! :D

dr. sziszi 2014.03.28. 19:42:23

Végre nem csak olvasgatni tudlak titeket! Már szinte beflegmúltam, dikk

ő-szinte 2014.03.28. 19:42:38

@nosce: ehheehhhehehe ;)))

@Szentpeter: jááájjjjjjj ; DDDDDDD
Most ezt mijjjé, a jóságomér? :P

LittlePurple 2014.03.28. 19:42:41

@XO: vagy csak csupán hiánya van a pinknek :)
mivel az egyik onlányban a nyugiba tartózkodott az összes lakó, akkor mesélt Aurélio, zsóti, vikkancs a cekcuális élményeiről, aztán egyszer az agyatlan pink is felidézte a saját aktusait...gondolom mindenki megrökönyödésére! :D:D:D:D

ő-szinte 2014.03.28. 19:44:44

@Gerzson Balambérné (Marika): bassza meg, mar Zalxnka is kommentel? :DDDDDDDDDDD
sííírokkkkk, kurva jó ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XO 2014.03.28. 19:45:44

@LittlePurple: a szereti ha húzzák a haját és megalázzák szitu éket ütött a fejembe és azóta sem tudtam túltenni magam a rózsaszín köd felszállta után ...sem! :DDDD

LittlePurple 2014.03.28. 19:46:52

@XO: ja még ehhez annyit, hogy a vikkancs és a pink ágyához legközelebb fekvő pár is folyamatosan cuppog, csattog...ezt a kotonsapkás vikkancs élményszerű, ám de nem örömteli beszámolója alapján tudjuk!
úgy hogy az agyatlan pink már sztereoban hallgathatja a p..nci csattogást... :D

dr. sziszi 2014.03.28. 19:47:18

Nadekérem, Pinkit nem lehet félrevezetni , ő ismeri a csattogó punci hangját! Dikk

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28. 19:47:56

@ő-szinte:

Dikk" régen láttalak, rendesen meginfluenziált ez a büdös kölyök, meggyógyultál?

A tökös öreglány merre lapul?

ő-szinte 2014.03.28. 19:49:00

@XO: esssztet mondta ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@dr. sziszi: ugymond ; DDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.03.28. 19:49:01

Nagyon rendes csaj Teo,mert körömszakadtáig ragaszkodott ahhoz,hogy Aunak örömet okozzon :)
Amúgy is,a Rapülők óta tudjuk,hogy "legszebb öröm a műköröm" Szóval Teonak ez is elég a gyönyörhöz,nem kell holmi orgazmus,vagy mifene ... :)))

XO 2014.03.28. 19:50:02

@LittlePurple: ami most már francia, mert egyik nap viki összebútorozott Pinkivel! :DD

dr. sziszi 2014.03.28. 19:51:34

@ő-szinte: Igen, ugymond. De most már teljesem beflegmúltam mert felismertem a csattogó punci hangját és berepűlt egy mutáns légy is. Most hisztizek egy sórt,dikk

XO 2014.03.28. 19:52:15

@ő-szinte: nem bírom szó szerint felidézni, de valami hasonlóval szállt be a storyzásba! :D

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28. 19:52:44

A nagy izgalomban (no nem a műsor okán) köszönni is elfejtettem.

Jó estét mindenkinek.

XO 2014.03.28. 19:53:35

@Admiral_General_Aladeen: Teó nem bánta volna, ha Aunak sem lesz öröm, csak megmaradjon a műköröm! :DD

ő-szinte 2014.03.28. 19:55:24

@Gerzson Balambérné (Marika): kocce, meggyogyultam ;)
Manci neni most rangatja haza Zalankat, mert idaig rajtam logott, nem tudtam levakarni :D de felo, hogy amint nem figyel egy picit Mancika, azonnal vissza fog szokni mert nem bííír elni nelkulem :O
Hat így ;)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.28. 19:58:48

Öröm,söröm,műköröm,egyszerűen működöm
Orgazmusot gyűlölöm,nem kell nekem ily öröm :)

LittlePurple 2014.03.28. 20:03:27

@XO: na most fordult fel a gyomrom! (hányás!)
az hogy pink és a vikkancs összetolattak, az nem minősül megrontásnak? ;)

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.03.28. 20:04:43

@ő-szinte:

;) Cipellős Doktornő beígérte, hogy megcsattogtathatja egy kicsit a lepkéjét attól majd hátha lenyugszik a gyerek.

XO 2014.03.28. 20:06:51

@LittlePurple: látens leszboszi eposz! :DDDDDDD

Lilith.Inanna 2014.03.28. 20:07:14

@dr. sziszi: Ideje kiflegmulni. :) úgymond dikk.
@XO: olvastam,jó volt az éjszakád. :D
@ő-szinte: Szia. :))
Sziasztok.

mézescsók 2014.03.28. 20:07:32

@LittlePurple: Szószerint!!!
@XO: Persze. 4 hónap táppénz, válogatott kínzások, gyógytorna, egy tonnányi gyógyszer után - és csak egyszer élesztettek újra a baleset után!!! -, de megtanultam ismét járni, sőt, futok is. Gyakran fáj, még műtét is áll előttem, de jól vagyok.

XO 2014.03.28. 20:14:37

@Lilith.Inanna: Szia! Bradley úgy elkapott, hogy reggel kellett bepótolnom mindent a munka mellett, megzakkanva! :DDDD
@mézescsók: akkor még sok erőt és kitartást kívánok... :)

Akkor én ugrok....

egyemakisszíved 2014.03.28. 20:17:01

@mézescsók: Ez nem a pénzről szól, hanem a lehetőségről, hogy a műsor elképzelt szerepköreit kiknek ajánlják fel. Vannak, akik eleve pozitív asszociációkat keltő kategóriában jutnak a villába: pl. őszinte, jócsaj. Azok, akik eleve hátránnyal indulnak, mivel a való életben megbélyegzettséget hordozó szerep jut nekik, nem érdemlik, hogy még a műsorszerkesztők is az ellenfél oldalára döntsék a pályát, ami már amúgy is feléjük lejt. Ez az első VV, ahol nincs beszavazás, tehát a kisfilmeknél nem kellett törekedni arra, hogy a bemutatkozások ne legyenek annyira extrémek, hogy kiváltsák az emberek ellenszenvét, mert akkor nem kerülnek be a műsorba, így rögtön nagyon erősen megrajzolt karakterek álltak előttünk, amit igyekeztek úgy megcsinálni, hogy felkeltsék az emberek érdeklődését. Nem emlékszem, hogy korábban láttam volna Herman Pétert a VV körül sertepertélni, most meg többször nyilatkozott ez ügyben, így most bővebb információk hiányában őt teszem meg felelősnek a VV elÉjjel-nappal budapestiesítése tekintetében, ami szerintem nem tett jót a műsornak. Míg korábban inkább egy-egy jellemvonás, tulajdonság kiemelése nyomán sorolták a versenyzőket a kategóriákba, amit már a VV5 játékosai is, úgy emlékszem, Attila mondta, igyekeztek levetkőzni magukról, nem szívesen emlegették, kivéve Verát, az érzékenyt. :)

Krétagarbó 2014.03.28. 21:57:50

@Szentpeter: Attila volt talán az egyetlen, aki játszotta a játékot. Egyszer azt nyilatkozta, hogy az előző szériákat végignézte, kielemezgette, tudatosan készült a játékra. Szerintem is megérdemelten nyert, bár mint írtam, folyamatosan nem tudtam követni a VV5-öt.

Krétagarbó 2014.03.28. 22:07:26

Reggeli kedves képek,: jó reggelt puszi, kávé, Viki intimpistáskodása Teóval.
Mit csináltatok AU-val? Megbántad? Ja, csak kiverted neki??
Cigis kanapén AU és Traki is témázzák: AU úgy, de úgy kinyalta volna Teót, csak kár, hogy másra gondolt.
Teó és Sárlik is beszélgetnek: Teó megsajnálta AU-t (ez azért vérciki, nem?) Sárlik: AU sokáig bírta? (kis kíváncsi). Sárlik szerint felnőtt emberek, nem kell szégyenlősködni, a szex az élet része, ugye...

kamillazok 2014.03.28. 22:52:23

@egyemakisszíved: Mindig is Herman Péter csinálta a VV-t.

mézescsók 2014.03.29. 02:04:38

@egyemakisszíved: Sosem voltak közelebbi infóim a lakók kiválasztását illetően. Hogy valamiféle "szerepbe" suvasztották őket, az az előző, általam nézett 2 Vv alapján is nyilvánvaló volz. Főleg, amikor a delikvens nagyon mást adott elő.
A játék a pénzről és a lehetőségről is szól, de nem tudom, melyikről jobban. Nyilván mindenki tudja, hogy csak egy nyerhet. Előfordulhat olyan játékos, aki eleve azzal megy be, hogy nem nyer, neki elég a hírhedtség? Nem tudom.
@LittlePurple: Háháhá... Most nem azért, mert ugye megmondtam, de ugye megmondtam? (Csak most néztem meg az esti adást,)
Méghogy fogadásból!!!
Ja, és ha valakivel szánalomból fekszenek le, az bizony tényleg nagyon sajnálatra méltó. Teó, a Teréz anya, a jótét lélek,

Netuddki. 2014.03.29. 11:41:26

Most komolyan! Nézi ezt a szutykot valaki? Amiben az a csúcspont, hogy az egyik qrva kiveri a másik véglénynek a farkát? Csöppet se megrendezetten, ja. Ahol tudják pontosan mit lát sötétben a kamera, és mit lehet kitakarva és mit a paplan alatt csinálni?
B+, kismillió, ingyen megnézhető, ennél sokkal jobb pornó van az interneten. Nézzétek inkább azt mint ezt a szart!
süti beállítások módosítása