Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x74 - Debil The Sexmachine (18+)

2014. március 26. 19:30 - Chat Géza

1_19.jpg

Lilu ledobva a lezser eleganciát képviselő szettek rabláncait, most egy babakék – ez a szín a gyengém – egyberészes, combvillantó (de milyen comb, te jó ég, Rrrrrr ;) dresszben hirdeti a napi testámentumot. Ma kiválasztás van terítéken, szóval lesz megint kötelező tanácsadás, meg a hasonlók. Elsőnek pont ezzel nyitunk. Durván mindenki Zsótit mondja, de Iza egyelőre teszi a hülyét, nem beszélget, meghallgatja a próféciákat és szépen megemészti a hallottakat, de persze, amikor Krisz járul hozz baklavás szájszaggal, akkor az ölébe dől és tényleg elkezdenek „taktikázni.” Krisz az agy rávilágít a tényre, hogy rohadtul nem kell olyan embert kivinni, akivel konfliktja van, például vigye Teót. Ezt követően pedig még sikerül még eldarálni a közhelyszótár minden egyes tételét, hogy a bátorság és a nettó faszság között egy paraszthajszálnyi különbség van, és társai.

2_17.jpg

A soron következő ovis feladat az, hogy a borítékokban lévő kutyák fényképeit és az ahhoz tartozó leírásokat kellett összepárosítani a villalakókkal. Remek. Nem annyire vicces, mint inkább időhúzó szegmens ez. Teó a tacskó, Pinki a kínai meztelen kutya, Viki a Chauchau, aki gondoskodást nem igényel, ellenben Zsófi picsáját folyton védi. Ezen Pinki felrántja magát, de persze örül neki.

3_17.jpg

Átkapcsolunk a lamantinok násztáncára, ahogy Krisz és Iza a jakuzziban nyaggatja egymást. pettingként a hajdúnánási fiú rezegteti Iza háját, eközben a cigiskanapén szotyolázó Debil, Zsóti, Viki és Pinki megirigyli a dolgot, így Viki megdumálja a srácokat, hogy csőrözzenek, cserébe ők is csőröznek. Ebből a fiúk részéről egy bajuszpuszi lesz, a csajok részéről meg semmi. Roppant érdektelen intermezzo, vihogásokkal egybekötve. Jön is a bizalomjáték. Megint leültek a fogyik az asztalhoz és kiosztották egymás között a bízom benned és a nem bízom benned kitűzőket. Nagy a feszkó. Debil értetlenkedik, felbassza magát, mert nem látja saját cselekedeteit, hogy egy kétszínű fasz, aki nem tud titkot tartani, egy béna pöcs, aki nem ért a taktikázás mesterségében. Vikitől meg Debillel karöltve Iza is sugárba okádna az ovális asztalra. Amint Pinki Vikipédiára rakja a bízom benned plecsnit, egyből kiönt a szarcunami, mert Viki elpletykálta Zsófi óriási titkát, hogy elérhetetlenként tekintett Délceg Debilre. Hogy mi?  Viki tényleg ennyire szenyó lenne? – cikázik Pinki fejében az aljas gondolat. Le is veszi róla a bízom benned plecsnit, mire Viki felveszi az ázott kutya tekintetet és kirángatja a rózsaszín burokban éldegélő lányt és szépen rátestálja a felelősséget, hogy érezze magát szarul. Még a végén Viki tartja távol magát Pinki ölelését egy bárszékkel, és aszongya, hogy tegye Izára a szottyos bízom benned plecsnije. Ez a barátság itt ért véget. Sírok gec.

4_14.jpg

És akkor a kihívás: Iza elköveti a villalét legnagyobb hibáját, mert Teó helyett Még 500 Sárlikot hívta ki. Igaz, egyikük sem produkál semmi műsort, de Sárlik már egyszer visszatért és tudja mit kell csinálni a párbaj előtti időkben, míg Teó egy nulla, bár lehet, hogy a kieséstől rettegve engedné, hogy Debil megtöcskölje, de a nézők ingerküszöbét már nem lehet megugrani, egy kósza paplan alatti kufirccal. Lényeg, hogy Iza és Sárlik fognak egymásnak feszülni vasárnap. De jó lesz akkor élni.

Tegnap

Vagyis csak akar lenni, de ezt már megszokhattuk, ugye. A Szánalom.hu közbenjárásával megmutatjuk Debil párzási énekét. Rászáll Teóra, máris tolja neki a fullánkot, de ettől még nem lesz a nőstény könnyező genitáliájú Teofília, úgyhogy le is dobja magáról a focista kurasszót, mint annak a rendje. Nem egy hiánypótló popcornmozi, de attól még van. A tovább után pedig a lamantinok esnek egymásnak a jakuzzi bizsergetőn bugyborékoló vizében.

 

Címkék: 18+ vv6
715 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avanivi 2014.03.27. 16:05:53

@én már a fény gyermeke vagyok: elfelejtetted :) Viki te ganééééé !

nosce 2014.03.27. 16:29:26

@Mók_Ica:
na ennyit Iza javuló jelleméről meg érzelmi mélységéről, ad sexet ha a retek ezzel felszopja a párbajon,

faszent 2014.03.27. 16:37:19

Azt lenne érdekes tudni, hogy hánynak van az itt hozzászólók közül "szavazati joga", magyarul ki jelentkezett le szavazni (ki töltötte le az appot, hozzáteszem én még nem), ez csak olyan szempontból érdekes, hogy itt nyomatjuk, de nem biztos, hogy mérvadóak vagyunk, ha nem "megyünk" szavazni, tehát lehet, hogy csak beszélünk bele a levegőbe.

nosce 2014.03.27. 16:41:56

@faszent:
elvileg a Hummer által kreált szavazás mindig jól adta a végeredményt és elég pontosan is

Mók_Ica 2014.03.27. 16:45:01

@nosce: beácska írta, asszem, hogy az lenne az igazi, ha azt ígérné meg, hogyha visszamegy, akkor lesz eksön :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dikk neked is, úgymond :)

nosce 2014.03.27. 16:52:54

@Mók_Ica:
sztem az igazi az lenne ha azt igérné h a szerkik a nyugiban megreszelhetik ha visszakerül :)

exelensz 2014.03.27. 16:58:33

@Krétagarbó: Remélem tartja a szavát és lelép , a kis rublikájába bevés nekem/nekünk/ egy jó nagy karót :) Minden jót ráspoly!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 17:08:58

@Avanivi: Azt sosem felejtem el. A dagonya alapesetben 63% víz, 22 dzsuva, és 15 gané. Ha Viki is benne van akkor 2% víz, 22 dzsuva, és 76 gané.

faszent 2014.03.27. 17:17:16

most Izának drukkolok, de ha ő visszamegy a villába akkor utána már Zsófikának, mert szeretném, ha mindenki kiborulna, hogy egy ilyen édes, nevetős rajzfilmfigura nyer, bár sajna au már annyira elhúzott, annyi hívet gyűjtött be, hogy őt szinte lehetetlen leverni...

www.valovilag.hu/versenyzok/1649

nosce 2014.03.27. 17:35:30

@Krétagarbó:
jó esetben ha nem áll ki akkor is meg akarják dugni :)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.27. 17:50:11

Egyfolytában az jár a fejemben,ami a hsz-ek között is többször feltűnt:
Vikit mi a fészkes fenéért nem merik kihívni??
Szerintem a gusztustalan,hazug,szarkavaró stílusa miatt,még Teo ellen is kiesne.
Mint vitapartner a párbajon,kellemetlen,de mint ellenfél,szerintem harmatgyenge.
Ott bent a parányi agyukkal nem jutnak soha erre a következtetésre :)
Csak mondom,dikk :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 17:55:49

@Admiral_General_Aladeen: sztem, vikkancs nem olyan napi 24-ben, mint amilyennek mutizzák.

ő-szinte 2014.03.27. 17:57:22

@faszent: az a szörnyű, hogy én egyiknek sem adnám szívesen a nyereményt :-/////

özv. Baldóver Béláné 2014.03.27. 18:12:15

Lelkecskéim!

Most akkor emondom, hogy bekerűtem a vellába! Irigykednek, mi?

Takarítóbrigádot szervesztek, és pájázni köllött. Én beírtam, hogy már úgymond Augiász istállóját is lerendesztem, erre fölvettek. Öten lettünk, a brigádvezető amúgy ojan vót, mint a Viki. Gondúhattyák, hogy ez mit jelentett.

Mentünk vóna befele, de odakinn mindenféle szponzorok ólálkottak, és mindenkinek konkrétan sapkát nyomtak a fejibe. Vót, akinek ojan jutott, mint Zsolti keresztlányának a bugyogója, de én egy nagyon szépet kaptam. Gondútam, Zalán, az onokám örül majd neki. Nem tudom, mér vót a sapkaosztás, talán mi is adásba vótunk?

De lófaszt se kap az onokám, mer kifelé visszaszedték a zösszes sapót.

Többféle gecizés, meg minden, megmondom őszintén, fegyvert kerestek, de eccercsak mégis bennvótunk. Ott láttam sixx urat is, Dr Liluval rendeszkettek valamit. Köszöntem, de nem fogatták. Hattyák.

A takarittás idejére a villalakókat bezárták ety ketrecbe. Tuggyák, mint a majmok boy gólyában. Jé, tudok angolul!

Hogy ott mivót, úristen! Az alvilágot súrolta az állam! Má maga a szag! Most má ehiszem, hogy egyik-másik egész nap csak fingorászik.

Csak másfélliteres petypalackbul több, mint ezret szettünk össze. Tuggyák, amiket mindig visznek magukkal, és a lekfontosabb tárgyallások közepette is belepöknek egyet-egyet. Krisztiján még akközben is pök legalább hármat, miközben Izaurának szerelmet vall.

Ezután ciánozni kesztünk. De gondossan ám, a villalakók ketrecét például letakartuk egy nagy nájlonnal, hogy védgyük őket.
.
.
.
Meg köll szakítanom az írást, mer rendőrök gyüttek értem…

XO 2014.03.27. 18:23:09

@özv. Baldóver Béláné: Na, kennek akko' mán a fele se tréfa! :D

nosce 2014.03.27. 18:25:21

@Mók_Ica:
vv4-t nyerte nem a vv5-t

Kan Csóka 2014.03.27. 18:28:18

TEgnap nem vót online ?

nosce 2014.03.27. 18:30:55

@özv. Baldóver Béláné:
manci néni miért nem vitte be Zalánkát a zonokáját a vellába. Ha sokat ácsorgott vóna ott még villalakónak nézik mint Tejót

ő-szinte 2014.03.27. 18:33:52

@özv. Baldóver Béláné: hátttt, államtitkokat így kifecsegni... :-DDDDDDDDDDDDDD
most mehetünk majd kiszabadítani Manci nénit meg írhattyuk a 12 pontot, pedig már kurvára nincsen 15-e :-DDDD

ő-szinte 2014.03.27. 18:47:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Zalánka velem van, a casting óta nem bírom levakarni... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 18:54:12

@ő-szinte: levagyol maradva, az csak egy aleterego, Zalánka Mókicáé és az enyém. Mi adunk lehetőséget, szüzessége elvesztésére :)

Jó, Mókicáéra is.

nemszázas 2014.03.27. 18:55:49

@Admiral_General_Aladeen: "Ott bent a parányi agyukkal nem jutnak soha erre a következtetésre :)"
Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon is fel fogják fogni, hogy mire épül egy ilyen műsor, mire szavaznak a nézők, és kiknek a kezét fogja az Rtl a párbajok előtt.
VV Éva döntős lett annak idején, pedig ő sem volt jobb semmivel Vikinél, sőt.

LittlePurple 2014.03.27. 19:13:26

sziasztok!

@Mók_Ica: ezzel csak az a gond, hogy a hetek óta végletekig elnyújtott iza-trak saga, már rohadtul unalmas!
Ez már nézővonzóbb történés lenne, de nem sok esélyt látok abban, hogy megvalósulhatna:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/harmas-szexre-csabitja-aureliot-teo-2244047

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 19:15:13

@Szentpeter: csi21, láttam, h beácskának csaptad a szelet, orvoshiányra van szükséged :D

@Szőrös,a szúrós: mármint egészen pontosan? :D

@LittlePurple: szióka

egyemakisszíved 2014.03.27. 19:16:57

@beacska: Ezt meg honnan vetted? Iza rühellte a karkötőkészítést, mondta is munka közben, hogy szarul van, és hogy ezért nem akar rendes melót vállalni. Kérdezte is Zsófit, hogy tud annyi karkötőt csinálni. Sárlottot meg mennyiségben igaz, Viki megverte, de azért, mert rondán dolgozott, bazi nagy öltésekkel, nem zavarta, hogy csúnya lesz, amit csinál, aztán meg csalt.

Szentpeter 2014.03.27. 19:20:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Téves az infód.... Beácskával nem eszünk egy tányérból...
Összekevertem a cipőtöket, ennyike..

nosce 2014.03.27. 19:21:58

@LittlePurple:
beszállhatna Iza harmadiknak úgyis smacizott már Aurélióval, na az odabaszna :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 19:22:35

@Szentpeter: láttam ám, nő vagyok, igazam van :)))))))))))))))))))) (küddtem választ, nem jött reakció legutóbb)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.27. 19:23:34

@Dr. Lilu:A te álláspontod,helytálló lehetne,90-es villalakó IQ fölött. De csak rájuk kell nèzni.... ;)

Szentpeter 2014.03.27. 19:26:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mindent nem adok ám ki...

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 19:28:30

Ponttal, vagy anelkul,;rok mask gep mindjart,ezangol

Szentpeter 2014.03.27. 19:30:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ...hogy kicsavarj, és eldobj ? ( mosolygok ) meg hát egy nő nem szeret osztozni, én Icát is kedvelem...

XO 2014.03.27. 19:34:36

@nosce: szerintem CH-nak több tapasztalata van ebben :DD

Szentpeter 2014.03.27. 19:37:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ....most ezt elképzeltem.... mondjuk egyszer ki lehet csavarni..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 19:38:40

@Admiral_General_Aladeen: Ez az egész IQ olyan régi valami, szerintem pletyka és mendemonda az egész. Én másban hiszek nem az IQban.

LittlePurple 2014.03.27. 19:42:07

Az onlányban zsóti-iza-trak kint bagóztak, iza mondja zsótinak, hogy "azér szép amúgy, dorka most biztos tapsol"..."mer?" -kérdi zsóti..."hát amellé az ember mellé álltál, aki kiejtette"- röhög iza..."ez egy egyéni játék"-bölcselkedik zsóti..."kicsit vicces" poénkodna iza..."hát hidd el hogy dorkának ennél sokkal több gondja van"-komolykodik zsóti...hát tudom, csak gondoltam, hogy egy kicsit vicces"- mondja iza...majd kínos csend...pár perc hallgatás után zsóti és trak inkább vissza rakja a jakuzzi tetejét :)
tehát zsóti sárlik mögé állt :)

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 19:46:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Kezdjük, még mindig tetszel, te vagy nekem a nagy..olyan betü nincs is...
Az elöbb egy idegen laptoppal ismerkedtem...eredmény látszik..pedig dadogok angolul...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 19:52:58

@Szentpeter: csak egyszer? :D Az régen rossz :)

@Szőrös,a szúrós: mit csinálsz te az idegen laptoppal, Kedves? :D

XO 2014.03.27. 19:53:24

@LittlePurple: Zsóti egy sz*r alak...nem vártam tőle többet!

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 19:54:17

@LittlePurple: Szia Bíborka, még picit dolgozok, aztán minden figyelmem tiétek.
Miről írjak?

Mók_Ica 2014.03.27. 19:58:04

jó estét :) immár itthonról :)

LittlePurple 2014.03.27. 19:59:34

@XO: ez mindig is így volt :)

nosce 2014.03.27. 20:00:27

@XO:
lehet :), de az Iza hármas traki miatt lenne igazán izgalmas, hamar megtalálná a böllér kést :)

Mók_Ica 2014.03.27. 20:03:34

@Szentpeter: :) teee, csélcsap, egész háremet gyűjtesz lassan :) (mosolygok)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @LittlePurple: @XO: @Szőrös,a szúrós: sziasztok :)

XO 2014.03.27. 20:06:20

@Mók_Ica: Neked is szép estét! :)

XO 2014.03.27. 20:07:07

@nosce: az véres lenne, nem izgalmas!

XO 2014.03.27. 20:07:53

@LittlePurple: hát ezen most besírtam!! :DDDD

LittlePurple 2014.03.27. 20:11:17

@XO: @nosce: valaki a vérre izgul fel!!! ;)

XO 2014.03.27. 20:12:25

@LittlePurple: én maradok inkább a romantikánál :DDD

Mók_Ica 2014.03.27. 20:21:15

@Lilith.Inanna: szia Lilike :)

szóljatok légyszi, ha van új posztcsi :)

ő-szinte 2014.03.27. 20:21:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az tök mindegy ha utánam lohol :-DDDDDDDDDD
mondom, nem bírom levakarni a casting óta Zalánt :-S :-DDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 20:24:02

@ő-szinte: de te nem csinálhatsz vele semmit, mert a nagyanyja ránk testálta :D

@Lilith.Inanna: halihó

Lilith.Inanna 2014.03.27. 20:27:50

@ő-szinte: Esetleg egy dörzskefe vagy egy beretFa segíthet megoldani Zalánka leválását. :D Nem bírtam kihagyni. :D
Szia,látom már jól vagy. :)

Mók_Ica 2014.03.27. 20:30:11

@Lilith.Inanna: vagy egy 40 cm-s kés? ;))))

Lilith.Inanna 2014.03.27. 20:34:34

@Mók_Ica: Ó bakker, elsőre más ugrott be arról a fránya 40 cm-ről. :D ( volt valami bálnás story , asszem @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: emlegette) Kés sem rossz. :)))

Mók_Ica 2014.03.27. 20:35:54

@Lilith.Inanna: ez a fránya fantázia.... ;)

Lilith.Inanna 2014.03.27. 20:38:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bizony, valami rémlik.De nincs jelentősége. :)

XO 2014.03.27. 20:41:10

Oooo légyszi, tartsatok ébren....

faszent 2014.03.27. 20:42:03

@LittlePurple:

Húú... szegény Dorka, ezek után biztos rá fognak kérdezni erre nála is, és majd kénytelen lesz ugyanazt felelni, amit a zsolt, mert hogy nézne ki az, ha zsolt ellen beszélne, szóval felteszem el fogja ismételni, hogy "hát ez egy egyéni játék", de azért biztos vagyok benne, hogy piszok dühös lesz legbelül a zsótikára, csak méltóságán aluli lenne, beszélni erről.

De igaza van Izának, ez tényleg kínos, viszont fura, hogy zsolt ezt nem érzi és segget csinál a szájából meg mindenből. Remélem valami adekvátan "méltatlan" módon fog kiesni azután, hogy végigtespedi a villát (a kis török has- és csípejmozgást kivéve). Klasszikus lusta macho, aki ül a tv előtt a sörrel a kezében, és az asszonka mindent a segge alá nyom.

Gondoljátok meg proletárok! Vagyis fontold meg Dorka! Megértem, hogy becsületből megvárod, míg ki nem megy a villából, de utána ejtsd ízibe, ha csak nem akarsz takarítónéni lenni zsótika mellett életed végéig, ahogy most aurélió, aki főz, mos takarít rá, de zsóti még egy nyomorult cigit is sajnál tőle... Dorka, most nagyon figyelj és tanulj! Több ilyen alkalom már nem lesz az életedben. vagy most megtanulod, vagy soha.

LittlePurple 2014.03.27. 20:52:23

@faszent: teljesen igazad van, de a hsz-d utolsó részében egy kicsit tévedtél, mert Aurélio "nem főz, mos takarít rá" hanem a villamester trak kettejükre osztotta a konyha takarítását, azaz Auréliora és zsótira! De ahogy te is írtad, annyira b..szottul velejéig lusta, tohonya a zsóti, hogy a munka többségét Aurélio csinálja. A zsóti heréjére előbb nő szőcsing, mint pl:elmosogasson...Már ennek a zsótinak kijárna jó néhány szívlapát! :/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 20:54:45

@XO: talán jó lett volna a másikban nem megelőzni egy századdal :D

candyperfumegirl 2014.03.27. 20:58:44

@faszent: semmi nem áll tőlem távolabb, mint hogy bunkó Zsótit védjem, de ő azzal egyáltalán nem csinál segget a szájából azzal, hogy az a Sárlikot támogatja, akivel mostanában tök jóban van, ahelyett az Iza helyett, akit bevallottam rühell, és meg akar tőle szabadulni, sőt rá is tette a jelét. Dorka mint szempont itt egyáltalán nem kerül képbe.

faszent 2014.03.27. 21:13:56

@LittlePurple:

tudom, hogy kettejükre osztották a konyhát, pontosabban Au elvállalta és zsóti meg aszondta nem ígér semmit. Ebből lett az, hogy Au főz most takarít rá, miközben zsóti még azt a cigit is sajnálja AU-tól, amit amúgy Zsófikától nyúlt le...

@candyperfumegirl:

jó, majd kérdezzük meg kamerák nélkül Dorkát, hogy az hogy esik neki, hogy szívszerelme azt nőt támogatja, aki őt kiejtette.... inkább Izának nem kell képbe kerülnie, felejtsük el egy pillanatra Izát, csak önmagában az, hogy zsótika "feledékenyen" Ch mellé állt közvetlenül azután, hogy az kiejtette a barátnőjét, irdatlan gáz... ez még akkor is így van, ha Dorkának ez mindegy, bár ezt erősen kétlem. Az igazság az, hogy Zsótika nem egy jellemgyár és kész.

ő-szinte 2014.03.27. 22:08:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nem is akarok :-DDDDD
ércsed már meg, hogy ŐŐŐ van RÁM kattanva :-DDDDDDDDDDDDDDD :-O

@Lilith.Inanna: jahh, van egy kölcsibe ? ;-))))
igen, köcce :-)
süti beállítások módosítása