Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x74 - Debil The Sexmachine (18+)

2014. március 26. 19:30 - Chat Géza

1_19.jpg

Lilu ledobva a lezser eleganciát képviselő szettek rabláncait, most egy babakék – ez a szín a gyengém – egyberészes, combvillantó (de milyen comb, te jó ég, Rrrrrr ;) dresszben hirdeti a napi testámentumot. Ma kiválasztás van terítéken, szóval lesz megint kötelező tanácsadás, meg a hasonlók. Elsőnek pont ezzel nyitunk. Durván mindenki Zsótit mondja, de Iza egyelőre teszi a hülyét, nem beszélget, meghallgatja a próféciákat és szépen megemészti a hallottakat, de persze, amikor Krisz járul hozz baklavás szájszaggal, akkor az ölébe dől és tényleg elkezdenek „taktikázni.” Krisz az agy rávilágít a tényre, hogy rohadtul nem kell olyan embert kivinni, akivel konfliktja van, például vigye Teót. Ezt követően pedig még sikerül még eldarálni a közhelyszótár minden egyes tételét, hogy a bátorság és a nettó faszság között egy paraszthajszálnyi különbség van, és társai.

2_17.jpg

A soron következő ovis feladat az, hogy a borítékokban lévő kutyák fényképeit és az ahhoz tartozó leírásokat kellett összepárosítani a villalakókkal. Remek. Nem annyire vicces, mint inkább időhúzó szegmens ez. Teó a tacskó, Pinki a kínai meztelen kutya, Viki a Chauchau, aki gondoskodást nem igényel, ellenben Zsófi picsáját folyton védi. Ezen Pinki felrántja magát, de persze örül neki.

3_17.jpg

Átkapcsolunk a lamantinok násztáncára, ahogy Krisz és Iza a jakuzziban nyaggatja egymást. pettingként a hajdúnánási fiú rezegteti Iza háját, eközben a cigiskanapén szotyolázó Debil, Zsóti, Viki és Pinki megirigyli a dolgot, így Viki megdumálja a srácokat, hogy csőrözzenek, cserébe ők is csőröznek. Ebből a fiúk részéről egy bajuszpuszi lesz, a csajok részéről meg semmi. Roppant érdektelen intermezzo, vihogásokkal egybekötve. Jön is a bizalomjáték. Megint leültek a fogyik az asztalhoz és kiosztották egymás között a bízom benned és a nem bízom benned kitűzőket. Nagy a feszkó. Debil értetlenkedik, felbassza magát, mert nem látja saját cselekedeteit, hogy egy kétszínű fasz, aki nem tud titkot tartani, egy béna pöcs, aki nem ért a taktikázás mesterségében. Vikitől meg Debillel karöltve Iza is sugárba okádna az ovális asztalra. Amint Pinki Vikipédiára rakja a bízom benned plecsnit, egyből kiönt a szarcunami, mert Viki elpletykálta Zsófi óriási titkát, hogy elérhetetlenként tekintett Délceg Debilre. Hogy mi?  Viki tényleg ennyire szenyó lenne? – cikázik Pinki fejében az aljas gondolat. Le is veszi róla a bízom benned plecsnit, mire Viki felveszi az ázott kutya tekintetet és kirángatja a rózsaszín burokban éldegélő lányt és szépen rátestálja a felelősséget, hogy érezze magát szarul. Még a végén Viki tartja távol magát Pinki ölelését egy bárszékkel, és aszongya, hogy tegye Izára a szottyos bízom benned plecsnije. Ez a barátság itt ért véget. Sírok gec.

4_14.jpg

És akkor a kihívás: Iza elköveti a villalét legnagyobb hibáját, mert Teó helyett Még 500 Sárlikot hívta ki. Igaz, egyikük sem produkál semmi műsort, de Sárlik már egyszer visszatért és tudja mit kell csinálni a párbaj előtti időkben, míg Teó egy nulla, bár lehet, hogy a kieséstől rettegve engedné, hogy Debil megtöcskölje, de a nézők ingerküszöbét már nem lehet megugrani, egy kósza paplan alatti kufirccal. Lényeg, hogy Iza és Sárlik fognak egymásnak feszülni vasárnap. De jó lesz akkor élni.

Tegnap

Vagyis csak akar lenni, de ezt már megszokhattuk, ugye. A Szánalom.hu közbenjárásával megmutatjuk Debil párzási énekét. Rászáll Teóra, máris tolja neki a fullánkot, de ettől még nem lesz a nőstény könnyező genitáliájú Teofília, úgyhogy le is dobja magáról a focista kurasszót, mint annak a rendje. Nem egy hiánypótló popcornmozi, de attól még van. A tovább után pedig a lamantinok esnek egymásnak a jakuzzi bizsergetőn bugyborékoló vizében.

 

Címkék: 18+ vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 20:28:08

Au. nyomulása az irányában teljes aszekszualitást mutató Teóra, kísértetiesen emlékeztet arra, ahogy a lábamat rendszeresen megerőszakolni próbáló kandúr egy idő után csalódott arccal néz vissza a szoba másik sarkából egy óvatos, ám határozott és kifejező lábmozdulat után....

Dick Tator 2014.03.26. 20:28:13

'estét!
Tegnap észrevettem egy apró, de engem rendkívül zavaró dolgot a "kemény dió, puha valami" játék alatt. Sárlik rakta magára, hogy kemény dió (akkor még üres volt az a mező, az övé volt az első ott) és jobbra orientálta a jelét (vagyis a közepéhez közel).
Az után következő (vv valaki) lépett színre és ahogy mutatták a táblát, Sárlik jele már a mező közepén volt, kb. 10 centire az általa lerakott helytől.
Tudom, semmi jelentősége, tudom hüle vagyok, tudom, hogy megvágják, újraveszik, tököm tudja mit csinálnak, de ilyen apróságra kellene figyelni.
Miért kellett odébb rakni?
mindegy, már jobban is vagyok, hogy kiadtam magamból.

Lilith.Inanna 2014.03.26. 20:32:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Teótól hiányoltam azt a határozott elutasító mozdulatot.Tuti lerúgtam volna... :)
@Dick Tator: Örülök, hogy megkönnyebbültél. :)

LittlePurple 2014.03.26. 20:41:04

Szép estét!
@Lilith.Inanna: ja, a teót rúgtad volna le?

Lilith.Inanna 2014.03.26. 20:43:01

@LittlePurple: Nem, Aut rúgtam volna le Teó helyében. :)
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szia Nari. :)

Krétagarbó 2014.03.26. 20:43:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Helló, ő pedig Lilith:) De köszi azért, ari narancs vagy:)

Krétagarbó 2014.03.26. 20:46:15

@Lilith.Inanna: Az éjszakaiban azt beszélték Vikiék Teóról, hogy ha párbaj hete lesz, tuti engedi AU.nak, takaró nélkül. (Iza itt is védte Teót, azt mondta, hogy AU-nak azért nem enged, mert amúgy meg nem tiszteli Teót.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 20:50:18

@LittlePurple: Szia! :)
Úgy látom,te is bealudtál a tegnapi műsoron,nem csak én ;)
Ezt abból gondolom,hogy nem tudom elképzelni hogy csak egy szívlapáttal illetnéd Vikit a tegnapi adás után! ;)
Én már akkor adtam volna neki egyet,mikor Csárlikámat kezdte volna rátukmálni Izára-hogy őt vigye ki. Sunyi módon ki akarja rakni Csárlit a villából,ez nálam dupla szívlapát!!

LittlePurple 2014.03.26. 20:51:24

@Lilith.Inanna: jah, ahhoz képest, hogy már több alkalommal adta meg magát Aurélionak, és ezt beszélték ki az onlányban is, a nagyon becsületes hős részvételével együtt. természetesen a kotonsapkás vikkancs volt a főszólója ennek is, hogy majd a köv.kiválasztás előtt majd megint lefekszik teo Aurélioval, vajon miért. Viszont egye meg teo, amit "főzött" mert amíg hagyta magát többször végignyalni, kiverte a brét, meg nem utolsó sorban: cekceltek is már, akkor a távozás után reklamációnak nincs helye! :)

Lilith.Inanna 2014.03.26. 20:52:34

@Krétagarbó: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Viki mindenkiről mindent tudni akar , sőt még javasasszony is. (de rühellem a fajtáját) . Szerintem Teó nem fog engedni Au vágyainak.
:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 20:56:16

@Lilith.Inanna: szerintem meg igen. Ha párbajközeli helyzetben lenne, simán lefeküdne Au.-val.
Sőt. És arra is mernék fogadni, hogy -amennyiben még barinők maradnak-, Sárlott is ebbe az irányba fogja terelni őt... neki végülis bejött.

Lilith.Inanna 2014.03.26. 20:56:36

@LittlePurple: Huh, akkor ez nálam kimaradt.. köszi az infót. On-ban csak Au,Zsóti és Viki szexuális "megemlékezését" láttam tegnap. :) Hány szívlapátnál tartunk? :)

Mók_Ica 2014.03.26. 20:58:18

szeva Lilike, szeva Kréti, szeva Kicsi :)
Narika neked pusszancs :)
Dottyka jóéjt :)

Nem Penny hajója 2014.03.26. 20:59:21

Traktoros ehhez a dzsakus mutatványhoz vett fel gumit?

Lilith.Inanna 2014.03.26. 21:04:23

@Nem Penny hajója: @Mók_Ica: Nálam ez is kimaradt... :( Erről sem tudok semmit.

Mók_Ica 2014.03.26. 21:05:54

@Admiral_General_Aladeen: igaz :)

@Lilith.Inanna: a fenti videóban dzsaku-ban tolják.... nézd meg :)

Mók_Ica 2014.03.26. 21:10:58

@ő-szinte: hali :)

@Lilith.Inanna: volt gumi szted? ;) traktor vagy úszó?? ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 21:13:37

@ő-szinte: ezen az olón még mindig behalok, tök nonszensz. Úgymond. :D

LittlePurple 2014.03.26. 21:13:46

@Lilith.Inanna: csak még annyit az onlányról: (vikkancs-zsóti-trak-iza)megint szóba hozta a kotonsapkás vikkancs, (persze b...ottul ártatlanul) hogy "tényleg nem tudtad, hogy az Au azt utánozza hogy hogyan ujjaztad meg izát?" trak felé. Az egész kitalálója zsóti-vikkancs persze kussolt a dolog eredetéről! A trak meg mint a megbántott vörösérdemkeresztes hős lovag: "behívtam a hálóba, tudod, amikor mindig bejöttél vikkancs (vajon miért? mert majdnem beledöglött a kiváncsiságba, no meg abba, hogy kiderül, milyen vastagon benne van ebben is! ) megmontam neki, oszt úgy ült, hogy meg se tudott mukkanni!" fölényes gúnyos ábrázattal mondja trak. csak azt felejtette ki a történetből a hős traki, hogy az Aurélioval való beszélgetés végén közölte, hogy nincs ám akkor luka az izának, hogy beleférne a keze! hát ez is úriember stílus! meg persze a másik kettő szarkeverő vikkancs-zsóti, aki végig rávarrta az Auréliora az esetet, kussolt, ja és mindezt úgy beszélték, hogy természetesen nem volt ott az Aurélio!

LittlePurple 2014.03.26. 21:15:37

@Admiral_General_Aladeen: szia :)
valóban unalmas volt, inkább már drasztikus szívlapátos story kellene, hogy felperegjenek az események! :)

LittlePurple 2014.03.26. 21:20:24

@Admiral_General_Aladeen: válaszoltam, de elszállt :(
szóval nagyon unalmas volt, inkább már valami drasztikus szívlapátos story kellene, hogy felpörögjenek az események :)

LittlePurple 2014.03.26. 21:21:29

bocsi, tett az egyik kört a föld körül a hsz-m ;)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.26. 21:23:47

@LittlePurple: Fel fog pörögni. Aurél ma dzsakuzit fog táncolni, amin a többiek kiakadnak.

Mók_Ica 2014.03.26. 21:27:24

megint dupláz... :( reggel is így kezdte, aztán egész nap nem engedett írni....

LittlePurple 2014.03.26. 21:28:09

@én már a fény gyermeke vagyok: az a jó, amikor pörögnek az események, és pl. nem azt nézzük egy órán!!! keresztül, hogy az iza-trak páros, hogy tördeli nyehegve egymást az udvaron! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.26. 21:28:30

@Mók_Ica: Miért tudjuk, hogy történt dugás, vagy csak textilben dörzsölődtek az ágyékok?:)

Mók_Ica 2014.03.26. 21:30:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én aztat nem tudhatom, a videJóból pedig nem derül ki... :)

@Krétagarbó: videJót láttad... ott úgy tűnik nem az ujját használta Traki a víz alatt ... :)

Krétagarbó 2014.03.26. 21:32:28

@Mók_Ica: Nem tudom, végül is a keze sem látszik. Nem hiszem, hogy Iza elsőre a dzsakuban engedné. Aztán ki tudja, lehet én vagyok nagyon naiva.

ő-szinte 2014.03.26. 21:33:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de MMKK minden szériába beleillik ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rohadtul fagy a kurva gépem :-( :-( :-(

Cave Nick 2014.03.26. 21:34:02

Jól látom, hogy ezek a jakuzziban szégyentelenkednek?

Mók_Ica 2014.03.26. 21:34:21

@Krétagarbó: mindenesetre jól érezték magukat :)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 21:45:45

@LittlePurple: Nem baj,így értékesebb lett a hsz-ed hogy ilyen nagy utat tett meg :)
A szívlapát sztorihoz: Én ma alanyi jogon megelőlegezek 3-at Vikinek,bizti ami bizti. :)

Szentpeter 2014.03.26. 21:48:05

sziasztok.... szóval ma választ Izácska....

LittlePurple 2014.03.26. 21:52:04

@Admiral_General_Aladeen: örülök, hogy ennyire egy ekg-n vagyunk. :) de azért ha már szívlapát-story, akkor legyen teljes! tudod, három a magyar igazság plusz egy a ráadás, de akkor aztán, ami belefér ;)

Krétagarbó 2014.03.26. 21:52:16

@Szentpeter: Helló, tényleg, már majdnem elfelejtettem. Biztos azért, mert tutira Csárlit hívja ki, az meg kicsit uncsi lesz nekem.

LittlePurple 2014.03.26. 21:53:43

@Szentpeter: hy :)

Tippeljetek, hogy ma kit fog kihívni iza! :)

Krétagarbó 2014.03.26. 21:54:00

@LittlePurple: Azért vigyázni kell, ha jól emlékszem, Viki mondta azt, hogy ő Döbrögi, aki x3 adja vissza:)
De azért az ekg hullámhoz én is csatlakozom, sok lúd disznót győz...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.26. 21:54:13

@Mók_Ica: Jössz dzsakuzzizni?:) Felállítok egyet a Kossuth-téren :)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 21:55:15

@LittlePurple: :) improvizàl nekem a +1 ráadás szívlapát javaslatod. :)

Mók_Ica 2014.03.26. 21:56:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): gyagya :) egyébként zuhanyozni jobban szeretek :)

Szentpeter 2014.03.26. 21:57:42

@Mók_Ica: Csók....

@Krétagarbó: Teo vagy Sárlott

@LittlePurple: Viki ! ( csak a buli kedvéért ) szia

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 21:58:50

Én is teljesen elfelejtettem hogy ma hivja ki Csárlit :)
Egyèbként ha Csárli kint maradna,akkor kimenne a személyében az egyetlen gondolkodó ember.
(Vikit kivéve,de ő nem számít,ugyanis sapka van rajta)

ő-szinte 2014.03.26. 21:59:42

@Szentpeter: remelem vikit rantja magaval ;)

Szentpeter 2014.03.26. 22:00:22

@ő-szinte: szia, meggyógyultál ? nem látom a dudáidat... a D-ket

LittlePurple 2014.03.26. 22:01:39

@Szentpeter: én is vikkancsra tippelek! :)

ő-szinte 2014.03.26. 22:02:13

Ohh, na vegre Lilu kinez vhogy

Krétagarbó 2014.03.26. 22:02:17

Lilu csiniben. a haja pedig a gazda házasodik műsorból maradt itt.

Mók_Ica 2014.03.26. 22:02:30

@Admiral_General_Aladeen: :)

@Szentpeter: pont pont pont :)

izára ma nehéz döntés vár liluka szerint...

LittlePurple 2014.03.26. 22:03:08

Na kezdődikkk az iza fűzése, hogy kit hívjon ki!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.26. 22:03:11

@Mók_Ica: Akkor ahhoz elég elmenni valamelyik strandra :)

ő-szinte 2014.03.26. 22:03:13

De a sminkes mgint kibaszott vle :D sztem dirkt szarul sminkeli ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDF

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 22:03:24

Lilu ma végre jól néz ki.
Miért kell mindig nyolcadikosnak öltöztetni,amikor ezek a nőies cuccok sokkal jobban állnak neki...

Krétagarbó 2014.03.26. 22:04:08

Nyugiban tanácsokat adnak a villatársak, kit vigyen ki Iza.
Sári kezdi: két szempontot ajánl megfontolásra, egyik akivel konfliktusa van, a másik pedig egy olyan személy akire nem számítanak, ezt meg is nevezi: Zsóti

Mók_Ica 2014.03.26. 22:04:21

@ő-szinte: biztos beszólt neki a háta mögött... :)

izácskának egyesével elmongyák a lakók, hogy kit vigyen szerintük..

ő-szinte 2014.03.26. 22:05:44

@Szentpeter: szi, koszi, jobban vagyok ;)
Nyugi nincs szerencsejuk azoknk akik Déérzékenységben szenvednek ;DDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.03.26. 22:05:52

Zsóti: Akivel konfliktusod van, Sárlikra céloz. Iza megkérdezte face to face, hogy Zsótikám, akarsz párbajozni. Zsótinak elállt a szava.
AU: Teó, Zsófika, Zsóti --- akik még nem voltak párbajozni. Ő is Zsótira terelte a figyelmet.

Krétagarbó 2014.03.26. 22:06:58

Zsófika javaslata: Zsótit vinnéd, furcsa lenne és változatos.

Azért ez meglepő, nem?? Szabadulni akarnak tőle, hihi

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:07:37

Vikinek szívlapàt,Csárli miatt MOSTAZONNAL!!

Mók_Ica 2014.03.26. 22:09:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): itthon is van :)

zsóti nem lenne rossz választás :) meglepő és mulatságos :)

Krétagarbó 2014.03.26. 22:10:45

Viki: akivel konfliktod volt.
Traki: nem feltétlenül kell kivinned olyat, akivel konfliktusod volt. Sárlottot erősnek véli, Teót javasolja, de nem nagyon mer nevet mondani. Láthatóan félti, ez Izának jól esik, ezt már a riportban mondja. Úgy akar dönteni, hogyha kiesik, ne legyen hiányérzete, hogy nem olyannal párbajozott, akivel lett volna "kötelező" meccse.

ő-szinte 2014.03.26. 22:11:13

@Admiral_General_Aladeen: aszt nm tom de kicsoda vagyol te? :DDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:11:48

Lilunak meglett a melle! Tegnap el volt tűnve ;)

Commodore 2014.03.26. 22:12:21

Höjj! Lilukának hol a mellbibója? Jól néz ki

LittlePurple 2014.03.26. 22:13:08

Tökjó ez kutya-hasonmás játék! kÚÚÚL :)

ő-szinte 2014.03.26. 22:14:23

Saliknk van humorzereke es kreativ ;))))

Dzsoooti lapot huz a 19. Kerultre teonal?

Mók_Ica 2014.03.26. 22:15:00

@Admiral_General_Aladeen: @Commodore: ti ketten lilura nyomjátok az app-ot? ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 22:17:02

:D Krisztián tényleg hasonlít egy foxira.

Krétagarbó 2014.03.26. 22:17:12

Játék: ki milyen kutyára hasonlít?
Zsóti rotweiler AU szerint.
Afgán agár=Iza Sárlik szerint, mert makacs és buta, vitában kitartó, AU szerint igazi modellkutya típus.
Tacskó=Teó Zsóti szerint, meg kell ismerni, ahhoz, hogy szeretni tudjuk.
Kínai meztelen kutya=Zsófika (tényleg!!), okos és játékos, ,mozgékony (erre Viki beszólt Zsófikának, hogy csak a csecsét nézni mozdul meg, erre Pinki besértődött.)
Beagle (így kell írni?)=AU Teó szerint
Komondor=Sárlik Viki szerint, keveset mozog nappal, de figyel. Éjszakai pillangó életére ismét célzott.
Foxi=Traki Pinki szerint, külsőleg hasonlít rá, kicsi a feje,

ő-szinte 2014.03.26. 22:17:52

Urist'n zsofika a sotet kiralyno :DDDDDDDD

Commodore 2014.03.26. 22:18:06

Kár hogy, kutyák...

Krétagarbó 2014.03.26. 22:19:11

Viki=csaucsau Traki szerint, ő nem barátkozik, de vele szeretnének barátkozni. Gondoskodó, mert Viki gondoskodik Pinkiről. Ezt Pinki nem érti, majd pityereg. És azért odaszúrja, hogy meg tudja magát védeni.

Mók_Ica 2014.03.26. 22:20:59

@Admiral_General_Aladeen: nem baj, én sem :)

bakker, au és zsóti csókoloznak, ha viki és zsófi is... brrrr

ő-szinte 2014.03.26. 22:21:52

Au benne lenne,hogy Dzsooootit lecsorozze es waw :DDDDDDDD

Krétagarbó 2014.03.26. 22:21:56

Iza és Traki turbékolnak a dzsakuba. AU, Zsóti és Viki egymás szájában, plusz Pinki a cigis kanapén vannak. Alkudoznak, ha Zsóti bajszára ad AU egy puszit, akkor Viki és Pinki smaciznak egyet. Pinki már alig bír magával, úristen:....

Lilith.Inanna 2014.03.26. 22:22:23

@Mók_Ica: Oh és én ezt nem látom. :D

Mók_Ica 2014.03.26. 22:22:43

és megtette au, lecsókolta zsótit.. ááááááá
erre zsófika meg akarja csókolni vikit.... viki nem akarja, mert nem volt igazi au-zsóti csókja

na, még egy kör jön....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 22:23:07

Viki: nekem nincs bajszom! az a Sárlott.
:D

Krétagarbó 2014.03.26. 22:23:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem inkább bernáthegyi, a folyton csorgó nyálával. Csak az a baj, hogy a bernáthegyi nagyon aranyos kutya, Viki nem aranyos kutya.

nosce 2014.03.26. 22:23:37

@Mók_Ica:
biztos amikor wiki megigérte csuriban volt a zujja :)

LittlePurple 2014.03.26. 22:24:23

@Mók_Ica: hát ha az csók volt, akkor nem tudom mi nálatok a csók?

Mók_Ica 2014.03.26. 22:24:24

mindeközben a dzsakuban kezdődik a lamúúúúúúúúúr izé és traki között... lassú és érzéki csókolózás....
cigis kanapén még mindig alkudoznak, ki kivel és hogy csókolózzon...

Krétagarbó 2014.03.26. 22:24:42

Zsófi felizgult, de a Vikire???

chloep 2014.03.26. 22:24:53

Valaki vegye már el a hangot Zsófika mikroportjáról.... Úristen, ez a lány most már extrémül irritál...

Commodore 2014.03.26. 22:24:57

Dante Hicks: Nem!
Randal Graves: Látod ez a te bajod.
Dante Hicks: Mi, hogy nem próbáltam magamat leszopni?
Randal Graves: Nem, az hogy nem mered bevallani, mert perverznek tartják azt, aki maga elé guggolna. Ecsém, pedig te is kíváncsi vagy, mint mi. Megpróbáltad!

ő-szinte 2014.03.26. 22:25:03

Bazz viki jo hogy a pinajat nem dorgoli zsoti arcaba

Szentpeter 2014.03.26. 22:25:38

Vikkancs, a lónak agy egy puszit...

Mók_Ica 2014.03.26. 22:25:48

@nosce: zsófika tiltakozik, és viki most vmelyik fiút akarja lecsókolni....

Krétagarbó 2014.03.26. 22:26:32

Aha, Viki már visszakozott a leszbi szerelemtől, persze hogy arra ment ki a játék, hogy Zsótival smacizzon. Valahogy Zsóti nem kapott az alkalmon:)

Mók_Ica 2014.03.26. 22:27:02

@LittlePurple: hát mit írjak? összeérintették a szájukat? nekem nem improvizált...

Krétagarbó 2014.03.26. 22:27:52

Lamúr, Iza nagyon szereti, ezt ki is mondja, Trakinak is. Traki meg csak pilláz:)

Szentpeter 2014.03.26. 22:28:09

Traki de nagy barom vagy te...

LittlePurple 2014.03.26. 22:28:29

@Mók_Ica: nekem pláne nem impro, de az messze volt a csóktól, max. összeérintették a bajszukat...már mint zsóti :)

Krétagarbó 2014.03.26. 22:28:49

Olyan csúnyák a térdei Lilunak, nem?

ő-szinte 2014.03.26. 22:29:24

Latszik Lilu tevepataja :DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.26. 22:29:29

@ő-szinte: hát olyan is.... hányós... és au felállt az akcióra, ezt meg is mutatta, lehúzta nekik a gatyáját.... vidám kis öfi ez :)

Cave Nick 2014.03.26. 22:29:47

Lulu úgy néz ki, mint Julia Timosenko a börtön előtt.

Krétagarbó 2014.03.26. 22:30:07

Szünet, utána megnézhetjük, milyen vita volt Zsófika és Viki között.+ kihívás!!!!

LittlePurple 2014.03.26. 22:30:19

:O no a naggyon gondoskodó kotonsapkás vikkancs már a pinket sem kíméli és bemos neki párat? izgiiii

Mók_Ica 2014.03.26. 22:30:29

@Szentpeter: fiatal tacskó, így hat rá a hormon túltengés :)

Nem Penny hajója 2014.03.26. 22:30:34

Traktoros meg Iza olyan ocsmányul csókolóztak, hogy felfordult a gyomrom.

LittlePurple 2014.03.26. 22:31:50

@Krétagarbó: huuu épp most akartam írni, hogy olyan retkesnek tűnnek a lilu térdei...talán ő is minden másnap fürdik.... karácsony másnap...húsvét másnap.... :D

Cave Nick 2014.03.26. 22:31:57

@Nem Penny hajója: nekem meg a férficsókoktól fordul fel

Krétagarbó 2014.03.26. 22:32:01

@Cave Nick: Az azért jobb, mint a börtön után.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:32:47

@LittlePurple: Lehet hogy nemrég rántotta le istenesen Bencét :)

Cave Nick 2014.03.26. 22:33:04

@Krétagarbó: persze, ezt én bóknak szántam

Nem Penny hajója 2014.03.26. 22:33:31

@LittlePurple: ha minden nap tisztára sikálná a térdét, akkor nem lenne ideje készülni az adásra.

Krétagarbó 2014.03.26. 22:33:46

@LittlePurple: Ugye, olyan koszos hatású, széles térdkalácsa van.

Szentpeter 2014.03.26. 22:34:01

@Mók_Ica: A Trakisra válaszoltál ? ....nem gondolhatja egy férfi ember hogy a kötelező bezártságban igazi érzelmek vannak.. hogy ő traktoros a suttyó barom érzelmeket csalt ki Izából..

Miért, udvaroltál te barom ? ...az ujjazás nem udvarlás, 3 értelmes mondatod még nem volt nővel látható...

tena_lady 2014.03.26. 22:34:36

Iza most eléggé maga alatt vágja a fát ezzel a nyáladzással. Ez unalmas. Nem jól jön a párbaja előtt. Egyébként meg leszek lepve, ha nem Charlotte-ot választja.

Cave Nick 2014.03.26. 22:34:42

@Krétagarbó: ilyen gyilkos megjegyzéseket is csak nők tudnak tenni a másik nőre. :D

LittlePurple 2014.03.26. 22:34:49

@Admiral_General_Aladeen: de az is lehet, hogy az I.B. rákapatta a térdelésre, és megfújatta vele... :D

LittlePurple 2014.03.26. 22:35:50

@Cave Nick: az lehet, de tény és igaz ! :)

ő-szinte 2014.03.26. 22:36:07

@Szentpeter: jol van, nyugi van ;DDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:36:11

@LittlePurple: Ezt írtam én is,csak saját nyelven :)

chloep 2014.03.26. 22:38:10

eh..ahogy ezek nyomjak Izát bárki is lesz a kiválasztott az megszívta.... Én még mindig amondó vagyok hogy ha nem Sárit viszi akkor szart csinál a saját szavaiból.
Viszont nem lepődnek meg ha mégse így történne, azt hogy tartása nincs nagyon, már egy párszor megmutatta....

Mók_Ica 2014.03.26. 22:38:17

@Szentpeter: igen trakira írtam, tacskó

chloep 2014.03.26. 22:40:52

Na, Teo legjobban Sáriban ÉS IZÁBAN bízik meg...... Ez mikor történt?

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:41:08

1 szívlapàt általi pofánb@szàs Vikinek a csészéből gusztustalanul ivás miatt.
+1 a sapi miatt
+1 a stílus miatt!

Krétagarbó 2014.03.26. 22:41:47

Kiben lehet bízni, kiben nem játék:
AU-Vikiben nem, Zsótiban igen.
Iza: Zsófikában igen, AU-ban nem. Itt lett vége tegnap az onlány. AU ezen kiakadt, Iza azt mondta, hogy Vikivel feleannyira sem volt jóban, mint Auával. Ez Vikinek nem esett jól.
Viki AU-ban nem bízik, szerinte nem szabad vele taktikázni. Traki is AU-ban nem bízik meg egyáltalán, és Vikiben bízik meg (mi van???)

Cave Nick 2014.03.26. 22:42:02

Vikcsit nem alázták meg (jól tették), de azért lett volna ötletem más kutyafajtával összehasonlítani. :D

Mók_Ica 2014.03.26. 22:42:06

@Szentpeter: biztos vagyok benne, hogy te nem így udvarolsz :) remélem ezért akadtál ki ennyire :)
ha egyformák lennénk, unalmas lenne a világ :)

ő-szinte 2014.03.26. 22:42:33

Ez z Au is a sotetseg fejedelme, siiiiokkk :DDDDDDDDDD

traki mennyire nincs kepben, fellmetes :DDDDDD

Krétagarbó 2014.03.26. 22:44:19

Zsófika: Vikiben bízik meg a legjobban, erre Viki azt mondta, hogy benne meg is bízhat. Iza jól leoltotta Vikit, hogy ilyenkor tudna az asztalra hányni...

Mók_Ica 2014.03.26. 22:44:44

@ő-szinte: máshol járnak a gondolatai :)

meglepi lenne, ha vikit hívná ki izé??

ő-szinte 2014.03.26. 22:45:40

Zsofikat felvilgoitottak :DDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.26. 22:46:43

@Mók_Ica: nem :D en szamitok ra ;DDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:46:45

Viki rosszul èrzi magàt. A sárkány sz@rba lép :)

Krétagarbó 2014.03.26. 22:47:00

Viki és Pinki összeugrottak, valami régi történeten, de nem vagyok képben. Pinki levette Vikiről a bízom benned táblácskát.

Mók_Ica 2014.03.26. 22:48:04

@ő-szinte: izének volt egy kis megjegyzése és ezért gondolom, hogy őt választja....

ő-szinte 2014.03.26. 22:48:24

@Admiral_General_Aladeen: azert el ne hidd, hogy rosszul erezte magat ;D
Csk fosik, hogy nem lesz utanfutoja :DDDD

Szentpeter 2014.03.26. 22:49:14

@Mók_Ica: Gondolod hogy különféleképpen lehet úgymond udvarolni ? ...egyféleképpen lehet

csiberibe 2014.03.26. 22:49:48

@Krétagarbó: hányjon. LEgalább történik valami.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:49:55

Fùjjdegáz! Még a végén Viki úgy állítja be a dolgolat,hogy Zsófi a hibás,amiért Viki elárulta! Gusztustalanul magyarázkodik!

LittlePurple 2014.03.26. 22:50:30

@ő-szinte: a "hős" traknak dobnám a legsötétebb címet, mert mióta izával kavar folyamatosan azzal dobálózik, ha valaki ráfingott, rákacsintott izára, "rárakom a jelet, oszt kiviszem"... áááá

Commodore 2014.03.26. 22:50:39

Traktor jól beszél, nem barátkozni jött...

Krétagarbó 2014.03.26. 22:51:24

Krisztián és Iza utózönge a játékkal kapcsolatban. Mindkettőnek kicsit fáj, ahogy látom, hogy nem kapták meg egymás jelét.
Traki azt mondta, hogy azért adta Vikinek a bízom benne táblát, mert benne bízott. De már nem bízik senkiben.
Viki: lelki terror nevezetű játékot tökéletesen játssza, mindjárt Pinki kér bocsánatot...

tena_lady 2014.03.26. 22:51:34

Vikinek ROSSZUL ESIK, hogy Zsófi levette róla a táblát, mert RÁJÖTT, hogy Viki TÉNYLEG visszaélt a bizalmával. Fáj az igazság? Ez tényleg az az eset. Kár, hogy Viki visszadumálja majd magát Zsófinál. Egyébként vicces volt Vikit az asztalnál sarokba szorítva látni. XD Ha többen nekimennek, akkor ki tudnák csinálni. :D Krisztián értelmi képességeit is megkérdőjeleztem, amikor Vikire tett a "bízom benned" kitűzőt.

Mók_Ica 2014.03.26. 22:51:51

@Szentpeter: hmmmmmmmmmm... van véleményem erről, nem két szóban, de nem egyféleképpen lehet :) sztem

ő-szinte 2014.03.26. 22:51:58

@Szentpeter: es a kopes?? Az neked smafu? :DDDDDDDD

@Admiral_General_Aladeen: ugyes ;DDDDDDD de tenyleg undorito :/

LittlePurple 2014.03.26. 22:52:12

gusztustalan és kiábrándító lett a sötét trak

Krétagarbó 2014.03.26. 22:52:39

pinki már könyörög, hogy hadd adja vissza Vikinek a táblát. 100 szívlapát rendel:)

Szentpeter 2014.03.26. 22:53:33

@Commodore: saját bevallása szerint meg szerelmes, csak éppen a szerelmében nem hisz...

Krétagarbó 2014.03.26. 22:53:57

Pinki a riportban: most bekeményít, és nem keresi majd Viki társaságát. Majd meglássuk...

LittlePurple 2014.03.26. 22:54:02

na pinket pofán b...ta a vikkancs helyett szívlapát :)

Szentpeter 2014.03.26. 22:54:07

@ő-szinte: bocs, azt nem vettem számításba... ( mosolygok )

Mók_Ica 2014.03.26. 22:55:08

szünet, utána kihívás ... reklám, mintha nem lenne olyan fej-levivősen üvöltős :)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 22:55:39

@LittlePurple: A szerelem vak) illetve a szerelem trak :)
Amúgy meg kell hogy jegyezzem,mostanában szűkmarkù vagy,szívlapàt ügyileg ;)

Mók_Ica 2014.03.26. 22:56:25

remélem vikit választja :) izára fogok app-ot nyomni, ha kiviszi....

Commodore 2014.03.26. 22:56:33

@Szentpeter: szerelmes a fa@t! nyerni Akar!

Nem Penny hajója 2014.03.26. 22:57:14

Teó egyre jobb csaj. úgymond

ő-szinte 2014.03.26. 22:57:14

@LittlePurple: igen vetekszik zsofikavl sotetsegben de valobn elolrebb tart ;DDDDDDDD

@Admiral_General_Aladeen: most is konkretan lelki terrort alklmaz zsofivl szemben , pfffffffffff :/
Csak, hogy az uralma ala vonhassa...

Szentpeter 2014.03.26. 22:57:53

@Mók_Ica: Persze nem arról van szó ha a férfi ember csak dugni akar, egyébként azt is meg lehet beszélni..

Hanem egy normális kapcsolatról van szó, ahol a bizalom a kölcsönös szimpátia, a szeretet mind jelen van...

Nem Penny hajója 2014.03.26. 22:58:57

100%, hogy Csárlit viszi ki. Annyira biztos vagyok ebben, hogy most megfogadom, ha nem őt viszi ki, akkor felrakok egy fotót a képfeltöltés.hu-ra a nemi szervemről.

Ejoy 2014.03.26. 22:58:59

iza bevallotta, hogy szerelmes trakiba. persze. pont most hirtelen szerelmes lett...

Szentpeter 2014.03.26. 22:59:07

@Commodore: Akkor mondja azt, az sem szégyen... csak ne tegyen úgy mintha, mert az már egyfajta aljasság...

ő-szinte 2014.03.26. 22:59:13

@Szentpeter: naugye hogy naugye ;) :DDD
ugymond

chloep 2014.03.26. 22:59:38

@Nem Penny hajója: inkább "úgymond" úgy néz ki mint hogyha végre megmosta volna a haját 2 hónap villa-lét után..

Szentpeter 2014.03.26. 23:00:00

@Ejoy: És pont most akar vele lefeküdni búcsúzóul...

LittlePurple 2014.03.26. 23:00:06

@Admiral_General_Aladeen: tudod milyen dögnehéz a szívlapát? mert ugye nem lehet akármilyen szívlapáttal megdolgozni a vikkancsot...nagy testhez hatalmas szívlapát kell! :D

Mók_Ica 2014.03.26. 23:01:04

@Szentpeter: ez itt nem egy normális kapcsolat :) és igazad van :)

ő-szinte 2014.03.26. 23:01:06

@Nem Penny hajója: most mar egyenesen kovetelm, hogy vikit vigye ;DDDDDDDDDDDDDDD :P

Szentpeter 2014.03.26. 23:01:28

Sárlott vagy Zsolt.... szerintem..

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:01:50

@LittlePurple: Jaaa,értem màr! Gyűjtöd az erőt :)

Szentpeter 2014.03.26. 23:02:48

@Mók_Ica: Hát ezt mondom.. mert traki előadta hogy ő mekkora ász mert meghóditotta a királynőt.. miközben egy árva szót nem tudott kinyögni..

Krétagarbó 2014.03.26. 23:02:51

@Mók_Ica: Istenemre letöltöm én is az app-ot, ha kiviszi Vikit.

ő-szinte 2014.03.26. 23:04:21

Bazz, Teo hany kilocskat hizott????? :D

@Szentpeter: azt is meg lehet beszelni, mi...? :DDDDDDDDD
hat szep vgy te is ;DDDDDDDDDDD :P

chloep 2014.03.26. 23:05:07

"igazából"... "igazából"

Ejoy 2014.03.26. 23:05:44

viki hatalmas taktikusnak hiszi magát, de az agyhalottak közül is csak a leghülyébbet tudja maga alá gyûrni...

Mók_Ica 2014.03.26. 23:06:29

@Szentpeter: ne legyél ennyire mérges, neki nincs agya, hogy ezt felfogja :) megölelhetlek? :)

@Krétagarbó: titokban reménykedem benne... nagyon :) még a gyerek telojáról is nyomok izára :)

ő-szinte 2014.03.26. 23:07:07

@Szentpeter: hat jo buta, mert nem utoljara kene, hanem ha vissz megy a villaba ;))))

chloep 2014.03.26. 23:07:42

nem hiszem hogy Vikit vinné....

Marad Sári és Zsolt. Zsoltot már csak a számok törvénye szerint se kéne vinni. (Habár annyira nem bánnám... úgy gondolom jót tenne Zsoltnak hogy ha kikerülne ebből a községből)

ő-szinte 2014.03.26. 23:08:15

Sarlik kocos bohocnak sminkelte magat? :O

Krétagarbó 2014.03.26. 23:08:17

Kihívás: most azon megy a kérdezz-felelek, hogy Iza és Traki hogy éli meg, hogy Vikit zavarja a kapcsolatuk.
Sárlik nagyon készül arra, hogy most ő megy ki Izával.

ő-szinte 2014.03.26. 23:09:37

@Ejoy: LOL, ez jo meglatas ;DDDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:09:40

Csárli kimondta az igazat: kevesebb feszkó lenne bent. Lilu be akarta égetni Csárlit,ezért mègjobban utàlom! Utálom ha egy műsorvezető nem pártatlan!

Commodore 2014.03.26. 23:09:54

ez most nagyon kemény döntés! :-)

chloep 2014.03.26. 23:10:54

@chloep: község-közeg, szerint-miatt...

Krétagarbó 2014.03.26. 23:11:16

Most azon filózik Iza hangosan csak nekünk nézőknek, hogy kit vigyen ki.

LittlePurple 2014.03.26. 23:11:28

hoppáááááááá talán mégis megvilágosodott iza, és vikkancs is benn van a pakliban!

Ejoy 2014.03.26. 23:12:00

annyira nyomják ezt a lamúr dolgot, hogy bárkit választ, vissza nyomja az rtl. gyakorlatilag annyira nulla a mûsor, hogy ha kibasznák, még ezt a mûsor idõt se tudnák összehozni...

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:12:19

@Krétagarbó: nem hangosan,hanem az idegesítő,repedtfazék hangján.

Krétagarbó 2014.03.26. 23:12:20

Szívére hallgat Iza... Csárli lesz akkor.

chloep 2014.03.26. 23:12:26

szívére fog hallgatni.

Commodore 2014.03.26. 23:14:34

Faszt! meg kell nyerni, aztán lelkizni! :-)

Mók_Ica 2014.03.26. 23:15:44

@Admiral_General_Aladeen: lilu sose volt pártatlan, az előző vv-kben is ilyen volt... :( broáf
nem jó a stílusa

izának ez a benyugtatózott hangja....

ő-szinte 2014.03.26. 23:15:47

@Commodore: ez melyikre ment ? Mert nem geprol vok, nem latom :(

Ejoy 2014.03.26. 23:15:51

úgy néznek ki a lábai, mintha most jött volna be a desznyóktól traki farmjárôl...

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:16:24

@LittlePurple: jó lenne,de.nagyon Csárli felé dől a mèrlege,szerintem :/

Ejoy 2014.03.26. 23:17:09

na most megy a kamu a lamúrról, lila meg jól alákérdez. jó lesz ez...

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:17:29

@Mók_Ica: Valahogy Lilut mindig utáltam,zsigerből.Aztán mindig tesz róla,hogy ne szetessem meg

Szentpeter 2014.03.26. 23:18:25

@Mók_Ica: öleljük meg egymást... ( mosolygok )

chloep 2014.03.26. 23:18:38

Iza, egy tipp: Mondókád sokkal hihetőbb és meggyőzőbb lenne ha nem lefelé néznél mint ha minden mondatot egy puskacetliről olvasnád le...

Mók_Ica 2014.03.26. 23:19:14

@Admiral_General_Aladeen: nem vagy egyedül ezzel az érzéssel :)

teóka konkrétan hörcsög arcot növesztett :) jól kikerekedett :)

ő-szinte 2014.03.26. 23:19:35

Monnya mar ki, hogy viki :D

chloep 2014.03.26. 23:20:13

Na Sárlott a kiválasztott.

Mók_Ica 2014.03.26. 23:20:53

áááááááááá, szar, sárlott kapta

LittlePurple 2014.03.26. 23:21:08

új debilt avattunk iza a neve!!!!

Commodore 2014.03.26. 23:21:16

sárika egy kicsikét...

Szentpeter 2014.03.26. 23:21:37

Nem kell letöltenem az alkalmazást...

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:22:29

Ostoba gyökér Iza! Most meg Lilu nyalja megint a seggét.

Ejoy 2014.03.26. 23:22:29

na iza takarodjon! hazug ,drogos, számító harmadosztályú partiribanc...

Mók_Ica 2014.03.26. 23:22:33

@ő-szinte: nem mondta, de viki beszart...

tena_lady 2014.03.26. 23:22:56

Na, ez nem volt meglepő. Pedig titkon reméltem, hogy Vikit viszi ki. Amúgy Charlotte-nak szurkolok, mert ha Iza megy vissza, akkor még pár hétig nyáladzanak Krisztiánnal, aztán kiesnek. Egyiknek sincs esélye megnyerni. Charlotte-nak viszont van egy kevés Viki és Aurelio után.
Hogy áll az Iza-Charlotte szavazás?

Krétagarbó 2014.03.26. 23:22:59

Azért Vikin nagyon látszott a megkönnyebbülés...

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:23:25

Hogy áll a házi szavazásunk?

HummeRC 2014.03.26. 23:24:21

Sziasztok.
Elkészült a szokásos házi szavazásunk:
www.polljunkie.com/poll/scgcnd/tdik-vv6-prbaj
Kíváncsi leszek, hogy megint eltaláljuk-e az eredményt. :)

Mók_Ica 2014.03.26. 23:24:48

@Szentpeter: úgy éreztem most neked volt szükséged szerethiányra :)

Szentpeter 2014.03.26. 23:24:53

Csak idő kérdése hogy Zsolt és Viki horogra akadjon....

LittlePurple 2014.03.26. 23:25:08

kihívás utózöngéje, hát mi más is lehetne:
mint a tehén vihogó lópofával fröcsögi a 80colos képernyőt is betöltve, hogy: mi az hogy rólam nem beszélt iza?
1000 szívlapát de már a atomerővel meghajtva!!!

Mók_Ica 2014.03.26. 23:25:23

@HummeRC: helló :) most már tényleg meggyógyultál, ugye? :)

HummeRC 2014.03.26. 23:26:18

@Mók_Ica: Szia. Remélem. Jelenleg tünetmentes vagyok. :)

Mók_Ica 2014.03.26. 23:26:39

@Szentpeter: kinek lenne elég vér a pucájában, hogy vikit kivigye??? talán sárlottnak, ha visszamegy, de akkor az még min. hét... :(

Szentpeter 2014.03.26. 23:26:57

@HummeRC: szia
@Mók_Ica: nem vagyok leszálló ágban, inkább bosszant valami ami nem igaz...

Krétagarbó 2014.03.26. 23:27:03

@Szentpeter: Nekem is az járt az eszemben, hogy a következő párbajozó Viki lesz.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:27:37

@LittlePurple: Na,helyes,így szetetem,mikor ilyen bőkezűen mèred a szívlapátokat ;)
Ez jó is lesz végszónak...
Jó éjt,mindenkinek!

Szentpeter 2014.03.26. 23:28:09

@Mók_Ica: Nincs jelentősége hogy kinek van bátorsága... egyszer a plénum elé áll mindenki...

Mók_Ica 2014.03.26. 23:28:19

@Krétagarbó: rá kerül a kendő? vagy kiválasztják??

@Szentpeter: akkor baráti ölelés :)

HummeRC 2014.03.26. 23:29:08

@Szentpeter: Szia. :)

Lilu milyen poént bedobott, hogy akkor hagyjuk aludni Krisztiánt, majd csöndben tartjuk meg a kihívást... :D

Szentpeter 2014.03.26. 23:29:18

@Krétagarbó: Nem tudni... még Au is lehet a következő, ahogy elnéztem itt a bizalmi játékot...

LittlePurple 2014.03.26. 23:29:57

@Admiral_General_Aladeen: felment bennem pumpa, amikor megláttam az undorító tehén vihogó lópofáját ÁÁÁÁ
@Krétagarbó: valahogy én is így gondolom, de kit hív ki? trakot? hadd menjen az iza után...szántani?

exelensz 2014.03.26. 23:29:58

Alibi love story , bár ennyiért én is megtenném /talán/ ha az istenadta nép szavazata a döntő,akkor sári ha a zertelé akkor izé a nyerő.

Krétagarbó 2014.03.26. 23:30:11

@Mók_Ica: Lehet, hogy most fog majd eljönni a Zsófika-Viki párbaj ideje. Az előzetesben bevallotta Viki Pinkinek, hogy végig manipulálta. A számolgat Viki, és úgy gondolja, hogy Pinki ellenében visszajönne, akkor nagyjából most lesz ideje egy párbajnak a döntő előtt félúton.

Szentpeter 2014.03.26. 23:30:26

@Mók_Ica: Inkább valami erotikus ölelés... na az mindíg jól esik... ( mosolygok )

Mók_Ica 2014.03.26. 23:30:44

@HummeRC: helyes, vigyázz hogy így is maradjon :)

én sárlottal sem szimpatizálok... megint olyan párbaj, hogy mind a kettő maradhat kint.

Nem Penny hajója 2014.03.26. 23:30:56

Nyomok egy szavazatot Csárlira, bár ahogy az RTL futtatja Izát, nem hiszem, hogy visszajön.

LittlePurple 2014.03.26. 23:30:58

@Szentpeter: nem hinném, a 79 az 79!!! :)

Szentpeter 2014.03.26. 23:31:47

@HummeRC: Hát traki nem röhögött rajta.. látszott hogy nála a tantusz nem fog leesni..

faszent 2014.03.26. 23:31:56

hát sajnos, ha iza ilyen butácska, akkor én sem küzdök érte, magyarul nem töltöm le az appot és nem fogok szavazni, még az se volt Iza számára elég szemnyitogató, hogy Zsófika is megvonta a bizalmat.... azt hiszem az is peches volt, hogy Krisztián is elbutult az elmúlt pár napban, és aura haragszik viki helyett... azt hiszem talán ez is befolyásolta izát, hogy krisztián ostobán vikinek adta a bizalmi izét... hát ezek után segítsen nekik a sors, de én nem tudok.

Mók_Ica 2014.03.26. 23:31:58

@Krétagarbó: igen, ez jó lenne, de tuti megint megvezeti zsófikát... amilyen a retek, úgy vágta meg, hogy ezt higgyük...

LittlePurple 2014.03.26. 23:32:24

rövid cerka a villaszaki :D:D:D:D

Morcz 2014.03.26. 23:32:24

Hajrá Iza!

A házi szavazáson is tettem rá egy voksot. :)

Krétagarbó 2014.03.26. 23:32:30

@Szentpeter: Persze, ez is lehet. Két hét még sok idő, bármi lehet.

egyemakisszíved 2014.03.26. 23:32:36

Lilu fos dumáját hallgatva Sárlottnak semmi esélye. Ha kiesik, onnantól kizárólag késleltetve fogom nézni, az összes reklámot áttekerem és vigyázok, még véletlenül se vegyek semmit, amit bent látni.

Szentpeter 2014.03.26. 23:33:09

@Morcz: Iza már otthon van... nem tudtad ? ( hihihihihi )

Mók_Ica 2014.03.26. 23:34:07

@Szentpeter: lejtek egy táncot előtte neked, jó? :) (ne röhögj ;))

Szentpeter 2014.03.26. 23:34:43

@Mók_Ica: Oké... de sok gönc ne legyen rajtad...

Krétagarbó 2014.03.26. 23:35:02

@Mók_Ica: Ezzel most én is így vagyok, nem tudnék igazán választani.

Szentpeter 2014.03.26. 23:35:24

Sziasztok jóéjt mindenkinek...

@Mók_Ica: Csók-Ica..

Mók_Ica 2014.03.26. 23:35:29

@LittlePurple: :) nekem is a cerka ugrott be :)

Morcz 2014.03.26. 23:36:06

@Szentpeter: otthon, nálad? :D :D :D Ha igen akkor Mók_Icának nehéz dolga lesz a táncot illetően... :D :D :P

Mók_Ica 2014.03.26. 23:36:10

@Szentpeter: dehogynem, és majd egyenként ledobálom :) :)
jó éjt!!

HummeRC 2014.03.26. 23:36:32

@Mók_Ica: Igyekszem. :)

@Szentpeter: Mivel ő volt a szenvedő alany. :)

Onlány volt mostanában? Várható ma este valami?

Mók_Ica 2014.03.26. 23:37:01

@Morcz: miért? iza nem tudott tegnap táncolni :)

Morcz 2014.03.26. 23:37:03

@egyemakisszíved: én eddig is a reklámokat áttekerve nézem. :) Charlotte egyébként unalmas, bármennyire is szimpatikus néha.

Mók_Ica 2014.03.26. 23:37:45

@Krétagarbó: kérjünk spec app-ot, mindkettő maradjon kint :)

Morcz 2014.03.26. 23:37:47

@Mók_Ica: Hehehehe, csak nem hastáncolni akarsz Te is? :D

Lilith.Inanna 2014.03.26. 23:38:28

@Krétagarbó: @Mók_Ica: @LittlePurple: Köszönöm a közvetítést és most visszaolvasok. :)))

Morcz 2014.03.26. 23:38:37

persze miért is ne lenne khf....

Mók_Ica 2014.03.26. 23:39:31

na, itt a másik okos tóni.... HD értékeli a kihívást ...

Mók_Ica 2014.03.26. 23:40:20

@Lilith.Inanna: ma is Krétácska vitte a prímet :) ügyes volt :)

LittlePurple 2014.03.26. 23:40:28

na dávid megmondja a tutit! és igaza van!

Mók_Ica 2014.03.26. 23:41:06

@ő-szinte: dehogyis.... neeeem :) dehogyisnem ;) ;)

Mók_Ica 2014.03.26. 23:41:36

@LittlePurple: bent nem volt ő sem ilyen okos...

dRm 2014.03.26. 23:41:49

Izát fogja az RTL visszatolni. Ez kb 100%.

Mók_Ica 2014.03.26. 23:42:40

@dRm: vagy alekinnyót? én attilára szavazok ;)

ő-szinte 2014.03.26. 23:42:43

@Mók_Ica: igen, lattam, hogy viki beszart ;)
Mondjuk iza is de azt kozvetitettek ;DDDDDDDDDDDDDDD

LittlePurple 2014.03.26. 23:43:30

@Morcz: hogy miért PONT MOST jöttek össze ÚÚÚgy igazán szinte szerelmesen iza-trak! és nyomatékosan kihangsúlyozta: Na vajon miért?

Mók_Ica 2014.03.26. 23:43:37

@ő-szinte: jááájj, holnap megint lesz sárga kilógó pelusos kép??? ááááá :DDDD

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.26. 23:44:02

Aggyisten.

Nakéremszépen. Nem mintha Csárli anyó a szívem csücske lenne, de őt speciel sosem volt ingerenciám szívlapáttal péppé verni, ami a többi villatahóra viszont ebben a formában általában nem igaz.
Ez a púderorrmányos Izagizi alanyi jogon is bikacsök-pozitív számomra, most meg aztán, hogy megnyitotta a mutykoldát a Nagyonőszinte Nagyonbaromnak (a nagykéses-csúnyánnézős őszinteség megvan még...?), duplán válna örömömre, ha ugyanúgy tentaknyán szánkázna kifelé, mint anno Kakkantós Dorkó.
Nem igazán bírom elképzelni (sőt, nem is akarom), hogy ez a pöcökpöcörgetős türhőrománckodásos parasztlamúr mégis ki a retardált birkafaszát tudja érdekelni.

dRm 2014.03.26. 23:44:18

@Mók_Ica: Alekinnyo de Florez majd csak a döntőre száll be.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 23:44:23

@dRm: Azért mert Csárlinak van esze,és az ertéell nem szereti,ha valaki irányítja a dolgokat bent,helyettük.

LittlePurple 2014.03.26. 23:45:34

@Mók_Ica: mert csak kint látja a valós helyzetet :)

@dRm: kétlem, hogy visszatolná izát, inkább jobb opció, ha látják szenvedni trakit, és hogy mit csinál ezután!

Morcz 2014.03.26. 23:45:57

@ő-szinte: :))))))

@LittlePurple: szabad a gizda gazda! :D

Lilith.Inanna 2014.03.26. 23:46:05

@Mók_Ica: @Krétagarbó: @LittlePurple: Mindenki nagyon ügyes volt. :)
Hány szívlapát lett összesen?:)

dRm 2014.03.26. 23:46:08

@Morcz: miközben egy normális SMS-s szavazáson esélye sem lenne az Izànak.

tena_lady 2014.03.26. 23:46:13

Én még mindig nem értem, hogy Iza milyen kölcsönös konfliktusról beszélt közte és Charlotte között. Őt zavarta Charlotte, és ő kötött bele, ha valami más miatt volt szar kedve. Egy olyanra nem emlékszem, hogy Charlotte kezdeményezett volna valamit. Ha épp ott volt, akkor Iza elkezdett vele üvöltözni. Iza egy idióta.
Egyetértek Dáviddal a Belevalóban. Ha Charlotte megy vissza, akkor lesz csak izgalmas a játék. Nem azért, mert Charlotte visszamegy, hanem, mert Iza kiesik. Még Viki is félne tőle, amit igazán szeretnék látni. Krisztián meg annyira lenne érdekes önmagában, mint a beköltözése utáni napokban. Magyarul teljesen eltűnne. Ha Iza visszamegy, az csak egy újabb koporsószög a műsornak. Unalmas lenne, hogy mindig Krisztiánnal nyáladzanának. Pont annyira, mint Dorka és Zsolt volt.

ő-szinte 2014.03.26. 23:47:20

@Mók_Ica: gyanus vagy te nekem...nem ismerlek en vhonnan? :DDDDDDDDDDDDD :P

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.26. 23:48:44

@Admiral_General_Aladeen:

"Ostoba gyökér Iza! Most meg Lilu nyalja megint a seggét."

Hát de nem is kevés nyelvcsapással, hogy szorulna bele a nyelve az ánuszba a Kovalcsik-némbernek, wazze...

Morcz 2014.03.26. 23:50:15

@tena_lady: azért a Krisz-Iza kapcsolat érdekesebb mint mondjuka Charlotte-Simon é s Zsóti-Dorka kapcsolat, utóbbi kettőtől én is rosszul voltam, ezen meg legalább néha tudok röhögni.
Egyébként az egyik öfiben volt egy rész amikor Iza utalt rá, hogy az egészet 501 robbantotta ki.

egyemakisszíved 2014.03.26. 23:50:36

@Morcz: A hazug nyáladzás, az unalmas, szerintem. Lehetett volna annyi esze Izának és Krisztiánnak, hogy legalább azt a nyavalyás bizalomkört egymásnak odaadják. Hej, de szép ez a szerelem! Az érzelmek! Meg az őszinteség!

Mók_Ica 2014.03.26. 23:50:45

@Lilith.Inanna: szívlapát felelősünk Kicsi, ő tartja nyilván a kiosztást :) ha jól számoltam, párszor 1000-et kioszott a raktárból :)

@LittlePurple: megvilágosodott és tanult a saját hibájából :)

@tena_lady: még a legelején volt valami összeugatás, hogy melyiküknek van tartása... méghozzá talán zsóti meghódítása volt az eset.. még durci nem is volt bent.

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.26. 23:50:54

@Ejoy:

"na iza takarodjon! hazug ,drogos, számító harmadosztályú partiribanc..."

Szóval nem csak én kedvelem oly nagyon, rendben.

Morcz 2014.03.26. 23:51:18

Na mára el, ha lesz online kommenteljetek! :)
Jó éjt mindenkinek.

Mók_Ica 2014.03.26. 23:53:03

@dRm: vajon megnyeri? :) :)

@Morcz: jóéjt :)

LittlePurple 2014.03.26. 23:53:06

@Mók_Ica: aki kiesett, az mind kikerült a fényre és LŐN' csoda megvilágosodott :)

ő-szinte 2014.03.26. 23:55:01

@Mók_Ica: igazndibol gyanus vagy te nekem :D:P

Na most mar tenyleg leptem, jo ejt ;)

Mók_Ica 2014.03.26. 23:55:22

@LittlePurple: meg hát :) :) de csak azért, hogy szakérthessenek :)

dRm 2014.03.27. 00:01:42

@LittlePurple: az az opció jöhet meg később. Addig meg mutogathatjak ahogy ez a két felkegyelmű nyaladzik vagy hogy a traktoros levarrja az Izat.

Lilith.Inanna 2014.03.27. 00:02:42

Házi szavazásunk eddig:
109 szavazó. Iza 50% , Charlotte 49%

Nem Penny hajója 2014.03.27. 00:03:01

Amikor lesz a párbaj, majd az RTL berakja a bejátszások közé azt is, amikor Iza az éjjeli online-ban a drogos emlékeiről mesélt, meg arról, hogy a pasija a gatyájában rejtegette a hernyót?

dRm 2014.03.27. 00:03:03

@Mók_Ica: itt egy dolog jöhet csak közbe. Ha netán visszaküldik a Simont. De akkor nem állok jót magamért.

dRm 2014.03.27. 00:05:38

@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!: ez egy kiváló hozzászólás volt. Pont úgy idegből tolja mint a bentiek.

Mók_Ica 2014.03.27. 00:06:00

@dRm: naaaaaaaaa, simont végképp ne, abból elég volt.

én is megyek aludni, jó onlány nézést, kevés khf-et az éjszakai műszaknak :)

dRm 2014.03.27. 00:07:36

@Mók_Ica:igen, az az infantilis kommunikálni nem tudó félnótás maga volt a borzalom.

tena_lady 2014.03.27. 00:15:06

@Morcz: Hát ja, érdekesebb volt eddig. De most, hogy összejöttek és nyugi van meg boldogság, miért érdekes? Ráadásul ez a 3 kapcsolat közül a legkevésbé őszinte. Egymásban se bíznak!

@Mók_Ica: Kétlem, hogy amiatt utálná 2 hónapja folyamatosan, és kötne bele csomószor indokolatlanul. Iza buta. Ezért köt bele Charlotte-ba, és ezért is hívta ki.

Commodore 2014.03.27. 00:28:51

szomat vasalgat? nem min d 1!

XO 2014.03.27. 00:53:33

@dRm: Úgy legyen!

Köszi mindenkinek a közvetítést...kicsit bealudtam, de most pótlás ! :)

XO 2014.03.27. 00:54:18

Nálam a mindig a hajrá Iza! :)

XO 2014.03.27. 00:55:45

@tena_lady: nem azt mondta, hogy nem bízik benne...azért rendesen aprították egymást az elején....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 04:53:13

@Krétagarbó: oh, sikerült tegnap iszonyatosan lefáradnom. Mondhatnám, h kidőltem.

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 06:04:16

Jó reggelit!

Ki korán kel, aranyat lel
Tök jó ez a mondás
Ám egész nap, ha korán kel
Álmos bíz a kondás

Korán keltem! Hol az arany?
Keresem, mint zavart alany
Folytassam csak zavartalan?
A tököm már ivartalan!!!

Kellemes napot kommtársak!

XO 2014.03.27. 06:17:25

Teót miért nem mutatták, hogy mit tanácsolt Izának?

XO 2014.03.27. 06:27:56

Amúgy meg: Ch az 501....ugyan már, mit láttok benne? "Asszonynak a férje mellett a helye!" Most legalább boldogan élhet Simonnal a villán kívül... Taktikázik? Susmog Teóval, oszt annyi...

Ezeket most tényleg csak azért írtam, mert itt mindenki, aki Iza ellen van a múltjával dobálózik...itt mindenki hibátlan, mindenki élete egy romantikus regény....Ch pedig soha nem volt egy affektáló k*rva, aki ugye az elejétől foga azon volt, hogy erős pasi hátán jusson el a végső győzelemig...

XO 2014.03.27. 06:29:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ez igaz...de ha már akkor sem mutatják mikor kellene...ott van még? (bár nekem vele semmi bajom! :)

LittlePurple 2014.03.27. 07:35:09

sziasztok :)
@Lilith.Inanna: csak még egy...találtam egy cikket az Aurélio-teo mostanában gyakori szextörténéseivel kapcsolatban, elég érdekes képet fest az " ártatlan" teoról! :)
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/harmas-szexre-csabitja-aureliot-teo-2244047

XO 2014.03.27. 07:37:42

@LittlePurple: pont ezt olvastam az előbb...kerek szemekkel :D

LittlePurple 2014.03.27. 07:50:28

@XO: ja ezt azért linkeltem, mert még "szegény" teot kezdték el sajnálgatni, hogy a szexgép Aurélio nem hagyja békén...egyébként meg egye meg teo, amit "főzött"!
Viszont annak örülök, hogy pink nem létező agyában el kezdett derengeni valami, bár az is elég szánalmasan történt, és még egy utolsót benyalt volna a tehén vikkancs hatalmas fertályába :)

LittlePurple 2014.03.27. 07:51:28

@0xFFFF: és te most kezdted olvasni a hsz-ket?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 07:58:53

@XO: @Szőrös,a szúrós: Jesszus, ivartalan vagy? :-Dkb ennyire érdekes :-D:-D:-D:-D

faszent 2014.03.27. 08:00:57

@Lilith.Inanna:

Szia Lilith! hol van a link a szavazáshoz?

kösz!

LittlePurple 2014.03.27. 08:03:43

@XO: mivel hogy ez egy mostanában történt fogadás volt, a kiválasztás kapcsán, nem tudom, hogy ez miért nem került be se a műsorba, se az onlányba.
de egyesek nagyon okosak, mert ezt már akkor tudták, amikor még el sem indult a vv. :)

Exike 2014.03.27. 08:08:22

Sári elég unalmas, az előző párbajt sem ő nyerte meg, hanem Dorka veszítette el.
Bár szavazni nem tudok, de Izának drukkolok.

Más: a tegnapi streamben volt egy sokkal érdekesebb játék, mint ez a bízom-bennedes, és abból semmit se vágtak be, pedig pl. ahogy Krisztián kiosztotta Vikit, az megérte volna a műsoridőt.

kontratenor 2014.03.27. 08:10:38

Azt a ziccert nem lehet kihagyni a kutyázásból Debilnél, hogy Beagle volt Darwin hajója. :D

Exike 2014.03.27. 08:10:41

Amúgy a hétvégi szavazás v családegyesítő lesz (Sári ki Simonhoz, Iza vissza Kriszhez), vagy már nem ketten, hanem hárman fognak bent nyavalyogni a párjuk után.

XO 2014.03.27. 08:41:06

@LittlePurple: kicsit zavaros a blikk cikk (mikor nem az), de oké... :)

faszent 2014.03.27. 08:42:07

@Exike:

"ahogy Krisztián kiosztotta Vikit, az megérte volna a műsoridőt."

ez tegnap éjjel volt? mert akkor még bevághatják...

"Amúgy a hétvégi szavazás v családegyesítő lesz (Sári ki Simonhoz, Iza vissza Kriszhez),"

a próféta szóljon belőled...

Krétagarbó 2014.03.27. 08:46:25

@LittlePurple: Ebből is látszik, hogy AU mekkorákat kamuzott, amikor az állítólagos szexuális életét ecsetelte negyed órán át. Ha valaki akkora májer, ahogy előadta, az nem fél egy biszex kalandtól, sőt.

Akármi Áron 2014.03.27. 09:00:21

@0xFFFF: +1 Remek! Így, harmatos reggel:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 09:02:52

Az amúgy körömrágóan izgalmas és váratlan fordulatokban gazdag összefoglalók mellett külön köszönet az rtl-nek a kb. fél11-re időzített 12 perces reklámblokkért, mert azon lehet a legkirályabban elaludni a műsor közben, hogy aztán az egyszeri néző rémült hiányérzettel riadjon reggel, hogy vajon sikerült-e Au.-nak valahová végre becsempésznie a kobráját és hogy ki lett a kiválasztott.

Szóval Sárlott lett az áldozat. Szerintem most nem fog visszajönni, de persze az rtl tervei kifürkészhetetlenek...

avasszalonna 2014.03.27. 09:10:47

@LittlePurple: Nezd meg a hsz-eket, a csaj a kepen nem Teo, hanem valami baratnoje.

Ronla 2014.03.27. 09:11:26

Van még egy opció, amiért a nézők visszaszavazhatják Csárlit: Vikinek így lenne lehetősége rámászni Trakira. A kérdés: Ehhez mit szólna Traki?

Bell a Donna 2014.03.27. 09:12:04

Izának mennyire összeszedett, kerek volt a kendőosztó-beszédJe, dikk.
Mondhatni (úgymond), mintha könyvből olvasná.

beacska 2014.03.27. 09:12:59

jó reggelt, jó szurkolást!
tegnap kicsit izgultam, de Iza okos volt, és a lehető legjobbat választotta!!

plusz higgadt volt, plusz csak egy logikai hibát vétett a kihívásnál!!

(plusz Ch haja HÁTUL kócos volt ;) )

HAJ-RÁ IZA!!!!

karev 2014.03.27. 09:19:34

@tena_lady: eskü én sem értem. :)

karev 2014.03.27. 09:20:19

@Exike: ez mindegyik párbajra igaz volt sztem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 09:21:45

@Exike: én is ilyesmire gondolok. :)
Simon már vagy két hónapja kiesett, és ha a figyelemfelkeltés okán egy villogós szirénát köt is a csökött farkára egy rozsdás szögesdróttal, akkor sincs már akkora hatása a történésekre.
És hát lássuk be, Sárlott riportszobában elnyammogott bizarr jövőképe a patakparton lenge pendelyben kavicsokkal játszadozó lurkóikkal igencsak kamuszagú.

Az Iza-Krisz vonal viszont még jócskán aktuális és a jakuzzis himihumik mellett bőven benne van még jó néhány ordibálás, kibékülés, intrika és méregpohár... a nézőknek meg ez kell.

Ettől függetlenül a helyében én (is) Teót hívtam volna ki.

karev 2014.03.27. 09:24:06

@Mók_Ica: jó nagy tartása volt, mikor rámászott Zsótira a nyugiban, Dorka meg feküdt az ágyban. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 09:24:28

@0xFFFF: "Lila a kotonban téblábolva" .... ezkiez? Nem láttam az öfi végét. Au.?

karev 2014.03.27. 09:24:47

most lám csak, milyen fejet vág Lilu az első képen, jááj.

avasszalonna 2014.03.27. 09:29:15

@LittlePurple: Nevermind, hulye vagyok, kora reggel van. Egy masik cikkre ertettem ami szinten Teorol szol (es kozben kiment a fejembol, hogy tovabbkattintottam a kov. linkre) :DD

Ronla 2014.03.27. 09:31:07

Krisztián feje epic lenne, ha Csárli menne vissza (vagy nem). Meg az is kérdés, hogy a Traki fan club Iza mellett vagy Iza ellen szavaz. Mert ugye volt nyilatkozat arról, hogy a Traki fan clubnak nem tetszik Iza.

Avanivi 2014.03.27. 09:33:06

@0xFFFF: " cigány királylányt."
Az a kérdésem, hogy ezt miért tartottad fontosnak így írni?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.27. 09:34:04

@0xFFFF: te aztán már korán reggel belecsapsz a lecsóba, nem mondom: egy kommentben cigányozás ÉS zsidózás? Neked már oviban is habzó szájú turul volt a jeled, mi?

Bell a Donna 2014.03.27. 09:35:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Az Iza-Krisz vonal viszont még jócskán aktuális és a jakuzzis himihumik mellett bőven benne van még jó néhány ordibálás, kibékülés, intrika és méregpohár... a nézőknek meg ez kell."

Ugyanilyen érdekfeszítő lenne mindez Iza nélkül is.
Mondom ezt úgy, hogy nem bírom Csárlit.

Mildi_Bp 2014.03.27. 09:35:49

Csak nekem az az érzésem, hogy ezek azt hiszik benn, hogy ÓÓÓRIÁSI a népszerűségük, és hatalmas hype fogadja majd őket idekinn? Pl. Dávid a kihíváskor azt mondta Vikinek, hogy az ő párbajukat majd TÖBB MILLIÓ néző fogja eldönteni. Vagy Iza úgy nyilatkozott Vikinek a zuhanyzóban ama bizonyos borotválásos jelenetben, hogy azt feltételezi, ha kimegy, csak azért hajtanak majd rá a faszik, mert ő VV Iza. Ahogy elnézem az eddig kiesetteket, nem várja őket dicsőség az igazi való világban, lásd "VV Simon úgy döntött, pénzt csinál a „simonságából”: pólókra nyomta", "Összeomlott, depressziós lett VV Dávid ".

Bell a Donna 2014.03.27. 09:38:04

@Haynau (Sons of Monarchy): Álmos lehetek még, de hol van ott zsidózás?

karev 2014.03.27. 09:42:23

@Lilith.Inanna: írtok egy linket? nem akarom végignyálazni a kommenteket. :) köszi.

karev 2014.03.27. 09:45:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de kb ennyit, csámcsámcsámcsám. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 09:46:26

@Bell a Donna: lehet, de egy szerelmi szál/kapcsolat azért több ilyet tud generálni...

egyemakisszíved 2014.03.27. 09:46:58

Amikor Lilu aranyoskodó, cuki mókus akar lenni, nekem az ijesztőbb, mint amikor gúnyolódik. Azt szeretem, feltéve, ha vele egyenrangúval teszi, mondjuk a másik műsorvezetővel. Vigyázni kell a mostani lakókkal a szerkesztőknek, elég rendesen visszarántotta a rózsaszínű ködből, amit festegetni próbálnak, az adást az élő kapcsolás a villába. A hősszerelmes a sorsdöntő pillanatot átalussza, a kiválasztott épp szarik, mindenki elmésen válaszolgat.

karev 2014.03.27. 09:50:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): óh, én már 8-kor bealszom a reklám alatt :) viszont 10-re felébredek, de akkor már nincs kedvem 1 órát szívni az öfi miatt. :) szal mindegy.

Morcz 2014.03.27. 09:51:20

@Haynau (Sons of Monarchy): szia, előkerültél? :D

egyébként Izának azért kellene leginkább visszamenni, hogy a "triumvirátus" tagjainak a gatyáján leszaladjon a barna maci, hiszen olyat intéz el aki már párbajozott.... így érdemes lesz majd nézni a többiek reakcióit, mert hogy megpróbálnak neki benyalni az tuti.

Morcz 2014.03.27. 09:52:07

@karev: nyugi a szombati vagy a hétfői öfi végét én is félálomban néztem be-be humva...:D

beacska 2014.03.27. 09:54:55

HAJ-RÁ IZA!
nnna, elolvastalak titeket!
1. itt többen butának tituláltok Izát CH. miatt. EZ VOLT A LEGOKOSABB DÖNTÉS! egyrészt miért Teót és pláne miért Zsoltot? vívja meg a csatát, aki akarja. Iza már az elejétől fogva Ch.-ot utálja. TÉNYLEG nem bírja. Jaaaa, hogy ő kezdte, CH. meg csak egy szegény áldozat? ezen mosolyognom kell. Nekem semmi bajom Ch.-val, de azért áldozatnak nem nevezném....
2. felhoztátok Izának, hogy "hirtelen" szerelembe esett Krisztiánnal. Jesszusom, TI MIT NÉZTEK HETEK ÓTA??? mondja, maga nooooormáliiis? hir-te-len???
3.plusz, hogy olyan összeszedett volt, mintha olvasta volna. ja, nehéz elhinni, hogy Ch.-on kívül másnak is lehetnek gondolatai, mi? (mint Teo mondta, a gondolkodás még nem taktika)
4. még mindig azt írjátok, h Ch az egyszem gondolkodó. Jó mély gondolatai lehetnek, mert ügyesen titkolja. Egyszer rárakta a jelét egy öngyilkosjelöltre, osztand onnantól már okos? mire fel okos, aki buta??

szóval, Ch kifelé, eddig sem váltotta meg a világot, remélem mégegyszer nem eteti meg a nézőkkel a baromságait!!

HAJ-RÁ IZA, CSAK HIGGADTAN!!!

beacska 2014.03.27. 09:56:17

@Morcz: hát igen, én is kínoznám még egy darabig Vikit. Megnézném, ahogy 1. mégiscsak megpróbálja szétszedni őket 2. elkeseredésében mégjobban rámászik zsótira ;)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 09:56:56

Köszcsi a combos képet Liluról, tegnap nem tudtam alaposan megnézni. Azok a fel-le toporgó 46-os jeti lábai mindig elvonják a figyelmemet.

karev 2014.03.27. 09:56:57

@Morcz: ugyanez igaz lenne Sárli esetében is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 09:57:39

@Mildi_Bp: nem tudom, hogy milyen a műsor népszerűsége, de az, hogy az rtl2-n megy, este 10-kor és appos szavazási lehetőséggel, szerintem az előző szériákhoz képest elenyésző lehet a nézettség...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 09:59:31

@karev: mondjuk én se miattuk nézem... már amikor. :D

Ronla 2014.03.27. 10:00:59

A házi szavazáson elég szoros az állás:
www.polljunkie.com/poll/scgcnd/tdik-vv6-prbaj

Mennyi van vissza a vv6 végéig? Nem azt írták valahol, hogy májusban vége lesz? Nem térnek át a hetenkénti kiválasztásra és párbajra?

csi21 2014.03.27. 10:01:11

Szívlapáttal péppé verni a bikacsök-pozitívot, a pudvás punást, hogy a tentaknyán szánkázzon kifelé. Legyen vége a pöcökpöcörgetős türhőrománckodásos parasztlamúrnak! Hogy szorulna bele a nyelve az ánuszba a hazug, drogos, számító harmadosztályú partiribancnak, wazze!

Így kell ezt, van itt még vér a pucákban.

(A cigány királylány a múltkor még kón zsiráf volt…)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 10:02:31

@beacska: szerintem Sárlottnak egy dekával sincs több esze a benti átlaghoz képest.
Bár az is igaz, hogy én elfogult vagyok vele kapcsolatban; kurvára nem bírom. :D Ő az egyetlen, aki igazán irritál az egész bandából.

kacagó görlice 2014.03.27. 10:02:58

@Szőrös,a szúrós:

Én meg késtem, arany sehol.
Villalányok bugyijából
Fát szállító illat szálldos.
Az én tököm még ivaros!

nosce 2014.03.27. 10:03:52

@Mildi_Bp:
Na de VVlacinak 2 főállása lett meg 8 másodállása :)

nemszázas 2014.03.27. 10:04:43

@beacska: milyen logikai hibára gondolsz?
Végre valaki nem olcsóskodott azzal az elcsépelt, utolsó pillanatra hagyott "DE mégsem téged viszlek ki, hanem téged fordulattal" a beszédében.
(szerintem is jó döntés volt Charlotte, Viki, akit kint sokan szerettek volna ellenfeléül látni, túl erős lett volna neki. És nem azért, mert szimpatikusabb a nézőknek, de a kavarás miatt MÉG kell a játékba Viki, és az Rtl is őt támogatná, erre Iza nagyon helyesen ráérzett)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.27. 10:06:32

@LittlePurple:
..."felment bennem pumpa, amikor megláttam az undorító tehén vihogó lópofáját ÁÁÁÁ ...."
"...a tehén vihogó lópofával fröcsögi a 80colos képernyőt is betöltve.."
"Viszont annak örülök, hogy pink nem létező agyában..."

Mostanra már el kell hinnem, hogy van, aki gyűjt Izaurának.

nosce 2014.03.27. 10:13:49

remélem bébibogyó megy haza a picsába jól beporozni a zorrát, traki meg 2 napig az udvaron állva bambul a villa ajtóra amíg leesik neki h mi történt. A traki bébibogyó lamúr egyszerűen nézhetetlen, ha mégis visszamenne én onnantól egy percet sem nézek a műsorból, elvasom a hogyvoltot oszt az elég is lesz

faszent 2014.03.27. 10:18:35

Az biztos, hogy mától vasárnapig még valamit ki kell találnia az RTL-nek ahhoz, hogy szavazni akarjak, és letöltsem azt a híres-neves appot, bár nyilván nem én vagyok a célközönség, tehát valszeg nem érdeklem őket.

A szoros állás azt mutatja, hogy Ch-nak van valahonnan valamilyen korábbi bázisa még a VV6 előtti időkből, mással ezt nem tudom magyarázni, mert hát az itteni megjelenése és szereplése kifejezetten csatorna alatti.

Amúgy lehet, hogy súgtak Izának a riportszobában, hogy ne válassza a bugyis tankot, mert ő a beépített ember, és az rtl-nek még szüksége van rá? nem tudom, de azért feltűnő ennyi vakság és hülyeség Iza és Krisztián részéről. Különösen Krisztiáné zavar, mert ő egy ideig mintha átlátta volna wikit.

Ezen a ponton már csak az elégítene ki, ha feljönne Zsófika és megnyerné a VV 6-ot. Imádom a kiscsajt, teljesen valószerűtlen posztmodern Csipkerózsika, Hamupipőke és Hófehérke egyszemélyben, a korszak komoly hiánycikkét testesíti meg. Vidám lenne ez a villa, ha a többiek hirtelen mind törpévé változnának!

szóval kedves rtl2, it's your turn, hogy villants..

Ronla 2014.03.27. 10:19:31

Traki locsolóverse Izának

A Villában sok a lom,
majd megöl az unalom.
Nemsokára jön a nyuszi,
adj tökömre jó nagy puszit!

beacska 2014.03.27. 10:22:29

@Dr. Lilu: csak ott bakizott, h a "még nem párbajozottak" közé sorolta....de ennyi volt csak a baki ;)

beacska 2014.03.27. 10:24:50

@faszent: vakság és hülyeség? mire gondolsz?

más: amúgy az érdekes volt, h Viki "nyilvánosan" Zsoltot tanácsolta Izának, négyszemközt pedig Ch.-t...nekem van erről elképzelésem, de kiröhögnétek ;)

nosce 2014.03.27. 10:30:41

@faszent:
"Különösen Krisztiáné zavar, mert ő egy ideig mintha átlátta volna wikit."

Krisztián még egy facsavart se lát át nemhogy wikit, pontosan olyan buta mint aminek most láttad ne zavarjon :)

kacagó görlice 2014.03.27. 10:32:13

@Ronla:
Minden vershibát kényszeresen javítani szoktam, József Attilánál is. Tehát:

A Villában sok a lom,
majd megöl az unalom.
Nemsokára jön a nyuszi,
tökömre meg jöhet puszi!

faszent 2014.03.27. 10:32:50

@beacska:

zsolt tanácsolása nyilvánosan csak elterelő hadművelet, ilyen fiú-lány arányszámnál nem eshet ki még egy fiú, tudta, hogy Iza sem hülye, hogy kivigye, Zsoltot majd Krisztián fogja kiejteni, remélem.

vakság és hülyeség?

Krisztián wikinek adta a bizalmi jelvényt, ami elképesztő bugyutaságra vall, és az is, hogy Iza még mindig megbízik wikiben, mondhatnám tűzön-vízen át önmaga ellenében...

holott wiki lépten-nyomon mindenkit elárul, ezt a pörgést az árulások sorában már ő maga se tudja követni, de nyilván nem is kell, mint beépített ember valamikor a vége előtt ki fog esni ahogy kell.

nemszázas 2014.03.27. 10:34:53

@faszent: ehhez nem kell súgni, már az első hét után maguktól tudták, hogy Viki nehéz eset (haha) lesz, mert ilyen szarkavaró ember egyszerűen kell egy ilyen műsorba, beszéltek is róla valamelyik onlineban.
Magukban biztosan megvan róla a véleményük, de jobban járnak, ha visszafogják magukat vele kapcsolatban. A legokosabb, amit tehetnek, hogy még nem mennek fejjel a falnak (Vikinek). Majd eljön annak is az ideje, de csak a végjátékban, addig öngyilkos küldetés. Ebből a szempontból Zsófika a legjobb taktikus:)

beacska 2014.03.27. 10:37:10

@faszent: Krisztián kinek adhatta volna? szeretné helyre rakni a kapcsolatát Vikivel. vmiért kedvelik egymást. Ez egy gesztus volt. Ettől ő még nem bízik benne 100%-ra, ahogy ezt Vikinek is, másnak is elmondja.
Iza nem Zsófinak adta a zöld jelvényt??

Ronla 2014.03.27. 10:38:51

@kacagó görlice: És József Attila mit szólt hozzá? :D :D

karev 2014.03.27. 10:39:01

@Dr. Lilu: és ilyenkor hol van a gyáva vagy, mert a gyengébbet viszed duma, amit Durcinál sütögettek? ja, Izára nem vonatkozik.

XO 2014.03.27. 10:40:10

@beacska: tevagyazénemberem :))

karev 2014.03.27. 10:40:19

@kacagó görlice: a fát szállító egyszerűbben faszállító? :))

nosce 2014.03.27. 10:41:11

@kacagó görlice:
egy ujabb remix ?

A Villában sok a webcam
te nagyon tetszesz nekem.
Adj hát a számra egy puszit
húzd az ujjamra a nyuszid,

karev 2014.03.27. 10:42:18

@nosce: én már pár hete így teszek.

beacska 2014.03.27. 10:42:20

@karev: miért vitte volna Vikit? nem azért nem vitte, mert erősebb, mint CH, hanem, mert CH-t utálja. Attól még, h itt kint sokan szerették volna, h Vikit vigye, attól még Izának nem volt rá semmi oka. Még indokot sem tudott volna mondani (ő ugyanis nem tudja, h Viki pusztul a pasijára, azért kever a hátuk mögött-ezt csak mi tudjuk)

beacska 2014.03.27. 10:42:55

@XO: :) tudoooom ;) pusza

Lilith.Inanna 2014.03.27. 10:44:47

@karev: @faszent: Házi szavazásunk linkje:
www.polljunkie.com/poll/scgcnd/tdik-vv6-prbaj
Visszaolvasok.Jah, @beacska: " más: amúgy az érdekes volt, h Viki "nyilvánosan" Zsoltot tanácsolta Izának, négyszemközt pedig Ch.-t...nekem van erről elképzelésem, de kiröhögnétek ;) "
Nem nevetünk ki,írd le.Engem érdekel.:)

nosce 2014.03.27. 10:45:06

@Ronla:
mikor meglátta a javítást öngyi lett

faszent 2014.03.27. 10:50:58

@beacska:

ha Izának valóban az volna a célja, hogy mindenképpen visszamenjen a villába, akkor viszont tényleg egy gyengét kellett volna választania, nem olyat, aki már visszajutott a barátnője ellen, tehát nagyon nagy kockázatot vállalt, mikor pedig lett volna esélye egy tuti egyszerű győztes párbajra,

úgy látom ch-t segíti a már felépített, bejáratott dj-s közönsége is, mással nem tudom magyarázni a népszerűségét, mert amúgy totálisan érdektelen, kár Izának feláldoznia magát most ezen az oltáron,

ch-t Krisztiánnak vagy Zsófikának, esetleg zsoltnak vagy W-nek kellett volna kiejtenie, tehát lehet, hogy most emiatt a rizikós rosszul időzített választása miatt Iza nem kerül vissza, de magára vessen.

kacagó görlice 2014.03.27. 10:56:29

@Ronla:
Direkt nem mutattam meg neki, hadd higgye, hogy ő a Jani. nosce hazudik.
@karev:
Jobb körökben pedig tutajos. Csak ez megbontotta volna a vers ritmusát.

faszent 2014.03.27. 10:56:37

ejtheted a cigányozást is meg a zsidózást is

sixx jogosan tiltott le, remélem a jövőben is megteszi, ha folytatod a cigányozást és zsidózást, mert nem azért járunk ide, hogy ilyesmiket olvassunk, ha ki akarod élni magad, menj a rosszabbik oldalra...

Ronla 2014.03.27. 10:56:52

@nosce: nem, pihenni szeretett volna, csak jött a vonat, és nem volt elég gyors.

Szentpeter 2014.03.27. 10:57:26

Tegyék fel a kezüket akik Trakit mint józan paraszt tartották számon ? ...oké, ők osztályt ismételhetnek.. mert Traki a paraszt, Vikiben bízik meg a legjobban, és ez még viccnek is erős...

beacska 2014.03.27. 10:59:09

@Lilith.Inanna: semmi, olyan romantikus képzelgéseim vannak, h. Viki nagy feltünően (és egyben hülyét csinálva a két kesztyűbáb pasiból) Zsoltot ajánlgatja, hátha bejön, mint Ádámnál, de azért tudja ő, h Iza nem olyan buta, mint amilyennek ő is igyekszik beállítani, és négyszemközt azért Ch-t ajánlja, mert ő a "reális" ellenfél. Zsolt valódi bukta lett volna Izának. Szerintem CH nem lesz az.

faszent 2014.03.27. 11:03:30

@beacska:

legyen igazad, csak épp a házi szavazások mást mutatnak,

úgy lát szik Ch DJ-s múltja, ismertsége ilyen körökben, és lehet, hogy Simon népszerűsítő tevékenysége is eléggé Ch-nak kedveznek, legalábbis most épp így néz ki, én is jobban örülnék Iza visszatérésének, de jelen pillanatban nem tudok hinni benne.

Szentpeter 2014.03.27. 11:03:43

@beacska: szia doktornő... mellesleg...

beacska 2014.03.27. 11:05:35

@Szentpeter: doktornő? sajna, nem az vagyok...és nem is leszek sose, mert nekem nem kell olyan cafrang. nem Dottyval keversz? ;)

kacagó görlice 2014.03.27. 11:05:43

@nosce:
Ezt is kénytelen vagyok kissé átdolgozni. Az eszmei mondanivalója átjön, de formailag…

Webcam látja, aki tesz-vesz
De te nekem nagyon tetszesz
Adj hát a számra egy puszit,
húzd az ujjamra a nyuszid!

beacska 2014.03.27. 11:06:31

@faszent: hááát, nekem az is elég, h vasárnap (a háziszavazáson IS) hajszállal nyer Iza ;)

exelensz 2014.03.27. 11:09:57

@BKV reszelő: Docenském még is mit vártál? Remélem van még egy pár név a tarisznyában? :) Mi szóltunk időben.Néha tudni kell az arcból visszavenni.Remélem majd sikerül :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.27. 11:15:54

Látom, itten a legokossabb ember a BKV reszelő alias 0xFFFFFF úr. Neki a seggébe is felye van.

nemszázas 2014.03.27. 11:19:10

@karev: nem hiszem, hogy lenne mit a szemére vetni... Egyrészt Charlotte-ot kihívni nem gyávaság, sem kint sem bent, ha az itteni kommenteket elolvasod, akkor a többség úgy látja, hogy Charlotte az erősebb. Gyávaság az lett volna, ha Teót hívta volna ki, akivel jó a viszonyuk, a műsor előtt is ismerték egymást, de játékosként a leggyengébb.
Charlotte ezzel szemben nemhogy reális, de erős ellenfél is.
Másrészt pont arról írtam, hogy Iza (ügyesen vagy butaságból, ez megítélés kérdése) sosem kezelte Vikit potenciális párbajellenfélként. Azt, hogy magában mit gondol róla, azt senki sem tudja, én is csak tippeltem, de a külvilág számára az ő oldaláról rendezett a viszonya Vikivel. Viki fúrja állandóan, de az az ő oldala. Más megfogalmazásban Vikinek van konfliktusa Izával, Izának nincs Vikivel.
A Charlotte-Dorka-Iza hármas esetén mindhárman ellenségesen viszonyultak egymáshoz. Ezen az alapon, hogy miért nem az általuk vélt legerősebb játékost hívja ki a kiválasztott, mindenkinek ezentúl Auréliót kell kihívnia, mert ha nem, akkor gyáva.

nosce 2014.03.27. 11:27:21

@faszent:
"ha Izának valóban az volna a célja, hogy mindenképpen visszamenjen a villába, akkor viszont tényleg egy gyengét kellett volna választania, nem olyat, aki már visszajutott a barátnője ellen, tehát nagyon nagy kockázatot vállalt, mikor pedig lett volna esélye egy tuti egyszerű győztes párbajra, "

.
iza egy öntelt picsa aki el se tudja képzelni h nem ő nyerhet egy párbajon bármely csaj ellen, ezért aztán nem is gondolkozott igazán. Trakinak is felsorolta mennyi csajos versenyt nyert meg bent. Egy egoista egekben járó személyiség (traki vagy ötször ujjazta már meg mire kézbe vette a cerkáját) jót is tenne neki ha simán kiesne kicsit talán helyre rakná az önértékelését

nosce 2014.03.27. 11:30:19

@kacagó görlice:
a webcam magyarul webkem szal megvolt ott is a rím, de
virágozzék száz locsolóvers :)

Szentpeter 2014.03.27. 11:30:58

@beacska: bocs tiszta hülye vagyok... ez magaS CIPELLŐ

nosce 2014.03.27. 11:31:01

@karev:
van aki korán eszmél :)

Avanivi 2014.03.27. 11:33:18

@BKV reszelő: "egy mocskos szájú, üvöltöző" ahogy írod,az te vagy :(

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.27. 11:34:27

@BKV reszelő:

"Mert úgy viselkedik, olyan környékről jött, így legyen világos, hogy mi az, amivel szemben állok. Egy egyszerű cigány lány, aki királynőnek hiszi magát, de igazából egy mocskos szájú, üvöltöző, otromba trampli, aki a fésülködésen és az ordítozáson kívül minden másban alulteljesít."

Hát lehet, nincs értesülésem (meg érdeklődésem sem) a felmenőiről, de ezzel az ősmagyar névvel, meg orrmányszerkezettel inkább gondolnám... ...izé... ....hottentottának, tuggyukugye.
Ámde mindennemű származást jómagam magasról leszarok, felőlem bárki lehet akár UFO is, csak az az érdekes, mit produkál. (Magamat idézném, nem véletlenül aposztrofáltam Dorkót anno "fehér cigány"-nak, ez tipikusan az a kifejezés, amely a viselkedés mineműségét hangsúlyozza.)

Na szóval akár cickány ez a Kokkiza, akár norvég, vagy eszkimó, bármi is, egy komposztálni való büdös gyökér, és ez a lényeg.

Szentpeter 2014.03.27. 11:38:48

@nosce: Ha figyeltél volna Izácskára nem logikus döntést hozott, csupán érzelmi...

beacska 2014.03.27. 11:56:07

@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!: szerintem meg nem. és én indokolni is tudnám, HA akarnám...

beacska 2014.03.27. 11:57:23

@nosce: ez már baromi unalmas, h mindenki öntelt kurvázza, osztand indokolni meg nem tudja...Zsótink is megjárta ezt már egy párszor. Szóval: INDOKOLÁS???

Morcz 2014.03.27. 11:58:48

@beacska: köszi hogy megírtad! :)

Egyébként nem értem kiért vannak sokan felakadva, mert érzelmi alapon is lehet jó döntést hozni. (Ch vs Dorka)
Simon meg hagyja már abba az idekinti hülyeségeit (is), mert szánalmas amit csinál.

@Sixx: lesz majd képregény újra? azokon olyan jókat röhögtünk. Ja és légy szíves tüntesd el BKV reszelőt is (megint), mert többen rátettük a jelünket mivel bomlasztja a baromságaival az egyébként normál mederben zajló társalgást. Köszönöm.

faszent 2014.03.27. 11:59:22

Iza egy kifejezetten érdekes, mélyérzésű, számomra szimpatikus csaj, Ch-val csak az a bajom, hogy helyből nem jön be, nem szimpatikus, de ez nyilván zsigeri kérdés, ahogy szerintem Izánál is zsigeri kérdés, és Ch nagy valószínűséggel nem követett el wikinél durvább dolgokat Iza ellen, sőt valszeg wiki sokszorosát követheti el Iza ellen, az sem fog számítani, mert sajna Iza alapjáraton elnézőbb vele szemben.

XO 2014.03.27. 11:59:34

No, azt hiszem én valami mást nézek itt, mint egyesek és kettesek, ami nem baj csak néha nem értem. Mondja már el valaki nekem, hogy CH azon kívül, hogy volt Simon és visszament Durci ellen, mégis mit csinált eddig a villányban? Én mindig csak annyit látok belőle, hogyha szól hozzá valaki durcásan válaszol, hogy "jó persze", néha beszélget valamit Teóval és a legjobb rész, mikor kiélt fejjel, furcsán gesztikulálva és hadonászva beszél számomra idegrázóan valami irtózatosan ellenszenves módon a riportszobában.

És ebben még benne sincsen a múlttal való sárdobálás...mert jómagam azt gondolom, hogy senkinek nincs joga a másik múltjából ítélkezni (nem embert öltek és nem börtönviseltek). Viszont mindenki hozta magával az őt körülvevő világból a maga kultúráját és/vagy annak hiányosságait, amit vagy próbál erőltetni a játék során vagy amit én például Izán látok, hogy változik és úgy látom jó irányban.

Hajrá Iza!

nosce 2014.03.27. 12:00:30

@beacska:
megindokoltam, traki ötödször uzjjazta élvezésbe mire iza először ráfogott traki cerkájára ez mindent elmond bébibogyóról.

nosce 2014.03.27. 12:03:56

@Szentpeter:
ugyanazt mondod, mert én is azt írtam h nem is gondolkozott a kihíváson, ez fel se merült benne, tehát nem is hozhatott logikus döntést.

XO 2014.03.27. 12:04:00

@nosce: ettől lenne öntelt valaki? Amúgy te ott feküdtél mellettük, hogy láttad mi történt a takaró alatt és hányadikra kapott viszonzást Traki?

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.03.27. 12:07:16

@beacska:

"szerintem meg nem"
Nincs ezzel gond, a vélemény szabad, a gusztus meg még szabadabb.
Példának okáért, van aki jóízűen befalja a disznósajtot, meg a pacalt, meg ki tudja még miféle undormányokat, és mosolyog hozzá, és azt mondja: nyami-nyami. Szerintem mindez undorító, de aki meg bekajálja, annak meg nyilván nem az - vitatkozni ezen fölösleges is lenne.
Jó étvágyat.

nosce 2014.03.27. 12:11:07

@XO: @frissen hullott fehér bárány:

igen egoista, ha voltál nővel tudod h ez elég nagy indoklás ha pont leszar, egyébként mondta is h használja trakit

Mók_Ica 2014.03.27. 12:11:18

@karev: ez így van :) a tartás az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenes arányban csökken :) :)
én csak az ősellenség eredetet próbáltam megtalálni :) mikor is sárlott minden hímneműt potenciális prédaként fogadott.

@kacagó görlice: röhögtem :)

Mók_Ica 2014.03.27. 12:12:52

@nosce: de trakiról is, aki csinálta ezt 5x....minden kölcsönösségtől mentesen....

nosce 2014.03.27. 12:14:42

@BKV reszelő:
jajaja, a tao azt mondja h ha iszol meg sex közben mutatod meg milyen vagy valójában :)

faszent 2014.03.27. 12:15:46

@BKV reszelő:

magadat minősíted a trágárságaiddal,

ezenkívül ha folytatod a rasszista kijelentéseidet sixx nyilván újra letilt,

sok sikert a további nicknévkereséshez

beacska 2014.03.27. 12:20:30

@nosce: már nem emlékszem, h kisfiú vagy-e-é-e v. kislány. De szerintem az nem vet egy lányra rossz fényt, ha nem ugrik rá rögtön a fiúcskák cerkájára...nehogy má' az legyen a szemére vetve, hogy még le sem feküdt vele, holott már bent vannak 2 hónapja!

jaaa, hogy Ch. megtette? akkor Ch önzetlen, mert a 3. napon beengedte Simont, Iza meg önző???

nem vagy te fiú véletlenségből? ;)

Bell a Donna 2014.03.27. 12:21:02

@XO: Osztom, amit Csárliról írtál.
Viszont hiányolom (legalább annyira részletekbemenően) annak kifejtését; miért is "Hajrá Iza!"

beacska 2014.03.27. 12:21:29

@nosce: öööö, honnan is lehet tudni, h nem gondolkodott? mert nem láttunk képeket, ahol egy felhőben bele volt írva, h "gondolk-gondolk-gondolk"?

Szentpeter 2014.03.27. 12:22:21

@XO: Szerinted, miről szól ez a játék ? ( adok gondolkodási időt )

Bell a Donna 2014.03.27. 12:24:08

@nosce: Istenbiza Teó-nak olvastam elsőre.

nosce 2014.03.27. 12:25:37

@beacska:
".nehogy má' az legyen a szemére vetve, hogy még le sem feküdt vele, holott már bent vannak 2 hónapja!"

szándékosan nem akarod érteni amit írok, nem az a baj Izával h nem fexik le hanem h használja trakit arra h kielégítse, de ő szarik rá, ha traki kimegy aludni a nyugiba vagy a fölrdre akkor visszahívja mert hiányzik neki h megujjazza úgymond, de nem ad cserébe semmit ez az egoizmus. Ch-ról meg nem írtam semmit sőt ma nem is említettem :)

karev 2014.03.27. 12:26:02

@beacska: ha igazán számítana neki Traki, észrevette volna. amúgy Sárlinak sem volt oka, hogy Izát vigye, nem is rá tette a jelet, mégis kutyázták miatta...

beacska 2014.03.27. 12:27:27

@nosce: nem hinném, h nem ad semmit :) csak nem teszik be. a múltkor pl. Viki faggatta, h hova készítik a zsepit...

nosce 2014.03.27. 12:30:16

@beacska:
pedig nem adott, végig paplan fölött volt a bal keze a másikkal a paplant húzta magára h ne lásson be a kamera nézd vissza, akkor adott először amikor utána megkérdezte h boldogok vagyunk ?

karev 2014.03.27. 12:30:34

@Lilith.Inanna: köszönöm, közben már megleltem. :)

Krétagarbó 2014.03.27. 12:30:43

@BKV reszelő: Nézd, én nem vagyok híve a letiltásnak, mint egy liberálisan gondolkozó (tudom, most köpködnek majd sokan) egyén én tényleg hiszem azt, hogy virágozzon száz virág.
Viszont az eddigi megnyilvánulásokból le kellene már esnie neked is, hogy vannak dolgok, amiket az itteni közösség (és nem a modikra gondolok) nem tűr meg, ez itt nem divat és jó lenne, ha nem is erről szólna - még egy-egy hozzászólás erejéig sem - az itteni társalgás. Én bízom benne, hogy ezt te is felfogod, és igazodsz ehhez. Persze vannak olyan fórumok és helyek, ahol ezen irányú becsípődéseidet is kibeszélheted, itt nem nagyon vannak rá vevők. Ugyanez igaz mások sértegetéseire, és az öncélú személyeskedésekre. Kár, hogy elmész ebbe az irányba, mert amúgy a témához vannak érdekes meglátásaid. Jó lenne, ha erre szorítanád a mondanivalódat ezek után.

exelensz 2014.03.27. 12:30:46

Tisztelt Olvtársak!

Szerintem közösítsétek ki ezt a mindent/jobban/tudó okostojást! Aki most éppen reszelőnek adja ki magát. Ne reagáljatok az írásaira! Mondja/írja/ a magáét , aztán ha senki nem válaszol . majd csak megunja.Ha pedig nem , akkor ír majd saját magának , az lesz csak a jó móka :)

beacska 2014.03.27. 12:33:03

@nosce: hát én azt gondolom, hogy boldogok voltak. nem kell egy nőt azért önzőnek titulálni, mert elfogadja, amit kap. sajnos, manapság a pasik kicsit elfelejtik, hogy biza' az ágyban is van előjáték, nemcsak a randizásban...szerintem...mondom én, a konzervatív családanya ;)

Szentpeter 2014.03.27. 12:36:34

nem kaptam választ... azt tudni hogy Iza kurvaanyázik, ezzel nem lehet azonosulni, hacsak nem hasonló a jellem...
Téveszme az hogy ez a SHOW-ról szól.. tehát a faszpörgetésről, és az ujjazásról.. nem, nem erről szól.. ez a játék arról szól hogy mit meg nem csinálunk 50 milláért, és hogy ez a nézőnek tetszik vagy nem..

Sárlottnak nem tudom mi a bűne, az hogy nem mászkál pucéron, és nem kurvaanyáz le senkit, ettől lenne ő anti lény ? ..de hiszen Dorka példája ragadós lehetett volna Izácskányak is, ne kurvaanyázz Izácska mert kiesel.. ezt a traki féle pettinget még megértem, mert Izácska ezt a nyereményért teszi...

Szentpeter 2014.03.27. 12:37:35

@Krétagarbó: akkor már két liberális...

Krétagarbó 2014.03.27. 12:37:47

@nosce: Ez alapján nem lehet megítélni, hogy Iza önző -e vagy sem. (Egyébként szerintem is az, bár én látom ez irányban a jellemfejlődését szépen lassan. Ha visszamegy esetleg vasárnap, ki fog hamar derülni, hogy ez most csak a párbajig tartott, vagy valós változás.)
Azért nem mérvadó, hogy ki mit ad szexuálisan a másiknak, mert ott figyelnek a kamerák. Én azt gondolom, hogy általánosságban azért az elmondható, hogy a lányokat ez a körülmény jobban zavarja stb... Szerintem teljesen másként élnék meg az első testi közeledéseket, ha nem a takaró alatt takargatva, másik 7 emberrel egy szobában kellene ezt intézniük.

Szentpeter 2014.03.27. 12:45:45

@Krétagarbó: Persze... de a lányoknak több a vesztenivalója, mert egy férfinél skalp, egy nőnél meg kurva jelző a szexuális kapcsolat mások előtt...
Szerintem a hisztis kurva szereppel nem lehet sokáig jutni... de az aljas mangalicával sem..

karev 2014.03.27. 12:50:45

@kacagó görlice: vagy adj a hátamra egy puszit.

nosce 2014.03.27. 12:52:55

@Krétagarbó:
"Azért nem mérvadó, hogy ki mit ad szexuálisan a másiknak, mert ott figyelnek a kamerák."

jó de akkor ne hívja vissza trakit a nyugiból meg a földről h megint megujjazza éjjel az ágyban, ez sztem menthetetlen, már csak azért is mert wikinek is azt mondta h használja trakit, és pontosan azt is csinálta

"Szerintem teljesen másként élnék meg az első testi közeledéseket, ha nem a takaró alatt takargatva, másik 7 emberrel egy szobában kellene ezt intézniük."

sztem kint rá se nézne trakira úgyhogy semmi ilyesmi nem történne, ezt is elmondta :)

beacska 2014.03.27. 12:53:29

@Szentpeter: mikor kurvaanyázott Iza?
Ch. volt az, aki lekurvázta konkrétan, mikor rákérdeztek, h kiről beszél (nem egyenesen, csak úgy hátulról) Dorkát és Izát. Ch. úgy vélte, a két lány egyenként több pasival volt, mint ő (kac-kac).

Iza nem kurvaanyázott, egyszer mondta Krisznek, hogy (nem tudom szó szerint, de) az anyjának mondjon ilyet, ne neki. Vagy h vele beszéljen ilyen hangon. Krisz is elismerte, h nem hangzott el a KURVA szó, Iza is elnézést kért, h elragadtatta magát....vagy volt más is???

beacska 2014.03.27. 12:56:13

@nosce: nem azért hívta vissza. sőőőt, arra senki nem tudott neki semmit mondani, hogy hát van olyan is, h nincs semmi előjáték, éppen csak beszélgetnek...erre mondták azt a többiek: 1. őket még az is zavarja 2. Zsótinál nem volt ilyen éjszaka (érdekes, nem láttunk minden alkalmat...nohááát)

Krétagarbó 2014.03.27. 12:56:50

@Szentpeter: Pontosan, csak én ezt most nem tudtam kifejteni ilyen frappánsan.

Szentpeter 2014.03.27. 12:57:23

@nosce: Izának szerintem egy gondja van Trakival... az hogy napszámos..
Iza eltartása meg embert próbáló feladat, lévén el van szállva a hölgyike..
Traki persze már nem biztos a dolgában, már mint hogy a kapcsolata Izával őszinte..
De bent minden kapcsolat sokat számit, mert a játék kurva stresszes..

karev 2014.03.27. 12:58:26

@XO: hát istenem, mindegyiknek kétszer akkora a feje. Izáé is :)

Szentpeter 2014.03.27. 13:00:35

@beacska: Most már világos... nem nézed a műsort...
Akkor persze szimpatikus Iza.. messziről.. ( röhögök )

karev 2014.03.27. 13:02:47

@Dr. Lilu: nem vetek a szemére semmit, annyira nem érdekel a dolog. :) egy nagyarcú hisztérikának tartom, hogy mire ekkora neki, azt nem tudom. :)

karev 2014.03.27. 13:04:14

@nosce: egyetértek. jól írtam? :)

Krétagarbó 2014.03.27. 13:04:49

@nosce: Nálad még nem volt olyan, hogy később jöttél rá, hogy mégis ő a nagy ő? Mindig első látásra szerelem volt a tapasztalat? Nekem nem.
Én azt az érvet sem tudom elfogadni, hogy mert a kinti életben észre sem venné. Hányan vagyunk úgy, hogy bizonyos helyzetekben találkozunk valakivel, figyelünk fel valakire, akit amúgy nem is észlelnénk.
Nekem furcsa, hogy mindenkiben alapvetően a rosszat próbáljátok (az Iza elleni drukkerek) csak meglátni, és a jó irányba történő változását figyelembe sem veszitek. Mint írtam, lehet, hogy naiv vagyok, de még szeretnék hinni. Majd hétfőtől kiderül, hogy jól tettem.e ebben az esetben. (De biztos lehetsz benne, hogy köv. hasonló esetben is inkább a pozitív dolgokat fogom meglátni:)

Ronla 2014.03.27. 13:05:55

Lesz dugás pénteken vagy szombaton éjjel.

karev 2014.03.27. 13:06:08

@nosce: nem ám, csak mikor áttették 10-re, akkor azt mondtam a kis tököm fog addig fenn maradni. :)

faszent 2014.03.27. 13:06:52

itt meg 72%-ra áll Iza,

úgy látszik attól függ az eredmény, hogy ki teszi fel a kérdést jó tudni:

www.easypolls.net/poll.html?p=5333f4cde4b0f197566ae2e5

beacska 2014.03.27. 13:07:07

@Szentpeter: :) nézem. TE vagy az, aki nem sorolsz tényeket.

ESEMÉNYEKET követelek!!! az összes többi csak bla-bla-bla

XO 2014.03.27. 13:11:05

@Bell a Donna: Nekem Iza az, aki elindult úgy, ahogy indult (még csak nem is mondanám , hogy szimpatikusan, mert nem) viszont amilyen változásokon átment és átmegy ettől egyre jobban szerethető számomra.

karev 2014.03.27. 13:12:29

@Szentpeter: én azért szeretném látni az arcát, mikor nem megy vissza. Dorkáé is vicces volt. :)

Szentpeter 2014.03.27. 13:16:04

@beacska: Mit vársz tőlem, csináljak összeállítást Izáról ? ...minek, vasárnap kiesik..

Krétagarbó 2014.03.27. 13:19:01

@Szentpeter: Olyat nem lehetne, hogy mindkettő kiesne? Milyen meglepetés lenne a villában, nem?

Ronla 2014.03.27. 13:22:44

Már kérdeztem, de eddig nem kaptam választ: nem térnek át a hetenkénti párbajra? Mintha valahol azt nyilatkozták volna, hogy májusban vége lesz a műsornak.

karev 2014.03.27. 13:24:24

@XO: ennyit vágnak be belőle. Iza sem csinál semmit azon kívül, hogy egy gimis szerelmi életét éli. kb. akkor volt ez a szint. jó, mondjuk ő még nem járta ki..

beacska 2014.03.27. 13:25:47

@Szentpeter: hát, ha mondasz vmit, nem ártana megtámasztani vmivel, mert így csak vakdalkozás. és hiteltelen...

szerintem nem esik ki, és igen, minek, hisz nem volt olyan, h kurvaanyázott volna. csak gondoltam, adok neked rá esélyt, h ne csinálj segget a szádból ;)

beacska 2014.03.27. 13:26:25

@karev: ééés? még mindig többet tesz, mint Teó és Ch együttvéve

karev 2014.03.27. 13:27:32

@Mók_Ica: az igazából csak a videó miatt volt sztem, elég vicces lett volna, ha egy ilyen bemutatkozó videó után szűlányként akarja eladni magát. :) a videót meg már sokszor megbeszéltük, hogy senkinél köze sem volt a valósághoz.

karev 2014.03.27. 13:30:59

@beacska: ha ez neked érdekes/izgalmas, oké, nekem nem az, nem vagyunk egyformák, és nyilván nem fogunk ezen összeveszni, remélem. :)

karev 2014.03.27. 13:33:02

@beacska: én még mindig azt mondom, Zsótival megtette volna hamarabb.

karev 2014.03.27. 13:34:57

@nosce: lehet, csak nem értettük. :))

XO 2014.03.27. 13:35:30

@Szentpeter: bocsi, de néha dolgoznom kell...a játék lényegének egyik fele ez, a másik, hogy meg tudod-e nyerni az embereket, hogy rád szavazzanak...ez nem abból fog összejönni, hogy mennyire vagy ügyes vagy mennyire vagy taktikus...

Más: tegye mindenki a szívére a kezét...jómagam nem tartom sem bunkónak, sem műveletlennek, sem kulturálatlannak, mégis van, hogy élő szóban bizony, a helyzettől függően csúnya szavak hagyják el a számat,. Alpáriság? Lehet....vállalom. A helyzet hozza ki belőlem? Igen. Vannak akiknél ez berögzül és azt gondolják ettől lesznek sérthetetlenek, páncélként használják, hogy védjék belső énjüket. Én Izán is ezt láttam. Viszont most valahogy ez is már alakult...még a vitái során is.

Szentpeter 2014.03.27. 13:37:27

@beacska: Nem nézed a műsort és tőlem kérsz bizonyítékot... arra hogy Iza egy idegroncs és egy kocsis reinkarnációja...

Egyébként a stílusod hasonlít Izáéra

Szentpeter 2014.03.27. 13:40:02

@XO: Mindent lehet... csak következménye van...

Tehát, miért eshetett ki Dorka Sárlottal szemben ? (...nem olyan nehéz ám, mint elsőre látszik...)

karev 2014.03.27. 13:40:46

@Krétagarbó: én azt sem értem, miért kell egy tömegszálláson matatni. én cikinek tartanám.

Krétagarbó 2014.03.27. 13:42:44

@karev: Én is. Nem is megyek tömegszállásra.

Szentpeter 2014.03.27. 13:43:00

@Krétagarbó:
"Olyat nem lehetne, hogy mindkettő kiesne? Milyen meglepetés lenne a villában, nem? "

Hát egyszerre nem, de külön-külön igen... Senki nem tud biztosat hogy ki mikor esik ki, de valakinek nyerni kell, nekem már van döntősöm...

XO 2014.03.27. 13:47:53

@Szentpeter: semmi sincs következmény nélkül...nekem Dorka nem volt szimpatikus. Azt gondolom Iza is látja már, hogy nem az a jó út (ha nem is ésszel, a szívével biztosan).

Dorka lenézte az ellenfelét, amit most Izáról nagyon nem mondanék el. (Igen, tudom, hogy mikor Dorka párbajozott ő is úgy viselkedett CH-val szemben, de én ezt a falka-effektusnak tudom be nála!)

ő-szinte 2014.03.27. 13:48:03

@özv. Baldóver Béláné: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

karev 2014.03.27. 13:48:04

@Krétagarbó: és beküldenék Ádámot meg Dávidot. :)

Krétagarbó 2014.03.27. 13:49:54

@karev: Én csak Alexára gondoltam, de nem mertem leírni elsőre. Azt hiszem, azt a nevetés még nem törlődött a memóriámból teljesen.

innovation 2014.03.27. 13:50:50

Sziasztok Hölgyek, Urak!

Én nem értem ezt a házi savazást. Most miért Csárli? Egy ostoba nulla, két mondatot nem tud elmondani.

Iza legalább kavar Krisztyánnal, meg feszkó van körülötte. Azért nézem ezt a remek, értelmiségi műsort, hogy szórakozzak. Csárlitól csak a bicska nyílik ki a zsebemben.

Vagy én nem ugyanazt a műsort nézem?

Remélem, most ez a házi savazás nem jön be és Iza marad.

Krétagarbó 2014.03.27. 13:52:12

@Szentpeter: Ha Alekosz megjelenne, addig nézném a műsort. Az ő szériáját nem bírtam nézni, miatta és VVÉva miatt leginkább.

Szentpeter 2014.03.27. 13:55:35

@Krétagarbó: Én szórakoztam rajta... és Bécitől borultam ki..
Az hogy valaki flugos mint Simon, az nálam még nem veri ki a biztosítékot.. viszont az aljas emberi tulajdonság igen...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 14:00:06

@innovation: Iza már nem tud újat mutatni. Dörgölőzött már ágyban, kanapén, nyugiban, dzsakuban és hamutálak között. Csárli visszatérése viszont újra megbolygatná a benti légkört. Talán még jobban mint múltkor.

karev 2014.03.27. 14:00:34

@Krétagarbó: igen, és a kinézete is beleégett a retinámba :)

Krétagarbó 2014.03.27. 14:01:00

@Szentpeter: Beteg embereken nem tudok szórakozni. (Alek, Éva)
Simon pedig csak játszotta az őrültet, nem sokáig volt bent, de hamar lejött, hogy betanult panelekkel operál.

karev 2014.03.27. 14:02:06

@Krétagarbó: akkor neked biztos bejönne az élet sója :)

karev 2014.03.27. 14:02:41

@Szentpeter: én meg a húgától :)

innovation 2014.03.27. 14:05:53

@én már a fény gyermeke vagyok: S hogyan? El fog tudni mondani két mondatot egyben? Affektálás nélkül?
A többiek azt képzelik, hogy jaj, Csárli mennyire erős, holott inkább csak a többiek irritálóbbak...

Krétagarbó 2014.03.27. 14:12:14

@BKV reszelő: Nézd, én igazából a te hozzászólásaidra kaptam fel először egy kicsit a fejem, mert úgy éreztem, hogy elveted a súlykot. A többi már reakció volt, ki -ki a saját vérmérséklete szerint. De tudod, aki kiáll a sarokra, az ne csodálkozzon, ha meg akarják dugni.
Minden jót!

XO 2014.03.27. 14:14:34

@Krétagarbó: :)) ezen most jóízűen (egyetértőn) mosolyogtam!

beacska 2014.03.27. 14:15:50

@Szentpeter: nem mondtam, h nem káromkodik. azt mondtam, nem kurvaanyázott. Te tényleg nem érzed a különbséget a kettő között????? szegény...

és miben hasonlít a stílusom Izáéra? jaaa, én is annyit kurvaanyázom, mint ő, igaz...pffffff...

XO 2014.03.27. 14:18:19

@beacska: ne vedd a szívedre...nem érdemes... :)

XO 2014.03.27. 14:19:46

Leteszem a munkát...mindenkinek további szép napot! Megyek élek egy kis társadalmi életet net nélkül! :)

Conchobar 2014.03.27. 14:21:15

@innovation: "Én nem értem ezt a házi savazást. Most miért Csárli? Egy ostoba nulla, két mondatot nem tud elmondani" - El tud ő, hiszen Zsófikát is sikerült elmarnia maga mellől (a pöttyös-csíkos héten). A Dorka-Sarlot párbaj előtt Sarlot volt az, akit nem-megérdemelt támadások értek az Iza-Dorka duótól, vélhetően emiatt álltak a nézők Sarlot mellé, e mellé a színtelen-szagtalan 'taktikus' mellé. Most, az Iza-Sarlot párbaj előtt már egész más a felállás. Kiderült, hogy Iza nemcsak egy egocentrikus, kiállhatatlan vitatkozó nőszemély, hanem egyúttal egy érző nő (nemcsak Krisztián, hanem Zsófika tekintetében), akit gyakran érnek igaztalan és semmivel nem indokolható támadások (Zsolti, Aurélió és Viki felől). Utóbbi időben Izának a pozitív oldala került előtérbe, Sarlot viszont megmaradt semleges színű 'taktikus'-nak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 14:23:53

@én már a fény gyermeke vagyok: ja, a múltkor is hogy megbolygatta. Csak kapkodtuk a fejünket.
És azóta is csak bolyg a villa tőle. :D

karev 2014.03.27. 14:31:58

@XO: de jó neked. szép du-t. :)

innovation 2014.03.27. 14:34:58

@Conchobar: Taktikus? Ez a nő egy napraforgó. Mindig annak ad igazat, akivel éppen beszél, ha egyáltalán megszólal.
Az tény, hogy jogtalan volt a Dorka-Iza szócsata Csárlival, de már ott mennie kellett volna ennek a nőnek. Ha színtelen-szagtalan embereket akarok látni, csak bejövök dolgozni. Ezért nem kell a show.
Iza a szememben most inkább pozitív figura, mert leadott az arcából és ez Krisznek és Pinkinek köszönhető. Viki támadásait mondjuk nem érti, nem látja át, pedig egyértelmű.
Jót tett neki ez a kapcsolat.
Viszont amikor Csárli Sájmonnal volt, akkor csak utána kullogott és mint egy kiskutya ment utána.

Szóval minden mérleg nyelve Iza felé dől (mármint maradást illetően).

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 14:36:54

@innovation: @XO: Csárli egyéni játékot játszik, a többiek nem. Krisztián Iza hátán akar felkapaszkodni, Zsóti Vikién, Aurél Teóén (erre képes bizonyíték is van) és Zsófién felváltva. Még jó hogy nem falkában támadnak. Ha Csárli megy vissza, Krisztiánnak új kapaszkodót kell keresnie. Iza nyeregben érzi magát, azt hiszi meglovagolta a helyzetet, de ráfarag mint Ádám a favágó.

Mók_Ica 2014.03.27. 14:41:52

@Krétagarbó: hehe, én ezt már tegnap a kiválasztás után javasoltam :) spec app-ot kérünk!!!

karev 2014.03.27. 14:42:31

@innovation: száz szónak is egy a vége, vasárnap úgyis kiderül.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 14:44:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Miért ne bolygatta volna? Ki fogyott legtöbbet az elmúlt 3 héten? Ki az aki olyan karcsú, hogy már csak 2D-ben lehet látni? Kinek lett kockás hasa és dévonala? Csárlinak. A többiek híznak mint disznó, ő meg lassan lefolyik a zuhanyzó leeresztőjén. És kinek kell ezt végignéznie? A másik 4 lánynak. Ez nem bolygatás?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 14:46:09

@én már a fény gyermeke vagyok: Sárlottnak már e kezdetekkor az volt a "taktikája", hogy az erős hímhez kell csapódni. Ezért szállt rá az első két napban Zsoltra, aki azért hamar közölte vele, hogy nála nem pálya és ezért szerelmesedett bele hirtelen Simonba.
S. kiesésével viszont a talaj is ki lett húzva a lába alól, mondhatni dugába dőlt az eltervezett taktikája, mert máshoz már nem tud így csapódni érthető okok miatt, viszont még (ha egyáltalán), igazán tudja, hogy mit kezdjen ezzel a helyzettel, hiába nyert már egy párbajt is. Amin sztem ő lepődött meg a legjobban.
De ezt a sikert -úgy tűnik-, nem tudta annyira se kamatoztatni, hogy ne legyen ismét kihívott, akármilyen okból is kifolyólag.

Krétagarbó 2014.03.27. 14:47:23

@én már a fény gyermeke vagyok: Jaj, ugye ez most csak vicc volt? De akkor miért nem teszel oda egy szmájlit a végére?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.27. 14:50:19

@Krétagarbó: miért, lehet, hogy ő tényleg így látja. :D Minden csak viszonyítás kérdése.

beacska 2014.03.27. 15:03:02

@én már a fény gyermeke vagyok: Ch fogyott????hül-hül...ez új...a múltkori bulihoz új ruhát kellett kérnie Teóval egyetemben, mert nem fértek bele a régibe....Ch sem fogyott, sőőőőt...

Conchobar 2014.03.27. 15:06:40

@innovation: "Viszont amikor Csárli Sájmonnal volt, akkor csak utána kullogott és mint egy kiskutya ment utána" - Érdekes dolog ez a ki használ ki kit. Iza sokáig lamentált azon, hogy nem akarja kihasználni Krisztiánt, és ennek annyi haszna lett, hogy a felületes nézőkben ez a 'kihasználás' ige megragadt. Még itt pár kommenttel föntebb is felmerül, de ott Krisztiánra mondják, hogy kihasznál. Pedig napnál is világosabb, hogy ők ketten egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatot építenek, olyat, amelyik mindkettejüknek jó. Ha úgy tetszik, mindketten kihasználják egymást. A Sarlot-Simon kapcsolat nem ilyen (volt). Az Őrültnek támadt egy ötlete, támadott, szerelmet vallott, a lány meg engedett. Nem látszott, hogy a szexen kívül mással is tudná/akarná viszonozni Simon iránta való lobogását. A legkülönösebb az volt, hogy Simon nem győzte védeni a Sarlotot, nem győzte letorkolni a Sarlotot támadókat (pl.Zsófikát), de Sarlotnak (szószerint) még az arcizma se rándult, mikor a Simon mellett kellett volna szólnia. A 'kihasználás' szó használatának nem az Iza-Krisztián, sem nem a Dorka-Zsolt pár esetében van létjogosultsága

innovation 2014.03.27. 15:14:15

@én már a fény gyermeke vagyok: Nem gondolom, hogy Krisztián Iza hátán akar belovagolni a döntőbe. Már az elejétől szimpi volt neki. Conchobar az előbb jó összefoglalta.
Ha Csárli megy vissza, akkor az nem csak nekünk lesz rossz, mert most is őt tartják bent erősnek, hanem a bent lakóknak is. Iza meg kicsit át tudná értékeltetni, hogy ki kivel is van.
Így talán Au is színt vall, s vagy kiköt Teo mellett (ami hamvába hótt dolog) vagy átnyargal Pinkire (anyám borogass).
Illetve még Vikinél lesz erős megdöbbenés, mert ő is Csárlit tartja erősnek. Izát meg csak Krisztiánnal tudja csesztetni, akibe viszont - talán - szerelmes. Vagy legalábbis bejön neki.

Szóval bárhogy számolom, nagyobb flash lenne, ha Iza menne vissza.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.27. 15:18:05

@faszent:"... holott wiki lépten-nyomon mindenkit elárul, ezt a pörgést az árulások sorában már ő maga se tudja követni, de nyilván nem is kell, mint beépített ember valamikor a vége előtt ki fog esni ahogy kell..."

Döncsük má el, hogy beépített vagy sem. Ha beépített, akkó mijjen "árulás"? Neméétem a lelkizést :(. Ha meg esenleg nem, akkó meg az egyetlen, aki jácca a játékot.

karev 2014.03.27. 15:28:06

@Conchobar: igazából már ezt is túlragoztuk ssztem. nincs ebben ennyi.

faszent 2014.03.27. 15:28:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Nem a játékosokba épített, hanem az RTL-be, az kettő. A többi szereplő felé, ő egy a játékosok közül, a többiek legfeljebb gyanakodhatnak rá, amit láthatóan újra meg újra elfelejtenek, és ugyanolyan játékosnak nézik, mint a többit. Tehát most akkor lebetűzöm: őket árulja el (nem hallottad még, hogy a beépített ember elárulja azokat, akik ellen megbízásból dolgozik titokban? lásd Peti - csak az utasításokat hajtja végre). Nyilván nem a munkaadóját árulja el, vagy ha ezt tenné, azonnal kivágnák a villából, mint m-t szni az esőbe.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 15:31:06

@innovation: Csárli 110%osan odateszi magát ha dolog van, megfogja rendesen a munka nehezebb végét. Iza csak maszatol. Szenvedés ez Krisztiánnak is, nekünk is.

faszent 2014.03.27. 15:36:16

@én már a fény gyermeke vagyok:

de hát ennél a játéknál nem az számít, hogy mennyire teszi oda magát mint jó kisúttörő, vagy kiscserkész, vagy sztahanovista, hanem hogy miközben zajlik az élet a villában, mennyire szórakoztat minket, tehát itt nem kis sztahanovistákra "fizetünk be" (azzal, hogy nézzük a reklámokat) hanem egy élvezeti cikket fogyasztunk, éppen ezért halálosan nem érdekel, hogy Ch sok filcbabát gyárt le, és ezért azon a héten ő lesz a sztahanovista munka hőse...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.27. 15:38:01

@faszent: "...Nem a játékosokba épített, hanem az RTL-be, az kettő...""...akkor most lebetúzöm..."

Apám tanárembervolt. Egyszer ment fel a lépcsőn a szomszéddal. Azt mondja, tisztára lépcsőhurutom van. Mire a szomszéd: nem jól teccik tudni, tanárúr, az légcsőhurut, nem lépcsőhurut.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 15:45:30

@faszent: Lusta állat kategóriában ott van nekünk Zsóti, nem hiszem, hogy abban bárki felvehetné vele a versenyt. Kényeskedni ott van Zsófi, vastagon leszarom kategóriában pedig Teó. Akinek ennyi kevés, az nézheti a dagonyázó Vikit. Egy sztahanovnak lennie kell.

beacska 2014.03.27. 15:46:25

@én már a fény gyermeke vagyok: Iza csak maszatol???? Iza minden játékban a legtovább bírók közt van! Ezerrel a csapatért van. CH. még a gerendáról is lemászott...marha nagy játékos!
Ez pont egy kapufa volt...bocs, résen vagyok ;)

beacska 2014.03.27. 15:48:43

@én már a fény gyermeke vagyok: CH. még sztahanovnak sem volt jó. majd bele gebedt a nagy bábkészítésbe, oszt ő volt mindig az utsó.
Iza meg fej fej mellett volt Zsófikával a karkötő készítésben.
Attól, h Ch majd meg szakad szóban, az még egyáltalán nem biztos, hogy az is ;)

karev 2014.03.27. 15:57:31

@beacska: csak a sulit nem bírta.

beacska 2014.03.27. 15:59:36

@karev: miért nem? volt egy csomó piros pontja. már, ha Izáról van szó...

Mók_Ica 2014.03.27. 15:59:42

ha már itt alekoszt emlegettük... én majd csak otthon tudom megnézni a videót, remélem vicces :)
www.hir24.hu/bulvar/2014/03/27/ilyen-harcmuvesz-a-pocakos-alekosz/

XO 2014.03.27. 16:00:57

@Mók_Ica: ...lesz...kell a népnek! :D

karev 2014.03.27. 16:03:49

@beacska: hátőő...én az igazira gondoltam, bár gonosz megjegyzés volt, elismerem.

Avanivi 2014.03.27. 16:05:53

@én már a fény gyermeke vagyok: elfelejtetted :) Viki te ganééééé !

nosce 2014.03.27. 16:29:26

@Mók_Ica:
na ennyit Iza javuló jelleméről meg érzelmi mélységéről, ad sexet ha a retek ezzel felszopja a párbajon,

faszent 2014.03.27. 16:37:19

Azt lenne érdekes tudni, hogy hánynak van az itt hozzászólók közül "szavazati joga", magyarul ki jelentkezett le szavazni (ki töltötte le az appot, hozzáteszem én még nem), ez csak olyan szempontból érdekes, hogy itt nyomatjuk, de nem biztos, hogy mérvadóak vagyunk, ha nem "megyünk" szavazni, tehát lehet, hogy csak beszélünk bele a levegőbe.

nosce 2014.03.27. 16:41:56

@faszent:
elvileg a Hummer által kreált szavazás mindig jól adta a végeredményt és elég pontosan is

Mók_Ica 2014.03.27. 16:45:01

@nosce: beácska írta, asszem, hogy az lenne az igazi, ha azt ígérné meg, hogyha visszamegy, akkor lesz eksön :)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dikk neked is, úgymond :)

nosce 2014.03.27. 16:52:54

@Mók_Ica:
sztem az igazi az lenne ha azt igérné h a szerkik a nyugiban megreszelhetik ha visszakerül :)

exelensz 2014.03.27. 16:58:33

@Krétagarbó: Remélem tartja a szavát és lelép , a kis rublikájába bevés nekem/nekünk/ egy jó nagy karót :) Minden jót ráspoly!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 17:08:58

@Avanivi: Azt sosem felejtem el. A dagonya alapesetben 63% víz, 22 dzsuva, és 15 gané. Ha Viki is benne van akkor 2% víz, 22 dzsuva, és 76 gané.

faszent 2014.03.27. 17:17:16

most Izának drukkolok, de ha ő visszamegy a villába akkor utána már Zsófikának, mert szeretném, ha mindenki kiborulna, hogy egy ilyen édes, nevetős rajzfilmfigura nyer, bár sajna au már annyira elhúzott, annyi hívet gyűjtött be, hogy őt szinte lehetetlen leverni...

www.valovilag.hu/versenyzok/1649

nosce 2014.03.27. 17:35:30

@Krétagarbó:
jó esetben ha nem áll ki akkor is meg akarják dugni :)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.27. 17:50:11

Egyfolytában az jár a fejemben,ami a hsz-ek között is többször feltűnt:
Vikit mi a fészkes fenéért nem merik kihívni??
Szerintem a gusztustalan,hazug,szarkavaró stílusa miatt,még Teo ellen is kiesne.
Mint vitapartner a párbajon,kellemetlen,de mint ellenfél,szerintem harmatgyenge.
Ott bent a parányi agyukkal nem jutnak soha erre a következtetésre :)
Csak mondom,dikk :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 17:55:49

@Admiral_General_Aladeen: sztem, vikkancs nem olyan napi 24-ben, mint amilyennek mutizzák.

ő-szinte 2014.03.27. 17:57:22

@faszent: az a szörnyű, hogy én egyiknek sem adnám szívesen a nyereményt :-/////

özv. Baldóver Béláné 2014.03.27. 18:12:15

Lelkecskéim!

Most akkor emondom, hogy bekerűtem a vellába! Irigykednek, mi?

Takarítóbrigádot szervesztek, és pájázni köllött. Én beírtam, hogy már úgymond Augiász istállóját is lerendesztem, erre fölvettek. Öten lettünk, a brigádvezető amúgy ojan vót, mint a Viki. Gondúhattyák, hogy ez mit jelentett.

Mentünk vóna befele, de odakinn mindenféle szponzorok ólálkottak, és mindenkinek konkrétan sapkát nyomtak a fejibe. Vót, akinek ojan jutott, mint Zsolti keresztlányának a bugyogója, de én egy nagyon szépet kaptam. Gondútam, Zalán, az onokám örül majd neki. Nem tudom, mér vót a sapkaosztás, talán mi is adásba vótunk?

De lófaszt se kap az onokám, mer kifelé visszaszedték a zösszes sapót.

Többféle gecizés, meg minden, megmondom őszintén, fegyvert kerestek, de eccercsak mégis bennvótunk. Ott láttam sixx urat is, Dr Liluval rendeszkettek valamit. Köszöntem, de nem fogatták. Hattyák.

A takarittás idejére a villalakókat bezárták ety ketrecbe. Tuggyák, mint a majmok boy gólyában. Jé, tudok angolul!

Hogy ott mivót, úristen! Az alvilágot súrolta az állam! Má maga a szag! Most má ehiszem, hogy egyik-másik egész nap csak fingorászik.

Csak másfélliteres petypalackbul több, mint ezret szettünk össze. Tuggyák, amiket mindig visznek magukkal, és a lekfontosabb tárgyallások közepette is belepöknek egyet-egyet. Krisztiján még akközben is pök legalább hármat, miközben Izaurának szerelmet vall.

Ezután ciánozni kesztünk. De gondossan ám, a villalakók ketrecét például letakartuk egy nagy nájlonnal, hogy védgyük őket.
.
.
.
Meg köll szakítanom az írást, mer rendőrök gyüttek értem…

XO 2014.03.27. 18:23:09

@özv. Baldóver Béláné: Na, kennek akko' mán a fele se tréfa! :D

nosce 2014.03.27. 18:25:21

@Mók_Ica:
vv4-t nyerte nem a vv5-t

Kan Csóka 2014.03.27. 18:28:18

TEgnap nem vót online ?

nosce 2014.03.27. 18:30:55

@özv. Baldóver Béláné:
manci néni miért nem vitte be Zalánkát a zonokáját a vellába. Ha sokat ácsorgott vóna ott még villalakónak nézik mint Tejót

ő-szinte 2014.03.27. 18:33:52

@özv. Baldóver Béláné: hátttt, államtitkokat így kifecsegni... :-DDDDDDDDDDDDDD
most mehetünk majd kiszabadítani Manci nénit meg írhattyuk a 12 pontot, pedig már kurvára nincsen 15-e :-DDDD

ő-szinte 2014.03.27. 18:47:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Zalánka velem van, a casting óta nem bírom levakarni... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 18:54:12

@ő-szinte: levagyol maradva, az csak egy aleterego, Zalánka Mókicáé és az enyém. Mi adunk lehetőséget, szüzessége elvesztésére :)

Jó, Mókicáéra is.

nemszázas 2014.03.27. 18:55:49

@Admiral_General_Aladeen: "Ott bent a parányi agyukkal nem jutnak soha erre a következtetésre :)"
Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon is fel fogják fogni, hogy mire épül egy ilyen műsor, mire szavaznak a nézők, és kiknek a kezét fogja az Rtl a párbajok előtt.
VV Éva döntős lett annak idején, pedig ő sem volt jobb semmivel Vikinél, sőt.

LittlePurple 2014.03.27. 19:13:26

sziasztok!

@Mók_Ica: ezzel csak az a gond, hogy a hetek óta végletekig elnyújtott iza-trak saga, már rohadtul unalmas!
Ez már nézővonzóbb történés lenne, de nem sok esélyt látok abban, hogy megvalósulhatna:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/harmas-szexre-csabitja-aureliot-teo-2244047

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 19:15:13

@Szentpeter: csi21, láttam, h beácskának csaptad a szelet, orvoshiányra van szükséged :D

@Szőrös,a szúrós: mármint egészen pontosan? :D

@LittlePurple: szióka

egyemakisszíved 2014.03.27. 19:16:57

@beacska: Ezt meg honnan vetted? Iza rühellte a karkötőkészítést, mondta is munka közben, hogy szarul van, és hogy ezért nem akar rendes melót vállalni. Kérdezte is Zsófit, hogy tud annyi karkötőt csinálni. Sárlottot meg mennyiségben igaz, Viki megverte, de azért, mert rondán dolgozott, bazi nagy öltésekkel, nem zavarta, hogy csúnya lesz, amit csinál, aztán meg csalt.

Szentpeter 2014.03.27. 19:20:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Téves az infód.... Beácskával nem eszünk egy tányérból...
Összekevertem a cipőtöket, ennyike..

nosce 2014.03.27. 19:21:58

@LittlePurple:
beszállhatna Iza harmadiknak úgyis smacizott már Aurélióval, na az odabaszna :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 19:22:35

@Szentpeter: láttam ám, nő vagyok, igazam van :)))))))))))))))))))) (küddtem választ, nem jött reakció legutóbb)

Admiral_General_Aladeen 2014.03.27. 19:23:34

@Dr. Lilu:A te álláspontod,helytálló lehetne,90-es villalakó IQ fölött. De csak rájuk kell nèzni.... ;)

Szentpeter 2014.03.27. 19:26:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mindent nem adok ám ki...

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 19:28:30

Ponttal, vagy anelkul,;rok mask gep mindjart,ezangol

Szentpeter 2014.03.27. 19:30:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ...hogy kicsavarj, és eldobj ? ( mosolygok ) meg hát egy nő nem szeret osztozni, én Icát is kedvelem...

XO 2014.03.27. 19:34:36

@nosce: szerintem CH-nak több tapasztalata van ebben :DD

Szentpeter 2014.03.27. 19:37:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ....most ezt elképzeltem.... mondjuk egyszer ki lehet csavarni..

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.27. 19:38:40

@Admiral_General_Aladeen: Ez az egész IQ olyan régi valami, szerintem pletyka és mendemonda az egész. Én másban hiszek nem az IQban.

LittlePurple 2014.03.27. 19:42:07

Az onlányban zsóti-iza-trak kint bagóztak, iza mondja zsótinak, hogy "azér szép amúgy, dorka most biztos tapsol"..."mer?" -kérdi zsóti..."hát amellé az ember mellé álltál, aki kiejtette"- röhög iza..."ez egy egyéni játék"-bölcselkedik zsóti..."kicsit vicces" poénkodna iza..."hát hidd el hogy dorkának ennél sokkal több gondja van"-komolykodik zsóti...hát tudom, csak gondoltam, hogy egy kicsit vicces"- mondja iza...majd kínos csend...pár perc hallgatás után zsóti és trak inkább vissza rakja a jakuzzi tetejét :)
tehát zsóti sárlik mögé állt :)

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 19:46:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Kezdjük, még mindig tetszel, te vagy nekem a nagy..olyan betü nincs is...
Az elöbb egy idegen laptoppal ismerkedtem...eredmény látszik..pedig dadogok angolul...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 19:52:58

@Szentpeter: csak egyszer? :D Az régen rossz :)

@Szőrös,a szúrós: mit csinálsz te az idegen laptoppal, Kedves? :D

XO 2014.03.27. 19:53:24

@LittlePurple: Zsóti egy sz*r alak...nem vártam tőle többet!

Szőrös,a szúrós 2014.03.27. 19:54:17

@LittlePurple: Szia Bíborka, még picit dolgozok, aztán minden figyelmem tiétek.
Miről írjak?

Mók_Ica 2014.03.27. 19:58:04

jó estét :) immár itthonról :)

LittlePurple 2014.03.27. 19:59:34

@XO: ez mindig is így volt :)

nosce 2014.03.27. 20:00:27

@XO:
lehet :), de az Iza hármas traki miatt lenne igazán izgalmas, hamar megtalálná a böllér kést :)

Mók_Ica 2014.03.27. 20:03:34

@Szentpeter: :) teee, csélcsap, egész háremet gyűjtesz lassan :) (mosolygok)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: @LittlePurple: @XO: @Szőrös,a szúrós: sziasztok :)

XO 2014.03.27. 20:06:20

@Mók_Ica: Neked is szép estét! :)

XO 2014.03.27. 20:07:07

@nosce: az véres lenne, nem izgalmas!

XO 2014.03.27. 20:07:53

@LittlePurple: hát ezen most besírtam!! :DDDD

LittlePurple 2014.03.27. 20:11:17

@XO: @nosce: valaki a vérre izgul fel!!! ;)

XO 2014.03.27. 20:12:25

@LittlePurple: én maradok inkább a romantikánál :DDD

Mók_Ica 2014.03.27. 20:21:15

@Lilith.Inanna: szia Lilike :)

szóljatok légyszi, ha van új posztcsi :)

ő-szinte 2014.03.27. 20:21:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az tök mindegy ha utánam lohol :-DDDDDDDDDD
mondom, nem bírom levakarni a casting óta Zalánt :-S :-DDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 20:24:02

@ő-szinte: de te nem csinálhatsz vele semmit, mert a nagyanyja ránk testálta :D

@Lilith.Inanna: halihó

Lilith.Inanna 2014.03.27. 20:27:50

@ő-szinte: Esetleg egy dörzskefe vagy egy beretFa segíthet megoldani Zalánka leválását. :D Nem bírtam kihagyni. :D
Szia,látom már jól vagy. :)

Mók_Ica 2014.03.27. 20:30:11

@Lilith.Inanna: vagy egy 40 cm-s kés? ;))))

Lilith.Inanna 2014.03.27. 20:34:34

@Mók_Ica: Ó bakker, elsőre más ugrott be arról a fránya 40 cm-ről. :D ( volt valami bálnás story , asszem @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: emlegette) Kés sem rossz. :)))

Mók_Ica 2014.03.27. 20:35:54

@Lilith.Inanna: ez a fránya fantázia.... ;)

Lilith.Inanna 2014.03.27. 20:38:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bizony, valami rémlik.De nincs jelentősége. :)

XO 2014.03.27. 20:41:10

Oooo légyszi, tartsatok ébren....

faszent 2014.03.27. 20:42:03

@LittlePurple:

Húú... szegény Dorka, ezek után biztos rá fognak kérdezni erre nála is, és majd kénytelen lesz ugyanazt felelni, amit a zsolt, mert hogy nézne ki az, ha zsolt ellen beszélne, szóval felteszem el fogja ismételni, hogy "hát ez egy egyéni játék", de azért biztos vagyok benne, hogy piszok dühös lesz legbelül a zsótikára, csak méltóságán aluli lenne, beszélni erről.

De igaza van Izának, ez tényleg kínos, viszont fura, hogy zsolt ezt nem érzi és segget csinál a szájából meg mindenből. Remélem valami adekvátan "méltatlan" módon fog kiesni azután, hogy végigtespedi a villát (a kis török has- és csípejmozgást kivéve). Klasszikus lusta macho, aki ül a tv előtt a sörrel a kezében, és az asszonka mindent a segge alá nyom.

Gondoljátok meg proletárok! Vagyis fontold meg Dorka! Megértem, hogy becsületből megvárod, míg ki nem megy a villából, de utána ejtsd ízibe, ha csak nem akarsz takarítónéni lenni zsótika mellett életed végéig, ahogy most aurélió, aki főz, mos takarít rá, de zsóti még egy nyomorult cigit is sajnál tőle... Dorka, most nagyon figyelj és tanulj! Több ilyen alkalom már nem lesz az életedben. vagy most megtanulod, vagy soha.

LittlePurple 2014.03.27. 20:52:23

@faszent: teljesen igazad van, de a hsz-d utolsó részében egy kicsit tévedtél, mert Aurélio "nem főz, mos takarít rá" hanem a villamester trak kettejükre osztotta a konyha takarítását, azaz Auréliora és zsótira! De ahogy te is írtad, annyira b..szottul velejéig lusta, tohonya a zsóti, hogy a munka többségét Aurélio csinálja. A zsóti heréjére előbb nő szőcsing, mint pl:elmosogasson...Már ennek a zsótinak kijárna jó néhány szívlapát! :/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.27. 20:54:45

@XO: talán jó lett volna a másikban nem megelőzni egy századdal :D

candyperfumegirl 2014.03.27. 20:58:44

@faszent: semmi nem áll tőlem távolabb, mint hogy bunkó Zsótit védjem, de ő azzal egyáltalán nem csinál segget a szájából azzal, hogy az a Sárlikot támogatja, akivel mostanában tök jóban van, ahelyett az Iza helyett, akit bevallottam rühell, és meg akar tőle szabadulni, sőt rá is tette a jelét. Dorka mint szempont itt egyáltalán nem kerül képbe.

faszent 2014.03.27. 21:13:56

@LittlePurple:

tudom, hogy kettejükre osztották a konyhát, pontosabban Au elvállalta és zsóti meg aszondta nem ígér semmit. Ebből lett az, hogy Au főz most takarít rá, miközben zsóti még azt a cigit is sajnálja AU-tól, amit amúgy Zsófikától nyúlt le...

@candyperfumegirl:

jó, majd kérdezzük meg kamerák nélkül Dorkát, hogy az hogy esik neki, hogy szívszerelme azt nőt támogatja, aki őt kiejtette.... inkább Izának nem kell képbe kerülnie, felejtsük el egy pillanatra Izát, csak önmagában az, hogy zsótika "feledékenyen" Ch mellé állt közvetlenül azután, hogy az kiejtette a barátnőjét, irdatlan gáz... ez még akkor is így van, ha Dorkának ez mindegy, bár ezt erősen kétlem. Az igazság az, hogy Zsótika nem egy jellemgyár és kész.

ő-szinte 2014.03.27. 22:08:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én nem is akarok :-DDDDD
ércsed már meg, hogy ŐŐŐ van RÁM kattanva :-DDDDDDDDDDDDDDD :-O

@Lilith.Inanna: jahh, van egy kölcsibe ? ;-))))
igen, köcce :-)
süti beállítások módosítása