Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x73 - Csöcsrázás és vaginaborotválás

2014. március 26. 06:45 - sixx

Screen Shot 2014-03-26 at 5.10.23.png

Lilu celebrálja ezt a misét fekete-fehérben, és itt ragadom meg az alkalmat hogy elnézést kérjek a tegnap esti felszopó elmaradásáért, van az úgy, hogy a hogyvoltíró besokall, és összeesik, majd a műsorra felocsúdik, de két perc után sírógörcs rázza egész testében, és képtelen nézni, ahogy egy szakállas kispesti autószerelő rázza a seggét kínai piacos hastáncos-jelmezben. Mindez nem Lilu láttán jutott eszembe, még mielőtt.

Villamesterség

Traktoros igyekezne gatyába rázni a villát, már amennyire ez lehetséges, de hiába mondja az előre összerakott kis székfoglalóláját, mindenki szarik a fejire, csak KokkIza nézi csillogó szemekkel az ő kis Kukorica Jánoskáját. Pedig Traktoros két hétig lesz villamester, ha jól értem, ez nettó szopás, az meg méginkább, hogy 501 folyamatosan pofázik. A meló elosztása nem egyszerű, mert ezek a nyomorultak inkább laknak nyakig érő szarban és mocsokban, mint hogy megfogjanak egy kibaszott seprűt, és tíz perc alatt felseperjék a Zsóti által csak hatalmasnak titulált udvart. (Voltam bent a villában, picsányi az egész.)

A szponzorsapka viselete erre a hétre érte el azt a szintet, hogy őszintén a pokolba kívánjam azt a marketingest, aki kitalálta a viseletét, A LAKÁSBAN NEM HORDANAK SAPKÁT CSAK A HIPSZTEREK, Zsóti meg ennek az antitézise. Na mindegy, menjünk tovább. Debil úgy gondolja, megkavarja a szart egy kicsit és beszól KokkIzának a kihívást illetően: Zsótit úgysem mered kivinni, és ebből lesz egy kis repedtfazékhangon előadott vinnyogás. (Közben a tévében éppen egy mexikói szappanopera megy, és Armandó most tudja meg, hogy a csaj, akit tegnap megdugott, AIDS-beteg. Nagyon izgalmas.)

Kemény dió - könnyű préda

Mivel kihívás lesz, jön a szokásos, ki a menő / ki nem az játék, a vella népe megmondja a szemibe a többieknek, hogy kit tart erősnek és gyengének. (Az AIDS-beteg lányt a pasi le akarja lőni. MIndez a drog miatt van, csak mondom.) A megmondás hosszan tart és semmi meglepő, mulatságos vagy váratlan benne, a lakók odabent semmit nem tudnak arról, idekint hogyan látjuk őket, így 501 lett az akit semmiképpen nem javasolnak KokkIzának ellenfélnek és Zsóti meg Pink az, aki ellen szerintük esélye van. Az ingyenesvalóvilágalkalmazás szavazói viszont 52 százalékban 501-et vinnék ki KokkIza helyében, és semmiképpen nem Zsótit vagy Pinket. Na, majd meglátjuk.

Screen Shot 2014-03-26 at 5.25.07.png

Hastánc 1

Jönnek a nők és rázzák, ki jobban, ki szarabbul. 501 praxisában lehetett egy ilyen kanyar is (dubajozás?), mert egész otthonosan mozog a jelmezben, Viki egy pólót vett a jelmez alá, de aztán csak felhúzza a hasáról, viszont maga a mutatvány nem egy nagy kaland. (A tévében Charlie Sheen monopolyzik Lisa Kudrow-val, Jóbarátok megy. Éppen mindketten kanyarósak.)

Ez egy rémálom volt. (Viki)

Pink jön, és úgy kipakolja az árut, mintha címlapfotózás utáni vadászatra indulna egy belvárosi lebujban, igen, lesz róla animgif a végén, tessék kibírni addig.

A seggedet rázd, ne a melledet! (Zsóti)
Olyan alakja van, hogy az botrány, ritmusérzék nulla. De a cici miatt jár pár pont. (Zsóti)

Bugyitlan lassan indul, de a végére úgy berázza a seggét, kis híján leszakad róla a csörgős öv, és van pina- és seggsimogatás is. KokkIza láthatóan zavarban van, ott ül a pasija a kanapén, neki meg a seggét kéne ráznia még két faszi előtt. Nem is tudja, hogyan kell, kicsit illegeti magát, aztán kijelenti, hogy nem megy, oszt annyi. Debil kimegy mellé, hogy mutassa hogy kell, de hiába.

Ez szinte az egyetlen olyan tánc, amiről fogalmam sincs, hogy kell. (KokkIza)

Traktoros szerint ha KokkIza, akit ő csak BébiBogyónak hív, mindent belead, mindenkinek csorgott volna a nyála. (Ross tengerésznek öltözött, és úgy csábítja el Rachelt. Romantikus.) És sajnálta, hogy a csaja ennyire befeszült. A sorrend: 501, Bugyitlan, Pink, Viki, KokkIza. 501 olyan boldog, mintha megnyerte volna a Miss Baktalórántháza versenyt, KokkIza meg kiborul, mert miért pont ne ezen borulna ki. Traktoros vigasztalja. És akkor az animgifek:

Untitled_3.gif Untitled1_2.gif

Hastánc 2

A faszik jönnek. Debil élvezi és rázza. Nem azt, a seggét, és NEM VESZI ELŐ A FARKÁT, döbbenet. Zsóti, mint minden ilyen feladatot, ezt is nagyon élvezi és úgy rázza a seggét, mint egy nő sem. Traktoros meg befeszül, és egy fura, helybenfutással kombinált ugrálást ad elő. A sorrend: Zsóti, Debil, Traktoros. Nem borul ki senki. Ha soha többé nem hallom azt ahogy faszik derekán csörög valami, már az is késő lenne.

Reggelig tudtam volna nyomatni. (Zsóti)

Vacsora - zuhany

A vacsorát 501 és Zsóti nyerte, keleti jelleggel. Földön ülnek, esznek. Ennyit ér a dolog nagyjából.

Dikk, ez mi? (501)

A cigiskanapén KokkIza és Traktoros évődik egymással, smár, cigi, smár, cigi, KokkIza rámászik Traktorosra, akinek a dereka kiakad a nagy súlytól. Nem én mondtam! Aztán felkapja a hátára a csajt, és guggol vele, amit KokkIza nagyon élvez, mert kihozza belőle a kislányt. Mindez szigorúan a villa falain belül persze, mert amint kiesik KokkIza, örökre elfelejti Traktorost. Az erőemelés után spormozás jönne, de KokkIza erre alkalmatlan, így Traktoros megemeli, és mindezt azért, hogy elterelje a figyelmét a párbajról. Traktoros egy nagyon jólelkű kölyök, és így, hogy Gyúrós Jóska nem nyerhet, mindenképpen neki drukkolok, már csak a hajdúsági kötődés kapcsán is. A mutatványok után KokkIza bemegy tusolni és közben Vikivel beszélget, a párbeszéd közben KokkIza a pináját mossa/vakarja/epilálja, és elárulja, hogy ha lesz búcsúéjszaka, akkor megdugja Krisztiánt. Mutatom képekben:

Page_1.jpg

Page_2.jpg

Page_3.jpg

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XO 2014.03.26. 11:08:41

@candyperfumegirl: ezt elmondta Teónak és vikinek is...és akárhányszor mondta én mindig őszintének találtam!

faszent 2014.03.26. 11:09:57

@candyperfumegirl:

Blikk és egyéb alpári lapok a példányszámeladásra építik a mondanivalójukat, vicces, hogy ennek értelmében minden pont fordítva tálalnak, mint várható lenne, Iza barátainak tetszik Krisztián és elfogadnák, és nem jut eszükbe, hogy csak használja Izát, hogy érdekessé tegye magát, Krisztián barátai viszont rögtön vádaskodnak, Izát támadják. Az igazság viszont a turbékpár között zajlik, be vannak zárva egy házba és vonzódnak egymáshoz, olyan sok tennivalójuk az evésen és cigizésen és meztelenkedésen kívül amúgy nincsen.

karev 2014.03.26. 11:12:47

@candyperfumegirl: de ha a "jóbarátai" fikázzák miatta, akkor majd nem kell neki.

Morcz 2014.03.26. 11:14:55

Sziasztok!

Valaki összefoglalná az on-t a teaparty elejétől mert odáig bírtam nézni.
Ja és hajrá Iza!!!! :D

chloep 2014.03.26. 11:23:59

Na úgy látszik Sári csemetéjének lesz majd kivel játszania a homokozóban mert Iza is úgy kb 4-5 hónapos terhesnek néz ki.....

Lilith.Inanna 2014.03.26. 11:38:33

@Morcz: Én is csak addig láttam,utána már nem volt on. :)

XO 2014.03.26. 11:42:41

@Lilith.Inanna: azért én kíváncsi lettem volna, hogy Traki besértődött-e azon amit Iza mondott illetve ki hova rakta a bízom-nem bízom táblát (bár azért Iza hozzátette, hogy vele olyan dolgokat oszt meg, amit senki mással!)

candyperfumegirl 2014.03.26. 11:55:51

@faszent: mit csinálhat bent Teó, hogy nem tartják őt gyenge játékosnak? Vagy a konfliktusmentesség farvizén kényelmesen elevickélve a többiek egyszerűen megfeledkeznek róla?

candyperfumegirl 2014.03.26. 11:57:45

@Lilith.Inanna: aki nem csak aktuális szexpartner volt, hanem az akkori barátnője. Így még szebb a dolog, ezt Krisz is megjegyezte.

XO 2014.03.26. 12:05:31

@Lilith.Inanna: nekem az egészből az tetszett, hogy kik azok akik csak hallgatták a többieket...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.26. 12:32:30

@Szentpeter:
Látod ebben igazad van, és itt jön le, hogy Iza jobban járt Krisszel, mint Dorka Zsolttal.
Zsolt kimaxolja a seggfejség fogalmát, rá nem lehet számítani, lusta mint az állat, elmondása szerint otthon is a szemétdombon él, és ő ezen nem fog változtatni, mert ez a menő kispesten.
Dorkával való kapcsolata nem lesz hosszútávú.
Viszont Krisz csak akkor seggfej mikor be van szittyózva.
Ezért mondom hogy Zsoltit nyugodtan kiviheti Iza, én magasról lexarom hogy anno rárepült Zsoltira mikor Dorkával járt, többet elmond Zsolti hogy viselkedik a másikkal, pl Au szopatása, meg Zsófika hergelése.....egy köcsög a szentem, ne már ellavírozzon a döntőig párbaj nélkül .

karev 2014.03.26. 12:50:08

@Farmotorosgiliszta: Zsolti tényleg egy kis genyó.

dRm 2014.03.26. 12:57:33

@faszent: es amellett, hogy Teo milyen színes egyéniség, még hihetetlenül jo alakja is van.

dRm 2014.03.26. 12:58:53

@Krétagarbó: félnek tőle. Egyértelmű.

dRm 2014.03.26. 13:02:10

@faszent: osszefergesedtek. Meg persze egy szintet is képviselnek.

mézescsók 2014.03.26. 13:06:10

Hogy most Iza párbajozik, az rendben van, de azért könyörgöm, jöjjön már meg az esze ott bent valakinek, hogy párbaj nélkül ne lehessen ellavírozni a döntőig és rakják a jeleket azokra, akik még nem voltak.
Teót szerintem Au tartja benn, illetve miatta nem tesznek rá a többiek, ami kész röhej, mert a csaj nagyon gáznak tartja Debilt. Amikor elmesélte neki az álmát, olyan kelletlen volt a feje, hogy leírni nem lehet és úgy általában olyan az arckifejezése, mintha utálatos képet látna a zsidó templomban, ami pedig nincs is. Izával, Sárlottal jó viszonyban van, a többivel meg nem konfrontál és ez elég is, hogy elsasszézzon a döntőig.
Zsófika kinti megitéléséről sokat nem tudunk, de az emberek általában szeretik az állatokat és a gyerekeket. Zsófika értelmi szintje ez utóbbiakkal egy szinten van. Sok pasi nyilván a nyálát csorgatja a kebleire, bár tegnap este meginogtam, hogy valódiak-e (Ádámnak a jacuzziban azt mondta, hogy igen), mert annyira mereven álltak, ahogy felpolcolni nem lehet. Természettől meg nem nagyon lehet ilyen.Hogy Ő Viki pártfogoltja, ezt tudjuk, de azért ne lehessen már más farvizén eljutni a főnyereményig! Egyébként sem tudna mit kezdeni vele. Autóban ült-e már? Hisz étteremben sem volt még! És különben is, aki kétségbeesik egy zacskótól, amiben ruhák vannak...
Zsolt pedig már régen megérett egy párbajra. Szerintem Őt a nagy pofája tartja benn. Ha az apposoknak egy ilyen fazon kell, akkor belátom, megérdemli a győzelmet és nem írok róla több rosszat.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.26. 13:20:48

@mézescsók: Ha jól hallottam az éjszakai dógokat, a pasik nem a nyálukat csorgatják Zsófi kebleire.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.26. 13:30:03

@mézescsók:
Szerintem is Teo kb annyira színes mint a fekete-fehér tv-n a monoszkóp.
Lehet őt még Zsófika is kint hagyná a véres p*tsába :)
Zsoltinak már régen megérett, múltkor úgy hangoztatta, hogy menne már párbajra....azt közben leesett hogy a végéig is ellavíroz, mert fosik tőle az egész bagázs, inkább még döglik pár hetet a babzsákba,annyit még kibír a havi 1 misiért,meg a lakásért,meg az Ibizai nyaralásért ahol tai kurvák kényeztetik majd a makkját édes -savanyú mártással.....

candyperfumegirl 2014.03.26. 13:32:27

@mézescsók: érdekes, hogy olyan emberek nem kapnak soha kiválasztó jeleket, akiknek pedig már nagyon érik, hogy kizavarják őket. Zsóti és Viki? Ennyire be vannak szarva tőlük a többiek, vagy ennyire vakok? Erről a csapatról mindkettőt el tudom képzelni.

XO 2014.03.26. 13:35:18

@candyperfumegirl: simán beveszik a Zsóti mennyire erős mácsó és viki a szarkeverő taktika (szerintem inkább tragika) dumát, mint ahogy azt is, hogy viki soha nem hagyja ki Au 79-ét!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.26. 13:39:08

@candyperfumegirl:
Viki már volt párbajon, tőle azért foschnak.
Igaz a páva Dávidkát hagyta kint ,aki kb egy hetet töltött bent :)
Szerintem most Zsoltinak reszelnének ha megmerné húzni Iza a lépést, nem igen tudna érvelni, a riportban is csak makog baszki.
Iza elhajtaná a vérbe :)))))))))))))))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.26. 13:40:10

@Farmotorosgiliszta: Szerintem jól csinálja Teo. 70 napig seprűzött az udvaron, most kezd el játszani. 2 hét múlva leszedi Krisztián Izáról, vagy Izát Krisztiánról, ez nem csak többesélyes, de szórakoztató is lesz. Főleg ha Aurélt beveszik harmadiknak. Komoly eséllyel pályázik a 4. helyre Aurél, Iza és Trakker mögött.

Wreath 2014.03.26. 13:57:34

@Farmotorosgiliszta: Én is azt várom, hogy Zsótit vigye. Vagy Wikit. Ha kettőjük közül választ, leszedem az appot. (Csuri.) De télleg! :)

mézescsók 2014.03.26. 14:11:24

@én már a fény gyermeke vagyok: El nem tudom képzelni , hogy akkor mit. Tejet? Vagy csak annyit segíts, hogy legalább valami olyasmi?
@Farmotorosgiliszta: Az, hogy Zsóti párbajozni akar, már akkor kamu volt. Azóta nem is hangoztatja. Jó szöveg volt, hogy demonstálja, mennyire látni akarja a barátait, családját, és persze főleg Dorkát. Ennek akkor lett volna valami igazságmagva, ha mérhetetlen nagy szerelmében kint akart volna maradni. De nem akart, akkor nem az eleve vesztesnek ígérkező Ádámot kérte volna meg, hogy vigye ki, hanem rávette volna a barátait, hogy rakják rá a jeleket. A többi - megerősítés - megint csak duma. Illetve annyiban nem az, hogy valamiféle jelzést kap, hogy van-e akkora tábora, hogy esélyes a célfotóra vagy nem.
Nagy durranás lenne, ha Őt hívná ki Iza, ráadásul meg is tudná okolni, eleget mocskolja Zsóti, de sajnos nem fogja. Vagy nem hiszem.
@candyperfumegirl: Mind a kettő? Beszartak és vakok. Az egésznek az az oka, hogy ők ketten ott bent valamiféle frontot alkotnak és együtt elég szemetek és elég nagy pofájúak ahhoz, hogy szivassák a többieket. Ha ezt veszem alapul. akkor viszont a többiek meg is érdemlik, hogy így járjanak. Charlotte sajnos nem elég szerethető. Ő elég jól kiismerte szerintem mindkettőt (nem véletlenül: idősebb, mint a többi - 28? éves - , valamivel több emberismerete van), értelmes is (más kérdés az idegesítő mimikája), elég erős is (az egyetlen, aki erős ellenfél ellen jött vissza), ezért vele sikeresen lehetne valamilyen eredményes taktikát kidolgozni Viki és Zsolt ellen. Viszont Teón kívül mással nem nagyon van jóban.

Krétagarbó 2014.03.26. 14:12:14

@én már a fény gyermeke vagyok: Ezen én is meglepődtem, de hát alamuszi nyuszi nagyot ugrik, ugye. Zsófika azt taglalta az onlányban, hogy ő bizony szereti a durva szexet, kifejezetten imádja, ha közben húzzák a haját és ha pofozzák:)

Morcz 2014.03.26. 14:12:16

@Farmotorosgiliszta: "egy köcsög a szentem, ne már ellavírozzon a döntőig párbaj nélkül ."

Egyetértek.

Közben összeszedtem milyen előnyökkel jár ha Iza az alábbiakat viszi ki:
Viki: vége a szarkavarásnak és a rossz hangulatnak, felszabadultabbak lesznek a lakók, mivel T34 mkk képes a jó hangulatot lenullázni, bár a tegnapi onlineban írtó trágár lett ő is a nyugiszobában.
Teo: egy tujával kevesebb, bár mintha kezdene megéletdni. Tegnap kivételesen jól nézett ki.
elvesztése esetén irtó jó lesz nézni Au kínjait.
Zsóti: egy hergelő paraszttal kevesebb, továábá lásd még a Teónál írtakat.
Charlotte: Nincs többé "Szia/puszillak Simooooon!" és bamba tekintet a kanapén ülve. :)))
Zsófika: neki jót tenne a kiesés mert kiszabadulna a rózsaszín burokból. Néha elgondolkodom, hogy tényleg léteznek lányok akik ennyire hülyék?

mézescsók 2014.03.26. 14:12:28

Ja, a tippem ma estére: Izabella Charlotte-ot hívja ki és nem jön vissza. Mármint Iza.

Morcz 2014.03.26. 14:15:37

@mézescsók: Igazából az kellene hogy a két "ősellenség" (Iza&Charlotte) tisztázzák a konfliktusaikat, és szövetkezzenek, na ettől leesne a hármak pofája, főleg ha ma Viki vagy Zsolt lesz a kihívott (én is remélem,hogy valamelyik a kettő közül)

Morcz 2014.03.26. 14:16:49

@mézescsók: remélem nem jön be a tipped, mert Iza színesebb egyéniség mint Charlotte. :)

faszent 2014.03.26. 14:17:01

@Wreath:

Zsótit nem fogja, mert túl sok már a lány a villában, plusz szerintem Dorka miatt sem, akivel barátnőként váltak el, és ez vele szemben lenne egy ellenséges gesztus,

wikit pedig nem látja, hogy milyen aljas vele, mert Iza szerintem egy nagyon anyás lány, ezért alapból jóhiszemű a többi emberrel, nagyon megbízhat a saját anyjában, és ezt a bizalmat vetíti ki alapból a legtöbb emberre, ezért aztán totál vak wikire is, akire szeretne érzelmileg támaszkodni... hát nagy pech, hogy wiki egy igazi komplexusos, hazudós blöff tank, aki úgy kompenzál, hogy másokat bullyzik.

XO 2014.03.26. 14:18:44

@mézescsók: én csak annyit mondok: Hajrá Iza! (őt várom vissza, bárkit is válasszon!)

Conchobar 2014.03.26. 14:20:15

@candyperfumegirl: "Ennyire be vannak szarva tőlük a többiek, vagy ennyire vakok? Erről a csapatról mindkettőt el tudom képzelni" - Nem ártana átgondolni azt, hogy mi mennyire lennénk vakok, ha köztük lennénk, ha nem mutatná meg az RTL az összes történést, az összes zártkörű beszélgetést. Pl. Iza nem tud arról, hogy a triumvirátus összeesküdött ellene, így aztán tartja a jóviszonyt Vikivel. A másik dolog az, hogy magamutogatókkal, a főszereplőkkel, a minden lében kanál szereplőkkel szemben a többiek háttérbe szorulnak, ennélfogva automatikusan erősebbnek fogják őket érezni. Nemigen van a villa lakói között olyan, aki megpróbálná komolyan elemezni azt, hogy a villalakók megnyilvánulásai milyen hatást válthat ki a szavazókból (hiszen akkor talán már rég a politika, és nem a VV szereplői lennének)

Krétagarbó 2014.03.26. 14:20:54

Érdekes volt ez a beszélgetés a szexről, bár elég undorító dolog így kiadni ország világ előtt a viselt dolgokat. AU-ról lejött, mekkora kamugép, gondolom volt pár hódítása, de szerintem este a fele sem igaz játékot játszotta. Vikiről pedig kiderült, hogy jól gondoljuk azt, hogy az érzelmi élete sivár. De erről ő is tehet, sőt.
Zsóti: ezt a pisilős történetet én úgy értettem, hogy nem közvetlenül a szex után történt, hanem fürödtek a kádban, persze ez így is, úgy is undorító. Látszik egyébként, hogy mennyire éretlenek mentálisan, ahogy az egész témához viszonyultak.

Kiben bízol-kiben nem játék: AU rárakta Vikire a "nem bízom benne" jelet, láthatóan Vikinek ez egészen rosszul esett, és Zsótiban bízik meg a legjobban. Szerinte nyugiszobás beszélgetéseket Zsóti még nem adott tovább másnak. Majd akkor lepődik meg AU, ha a nagy barátja szépen hátba szúrja.

XO 2014.03.26. 14:22:40

Remélem ma este is közvetítitek a történéseket, mert pár napja már csak erre tudok támaszkodni stream híján.. :/

XO 2014.03.26. 14:25:03

@Krétagarbó:
Zsóti: azért én is kibeszéltelek már a hátad mögött
Au: Jóvan Zsótikám, de azért az mégsem olyan vót (vagy valami hasonlót reagált rá!)

Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.03.26. 14:26:27

csak 100+ komment? nagy a lemorzsinkalodas :)

Krétagarbó 2014.03.26. 14:26:36

@Conchobar: Azért minden háttérinfó nélkül sem mondanék már el Iza helyében dolgokat Vikinek úgy, hogy többször átvert azzal a technikával, hogy tudom, hogy ez vagy az volt, mert a másik már elmondta, majd kiderült rá 2 percre, hogy csak átbasztak a palánkon. Hány ilyennek kell történnie, hogy Iza rájöjjön, nem Viki az, aki az anyját pótolja. (Ebben a mamapótlékban lehet valami, Iza láthatóan felnéz Vikire, tanácsért megy hozzá sokszor stb...)

Krétagarbó 2014.03.26. 14:28:21

@XO: Nagyon ragaszkodik valamiért hozzá, nem értem. Idealizálja, pedig AU Traki barátságával jobban járna. És Traki sem lenne ellene, sőt.

XO 2014.03.26. 14:30:26

@Krétagarbó: lehet nála meg Pápát helyettesíti Zsóti?

Krétagarbó 2014.03.26. 14:38:14

@XO: Ha azt nem is, inkább egy idősebb testvért. Pedig ráfarag Zsótival, előbb utóbb.

Wreath 2014.03.26. 14:48:39

@faszent: Hát azért ott a tüske Izában, Durci ide, vagy oda - mellesleg én róla és a baráccságukról már teljesen megfeledkeztem... :) Lehet, hogy ezt is számításba veszi, de remélem, hogy nem. Elsősorban Zsóti kihívásban reménykedek, Wikit nem hiszem, hogy bevállalná, meg nagyon igaz lehet, amit mondasz. Pont ezért ócska annyira Wiki, hogy totál sz@rba veszi őt/őket.

karev 2014.03.26. 14:53:46

@Wreath: Dorka megvédte egyszer is Izát, mikor Zsóti kutyázta? nem emlékszem, ettől még lehet.

Conchobar 2014.03.26. 15:05:24

@Krétagarbó: "Hány ilyennek kell történnie, hogy Iza rájöjjön, nem Viki az, aki az anyját pótolja" - Mert hány ilyen történt már? Másrészt, miért hisszük azt, hogy Iza egy magábaforduló, szörnyen szemérmes nőszemély, aki így, hogy kitudódott Krisztián elélvezése, mostmár majd szégyenében bujdosni fog? Mert, ha nem hisszük, akkor el kell fogadnunk, hogy igazából az ő szemszögéből semmi súlyosan negatív nem történt, annyi csak, hogy Viki ebben a menetben kicselezte. Ne keverjük már Izát Zsófikával, Iza csak hallgatóságnak használja Vikit (meg olykor Teót)

mézescsók 2014.03.26. 15:07:16

@Morcz: Kb. ilyesmire utaltam, amikor azt írtam, hogy szövetkezni lehetne Viki és Zsolt ellen. Au-t azért nem említettem, mert bárki, bármikor, bármire befolyásolni tudja. Általában ráfázik, de ez legyen az Ő baja.
Izabella tényleg érdekesebb személyiség, de azért rendesen rombolta a kezdetben nem olyan rossz képet az elmúlt két hónapban. Annak ellenére nem az indulása volt rossz, hogy már az első nap coming outolt, ha erre az esetre is lehet mondani, mert bevallotta a modellkedést, amiről kint nem az a vélemény, hogy az ott előforduló lányok hótiszta erkölcsűek. Elmondta a kábszerezést, az intézetet, hogy nincs érettségije, beszélt a pasikról, akik előfordultak az életében. Nem is csoda, hogy a Blikk sem tudott összeszedni semmi olyan múltbéli disznóságot, ami az előző Vv-kben a szenzációt jelentette. Kezdetben a népszerűségi szavazásokon rendszerint elől volt, sőt, előfordult, hogy a csajok közül a legnépszerűbb volt. De akkor jöttek az ordibálások, majdnem mindenkivel. Hol igaza volt, hol nem, de semmiképpen sem jól kezelte a konfliktusait. Aztán jött a románc Krisztiánnal, ami annyi hullámvölgyet megért már, hogy szerintem egy néző sem tudja megmondani, hogy most őszinte-e vagy sem. Nem biztos, hogy ez a pár nap szerelmetes hangulat elég volt a váltáshoz. Szóval mostanában a szavazásokon nem volt túl jó a megitélése.

Szerintem sok minden függ attól, hogy kit választ. Pl. a cukika Zsófika ellen nem biztos, hogy visszajönne, mert olyan kis butuska, ártatlanka, aranyoska - a bejövetelekor írtam: a rózsaszín 50 árnyalata. Ha egy olyat választ, aki itt kint közutálatnak örvend, akkor nagyot is nyerhet akár, de ne csapjon be bennünket: egy dolog, hogy mi, akik itt kommentelünk, kit nem bírunk és kit az apposok. Néha azon gondolkozom, ha másik fórumba nézek, hogy nem ugyanazt a műsort látom.
@XO: Nekem meg tkp. mindegy, de ha akarod, akkor drukkolok veled, bár megjegyzem, eddig 50 %-ban jöttek vissza azok, akiket vártam (Au és Charlotte -, a Krisz-Laci párbaj érdektelen volt, Viki győzelmének kifejezetten nem örültem). Vasárnapig szólj, ha ez rossz ómen.

candyperfumegirl 2014.03.26. 15:15:38

@Conchobar: ha valaki úgy áskálódik ellenem, mint Viki Iza ellen, és ezt többször is volt alkalmam a saját bőrömön érezni, azt azért észreveszem. Persze a globális képet nem látják, mindenki csak azt érzékeli, ami vele történik, de Viki már kb. mindenkivel volt aljas, mégsem jelölik meg soha, én csak ezt nem értettem.

Conchobar 2014.03.26. 15:30:13

@candyperfumegirl: "ha valaki úgy áskálódik ellenem, mint Viki Iza ellen, és ezt többször is volt alkalmam a saját bőrömön érezni, azt azért észreveszem" - Melyik volt az az eset, mikor Iza szembesült Viki áskálódásával? Másrészt, miért hiszed azt, hogy te könnyen tudnál szakítani egy olyan személlyel, aki valamilyen fontos igényedet kielégíti. Merthát nem a szél sodorta ám egymás közelébe Izát és Vikit

Krétagarbó 2014.03.26. 15:32:51

@Conchobar: Nyilván nem látok bele Iza lelkecskéjébe, de az tény, hogy már kétszer legalább (amit látni engedtek a szerkik) kiszedett ilyen olyan csavarral intim dolgokat belőle, olyanokat, amelyekről Iza láthatóan nem akart beszélni. (Hogy csak úgy csinált volna, mintha nem akarna ezekről beszélni, valójában alig várta, hogy Viki kiszedje ezeket a dolgokat belőle, ezt sem te, sem én innen nem fogjuk tudni, én csak feltételezem, hogy nem ez volt a helyzet.)
Még AU is pontosan látja, hogy Viki az, akiben nem lehet megbízni, gondolom akkor talán a többiekben is felmerülhetett már ez.

Admiral_General_Aladeen 2014.03.26. 15:33:43

Végignézve a műsort,egyből szemet szúrt,hogy Lilunak hová tűnt a melle???
Teo már végre kezdett nőalakot ölteni a hastáncos műsornál.Az a hosszú haj...áá...imádom a hosszú hajú csajokat...kivéve Izát,mert azzal a kétszínű hajjal kikészít,olyan ronda.Ki találta ki,hogy ez így jól néz ki??
Jópár divatdiktátort száműznék valami lakatlan szigetre!
Zsófika is egész jó volt MELLESLEG! :))

@LittlePurple :
Úgy látom,te is bealudtál a tegnapi műsoron,nem csak én ;)
Ezt abból gondolom,hogy nem tudom elképzelni hogy csak egy szívlapáttal illetnéd Vikit a tegnapi adás után! ;)
Én már akkor adtam volna neki egyet,mikor Csárlikámat kezdte volna rátukmálni Izára-hogy őt vigye ki. Sunyi módon ki akarja rakni Csárlit a villából,ez nálam dupla szívlapát!!

Krétagarbó 2014.03.26. 15:34:44

@Conchobar: Én nem látom azt a nagy közelséget mostanában. Régebben igen, hallgatott rá, tanácsot kért tőle, de én úgy érzékelem, hogy a csíkos-pöttyös hét óta azért sokat lazult a kapcsolatuk. Igaz, Iza szempontjából nem eleget.

Conchobar 2014.03.26. 15:38:21

@karev: "Dorka megvédte egyszer is Izát, mikor Zsóti kutyázta? nem emlékszem, ettől még lehet" - Azt a személyt, aki a vita hevében odaáll üvöltözve 5 cm-re a vitapartner arcába, mint valami kiképző őrmester, azt a személyt hiba lenne olyannak látni, mint aki rászorul a megvédésre, vagy aki igényli a megvédést. A Krisztián is elmondta a monológjában, ha 3-an 4-en támadnák, az már más eset lenne. Mindezekkel a Dorka is tisztában lehetett, ráérezhetett

candyperfumegirl 2014.03.26. 15:39:04

Új videó a vv oldalon. Azt hiszem, nem volt itt besértődés a ki kiben nem bízik meg játék után. :)

Krétagarbó 2014.03.26. 15:41:30

@Conchobar: Ami még lemaradt, hogy a kiválasztásnál rátette a jelet Izára. Én ezen azért meglepődtem, igaz, Iza állítása szerint nem. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy egy kicsit sem esett neki rosszul ez Vikitől, figyelemmel arra, hogy mekkora nagy barátságban voltak ők anno, és hogyan segítette Vikit, amikor ő párbajozott. Iza akkor mindent beleadott Viki mellett, ez olyan régen volt?

Krétagarbó 2014.03.26. 15:45:30

@candyperfumegirl: Nem tudtam megnézni, még nem múltam el 18:)))

Conchobar 2014.03.26. 15:48:25

@Krétagarbó: " Régebben igen, hallgatott rá, tanácsot kért tőle" - Most is, ebben az adásban is 'kért tanácsot'. Hogy hallgatott volna rá, én olyan esetre nem emlékszek. Nem tudom, hogy az neked miből jön, hogy ez az Iza egy tanácstalankodó és irányítható nőszemély lenne. A tanácskéréssel ez az Iza igazából nem tanácsot kér ám, hanem hallgatóságot, szereplést, hogy vele foglalkozzanak. A tanácskérésnek kevés ember tud ellenállni

Krétagarbó 2014.03.26. 15:53:37

@Conchobar: Nem tudom, én sokkal elveszettebbnek, bizonytalanabbnak látom Izát ezek szerint, mint te. Én úgy gondolom, hogy a kamaszkori elhajlások, intézeti múlt miatt felhúzott egy falat, ami mögött azonban egy igencsak labilis személyiség áll. Az önzőségei, a sokszor ordenáré vitakultúrája egyfajta védekezés volt, de alapvetően egy sebezhető, és (többször bebizonyította) alapvetően jószívű és naiv kislány.

mézescsók 2014.03.26. 15:53:51

@Krétagarbó: @Conchobar: Egy ilyen viszonylag hosszan tartó bezárt közösségben mindenkinek kell valaki, akivel megoszthatja a dolgait, különben beletébolyodna. Nem fontos ehhez, hogy a másik egy anyafigura legyen, lehet barátnő, akár szerelmes is. Viki erre alkalmasnak látszott, mert egyrészt nagyszerűen hazudik, másrészt nagy dumás, nem buta, amellett határozott egyéniség, mellé lehet csapódni, valamiféle védelem érzetét képes kelteni.
Az agyam ott áll meg, hogy amikor már számtalanszor bebizonyosodott, hogy kavar és veszekedéseket provokál, akkor miért nem óvatosabbak vele szemben. Pl:: hányszor szított veszekedést Krisztiánék között? Ezt a srác tudja is, mert nem egyszer a szemére vetette. Vagy pl. Au, amikor megdumálták, hogy kire tesznek jelet valami benti szavazásnál, de Viki nem tette ki a pöttyöcskét, még említette is, hogy azt hittem, rosszul hallok, jól bent hagytál a szarban. Vagy ugyancsak Ő, akit baromságra és gusztustalanságra vesz rá Zsolttal (betonkeveréses tánc imitálása), és amiből ugyancsak Au jön ki rosszul, mert megkapja a maga lelkifröccsét Trakitól. Egyébként teljesen jogosan, mert senki sem tudhatja ott bent, hogy Izabellának adott helyen nem elég-e egy cerka (bocs). Vagy: hányszor alakult már meg a triumvirátus? másodszor?harmadszor? Még sorolhatnám, de ha ennyi tapasztalat nem elég, akkor bárki megérdemli, hogy pofára essen.
Amúgy Traki barátairól is meg van a véleményem. Pont jókor nyilatkoznak a bulvárnak. Ha így is gondolják, nem nekik kell barátkozniuk a lánnyal, ha esetleg lenne valami itt kint, ami nem valószínű, mert a villaszerelmek nem tartósak. A másik: Traki a románc nélkül elég semmilyen ott bent a villában, kivéve, ha kést ragad. Ha Izabella kint marad, akkor jó eséllyel az egyik legközelebbi kiválasztott Ő lesz.Van rá egy fogadásom, hogy még Teó is tovább bent maradhat párbaj nélkül, mint Krisztián. A haveroknak, tehát ha azt akarnák, hogy győzzön a barátjuk, akkor villámgyorsan applikálniuk kellene, ha még nem tették meg és Iza mellett nyomni a gombot.

Conchobar 2014.03.26. 15:55:49

@Krétagarbó: "Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy egy kicsit sem esett neki rosszul ez Vikitől, figyelemmel arra, hogy mekkora nagy barátságban voltak ők anno" - Hogy eshetett volna rosszul, mikor mozinézéskor Iza éppen azokat hergelte, azokkal került konfliktusba, akik később rátették a jelet. Viki, Zsolt és Aurélió jelét Iza gondolhatja a mozis nap következményének, a mozis nap elfedi előle az összeesküvés feltételezését

Krétagarbó 2014.03.26. 16:01:51

@Conchobar: Ez a mozinézéses indok akkora kamu, hogy nem hiszem el, hogy ezt bárki komolyan gondolná akár bent is. Még Zsóti is láthatóan zavarba jött, amikor azt magyarázta, hogy azért önző Iza, mert megzavarta őket a mozinézésben.
Pont azok, akiket Iza "megzavart", csináltak már ennél ezerszer nagyobb stikliket (csak a fogkefére gondolj) minden jelentősebb következmény nélkül.
Izát szét kell szedni Traktorostól, mert ez a bimbózó szerelem (és most tök mindegy, hogy igaz vagy csak taktika) bizony súlyos szavazatokat jelent mindkettő mellett.

XO 2014.03.26. 16:04:43

@candyperfumegirl: én is úgy látom...vagy ez ott az "engedszex" :))))

XO 2014.03.26. 16:08:43

Valaki a múltkor hiányolta a jacuzzit...hát,tegnap Zsóti fejtegette Trakinak, hogy van rajta valami lámpa és azt hitték eddig, hogy csak akkor lehet használni, ha az világít....a tegnapi nagy felfedezés: a lámpának köze nincs ehhez! :D

Krétagarbó 2014.03.26. 16:12:53

@Conchobar: De egyébként félre ne érts, nem vagyok Iza drukker. Maximum akkor izgatna a vasárnapi párbaj eredménye, ha Vikit vinné ki. De szerintem Csárlit viszi, és hogy kettejük közül melyik jön vissza, nekem nagyjából hótmindegy...

XO 2014.03.26. 16:13:18

@Krétagarbó: az a figyelmeztetés csak azért van rajta, hogy mindenki megnézze a videót :DDDD

Krétagarbó 2014.03.26. 16:13:50

@XO: Boldogok a lelki szegények...

Léptem, sziasztok!

candyperfumegirl 2014.03.26. 16:16:13

@mézescsók: ahogy én kivettem, ez onnan indult, hogy az elején még Viki mintha lökdöste volna őket egymás felé, még a "tetszesz nekem" időszakban. Iza ezért is vele osztotta meg az első csókot is, mert akkor még úgy tűnt, mintha Viki piszkálgatná őket, hogy történjen már valami.

mézescsók 2014.03.26. 16:30:21

@XO: Megdumáltuk . MMKK, hajrá Izabella bébibogyó! Ha jól választ, egye fene, applikálok is.
A jacuzzi lámpájánál elakadt a szavam. Azt hittem, az eddigieket nem lehet überelni. DE.
@candyperfumegirl: Igy volt. Egyszer Iza valamilyen olyasmin nevetgélt Vikivel, hogy nem is érti, de neki mintha tetszene Krisz. A karja. Viki meg rohant Trakihoz, hogy tetszel Izának, menj rá, mert kapható. Ez még az előtt volt, hogy szerelmes verset kellett írni és Krisz múzsája Izabella volt. Nem választotta, kapta.Aztán lám, mi lett belőle.

ő-szinte 2014.03.26. 16:30:41

szóval megint nem történt semmi a vellában , megnyugodtam
úgymond

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 16:33:24

@Jürgen.: megnéztem a szavazás állását ("kit küldenél vissza...").
Tudom, hogy ez ennek a szavazásnak semmi jelentősége, de totálisan érthetetlen számomra, hogy miért Sárlott vezet.
Mondjuk én bárkivel szemben Sárlottot küldeném haza, de jelen esetben Izával összevetve, utóbbi sokkal izgalmasabb, pontosabban mozgalmasabb szereplő, mint ő.

A múltkor akkora füstje volt párbaj előtt, mint mikor a Balatonnál égetik a nádat télen, de ahogy visszajött, jól vissza is parázslott a tunya seggnövesztésbe...

kacagó görlice 2014.03.26. 16:34:27

Párbajozni megy az Iza,
Vikit kéne kihívnia,
s kint hagyni, ja.

De félő, hogy nem ezt teszi.
Döntését egy ország lesi.
Jujj, de izgi!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 16:35:43

@ő-szinte: hát nem sok minden... bár én rendszerint elalszom még az öfik előtt, de abból amiket van szerencsém megnézni, sajnos meg kell állapítanom, hogy sose hittem volna, hogy egyszer még nosztalgiával gondolok Verára v. Évára. :D

Señor Mosquito 2014.03.26. 16:44:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Nem a színészek rosszabbak. Csak egy kicsit. Inkább a rendezés, de az nagyon.

Conchobar 2014.03.26. 16:44:52

@Krétagarbó: "ÉNem tudom, én sokkal elveszettebbnek, bizonytalanabbnak látom Izát ezek szerint, mint te." - Krisztiánra valami olyasmi van írva (tetoválva), hogy ami (nehézség) nem pusztít el, az megerősít. Meg Izára is ez van írva, csak őrá nem tetoválásként. Mindamellett, én is azon villalakók között tartom számon, akikben inkább a pozitív jellemvonások dominálnak,

Conchobar 2014.03.26. 16:57:03

@Krétagarbó: "Ez a mozinézéses indok akkora kamu, hogy nem hiszem el, hogy ezt bárki komolyan gondolná akár bent is" - Látva a hármast összeesküdni, úgy könnyű megállapítani a kamuságot. Viszont a mozinézéses szereplésünk után, meg azután, hogy Viki ellen volt valaha egy Dávid-féle összeesküvés, úgy nagyon nehéz feltételezni, hogy most is egy összeesküvésről van szó. Ami meg a vasárnapi jelrakáskor történt indoklásokat illeti, azt szereplőként érzékelhetjük, hogy nem az igazi okokat mondják, de ennél nagyobb fény nem tudhat gyúlni

XO 2014.03.26. 17:00:35

@mézescsók: Oooo én arról a versről lemaradoztam valaha....ide vele rögvest ki tud rá linket adni! :D

XO 2014.03.26. 17:01:54

@kacagó görlice: minden elismerésem az írónak! (Au után szabadon, aki szerint az író neki írta ezt a verset!) :D

mézescsók 2014.03.26. 17:35:09

@XO: Megkeresem, de nem most rögtön, mert családi életet élek. Különben bűnrossz alkotások születtek, de ez nem hiba. Más sem tud verset írni, aztán mégis..., ráadásul "elhivatottságból".

XO 2014.03.26. 17:36:52

@mézescsók: jajjj, de adósod leszek akkor :) Kösziiii

egyemakisszíved 2014.03.26. 17:56:32

Ezek a beste villalakók már megint Sárlott ellen ármánykodnak, ki akarják túrni a villából. Bent erősnek hiszik Vikit és Zsoltot, mégsem jelölték őket kemény diónak. Lehetővé teszik Izának, hogy még ha őt hívja is ki, a bentiek szerinti bátor választásnak tűnjön, pedig szinte biztos, hogy a rá jelet tevők közül mindenki Sárlit tartja a leggyengébbnek. Remélem megint jól pofára esnek.

faszent 2014.03.26. 18:58:29

előszavazás

poll.pollcode.com/19494643

Szőrös,a szúrós 2014.03.26. 19:16:35

Kommentszám az vérszegény
Ki lesz itt ma a legény?
Lesz Izának bátorsága?
Tódult vér a pinájába?

"Ismertség az már vagyon
Ezeket mind itt hagyom
Chárlit viszem, üsse kő
Lehet ő a nagymenő?!?!"

kacagó görlice 2014.03.26. 19:45:31

@Szőrös,a szúrós:

A pinámba sok a vér
Krisztiánom sokat ér
Vikit viszem, s kint hagyom
Visszajövök én nagyon.

0xFFFF 2014.03.26. 19:58:55

@kacagó görlice: Hát ez...mindent elmond. Rólad is, mint első számú kritikusról. Gratulálok hozzá! :D

faszent 2014.03.26. 20:08:57

nem értem a szavazást, 137-ből öt fővel többen szavaznak CH-ra mint Izára?

Lehet, hogy azért nem értem, mert nem láttam a Villashow elejét, és pont azon a napon kapcsolódtam be, mikor a helyes szőke csajt megverte a Charlott,

már azt se értettem, nem tudtam megfejteni, mert így első látványra a szőke (Dorka) annyival szimpatikusabb, igazibb karakter volt... mi az amiről lemaradtam, hogy ennyire nem értem Charlott népszerűségét? Mit csinált az elején, amit én nem láttam, hogy így a nézők kegyeibe férkőzött, mert nekem se azon a párbajon nem volt valami nagy etwasz, se azóta...

Nyilván velem van a probléma, csak nem látok rá.... de ha valaki volna oly jó és felvilágosítana...

én csak egy túlartikuláló, nagyon affekta, nagyon erőlködő, és kicsit közönséges, semmilyen nőt látok benne, szóval nem értem...

faszent 2014.03.26. 20:12:30

Ch riportszobás szerepléseitől egyenesen kiver a víz,

oké, van olyan riportszobás szereplés, amelyben Iza is affektált, de a legtöbben meg kifejezetten őszinte és szimpatikus volt, szóval nem értem, továbbra se értem Ch népszerűségét, ha a fene fenét eszik se...

0xFFFF 2014.03.26. 20:16:14

@faszent: dorka vs. sárlik : itt nem sárlik nyert, hanem dorka vesztett. Főleg a párbaj előtti viselkedésével...plusz dorka+zsótti nem volt érdekes, tehát...

Krétagarbó 2014.03.26. 20:16:39

@faszent: Van másik poszt egyébként.
Sárlik-Dorka párbajt Dorka szúrta el, a párbaj hetén túlzásba vitte (illetve Zsótival és Izával vitték) Sári ellen az utálatot. Lekezelően bánt vele, és a csapata meg volt győződve arról, hogy csakis Dorka nyerhet. Egyszóval Sáriból mártírt csináltak, ennyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 20:16:48

@faszent: pont ezekre a kérdésekre próbálok én is válaszokat találni. :)

Lilith.Inanna 2014.03.26. 20:38:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Értékelném, ha a mai öfiben leadnák Au,Zsóti,Viki szexuális élménybeszámolóját .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.26. 20:50:40

@Lilith.Inanna: nem láttam az éjjelit -már az öfin is elaludtam-, de ahogy visszaolvastam a kommentek erről szóló részét, hát nem hiszem, hogy meglepi a nézőket ezzel az rtl.

ő-szinte 2014.03.26. 20:53:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én sem..., de ezen inkább már sírok mint röhögök :-/ :-((((((((

faszent 2014.03.26. 21:21:35

@Krétagarbó:

a facebookon semmi jele Ch népszerűségének, viszont azt simán elképzelhetőnek tartom, hogy Simon ideszervezi a barátait, hogy Charlira szavazzanak,

de akkor is furcsa, viszont ha Simonnak neki a párbajon is megszervezni Ch szavazóit, akkor lőttek Izának, amit roppant mód sajnálnék...

karev 2014.03.27. 07:56:58

@Conchobar: de attól még mondhatta volna a tolójának, hogy drágám, fszparaszt vagy. :)
süti beállítások módosítása