Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6859-6860 - Balázs jó útra tér

2014. március 26. 15:00 - julie0812

Balázs hiába esedezik Lindának, ígéri, hogy mostantól jófiú lesz, a kis vörös nem gondolja meg magát a zárdába vonulással kapcsolatban. Luca biznisze nagyon pörög és ezt Timike nem bírja elviselni. Vilibá kornyikálásától szenved az ország. Elérkezik végre a műtét napja, lehet izgulni Petiért (és ha valaki nagyon akar, akkor Balázsért is.)

1.jpg

Balázs egyedül ücsörög a parkban, teljesen magába száll a Lindával való beszélgetés után. Nem izgatja magát túlságosan a műtét miatt, Julinak sem veszi fel a telefont, inkább hazamegy. Az udvaron összefut az apjával és azt mondja neki, hogy nem akar olyan gerinctelen féreg lenni, mint ő, mert így mindenki utálja. Nocsak, még a végén ő is szentnek áll.

2.jpg

Lucától annyi alízos pólót rendeltek, hogy csak na, Timikét meg eszi a penész, már sárgul az a rusnya feje az irigységtől. Még az anyja is beszól neki, miután szarik rá, hogy kinyissa az ajtót Lucának: Hogy lehetsz ilyen bunkó? Alíz már gondolatban el is költötte Luca várható bevételét, de KicsiSzabi leállítja, mondván, hogy az a kislány pénze. Meggyőzi a szöszit, hogy csináljanak már végre egy céget a kiscsajnak, természetesen Nóra segítségével. A ház ügyvédje persze szívesen vállalja.

Vilibá rendesen felkapja a vizet, amikor Bözsi és Gizike elmondják neki a jáksós sztorit. Ő meg még autogramot akart kérni tőle az udvaron, de Jáksó menekült, ahogy tudott. Bözsike szánja-bánja az egészet, de Gizi felhívja kedvenc celebünket és még egyszer megígérteti vele, hogy mindenképp leadja a felvételt a műsorában.

3.jpg

Nóra azt javasolja, hogy alapítsanak egy Bt-t Lucának, de mivel kiskorú, valaki más neve alatt kell futnia a dolognak. Alíz lelkesen ajánlkozik, de KicsiSzabinak van annyi esze, hogy ne bízza az IQ bajnokra a céget. Luca megvigasztalja anyucit, a pólókon szereplő okosságok úgyis tőle származnak, úgyhogy lehet ő a kreatív igazgató. Alíznak nagyon tetszik ez a hangzatos pozíció.

4.jpg

Petiék még mindig nem indultak el a kórházba, mert Balázsra várnak. Peti poénkodik azon, hogy Balázs mégse akarja odaadni a csontvelőjét, Julit meg majd szétveti az ideg. Közben betoppan az emlegetett szamár, a többiek indulhatnak is, csak ő még dob egy sárgát. Atikám követi minden mozdulatát, nehogy már lehúzza magát a vécén és ne adjon velőt. Balázs Attila szeme láttára széttépi a szerződést az üzletrész átruházásáról, Atikám szeme résnyire szűkül.

6.jpg

Ezt a számító kis dög Timikét annyira fel tudnám pofozni, de tényleg. NonStop Ádinál bejelentkezik mert Ádám ígért neki pár képet a blogjához. Luca felajánlja neki, hogy ad még pár alízos pólót, de Timikének esze ágában sincs azokban pózolni, Lucának úgyis sokkal több követője van, mint neki. Luca meg jófejséből megemlíti a kis divatdiktátor blogját a saját oldalán és így kétszer annyian olvassák, ezután persze már a nyakába ugrik a kis troll, te vagy a legjobb barátnőm!

5.jpg

Vilibáék tűkön ülve várják, hogy végre halhassák a rádióban Vilibá szerzeményét. Jáksó be is harangozza a fantasztikus produkciót, reklám után tessék kagylózni. El is kezdődik a remek muzsika, majd pár másodperc után Jáksó közli a hallgatókkal, hogy természetesen ez csak vicc volt, és őt kényszerítették arra, hogy ezt lejátssza, úgyhogy Vilibá felejtős. A többiek lemerevednek de Vilibá teli torokból hahotázni kezd, nagyon tetszett neki a poén. Haha.

7.jpg

Linda, aki nem szerelmes Balázsba, egy padon ülve pityereg. A nővér, aki úgy látszik, mindig a sarkában van, sejti a bömbölés okát és megkérdezi Lindát, hogy biztos, hogy még mindig apáca akar-e lenni. Közben Balázst és Petit végre betolják a műtőbe, előtte még elköszönnek egymástól: a túloldalon találkozunk!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása