Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 242. - A 40 éves szűz célba ért

2014. március 23. 14:57 - Zirowe

Nagy a hepaj a háciendán, hiszen ma térnek vissza a külföldi kalandoktól megviselt „hőseink”. Legjobban Cincu izgul, hiszen már napok óta viszket az a bizonyosa, amint meghallja ura morgását, azonnal elé is rohan, mint egy hűséges kiskutyus. De nincs idő ünneplésre, mert délután „koncert”, Laller pedig még mindig másnapos. Amikor ezt megtudja Berényi, eléggé kiakad, főleg, hogy Pumi még rókázik is egy keveset, de sebaj, ő profi, valahogy majd gatyába rázza a srácot. És tényleg, megint felejthetetlenre sikeredik a 240es koncert, jöhet a bájcsevegés a rajongókkal. Az egyik kiscsaj nagyon nagy boci szemekkel bámul a hányásszagú Lallerra, mert bejön neki a sztárgyerek, ezért innen már csak pár mondat egy esti randi lebeszélése.

01.jpg

Pumi rettentő izgatott lett a dolgok eme váratlan fordulatától és azonnal Gabenhez fordul tanácsért. Gaben bevállalja a főzést és estére egy dupla romantikus vacsit rendeznek a párosnak, ami meglepő módon jól sikerül és Laller végre a szobájába viheti a leányzót, aki még arra is hajlandó, hogy lefeküdjön vele, de csak miután Pumi tarhált egy gumit a leszbi Shrektől, akinél nem tudni miért van, biztos uborkákra szokta húzni. Mindenesetre megtörténik a rég óta várt esemény, Laller végre kuffantott egyet, jeee.. Az álomhajón reggel mindenki Tudjukkinek esik, Shrek (aki fél perccel ezelőtt még a háciendán volt) meg nem érti mi ez a negatív hangulat, ezért a többiek gyorsan beavatják az erőszakos múltbeli eseményekbe, amiért cserébe azonnal fullshrek üzemmódba kapcsol és nekiesik Kristófnak, aki majdnem lecsap egyet neki. Sajnos Shrek ismét megússza a verést, cserébe kapjuk a nagy bölcsességeit a kamerába.

02.jpg

Tudjukki nem bírja ezeket az izgalmakat, ezért Anikó főnökétől próbál melót tarhálni, hogy ne kelljen Főnökkel egy levegőt szívnia. A srác nem szívesen alkalmazná őt, viszont hajlandó elvinni boxzsákot püfölni, így legalább levezeti a felgyülemlett feszültségét, inkább a zsákon, mint Főnököm. A fiatalokhoz pedig beállít egy hajléktalanra hajazó Bambula, aki szeretne egy kis segítséget kérni a srácoktól, most, hogy Kanna kirándulni ment, de a többiek nem nagyon akarnak hallani róla. Bambula ezért megpróbál Hűségestől is bocsánatot kérni, tudod nem direkt csináltam, nem gondoltam komolyan, véletlenül vágtam el a fékeket.

03.jpg

Pszichopata vagyok, én is beteg vagyok, mint Rettenet Tábornok, és nem vagyok felelős a tetteimért. Hűséges nem nagyon vevő a srác hülyeségeire, ezért ő is elhajtja, de szerencsére arra jár Száncsi is, aki nem tudni miért nincs a kiránduláson Kannával, aki szintén megkapja a magáét Bambulától. Száncsinak ebből az egészből ismét csak annyi esik le, hogy Hűségesék szakítása már csak napok kérdése, szóval az ő pszichózisában sem történt változás. Nem tudni miért, de Bambula barátai mégiscsak megszánják a srácot és megengedik neki, hogy addig a lakásba maradjon, amíg Kanna nem jön haza, bár előtte jól lecsutakolják a fedél nélküli srácot.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása