Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 1x07 – Destino (18+)

2014. március 21. 09:00 - Zenóbia

Ezen be fogtok szarni, konkrétan azzal indítunk az első percben, hogy Ray kinyalja Gracielát, aki elegánsan kibassza a zebramintás cipellőjét a kocsi ablakán, a könnyebb hozzáférhetőség érdekében. A hippik nem fanyalognak, bár még nem hallott róla, hogy a kartellnél így szokták megpecsételni az egyezséget, de ha ez kell a fegyverkereskedelemhez, akkor ez kell. Legközelebb óvatosabban fogja Graciela turbánját dicsérgetni, az már tuti. Sonya és Marco még mindig együtt laknak, és Marconak nincs annyira nagyon szar felsőteste, csak mondom, ha valakit érdekelne. Éééés üdvrivalgás, dobpergés, csillaghullás, tűzijáték, Sonya poénkodik vele! Igaz, hogy arról, hogy Alma szarik majd beengedni megint az ágyába, de akkor is, vicc volt, még mosolygott is közben! Vissza is nézem még egyszer. A csökkent értelmi képességű seriffnek épp a fogszabályzót veszik ki a szájából, nem hiszem el, és ő az az ember, aki képes még a fogorvossal a szájában is pofázni, mígnem felfedez egy képet a sivatagról a falon, és attól ledermed. Ezt is visszanéztem háromszor, de nekem még csökkentebb az agyam, mert lófaszt sem látok rajta.

1x07_bridge1.jpg

S lőn, Alma tényleg nem fogadja vissza Marcot, a helyében kezdenék rajta elgondolkodni, hogy tényleg komolyan gondolja. Van egy egyezés az autóra, öt éve vette egy elmebeteg egy árverésen. Ebbe a szépen sikerült mondatba négyszer írtam bele az „egy” szót, remélem számoltátok. Jack Childress 10 éve tényleg elmebeteg, ezt nem csak úgy írtam, mint ahogy szoktam kb mindenkire. Ray kiissza a medencéből az összes vizet, hogy kimossa a szájából Gracielát, de Charlotte-nak egy szót sem szól sem a fegyverekről, sem a nyalásról, ez már csak azért is praktikus, mert vélhetően soha többé nem csókolhatná meg azzal a szájjal. Childress iszonyú lepusztult házban lakik a sivatag közepén, de kamerája az bezzeg van a verandán, helló, mi vagyunk csak, a rendőrség, de nem bújik elő inkább mégsem.

1x07_bridge2.jpg

Ami nem is akkora baj, mert hogy a szekrénye tele van puskával, egy kivetítőn térkép, meg egy könyv amit ő írt, és El Paso del Norte dialektikája a címe. Nem hiszem el, Alma megdugatja magát a kollégájával, amit annyira nem értek, mert ha ilyen hülyén akarok bosszút állni a férjemen, akkor azt legalább valaki olyannal teszem, akivel érdemes kezdeni valamit, és ez itt látszólag nem olyan. Azt meg nem bírom elképzelni, hogy Almának tényleg bejön, és majd elválik Marcotól, hogy hozzámehessen ehhez a szerencsétlenhez. Ez mondjuk elvenné, és nem is csalná meg, ez is egy szempont. Childress hazajön, de aztán elsettenkedik a domb mögé, míg őket leköti a könyvének azon fejezete, miszerint a mexikóiak mind ufók. Nosza. Míg ők várják Hanket, addig bevérzett szemű Steve egy mexikói nővel egyezkedik egy újabb lányról, akit át kéne csempészni a határon.

1x07_bridge3.jpg

Sara Vega kicsit más, mint a többiek, mert az ő lánya, és ráadásul nem is akarja, hogy áthozzák, mert épp a rossz útra térés éveit élvezi, mármint élvezné, ha hagynák. De Steve majd megkeresi és beadja Bobhoz mosónőnek, azt hogy fogja élvezni. Galvant akárhogy méricskéli a szabója, mindenképp az jön ki, hogy hízott, ez érzékeny pont lehet, mert egyből rásimul a hátára a barátnője, aki eddig a ventilátor előtt vonaglott. És aki nem mellesleg Sara Vega, remek lesz pont Senor Galvan ölelő karjaiból kimenekíteni. Mit érdemel az, aki szóvá teszi, hogy túl sokat zabálsz? Természetesen azt, hogy elnyomd a szivarodat a kopasz fején. Ehhez tartsátok magatokat. Steve olyan mint a villám, már karon is ragadta Sara-t, akinek abban a pillanatban leesett az arcáról a nagy szerelem, ahogy hátat fordított Faustonak. Steve nem tudom mit gondolt, de a lány nem adja magát olyan könnyen, úgy fejbebassza a retiküljével, hogy elered az orra vére, majd közli vele, hogy a barátja ki fogja nyírni.

1x07_bridge4.jpg

Aztán meg felsegíti, mintha egy egész kicsit bizonytalan lenne, hogy most akkor mit is akar, de mindegy is, mert jön Fausto, szétlőni Steve fejét, de aztán Sara rövid úton rámarkol a tökére és ettől meggondolja magát. Hank és Tim úton vannak Childress háza felé, de az nagyon cselesen otthagyta nekik az út közepén a dzsippjét, csak még azt nem tudjuk, hol a csel, de valahol lennie kell. Addig míg, ők keresik a cselt, megnézhetjük, hogy viseli Frye az önkéntes elvonót. Szarul. Úgyhogy az ügy innentől Mendezé, meg a pirítós is. A négyes golyóállót vesz, aztán végigmegy a lakókocsiparkon, hogy megtalálják a Híd Mészárosát, mert persze ott lesz valamelyik asztal alatt, hol máshol lenne. Szerencsére érkezik erősítés is a fogszabis Seriff képében, már biztosítja is kifelé a pisztolyát, mibe fogadunk, hogy öt percen belül lelő valakit, ha mást nem, egy kecskét legalább.

1x07_bridge5.jpg

Hankéknek jut az izgalmasabb lakos, a faszi egy zoknival a faszán táncol, ez egyre bizarrabb ez a rész. Mindenesetre látta, ahogy Childress tíz perce átfut a terepen, úgyhogy kikötözik egy székhez zoknistól, hátha mond valami mást is. A seriff még nem lőtt le senkit, de egy csontfűrészt már talált a dzsipben, aztán eldicsekszik a fogszabályzójával, mármint annak hiányával, és már épp eljutna a lényeghez, hogy mire jött rá az üggyel kapcsolatban, amikor szétlövik a fejét. Baszki, majdnem infarktust kaptam, Marco meg tiszta vér lett, embernek meg konkrétan lett egy luk az arca helyén, be is teszem képnek, hogy semmiképpen ne maradjatok le róla. Fasza, Childress tényleg elmebeteg, de őket nem akarja lelőni, mert aki így szétlő egy fejet, az tud úgy is célozni, hogy biztosan csak a port verje fel a lábuk körül.

1x07_bridge6.jpg

Hank meg akarja várni a kommandósokat, Marco viszont nem, Sonya meg felhívja Childresst, aki fel is veszi, és a szeme is stimmel a fantomképről. Sonya eltársalog Jack-el, míg a többiek megmásszák a hegyet a házáig, és megpróbálja meggyőzni, hogy adja fel magát, mert ha szétlövik a kommandósok, akkor oda az üzenete a világnak. Ehhez még arra is képes, hogy kiálljon a puskája elé, amiből aztán tényleg az lesz, hogy ott állnak egymással szemben két pisztollyal, mert a pasi időközben megint helyet változtatott, ez ilyen fifikás elmebeteg. Egyszerre lőnek, és egyszerre dobnak egy hátast, de szerencsére Sonyán mellény van, bár ettől még kap egy akkorát, hogy egy pár napig nem fog ugrókötelezni. Viszont nem hiszi, hogy vége, mert aki ezt az egészet kitervelte, az nem lehet elmebeteg, vagy legalábbis nem ilyen módon az, meg különben sem tartunk még csak az évad felénél.  Sonya megkérdi Jacktől, miért nem menekült el, a válasz pedig az, hogy még nem fejezte be a dolgát, ami az, hogy kinyírja a mexikóit.

1x07_bridge7.jpg

Mármint Marcot, a korrupt zsarut, aki eltusolta Cristina halálát, ha jól értem a dolgot. Charlotte Cesartól kér erkölcsi útmutatást, de azt nem kap, csak tanácsot, hogy Ray-t ne engedje Graciela közelébe, mert ő nem fogja tudni úgy kezelni, mint anno Karl. Mintha ezzel kicsit elkéstünk volna. Tim gitárral meg egy üveg tequilával búcsúztatja a Seriffet, mert megszerette azt a jó lelkét, nekem is hiányozni fog, csak nekem nem a jó lelke, hanem az orbitális faszságai. Charlotte épp dugás közben érdeklődik Ray-nél, hogy hogy állnak a bizalommal, most erre ilyenkor mit lehet mondani, jól hát, akkor csinálj nekem gyereket, a nők hülyék. Frye már csatakra izzadta magát, aztán ez kiteljesedik egy rángatózós padlón fetrengésben, most akkor ezek még elvonási tünetek, vagy ez már valami mástól van? Sonya elhasználta a város forró víz készletét, de az arcát elnézve nem úgy tűnik, mintha ez elég lett volna.

1x07_bridge8.jpg

Minden, amit a sorozatról tudni kell.

A The Brige a comment:com-on:

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása