Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 240. - Most akkor járunk?

2014. március 21. 10:00 - Zirowe

Ezen a héten túl sok Tudjukki és Főnök drámát kapunk, ahogyan egyik se tudja mit szeretne a másiktól, csak kuffantani vagy kapcsolatot, ezenkívül mindegyik érzelmi nyomorék, így erre nem szívesen pazarolnék túl sok karaktert. Kellesz, nem kellesz, féltékennyé teszlek, érdekel, nem érdekel, engem biztosan nem. De szokás szerint a háciendán is áll a bál, mert Barbi halálosan beteg. Igazából csak megfázott, de amekkora patáliát csap belőle, az botrányos, még a vinnyogásának tónusát is feljebb vitte, csak hogy jobban tudjon idegesíteni másokat.

01.jpg

Először mondjuk tagadja a betegségét, mert mindenképpen ott kell lennie Cincu első munkanapján, de miután a taknyos zsepijét majdnem lenyomja az egyik kuncsaft torkán kezelés közben egy másik vendég szeme láttára, Oli úr úgy dönt, hogy hazaküldi a szőkét, aki ezután még Dzsót is képes azonnal hazarendelni a melóból, hiszen lehet ez lesz az utolsó napja az élők közt, annyira szenved! De nincs idő babusgatásra, mert be kell vásárolni és tampon is kell. Nem tudom, szerintem mindenki kinőtte kb 10 éves korában a „tampont és kotont venni jaj de ciki, ég az arcom” fázist, de Dzsó köztudottan későn érő típus és ritka szánalmas jelenetet vág le a boltba, ahogy teljesen zavarban van esve az intimbetétek választéka láttán, de nem mer segítséget kérni, gondolom a gumit is Barbara szokta venni.

02.jpg

Szerencsére a fiataloknál is nagy a búslakodás, hiszen tegnap Hűséges sírva távozott, majd a suliban sem akart Kannával beszélni Száncsi nagy örömére. Meg kell azért adni, hogy amilyen ostoba lett Száncsi, olyan kitartó. Kannának nagy ötlete támad, ha a suliban nem hajlandó vele beszélni szívszerelme, akkor majd otthon meglepi. Ám a gyerek még nem ért haza, sebaj, megvárhatom bent? Persze, de csak ha nem zavar, hogy Száncsival kell megosztani a légteret, hiszen a kiscsaj szabadidejében Hűséges anyjának nyal.

03.jpg

Kanna végig feszélyezett, hiszen míg Száncsinak ötös lett a matekja, addig neki csak kettesre sikerült, illetve barlanglakóhoz hűen nem képes normálisan enni és ülni asztalnál és csodálkozik, hogy fél lábbal az asztalon kiborítja a tányérja tartalmát, amiről elmondása szerint Száncsi tehet, ezért inkább megsértődik és őrjöngve elrohan pont akkor, amikor Hűséges lép be az ajtón. Gyorsan lelép a páros, majd egy kis lelkizés után megint a béke és rend honol köztük, irány a tinilak, ahol már javában megy a party. A sorozat indulása óta most először csöngetnek a zsaruk, hogy a szomszédok panaszkodtak a zajra és ha még egyszer ez előfordul, akkor irány a kapitányság. Ja, biztos.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2014.03.21. 15:17:02

Amikor az elmekortan eloado arrol beszel, hogy neki meg kell neznie az enbp es hasonlo baromsagokat, hogy legyen mirol beszelni a vizsgalt szemelyekkel, na akkor egy kicsit elgondolkodik az ember..

wakondok 2014.03.22. 11:47:48

mi a szarért erőltetik ezt a kurva mulatós zenei vonalat? mc hawer és a tekknő, lajcsi, bódi család...... ki a fasz hallgat ilyen minősíthetetlen vackokat?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.22. 11:53:15

@wakondok: Én is ezen borultam ki az előző poszt alatt, mert már Zirót és egy-két kommentársainkat beszippantja ez a szar.

Zirowe 2014.03.22. 11:55:53

@aggyistenbiri: szerinted tényleg ezt hallgatjuk?
Ejnye..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.22. 11:59:40

@Zirowe: Igen, meg dj ötzit. Ez a blog, meg a hv a menekülés volt számomra eddig.

Zirowe 2014.03.22. 12:00:58

@aggyistenbiri: kb dj ötzi meg a "jump in my car" az egyetlen ilyen oltós szám, amit ismerek, de ezeket se szeretem. :D

Zirowe 2014.03.22. 12:11:25

@aggyistenbiri: mert azert gimiben alap oltos szamnak minosult, az erteel altal osszehordott mocsolbol meg kirivoan hianyzott. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.22. 12:14:07

@Zirowe: Nem egy gimibe jártunk, feltételezem. Amit az rtl pedig összehord, az bőven sok.
süti beállítások módosítása