Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x68 - Always ujjazás

2014. március 20. 19:00 - Chat Géza

Jaaajjj a bánatos lőcsbe hát! A Copacabana buli best of jeleneteivel nyitunk. Viki módszeresen többször jár vizelni, hogy rápislanthasson a szerelmes párra, hogy Iza és Krisz tényleg a zuhanyban szárazbaszik-e. Igen. Nehéz megállni az ujjazásnál, beszélik meg a kertben, bár ebből Iza asztmás, Darth Vaderesen felhevült, számomra teljesen taszító lihegésétől alig hallani valamit. Bezzeg az éjjeli ujjazós töcsöknél jól ki van merevítve a kép. Hiába aludtaK zizegős hálózsákban és feküdt mellettük Pinki és Debil, ők csak tolták rendületlenül a koleszos minimál toszást. Reggel erre finoman rákérdez Vikipédia és máris dobálja az üres fenyegetőzést, hogy kajak megkapják majd a jelét vasárnap. Nagy szavak ezek, kérem.

vv1.1.jpg

vv1.2.jpg

Megérkezik az elemózsia, a csíkosak kapnak finom, fosatós gyros tálat meg jégkrémet. Utóbbit a semleges területen, a cigiskanapén fogyasztják el a delikvensek, jól a csórók orra alá dörgölve, hogy ők bezzeg csak a löncshús konzerv tetejét nyalogathatják. Iza Vikit célozza be, hogy húzzon már a vérbe, de a megszokott tajparaszt hangnem helyett, most a jégkrém kalóriatáblázatát kezdi sorolni, hogy az mennyire megnöveszti az ember valagát, de Viki szinte fulladásig torkozza a Magnumot, annyira hidegen hagyja. Csórikámék megkívánták a nyalánkságot, de átadni nem lehet dolgokat, ezért mi van, ha egyikük kidobja, a másik meg simánszki kiguberálja. Akkor? Semmi. Így is leszen. Zsolti a dohányos kukába teszi a cuccot, Debil meg kiveszi és még örül is a fejének, hogy amúgy az előbb csulázott a szemetesbe, de ki nem szarja le, amikor a hideg, vaníliás massza csurgadozik lefelé a torkán. Erre Iza is rácápázik. Csak Krisz van kihagyva a jóból. Ezen felbassza magát egy pillanat alatt, mert a bünti is megérkezik, hogy a csíkos csapat nem rendelhet lófaszt se. Még jó, hogy Debil 10 konzervet rendelt mindenből. Ergo, dőzsölés van baszkikám! Feldughatod a seggedbe a konzerveket, nekem már fekéjem van, ember. Hát pedig én hozzá vagyok szokva a luxyhoz, oszt mégse sírok, nem úgy mint te, te hajdúnánási fasszopó! A magasröptű vita ennyiben marad, pedig elhallgatnám napestig.

vv1.3.jpg

Az újabb feladatokról a kelleténél is kevesebb szót ejtve: volt gerendán állás és headbang – bólogatni kellett, amit egy számláló mért. Mindkettőt a csíkosak nyerik, azaz költözhetnek befelé. Zsófi ennek úgy megörül, mint a szupermáriós kék színben pompázó égboltnak, végre a saját ágyában hempereghet és tunyulhat a nappaliban és a cukiskodhat össze-vissza, meg a szokásos dolgok, amiket amúgy csinálni szokott. Az átbútorozás persze nem eseménytelen. AZ EDÉNYBE BELESZÁRADT BAFFŐZELÉK ÜGY! Amint Vikipédia átért és meglátta, hogy a babkonzerv beleszáradt a tányérokba és a lábasokba, teljesen felpaprikázta magát és azzal kampányolt mindenkinél, hogy hogy lehetnek ekkora igénytelen tűrhők, hogy még a nők se takarítottak a trehány férfi emberek után? Mintha ő egy igazi koszfóbiás, igényputtony takarítótündér lenne, ugye. Ezen rugózik egy sort, hogy hogyan és miként, ő szabályt szeg, ha kell bazmeg, de nem takaríccsa más mocskát. Debil is rátesz, hogy nem ő volt. A másik lányok is szégyenkeznek, hogy miért is lettek volna ők, und minek takarítottak volna a fiúk után? Mik ők, cselédek? Hát nem. Haladjunk is, érezze magát szarul Vikipédia, hogy nem lesz miből és mivel enni a löncsöt, engem pont nem érdekel innen a festői nyócbú’.

DEBIL „TÖBBET ÉR, MINT AZ ÉLETED” ÁRKATEGÓRIÁJÚ KABÁTJÁNAK ÜGYE! Debil jobban el volt foglalva a takarítással, mint a cuccai átorientálásával, ennek következményére simán ottmaradt a kabátja, amit Vikipédia hamarba magára is kap és szól is az enbéegyesnek, hogy hé bazmeg, nind má’ mim van! Nehogymá’ ember! Hát ne nyújcsd má ki tényleg! Most komolyan?! A 70 ezer forintos kabátomat kell bazmeg, ami a LEGFONTOSABB nekem?! Ez a mindenem, te meg szétbuzerálod?! És Zsóti, te is nevetel rajta, de tényleg?! Szavak nincsnenek erre. Bezzeg a Magnumkikukázós gate-nél azzal nagyzolt Debil, hogy ő a luxyból jött, oszt mégis falja, habzsolja, nyeli nyállal vidáman a konzerv kaját, erre a szaros pufi dzsekin előjön belőle a piaci csóróság. Erről ennyit. A sok szabályszegés következménye: csíkosék nem kapnak édességet, Krisztián belül zokog és bárkibe belevágna egy kifent kaszát egy Magnumért; pöttyösék nem léphetnek a cigiskanapé területére és kaját se rendelhetnek, csak Debilék meghagyott maradékát kosztolhatják. GYÁSZ EZ, NA!

Tegnap meg:

Egyrészt ma lehet, hogy lesz némi töcskölés. Egyiknek se ártana, maradjunk annyiba. Itt tenném fel a költői kérdést, mert mondjuk ábszolúte nem érdekel, de ugye VV Olivér anno 8-10-szer lecsapolta magából a nyányót a klótyóban, és pipa is volt, amikor az egyik megzavarta a szóló holland lovasozás közben, de ezek nem nyomatják a feszültséglevezető rejszet?! És még lesz hipperfasza headbang is.

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.03.20. 23:33:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): arra nincsenek hivatásos bírók? csak kérdezem... :)

@LittlePurple: ja, akkor már értem :) másra koncentrál.... ;)

candyperfumegirl 2014.03.20. 23:33:57

@Mók_Ica: egyébként nem vagyok benne biztos, hogy Iza jelenleg nagy veszélyben lenne, ha kiválasztott lenne. Persze vasárnapig - pláne jövő vasárnapig- még sok minden történhet, de tudna olyan ellenfelet választani, hogy sima ügy legyen.

Mók_Ica 2014.03.20. 23:34:59

@candyperfumegirl: csak viki akarja ezt éreztetni vele, sztem sem lenne gondban, de ők ezt nem tudják bent

LittlePurple 2014.03.20. 23:35:36

az előbb arról beszélt Au, pink, iza és vikkancs, hogy Au milyen beteg, és iza nagyon hiányolja emiatt.... persze közben locsog a víz...

Lilith.Inanna 2014.03.20. 23:40:37

Fáradt vagyok én már ehhez, hogy a nyávogást hallgassam.
Jó éjt mindenkinek,holnap re.:)

Mók_Ica 2014.03.20. 23:42:17

@Lilith.Inanna: jó éjt Lili :)

én is megyek a párnámhoz :) jó éjt!!

Morcz 2014.03.20. 23:44:58

@Mók_Ica: @Lilith.Inanna: köszi! Ma nincs türelmem nézni. :) Majd elolvasom a tudósítást.

Jó éjt mindenkinek!

LittlePurple 2014.03.20. 23:45:28

@Lilith.Inanna: hát már tényleg nagyon fárasztó :/
@Mók_Ica: jó éjt! :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.20. 23:46:07

Akkor jöjjön a váltás.
Iza és Zsófi a 8. dal után befejezte a műsort. Ennek egy oka lehet, elfogyott a melegvíz. Egészen véletlenül kifogyasztották a bojlert. Ma este 6 büdös ember lesz a hálóban a megszokott egy helyett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.20. 23:49:56

@candyperfumegirl: Jogos.
Onlányt hetek óta most néztem először, így az öfik alapján úgy tűnik, hogy Iza mostanábann nem igazán ordibált Krisztiánon kívül senkivel, nem is nagyon volt konfliktusa.
Vikit én most látom esélyesnek, bár szerintem a többiek valamiért tartják olyan erősnek, hogy nem küldik ki párbajozni.
De akárki is legyen a kiválasztott, sztem Teóval szemben mindenki visszajönne. :D

exelensz 2014.03.20. 23:52:15

@én már a fény gyermeke vagyok: Áhhh dehogy hagyták abba!!Nyomják mint bolond samu a lukas foci lasztit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.20. 23:52:44

@én már a fény gyermeke vagyok: :D:D
Én már rég lekapcsoltam az onlányt, mert az énekléstől kicsorbult a fülem, ráadásul a csobogástól egy idő után folyton úgy éreztem, hogy pisilnem kell.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.20. 23:57:16

Büdöskéék már alhatnak, leragadtunk a fürdőnél. A két lány száradás közben is énekel, hol külföldiül, hol belföldiül. Ihattak, mert Sári bejelentése - miszerint terhes - kurvára nem téma. Zsófi nem az, egy hanyag mozdulattal most dobta ki megfáradt tamponját a rötyibe. Újra énekelnek. Ha jól hallom, most megint külföldiül.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:01:52

Aki azt hitte, hogy Iza elektromos fogmosás közben nem tud danolni, az nagyon rábaszott. Új szereplőnk van, Krisztián, de meghallotta Izát sátánian kacagni, így elszaladt. Megjelent Aurél jeges fürdőt venni. Az izgalmak fokozódnak.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:04:27

Téves riasztás. Szárazon borotvál pömpölőt, nem kell neki víz. Hohó, mégis fürdik. Erre Krisztián is kíváncsi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.21. 00:04:44

@én már a fény gyermeke vagyok: Aurélió meg valami zümmögővel borotválta a farkakörnyékét.
Nem tudok aludni. Visszakapcsoltam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.21. 00:06:12

Sztem Au. azt hiszi, hogy mi ilyenkor látjuk a farkát.
Pedig nem.

candyperfumegirl 2014.03.21. 00:07:27

Közös zuhanyzás, ez ám a csapatösszetartás.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:09:38

Hihetetlen, de a másfél pucér embernek nincs sok közös témája a zuhany alatt. Viszont nem énekelnek és ez is valami. A két csaj visszajött, és behomályosította a kamerát. Valamire készülnek. Most indulnak a fiúk felé. lekapják a fürdőköpenyt. Nem volt alatta semmi. Most leguggolnak. Húúúúú, ezt nem bírom nézni, majd írjátok meg mi volt.

candyperfumegirl 2014.03.21. 00:15:05

Szerkik nem bírták tovább a kornyikálást, úgyhogy benyomtak valami zenét, Iza a remegő sörpadon táncol.

peti papagáj 2014.03.21. 00:15:29

Aurélia azt mondta, amikor búcsúzott a vécéktől a párbaja előtt, hogy ha már nagyon nem bír magával, ott könnyít magán vagy ilyesmi. Nam tudom pontosan idézni, de nekem nem a kulázás, hanem a recska jutott az eszembe az megfogalmazásából.

tena_lady 2014.03.21. 00:16:05

@én már a fény gyermeke vagyok: Nem hinném, hogy Charlotte terhes lenne. Simon már 2 hónapja kiesett.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:21:28

@tena_lady: Nem érzem a logikai összefüggést a két dolog között. Hallottam már két hónapos terhes nőről is.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:32:33

A nappaliban vagyunk, táncest kezdődik. Egy szomorú svéd kisfiúról szól a dal, aki eltévedt a fővárosban. Név szerint is említik a helyet, de Zsófi visítása miatt nem hallottam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.21. 00:38:40

@én már a fény gyermeke vagyok: zuhany után még benéztem... de nem értem, hogy ezek most büntetésben vannak, hogy mindenféle, vállalhatatlanul szar zenékre táncolniuk kell és közben úgy tenni fásult arccal és ólmos végtagokkal, hogy mindezt élvezik így fél 1 tájban, vagy mit nem értek?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:41:44

Most már Zsófit se hallom, a zsírdisznó túlordítja őt is. Iza lead egy laza begzótáncot, ha jól látom Zsótinak. Nem jól látom, Krisz az. Ez a Krisz hátulról tiszta Zsóti. Most megint a tehén ordít. Valaki mondhatta neki, hogy szép hangja van. Jelzem, az a valaki hazudott.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:43:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Részegek mind. Egy üveg konyak után én is tudnék vonaglani.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:46:04

Disznó szokás szerint nyitott pofával ásít, most kivételesen szólóban, nem valaki pofájába egy centiről. Zsóti büfög, neki ez sikerült a közösbe.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 00:48:47

Khf. A terhes dohányzik, ilyet nekünk nem szabad nézni.

pomac 2014.03.21. 00:53:06

@én már a fény gyermeke vagyok: nem is krisznek hanem au-nak táncolr , de majdnem jo volt:D

tena_lady 2014.03.21. 00:54:58

@én már a fény gyermeke vagyok: Azt akartam burkoltam megfogalmazni, hogy azóta már egyszer biztos megjött neki. Ha nem így lett volna, akkor biztos pánikba esett volna. Mi meg már rég tudnánk róla.

ő-szinte 2014.03.21. 02:41:28

@én már a fény gyermeke vagyok: basszameg megint nem tugggyuk meg mi az :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szerintem kocamaca lesz a kiválasztott
(ha nem, bemegyek és a hajánál fogva rángatom ki amelyik nem rá rakott:-DDDDDDDDDDDDDDDDD )

ő-szinte 2014.03.21. 02:46:02

és csak jelezném a téveszmék elkerülése végett, hogy nincs onlájn , faszomatbazdmeg :-//////
helyette van neocitran, aszpirin meg C-vitamin ugy 4000mg per alkalom
így talán életben maradok :-D
viszont súlyos szövődménye van már most az influenzának: elvesztettem az érdeklődésemet a vv iránt :-O

ő-szinte 2014.03.21. 03:17:24

@ő-szinte: leírtam 1 l-lel a hallgassatok szót :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL
ez már a vég :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és még csodálkoztam is, hogy mi az anyjáért piroslik alatta :-DDDDDDDDDDDDDD de három s-sel csak nem akartam már leírni :-DDDDDDD
kellett volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jájjjj mámóóóóóóóóóóóóóó :-DDDDDDDDDDDDD
ööö...úgymond

XO 2014.03.21. 06:40:54

Mi volt az on-ban a buli után? ...nekem már közben is csak alvás....vikkancsot látva hánytam....a szuper koncert a zuhany alatt pedig félelmetes volt...na, abból tuti lesz a holnapi öfiben...

Avanivi 2014.03.21. 06:48:55

@én már a fény gyermeke vagyok: Te vagy a fény az éjszakában :))

Jó vóót:)

adjatok_egy_szabad_nicket 2014.03.21. 08:20:17

Azért nekem kinyílt a bicska a zsebemben attól, hogy "jajj éhezem", meg "jajj gyomorfekélyem lesz a babkonzervtől". Azért menjen a fenébe az, aki képes éhezni úgy, hogy amúgy van kaja, csak az nem ízlik neki. Foltossonka lvl2...

beacska 2014.03.21. 08:50:47

remélem, Viki diadalmaskodik, és végre kiválasztják Izát!
kezd teli lenni a hócipőm V. és Zs. irigykedéseitől. Véleményem szerint Iza most vissza is menne. Sok kihívnivalója nincs: csak Teó (Ch.-val nem annyira ellenséges a viszonya, mint el akarták vmiért hitetni anno). Teó ellen meg simán. És akkor végre kuss lenne egy időre. Bár a kövi meg Krisz lesz, de tán ő is visszajön Zs. ellen...még Viki ellen IS

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.21. 09:09:48

@beacska: Nana, szoros lenne egy Iza-Csíknuni párbaj, Teo népszerűsége napról-napra nő, mint Zsófi haja*. Sárit fogja kihívni és kinn hagyni és ez így is van rendjén. A gyereknek az apa mellett a helye.

* kommentelői túlzás, annyit nem nő semmi

beacska 2014.03.21. 09:14:44

@én már a fény gyermeke vagyok: háááát, majd meglátjuk...én nem látom Teó népszerűségét oly' igen nagyon emelkedni, (még az Aus affér is kétséges), de mégiscsak jó régóta van bent, csak van vmi hatása....nem is genyázott a héten, az is vmi mondjuk...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.21. 09:47:08

@én már a fény gyermeke vagyok: Teó népszerűsége mitől nő??
Továbbra is az a véleményem, hogy még mindig bárki kinn hagyná...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.21. 09:48:40

@ő-szinte: jobbulást.
Már csak azért is, mert egészségesen talán nem fogod így szétkúrni a margókat. :)

candyperfumegirl 2014.03.21. 10:17:49

Én el nem tudom képzelni, miért szavazna bárki is Teóra. Az egyetlen esély, ha valami extra nagy közutálatnak örvendő személy az ellenfele, de ahhoz szerintem még Viki is kevés, mert ő legalább érdekes.

É2I 2014.03.21. 10:44:24

@candyperfumegirl: Talán egy picit nőtt az ázsiója azóta, hogy debilt beengedte a csík látszatú harangállványba.
Szerintem zsóti aki már kellőképpen beleszürkült az egészbe és esélyes lenne kint maradni. Mondjuk, ha levarrná a tehenet az igen erős lenne mindkettejüknek. Traki meg kokkiza egymást fogják kivinni, ha így folytatják. 501+ valahogy magára talált, azóta hogy visszajött meg a hülye donkihótéját kicsapták, mielőtt valakit felkoncol álmában az az elmebeteg.

mézescsók 2014.03.21. 10:59:59

Ha egyszer visszaemlékezem a Vv6-ra és rémlik, hogy volt valaki, aki úgy nézett ki, mint egy lépegető exkavátor és állandóan döglött egy kanapén, tudni fogom, hogy Teo volt az.

Cathcart_ezredes 2014.03.21. 11:24:40

A posztban a "fekéj" szó ütött. Persze sekély e kéj, de akkor is...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.21. 12:05:41

@beacska:
Már várom az Iza - Viktórija párbajt, pöcsöm ki van már a molett csajból :hanyas
Csak félek Iza nem őt választaná ki :(
De ha Vikit vagy Zsoltit választaná ,akkor Izát megszórnám azzal az egy szavazatommal ami van :ugral

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.21. 12:08:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Egyetértek Teo beszürkült.
Teo az összefoglalókban csak a fejét tömi eleséggel, vagy döglik valahol, de még a heti feladatok sem sokat segítenek rajta, mert ott se nagyon nyitja ki az etetőjét :pfff

É2I 2014.03.21. 12:22:35

@Farmotorosgiliszta: Én attól kapok agyfaszt, hogy nem bírja kinyitni a száját, mintha szájzára lenne. Lehet debilió is jobban járt volna a szájával, mert az szűkebb, bár a fogazás lehet rontja az élményt. De legalább oda nem kellett volna a gumi :gonosz vigyor:

ő-szinte 2014.03.21. 12:30:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köcce :-)<3

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): köccike, de te most rólam beszélsz? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amúgy teccik, hogy csak a csíkosak maradékát ehetik :-DDDDDDDDDDDDDDDD ez nagyon LOL

tena_lady 2014.03.21. 12:36:27

"Megérkezik az elemózsia, a csíkosak kapnak finom, fosatós gyros tálat meg jégkrémet." - A pöttyösök, nem?

Tegnapi online-ban azt hiszem a Jégkorszakot nézte a pöttyös csapat.

nemszázas 2014.03.21. 13:05:31

@candyperfumegirl: én sajnálom szegényt, olyan elveszett. Persze nyilvánvaló, hogy nem való ebbe a játékba és nem tesz jót a műsornak stb. Nem tudom, hogy fog tudni boldogulni kint, a többieket ilyen szempontból nem féltem, ők talpraesettek.

add meg a jelszavad 2014.03.21. 13:30:21

@én már a fény gyermeke vagyok: látod ez a sorsa a meg nem értett zseniknek. Csak a Vörös tesz úgy, mintha értene, de Ő elfogult.

mézescsók 2014.03.21. 13:32:25

@Dr. Lilu: Nem akarok beleugatni a csevejbe, de pultuslányként azért nem lehet olyan elveszettke!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.03.21. 13:44:02

@Zsanuária: @szerivan: Ugye érzékelitek, hogy ez a szokásos esti felszopó, hogy legyen hova kommentelni?

nemszázas 2014.03.21. 13:53:55

@mézescsók: miért is nem? nem az anyagi megélhetésére gondoltam. Gondolom pultoslányként is ugyanezt a monoton, besüppedt, életunt viselkedést hozta, mint itt.
Ezért sajnálom, mert ebből a lelkiállapotból nem fogja tudni magát soha kirángatni, (kivéve persze ha Voksán Virággal találkozhat:) na de ne ez határozza már meg valaki boldogságát...)

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2014.03.21. 14:01:29

@Cathcart_ezredes: Lya. Azt is hittem, hogy sixx írta a posztot. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.21. 14:11:01

@Jimmy Talpig: fény irányában mmkk elfogult vagyok, meg a Te irányodban is, súgom halkan. :-)

nosce 2014.03.21. 14:48:42

@Farmotorosgiliszta:
de kulcs szerepe van a villában, mert pinát adott Arrrtttúúúúrrróóóóóónak

nosce 2014.03.21. 14:56:22

@én már a fény gyermeke vagyok:
az csak volt csíkpina, Au már megdolgozta kicsit :)

nosce 2014.03.21. 14:57:53

@Chat Géza:
igazad vab egy vérfaszt mindig fel kell szopni h mégiscsak mutasson valahogy :)

Szőrös,a szúrós 2014.03.21. 15:02:08

@nosce: Most pina szerepe van, ehhez (ezért) adott kulcsot Fartúrónak.

lutria 2014.03.21. 15:13:11

Azért kíváncsi lennék hogy benne van-e a szabályzatban hogy a kukából nem vehetnek ki kaját,ha nincs benne akkor milyen alapon büntetnek miatta?

nosce 2014.03.21. 15:31:12

@lutria:
mert az sincs benne h ki lehet venni :)

nosce 2014.03.21. 15:36:41

@Szőrös,a szúrós:
de a többi csajnak csárlit kivéve még ez sincs iza meg zsófika se csinál semmit, az nem egy nagy szám h trajki ujjazhatja kokkizát, Iza megy a levesbe traki meg ujjazhatná Auréliót, vagy wikit mennyivel izgibb lenne :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.21. 15:51:40

Kedves @nosce: úr!

A minapi szar kasztikus levelében firtattya, hogy az onokám, a Zalán nem-e úgymond buzi-e.

A közeli jövőben megpróbálok konkrétan egy paráznaleányt szerezni neki. Asztán majd kiderül. Emesélem majd, hogyvót, mintvót.

Harag nincs, üdvözlettel: Manci néni

faszent 2014.03.21. 16:08:19

Viki tényleg egy klasszikus fizetett szappanopera kakikeverő, akit a néző imád utálni, nehezen bírom elképzelni, hogy őt szavaznák vissza Iza helyére, bár az rtl útjai kifürkészhetetlenek, viszont Iza sajna nem őt fogja választani ellenfélnek, mert azt csak kint fogja megérteni milyen setét a nőszemély, és hogy kavart ellene. Az nem elég indok a szarkeverésre, hogy Viki a beépített ember, mert igazából nem elég eljátszani a szarkeverőt, annak is kell látszani, és ez csak akkor fog menni, ha otthonos vagy a szerepben alapjáraton, és a szarkeverést személyes hobbiból űzöd. Ha viszont Krisztiánt választanák, lenne esély, hogy kivigye a fizetett jellemtelent, hiszen ők hivatalosan is ellenségek... de most épp ki lenne hajlandó konfrontálni Krisztiánnal, mikor épp Liza áldozatának próbálják beállítani? Mindenesetre hajra Au, Iza, Zófi, Krisztián, ők érdekesek, viccesek, kedvesek, tündérek, a többiek meg ízetlen, érdektelen főzelék.

Mók_Ica 2014.03.21. 16:27:33

@lutria:
az e heti játék szabályzatában volt leírva.
amikor a büntető levelet kapták, abban is hivatkoztak rá. nem adhat a benti csapat se kaját se semmit a kinti csapatnak, a kinti csapat nem nyúlhat a benti csapat által letett cuccokhoz, kajához. nem mehetnek a másik csapat területére.
ha ezt megteszik kollektív bünti lesz.
lett is.

faszent 2014.03.21. 16:35:32

Viszont nem volt egyértelműen leírva, hogy az átmeneti időben nem ehetnek... mégis megbüntették ezért mindkét csapatot, szerintem ezt a vv stábnak nem sikerült beleírni a levélbe érthetően és tisztán, legalábbis nekem ez nem volt tiszta.
Plusz nem büntették meg vikit, mikor kirohant a másik csapat térfelére leellenőrizni az elromlott bicikli számlálóját... de még nem késő őt megbüntetni, "csak szólók".

Mók_Ica 2014.03.21. 16:39:16

@faszent: de le volt írva, mert viki mondta sárlottnak, hogy nézd, esznek, pedig csak a gong után szabad.

amikor viki kirohatn, azt valóban "nem vették észre".... de hát ő egy kivételes egyéniség :P

Szőrös,a szúrós 2014.03.21. 16:43:27

@faszent: Egyetértek, ám egyet nem értek.
Mitől érdekesek, viccesek, kedvesek, tündér(i)ek számodra?
Számomra ketten érdekesek valamennyire:
Zsófika érdekes, hogy mennyire butuska, emiatt már majdnem tündéri.
Sarolta érdekes módon az egyetlen, aki valamennyire taktikázik.

candyperfumegirl 2014.03.21. 16:50:59

Nem hiszek a beépített ember elméletekben, mert olyan nincs, hogy valaki 24 órában képes játszani egy szerepet. Abban hiszek, hogy irányított helyzetekkel, szituációkkal generálják a konfliktusokat, ütköztetik azokat, akik között amúgy is feszültség van, és ha a játékosok azt hozzák, amit a castingjuk után várnak tőlük, akkor kb. úgy tudnak alakulni az események, hogy az a műsor számára érdekes legyen. Apróbb belenyúlások ebbe még beleférnek, pl. Viknek volt egy olyan elszólása, hogy azért állt Ádám mellé, mert azt nem hagyják, hogy az egyik párbajozónak nulla támogatója legyen.

Viki szerintem egyszerűen eldöntötte, hogy ő úgy fog nyerni, hogy átgázol mindenkin, semmi nem lesz neki szent, és mindenkit próbál provokálni úgy, hogy a gyenge pontjára hat, hátha így páran kihullanak maguktól is. Siminél bejött, és többé-kevésé Józsinál is. Viki aljasságait én ennek a taktikának tudom be, nem annak, hogy felszólították, hogy ezt csinálja. Bizonyos esetekben elárulják az őszinte reakciói, hogy nem színészkedik, ld. elég egyértelmű, hogy miért idegesíti az Iza/Krisz love story.

faszent 2014.03.21. 17:08:15

Pedig Peti is az volt a múltkori vv-ben és utólag ezt el is ismerték. Mindegyik szériában van beépített ember, mert így könnyebben tudják mozgatni, manipulálni a játékosokat, ill. a játék menetét a csatorna igényei szerint. Amúgy Simon is utalt rá, hogy a legvége előtt ki kell esnie Vikinek, de addig csak maradjon benn. Tehát vagy megmondták Simonnak mit mondjon, vagy magától kitalálta, hogy Viki a beépített és egy beépített ember nem nyerheti meg. Viki túlságosan jól informált, naprakész ahhoz, hogy ne legyen beépített. Lehet, hogy bizonyos dolgokban őt is a sötétben hagyják, hogy természetesebbnek hasson, de biztos, hogy rendszeresen kap utasításokat, mire figyeljen, kire hogy hasson, kinek mit mondjon, hogy borítsa ki, vagy épp ellenkezőleg, védje, mint eddig zsófikát.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.21. 17:12:12

@nosce:
Szóval ha havonta megreszeli Artúró akkor akár a döntőig is elmenetelhet ?
De nem Au szavaz rá, hanem a nézők, és télleg olyan a csaj mint ha nem is létezne, a törött kezével még aktívabb volt.

XO 2014.03.21. 17:19:16

Nem hiszem, hogy Teó attól népszerűbb lett, hogy feküdt Arturóó alatt, mint egy darab fa. Legalább tett volna úgy, mint aki élvezi, hogy dolgozzák....az ejtsük ki Trakit beszólásán meg enyhén sírtam...

faszent 2014.03.21. 17:34:08

@Szőrös,a szúrós:

Szia Szőrös! Én nem tartom butuskának Zsófikát, inkább bizonyos kérdésekben naivnak, ma született báránykának, máskor viszont kimutatja az intelligenciáját, ami szintén van neki, de mindenképpen az "édes tündér" kategóriában futtatja szerintem az RTL... Ha még sikerül pár hétig bennmaradnia, megerősödhet annyira, hogy legyenek esélyei, mert eddig édes tündér nem nagyon nyert, bár bizonyos értelemben Aurélió is édes és tündér is, a maga komplex módján, egyszerre feminin, érzékeny és mégis egy macsó bunkó is, könnyes szemű káromkodó, csapkodó bűnbánó, bizonyos asszociációi pontosak és viccesek, mint pl.hogy a gömb egy 3D-s kör... vagy az egy ritmusra ver a szívünk, ill egy hullámhosszon vagyunk-at úgy fejezte ki, hogy egy EKG-vagyunk, vagy is megközelítőleg valami ilyesmit mondott, ami megint csak szellemes és végül is pontos, már ami a leírást illeti. Nagyon bírom a szomorú, szenvedő boci szemeit. Bár a mostani VV-t lánynak kéne nyernie, végül is AU elmegy lánynak is... Az egész mostani VV (6) emberibb szelídebb, femininebb az eddigieknél, amik számomra nem igazán voltak élvezhetőek, mert brutálisabbak, szélsőségesebbek voltak a szereplők és a történések, (a két utolsóra gondolok, melyeket nem is bírtam teljesen végignézni, az annál korábbiakat egyáltalán nem láttam), ezt a mostanit viszont most kifejezetten kedvelem a szelídebb fuvallatok, rezgések miatt. Örülök, hogy az RTL pályát módosított valami humánusabb megközelítés felé.

faszent 2014.03.21. 17:42:29

@Mók_Ica:

Amikor újra felolvasták a "pontosítás" kedvéért a hivatalos levelet, abban nem volt egyértelműen leírva, hogy az átmeneti időben egyáltalán nem ehetnek, nekem már első felolvasásra se volt ott, de a 2. felolvasásnál egyértelművé vált, hogy az RTL nem fogalmazott pontosan, lehet, hogy szándékukban állt ezt leírni, de még se sikerült.

mézescsók 2014.03.21. 18:11:05

@Dr. Lilu: Én sem az anyagiakra gondoltam. Pultoslányként feltételezem nemcsak úriemberekkel áll szemben, nyilván bőven vannak bunkók, nagyon nem szomjasok, nagyképű macsók. Valamilyen szintű verbális készsége kell, hogy legyen a neccesebb helyzetek kezeléséhez. Na, ez az, amiből nem mutatott fel eddig semmit. Talpraesettebb nőt vártam.

@faszent:
Nem tudom, hogy Viki beépített ember-e, de az esetek többségében nem nagy felfedezéseket tesz, hanem olyan dolgokat ismer fel, amire a többi is rájöhetrne, ha lenne csöpp esze, vagy ha van, használná.
Zsókika - már elnézést -, de maga a legsötétebb éjszaka. Aki szerint őskor nem is volt, az egész csak mindenféle monda, mert Ő másban hisz, akinek gondot okoz egyszerű kérdésre igent vagy nemet mondani (Au többek között ettől kaparja a falat), aki nem tudja, hogy hogyan kell keresni pici lapocskákat, stb. - az nem édes kis butuska. Annál valamivel kevesebb.

Szőrös,a szúrós 2014.03.21. 18:27:18

@faszent: Ma van a költészet világnapja, talán emiatt ennyire lírai a megközelítésed. Én nem éppen így látom, ám most más elfoglaltságom lévén részleteket később.
Viszlát!

Señor Mosquito 2014.03.21. 18:34:13

@faszent:
Egyetértek. A legnagyobb különbség valóban az, hogy most nem brutálisak a szereplők és a történések. Gondolok itt például Olivérre; hol van őtőle gonoszságban Viki!

Csodálkoztam is, amikor az indulás után hetekig azon ment itt a rinya, hogy ezek mennyivel szarabbak, mint a régiek.

dr. sziszi 2014.03.21. 19:12:17

@mézescsók: Hát ebben nagyon igazad van!Ennél jobban nem is jellemezhetnénk Zsófikát! Ilyen buta lányt életemben nem is láttam,sztem pont ezért lett beszavazva . Ugymond

Admiral_General_Aladeen 2014.03.21. 19:13:14

Viki ebben a játékban azért lehet sikeres,mert a többiek kellően buták ahhoz,hogy ne lássák át az egész kavarást,amit ellenük művel.Ezt csak olyanokkal lehet csinálni,akiknek a sokadik kavarás,hátuk mögött kibeszélés után sem esik le a tantusz.(pl:Krisz-Iza) Mint látjuk,nem esik le. :) Pedig hány alkalom lett volna,amikor jól rá lehet pirítani őszentségére.Pl mikor jön a fene nagy szabálykövetési prédikációival(csak mondom,dikk)-közben meg ő az aki a legtöbb írott és íratlan szabályt megszegi,valamint a játék történetében lopott is ugyebár.
...mondjuk lopás ügyben volt példa a régebbi vv-ben is,és most nagyon belevaló lett a srác ;)
Talán nem véletlen,hogy anno nem tudtam az illetővel azonosulni soha,és ebben a szériában nem tudok Vikivel sem.
Apropó,lopás:Mikor Viki muterja azt mondta,hogy mindent jól csinál,és továbbra is maradjon ilyen,akkor azt tényleg komolyan gondolta,gondolt erre is? Vagy csak mondott valami semmitmondót lányos zavarában,mint ahogyan a többi játékos hozzátartozója?

LittlePurple 2014.03.21. 19:41:37

hy :)
@Admiral_General_Aladeen:
"a többiek kellően buták ahhoz,hogy ne lássák át az egész kavarást,amit ellenük művel"
ezzel nem értek egyet, mert többen odavágták már valamilyen konfliktus kapcsán a vikkancs fejéhez, és ezt mindenki hallotta!

faszent 2014.03.21. 20:21:30

@mézescsók:

Igen, az vicces volt, hogy Zsófika nem hisz az őskorban, és ezt érthető módon nem nagyon akarta kifejteni, mert akkor bele kellett volna mennie abba, hogy ő "kreácionista hitű", mert akik azt állítják, hogy nincs őskor és nincs ősember és tehát evolúció se, azok általában kreácionisták, szerintük minden egyszerre pattant ki az Isten fejéből... vagyis egyszerre teremtett mindent.. nagyon sok amerikai például tényleg ezt hiszi, és tagadja az evolúciót, sőt bizonyos államokban az iskolákban mind a kettőt magyarázatot tanítják, van ahol csak a kreácionizmust. Én Magyarországon nem sok ilyen embert ismerek, vagyis eddig csak egyet ismertem (egyébként érdekes módon egy orvost), a 2. ilyen hitű ember a Zsófika. Én egyáltalán nem állítottam, hogy butuska lenne, és inkább sok mindenben naivnak gondolom, nekem alapjáraton szimpatikus, és jókat lehet rajta derülni, szóval bírom és színt, meg kis pezsgést, jókedvet, tűzijátékot visz a házikóba... a legfontosabb erénye a kedvessége.

Borzalmas volt, amikor a születésnapján Viki és Zsolt fizikailag brutalizálták, lenyomták ezt a pici lányt, és annak ellenére hogy üvöltve könyörgött, hogy ne nyomják az arcába a tortáját mégis megtették, én ezért helyből kidobtam volna a házból Vikit, de hát a beépített embert nyilván nem akarták, tehát inkább úgy csináltak, mintha ez egy tréfás dolog lenne, ezzel kenték el, mármint a nagy hallgatással az eseményről, de én minimum valami hatalmas büntetést kitaláltam volna ennek a hétpróbás ténsasszony, bunkó, agresszív, hazudós Vikinek, aki szülinapi tréfa gyanánt illetve annak ürügyén a védencét kegyetlenül megkínozta. Mi lett volna ebből a Vikiből a legyek ura szigetén? Hát vagy megeszik azonnal, vagy ő lett volna a főkínzó, vagy annak szolgája.

faszent 2014.03.21. 20:29:22

@Admiral_General_Aladeen:

úgy egy hete vagy kettő, a Krisz nagyon pontosan elemezte Vikit, hogy mit miért csinál, és hogy mi a célja, hogyan fog bizonyos cselekedeteivel másokat egymás ellen uszítani, akkor külön is megmondta Vikinek a véleményét a nyugiban, igazából Viki azóta utálja. Ha valaki helyre tudja Vikit tenni, az bizony Krisz, legalábbis remélem, ahogy a magyar tanár mondta, nagyon jó a hardverje (adottság nála az okos, logikus gondolkozás, azaz jó szellemi adottságai vannak) csak kevés a softver, magyarul kicsi a tárgyi tudása. Úgy mondanám megvan a magához való józan paraszti esze, az egyetlen, ami bezavarhat az éleslátásába az az érzelmi guzmics, amiben jelenleg van, de az nem azt jelenti, hogy nem volna kedvemre való ez a szerelmi történet, csak kétségtelenül gyengíti a tisztánlátását és döntéseit, pedig most nagy szüksége volna erre.

faszent 2014.03.21. 20:33:25

@Szőrös,a szúrós:

Nem is tudtam, hogy ma van a költészet világnapja, kösz az infót. Verseket nem írok, de azért a prózához vonzódom. Akkor folyt. köv. ha majd ráérsz.

faszent 2014.03.21. 20:43:15

@XO:

Azért gondolom, hogy nem úgy feküdt alatta, mint egy darab fa, mert a szoba túlsó feléről még Krisz is rászólt, hogy ne nyögdécseljen már annyira... lehet, hogy ezért is akarja kiejteni teó Kriszt, mert akkor nagyon megbántotta...

Admiral_General_Aladeen 2014.03.21. 20:54:39

@faszent: Igazad lehet,de akkor az a rész nekem kimaradt.Lelkesen néztem a vv-t kb 2 héttel ezelőttig...meg azóta is.De mostanában nem annyira érdekes,így elalszom.Elalvás előtt bekapcsolom a felvételt,de ritkán nézem vissza,inkább megnèzem itt a történteket olyankor. Visszaketesem az ominózus beszélgetést,mert kíváncsi vagyok hogy Krisz mennyire látja át Viki ármánykodását...

mézescsók 2014.03.22. 02:25:52

@dr. sziszi: Az azért kétségtelen, hogy amikor éppen nem idegesít az elvarázsoltsága, akkor szórakoztató elemnek elmegy.

@faszent: Én nem hiszem hogy Zsófi egyáltalán tudja, mi az a kreácionista Ennél mindennaposabb és egyszerűbb dolgokat sem ismer.
Szerintem Zsófi egy hisztigép és pokolian beszűkült kis világban él, saját magán kívül ritkán lát meg bármit/bárkit is. Méltányolom benne, hogy nem rosszindulatú és a maga szintjén tisztességesen játszik. Viszont nem drukkolok senkinek, nem zavar, ha valaki kampányol mellette. Nem muszáj ugyanúgy látnunk a játékosokat.
Hogy Viki milyen, azt már sokszor elemeztük itt, és igen, emlékszem Krisztián elemzésére. Meg is lepődtem kicsit először, hiszen ők elég jó viszonyban voltak, főleg eleinte, erre a véleményre pedig sok minden mondható, de hízelgő, az aztán nagyon nem volt. Később utána gondoltam és arra jutottam, hogy neki volt alkalma leginkább megismerni Tankot. És valóban, a tanerő jól látta. Amúgy talán nem is a tárgyi tudásával van baj, hanem a kommunikációs készségével.

faszent 2014.03.22. 09:06:26

@mézescsók:

nekem tetszik ahogy kommunikál, néha erőteljesebben rájátszik a nánási legény akcentusra, de amúgy karakteresen, szimpatikusan hozza a "józan paraszti észt"...

faszent 2014.03.22. 10:21:43

Aurélió meggyógyult, mindenki újra benn van a házban, de amúgy semmi érdekes nincs benne, Iza ruhájának színén kívül:
www.dailymotion.com/video/x1itiis_0321-all_fun
süti beállítások módosítása