Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 239. - Példaértékű szakítás

2014. március 20. 13:00 - Zirowe

Szpádéknál csengető morcos Profival kezdjük a napot, aki Rettenet Tábornokért jött, természetesen már kora reggel felkúrva, hiszen mi az, hogy neki melóba kéne mennie ezek meg még mindig itt partyznak?! Pár drogos félrelökése után Rettenetet faggatja arról, hogy hol a pénze, de a kiscsaj nem akar anyagiaskodni, ezért inkább hallgat. Profi csalódottan hazamegy duzzogni, ahol előadja Káosz Professzornak a következő nagy ötletét: mindig is az volt a vágyam, hogy Miamiban egy fitneszszalont nyissak, ezért holnap csomagolok és irány usákia, nem érdekel, hogy a tesómnak problémái vannak, így lesz a legjobb mindenkinek.

03.jpg

Ezen a ponton már tényleg a földön fetrengve rángatózom a röhögéstől, hogy micsoda evolúción ment keresztül az először ingatlanos, majd tréner, végül szalon tulaj Profi, akinek ilyen könnyen megy a biznisz alapítás és a kitelepülés, annak ellenére, hogy kiderül, a placc ahol laknak csak bérelt. Mondhatni nagyon reális. Persze Káosz majd összefossa magát, hiszen egyrészt ez a burkolt jövőkép ábrázolás azt jelenti, hogy ő újra facér, de ami még fontosabb: ismét hajléktalan lesz!! Ha annyira szeretné, akkor magával vinné, de az minimális gondolkodóképességet jelentene, ami itt nincs. Káosznak gyorsan ki kell találnia valami megoldást a hajléktalan problémára, ezért elmegy sírni és könyörögni Rettenetnek. Közben Lallerék még mindig külföldön bohóckodnak, reggeli közben épp az a legnagyobb baja a svédasztal kifosztása közbe, hogy szerinte egy paraszt, ingyenélő osztrák elvette előle az utolsó croissant.

01.jpg

Ez nem járja, így nem lehet Csóró Lalival bánni, ezért amikor a csávó elfordul, gyorsan visszalopja. Mekkora véletlen, hogy kiderül, hogy akitől a cuccot lopta, az pont az a Georg producer, akit napok óta üldöz. Georgnak nagyon nem imponál Pumi viselkedése, ezért megmondja neki kerekperec, hogy hallani sem akar róla soha többet. Közben az ertéelles fejek végre meghallgatták fanyalgásaimat, és végre berakták az Anton aus Tirolt! Az élet apró győzelmei. Laller nem hazudtolja meg magát, amikor igazi magyar proliként a pálya mellett tolja le a gatyáját és kezd el pisálni, de elszámolja magát, mert megcsúszik és ráesik az éppen ott kolbászoló Georgra, akit még az alsógatyás improvizált koncertjével sem tud elbűvölni, mivel állítólag Ausztriában rendes emberek laknak, akiknek nem kell ez a moslék és ha nem fejezi be azonnal a bohóckodást, akkor ki lesz toloncolva!

02.jpg

Persze Pumi nem adja fel ilyen könnyen, ezért a hüttében improvizál egy szokásos 240es koncertet, a sok osztrák meg nem érti mi ez a szörnyű macskanyávogás és azonnal az eu bevándorláspolitikáját kezdik el szidni. És akkor eljutottunk ismét a szokásos érthetetlen „ez a Lali egy tehetségtelen idióta, de..” mondathoz, ami eddig is olyan sikeresen hozott csomó pénzt Pumi konyhájára, szóval ismét győzött a gyapjashajú, az értelmiségiek meg ismét a kötél felé fordulnak. A fiataloknál is nagy a balhé, mert kikapcsolták az áramot. Ki gondolta volna, hogy kb 120ezer forintnyi rezsitartozás ezt eredményezi. Mondjuk ha egész nap csak részegen fetrengenek, akkor hány év alatt jött össze ennyi tartozás? Ha a két srác dolgozik és Kannát a szülők pénzelik, miért nincs semmi kifizetve, vajon minden kannásra lett költve? Illetve ha azért szomorkodnak, hogy eddig Karesz, a nagy munkakerülő, adott bele a rezsibe, akkor miért oltották állandóan azért, mert nem ad bele semmit a közösbe?

04.jpg

Megannyi kínzó kérdés, mikor is Hűséges feldobja a nagy ötletet: beköltözök putrilakba és akkor minden rendben lesz, de mivel annyira önálló egyéniség vagyok, ezért először a mama beleegyezése kell, aki persze majdnem elhányja magát a kéró láttán, mint azt tenné minden normális lelkületű ember, és megtiltja fiának, hogy ide valaha is még egyszer betegye a lábát, inkább menjen vissza Száncsihoz, az hozzávaló tisztességes punci volt. Ezalatt a többi két lakó mindent bevet, hogy ne költözzön ide Hűséges, még a képregénygyűjteményüket is eladják, így végre van megint áram, bár ez is irreális, ahogy ki lett vitelezve, de a villanykörték fényénél Kanna végre rájön mennyire sötét volt, hiszen nem is ismeri a srácot ezért a beköltöztetősdi mégsem olyan jó ötlet, ami viszont azért para, mert a srác már kellően összeveszett az anyjával és bőröndökkel a kezében már költözne be, amikor is megtudja a jó hírt Kannától, így ismét sírva rohan el, szóval megint dráma!

 

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butschq 2014.03.20. 17:33:26

Épp kihevertem a több, mint 10 éve szerzett sebeimet, amiket Lajcsi, meg a dáridója okozott, erre elindítottam a videót...
Még ez lenne a kisebb baj, de végig is hallgattam az Anton aus tirol című slágert, ez se lenne még eget verő baj. De, és itt jön a lényeg, a végén lévő ajánlott videóknál rákattintottam erre:

www.youtube.com/watch?v=sCCuGztL-Uc

és azóta mindennek vége. Már sokadjára játszom újra és újra, egyszerűen nem tudok tőle szabadulni, már ezt dúdolom "éjjel-nappal".

Innen már csak egy ugrás, és szeretni fogom a lalipopot...(na azt azé mégsem :D )

Zirowe 2014.03.20. 19:09:15

@butschq: ez kerlek szepwn egy alavalo lopas, mert kb 2 eve nyaron Olaszorazagban volt erthetetlen slager a pulcino pio, ez meg annak a koppintasa.

youtu.be/juqyzgnbspY

butschq 2014.03.20. 19:19:27

@Zirowe: Ismertem az eredetit valamelyest, de ez jobban megfogott. Vizuálisan :D
Megmutattam lakótársaimnak, na azóta a ház összes szobájában ez megy :D

wakondok 2014.03.20. 21:43:06

Ha Kanna osztálykiránduláson van, akkor Borika-aki Kanna osztálytársa-miért volt iskolában?

Zirowe 2014.03.20. 21:46:05

@wakondok: te itt meg mindig a logikat keresed?
De edi.. :D

wakondok 2014.03.20. 21:56:23

@Zirowe: ja, hogy itt én ilyet ne keressek? értem

Zirowe 2014.03.20. 21:57:22

@wakondok: az irok szerintem meg a gravitacio erohatasait is hajlandoak lennenek atirni.

naezjó... 2014.03.20. 23:15:58

Kínos kérdések... én akkor csak 1 kávét kérek. :) Fasza lett!

wakondok 2014.03.21. 06:18:29

Ha karesz hajléktalan lett, akkor miért nem ment a szuper boxedző apjához lakni?

Zirowe 2014.03.21. 08:31:22

@wakondok: enbpben a szulok= terrorista ellenseg

hannamontanna 2014.03.21. 08:40:00

@wakondok: Ne add fel..... :-D Valami logikának tényleg kellene lenni..... :-D :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.22. 09:53:01

@butschq: @Zirowe: Ha ti is kezditek ezt a zenei rajongást, tényleg nem fogom tovább nézni. :D Kicsit még reménykedem, hogy csak vicceltek, bár ez még poénnak is durva.
süti beállítások módosítása