Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6851-6852 - Ki lehet a titkos szerető?

2014. március 20. 15:00 - julie0812

Nóra felfedez egy súlyos hibát a pályázati anyagban, úgyhogy átdolgozzák az egészet, Atikám nem győz hálálkodni neki, de Nóra azt mondja, inkább pátyolgassa egy kicsit Julit is. NonStop átmegy lesifotós nyomozóba, be akarja bizonyítani, hogy a Bartha-klán pofozott meg egy szerencsétlen öreget, aki nem akart védelmi pénzt fizetni. Egyre több a lehetséges jelölt a „Nóra titkos szeretője” posztra. Vajon kinek van oka féltékenykedni?

1.jpg

Zsófi és a borásza izgatottan készülődnek a birtokon, valami fontos embert várnak borkóstolóra, de Miklós késik, az „iroda” meg tök tré, fel kéne dobni egy pocsék falra aggatott tányérral meg egy ásóval, aha, így már nagyon szép. Zalán egyet üt a szögre és rögtön átlyukasztja a falat, a fiatalok serényen nekiállnak bontani, hát ez kész. És találnak egy titokzatos ládát. Végül befut Miki is, de sietnie kell, valami régi haver bejelentkezett, úgyhogy sorry.

2.jpg

Atikám hazaküldi Nórát, aki mindent tudó mosollyal nyugtázza az asztalon díszelgő bokrétát, majd elmajszol egy bonbont, ezek szerint az is járt a virág mellé. Attila meg beleveti magát a munkába és Julit is megpróbálja kitessékelni, aki feltétlenül maradni akar, mert azt sejti, hogy Atikámnak esetleg más programja is van még estére. A munka hőse még aznap este be akarja vinni az átdolgozott pályázati anyagot, ráadásul személyesen, de segítségre semmi szükség, úgyhogy végül csak hazazavarja a sopánkodót.

3.jpg

Julit eszi a fene, úgyhogy beugrik Nórához, aki szép reményekkel készülődik az esti randira, még a blúza felső gombját is kigombolja. Juli szeretne egy kicsit pletyizni, csak úgy, mert ráér, jaj, megzavartam valamit, van itt valaki? Nem, dehogy, nem vártam senkit, csak megleptem magam egy csokor virággal és egy üveg borral – így Nóra. Julit nem lehet lerázni, úgyhogy akkor inkább isznak. Nóra gyorsan sms-t ír valakinek, állítása szerint Timinek, mert már lövik a pizsit, nehogy sokáig huncutkodjanak a barátnőjével.

4.jpg

Közben a borászatban Mikiék iszogatnak a kereskedővel, aki odáig van a borukért, azt mondja, akár egy jó olasz bor is lehetne. Miklós sms-t kap, lehet, hogy Nórától? Aztán hirtelen már nem is siet sehova, a régi haver ráér holnap is. Ezalatt Juli megpróbálja kiszedni Nórából, hogy randizik-e valakivel. Végül Nóra azt mondja, hogy Zalánnal találkozgat, de nem komoly. Hirtelen csengetnek, Nóra bepánikol, de csak Vilibá az, talált egy kulcsot, ami a Nóráé.

5.jpg

Ádám ráuszítja Hannát a védelmi pénzes sztorira, kéne írni erről egy cikket, mindezt a Rózsában, úgy, hogy azt Bartha is hallja. Ezután Zsolt lecseszi a Gorilláját a parkban, minek kell így összeverni egy öreget? Ádám suttyomban követi őket és készít róluk néhány fotót. Pont arra jön az öreg is, Gorilla megfenyegeti, nehogy köpjön valakinek, különben a fiának is ellátják a baját. NonStop rögtön vinné a képeket a rendőrségre, de Krisztián előbb beszélni akar Zsolttal – újra.

6.jpg

Juli másnap reggel rögtön elköpi Zsófinak, hogy Nóra titokban a borásszal randizgat. Zsófi rákérdez Zalánnál, most akkor mi is van Nórával? Zalán azt mondja, a múltkori ebéd óta nem is beszéltek. De akkor kivel randizott Nóra? Zsófi hazarohan Miklóst ellenőrizni és talál az asztalon egy dobozt, benne olasz borcímkékkel. Csak nem hamisítani akarsz, drágám??

Címkék: barátok közt
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.03.21. 08:28:52

Isten az égben!!! Köszke, de hogy ezt a kínbacseszett nyögvenyelős izzadságszagú vackot hogy bírod végignézni, az számomra rejtély. Nekem ha valami szabad szemmel jól látható összeggel kínálnának akkor se tudnám már végig nézni. De így vagyok az ÉNB és VV6-tal is. A hv-ket olvasom, ennyi...... de azt bevallom, hogy sajnálom.......

julie0812 2014.03.21. 11:18:10

@hannamontanna: :) ez a napi kikapcsolódásom :)

hannamontanna 2014.03.21. 11:37:54

@julie0812: Ó. ..én meg azt hittem elkövettél valamit és ez a büntetés.... :-D

Warnika 2014.03.21. 12:36:55

jajj Julie mikor kapjuk meg a tegnapi összefoglalót??????????? Lécci lécci!!!

Warnika 2014.03.21. 13:30:14

@julie0812: ki a titkos szerető???? spoilert! spoilert!

Johnny336 2014.03.21. 13:35:03

Én beszartam, ahogy a Juli (aki megcsalta a férjét annak féltestvérével), meg a Zsófi (aki megcsalta a férjét egy szolidabb készpénzösszegért), aggódnak, hogy melyiküket csalják meg, ls telefonos kapcsolatban vannak.

Szerencsére Juli látta, hogy Newbartha vidámkodott Nórával futás után, és máris elkönyveltek, hogy azok bizony fitykóznak.

Szóval elindul majd a pletyka, és Enci megint szakíthat azzal a szerencsétlen Krisztiánnal, aki visszamegy Afganisztánba, hogy egy IED levigye a fejét, és megszabadítsa ettől a kínkeserves élettől. :)

julie0812 2014.03.21. 13:35:19

@Warnika: egy ország kíváncsi rá XD
süti beállítások módosítása