Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6849-6850 - Szenzáció! Vili bácsi a Fókuszban!

2014. március 20. 10:00 - julie0812

Miközben Balázs a templomban settenkedve kagylózik, hogy mit is mond róla Linda a fennvalónak, hirtelen megcsörren a mobilja, úgyhogy gyorsan elhúz, mielőtt még a kis szeplős meglátná. Atikámat cseszegetik a szabadidőközpontos tender miatt, hiánypótlást kell beadniuk, de nagyon gyorsan. Miki csak röhög a markába, Juli próbál fontosnak látszani, végül Nóra mindent megold. Vilibá pedig tévésztár lesz.

1.jpg

Atikám Nórától kér segítséget (ki mástól?), meg kellene sürgetni az egyik alvállalkozót és erre csakis Nóra képes, mert nagyon bejön valami Bosnyák nevű fazonnak. Juli nem díjazza túlzottan, hogy újdonsült férje így körberajongja Nórát, aki nagyon segítőkész, szívesen vállalja akár a késő esti melót is. Persze Juli is csatlakozna, de Atikám inkább átküldi a sötét irodába, hogy mondja le az összes megbeszélését.

Linda megkeresi Balázst a Rózsában, majd jól fel is hívja, hogy tesztelje, vajon az ő telefonja csörgött-e a templomban. Persze Balázsnak már más a csengőhangja, de Linda azért rákérdez, hogy mindenkihez ugyanez van-e beállítva. Még jó, mondja Balázs.

2.jpg

Peti vacsizni hívja Balázst, Hanna főz, Linda is jön. De mielőtt még a fiatalok belelendülnének a limonádés partyba, Juli közli velük, hogy jobb lesz, ha lelépnek, mert Máté beteg lett és Petinek nem jönne most jól egy kis vírus. Sőt, Peti költözzön inkább Hannához, és mivel a villában úgyis sok a hely, mehetne Balázs is, mert őt is kímélni kell, nehogy lebetegedjen. Mondjuk azt nem vágtam, hogy Ádáméknál milyen veszély fenyegetné a kis Berényit, de biztos jó buli lesz nekik hármasban.

3.jpg

Bartha felajánlja a segítségét KicsiSzabinak, szívesen elbeszélget a szélhámos riporterrel, ha kell. NonStop és Krisztián mindezt hallják, Ádám biztatja Kriszt, hogy csináljon már valamit, különben a bátyót előbb-utóbb lesittelik, ha nem száll ki a védelmi bizniszből. New Bartha két üveg sör társaságában próbál hatni a bátyó lelkiismeretére, de rájöhetett már volna, hogy az nincs neki.

4.jpg

A riporter csávó visszaadja a kamu interjúért kifizetett pénzt Bözsi mamának és cserébe aláírat vele egy szerződést, hogy kussolni fog és nem rontja tovább a hírnevét. Bözsike alaposan átolvassa a szerződést, mielőtt aláírja, tehát tanult az esetből. De az öregek azért továbbra sem bírnak belenyugodni a történtekbe, végül is csak Bözsi mama tett hallgatási fogadalmat, Vilibá attól még nyugodtan nyilatkozhat az ügyben, így aztán mégis csak bekerül a tévébe, méghozzá a Fókuszba!

5.jpg

Nóra bőszen dolgozik este a Berényi irodában, miközben Atikám egy fontos tárgyalásra megy, amit már nem lehetett lemondani. De amikor Attila visszaér, kiderül, hogy Juli a többi tárgyalást sem sztornózta, mert Mátéval kellett foglalkoznia, úgyhogy Atika jól lecseszi és elmegy, hogy saját szájúlag mondja le az ügyfeleket. Juli sopánkodik, hogy ő nem jó semmire, de Nóra csak talál neki egy feladatot: el kéne hoznia a névjegykártya tartóját a lakásból. Juli nagyon hálás és röpül is, majd Nóra lakásában felfedez egy virágcsokrot, egy üveg bort és pár gyertyát, hűha, vajon ki lehet Nóra titkos szeretője?

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.03.20. 10:43:30

Lehet hogy kihagytam pár részt, de most aztán tényleg nem tudom ki a fene lehet ez a titkos szerető? Valószínűleg emiatt nem aludtam egész éjjel... :-))

julie0812 2014.03.20. 10:53:30

@hannamontanna: Több jelölt is van: az a Bosnyák nevű alvállalkozó, Mikiék borásza, Atikám vagy esetleg Miklós??? Vagy még talán NonStop? Lehet, hogy ma este kiderül... :)

Warnika 2014.03.20. 10:55:47

erre kíváncsi leszek :) mondjuk Nórának feltűnően jó kedve van egy ideje...lehet Zsolt? :-o

julie0812 2014.03.20. 11:06:38

@Warnika: fura volt, hogy Nóra azt mondta, egész este ráér dolgozni. Aztán meg úgy tűnt, hogy sejti ki lehet a hódoló... És hogy került oda a csokor? Lehet Vilibá az :) Neki van kulcsa :)

hannamontanna 2014.03.20. 12:15:48

Juj de izgulok!!! Lehet hogy Vili bá tényleg! Szegény Bözsi mama......
süti beállítások módosítása