Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x67 - Zumba zenére maszatolnak Kokkizáék a zuhany alatt

2014. március 19. 19:00 - Chat Géza

vv1_3.jpg

Lilu, lezser elegante fakó rózsaszín naciban, magassarkúban és egy menő szürke ujjatlanban, leengedett, kivasalt aranyhajjal köszönt és darálja is a golgotává leminősített villa nulla izgalomfaktoros eseményeit. Egy szarrá visszhangeffektezett szépen szóló gitártémára ráfűzött drámával nyitunk, hogy Krisz kibútorozik a szaunába. Szar lesz, tudja, le fog borulni, mint a picsa, de sebaj. Ez persze KokkIzának oltári problem és már megy is megtartani a szent beszédet, hogy ne aludjon már külön, mert csak vele tud aludni. Vagy nem. Én ezt nem értem. Mondjuk nem is akarom. Iza azzal távozik angolosan, hogy gondolkodjon már el a hülye agyával az ember, hogy csak nagyon kevés embert ölel ám meg éjjelente. Ez Krisz agyáig kicsit késve jut el, így csak akkor csattog át a nyugiba a többiekhez, amikor már kiment a vér a lábából, elaludta a nyakát, stb, és már kínjában nyíg. Na meg persze hiányzott is neki a borsószem királylány.

vv3_3.jpg

Reggelre virradó Debilék kapnak egy büntit, mert az enbéegyes focista tegnap átlépett Zsótiék területére egy pufi dzsekiért. Ezzel persze az egész csapat szopni fog, még pedig úgy, hogy egy többfordulós játékban egyből egy győzelemmel nyit Vikipédia csapata. Elég nagy SUCK, de a napi elemózsia még nagyobb. Érkezik a löncshús konzerv Izáéknak, amit köretként a bóti baffőzelékkel lehet lefojtani. Konkrétan összefutott a nyál a számban, dikk. Ha még visu leves is lenne a csoda pakkban, zokszó nélkül habzsolnám míg el nem érne a dögrovás. Jó, egy kis banánt is bedobtak a majmoknak, nehogy éhen pusztuljanak menten. De a legjobb, ahogy Pink rácsodálkozik a póréhagymára.

„Ez olyan, mint az újhagyma, csak nagyon dagadtba?” /Pink/

vv2_4.jpg

Jön az első feladat, az egyik csapattársat kell kézben tartani. Krisz felkapja Pinkit, Zsóti meg Még 500 Sárlikot. Remegnek, szenvednek, nem bírják, de végül Krisz az izmosabb, aki tovább tartja a kistestű leánykát, hiába nevelkedett Zsóti a kispesti edzőtermekben és szívta magába az anyatejjel az étrendkiegészítő nővesztőszert. A második feladatban egy szétbontott kerékpárt, egy kormányra szerelt kereket kell a saját területükön tolni, a lényeg, hogy minél nagyobb távot bejárjanak. Tök világos. Igen, de Debil elfelejti a startkor leszabni a számlálóról a baszt, vagy csak simán nem indították el a gombot, amivel a cucc elkezdi számolni a megtett métereket, csak hogy ilyen szakszerűen vázoljam a helyzetet. Igen, Zsótiék nyerik ezt a rundót, mondjuk „csalással” , de ki nem szarja le. Zsóti ezt jól a többiek orra alá dörgöli, merthogy annyira átszellemültek ősemberekké, hogy már közük sincs egy digitális kijelzőhöz. A piszkálódás célpontja persze Pinki volt, mert ő már rég volt nyektetve. Sírjál gec! Így szóla Zsolt. De Pinki nem sír, úgyhogy ezt is megírom.

vv4_2.jpg

A bölcs és igazságos szerkesztők persze újrajátszatják ezt a kört, mert gyors elemzés után kiderült, hogy önhibájukon kívül nem indult el a számláló. Kis pihi, és már futnak is körbe-körbe, mint a bolondok. Megint Zsótiék nyernek. Leginkább senkit sem mozgat meg a dolog, ahogy az sem, hogy tipikus esküvői fotók diabemutatójának aláfestő zongoraszólamára éppen kibékül a két szerelmes. És már jön is a napi feladatért kapott nyeremény, egy Copa cabanát idéző parti, lufi pálmafák, szoli, koktélok, Csapatás, baszatás, YESoké!

- Mindenki tiszta barna lesz én meg tök fehér! - Iza

- Miért fáj jobban a szíved Izabella, he? A szoli miatt vagy énmiattam?

- Én téged választanálak – válaszol Iza boci szemekkel és pillarebegtetéssel nézve Krisz suta tekintetébe

vv5_1.jpg

Amikor Még 500 bemászik a szoliba, Krisztián a következőt mondja: Remélem odakozmálsz. Ezt követően a fergeteg hangulatú őrületes arconpörgés van hátra. Vikipédia dob is egy hatalmas hasast a nappaliban felállított gyerekmedencébe, így ő lesz a közröhej tárgya, de hálistennek Izáék tesznek az ügy érdekében, hogy inkább róluk menjen a pofázat a Coco Jumbo meg valami tipik Zumba-zene közötti szünetben, mivel kettecskén bevonultak tusolni, és kis szemmel pettingelés után máris nekálltak a masszív csőrözésnek.

 

Tegnapi termés

Elég idegesítő lehet, ha az eddigi non-stop hereverés helyett valami fizikailag is megerőltető dolgot kell csinálni, miközben egymás idegrendszerét is bőszen cincálják a lelki terror jegyében. Most a változatosság kedvéért Zsóti és Pinki feszülnek egymásnak. Az ok lényegtelen. Remélem valamelyik nap hősies pókfogdosós és csótányevős feladatat is felkerül a palettára. (Remélem ezt tartalomszolgáltató is olvassa!) Amúgy meg, ha bárkit is érdekel, a tegnap esti bezabálásom okán a Való Világgal álmodtam. Megjelent Hódos Hajnalka, azt mondta összekapart még hat embert és rám is szükség van, apelláta nincs. Az egyik sorstársam, egy Kathi Bélára erősen hajazó, 100% tesztoszteronból gyúrt faszi megfogott és bekúrt sminkszobába. A következő pillanatban pedig már hősiesen vonultunk a villa irányában és én csak azon gondolkoztam, hogy vajon, hogy fogok én két hónapig pöcsvillantás nélkül fürdeni, de leginkább az buzerálta az agyamat, hogy Sixx mit fog rólam írni. most, hogy így kívülről nézem és hogyvoltozom a VV-t bőszan, csak annyit mondanék, hogy köszi isten!

Címkék: vv6
337 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. sziszi 2014.03.20. 06:23:00

elképesztő a zsófika butasága,dikk

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 07:08:41

Zsoltika és Vikike hulljon már ki a villából :integet

XO 2014.03.20. 07:52:18

Pinki meg fogja szívatni Zsótit...ERRE BEFIZETEK!!! :D

kontratenor 2014.03.20. 08:11:44

"Jó tudni, hogy ha nagy baj van, akkor hozzá tudok bújni."
Mert mi a büdös rossebb történhet vele?
Megfoltosodik az éj leple alatt a löncs?
Megtámadja őket egy emberevő törzs?
Megtámadja őket egy húsevő baktériumtörzs?
Megtámadja egy pók?
Debil beszámthatatlan lesz, mert megtámadja őt egy pók?
Rózsaszín hisztizik, hogy Debil beszámthatatlan, mert megtámadja őt egy pók?
Vagy mi?

0xFFFF 2014.03.20. 08:24:36

@kontratenor: Esetleg a vodka fog elfogyni. Ez a legvalószínűbb.

beacska 2014.03.20. 08:25:42

@candyperfumegirl: igen, én is ezen röhögtem: ahogy a pöttyösek sóvárogva nézik a csíkosokat :)...és hiába mondja el Viki kb. 100*, h mennyire irigykednek a kintiek, Au és Zsó kb. konkrétan aludt szerintem a nagy bídzsbuli alatt :))), a szerelmeseknek meg tökre mindegy volt

Zsófikának meg boldog a póréhagymával :)

Bell a Donna 2014.03.20. 08:28:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Elutazott a vágyak Kánaánjának óceánjára.

beacska 2014.03.20. 08:29:26

@pomac: egyébként ezt Vikinek köszönhetjük: ha nem izgulna rá ennyire az Iza-Krisz szerelem elrontására, már rég beleszürkültek volna, mint Zsótiék...de úgy néz ki: 1. hajlamosak a szappanoperákra, 2. mégiscsak van köztük vmi, ami erősebb, mint Viki

beacska 2014.03.20. 08:32:47

@kontratenor: Izának nagyon komoly rémálmai vannak. Az elején is volt róla szó többször: rettegve riad fel, van amikor kiabál is. Feltehetően ez ellen kapja az éjszakai teát. (jegyzem meg, ennek köze lehet a 2 éves nevelőotthonhoz-vagy előzmény, vagy maradvány). én egy kicsit (nem is kicsit) sajnálom emiatt

kontratenor 2014.03.20. 08:37:01

@beacska: áhá, köszi, nem tudtam

LittlePurple 2014.03.20. 08:43:34

hy :)
@candyperfumegirl:
ez nekem is feltűnt! :) valahogy nem igazán jött be a vikkancs terve, hogy a csíkosok majd irigykednek. Inkább pont az ellenkezője, eléggé nagyképűen éli meg a pöttyös csapat a napi győzelmet, tetézve aljas beszólogatásokkal (vikkancs, zsóti)
Nem tudom, hogy csak nekem tűnt fel, hogy Aurélió talán megbetegedhetett?! Eléggé náthás, mindig nagyon be van öltözve... szerintem jót tett neki a párbajgyőzelem után ez a hét: csapatversenynél is jól választott tagokat, már most is látszanak a hosszú távú taktika jelei (vikkancs, zsóti reakciói) és az, hogy veszítettek, annak is van előnye, mert nem tudott elszállni a párbajgyőzelmével. pedig a mindenkinélmindentjobbantudó vikkancs ezt is előre megmondta ;)

Szentpeter 2014.03.20. 09:14:55

@kontratenor: Ez most gáz... hogy nem tudom olvasni az összefoglalóidat... konkurencia lettél, és vezér guru.... ( attól szoktak félni )

ewfuns 2014.03.20. 09:17:21

Csak nekem unalmas ez az Iza/Krisz história? Valamelyiket ki kéne már zavarni, mert ez már rosszabb, mint egy brazil szappanopera.

Szentpeter 2014.03.20. 09:20:32

@ewfuns: Hogy a nézőt mi érdekli, azt könnyen le lehet vadászni a honlapról...
Baszás az első helyen, baszás a második helyen, Iza és traktoros maszatolása harmadik, és Aurelio 5 másodperces kúrása a negyedik...

Ebből következően, mint kell nyomni ?

beacska 2014.03.20. 09:21:36

@ewfuns: nekem nem az, én szeretem őket, és kezdem gyanítani, h Vikinek nem tesz jót ez az egész. érdekes esettanulmány...

Szentpeter 2014.03.20. 09:27:20

Két okból nézi az ember Izácskát...- mert utálja - mert szereti... 1% aki szereti, 99 % aki utálja mind a kettőt... ( röhögök )

exelensz 2014.03.20. 09:31:15

@Cave Nick: Az még talán érthető,hiszen az csak vizuális inger lehetne esetleg de amikor már simogatok egy nőt és uram bocsá,nyálat cserélünk , kézzel izgatom - ettől nálam semmi,nah ott már baj van . Több oka is lehet, esetleg közvetlen előtte már volt egy numera,potencia gondok,esetleg az éjjellátó kamerák vagy ámátőrség.

XO 2014.03.20. 09:36:20

@ewfuns: én bírom őket....wikkancsot annál inkább nem. Remélem kibukik majd, hogy mi az oka, hogy ennyire kavar ellenük...nem szimpla taktika ez, az már biztos!

XO 2014.03.20. 09:39:23

@candyperfumegirl: a legjobb jelenet volt, ahogy ott sóvárogtak a kinti piknik után libasorba....jajj a nagy luxus mi ahhoz az idillhez képest! :D

0xFFFF 2014.03.20. 09:40:02

@LittlePurple: "...csapatversenynél is jól választott tagokat, már most is látszanak a hosszú távú taktika jelei ..."

:D-ék! (700) Debílió meg a taktika!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.20. 09:40:25

@Szentpeter: Mit gondoltál, miért kellett tegnap a fiúknak biciklit tolni? Próbálnak a szerkik célozgatni, de ezek nem akarják venni a lapot. Mondjuk Zsótit megértem, a három pöttyöst bátorság próba boldoggá tenni. De Krisztián és Aurél vállalhatatlanul impotenci.

XO 2014.03.20. 09:40:49

Wikkancs dekázgat a nappaliban, közben azt nézi figyeli-e Traki, hogy mit csinál....hátha ezzel is idegesítheti!

0xFFFF 2014.03.20. 09:42:55

@beacska: ...no de miért is került oda?

beacska 2014.03.20. 09:44:45

@Szentpeter: hát erre én azért nem vennék mérget, de szabad ország Magyarország, mindenki azt hisz, amit akar ;)

beacska 2014.03.20. 09:45:50

@0xFFFF: hát azt nem tudom, nem voltam ott. ÁLLÍTÓLAG kábítószer-elvonón volt. olyan kis takaros, bentlakásos lányintézetben

0xFFFF 2014.03.20. 09:47:26

@beacska: Akkor miért is sajnálod? A szegedi csillagban sokkal borzasztóbb körülmények között ülnek évtizedeket gyilkosok....azokat is sajnálod?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.20. 09:47:41

Kimaradt a posztból, amikor Krisz a labdát választja Íz helyett. Pedig az öfi csúcspontja volt.

kacagó görlice 2014.03.20. 09:48:31

@ewfuns:
Én is szeretem őket. Szappanopera is, ahogy@beacska: utal rá, és van is köztük valami.

A szappanoperát szerintem Iza irányítja, mert különben - bármennyire megkedvelte Kriszt - nem nyelné le a bunkóságait.

Krisz nem azért bunkó, mert nem szereti Izát.

Így tovább eljuthatnak, mint a saga nélkül. És így Viki inkább fekete pontokat gyűjt, amikor ellenük áskálódik.

XO 2014.03.20. 09:49:54

@0xFFFF: Neked minden mindig úgy sikerült az életedben ahogy eltervezted?

candyperfumegirl 2014.03.20. 09:50:26

@LittlePurple: Igazából tökéletesen választott csapatot, még ha ez nem is volt a részéről tudatos. A szarkeverők most ki lettek így zárva az ő csapatából, Zsófikát is jó ötlet volt leválasztani Vikiről, Kriszéknek sem árt, ha fizikailag több időt töltenek távol Vikitől. Most kéne az alkalmat megragadni egy kis szövetkezésre, pl. Ha megbeszélnék, hogy a kiválasztáson egységesen megjelölik Vikit vagy akár Sárlikot, annak érdekes eredménye lenne.

egyemakisszíved 2014.03.20. 09:53:18

Jól tette Sárlott, hogy a csapatába Zsoltot is beválogatta, így az nagy valószínűség szerint új célpontot választ majd magának a jelrakáskor, leszakad Sárlottról. Zsófi hogy megsértődött, amikor Zsolti, a maga bunkó stílusában, de megmondta, hogy a viselkedése alapján minek látszik: ostobának. Azt hiszem, a butácska nők varázshatalma nem a fiatal férfiakra hat elsősorban. :) Kár, hogy az intenzív akarás csak akkor látszik rajta, amikor toporzékol, mikor azzal a kerékkel kellett volna rohanni, hogy meglegyen a kényelme, úgy tűnt, csak sétálgat.

Szentpeter 2014.03.20. 09:53:23

@0xFFFF: ( az előbb félrement )

Ez most gáz... hogy nem tudom olvasni az összefoglalóidat... konkurencia lettél, és vezér guru.... ( attól szoktak félni )

0xFFFF 2014.03.20. 09:56:05

@Szentpeter: Nem gáz, egyrészt nem írtam komoly összefoglalókat csak napi vitaindítókat, de ha itt az tilos, akkor tudomásul veszem. Én vagyok a vendég más szemétdombján. :) Az mindenesetre hízelgő, hogy tetszettek a firkálmányaim. :)

@XO: Legtöbbször. Azért, mert elterveztem. A terv nem az, hogy megfogalmazom a célt és gyia! Az traktoros terve.

Szentpeter 2014.03.20. 09:56:59

Viki jelenléte a villában inkább szórakoztató... még az aljasságai is...
Mert nem tud ellene senki védekezni, vagy legalább is inkább lenyelik, becsicskulnak ha Viki baszogatja őket.. esetünkben Aut, Izát, Trakit, Sárlottot....

Mert aki becsicskul, azt nem tudom sajnálni...

0xFFFF 2014.03.20. 09:58:23

@Szentpeter: Ezt én sem értem...mármint ha ádám parasztra úgy rá tudtak menni falkában, akkor a vízilovat miért nem merik megrendszabályozni. Én már tutira beleszartam volna az ágyába.

LittlePurple 2014.03.20. 09:58:47

@candyperfumegirl: egyet értek, de szerintem volt benne tudatosság, mikor azt mondta, hogy "elválasztja asterixet obelisktől" :) és utánozta hogy zsófi a vikkancs seggéből ki sem lát! elsőre senki sem gondolta volna, de jó lesz ez így! mert ahogy te is írtad, a szarkeverők, saját magukat és egymást húzzák minél lejjebb! :)

XO 2014.03.20. 10:02:23

Debil csapatában legalább nem a versengés megy, hogy ki a nagyobb műmájer! Persze, mint mindent, csinálhatnák ezt is jobban és ügyesebben, de akkor is élhetőbb a csíkos csapat!

XO 2014.03.20. 10:04:31

@LittlePurple: Au egész éjjel szarul volt....kapott valami injekciót is az este...

XO 2014.03.20. 10:06:53

@0xFFFF: Mákos vagy! A magam részéről senkit nem ítélek el az előzmények teljes körű ismerete nélkül...és talán még úgy sem! Senki sem hibátlan...de ettől még lehet szerethető!

ghater 2014.03.20. 10:29:49

Szerintem Petinek a következő szériában már tényleg a meleg pornót kéne nyomnia. Mert már minden el lett lőve és lapos. Meg a sok tufa zselékirály aki nézi is verhetné rá, bele képzelve magát a szituba.

É2I 2014.03.20. 10:42:44

Géza ez most gyóvót! Főleg az álmod :) Lassan Sixx leszel! Előre a Sixxi úton!
A szobor emelésről majd később intézkedick a központi bizoccság, de már elárulhatom az összes járási pártbizoccság előtt lesz páros szobrotok. Csak még nem jutottunk dűlőre kin lesz a szoknya és kinek lesz a kezében a sarló, kinek a kalapács.
;)

Cave Nick 2014.03.20. 10:43:29

@kontratenor: a felsoroltak közül a löncs megfoltosodása a legvalószínűbb és egyben a legfenyegetőbb esemény

0xFFFF 2014.03.20. 10:46:05

@XO: A szerencse a lottózókban keresendő...tettem érte és nam azt dúdolgattam sörtől ködös tekintettel, hogy: "balsors akit régen tép (nem tehetek róla) hozz reá víg esztendőt (valaki csináljon már valamit értem, mert én nem (értem))"

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.03.20. 10:54:07

@É2I: köszönöm.
Akkor itt válaszolnék az első kommentekben feltett kérdésekre, hogy én a vékony hegyes cerkafaszúak vagy a dorongpöcsűek táborát erősíteném-e abban az esetben, ha valamilyen reggeli sittes zuhanyra kényszerülnék a Villa tusolójában, a válaszom annyi, hogy szerényen csak az átlag magyar vérfaszúak díszes táborának lennék élharcosa ebben a dologban.

nemszázas 2014.03.20. 10:58:20

@candyperfumegirl: én is így gondolom, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy egy ilyen játékban pszichológiailag a vesztes és jobban szívó csapat mindig jobban fog kijönni, mert övék lesz nézők szimpátiája. (Ezt műsorkészítés szempontjából is figyelembe vették, ha volt eszük. A csapatválasztás így nem tudom, hogy mennyire volt önálló, és mennyire szerkesztői ráhatás. Az, hogy Krisz és Iza egy csapatba kerüljön, szintén forgatókönyv ízű. Bár én is örülök, hogy így alakult, semmi bajom velük, sőt.)
Emellett a nyertes csapat sem fogja magát felhőtlenül jól érezni ilyen körülmények között, mert tudat alatt motoszkálni fog bennük, hogy valaki más rovására történik, és még ha pl. Vikit ez nem is zavarja, de az már igen, hogy a nézőknek ez esetleg hogy jöhet le.
Viki valóban rosszul jön ki a Krisz-Iza sztoriból, és szerintem ezt kezdi érezni. Nem tudom, észrevettétek-e, de Zsoltira elég jól rámozdult, lehet, hogy éppen emiattt. (Akit ez érdekes módon nem zavar...) Az elmúlt összefoglalókban (már a csíkos-pöttyös játék előtt is) szinte össze voltak nőve. Az egyik online-ban ál-szemforgatva meg is jegyezve, hogy azt mondta neki valaki, hogy olyanok már Zsoltival, mint egy pár, na de még ilyet! Nem tudom, hogy Viki részéről ez taktika vagy vonzódás, de ha utóbbi, szívás. Neki.

É2I 2014.03.20. 11:01:22

@Chat Géza: Nm.
Viszont én a cerkafaszt választanám a helyedben. Szerintem jobban járnál, bár tapasztalatom nincs ebben, csak úgy saccolok. Már ha a szerszám rossz oldalán kellene állnod ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.20. 11:35:55

Váá, kurvajóvolt a hogyvolt. :D

Azon meg teljesen le vagyok dermedve, hogy egy 20 éves lány, még sose látott póréhagymát. Ő, aki állítólag vega is. Még szerencse, hogy pl. a zsemlét ismeri, máskülönben jó eséllyel éhen halna. Főleg, ha az esős időjárás miatt rossz épp a mirelitpizzatermés földeken...
De most jut eszembe, hogy Pinki, az eddigi nyomorult életében étteremben is jó, ha kétszer járt... Hát hol élnek ezek?
És azt se értem, hogy tényleg ekkora fétis a "mai fiatalok" körében a szolárium? Sárlott is konkrétan elélvezett a riportszobában tőle.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 11:37:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Dehogyis.
Néznénk Zsófikát ahogy rácsodálkozik a világra :))))))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 11:40:24

@Dr. Lilu:
Biza igaz, a néző mindig az elesettebbet támogatja, lásd Sárlotté párbaja, még én is rászavaztam, pedig utáltam a nőt, de az ellene indított hadjárat Dorkáék részéről az ő oldalára lökött :)
Viki féltékeny csak ez mozgatja, hogy mindig bekavarjon Izáéknak, nem a csóró traktorost félti.
Menten beszarok ha rámozdul a seggfej kispestire Viktórija :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.20. 11:43:58

@Chat Géza: Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a kis intim titkot. Kellett ez az információ, mint egy falás póréhagyma. :D

0xFFFF 2014.03.20. 11:47:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Barbinak minden nap hoz valami újat....pedig jobb lenne ha inkább ujjat hozna.

nemszázas 2014.03.20. 11:48:06

@Farmotorosgiliszta: kíváncsi vagyok, hogy Viki felismeri-e, hogy bár nagyon klassz a habzsidőzsi, de hosszú távon sokkal kedvezőbb lenne, ha NEM nyernének... vagy felismerte, de fontosabb neki, hogy meglegyen a napi fél disznó, ki tudja.

0xFFFF 2014.03.20. 11:48:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem mertem reflektálni erre, nehogy fényképes bizonyítékkal hozakodjon elő! :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 11:55:35

@Dr. Lilu:
Figyeld meg már a mai összefoglaló azzal indul,hogy a riportban Viki éppen ráeszmél mennyire meggyengíti őket ez az egész nyerési folyamat.
Láttad tegnap Zsolti mennyire be volt parázva, még Zsófival is neki állt veszekedni, mi lesz vele ha nem lesz meg neki a napi túrórudi ? :)
Lehet most Viki begyengül és inkább a belére hallgat :P

Mók_Ica 2014.03.20. 11:57:41

sziasztok :) csak hogy ti is tudjátok: mavan a boldogság nemzetközi napja :)
sok boldogságot nektek és persze magamnak is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.20. 12:06:26

@Mók_Ica: hát, én spec. nem tudtam. Nekem még azt tanították, hogy ez a tavaszi napéjegyenlőség napja. :)
(a "dicsőséges 133" napot most ne firtassuk)

Mók_Ica 2014.03.20. 12:12:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az nem holnap lesz? :)
én tavaly hallottam először erről a boldogság napjáról, nekem improvizál :) de hogy mit kell csinálni azt nem tudom... mindenestre úgy döntöttem, jó kedvem lesz :)

@Farmotorosgiliszta: még akár az is lehet, hogy rámozdul, eléggé ki van éhezve és traki egyre távolabb kerül ilyen szempontból... :)

nemszázas 2014.03.20. 12:14:46

@Farmotorosgiliszta: Lehet:)
Szépen előjön, hogy kinek mi a gyenge pontja, hát van akinek a túró rudi:D
Zsolti egy csalódás. Az a típus, akinek mindig kell egy menő banda, akikhez csapódhat, de sosem lesz belőle bandavezér, csak kiváló második ember.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.20. 12:18:20

@Mók_Ica: baszki, ma nem 21-e van?? :D Akkor bocsi, én valami más időszámításban éltem egész héten. :D

özv. Baldóver Béláné 2014.03.20. 12:35:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Mekkeresem, kedves doktornő.

Annyit még, hogy tennap nem tuttam megmagyarázkodni kiskegyednek, mer valóban bealudtam télleg. Asztán még ráaludtam, asztán újra elaludtam, átaludtam az egész napot, most ébrettem föl. Úgyhogy végre igazándiból kialudtam magam.

Üdvözletét küldi: Manci néni

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 12:49:40

@Mók_Ica:
Viki olyan pókhálót növeszt mint amilyenek az Indiana Jonesban voltak a barlangos résznél.
@Dr. Lilu:
Ezt jól látod, ő mindig második ember marad, hiába kutyázza le a másikat, agya nem sok van.
Még a döntőbe se várom a papucsost.

candyperfumegirl 2014.03.20. 12:52:37

@Dr. Lilu: igen, kicsit én is forgatókönyvnek éreztem, hogy egy csapatba rakták őket, mindenesetre jól jött ki. :) Viki aknamunkájától már én éreztem magam szarul magam helyette is, a szerkik helyében én is megléptem volna valami olyasmit, ami rákényszeríti Kriszt és Izát, hogy kommunikáljanak, és lehetőleg Viki nélkül.

XO 2014.03.20. 12:57:34

@candyperfumegirl: Ez így volt pont jó! :) Végre viki ármányai nélkül láthatjuk mire képesek!

candyperfumegirl 2014.03.20. 12:59:52

@LittlePurple: szerintem is beteg lehetett, mert el nem tudom képzelni, hogy hova tűnt az éjszakai események alatt. lehet, hogy orvosnál volt.

XO 2014.03.20. 13:00:21

B*szki a fejrázós feladatnál Sárlik alkalmazza a hátsó fejfogást....lehet benne tapasztalata? :D

É2I 2014.03.20. 13:10:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát zsófikához képest egy faék maga bűvös kocka. Én nem tudom hol tenyésztették ezt a véglényt, de szerintem Einstein külön könyvet írt volna róla.
Nem is tudom, hogy a NASA miért nem vitette még el az 57-s körzetbe.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.03.20. 13:47:22

@É2I: az 57-es körzetben mit tartogat a NASA? Az még az 51-es körzetnél is titkosabb hely? :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 13:48:34

@É2I:
Ezért szeretjük ezt a drága teremtést :)
Lerágom a kis zokniját a lábáról olyan kis cukor :)))))
Én rajta sokat tudok derülni, a többi ártányon nem igen :legyint

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 13:49:59

@CsigaBiga:
:)))))
Az már annyira titkos, hogy még az 51-es körzeti megbízott se tud róla :)

csi21 2014.03.20. 14:49:29

@Farmotorosgiliszta: tegnap még a pink naciját akartad lerágni. Ez vagy az, válassz! Nem lehet minden rágnivaló a tiéd!

csiberibe 2014.03.20. 15:02:28

@0xFFFF: ujjat? MEgvolt a banán-uborka-póréhagyma szentháromság :P

csi21 2014.03.20. 15:11:16

@csiberibe: banánnal és uborkával lehet csinálni, de póréhagymával nem szabad, csípné a kis mindzsóját.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.20. 15:34:00

@csi21:
Mindenét lerágom, még a pofiját is :))

kvadrillio 2014.03.20. 15:53:57

"
Levélben búcsúzik élettársától Mick Jagger
Index
2014. 03. 20. 08:39
A Rolling Stones énekese a honlapján írt üzenetet a nemrég elhunyt L'Wren Scottnak.
"

...AJJJJJJ.....DE SAJNÁLOM....:(......HOGY AZ EGYÜTT SZIPPANTÓ HEROINOSOK, KOKAINOZÓK ÁLTALÁBAN ÍGY DÖGLENEK MEG........

0xFFFF 2014.03.20. 16:01:42

@beacska: Persze, ha nem lenne az, akkor nem lenne a villában....de hogy jön ez ide?

faszent 2014.03.20. 17:25:22

Iza és Krisztián édesek, jó nézni őket, tényleg a csapat izgalmasabb, eredetibb fele jött össze Aurélióval, a viki-zsóti-charli-teó csapat elég sótlan, erőlködőbb, és a másik csoport vérít szívják, nekik nincs elég "saját anyaguk" tartalékban, hogy érdekes legyen a játékuk, a többiek lelegeléséből élnek.

Izát is lehet érteni, hogy állandó hasadásban van a nézők miatt, és aggódik, hogy jön le amit csinál, mert egy lánynak kellemetlenebb ez a teljes kilátás és belátás... hosszú időre megsínylheti a civil életben..

Jót tett Izának és Krisztiánnak, hogy viki legalább egy hétre nem tud beleszólni túlságosan az életükbe, ha lenne eszük kidolgoznának egy hosszútávú stratégiát a belenyúlások, bekavarások ellen jelszóval, jelmondattal, de félek, ennyire egyikük se látja át a helyzetet, és ennél őszintébbek, spontánabbak.

zsolti már nyugodtan kieshetne, annyira legyengült, hogy viki árnyékába húzta meg magát, de a bentiek erősnek érzik, ezért nem hívják ki, teó szimpi, csak hát végtelenül sótlan, fád, egykedvű, tehát ő is mehet, charlott túlartikulásai a vallomásszobában nem tudják igazán kompenzálni egysíkúságát.

Ezen a ponton bárki nyeri a játékot Aurélió csapatából az nekem megfelelne, persze igazából e pillanatban erre egyedül Auréliónak van igazán esélye, remélem nem beteg.. mintha eltűnt volna a képből.

Minden vv-ben van egy beépített ember (a múltkoriban Peti volt), elég egyértelmű, hogy a mostaniban viki az, remélem jól megfizetik, valamivel kompenzálják, hogy ennyire kellemetlen kakikavaró képet ad magáról a többiek életében való tocsogásával, belenyúlkálásaival, mert a kinti élete hosszabb lesz, mint ez a pár hónap bent, tehát esetleg nehéz lesz ettől a méregkeverős imázstól megszabadulnia.

Avanivi 2014.03.20. 17:25:58

@kvadrillio: ", Scott és Jagger nem ittak, nem drogoztak, odavoltak egymásért, és egyáltalán nem tűntek szomorúnak sem. Senki sem érti, mi történhetett."
velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/03/17/ongyilkos_lett_mick_jagger_baratnoje/

csi21 2014.03.20. 18:46:16

@Farmotorosgiliszta: én csak egyet rá...gondolok, és mindjárt el is megyek...

Lilith.Inanna 2014.03.20. 19:05:03

@Mók_Ica: Neked is boldogot.:)
@ő-szinte: Tüdőd fáj még?:)

Mók_Ica 2014.03.20. 19:28:41

@Lilith.Inanna: annyira cuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii vagy :) köszi-köszi :) :)
van új posztcsi :)

ő-szinte 2014.03.21. 01:44:24

@Lilith.Inanna: szerencsére most nem :-)
de azt hiszem elvesztettem az érdeklődésemet avv iránt... :-(((((((((
süti beállítások módosítása