Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x66 - KokkIzáék hajtják a szopórollert

2014. március 18. 19:29 - sixx

Screen Shot 2014-03-19 at 5.02.45.png

Kellett nekem tegnap ugatni, mint egy traktoros kutyának, hogy nem történik semmi, a 66. részre megemberelték magukat a készítők. A gimnazista wannabe menőcsávónak öltözött Istenes ugyan a frászt hozta rám a felkonfban, amikor izgalmas párbajról mesélt, mert ha azt szarul látja, akkor sok minden mást is, de menten egy csapatjátékkal kezdünk, ami persze üvöltözésbe fordul, mert amikor 501 és Debil csapattagokat választ magának, akkor sok minden szarni mehet.

Az egész hét erről a csapatjátékosdiról szól majd, pöttyösök vs. csíkosok, perszehogy a Juve-buzi Debil lett a csíkos. A két csk választ majd magának játékostársat, 501-hez megy Viki, Zsóti meg Bugyitlan, Debilhez Traktoros, Pink és KokkIza, de az utóbbi kijelenti, hogy lófaszt mindenkinek a seggibe, mert nem fogja hallgatni a kretént, aki Traktoros, ha valaki nem tudná, és elkezdődik az üvöltözés, KokkIza baszki, nálad idegesítőbb élőlényt életemben nem láttam még. Viki persze nem bírja ki, hogy ne bassza le Debilt, mér’ nem Bugyitlant választottad, te szerencsétlen. Pink közben jelzi, hogy ha KokkIzának lehet hisztizni, akkor ő sem áll be a Juventusba. Naccerű.

Screen Shot 2014-03-19 at 5.32.09.png

Debilnek elege van Vikiből, aki beszól neki állandóan, így ők is üvöltöznek, azárt nem semmi, hogy egy ilyen egyszerű feladatból ez lesz - ezzel a külföldi realitykben sose találkoztam. Viki még a biztonság kedvéért lealkoholistázta Traktorost, aki odakünn, a cigiskanapén is kapja az ívet KokkIzától, aki csak beadja a derekát, és marad a Juventusban, juhé. Ha ezek ketten nem ölik meg egymást a hét végére, sose. Közben azt ne hagyjuk ki, hogy Debil egy lila kabátban és baseballsapkában tolja a hetet, amiben úgy néz ki, mint egy főgonosz a Bűregírember bosszúja című cseszlovák diafilmből.

Fasza hét lesz. (Debil? Traktoros?)

Na, az első kaland egy paintballcsata lesz, kint, a vella falain túl ráadásul, viszik őket Kispestre, egy pályára, de ehhez be kell öltözni pöttyösbe meg csíkosba, amitől simán futóbolondoknak néznek ki mind. Mikrobusszal viszik őket a pályára, Pink szerint minden zöld volt és gyors, és

Amikor felnéztem az égre, olyan szupermáriós kék volt, tényleg.

Screen Shot 2014-03-19 at 5.55.03.png

Traktorosnak fogalma nem volt, hol járt, Budán vagy Pesten, nem mintha számítana. Debil taktikája már a kocsiban alakul: ha Zsótival kell valamit csinálni, az Traktoros dolga lesz. Egy begyepesített területre érkeznek meg, Pink ettől kicsit kiakad, mert

- Én félek a labdától.
- Akkor kapus leszel. (Traktoros)

Screen Shot 2014-03-19 at 5.58.19.png

De nem fociznak, paintballoznak, ami egy nagyszerű sport, az öcsém is űzi versenyszerűen, kell hozzá sok felszerelés meg drága puska, és állóképesség, így nekem kurvára nem való. Az agyhalottak közül nem sokan paintballoztak eddig, Debil viszont a csíkos csapat alaptaktikáját menten felvázolja:

Vikit akkor is eltalálod, ha mellé lősz.

Istenes szabálymagyaráz, Zsóti hazai pályának tekinti Kispestet, Debil meg paintballkirálynak vallja magát, asszem ő lesz az első, akit kilőnek. Istenes megkérdi, ki paintballozott már, Zsóti nem, mert

mi kavicsokkal dobáltuk egymást.

Screen Shot 2014-03-19 at 6.01.46.png

Naccerű gyerekkor lehetett. A maszkot nem vehetik le, akit eltalálnak, felemeli a fegyvert és levonul a pályáról, két győztes meccsig megy a kaland, és tétje van, amiről természetesen nem tudunk meg semmit egyelőre. KokkIzának csak egy kérdése van: mi az a kezedben, Bence? Az egy síp, KokkIza. Pinkre kicsit nagy volt a védőfelszerelés és a ruha, valóban bohócjelleget ölt, de ez alapból is megvan a buta fejével. KokkIza a fájdalomtól fél, én KokkIzától. Egy iyen csörte úgy 20-30 másodperc alatt lemegy, de két perc alatt tuti, ezek meg vagy félórán át lövöldöztek a vakvilágba, pedig Pink konkrétan csak áll a játéktéren, az lövi le aki akarja. Vicces volt az egész egyébként, Pinket nem nagyon tudják meglőni, Bugyitlan panaszkodik is rendesen:

Olyan kicsi ez a Zsófi, negyvenet rálőttem, de nem találtam el.

Az első kört bukják Debilék, ezen a csk nagyon felbassza magát, mert

A dagit nem igaz, hogy nem tudjuk eltalálni, hát nagyobb, mint a bója, bazdmeg.

Screen Shot 2014-03-19 at 6.11.31.png

A második kört is a Túró Rudi-csapat nyeri, így megvan a végső győztes, 2-0, ennek a klasszikus kettéosztott vella lesz a következménye: Debiléké a kert a pöttyösöké a vella, a cigiskanapé és a budi meg Svájc. A határokat zöld vonalak jelölik, ezt nehéz lesz majd agyilag felfogni, pl. Pink elsőre azt hitte, hogy ez csak valami dizájnelem. A csíkosok a nyugiban alszanak négyen, ami érdekes lesz, különösen KokkIza szempontjából, aki nem akar Traktoros mellett aludni, így viszont kénytelen lesz. A szabályok tiszták, nem mehetsz át a másik területre nem adhatsz át cuccot, ha megszeged, az egész csapat szív. Debliék mosnak pöttyösékre és mellényben kell lenni, a szokásos. A nyugiban elég nehezen megy az ágyak elosztása, mert Pink belül akar aludni, és ez Debilnek és Traktorosnak nem tetszik, mert egymás mellet kellene aludniuk.

Screen Shot 2014-03-19 at 6.19.01.png

Majd én hagyom, hogy a buzogányával csapkodjon, mi? (Traktoros)

Viki persze menten átmegy parasztba, és kilátásba helyezi, hogy Debil ágyában alszik este, amitől az meg kiborul, ha hagyod neki, Bugyitlan, akkor nem piszkállak meg sose. Debil megoldja a problémát, és kiviszi a matracot a szaunába, mert olyan nincs, hogy valaki az ő ágyában alszik. Kussoljál, Viki, mondja, amiből megint lesz egy kisebb sértődés és üvöltözés, miért is ne. Viki a legidegesítőbb nyertes evör, és minden percet kihasznál, hogy a másik csapat orra alá dörgölje a győzelmet. Kemény a helyzet, kaja, pia nincs odakint, de lehet területet nyerni mindenféle játékokban. Debil kétségbe esik, itt nyerni kell.

Ha pókokat kell nyerni, az sem érdekel, nyerni kell.

Este kaja, Debiléknek vagdalthús jut, a luxusban meg párolt szarva burgundi mártással. KokkIza még nem evett vagdalthúst, és nem most fogja elkezdeni, kenyéren és vízen él majd, na erre kíváncsi leszek. A vacsora láttán Viki átérzi, hogy ez most kemény hét lesz. Pink nagyon kivan, a nomád életmódot nem lehet összehangolni a műkörmökkel. A lefekvés kardinális kérdés továbbra is.

Screen Shot 2014-03-19 at 6.31.24.png

- Hogy alaudjunk? (KokkIza)
- Csukott szemmel. (Traktoros)

Ó bazdmeg, döntsétek már el, hogy hol fekszetek, oszt haladjunk. Ez a hét érdekes lesz.

Tegnap vót:

Woe to You Oh Earth and Sea
for the Devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of the beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six.

Ha már ilyen szépen összejött a mai epizódszám, ünnepeljük is meg az Iron Maiden tánczenekar egyik klasszikus szerzeményével.

Na, most hogy kiörvendtük magunkat, és nosztalgiáztunk egyet Clive Burr érett ütősjátékán, jöjjön a mai felszopás, paintball-videóval, merthogy az agyhalottakat kieresztették a vellábúl, az emberek közé, bizony. Isten irgalmazzon az RTL-nek. 

Címkék: vv6
334 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.19. 07:37:13

Ezen a poszton sokat nevettem, köszke.

Mennyibe kerül a péjntból cucc, ha már említésre került, h k. Drága?

karev 2014.03.19. 08:08:52

"a budi meg Svájc" köszi, sixx. :))

karev 2014.03.19. 08:10:24

@Krétagarbó: burgundi mártás: de Zsóti nem pincérkedett? nem kéne tudnia, mi az?

Krétagarbó 2014.03.19. 08:32:42

@Commodore: Jájjj. Szóval ez Ádám kedvenc száma, innen a Károly??

Krétagarbó 2014.03.19. 08:35:11

@karev: Nekem úgy rémlik, hogy Traki volt pincér, nem?

Krétagarbó 2014.03.19. 08:43:14

"Túró Rudi-csapat" :))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.19. 08:48:11

Traki fan lettem. A csukott szemes benyögése is jó volt, a csapkodós is.

más

Nem enni akarja Aurél a pókokat?

Mók_Ica 2014.03.19. 08:54:33

@Krétagarbó: nekem is úgy rémlik :) de oda már nem fog visszamenni a bemutatkozó filmje alapján :)
jó reggelt :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.19. 09:50:58

Aranyoskáim!

Hát émmá sok mindent láttam, meggyfán pókot, seggre csókot, de illent, mint tennap, illent még nem. Föstékkel lövődöztek egymásra a villalakók. Most sajnátam igazán, hogy az onokám nem kerűt be. Lőhetett vóna Izaurára. Mindig aszt motyogja, mikor nézzük, de meglőném eszt a csajt.

Nem mesétem még, hogy az onokám, a Zalán is jelenkezett a VV6-ba?

Nem izé, de ő-szinte kategóriába akart vóna bekerűni, mer aszongya, hogy ott úgymond ritkásabban lesznek. Úgy is lett, igazándiból csak hárman lettek, rajta kívül Krisztiján, aki konkrétan be is került, meg egy pesti onleány, aki már a kaszt ingben is akkorákat hazudott, hogy leégett a hazugságvizsgáló gép. Úristen! Ki is vágták, mint a macskát, aki tele van pisivel.

Megmondom ő-szintén, elejinte bosszantott, hogy nem kerűt be a Zalán, basszameg. De aztán láttam, hogy a Krisztiján télleg jobb. Az én Zalánom amúgy tejjesen ő-szinte vót, minden kérdésre aszt válaszolta a kasztingon, hogy nemtom. Mégse nem valagatták be. Talán megéreszték, hogy ez még a közelibe se mert vóna menni az Izaurának, így asztán nem lett vóna húzd meg – ereszd meg műsor. Mer az az igasság, hogy ez a gyerek sajnos még nem vót lánnyal eccerse. Ezügyben most má tennem köll valamit.

Mindenkit csókol: Manci néni

Kardhal.0 2014.03.19. 10:38:09

@XO:
Pont így gondoltam én is. :D
Az, hogy nem értette miért vannak az új szőnyegek, valami zseniális.

XO 2014.03.19. 10:50:46

@Kardhal.0: Nálam ott szakadt el a Riga-lánc! :D

Kardhal.0 2014.03.19. 10:53:08

@XO:
Ilyenkor először mindig azt gondolom, hogy talán csak viccel.
Hát nem.
:)

XO 2014.03.19. 10:57:15

@Kardhal.0: Ahhoz agysejtek kellenének....de neki az nem jutott...vagy csak jól rejtegeti őket! ...nem, nem jutott! :D Pinki teljesen kirekesztve érezte magát...de majd holnap ők nyertnek (nem nyertek, abból látszódóan, amit az éjjeli onból le lehetett szűrni!)

Wreath 2014.03.19. 11:00:23

Nem mondom el többször...
Pont a zsírosabbak (lányok) kapnak terülj-asztalkámat, nincs igazság. Wiktória királynő - ha már - megtanulhatná az etikettet, fujjhogyeszik. Jó, minden mást is így csinál.

Wreath 2014.03.19. 11:16:39

@karev: Nemis! A Kokkiza meg a Pinki nem. Mondjuk Pinkinek a kebleiből van mit fogyni, de annak sokan nem örülnének. :)

csiberibe 2014.03.19. 11:29:03

Bocs az Órélió-fanoktól, én ezt a barmot ha a kezem közé kapnám, ronda véget érne :(
Lehet, hogy Viki tehet a túlsúlyáról, lehet, hogy tehetne ellene, de hogy ezt naponta többször a fejéhez vágja ez a mínuszos IQ-val rendelkező kis pöcs, na az nekem sok.

Wreath 2014.03.19. 11:58:20

@csiberibe: Primitív, de a Wiki hergeli folyamatosan, egyéb frappáns visszavágás, leszerelés pedig nincs a tarsolyban Aurélnak. Sztem megérdemlik egymást.

0xFFFF 2014.03.19. 12:17:10

@Lilith.Inanna: Nem olvasod el, mert sex törölte. :) Pedig csak egy komment volt...napindító.

ő-szinte 2014.03.19. 12:17:19

@özv. Baldóver Béláné: az az érzésem, hogy Manci néninek hijjjányzom ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
de sajnos infulenciális szellők vannak mi felénk plusz néha elő jön a bezártságos komplexumom, így nagyon nehéz ő-szintének lenni
úgymond
Zalánkával találkoztam a castingon, mondta is, hogy őt kurvára nem érdekli ez a zegész és csak Manci nénit helyettettesíteni jött el a castingra, hátha bekerül ;-) plusz remélte hogy valaki lesz olyan kedves és rárabol a harcsájára
DE NEM

0xFFFF 2014.03.19. 12:21:46

@csiberibe: Nem tudom miért idegeskedsz...egyrészt orálió ilyen, most megnőtt az arca de ami mögötte van az nem nőtt vele, hanem kétségbeesetten nézi, hogy az arc mekkora lett. Naivitásod határtalanságát mutatja, hogy valami szellemes visszavágást vársz tőle a kussoláson és a sírdogáláson kívül.

0xFFFF 2014.03.19. 14:43:59

@Lilith.Inanna: Olvastam és reakcióztam. :)

0xFFFF 2014.03.19. 14:51:34

@XO: Ez a szar minőségű holmi honnan van? Kékes tévétek van és azt veszed fel CGA kamerával? Ráadásul a scanner szerint az oldal vagy 72 potenciális veszedelmet rejt....

karev 2014.03.19. 15:19:43

@Wreath: sztem de, de ezen nem fogunk összeveszni :)

XO 2014.03.19. 15:40:13

@0xFFFF: a cuccot nem én készítettem, de jobb mint a semmi! A dailymotion egy videó megosztó oldal,ha nem tetszik ne nézd? Senki, de senki nem kötelez rá? Bár, ha tudsz jobbat mutasd, várom szeretettel!

XO 2014.03.19. 15:41:15

@0xFFFF: a cuccot nem én készítettem, de jobb mint a semmi! A dailymotion egy videó megosztó oldal,ha nem tetszik ne nézd! Senki, de senki nem kötelez rá? Bár, ha tudsz jobbat mutasd, várom szeretettel!

XO 2014.03.19. 15:44:44

@0xFFFF: a mobil miatt a két középső mondat írásjelét gondolatban cseréld felkiáltó jelre! Köszi

Krétagarbó 2014.03.19. 15:54:22

@ő-szinte: Jobbulást! Akkor lehet, hogy neked nem is a szél miatt fájt a fejed szombaton?

0xFFFF 2014.03.19. 15:54:59

@XO: Ne szívd fel magadat, nincs értelme.

Krétagarbó 2014.03.19. 15:56:59

@XO: Köszi, megnéztem. Jól gondoltam, hogy Sárlik az orráig nem lát, azért hunyorog annyit. És az is kiderült, hogy nem jön a kis Momo vagy Mimi...:)

XO 2014.03.19. 16:11:35

@0xFFFF: messze vagyok én még attól, mint a Föld a Plútótól! :) Ámbár, ha nem is tanár úr, tényleg szívesen látom tőled a minőségibb megoldást. Hangsúlyozva ismételten, hogy a fent említett linken nem a saját kezem munkája látható!

XO 2014.03.19. 16:15:33

@Krétagarbó: igazad van? Ezen fontos részletek felett sajnálatos módon átsiklottam volt! Mivé lett ez a világ? :))))))

0xFFFF 2014.03.19. 16:19:09

@XO: Engem a felugró ablakok zavartak meg...az ilyen erőszakod "tartalomszolgáltatás" mindig tartogat meglepetéseket. A felvétel minőségéről csak annyit, hogy ma már számos olyan szoftvert találsz, ami egy stream-et rendesen le tud húzni...ez úgy néz ki, mintha valami régi és ócska videó kamerával a képernyőt venné a szerencsétlen, aki csinálja. Bocs, ez egy vélemény, el is lehet menni mellette. :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.19. 16:35:21

@Morcz:
A feladatok erről szólnak, generálják a balhét, ez pszihológia, végre neki álltak melózni a szerkik.
Jó kis hét lesz ez :)

Én Vikit kedveltem, de a Zsófikás arcba tortát küldős poénja elég szarul jött le, na attól a naptól kezdve tőlem akár húzhat is el a vérbe a villából.

hovatovább? 2014.03.19. 16:35:43

@0xFFFF: Felugró ablakok:
próbáld beállítani a böngésződet úgy, hogy ne ugorjanak fel...

"az ilyen erőszakod "tartalomszolgáltatás" mindig tartogat meglepetéseket"
nem mondod, ugyan milyen meglepetéseket?
vírusírtórol, tűzfalról hallottál e már?

"A felvétel minőségéről csak annyit"
ugyanolyan minőségű, mint az eredeti stream.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.19. 16:38:26

@csiberibe:
A szája miatt fog veszíteni lehet a döntőben Au, elég genyén kommunikál a csajokkal.
Azért Viki is megérdemli néha,de nem ezen a szinten.
Nyerje meg Zsófika a VV-t ő olyan édes baba :))))))))

0xFFFF 2014.03.19. 16:39:13

@hovatovább?: Ó, köszönöm a kioktatást! :D Te igazán képzett asztalos vagy! :D Hovatovább eléred a "szomszéd pistike" szintet az IT területen! Most őszintén felnézek rád! :D

...vagy nem, de lényegtelen!

hovatovább? 2014.03.19. 16:42:30

@0xFFFF: nem kell megsértődni:)
ha egyetlen kommentben három hülyeséget írsz le,
akkor három hülyeséget írsz le,
oszt annyi...

0xFFFF 2014.03.19. 16:44:15

@hovatovább?: Nem volt itt hülyeség leírva. A hülyeség a fejedben van. Pusztán jeleztem, hogy az oldal mit akart csinálni. Nem írtam, hogy csinálta, azt a mozit te képzelted hozzá, majd ezen fellelkesülve lekezeltél. ...én csak kiröhögtelek.

XO 2014.03.19. 16:46:13

@hovatovább?: ebből is látszik, hogy @0xFFFF nem nézi az éjszakai online-t :D

hovatovább? 2014.03.19. 16:46:16

@0xFFFF: Ja , ja,

hát akkor kellemes nevetgélést!

nosce 2014.03.19. 16:46:55

@0xFFFF:
"ma már számos olyan szoftvert találsz, ami egy stream-et rendesen le tud húzni"

mondj párat ami szerinted hasít mondjuk jósági sorrendben mert addig amit írsz csak okoskodás

Szentpeter 2014.03.19. 16:49:37

@nosce: Streamet példul FRAPS, FastoneCapture progival lehet leszedni... a FRAPS ingyenes, és magyarul is tud...

XO 2014.03.19. 16:50:13

@0xFFFF: Nálam egy felugró ablak sincs....vajon akkor kinek mi és hogy van beállítva? :) Az esti online streamet nem HD minőségben nyomatja a zertl... csinálj jobbat, töltsd fel, oszd meg és tiéd a dicsőség! :D

nosce 2014.03.19. 17:00:49

@Szentpeter:
na jó de ez hogy visznyul pl. a jinghez vagy a camstudiohoz vannak-e video-audio kártya beállítási problémák stb.

Szentpeter 2014.03.19. 17:03:34

@nosce: Problémák mindíg vannak... de ezeket használom játék, és stream rögzítésre...

0xFFFF 2014.03.19. 17:14:11

@XO: Túlbeszéltük, mert nem érted a leírtakat... :D

özv. Baldóver Béláné 2014.03.19. 17:14:33

@ő-szinte:
Így visekedett ez a gaz? Na, mekkapja a magáét.
Magácskának meg jobbulást kíván:

Manci néni

Mók_Ica 2014.03.19. 17:44:14

@Szentpeter: szia :) miért, te igen??? :)

Mók_Ica 2014.03.19. 17:46:21

@Szentpeter: aham...láttalak... forgolódtál azért és a lepedőd is gyűrődött :)

nosce 2014.03.19. 17:55:42

@nosce: @Szentpeter:
na kipróbáltam a 3.5.99 és a 3.5..5 sem rögzíti a streamet valszeg videokártya driver probléma vafy fasztuggya a legtöbbel ez a gond

Szentpeter 2014.03.19. 18:08:08

@nosce: A Fraps müködése magyarul ott van a youtubon

www.youtube.com/watch?v=EkavXU_Qun0

Szentpeter 2014.03.19. 18:10:16

A képernyő rögzitéshez még videokártya sem kell, miért kellene ?
Ha egyébként érdekel akkor holnap csinálok róla egy kis bemutatót, hogyan kell használni..

XO 2014.03.19. 18:33:06

@0xFFFF: Én? Na, mind1! Ettől függetlenül nem szeretem, ha valaki csak leszólja a másikat anélkül, hogy ő maga nem próbálna meg jobbat felmutatni! Lehetséges veszélyekről beszéltél, de valójában is ott vannak azok vagy csak valami szuper érzékenyre állított "jajjj minden vacak" programmal nézted meg a linket....azon még talán ez a szimpla blogoldal is fennakadna, kb. 34 találattal (tipp-hopp volt)...értsd benne az iróniát! :D

özv. Baldóver Béláné 2014.03.19. 18:43:24

@ő-szinte:
Infulenciára pedig legjobb a vasaltherefű-tea. Próbájja ki.
(Zalánkát pedig agyonvertem.)

ő-szinte 2014.03.19. 18:49:00

@Krétagarbó: de sztem akkor még azért
ez tegnap este ütött ki

ő-szinte 2014.03.19. 18:59:32

@özv. Baldóver Béláné: Köszönöm Manci néni, remélem megmaradok ;-))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.19. 18:59:44

@nosce: A dinamikus 4D vafyt próbáld ki, az felvesz mindent.

nosce 2014.03.19. 19:04:32

@Szentpeter:
hogyne kéne video kártya, már a géped se indul el ha nincs benne.
A videot amit linketltél az játék felvételéről szól egy sima firefoxban a visszajátszott öfit nem rögzíti

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.19. 19:06:56

@0xFFFF:"... orálió --- most megnőtt az arca de ami mögötte van az nem nőtt vele, hanem kétségbeesetten nézi, hogy az arc mekkora lett...."
Mostan neméétem :( Mivan mögötte? Van valami mögötte? Mé nem vettem észre?

ő-szinte 2014.03.19. 19:07:54

@özv. Baldóver Béláné: Manci néni, hogyan kell megcsinálni ezt a teát?
És hol tudom ezt beszerezni?
Zalánkával meg csak óvatosan, mert olyan az is mint Ludas Matyi, 3x veri :-DDDDDDDDDDDD

özv. Baldóver Béláné 2014.03.19. 19:37:56

@ő-szinte:
Mér, nincs otthun vasaltherefű?

Mer megcsinyáni, hát az ölég hosszadalmas.
Köll hozzá egy here. Ló here is jó. Eddig megvan?
A többit nem mondom, mer addigra magácska ugyis meggyógyul.

Benésztem Zalánomho, télleg, most is veri…

(Közbe izgulok, nehogy hejes irási hibát csinyájjak, mer akkor 0xFFFF kommtárs megbasz.)

Krétagarbó 2014.03.19. 20:04:29

@özv. Baldóver Béláné: Miért fél attól, drága Manci néni? Csak hagyja magát, előbb szabadul:)

nosce 2014.03.19. 20:09:46

@özv. Baldóver Béláné:
Manci néni nem lehet h Zalánka már arra vár h KámingÁútoljon ? Merrhogy a falytályához vonzódik és azért nemvót még luvnyája ?

dr. sziszi 2014.03.19. 20:12:22

Sziasztok! Olyan szép esténk van! minden olyan zőld és gyors! és az ég olyan szupermáriosan kééééééééék! Ugymond, dikk

Krétagarbó 2014.03.19. 20:13:40

@ő-szinte: Jobbulást, én már túl vagyok rajta, kb. 3 hete. Sok folyadék, vitamin, pihi...

dr. sziszi 2014.03.19. 20:14:12

én sajnáltam szegényeket, hogy nem ehettek fincsit...dikk

Krétagarbó 2014.03.19. 20:15:41

@dr. sziszi: Az az arc hozzá, ahogy ezt Pinki előadja, utánozhatatlan. Szerintem le kellene védetnie.

ő-szinte 2014.03.19. 20:19:00

@özv. Baldóver Béláné: Benéztem az éjjeliszekrény fiókjába, here nincs ,más nem jó? :-DDDD
de legközelebbre beszerzek vasaltat is
szerintem Manci néni direkt nem ír hejjjesen ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Avanivi 2014.03.19. 20:19:12

@dr. sziszi :milyen lehet az a " szupermáriosan kééééééééék" mire gondolt Zsófika ?????

ő-szinte 2014.03.19. 20:21:52

@Krétagarbó: köszi :-)
igyekszem hasonlókkal gyógyítani magamat ;-)
most le is dőlök, hátha az öfire visszatérek

ő-szinte 2014.03.19. 20:23:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: neked mindig már megint :-DDDDDDDDD
há mikor vótam beteg utoljára??? :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.19. 20:29:08

@Krétagarbó: murcultam, te :-D

Szar volt a nap. :-)
@ő-szinte:
Idén voltál, nem?

Amúgy van új poszt.

Krétagarbó 2014.03.19. 20:29:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Elfelejtettél szólni, hogy van új poszt:)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.19. 20:33:49

@ő-szinte:
Hát....mitagadás, lehet, hogy direkt.
@Krétagarbó:
Nem akarok én annyira szabadúni...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.19. 20:43:12

@Krétagarbó: látod, csak gyanúsítgatol, tuTtam. Brü.
@özv. Baldóver Béláné:
Ebben a korban nem kellene aludni? :-):-):-)

nosce 2014.03.19. 20:48:09

@özv. Baldóver Béláné:
engem meg márr kutylyába se néz Manci néni , hiába puncsolok itten mán ?

0xFFFF 2014.03.19. 20:53:36

@XO: Ha ennyire lovagolod a témát....elég régota az IT szektorban dolgozom, elég kiemelt területen...biztos lehetsz benne, hogy minden jól van beállítva errefelé, de ez nem azt jelenti, hogy nem látok dolgokat. Halkan jegyzem meg, hogy én mindig egyszer telepítek rendszert, mert az kiszolgálja az adott hw-t annak az életciklusa végéig. Öt évente cserélek hw-t.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Erről van szó :)

béla a görög (törölt) 2014.03.19. 21:20:04

Meghallgattam a számot és elmorzsoltam egy könnycseppet magamért, dickinson-ékért, eddie-ért.
Atöbbihez nincs sok közöm. :D
süti beállítások módosítása