Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ross Kemp - Veszett világ, Egyesült Királyság

2014. március 16. 13:00 - Chat Géza

A Nagy-Britanniában elszívott füvet, helyben termesztik és gyerekekkel gondoztatják őket. A marijuana farmok Évente 15 millió fontot lophatnak el a villamos művektől, hogy legyen elég fény a növényeknek. Na ezek az igazi rezsidémonok. Egy hirtelen rajtaütésen Ross Kemp megsajnálja azt a 16 éves vietnámi fiút, akinek három szobára való, cirka 120 tő, különböző korú mariskát kellett gondoznia. Szegény fiú! Hogy élhetett itt? Nos vagy önszántából és akkor egy percig se kesergett, az tuti, vagy erőszakkal fogták be kiskertésznek, akkor meg biztos csak fővesztés terhe mellett cápázhatott a drogból. Utóbbi hangzik egyedül szopónak.

3.1_1.jpg

Ross egy másik oldalát is megnézi a rabszolga-kereskedelemnek és találkozik egy lánnyal, akit kurválkodásra hoztak Angliába. Két hónapig tűrte, hogy a stricije parancsára kell minden részeg fasszal kefélnie. Most is azért kérte arcának kitakarását, hogy az ember nehogy felismerje és az adás után jól vulván rúgja a stricikopogóssal. Ez a sztori tök átlagos – mondja Ross és inkább egy erre a témára, a szexrabszolgaságra szakosodott rendőr mukival cirkál a városban. Kiderül, hogy egy kerítőnek egy lány évi 100 000 fontot hoz, ami nem rossz zsöci.

3.2.jpg

Hogyan hálózzák be a lányokat? A strici egy hosszabb külföldi relaxációs, beauty nyaraláson magába bolondít egy lányt, tenyerén hordozza, tejben, vajban füröszti, majd meglepi egy angliai romantikus kiruccanással, ahonnan már nincs visszaút. Az a legjobb, ha a lány egyáltalán nem tud angolul, mert akkor nehezebben tud vernyákolni a rendőrségen. Ennyi. Ross csatlakozik a különleges egységhez, aminek az a feladata, hogy bordélyházakba járjon. Szar meló lehet, aminek a megideologizált hitvallása a következő: beszélni kell ezekkel a lányokkal, hogy tudják, van kihez fordulni. Építeni kell a kurvák és a fakabátok közti barátságot.

3.3.jpg

Ha emberkereskedelem, akkor Románia! – mondja Ross és már Bukarestben tolja a fejmosást. A kommunizmus megszűnése után nem nagyon voltak zsaruk az utcán, ami nem nehezítette meg a bűnözők életét. Sőt. Nagy volt a szar, de egy szervezett akció során 20-nál is több lakáson rajtaütve, 100 nőt menekítettek ki. Szép. Emilia, Ross interjúalanya remegő hangon beszél arról, hogy megerőszakolták és prostitúcióra kényszerítették. Ettől Rossnak is kifordul a gálája.

Ross az érem másik oldalát is megvizsgálja és Bukarest legnagyobb börtönében beszélget egy stricivel. Elszomorító, de az ombre úgy beszél a lányfuttatásról, mintha a csak a folyton változó időjárásról sztorizgatna. Azért csinálta, mert kellett a pénz, valahogy etetnie kellett a gyerekeit. Tisztes családapa ő, bár az asszony nem tudja, hogy „üzletelés” címszó alatt lányokat futtatott.

Összegezve: évi 32 milliárd dolláros üzlet ez, de ami még inkább elgondolkodtatóbb, hogy ma több a rabszolga, mint a rabszolgaság fénykorában.

Ross Kemp -Veszett világ című sorozata a Spektrum műsorán látható.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.03.16. 16:17:46

Posztkomcsi kapitalizmus ritka alja dolog és mindig van lejjebb kontraszelektált elitünknél,nem véletlenül végzik be az ilyenek ciánkapszulával vagy kalasnyikov skulóval.

nyulanka 2014.03.17. 14:15:10

családra, gyerekre hivatkozva ölnek,rabolnak,kényszerítenek gyereket nőket embereket......Az emberiség 98% ocsmány lény...
süti beállítások módosítása