Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 237. - 50. Minőségtelen export

2014. március 15. 13:00 - Zirowe

Megcsináltuk!! Az évezred magyar termékét sikeresen exportáltunk auslandba, kezeket a magasba az internesönel lalipopért!! Az osztrákok most már sírják vissza a magyar-osztrák határellenőrzést, hiszen a félkegyelmű Laller elszabadult és úgy néz ki, hogy jó pár rész erejéig ott fog garázdálkodni hűséges Gabenja társaságában. Ha ez nem lenne még elég, akkor feltűnik Szotyi is, akiről azt hittem, hogy többet nem fogunk hallani a múltkori örihari után, de mégis jött az első olcsó géppel amint szólította mestere, bár azt nem értem, hogy miért neki kellett fizetnie a gépet, ha állítólag mindent Laller áll.

01.jpg

Már az elején letudjuk a kötelező vicceket arról, hogy Pumi mindenkivel magyarul próbál beszélni, oszt még a másikat nézi hülyének, hogy nem beszéli a világnyelvünket. Ezt még párszor el fogja ma játszani. Ja és persze egyértelmű, hogy már a recepción összefutnak két magyar muffal, hiszen a lalipop után a másik termék, aminek az exportjában erősek vagyunk, azok a munkásnénik. Az is nyilvánvaló, hogy az egyik Csóró Lali rajongó, a másik meg már Gaben hátát karmolná, szóval estére meg is van a randi. Érdekes, hogy milyen retkes kis szobát vett ki Laller, Szotyi majd alszik a kanapén, ha jött volna mindenki, akkor hova rakta volna őket? Jön a nagy meglepetés: Pumi bőröndjében nincsen semmi ruha, csak plüssök meg színes női göncök, köztük egy levél Shrektől, aki leírja, hogy hirtelen jött seggfejségi rohamában cserélte le a srác cuccait csak azért, hogy ha legközelebb nagypofájú szeretne lenni, akkor tudja, hogy hol a helye.

02.jpg

Nem bírom a női erőszakot, de Laller helyébe az lenne az első dolgom otthon, hogy defenesztrálom Shrekket, sőt, még utána is köpnék! Jönnek is a nagy poénnak vélt szituk, amikor Pumi gyerekfecskében próbál úszni, de szétszakad, ezért meztelenül kell a szállóban rohangálnia. Az a baj, hogy az írók ezt viccesnek találták és úgy látszik még egyszer sem voltak echte osztrák hegyi szállóban, ahol a meztelenkedés teljesen természetes állapot. Este randi a rajongóval, aki már az asztal meglétének is örül, szóval egyszerű lény, Laller meg adja a sokásos nagypofájú tahót. Kiscsaj újságíró akar lenni, de ha nem jön össze, akkor beéri egy akvárium üzlettel is, hogy ezt a párosítást milyen rémálom során sikerült összehozni, azt nem tudni, ellenben Pumi örül, hiszen ő mindent tud a halakról, mert az általánosban (figyelem, alapvető infó: Laller járt általánosba!!!) ő volt az akvárium felelős. Már majdnem örökszerelem, gyerek és közös ház tervezés, amikor eszébe jut ennek az idiótának, hogy lett volna egy fontosabb randija az osztrák producerrel másfél órával ezelőtt!

03.jpg

Ez a céda biztos DJ Ötzi megbízottja, aki azért küldte rá a csajt, hogy lekésse a találkát és ne legyen belőle nemzetközi sztár! Később azért kibékülnek. Magyarhonban Cincu búús, mert nincs melója és már stricije sem, vége a kitartotti státusznak, még a végén tisztességes munkát kell találnia, ami azért nem pálya. Dzsó szóbahozza, hogy Oli úrnak pont kéne még egy melós a szalonjába, de Barbi inkább beledöglik a plusz melóba, mintsem Cincunak adná az állást, majd végelláthatatlan hisztibe kezd Dzsónak, hogy minek ad fizetési haladékot a lakbérre, biztos csak azért, mert mindig kirakja a szilikon csöcseit! Szegény embert ugye az ág is, ezért amikor Cincun a sor, hogy menjen vásárolni, csak szar, Barbi szerint minőségtelen, cuccokkal tér vissza, mert nincs egy forintja se és egyébként is, miért ilyen kurva válogatós Lófej hercegnő?!

04.jpg

Én meg azt nem értem, hogy idáig egy kis ládába dobta be mindenki a közös vásárlópénzt, amiből még ha csak Cincu pénze hiányzik, akkor is bőven elegendő kéne, hogy legyen bevásárolni, főleg, hogy állítólag Laller ki tudja hány évre előre beletette a részét. Ha ez nem lenne elég, baromi viccesen beállít Ádám is, aki hozta a szépségszalon rezsiszámláját akkorról, amikor még Cincu vezette a placcot, a végösszeg 300rongy. Mondjuk ha Cincunak kell ezt kifizetnie, akkor az azt jelenti, hogy ő nyelte le a „hatalmas” profitot, azt meg vajon mire költötte, barnító krémre vagy agysejt átültetésre? Cincu persze teljesen kiborul és Ádámhoz vágja az összes ékszert amit tőle kapott. Ezen meg Barbi borul ki (ááá, nem bírom!!), mert mi az, hogy Cincunak ennyi ékszere volt és nem vitt le semmit a zaciba, és akkor most nem lenne balhé a minőségtelen kaja miatt! Némi sírás után egy kis empátia ébred Barbiba, aki magával cibálja Cincut Oli úr lakására, akit éppen kupakolás és zacsicsata közben zavarják meg, és Barbi ellentmondást nem tűrően közli a csávóval, hogy holnaptól kezdve Cincu náluk dolgozik.

05.jpg

Ennyi, ez a probléma is elintézve, Oli úr megy is vissza tömetni. Ja, voltak Shrekkék is ma. Először a para, Shrekmama jön az álomhajóra felzaklatva, hogy megint megszökött a nagykorú lánya, ezért Shrek elindul vele várost járni, így biztos hamar meglesz. Miután elmentek beállít az elveszett lányka, aki minden erejével azon van, hogy Shrek elől bújkájjon, de akkor nem értem miért a katamaránra ment?! Miután a Shrek klán két rangidős pinája is visszatér jön a nagy fejmosás és az ismételt hiszti arról, hogy ő élni akar és nem megy vissza mucsára, illetve most már Shrekmama is bekapcsolódik, hogy ha ő visszamegy, akkor a Misi (melyik, a nyilas?!) ráveszi őt a piálásra, mert amikor vele van, akkor mindig iszik. Pedig még múltkor azt magyarázta, hogy Shrek miatt iszik és amióta elment 4 éve, azóta csak napfényen és boldogságon él. Mi a megoldás? Maradjatok csak nyugodtan a végtelen kapacitású álomhajón ameddig csak akartok!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2014.03.15. 13:06:34

Márcselló nem kicsit játszik rá a hajléktalan sztájlra, főleg ezekkel az ujjatlan kofa kesztyűkkel.
Apropó, ha nem tudták Szpád címét, akkor legutóbb Márcselló honnan szopta azt?!

wakondok 2014.03.15. 16:57:23

egy ilyen kibaszott proli, mint a Lali, honnan a viharból tanult meg síelni?

naezjó... 2014.03.15. 22:16:23

@wakondok: Szerintem minden eszközzel tud menekülni, 1 ilyen szimpatikus srác esetén ez szó szerint létkérdés :)

De ez: "Szedd össze magad, ANNYI energiát belefektettünk az egészbe, ezért küzdünk ENNYIT, gyere vissza!" Mármint, ha jól értettem-figyeltem, a kb. 2 hete szóba kerülő, nagyon jól jövedelmező, a romkocsmát Hongkongba importáló biznicc, amit csak ez a 2 szaktekintély, csak és kizárólag együtt tud megcsinálni. És ha összeillesztik a gyűrűjüket, egyesített erejükből megjelenik Zoli. Ez idő alatt ugye Anikó durván és elutasítóan nézte a monitort, Marci volt Prágában ("lemegyek vidékre pár napra") 1 uncia ihletért, és kiderült, h Anikó gépe szar, amit pár perc hallgatásért cserébe örömmel megszerel az épp beeső Regi-húg, a vasálarcos. Remélem sikerül nekik megcsípni a melót, talán még ki is kell költözniük.

Ezzel a koncepcióval fogják letarolni a piacot:
kepfeltoltes.hu/140315/ENBP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

naezjó... 2014.03.15. 22:22:52

ja, export, ha mán ez a cím :)

wakondok 2014.03.16. 12:14:06

kedvencem, mikor ez a nyomorék márcselló úgy mutatkozik be, hogy kővári marci, könyörgöm az vagy márton, vagy marcell bazd meg

ügyfélszolgálatos 2014.03.16. 22:34:51

@wakondok: Egy parasztnak ezt hiába magyarázod.
süti beállítások módosítása