Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 1x06 – ID

2014. március 14. 13:00 - Zenóbia

Charlotte és a kiöregedett, ámde kigyúrt-hippi kinézetű faszija egy kockás pléden szexelnek a fűben, mert a hippik máshol nem tudnak, és a fagyöngyökből fűzött nyakláncuk nélkül sem. Ha leveszik, lekonyul. Karl másban volt jó, teszem azt abban, hogy rájött, hogyan tarthatja meg a farmját. Oké, hát én nem tudom, kikkel volt jóban Charlotte Tampában, de a fickó realizálja, hogy akkor most neki ki kéne nyírnia az alagút túloldalán a pszichopata picsát, Graciela nem örülne, ha hallaná, hogy lepicsázták. Ez egészen addig tűnik reális gondolatnak, míg meg nem jelenik a pinceajtóban Senor Galvan a dagadt emberével, és szépen udvariasan el nem vonszolják mellettük Hector hulláját. Charlotte-ék arca megfizethetetlen. Steve szerintem mérgében eltemette saját magát. Azt, hogy a pszichiáter kolumbiai nyakkendőt kapott, nem tudják mire vélni, mert ezt a narkósok szokták egymás közt, de ő elvileg nem volt az, vagy de. A gyöngy a nyelv alatt. Jajj-jajj, a lánnyal Sonya van, ennek nem lesz jó vége, de Marco még épp időben lép közbe.

1x06_bridge1.jpg

Beviszik az őrsre, az anyja még mindig nem került elő, de legalább most már van egy kocsijuk, amit a gyilkos ott hagyott a ház előtt. Egy átalakított rendőrautó, így került bele a rács. Meadows a központi egészségügyi szervnél dolgozott, így sok rendőrt, meg ügynököt fogadott, úgyhogy simán lehet, hogy egyikük a gyilkos. Rendőrautó, rendőrségi pszichiáter, rendőr páciensek, mi lenne, ha erről kussolnánk, mint szar a fűben, említi meg Hank. Gina hallotta, hogy az egyik ügyfelével beszélt az apja telefonon, akkor még megvolt a nyelve. Sonya kitesz magáért, visz neki reggelit is, pedig nem érdemli meg, mert nagyon rossz szemtanú. Gina nem éhes, francba, ööö, vizet? Az öt kép között nincs a gyilkos, szegénynek már taknya-nyála egybefolyik, de cigit akkor sem kaphat, ha most tépték ki az apja nyelvét a szeme láttára, mert még nem nagykorú. Éljen a logika, mindenekfelett! Azta kurva, ennyi pia a földön nincs, mint amennyitől Frye szabadul meg iszonyú gyors tempóban, meg húzza lefele a gyógyszereket a budin, gondolom azért csinálja gyorsan, nehogy legyen ideje meggondolni magát közben. Az mondjuk aranyos, hogy a tükröt is a budiban öblögeti le.

1x06_bridge2.jpg

Képes vagyok rá, képes vagyok rá, mondogatja magának, így-így, pozitív gondolkodás, azt mondják, van akinek használ. Megszerezte Gedman aktáját, úgyhogy most már Mendez is tisztában van vele, hogy Gedman kavart a Cristina nevű kurvával, akit aztán kettévágtak, majd Gedmant is, csak őt nem derékban, hanem nyakban. A telefonja azóta nem csörgött, mióta Marco leadta neki a talált tárgyak osztályán, szóval nekik kell kitalálni, mi legyen a következő lépés. Cristina lesz, irány Juarez, Frye alig várja, hogy láthasson egy újabb fejlövést az utca közepén. Senor Galvan elmagyarázza az embereinek, hogy Hector jó ember volt, csak meghülyült egy nőtől, és ezzel őket is bajba keverte. Úgyhogy ennek elkerülése végett mindenki fogjon egy kést, és vágja le a mellette ülő tökeit. Mindenki felmarkol egy nagykést az asztalról, és megindulnak Hector szépen feltálalt hullája felé, és tiszteletük jeléül feldarabolják, vagy mi? Gus megy el az apjáért az őrsre, de hiába, mert Almától függ, hogy mikor eszik megint a fincsa enchiladajából. Marco már másodszor dugott félre, de az első az más volt, ugyan már, mondja Gus, és mondaná erre minden nő is, akit megcsaltak.

1x06_bridge3.jpg

A miért csináltadra mi is kíváncsiak lennénk, bár vannak tippjeink, de a választ sosem tudjuk meg, mert Sonya még mindig nem elégedett Gina teljesítményével, és kell valaki, aki képes elviselni egy sírós kamaszlányt, és az nem ő. Mendez sokkal edzettebben viseli egy éppen boncolás alatt levő hulla látványát, mint Frye, gondolom ez már csak abból is adódik, hogy a határ melyik felén nőtt fel ő, és melyiken Frye, aki majdnem hány, bár tény, hogy tisztán mindent nehezebb elviselni. Azt mondják. A boncolós pasas szerint aki a 22 hulla a Holtak házában ügyön dolgozott, azt vagy áthelyezték, vagy elásták a sivatagban. Sonyán rettenetes ez a szürke ing, viszont kb. azzal a színvilággal öltözik, amivel én is, szürke-fekete-fehér, nyista. Marco megtalálja Meadows aktái között Hank-ét is. Hank kapta meg anno Sonya nővérének az ügyét, akit egy árokban találtak meg nagyon csúnyán agyonverve és megerőszakolva. Anya és apa híján Sonyának kellett azonosítania a holttestet, nem csoda, hogy lehúzta az érzelmi vasfalat. Hank pedig fejbe lőtte Dobbs-t, amit nem bánt meg azóta sem, csak azt nagyon, hogy elvette a lehetőséget Sonyától, hogy választ kaphasson a kérdéseire. Dobbs azóta rajzolgatja a hűtőjére a képeket, mert ahelyett, hogy szétloccsant volna az agya, csak károsodott.

1x06_bridge4.jpg

Flagman bezárja a boltot, mert Charlotte és az új társa, Ray, csak mondom, hogy tudjátok, a hippinket Ray-nek hívják, tárgyalni kívánnak. Ray-nek van drogos múltja, melyik hippinek nincs? Charlotte átadja neki a staféta botot, eztán Ray üzletel Graciela-val, ő meg masszív zabálásba kezd, ha már a pasik nem bírják a sovány nőket. Mármint Graciela köreiben, attól tartok, úgyhogy egész nyugodtan megrendelhetitek a következő adag káposztaleves kapszulát. Flagman közli, hogy szó nincs drogokról, Ray-nek tökmindegy, csak rohangálhasson fel-alá az alagútban, abban a tudatban, hogy ő itt az új Don. Az üzlet megköttetett, Ray kifelé menet elegánsan Charlotte seggére csap, így is kell, adios muchachos. Végre megtudjuk, mit rejt Sonya alsó fiókja, vagy nem tudjuk meg mégsem, de mintha valami naplóféleség lenne, ami enyhén véres lenyúzott leopárdbőrrel és koponyarajzzal van díszítve, ha tippelnem kéne, a nővéréé volt. Előveszi a legszebb mosolyát Ginának, de Marco eltávolítja az útból, és persze valahogy neki fél perc alatt megy, hogy megnyerje a lányt, igaz, egy szál cigijébe is fájt. Frye és Mendez fél nap alatt kinyomozta, hogy a Callo Parsoineros házból Rafa Galvan hullája volt a 23., akit valószínűleg Marco Ruiz segítette eltűntetni Faustonak, mondjuk sok választása nem lehetett.

1x06_bridge5.jpg

Mendez megmutatja Hector villanypóznára szögelt hulláját Frye-nek, csak hogy értse, mi történik azokkal, akik felbosszantják Galvant, és ők épp ezt teszik a kérdezősködésükkel. Frye nem fél, Mendez meg igen, mert neki van egy kicsike esze. Gina még mindig nem emlékszik semmire, és attól nem is fog, hogy Sonya ott áll a feje felett, és vádlón bámulja, de legalább megérkezik a drogos anyja, akitől megtudjuk, hogy Meadows gyógyszereket árult, szuper, akkor mégsem véletlenül ölték meg úgy, ahogy. Hank elvonszolja magával Sonyát és Ginát kajálni, mert ezeknek nem a tea a megoldás mindenre, hanem a hamburger. Marco addig azzal szórakoztatja magát, hogy hívogatja telefonon a feleségét, aki viszont folyton kinyomja. Nem hiszem el, hogy lehet valaki ekkora kretén érzéketlen balfasz a kollegájának ezt az időpontot sikerül kiválasztania arra, hogy letámadja egy röpke smárral. Alma nem vágja pofán úgy, hogy beessen a pad alá. Sonya nem szereti a hamburgert, ezzel mondjuk meglepett. Hank próbálja vigasztalni Ginát, hogy a te anyád le fog szokni a drogokról, nem úgy, mint Sonyáé, aki heroinozott és pasikkal kefélt, és emiatt ő állami gondozásba került, és utálta.

1x06_bridge6.jpg

De a lány nem veszi be, hanem szépen meglép a budi ablakon keresztül, mégis mit vártak? Ha a drogos anya és az állami gondozás között kell választani, akkor még mindig a futás tűnik a legjobb ötletnek. Bár ha előre tudja a végét, akkor ment volna inkább árvaházba, vagy belőtte volna magát az anyjával együtt. Sonya és Hank mint a félőrültek futkorásznak fel-alá, míg Sonya meg nem hallja Gina velőtrázó sikolyát, amit az okozott, hogy a gyilkos hasbalőtte. De legalább utoljára még elárulja, hogy jól emlékezett a pasi szemére, bár nem rémlik, hogy ez előtt bármit is mondott volna a szeméről, de mindegy. A lány meghal, Sonya pedig összeomlik a tehetetlenségtől, most még Hank sem segíthet rajta. Nos, Alma lecserélte a zárat, kemény. Különösebben eddig nem voltam oda érte, de most nagyon szép, ahogy ott ücsörög a konyhaszéken a bögréjével, míg Marco bepakol a nyikorgós bőröndbe. Sonya megint nem a mosdóban öltözik, hanem az őrs közepén, de ez most egyrészt senkit nem érdekel, másrészt meg amúgy is tiszta vér az inge, úgyhogy nyilván siet. Egy újabb szürke pólót vesz elő a fiókból, rokonlélek, én tegnap vettem ötöt.

1x06_bridge7.jpg

Figyel minket, mondja Marco és a fantomképen semmi más, csak a fickó szemei, azok mondjuk tényleg elég jól sikerültek. Frye már 51 órája nem ivott, Mendez büszke rá, meg én is roppantul. Még mindig ott tartanak, hogy a gyilkos arra akarta felhívni Cristina fél hullájával a figyelmet, hogy Marco korrupt. E közben Graciela saját magát is fel fogja kötni egy istálló gerendára, mihelyt rájön, hogy Ray-t akkor rögtön kellett volna mellkason lőni, amikor meglátta. Mert hogy ugyan eddig nem volt kétirányú a kereskedelem az alagúton át, de majd most Ray felfrissíti ezt az ágát is az üzletnek, kár, hogy a tampai kapcsolata spicli. Marco begurul a nyikorgóssal Faustohoz, visszaadja neki a vagon pénzt, mert ő nem korrupt, és ezt elég, ha ők ketten tudják. Ezzel tudnék vitatkozni, de mindegy, adogatják a labdát még egymásnak egy darabig, de aztán Marco épségben és pénz nélkül távozik, aztán, hogy Galvan elfogadja-e, hogy ő részéről befejezte a régi hagyományt, az majd még kiderül. Sonya újabb művet rajzoltat John Dobbs-szal, mindegyiken egy szőke lány, fekete arccal, piros ruhában, Sonya sír, Dobbs nyáladzik.

1x06_bridge8.jpg

Minden, amit a sorozatról tudni kell.

A The Brige a comment:com-on:

Címkék: bridge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása