Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 235. - Én élni akarok!

2014. március 13. 18:00 - Zirowe

Felbaszós rész következik, a háciendán a közös reggeli alatt Laller azon nyáladzik, hogy mekkorát fog csajozni majd Gabennal külhonban, és mivel Pumi ritka művelt egyén már (vagy még, mindenki döntse el maga) Anschlussban gondolkodik, hiszen az Ausztriában található német csajokról áradozik. Ez nagyon nem tetszik Cincunak, aki azonnal morci lesz és picsább üzemmódba kapcsol. Mondjuk azt nem értem, hogy Cincut nagy munkanélküli státuszában és egész napos semmittevésében mi tartja vissza, hogy elmenjen az ingyen síelésre, de ugye kell a felesleges dráma.

01.jpg

Szóval ma az epizód egyharmadában Cincu felesleges vinnyogó hisztijét halljuk arról, hogy mit képzel magáról Gaben meg Laller, milyen csajozásról beszélnek, meg a többi hülyeség, és szakítás terhe mellett megtiltja Gabennek a kirándulást. Persze a végén enyhülés és békülés, ismét hasznosan töltöttek el egy napot, szóval inkább lépjünk tovább. A fiataloknál már mindenki vágja, hogy Bambula és Száncsi románca kamu, de a páros továbbra is tagad. Miután a suliban Kanna már megint kap egy névtelen lekurvázó memót igazgatói dicséret helyet, ismét annyira kikészül az érzékeny lányka, hogy szüksége van némi kikapcsolódásra, ezért Hűséges feldobja, hogy lépjenek le pár napra falura (nem mintha nem ott lettek volna pár résszel ezelőtt), majd ő szerez neki igazolást, mert ez már csak így megy a valóságban.

02.jpg

Amikor Bambula és Száncsi megtudja, hogy ezek lelépnek falura, Száncsi pánikolni kezd, hogy ennek nem lesz jó vége, de Bambula többször is kijelenti, hogy Kanna neki túlságosan is fontos, ezért befejezte a szarkavarást, legyenek boldogok, őt ez többet nem érdekli. Mindennek ellentmond az, hogy amikor a páros beszáll a kocsiba és indulnának, Bambula üvöltve rohan eléjük, először egy kamu dumával Dzsóról (aki egyébként Kanna szerint beleegyezett a csaj lógásába), majd azzal, hogy nézzenek a kocsi mögé, ahol egy nagy olaj paca van. Kiderült, hogy okos pszichopatához hűen Bambula, nem tudni mikor, elvágta a fékeket. Hogy ezzel a gyilkossági kísérlettel mit szeretett volna elérni, azt nem sikerül megtudni, mert Hűséges mérgében lebassz neki egy hatalmasat, majd a többiek végre kollektívan kiszavazzák a tinilakból, Kanna pedig kijelenti, hogy számára megszűnt létezni.

03.jpg

Mindeközben úgy látszik Shrek kihagyott pár kreatív mítinget és nem mutatták be megfelelően az új szereplőknek, mert nagyon meglepődik, amikor az álomhajón beállít egy hölgy, akitől csak akkor tudja meg, hogy az anyja, miután kedvesen bemutatkozott. Megy a nagy hiszti, hiszen kiderül, hogy Shrek húga, akiről jegyezzük meg, hogy nagykorú, tehát azt csinál, amit akar, ellógott az éjszaka a katamaránról és most ki tudja hol és milyen erkölcsi fertőben van. Persze erről is Shrek tehet, mint ahogy arról is, hogy Shrekmama régebben piált, hiszen a lányának a triszexualitása teljesen kikészítette, mivel ezért a faluban (régi ÉNBP hagyományhoz híven Shrekkék is egy piciny, élhetetlen „faluból”, jelen esetben Eger Cityből, és szörnyű körülmények közül menekültek fel a nagy világvárosba) mindig pletyka tárgya volt a család.

04.jpg

Előkerül hugica, aki azonnal vinnyogni kezd, hogy márpedig ő nem hajlandó visszamenni mucsára, ő élni és bulizni akar és már csak azért is itt marad a betondzsungelben! Azért én az egriek, meg a többi eddig hírbe hozott más város nevében jól megsértődnék, de mindegy is, mert Shrekmama teljesen kikészül és jól leordítja Shrekket, aki végre egyszer a szopóroller fogadó ágán van, mindenről ő tehet, rohadt perverz, bomlott némber. Persze Shrek nem tűri ezt sokáig, ezért kibassza őket a lakásból, menjetek Isten hírével ti tahók!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naezjó... 2014.03.13. 18:17:59

Mikor jelenik meg Lali második száma? Mennyit fizetnek 1 statisztának egy 2 és fél perces melóért? Nagy koncert?

Zirowe 2014.03.13. 18:31:26

@naezjó?: nevetséges ez az egész "sztárság" dolog, szerencsétlen Lagzi meg adja hozzá az arcát.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.13. 18:42:12

@naezjó?: Két száma van neki, a másik a Csóró Lali egy tüzes kis kandúr. Fenn van a youtube-on is, de nem linkelem be azért se, mert tőből tépném ki a karom. Sajnos a többi kérdésedre nem tudok válaszolni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.13. 18:49:49

Egyébként Zirowe ellent kell mondjak neked, helység mérettől függetlenül figyelik, csekkolják egymást a szomszédok, ismerősök. Szüleimhez a szomszéd rendőr kopogott be, hogy tudnak-e arról, hogy a 16 éves lányuk egy fiúval sétál kézenfogva. :D Ehh, de rég vót :)

Zirowe 2014.03.13. 18:52:31

@aggyistenbiri: lefogadom az se Bp-n volt.
Itt a rend őrei túlságosan is elfoglaltak a hajléktalanok vegzálásával, közben a közteresek ellenőrösdit játszanak.

Amúgy nem, mert a tüzes kis kandúr, ha még emlékszel rá, akkor volt még, amikor be akart futni és még nem volt a berényi, azt csak úgy magában adta elő meg a hülye versenyeken, elvileg az új cégér alatt csak ez az egy nyamvadt szám van, aminek a kezdő taktusaitól rég óta kiver a hideg.

Zirowe 2014.03.13. 18:59:13

Ellenben amilyen fos rész volt a tegnapi, szerintem kifejezetten mókás hv-t írtam róla, de az majd legyen a holnapi énünk baja. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.13. 19:03:42

@Zirowe: Hogyan is emlékezhetnék, hisz majd' mindig áttekerem Lalit, amiről így lemaradok vele kapcsolatban, azt itt tudom meg, mint most ezt az infót is. Ja meg a velvetről. 'naezjó' barátocskám kérdése pedig nem volt pontos, ő tehet az egészről. Le is szedetem magamról a tetkóját, pedig csodájára járt egész BP.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.13. 20:01:49

Valahogy morbid és egészségtelen, ahogy egymás nyakába lihegnek és szólnak bele egymás dolgaiba. A csajok tapadása az éppen aktuális pasijukra szintén egy esettanulmány: mintha nem is szerelmesek lennének, bár azzal takaróznak, hanem inkább birtoklási vágy: a "KELL, AKAROM, ENYÉM" szentháromsága.
"Innentől kezdve nem vagy a barátom" mondja Lali, és a tokmány orrát felcsapva az égbe sértődötten elcsattog. Óvodások.
Amit roppant élvezek még, hogy a testük csinosítására (sport, ruházkodás, kencefice stb) roppant mód ügyelnek, az agyuk fejlesztése viszont eszébe sem jut egyiknek sem. Jó kis sori ez, akárki akármit is mond. :)

naezjó... 2014.03.14. 00:59:15

@aggyistenbiri: Tőből karkitépés pipa. Tetkó marad a csőbehúzás miatt.
Amúgy nem is a fejlődés, vagy a letisztult karakterek hiánya a legzavaróbb, vagy a kenceficék-fickók, hanem már 1 ideje a probléma-szituáció első pillanatában tudni lehet, h mi következik, az első, ami eszembe jut, hogy meddig fog tartani. Pl.: Regi húga. Izgalmasnak tűnik a története? Tudja valaki, hogy mennyi a hajó havi befogadott/fizető aránya? Hogy meglehet-e élni Pesten, de bárhol a világon, ha egy random reggeli veszekedés miatt bármikor ignorálod a munkád, kötelességed? A bevásárláson való vitatkozásra gyógyír a fürdő. És egyfolytában ordítanak. Teleregény 2014. SZLAMB a forgatókönyvíróknak, ha ha van a világon annyi kokain, ami után annak nevezik magukat. Szörnyülködni ott a Győzike, szórakoztatás kéne.

Zirowe 2014.03.14. 01:10:42

@naezjó?: hajo az eleve egy hatalmas abszurditas.
Jo esetben van a ket elso szoba, ha kegyes akarok lenni, akkor meg talan ketto hatul a wcnel.
1ben a kristof, 1ben a kocos, 1ben az aniko/barbi/fonok/heti aktualis szerelmi menekult, 1ben neha a regi es akkor ezek mellett van mindig "tele" csomo emberrel, akik naponta valtoznak.
Mert az is baromi jo lehet, hogy egy olyan helyen laksz, ahova sokat kell setalni, nincs a szobaban furdoszoba, de legalabb naponta orditanak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.03.14. 01:14:50

@naezjó?: Na! Így kell bánni velem és a többi hisztérikus nővel, kemény kézzel. (az új és szigorú avatáromat szabad megtartanom még úgy 1-2 napig?)

karev 2014.03.14. 09:47:29

@naezjó?: ne is mondjátok, bszki, most jut eszembe, valamelyik vasárnap a vásárban a Lalipop ment...

karev 2014.03.14. 09:48:59

@Zirowe: biztos elfogyott a pénz...

Zirowe 2014.03.14. 09:49:42

Tegnapi részt inkább ezzel kellett volna kezdeni:
www.youtube.com/watch?v=CGYdQaq9JfM

karev 2014.03.14. 09:51:03

@aggyistenbiri: legalább odafigyeltek a gyerekekre akkoriban. :)

Zirowe 2014.03.14. 10:00:39

Ha a vásárlásra mindig kalapoznak és közös alapot tartanak, akkor Cincu mi a répáért sír, hogy nem tud miből bevásárolni?

karev 2014.03.14. 10:12:46

@Zirowe: mer ezek szerint nem.

Zirowe 2014.03.14. 13:02:01

A nap szava: minőségtelen.

naezjó... 2014.03.14. 13:43:00

@Zirowe: Erről beszélek. Mint az instant Gabi-security Marcselló esetében. Azt meg ugye tudjuk, h a sok vendég Rita 2 hónappal ezelőtti apróhirdetése miatt rohamozza még mindig az álomhajót.
@aggyistenbiri: Azt hittem, Ritát ábrázolja. Ma még igen. Tudod holnap már másé lesz a szívem.

Zirowe 2014.03.14. 13:46:04

@naezjó?: dehogyis, rita hirdetese 2 hetre elore lefoglaltatta az egesz hajot, hogy aztan ket resszel kesobb megint a vendegek hianya miatt sirjanak, aztan azota meg csak ugy lettek mindig a nem letezo szobakba.

De a masik mokas, az mostani: miattad ittam, amiota elmentel, 4 eve nem ittam vs misi miatt iszom mindig.
Vagy a nem akarok regivel talalkozni, ezert elmegyek a hajojara.
Logikus.

naezjó... 2014.03.14. 14:32:45

@Zirowe: És mindkét rokon milyen jó színész. A húgit sztem úgy rángatták be az utcáról, h felvétel indul. 1 közlekedési lámpának több arca van.

Zirowe 2014.03.14. 14:41:12

@naezjó?: van egyszer a "dögölj meg, elhagytál", "dögölj meg, itt maradok", "dögölj meg, felnőtt vagyok", "dögölj meg, élni akarok" és még megannyi tekintete. :D
süti beállítások módosítása